SkandiaMäklarna Botkyrka

SkandiaMäklarna Botkyrka

Mäklare

Högmoravägen 44D, Högmora, Huddinge kommun

Högmoravägen 44D

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

1 595 000 kr

20 m²

1.5 rum

1 991 kr/mån

79 750 kr/m²

Just denna bostad är ett visningshus. I det här projektet, Vyn, har det uppförts sex studiohus varav fyra redan är sålda. I detta skede är nr 15 och 18 till salu i etapp 2, se bifogad situationskarta. Dessutom är nr 18 och 27 till salu i projektet Södra Terrassen som ligger endast några hundra meter därifrån, se även här bifogad situationskarta. Husen kan skilja sig gällande materialval och kan vara spegelvända utifrån bifogad planritning. Även månadsavgiften skiljer sig något mellan projekten. Bostäderna är uppförda av välrenommerade Innovation Properties i samarbete med den välkända hustillverkaren Borohus. Bostaden utgör ett perfekt alternativ till en mindre lägenhet, men erbjuder betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en normal 1,5:a i liknande storlek. Här förenas modern compact living med genuin huskänsla, i form av 33 utmärkt disponerade kvadratmeter (20 kvm boyta + 13 kvm loft), privat uteplats samt egen parkeringsplats. Interiören präglas genomgående av smakfulla och genomtänkta materialval. Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet har hela 3,5 meter i takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Fönstren har även ett skjutdörrsparti mot den trädäckade privata uteplatsen, vilket ger möjlighet att öppna upp och förstärka utomhuskänslan. Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit och vitvarorna är från Siemens. Här finns också tvättmöjlighet i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilken är dold bakom en lucka för att bibehålla det sobra, moderna intrycket. Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla. Via trappan i vardagsrummet når du den ljusa loftvåningen med 1,25 meter i takhöjd. Här finns plats för dubbelsäng och måttanpassat förvaringssystem finns redan monterat. I anslutning till loftet finns ett inbyggt utrymme med plats för förvaring. Bli den första att flytta in i en helt nyckelfärdig bostad med utförd exteriör finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringen samt färdigställd altan, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt när du flyttar in.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Örnbergsvägen 53, Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun
 • Sön 12 feb kl 14:00
Örnbergsvägen 53, Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun, bild 2
Örnbergsvägen 53, Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun, bild 3

Örnbergsvägen 53

Villa
Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

10 650 000 kr

173 m²

6 rum

1 505 m² tomt

Med ett magnifikt trevligt läge i Tullinge på Örnberget finner vi denna villa om totalt 236 kvm (173 BOA och 63 kvm BIA). Huset bjuder på det mesta som kan tänkas efterfrågas i såväl form som funktion. Kök och allrum i en öppen planlösning med stora fina fönsterpartier åt såväl söder som väster och öppningsbar skjutdörr till uteplatserna belägna i samma väderstreck. Här sitter du skyddad och en uppsyn över området, men utan direkt insyn. Utöver tidigare nämnda rum finns tre sovrum, varav ett i master bedroom-class med eget duschrum och walk in closet. Allrum som går att dela av till förmån för ytterligare ett sovrum för den som önskar samt ytterligare två duschutrymmen samt tvättstuga. I sutterängdelen (klassad som källardel) finns två rum varav ett med berg i dager och ett med fönster. Även här är det vattenburen golvvärme. Utöver tidigare nämnd uteplats finns även en rogivande baksida med trädäck samt vidare gräsyta mot skogstomt. Asfalterad uppfart Gott om parkeringar Vattenburen golvvärme på båda våningsplanen Påkostat plåttak Låg energiförbrukning Kort promenad till Tullinge C Nyfken? Kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
Ulvsbergsvägen 13C, Tullinge Strand, Botkyrka kommun

Ulvsbergsvägen 13C

Radhus
Tullinge Strand, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

6 750 000 kr

128 m²

6 rum

5 999 kr/mån

52 734 kr/m²

Denna försäljning sker på ritning vilket innebär att det inte kommer att hållas några visningar. Det är heller inte möjligt att besöka fastigheten eftersom det är en byggarbetsplats. Bostaden säljs till högstbjudande. Nu finns tillfälle att köpa en av de mest attraktiva bostäderna i det unika nyproduktionsprojektet Ulfsbergsgården. Vid säljstarten var denna bostad en av de mest eftertraktade med sitt fantastiska läge i området och som även erbjuder sjöutsikt. Totalt finns det sex bostäder av den här typen och är de som kallas Ateljéhusen i projektet (nr 28, se situationskarta under dokument). Projektet kommer att bestå av 64 bostäder i varierande storlekar med Tullingesjön och den uppvuxna naturen som närmsta granne. Platsen är inbäddad i villaidyllen på en parkliknande fastighet om ca 31.000 kvm. Byggnationen har nyligen startats och kommer att stå klar med inflyttning 2023 Q1-Q3 bestående av 30 radhus och 30 lägenheter samt bevarande av herrgården som kommer att inrymma fyra bostäder. Detta spektakulära radhus inrymmer 6 rum och kök om totalt 155 kvm med tillhörande uteplatser och mindre trädgård på såväl fram- som baksida. Här finns gott om plats att växa och ett avskilt hemmakontor gör att du inte kommer vilja lämna hemmet som bara blir viktigare och viktigare. Här finns dessutom ett oinrett vindsplan om ca 40 kvm golvyta som kan inredas. Bygglov sökes genom föreningen och bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Materialvalen har med omsorg tagits fram för att passa rätt in i tiden samtidigt som de ger ett tidlöst intryck och kommer kännas modernt långt fram i tiden. Planlösningen är flexibel med sovrummen placerade på de två övre planen och med de sociala ytorna på entréplanet som tillsammans med den skyddade uteplatsen ger gott om plats för vänner och familj. Tillträde kan ske från mitten av mars och framåt 2023. Som boende har ni tillgång till den vackra uppvuxna ekskogen. Här finns nästan magiska platser för avkoppling och lek för barnen. Vid en klippavsats med bedårande sjöutsikt byggs en stor gemensam bastu. Duon bakom projektet är den populära bostadsutvecklaren Innovation Properties i partnerskap med trygga och solida Borohus som har sin historia tillbaks sedan 1927 med husfabrik i Mjöbäck och Falkenberg. Vid intresse kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information kring säljprocessen.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Planetbacken 102, Tumba - Solhöjden, Botkyrka kommun
 • Budgivning pågår

Planetbacken 102

Villa
Tumba - Solhöjden, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

5 250 000 kr

114 m²

4 rum

304 m² tomt

Nu finns ett av Solhöjdens få passivhus till salu. Här bor du med en synnerligen trevligt läge med baksida mot allmänning och en bra planering. Huset entréplan disponeras med kök, vardagsrum, duschrum och bra förråd under trappen. Allt i bra standard och skick! Övre plan har tre rymliga sovrum samt rymligt badrum med tvättdel. Här bor du i trivsamma barnvänliga kvarter och med ett väldigt trevligt läge! Ett hus att bara flytta in i och må bra, utan att behöva tänka på massa renovering. Energiklass B, vilket ger ränterabatt hos flertalet kreditgivare. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
Önnemovägen 138, Tullinge Parkhem, Botkyrka kommun

Önnemovägen 138

Radhus
Tullinge Parkhem, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

4 295 000 kr

126 m²

6 rum

132 m² tomt

Varmt välkomna till detta friköpta och väldigt pålitligt radhus med ett bra läge i området. Huset har genomgått den mesta renovering som kan tänkas behövas, med såväl nytt tak, nya fönster, nytt badrum som kök. Huset disponeras med ett entréplan med kök, vardagsrum samt wc. Mellanplan har tre bra samt helkaklat badrum. Övre plan har såväl allrum som sovrum med mysiga takfönster. Ett boende som passar såväl den lilla som den stora familjen och med allt som famlijen kan tänkas eftefråga runt knuten i såväl förskola, skola samt kommunikationer och viss service.

 • Plus
Jaktvägen 29, Tumba - Skäcklinge, Botkyrka kommun

Jaktvägen 29

Villa
Tumba - Skäcklinge, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

4 800 000 kr

106 m²

4 rum

1 155 m² tomt

Med ett utomordenligt trivsamt och lugnt läge på återvändsgata hittar vi detta mycket välplanerade enplanshus. Här bjuds på tre bra sovrum, stort vardagsrum, kök, badrum, tvätt samt extra wc. Tomten bjuder på såväl plana ytor som sluttningar med diverse perenner, buskar och träd. På tomten finns även ett bättre garage samt uppfart med plats för flera bilar. Belägen med naturreservat runt knuten och kort promenad till såväl kommunikationer som förskolor och skola. Besiktningsprotokoll samt energideklaration kommer under vecka 5. Nyfiken? Konakta ansvarig mäklare för mer information.

Klövervägen 12, Norsborg, Botkyrka kommun

Klövervägen 12

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

1 695 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 939 kr/mån

28 974 kr/m²

Varmt välkomna till denna topprenoverade tvåa högst upp i huset. Här bor du i ett bekvämt boende med en bra planlösning, gott om ljusinsläpp samt inglasad balkong med bra solläge. Lägenheten erbjuder rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring, badrum med tvättmaskin och torktumlare, sovrum med plats för dubbelsäng och platsbyggda garderober. Lätt möblerat vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Beläget centralt med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer samt matbutiker. Stabil förening med god ekonomi. Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Ödlevägen 21, Tumba Kassmyra, Botkyrka kommun
 • Sön 12 feb kl 12:40

Ödlevägen 21

Villa
Tumba Kassmyra, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

4 795 000 kr

159 m²

5 rum

706 m² tomt

Med ett perfekt läge finns nu denna familjevilla om totalt 207 kvm i barnvänligt område med närhet till barnomsorg. Uppskattad planlösning med sovrum på båda planen och de sociala ytorna på det övre med genomgående rikliga ljusinsläpp och trevlig utsikt över området. Dessutom finns två badrum, två separata wc och gott om praktiska biutrymmen samt direktkontakt med garaget. Tomten är mycket ombonad med uteplats på baksidan som har ett ostört läge med gott om grönska och planteringar och där balkongen ger möjlighet till kvällssol. Läget är formidabelt med korta avstånd till två av Botkyrkas mest omtyckta skolor. Här kan man låta barnen springa fritt då trafiken är minimal och dessutom är det återvändsgata. Välkommen hem!

 • Plus
Önnemovägen 18, Tullinge Parkhem, Botkyrka kommun
 • Budgivning pågår

Önnemovägen 18

Radhus
Tullinge Parkhem, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

4 300 000 kr

126 m²

6 rum

150 m² tomt

På Önnemovägen 18 finner vi detta friköpta radhus i bra skick och standard beläget i familjära omgivningar med kort promenadavstånd till såväl förskola som skola. Huset bjuder på ett entréplan med kök, vardagsrum samt wc, allt i gott skick. Härifrån kan man njuta av uteplatser på både framsida som baksida för att fånga upp alla dagens soltimmar. Mellanplan har tre bra sovrum varav ett större som lämpar sig perfekt för föräldrarna. Mellanplanet har även ett stilrent och fräscht badrum från -09 med kakel/ klinker, badkar samt tvätt och torktumlare. Övre plan har tak upp till nock och bjuder på såväl ett allrum som ett sovrum, som kan lämpa sig perfekt till tonåringen. Ett ytterst välplanerat och genomtänkt boende som lämpar sig såväl för den lilla som den stora familjen! Endast 2 415 kr i samfällighetsavgift per månad, vilket inkluderar värme, vatten, TV, Fiber samt garage i länga. Nyfiken? Kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus
Segersjövägen 63, Segersjö - Uttran, Botkyrka kommun

Segersjövägen 63

Lägenhet
Segersjö - Uttran, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

1 595 000 kr

31,7 m²

1.5 rum

1 783 kr/mån

50 315 kr/m²

Varmt välkommen till denna yteffektiva lägenhet vid populära Segersjö. Här bor du i såväl solida som trivsamma Brf Hagen. Här slipper du trapporna då lägenheten ligger på markplan och har således uteplats ut mot sjön och söder. Lägenheten har gott om förvaring i form av platsbyggda garderober, rymligt entré, stilrent helkaklat badrum, rymligt vardagsrum med utgång till lägenhetens uteplats med sol från tidig morgon till sen kväll. Ett kök med alla tänkbara bekvämligheter. Ett perfekt förstaboende eller varför inte en övernattningslägenhet med låg avgift! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen hem!

Kärrsjövägen 23, Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Kärrsjövägen 23, Gladö Kvarn, Huddinge kommun, bild 2
Kärrsjövägen 23, Gladö Kvarn, Huddinge kommun, bild 3

Kärrsjövägen 23

Radhus
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

5 595 000 kr

132 m²

6 rum

5 870 kr/mån

42 386 kr/m²

SkandiaMäklarna har nu nöjet att presentera etapp 2 i Brf Nyboviksvägen där etapp 1 redan är slutsåld. Projektet är beläget i expansiva Gladö Kvarn i Huddinge. Adresserna kommer att vara Kärrsjövägen 23 och Björklövsvägen 10 och är inbäddad i övrig bebyggelse och natursköna omgivningar. I denna etapp kommer det vara ett stort fokus på att göra husen energisnåla och göra det så kostnadseffektivt för de boende som möjligt. Förutom att samtliga hus kommer ha solceller, monteras även laddstolpar för elbilar efter behov. I föreningen kommer det dessutom finnas 1-2st bilpooler bestående av 1-2st elbilar som kan nyttjas av föreningens medlemmar eller varför inte användas för samåkning in till Huddinge centrum och kommunikationer. Omfattningen av antal bilpooler och antal elbilar bestäms av medlemmarna i föreningen. Föreningen kommer att bestå av 21 bostäder varav 15 är tillhörande denna etapp och består av 10 parhus om 132 kvm samt fem minivillor om 75 kvm och 63 kvm. Inflytt är planerad till 2024 Q1-Q3. Bostäderna genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört och sammantaget är det påkostade bostäder. Exteriört är fasaden i järnvitrol som harmoniserar väl mot övriga svarta detaljerna på husets fasader. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid. Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare/laddstolpar i anslutning till parkeringarna. Altaner och avskiljare mellan parhusen ingår också som standard, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt. Interiört är köken från svenska Ballingslöv i serien Bistro där man som köpare komponerar färg på köksluckor och bänkskiva. Samtliga vitvaror är från Siemens. Badrummen är påkostade där ytskikten mestadels består av Carraramarmor. Väggarna målas i en bruten vit ton som tillsammans med trägolvet och det smakfulla köket skapar ett stilfullt och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga. SITUATIONSKARTA Ligger under dokument. PLANRITNINGAR OCH RUMSBESKRIVNING Ligger under dokument. De alternativa planlösningarna kan innebära extra kostnader. BILDER/RENDERINGAR Det som visas upp i annonsen ger en bild av hur husen kommer att se ut och inredas dock kan de innehålla tillval och ska endast se som inspiration. OMRÅDET Gladö Kvarn är ett expansivt område som växt fram mer och mer efter att detaljplanen gick igenom under 2015. I dagsläget finner ni fina naturområden, tennisbanor och badstrand i området. På sikt kommer en förskola byggas och kollektivtrafiken utökas allteftersom området blivit färdigt. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Kärrsjövägen 23, Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Kärrsjövägen 23, Gladö Kvarn, Huddinge kommun, bild 2
Kärrsjövägen 23, Gladö Kvarn, Huddinge kommun, bild 3

Kärrsjövägen 23

Lägenhet
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

3 695 000 kr

75 m²

4 rum

3 590 kr/mån

49 267 kr/m²

SkandiaMäklarna har nu nöjet att presentera etapp 2 i Brf Nyboviksvägen där etapp 1 redan är slutsåld. Projektet är beläget i expansiva Gladö Kvarn i Huddinge. Adresserna kommer att vara Kärrsjövägen 23 och Björklövsvägen 10 och är inbäddad i övrig bebyggelse och natursköna omgivningar. I denna etapp kommer det vara ett stort fokus på att göra husen energisnåla och göra det så kostnadseffektivt för de boende som möjligt. Förutom att samtliga hus kommer ha solceller, monteras även laddstolpar för elbilar efter behov. I föreningen kommer det dessutom finnas 1-2st bilpooler bestående av 1-2st elbilar som kan nyttjas av föreningens medlemmar eller varför inte användas för samåkning in till Huddinge centrum och kommunikationer. Omfattningen av antal bilpooler och antal elbilar bestäms av medlemmarna i föreningen. Föreningen kommer att bestå av 21 bostäder varav 15 är tillhörande denna etapp och består av 10 parhus om 132 kvm samt fem minivillor om 75 kvm och 63 kvm. Inflytt är planerad till 2024 Q1-Q3. Bostäderna genomsyras av en väl bearbetad och omhändertagen känsla med omsorgsfullt utvalda material såväl exteriört som interiört och sammantaget är det påkostade bostäder. Exteriört är fasaden i järnvitrol som harmoniserar väl mot övriga svarta detaljerna på husets fasader. Up- & downlights lyser upp fasaden vackert kvällstid. Projektet uppförs helt nyckelfärdigt med finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare/laddstolpar i anslutning till parkeringarna. Altaner och avskiljare mellan parhusen ingår också som standard, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt. Interiört är köken från svenska Ballingslöv i serien Bistro där man som köpare komponerar färg på köksluckor och bänkskiva. Samtliga vitvaror är från Siemens. Badrummen är påkostade där ytskikten mestadels består av Carraramarmor. Väggarna målas i en bruten vit ton som tillsammans med trägolvet och det smakfulla köket skapar ett stilfullt och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga. ENERGIBERÄKNING Parhus 132 kvm: 6 478 kWh/år Minivilla 75 kvm: 4 984 kWh/år Minivilla 63 kvm: 4 617 kWh/år SITUATIONSKARTA Ligger under dokument. PLANRITNINGAR OCH RUMSBESKRIVNING Ligger under dokument. De alternativa planlösningarna kan innebära extra kostnader. Planritningarna ligger även med bland bilderna. BILDER/RENDERINGAR Det som visas upp i annonsen ger en bild av hur husen kommer att se ut och inredas dock kan de innehålla tillval och ska endast se som inspiration. OMRÅDET Gladö Kvarn är ett expansivt område som växt fram mer och mer efter att detaljplanen gick igenom under 2015. I dagsläget finner ni fina naturområden, tennisbanor och badstrand i området. På sikt kommer en förskola byggas och kollektivtrafiken utökas allteftersom området blivit färdigt. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Forsfararvägen 12a, Trångsund, Huddinge kommun

Forsfararvägen 12a

Tomt
Trångsund, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

3 795 000 kr

804 m² tomt

Nu finns denna lättbyggda och plana tomt till salu i oerhört populära Stortorp. Här bor du nära till allt som barnfamiljen kan tänkas efterfråga, så som kommunikationer, service, skola och förskola. Här ges byggrätt med: 160 kvm byggyta Två våningsplan Största byggnadsarea för garage/uthus är 50 kvm Anslutningsavgifter VA tillkommer. 257 200 enligt taxa 2022. För mer detaljerad information läs under dokument och "planbestämmelser"

Nibblevägen 6, null, Botkyrka kommun

Nibblevägen 6

Lägenhet
Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

2 100 000 kr

63 m²

2.5 rum

4 984 kr/mån

33 333 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna tvåa med bra planlösning och utmärkt solläge högst upp i huset. Lägenheten är mycket välhållen, om än i originalskick med undantag för det helkaklade badrummet. Möjlighet finns att göra om till en trea. Gångavstånd till centrum, kommunikationer, skola och förskola. Belägen i trygg och stabil HSB-förening, i avgiften om ingår värme, vatten, kabel- tv och bredband. Hiss i huset så du slipper trapporna. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 14