Mäklare David Krantz

David Krantz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södervägen 65, Högmora, Huddinge kommun
 • Sön 2 jun kl 14:40
Södervägen 65, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Södervägen 65, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Södervägen 65

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
1 575 000 kr
25 + 17 m²
1.5 rum
2 430 kr/mån
63 000 kr/m²

Nu säljs de återstående studiohusen i Östra Terrassen. De har uppförts enligt de nya byggreglerna vilket medför mer yta på bägge planen med bättre funktion och lättare att möblera. Bostäderna presenteras färdigställda med tillhörande altan, gräsyta samt p-plats och kan tillträdas med kort varsel för den som önskar. Bli först med att välja ditt favoritläge, se situationskarta i bildflödet där de som är grönmarkerade är till salu (gäller ej nr 10 och 13). Bostaden utgör ett perfekt alternativ till en mindre lägenhet, men erbjuder betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en normal 1,5:a i liknande storlek. Här förenas modern compact living med genuin huskänsla, i form av 42 utmärkt disponerade kvadratmeter (25 kvm boyta + 17 kvm loft), privat uteplats samt egen parkeringsplats. Interiören präglas genomgående av smakfulla och genomtänkta materialval. Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet har hela 3,5 meter i takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Härifrån nås även den trädäckade privata uteplatsen. Entrén har avhängningsmöjligheter samt gott om inbyggda garderober. Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit med en fullutrustad maskinpark från Siemens. Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla. Här inryms även kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Via trappan i vardagsrummet når du den ljusa loftvåningen där trappavsatsens förlängning har ståhöjd för att skapa en mer praktisk och funktionell yta som dessutom har måttanpassat förvaringssystem. Resterande del av loftet ger plats för dubbelsäng. Förutom dubbla fönster ger glasräcket ytterligare ljusinsläpp från panoramafönstren. I anslutning till loftet finns ett inbyggt utrymme med plats för förvaring. Bli den första att flytta in i en helt nyckelfärdig bostad med utförd exteriör finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringen samt färdigställd altan, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt när du flyttar in. Välkommen hem!

 • Premium
Ulvsbergsvägen 9D, Tullinge Strand, Botkyrka kommun
 • Sön 2 jun kl 11:40
Ulvsbergsvägen 9D, Tullinge Strand, Botkyrka kommun, bild 2
Ulvsbergsvägen 9D, Tullinge Strand, Botkyrka kommun, bild 3

Ulvsbergsvägen 9D

Lägenhet
Tullinge Strand, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
2 600 000 kr
57,4 m²
2 rum
4 104 kr/mån
45 296 kr/m²

Nu säljs den sista bostaden i unika Ulfsbergsgården! Välkommen till Ulfsbergsgården och ett av Parkhusen som består av 16 lägenheter. Nyproduktionsprojektet som värnar om dess unika läge och uppvuxna natur består av 65 bostäder i olika utformningar och storlekar. Tullingesjöns glittrande vatten nedanför föreningens mark präglar hela området och den parkliknande fastigheten om ca 31 000 m² har tjänat som hem för den vackra herrgården sedan början på 1900-talet. Finplanering och uppförande av föreningens gemensamma ytor håller på att färdigställas kommer att vara klart inom kort. Ulfsbergsgården är en fantastisk plats, helt unik i sitt slag, som erbjuder vackra, funktionella bostäder med sociala ytor för hela familjen, både inne och ute. Här har man byggt hem att trivas i, länge. Denna bostad ligger på markplan i huset och erbjuder en trevlig uteplats på baksidan med utsikt mot föreningens gemensamma ytor. Den trädäckade altanen erbjuder flera möbleringsalternativ. Utanför entrén ges det plats för enklare möblering. Interiört charmas man av de väl avvägda materialvalen som skapar ett vackert hem, samtidigt som bostaden är mycket funktionell. Entrén har goda avhängningsytor och ett stilrent klinkergolv som går över i ett vitpigmenterat parkettgolv. Direkt i entrén möts man av de rikliga ljusinsläppen från fönsterpartiet i vardagsrummet ut mot uteplatsen. I öppen planlösning skapar kök, matplats och vardagsrum en trevlig social yta för vänner och familj. Köket är från svenska Marbodal och går i en sober beige ton som harmoniserar väl mot både bänkskiva och stänkskydd i slitstark kvartskomposit. Vitvarorna är från Siemens. Sovrummet har gott om garderober och även härifrån når man uteplatsen. Badrummet är påkostat och inger hotellkänsla. Inredningen består av dusch med vikväggar, tvättställ med tillhörande underskåp, wc, handdukstork och förvaring. Dessutom finns här även tvättmaskin & torktumlare, arbetsyta samt golvvärme och infällda spotlights. Utöver bostäderna har det satsats på den omgivande miljön på ägorna och den vackra uppvuxna ekskogen kommer garanterat bli en favoritplats för barnens utomhuslekar när lekparkens gränser suddas ut. Vid en klippavsats byggs en stor bastu med bedårande sjöutsikt för bostadsrättsinnehavarna. Dessutom kommer det att anläggas både boulebana och utomhusgym. Projektet är uppfört av trygga och solida Borohus som tillverkat hus i fabrikerna i Mjöbäck och Falkenberg ända sedan 1927. Ett problemfritt boende under lång tid belägen på en unik plats som redan nu sticker ut som Tullinges mest attraktiva bostadsområde. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Ulvsbergsvägen 15E, Tullinge Strand, Botkyrka kommun
Ulvsbergsvägen 15E, Tullinge Strand, Botkyrka kommun, bild 2
Ulvsbergsvägen 15E, Tullinge Strand, Botkyrka kommun, bild 3

Ulvsbergsvägen 15E

Lägenhet
Tullinge Strand, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 750 000 kr
67,2 m²
3 rum
vån 4/4
4 448 kr/mån
55 804 kr/m²

Ulfsbergsgården är en fantastisk plats, helt unik i sitt slag, som erbjuder vackra, funktionella bostäder med sociala ytor för hela familjen, både inne och ute. Här byggs hem att trivas i, länge. Bostadsrättsföreningen består av 65 bostäder i olika utformningar och storlekar. Lägenheterna är placerade i två parkhus om totalt 30 bostäder. Vindslägenheterna betraktas som de allra mest eftertraktade i föreningen. Samtliga har fantastisk utsikt och mer eller mindre en skymt av Tullingesjön. Denna bostad erbjuder dubbla balkonger i perfekt solläge. En upplevelse på plats är ett måste! Interiört charmas man av de väl avvägda och sobra materialvalen som skapar ett vackert hem, samtidigt som bostaden är mycket funktionell. Takhöjden om ca 3 meter tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en luftig känsla. Entrén har goda avhängningsytor och ett stilrent klinkergolv som går över i ett vitpigmenterat parkettgolv. Direkt i entrén möts man av den generösa takhöjden som fortsätter in i bostaden. I öppen planlösning skapar kök, matplats och vardagsrum en trevlig social yta för vänner och familj. Det stora burspråket ger ett härligt ljusinsläpp och har utgång till en av balkongerna som erbjuder en trevlig vy över området. Köket är från svenska Marbodal och går i en sober beige ton som harmoniserar väl mot både bänkskiva och stänkskydd i slitstark kvartskomposit. Vitvarorna är från Siemens. Två fantastiska sovrum där det i anslutning av entrén har en fransk balkong medan det andra har ett par garderober och härligt ljusinsläpp från både gavel- samt takfönster. Dessutom nås den andra balkongen härifrån. Badrummet är påkostat och inger hotellkänsla. Inredningen består av dusch med vikväggar, tvättställ med tillhörande underskåp, wc, handdukstork och förvaring. Dessutom finns här även tvättmaskin & torktumlare, arbetsyta samt golvvärme och infällda spotlights. Utöver bostäderna satsas det på den omgivande miljön på ägorna och den vackra uppvuxna ekskogen kommer garanterat bli en favoritplats för barnens utomhuslekar när lekparkens gränser suddas ut. Vid en klippavsats byggs en stor bastu med härlig sjöutsikt för bostadsrättsinnehavarna. Dessutom kommer det att anläggas både boulebana och utomhusgym vilket beräknas vara klart till sommaren 2024. Projektet är uppfört av trygga och solida Borohus som tillverkat hus i fabrikerna i Mjöbäck och Falkenberg ända sedan 1927. Ett problemfritt boende under lång tid belägen på en unik plats som redan nu sticker ut som Tullinges mest attraktiva bostadsområde. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Verandastigen 3, Söderby, Salems kommun

Verandastigen 3

Lägenhet
Söderby, Salems kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
1 650 000 kr
40 + 12 m²
1 rum
vån 2
4 167 kr/mån
41 250 kr/m²

Välkommen till trevliga Söderby park och denna vackra, q-märkta fastighet från tidigt 1900-tal. På andra våningen hittar vi denna mycket fina och rymliga lägenhet om 41 kvm + 12 kvm loft, fransk balkong med söderläge. Mycket trivsam och öppen planlösning mellan det generösa köket och vardagsrummet. De stora fönsterpartierna gör att vardagsrummet badar i ljus som tillsammans med den höga takhöjden skapar en härlig rymd. Vidare finns ett sovloft samt ett stort badrum. Området är mycket populärt och har utvecklats enormt under de senaste åren. Bl.a. finns det både skola och förskola i området. Härifrån är det även bra kommunikationer in till Stockholm, med pendeltågsstationerna Tumba och Rönninge som nås via busslinje 725 och 745 som går från Söderby Park upp till Fridhemsplan via Hornstull. Via motorvägen når man Södertälje på ca 10 min och Stockholm på ca 25 min. Kort sagt ett riktigt bra boende som genomsyras av rymd och generösa utrymmen. Välkommen hem!

 • Hiss
Byalagsvägen 4B, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun
Byalagsvägen 4B, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun, bild 2
Byalagsvägen 4B, Stuvsta Centrum, Huddinge kommun, bild 3

Byalagsvägen 4B

Lägenhet
Stuvsta Centrum, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
4 695 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3
5 680 kr/mån
53 352 kr/m²

I hjärtat av Stuvsta, alldeles intill centrum och stationen finns möjligheten att förvärva denna trivsamma fyra om 88 kvm. Läget talar sitt tydliga språk och uppskattas av de som vill ha ett bekvämt boende med närhet till både kommunikationer och service. Husen stod klara 2021 och uppfördes av JM och är väldigt uppskattade och håller en bra standard. Invändigt möts man av en modern planlösning med öppna ytor mellan kök och vardagsrum samtidigt som sovrummen är genomtänkt placerade. Badrummet är generöst tillytan och inrymmer även tvättdel, som pricken på i:et finns även en extra wc. Den inglasade balkongen lyfter bostaden ytterligare och ger plats för riktiga möbleringar. En bostad med många mervärden var man än befinner sig i livet. Välkommen hem till ett bekvämt boende!

 • Premium
 • Hiss
Tallmyrvägen 17, Högmora, Huddinge kommun
 • Sön 2 jun kl 13:50
Tallmyrvägen 17, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Tallmyrvägen 17, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Tallmyrvägen 17

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
5 500 000 kr
133 m²
6 rum
5 702 kr/mån
41 353 kr/m²

Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva ett av de stora parhusen i Östra Terrassen - Högmora. Denna bostad ligger på Tallmyrvägen som avslutar med en vändplan där naturreservatet tar vid. Trafiken är ytterst begränsad och området inger en familjär känsla med gott om barnfamiljer. Villakänslan gör sig påmind och de plana gräsytorna ger möjlighet till spel och lek. Den vidbyggda altanen gör att solläget är mycket uppskattat. Bostaden genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda materialval såväl exteriört som interiört. Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de antracitgrå spröjsade fönstren, taket och hängrännorna. Parhusens entréer har fina fönsterpartier bredvid dörren och gediget entrétak i samma grå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid. Huset är om 133 kvm i två plan och har tillhörande tomt med nyttjande rätt, två parkeringsplatser samt isolerat förråd i extern byggnad. Interiört är köken från svenska Marbodal och går i en varm, grå ton tillsammans med en slitstark bänkskiva i kvartskomposit. Vidare finns vardagsrum med öppen planlösning mot både kök och matplats. Utgång till den vidbyggda altanen som sträcker sig runt husknuten och har ett bra insynsskydd och en trevlig pergola. Den privata delen av bostaden finns en trappa upp bestående av fyra bra sovrum med gott om garderober. Detta plan erbjuder även ett bra allrum med öppet till nock. Badrummen är stilfullt utförda och är belägna på vardera plan. På entréplan finns husets tvättstuga och har goda arbets- och förvaringsytor. Ett ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga. Områdets förskola som uppfördes för ett par år sedan finns på kort gångavstånd. På ca 100 meter håller man dessutom på att anlägga en lekplats. Jag har svårt att tro att detta boende inte vill upplevas på plats, hör av dig så berättar jag mer om denna fantastiska bostad!

 • Premium
 • Energieffektiv
Crusebjörns väg 26, Uttran - Broängen, Botkyrka kommun
 • Ons 12 jun kl 17:30

Crusebjörns väg 26

Villa
Uttran - Broängen, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
4 795 000 kr
134 + 109 m²
6 rum
1 483 m² tomt

Med ett trevligt och naturnära läge hittar ni denna rymliga villa om totalt 243 kvm där baksidan angränsar mot skogen vilket skapar ett gott insynsskydd. Tomten består av plana gräsytor och naturtomt som ger sol från morgon till kväll. Uteplatserna går samman och ger flera olika användningsområden. Här finns dessutom pool (ovan mark) samt spabad. Planlösningen invändigt får ses som flexibel med möjlighet upp till fem sovrum fördelade på samtliga plan vilket skapar plats för den större familjen. De sociala ytorna är framförallt på entréplan med separat kök och matplats samt vardagsrum som även det ger plats för matbord. Uteplatserna nås från både vardagsrum och kök där en del är inglasad. Det finns två duschmöjligheter samt wc på alla tre plan. Källarplanet har en mängd praktiska biytor samt möjlighet till uthyrning i teorin. Nyligen har det installerats ett påkostat ventilationssystem (FTX) och ny ytterdörr med sidoljus och elektroniskt lås som kan kopplas till larmet. Välkommen till Crusebjörns Väg 26 med ett uppskattat läge i Uttran där populära Broängsskolan finns på kort gång avstånd. Dessutom ligger sjön Utterkalven i närheten som har en vacker strandpromenad och båtbrygga.

 • Plus
Högmoravägen 44L, Högmora, Huddinge kommun

Högmoravägen 44L

Radhus
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
4 495 000 kr
72 + 45 m²
4 rum
5 362 kr/mån
62 431 kr/m²

OBS: Visningarna inställda pga sjukdom. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning. Nu finns möjlighet att förvärva en premiumbostad i projektet VYN som är beläget alldeles intill Magelungen. Det är uppfört av Innovation Properties i samarbete med den välkända hustillverkaren Borohus som tillsammans har byggt ca 150 bostäder i området. Läget är mycket trevligt och barnvänligt in på en egen gård tillsammans med 11 andra bostäder. Tomten har ett skyddat läge utan insyn med buskhäck. Bostaden genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört. Exteriört är fasaden vit i sin kulör som kontrasterar väl mot de grafitgrå fönstren, taket och hängrännorna. Husets entré har fina fönsterpartier bredvid dörren och gediget entrétak i samma grå ton som övriga plåtdetaljer. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid. Huset är om totalt 117 kvm (72+45) i två plan och har tillhörande tomt med nyttjande rätt, två parkeringsplatser varav den ena är utrustad med laddstolpe samt isolerat förråd i extern byggnad. Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Vardagsrummet har dubbel takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp och direkt anslutning till den trädäckade och privata uteplatsen på baksidan. Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit och vitvarorna är från Siemens. Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla. Två bra sovrum med gott om plats för såväl större säng som annan möblering och vardera tre tillhörande garderober. Det övre planet erbjuder en hel del möjligheter. Nuvarande familj har inrett med påkostad, platsbyggt förvaringssystem som skapar en bra funktion. Vidare finns plats för allrum eller vad fantasin tillåter. Väggarna är målade i en bruten ton som tillsammans med det vitpigmenterade trägolvet och den grå granitkeramiken skapar ett varmt, ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga. Välkommen hem!

Nyboviksvägen 28B, Gladö Kvarn, Huddinge kommun
 • Sön 2 jun kl 12:45

Nyboviksvägen 28B

Radhus
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
5 495 000 kr
138 m²
7 rum
6 200 kr/mån
39 819 kr/m²

- Nyproducerat parhus - Rogivande miljö med skymt av Kvarnsjön - Välbyggt med hög standard - Fem sovrum - Nyrullad gräsmatta och stor altan som sträcker sig runt huset - Två badstränder på korta avstånd Nyboviksvägen 28B är synnerligen en njutbar plats för den som söker harmoni och avkoppling. Här bor du med fåtalet grannar och naturen tätt inpå. Det höga läget ger dessutom en skymt av Kvarnsjön. Tomten består av gott om gräsytor samt en vidbyggd altan som sträcker sig runt husknuten. Invändigt inryms hela fem sovrum och gott om sociala ytor på båda våningarna samt två badrum. Den trivsamma ytan där det exklusiva köket binds samman med matplats och vardagsrum sticker ut. Altanen nås från två olika utgångar och fångar upp de flesta av solens timmar. Exteriört inger bostaden ett stilfullt intryck med fasad i järnvitrol och belysning som lyser upp på ett rogivande sätt. På endast några hundra meter tar man sig till två badplatser, tennis- och padelbana. Sammanfattningsvis är detta ett boende som andas lugn och harmoni samt ger ett exklusivt intryck där även den stora familjen får plats. Välkommen hem!

 • Plus

Visar alla 9