SkandiaMäklarna Botkyrka

SkandiaMäklarna Botkyrka

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sommarvägen 16, Tullinge Parkhem, Botkyrka kommun

Sommarvägen 16

Villa
Tullinge Parkhem, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
6 850 000 kr
185 m²
6 rum
1 726 m² tomt

På mysiga och pittoreska Sommarvägen hittar vi denna rejäla familjevilla om 185 kvm. Här bor du på återvändsgata som sedermera övergår i gångväg till förskola och skola. Lösvirkesbyggt med kvalitet och finess från 2003 och en praktisk planlösning. Denna ges i ett entréplan med stor och rymlig entré, separat kök och vardagsrum, stort gästrum, tvättrum med groventré samt nyrenoverat badrum. Övre plan har tre rejäla sovrum, stort badrum med både dusch och badkar samt ett mycket tilltalande allrum med balkong. Båda våningsplanen har vattenburen golvvärme och naturen gör sig påmind från varje fönster av huset. Utöver boningshuset finns även ett gästhus på tomten om c.a 30 kvm med nyrenoverat badrum samt pentry. Perfekt för den egna företagaren eller för den som vill hyra ut. Stor tomt om närmare 2000 kvm med ett södervänt läge ovan grannarna. Varmt välkomna på visning!

Örnbergsvägen 21, Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun
 • Sön 28 apr kl 14:00
Örnbergsvägen 21, Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun, bild 2
Örnbergsvägen 21, Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun, bild 3

Örnbergsvägen 21

Villa
Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
5 250 000 kr
121 + 48 m²
5 rum
2 258 m² tomt

Varmt välkomna på visning till denna mycket trivsamma enplansvilla med stor och insynsskyddad tomt. Här bjuds på 60-talscharm med tidstypisk tegelfasad, som även går att hitta invändigt, stora fönsterpartier samt träpanel i taket. Huset ligger med kortare promenadavstånd till Tullinge C och bjuder på en tomt över 2000 kvm (detaljplan ger minst 1000 kvm). Även stor närhet till förskola och skola. Huset har i dagsläget 3,5 sovrum, badrum, separat wc, stort vardagsrum med öppen spis samt gott om extra ytor i garage, tvättrum samt förråd. Ett gediget och charmigt hus med vattenburen värme, rymligt garage, fina tidstypiska detaljer, enastående vacker utsikt från många av husets fönster, kort promenadavstånd till kommunikationer samt Tullinge. C Tomt om hela 2 258 kvm. Under dokument kan du hitta detaljplan samt planbestämmelser. Inga förhandsvisningar kommer att gå att medges, då säljaren är dödsbo. Huset säljs även med friskrivningsklasul.

 • Premium
Ulvsbergsvägen 15E, Tullinge Strand, Botkyrka kommun
Ulvsbergsvägen 15E, Tullinge Strand, Botkyrka kommun, bild 2
Ulvsbergsvägen 15E, Tullinge Strand, Botkyrka kommun, bild 3

Ulvsbergsvägen 15E

Lägenhet
Tullinge Strand, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 750 000 kr
67,2 m²
3 rum
vån 4/4
4 448 kr/mån
55 804 kr/m²

Ulfsbergsgården är en fantastisk plats, helt unik i sitt slag, som erbjuder vackra, funktionella bostäder med sociala ytor för hela familjen, både inne och ute. Här byggs hem att trivas i, länge. Bostadsrättsföreningen består av 65 bostäder i olika utformningar och storlekar. Lägenheterna är placerade i två parkhus om totalt 30 bostäder. Vindslägenheterna betraktas som de allra mest eftertraktade i föreningen. Samtliga har fantastisk utsikt och mer eller mindre en skymt av Tullingesjön. Denna bostad erbjuder dubbla balkonger i perfekt solläge. En upplevelse på plats är ett måste! Interiört charmas man av de väl avvägda och sobra materialvalen som skapar ett vackert hem, samtidigt som bostaden är mycket funktionell. Takhöjden om ca 3 meter tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar en luftig känsla. Entrén har goda avhängningsytor och ett stilrent klinkergolv som går över i ett vitpigmenterat parkettgolv. Direkt i entrén möts man av den generösa takhöjden som fortsätter in i bostaden. I öppen planlösning skapar kök, matplats och vardagsrum en trevlig social yta för vänner och familj. Det stora burspråket ger ett härligt ljusinsläpp och har utgång till en av balkongerna som erbjuder en trevlig vy över området. Köket är från svenska Marbodal och går i en sober beige ton som harmoniserar väl mot både bänkskiva och stänkskydd i slitstark kvartskomposit. Vitvarorna är från Siemens. Två fantastiska sovrum där det i anslutning av entrén har en fransk balkong medan det andra har ett par garderober och härligt ljusinsläpp från både gavel- samt takfönster. Dessutom nås den andra balkongen härifrån. Badrummet är påkostat och inger hotellkänsla. Inredningen består av dusch med vikväggar, tvättställ med tillhörande underskåp, wc, handdukstork och förvaring. Dessutom finns här även tvättmaskin & torktumlare, arbetsyta samt golvvärme och infällda spotlights. Utöver bostäderna satsas det på den omgivande miljön på ägorna och den vackra uppvuxna ekskogen kommer garanterat bli en favoritplats för barnens utomhuslekar när lekparkens gränser suddas ut. Vid en klippavsats byggs en stor bastu med härlig sjöutsikt för bostadsrättsinnehavarna. Dessutom kommer det att anläggas både boulebana och utomhusgym vilket beräknas vara klart till sommaren 2024. Projektet är uppfört av trygga och solida Borohus som tillverkat hus i fabrikerna i Mjöbäck och Falkenberg ända sedan 1927. Ett problemfritt boende under lång tid belägen på en unik plats som redan nu sticker ut som Tullinges mest attraktiva bostadsområde. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Rådjursvägen 91, Skäcklinge, Botkyrka kommun

Rådjursvägen 91

Radhus
Skäcklinge, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 295 000 kr
104 m²
3 rum
190 m² tomt

Välkommen till detta trevliga boende som har ett ypperligt läge i området där tomten har generösa gräsytor angränsande mot allmänning. Dessutom erbjuder omgivningen ett extra lugn utan bilar och möjlighet för barnen att springa fritt. Invändigt upplevs ett smakfullt, inrett hem med stilrena materialval. Bostaden präglas av genomgående rikliga ljusinsläpp som harmoniserar väl med möbler och de ljusa färgerna. Entréplanet inbjuder till sociala tillställningar där vardagsrum, matplats och kök binds samman. Från köket nås uteplatsen som ger ytterligare utrymme under sommarhalvåret. Vidare finns hall och badrum kombinerat med tvättdel. Det övre planet har två rymliga sovrum varav det ena har utgång till balkongen. Här finns möjlighet till ett ytterligare sovrum med godkänt bygglov för att sätta in ett extra fönster. Även detta plan har ett badrum samt en klädkammare. I området finns en uppskattad förskola, på korta avstånd nås flera andra alternativ samt, butik, Vårdcentral, tandläkare, idrottsplats samt gott om natur som erbjuder både gott om svamp och bär. Välkommen hem!

 • Plus
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun, bild 2
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun, bild 3

Kottestigen 45

Radhus
Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 395 000 kr
100 m²
4 rum
144 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus med adress Kottestigen 45, huset bjuder på flertalet bra sovrum, stort vardagsrum, ljust och fräscht kök, helkaklade badrum, tvättstuga samt bastu. Dessutom erbjuds bra förvaring i klädkammare, rymlig vind och ett externt förråd. Lugnt och barnvänligt område där man slipper trafik utanför huset, och där närmsta lekpark endast är ett stenkast bort. Uteplats i perfekt väderstreck, här kan man njuta av solen hela dagen på såväl altan som balkong. I området finns två förskolor på promenadavstånd, och busshållplatser där man snabbt tar sig till Tumba för ett större utbud av butiker, service, skolor och kommunikationer via buss och pendeltåg. Med bil är E4:an endast 5 min bort. En mycket solid samfällighet, med över en miljon i kassan. Notera att förstabilden är från tidigare säljare och att altanen inte finns kvar i dagsläget. Välkommen hem!

 • Premium
Aspenvägen 58, null, Botkyrka kommun
 • Budgivning pågår
Aspenvägen 58, null, Botkyrka kommun, bild 2
Aspenvägen 58, null, Botkyrka kommun, bild 3

Aspenvägen 58

Radhus
Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 795 000 kr
106 m²
5 rum
164 m² tomt

Varmt välkomna till Aspenvägen 58. Med ett bra läge i populära Vretarna. Huset disponeras med 4 sovrum, rymligt vardagsrum, stilrent kök, två badrum, rymlig vind och förråd utvändigt med plats för trädgårdsmöbler. Uteplats på både baksida samt framsida både morgonsol och kvällssol. Insynsskyddat med plats för utemöbler & loungedel och grill. I området finns två förskolor på promenadavstånd, och busshållplatser där man snabbt tar sig till Tumba för ett större utbud av butiker, service, skolor och kommunikationer via buss och pendeltåg. Med bil är E4:an endast 5-7 min bort. Ett hem att trivas i! Välkommen hem!

 • Premium
Klimatvägen 10A, Glömsta, Huddinge kommun

Klimatvägen 10A

Radhus
Glömsta, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
5 495 000 kr
130 m²
5 rum
5 900 kr/mån
42 269 kr/m²

Med ett mycket eftertraktat läge i gränslandet mellan Glömsta och Vistaberg finns detta trevliga parhus med uppskattad planlösning, stilrena materialval, modern arkitektur som inte gör avkall på funktionen. Dessutom är läget optimalt för barnfamiljen med ett skyddat läge från biltrafik på återvändsgata samt kort gångavstånd till barnomsorg. Entréplanet erbjuder välkomnande entré som ger ett mycket trevligt första intryck. På väg in mot vardagsrummet passeras öppningen mot övervåningen, som med sin dubbla takhöjd skapar en luftig och öppen känsla. Väl inne i vardagsrummet möts man av en öppen planlösning med stora fönsterpartier och köket centralt placerat. Här ges möjlighet att socialisera med det stora sällskapet samt att ta sig ut till baksida och trädgård. Vidare finns fullutrustad tvättstuga samt ett helkaklat badrum. En våning upp erbjuds fyra bra sovrum med gott om garderober. Ljusinsläppen är generösa och väl genomtänkta. För den som önskar går det att skapa ett allrum på bekostnad av ett sovrum. Avslutningsvis har även detta plan ett helkaklat badrum. Ett ombonat och samtidigt slitstarkt hem för den kräsne och medvetne köparen som önskar ett bekymmersfritt boende utöver det vanliga. Välkommen hem!

 • Plus
Högmoravägen 45D, Högmora, Huddinge kommun
Högmoravägen 45D, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Högmoravägen 45D, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Högmoravägen 45D

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
1 495 000 kr
20 + 13 m²
1.5 rum
2 389 kr/mån
74 750 kr/m²

I det här projektet, Vyn, har det uppförts sex studiohus varav fem redan är sålda. Nu är endast nr 18 kvar, se bifogad situationskarta. Dessutom är nr 27 till salu i projektet Södra Terrassen som ligger endast några hundra meter därifrån, se även här bifogad situationskarta. Husen kan skilja sig gällande materialval och kan vara spegelvända utifrån bifogad planritning. Även månadsavgiften skiljer sig något mellan projekten. Bostaden utgör ett perfekt alternativ till en mindre lägenhet, men erbjuder betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en normal 1,5:a i liknande storlek. Här förenas modern compact living med genuin huskänsla, i form av 33 utmärkt disponerade kvadratmeter (20 kvm boyta + 13 kvm loft), privat uteplats samt egen parkeringsplats. Interiören präglas genomgående av smakfulla och genomtänkta materialval. Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet har hela 3,5 meter i takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Fönstren har även ett skjutdörrsparti mot den trädäckade privata uteplatsen, vilket ger möjlighet att öppna upp och förstärka utomhuskänslan. Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit och vitvarorna är från Siemens. Här finns också tvättmöjlighet i form av kombinerad tvättmaskin/torktumlare, vilken är dold bakom en lucka för att bibehålla det sobra, moderna intrycket. Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla. Via trappan i vardagsrummet når du den ljusa loftvåningen med 1,25 meter i takhöjd. Här finns plats för dubbelsäng och måttanpassat förvaringssystem finns redan monterat. I anslutning till loftet finns ett inbyggt utrymme med plats för förvaring. Bli den första att flytta in i en helt nyckelfärdig bostad med utförd exteriör finplanering såsom grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringen samt färdigställd altan, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt när du flyttar in. Välkommen hem!

 • Premium
 • Nyproduktion
Postängsvägen 212, Fittja, Botkyrka kommun

Postängsvägen 212

Radhus
Fittja, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
4 250 000 kr
146 + 25 m²
7 rum
214 m² tomt

Varmt välkomna till Postängsvägen 212! Detta imponerande kedjehus har genomgått en omfattande totalrenovering under 2022 vilket gör att man kan flytta in och känna sig tillfreds. Beläget på en populär adress Boendet erbjuder hela 6 sovrum, 2 stilrena badrum samt stora generösa sociala ytor, vilket ger tillräckligt med utrymme för den stora familjen att trivas. Låga driftskostnader är en av de många fördelarna med detta hem. Här finner du även generösa sociala ytor, perfekta för att skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Sammanfattningsvis erbjuder detta totalrenoverade kedjehus en unik möjlighet att leva i stil på en eftertraktad adress med låga driftskostnader och generösa utrymmen för hela familjen. Missa inte chansen att kalla detta extraordinära hem för ditt eget! Välkommen hem!

Södervägen 65, Högmora, Huddinge kommun
Södervägen 65, Högmora, Huddinge kommun, bild 2
Södervägen 65, Högmora, Huddinge kommun, bild 3

Södervägen 65

Lägenhet
Högmora, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
1 695 000 kr
25 + 17 m²
1.5 rum
2 430 kr/mån
67 800 kr/m²

Nu påbörjas försäljningen av åtta studiohus i Östra Terrassen. De har uppförts enligt de nya byggreglerna vilket medför mer yta på bägge planen med bättre funktion och lättare att möblera. Bostäderna presenteras färdigställda med tillhörande altan, gräsyta samt p-plats och kan tillträdas med kort varsel för den som önskar. Bli först med att välja ditt favoritläge, se situationskarta i bildflödet där de som är grönmarkerade är till salu (gäller ej nr 10 och 13). Bostaden utgör ett perfekt alternativ till en mindre lägenhet, men erbjuder betydligt mycket mer än vad man normalt förväntar sig av en normal 1,5:a i liknande storlek. Här förenas modern compact living med genuin huskänsla, i form av 42 utmärkt disponerade kvadratmeter (25 kvm boyta + 17 kvm loft), privat uteplats samt egen parkeringsplats. Interiören präglas genomgående av smakfulla och genomtänkta materialval. Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Delar av vardagsrummet har hela 3,5 meter i takhöjd vilket i kombination med de stora panoramafönstren skapar en luftig rymd med fantastiskt ljusinsläpp. Härifrån nås även den trädäckade privata uteplatsen. Entrén har avhängningsmöjligheter samt gott om inbyggda garderober. Det moderna köket från Marbodal är smart planerat med bänkskiva och stänkskydd i slitstark komposit med en fullutrustad maskinpark från Siemens. Badrummet är inte bara rymligt och helkaklat i granitkeramik, det är även mycket stilfullt inrett med hotellkänsla. Här inryms även kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Via trappan i vardagsrummet når du den ljusa loftvåningen där trappavsatsens förlängning har ståhöjd för att skapa en mer praktisk och funktionell yta som dessutom har måttanpassat förvaringssystem. Resterande del av loftet ger plats för dubbelsäng. Förutom dubbla fönster ger glasräcket ytterligare ljusinsläpp från panoramafönstren. I anslutning till loftet finns ett inbyggt utrymme med plats för förvaring. Bli den första att flytta in i en helt nyckelfärdig bostad med utförd exteriör finplanering såsom utrullade gräsmattor, grusade gångar och motorvärmare i anslutning till parkeringen samt färdigställd altan, allt för att du ska kunna njuta av din bostad direkt när du flyttar in. Välkommen hem!

 • Premium
 • Nyproduktion
Ulvsbergsvägen 9C, Tullinge Strand, Botkyrka kommun

Ulvsbergsvägen 9C

Lägenhet
Tullinge Strand, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
2 875 000 kr
64,9 m²
3 rum
vån 2/4
3 796 kr/mån
44 299 kr/m²

Nu släpps de tre sista lägenheterna till försäljning. Välkommen till Ulfsbergsgården och ett av Parkhusen som består av 16 lägenheter. Förutom bostaden som annonseras finns även nedan till försäljning: - Lägenhetsnummer 32, uteplats med altan. Pris 2 600 000 kr Boarea på ca 57,6 kvm och en månadsavgift på 3 568 kr. - Lägenhetsnummer 33, uteplats med altan, generös takhöjd om ca 3 meter. Pris 3 125 000 kr Boarea på ca 64,9 kvm och en månadsavgift på 3 796 kr. (se separat annons, Ulvsbergsvägen 9B) - Lägenhetsnummer 41, två trappor upp med balkong. Pris 2 975 000 kr Boarea på ca 64,9 kvm och en månadsavgift på 3 796 kr. Planlösningar ligger under dokument. Nyproduktionsprojektet som värnar om dess unika läge och uppvuxna natur består av 65 bostäder i olika utformningar och storlekar. Tullingesjöns glittrande vatten nedanför föreningens mark präglar hela området och den parkliknande fastigheten om ca 31 000 m² har tjänat som hem för den vackra herrgården sedan början på 1900-talet. Större delen av bostäderna står klara och är inflyttade. Finplanering och uppförande av föreningens gemensamma ytor kommer att färdigställas under den första halvan av 2024. Ulfsbergsgården är en fantastisk plats, helt unik i sitt slag, som erbjuder vackra, funktionella bostäder med sociala ytor för hela familjen, både inne och ute. Här byggs hem att trivas i, länge. Denna bostad ligger en trappa upp i huset med balkong mot baksidan med utsikt mot föreningens gemensamma ytor. Mellan husen i området skymtas Tullingesjön. Interiört charmas man av de väl avvägda materialvalen som skapar ett vackert hem, samtidigt som bostaden är mycket funktionell. Entrén har goda avhängningsytor och ett stilrent klinkergolv som går över i ett vitpigmenterat parkettgolv. Direkt i entrén möts man av de rikliga ljusinsläppen från fönsterpartiet i vardagsrummet ut mot balkongen och baksidan. I öppen planlösning skapar kök, matplats och vardagsrum en trevlig social yta för vänner och familj. Köket är från svenska Marbodal och går i en sober beige ton som harmoniserar väl mot både bänkskiva och stänkskydd i slitstark kvartskomposit. Vitvarorna är från Siemens. Två bra sovrum varav det ena har gott om garderober och härifrån når man balkongen. Badrummet är påkostat och inger hotellkänsla. Inredningen består av dusch med vikväggar, tvättställ med tillhörande underskåp, wc, handdukstork och förvaring. Dessutom finns här även tvättmaskin & torktumlare, arbetsyta samt golvvärme och infällda spotlights. Utöver bostäderna satsas det på den omgivande miljön på ägorna och den vackra uppvuxna ekskogen kommer garanterat bli en favoritplats för barnens utomhuslekar när lekparkens gränser suddas ut. Vid en klippavsats byggs en stor bastu med bedårande sjöutsikt för bostadsrättsinnehavarna. Dessutom kommer det att anläggas både boulebana och utomhusgym. Projektet uppförs av trygga och solida Borohus som tillverkat hus i fabrikerna i Mjöbäck och Falkenberg ända sedan 1927. Ett problemfritt boende under lång tid belägen på en unik plats som redan nu sticker ut som Tullinges mest attraktiva bostadsområde. Välkommen hem!

 • Plus
 • Hiss
Nyboviksvägen 28B, Gladö Kvarn, Huddinge kommun
 • Tor 25 apr

Nyboviksvägen 28B

Radhus
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
5 495 000 kr
138 m²
7 rum
6 200 kr/mån
39 819 kr/m²

- Nyproducerat parhus - Rogivande miljö med skymt av Kvarnsjön - Välbyggt med hög standard - Fem sovrum - Nyrullad gräsmatta och stor altan som sträcker sig runt huset - Två badstränder på korta avstånd Nyboviksvägen 28B är synnerligen en njutbar plats för den som söker harmoni och avkoppling. Här bor du med fåtalet grannar och naturen tätt inpå. Det höga läget ger dessutom en skymt av Kvarnsjön. Tomten består av gott om gräsytor samt en vidbyggd altan som sträcker sig runt husknuten. Invändigt inryms hela fem sovrum och gott om sociala ytor på båda våningarna samt två badrum. Den trivsamma ytan där det exklusiva köket binds samman med matplats och vardagsrum sticker ut. Altanen nås från två olika utgångar och fångar upp de flesta av solens timmar. Exteriört inger bostaden ett stilfullt intryck med fasad i järnvitrol och belysning som lyser upp på ett rogivande sätt. På endast några hundra meter tar man sig till två badplatser, tennis- och padelbana. Sammanfattningsvis är detta ett boende som andas lugn och harmoni samt ger ett exklusivt intryck där även den stora familjen får plats. Välkommen hem!

 • Plus
Tant Gröns väg 31, Uttran Kvarnsjön, Botkyrka kommun

Tant Gröns väg 31

Lägenhet
Uttran Kvarnsjön, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
4 295 000 kr
125 m²
5 rum
vån 2
4 950 kr/mån
34 360 kr/m²

Nu finns äntligen ett av Viktor Hanssons finfina br-hus till salu i Uttran. Här bor du synnerligen problemfritt och med ett unikt läge i området. Naturen inpå knuten och kort promenad till såväl service, skola som kommunikationer. Husen disponeras med stora fina sociala ytor på entréplanet och vattenburen golvvärme. Här finns även duschrum, tvätt och groventré. Övre plan har tre bra sovrum, allrum samt badrum. En tomt som verkligen ger dig lugn och harmoni med natur rakt bakom i söder. Uppfart samt carport med plats för två bilar. Ett problemfritt och pålitligt boende i en förening med energi. Nyfiken? Hör av dig till ansvarig mäklare så berättar han mer.

Sankt Eriksvägen 4, null, Huddinge kommun

Sankt Eriksvägen 4

Tomt
Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 495 000 kr
1 183 m² tomt

Accepterat pris. Nu finns en av få tomter kvar i området ute för försäljning. Plan tomt med möjlighet att skapa sitt drömboende med optimalt solläge. Minsta tomtstorlek är 1000 kvm. Högst en femtedel av fastighetsarean får bebyggas, dock högst 200 kvm. Ny komplementbyggnad får inte ges större byggnadsarea än 40 kvm. Huvudbyggnad får innehålla högst två lägenheter, varav den mindre får högst vara 65 kvm bruttoarea. Alternativt får den mindre lägenheten inrymmas i befintligt fritidshus. Anslutningsavgift för vatten och avlopp ca 340 000 kr. Gatukostnad tillkommer om 221 000 kr. En underbar tomt med ett fantastiskt läge med närhet till natur, förskolor, skolor, badplatser, aktivitetsmöjligheter m.m. Närmaste förskolor och busshållplats ligger ett stenkast bort. Varmt välkommen att åka förbi när det passar samt kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visar alla 14