Mäklare Jakob Johansson

Jakob Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Örnbergsvägen 53, Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun
  • Sön 12 feb kl 14:00
Örnbergsvägen 53, Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun, bild 2
Örnbergsvägen 53, Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun, bild 3

Örnbergsvägen 53

Villa
Tullinge - Örnberget, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

10 650 000 kr

173 m²

6 rum

1 505 m² tomt

Med ett magnifikt trevligt läge i Tullinge på Örnberget finner vi denna villa om totalt 236 kvm (173 BOA och 63 kvm BIA). Huset bjuder på det mesta som kan tänkas efterfrågas i såväl form som funktion. Kök och allrum i en öppen planlösning med stora fina fönsterpartier åt såväl söder som väster och öppningsbar skjutdörr till uteplatserna belägna i samma väderstreck. Här sitter du skyddad och en uppsyn över området, men utan direkt insyn. Utöver tidigare nämnda rum finns tre sovrum, varav ett i master bedroom-class med eget duschrum och walk in closet. Allrum som går att dela av till förmån för ytterligare ett sovrum för den som önskar samt ytterligare två duschutrymmen samt tvättstuga. I sutterängdelen (klassad som källardel) finns två rum varav ett med berg i dager och ett med fönster. Även här är det vattenburen golvvärme. Utöver tidigare nämnd uteplats finns även en rogivande baksida med trädäck samt vidare gräsyta mot skogstomt. Asfalterad uppfart Gott om parkeringar Vattenburen golvvärme på båda våningsplanen Påkostat plåttak Låg energiförbrukning Kort promenad till Tullinge C Nyfken? Kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
Planetbacken 102, Tumba - Solhöjden, Botkyrka kommun
  • Sön 5 feb kl 14:10

Planetbacken 102

Villa
Tumba - Solhöjden, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

5 250 000 kr

114 m²

4 rum

304 m² tomt

Nu finns ett av Solhöjdens få passivhus till salu. Här bor du med en synnerligen trevligt läge med baksida mot allmänning och en bra planering. Huset entréplan disponeras med kök, vardagsrum, duschrum och bra förråd under trappen. Allt i bra standard och skick! Övre plan har tre rymliga sovrum samt rymligt badrum med tvättdel. Här bor du i trivsamma barnvänliga kvarter och med ett väldigt trevligt läge! Ett hus att bara flytta in i och må bra, utan att behöva tänka på massa renovering. Energiklass B, vilket ger ränterabatt hos flertalet kreditgivare. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Önnemovägen 138, Tullinge Parkhem, Botkyrka kommun
  • Sön 5 feb kl 15:10

Önnemovägen 138

Radhus
Tullinge Parkhem, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

4 295 000 kr

126 m²

6 rum

132 m² tomt

Varmt välkomna till detta friköpta och väldigt pålitligt radhus med ett bra läge i området. Huset har genomgått den mesta renovering som kan tänkas behövas, med såväl nytt tak, nya fönster, nytt badrum som kök. Huset disponeras med ett entréplan med kök, vardagsrum samt wc. Mellanplan har tre bra samt helkaklat badrum. Övre plan har såväl allrum som sovrum med mysiga takfönster. Ett boende som passar såväl den lilla som den stora familjen och med allt som famlijen kan tänkas eftefråga runt knuten i såväl förskola, skola samt kommunikationer och viss service.

  • Plus
Jaktvägen 29, Tumba - Skäcklinge, Botkyrka kommun

Jaktvägen 29

Villa
Tumba - Skäcklinge, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

4 800 000 kr

106 m²

4 rum

1 155 m² tomt

Med ett utomordenligt trivsamt och lugnt läge på återvändsgata hittar vi detta mycket välplanerade enplanshus. Här bjuds på tre bra sovrum, stort vardagsrum, kök, badrum, tvätt samt extra wc. Tomten bjuder på såväl plana ytor som sluttningar med diverse perenner, buskar och träd. På tomten finns även ett bättre garage samt uppfart med plats för flera bilar. Belägen med naturreservat runt knuten och kort promenad till såväl kommunikationer som förskolor och skola. Besiktningsprotokoll samt energideklaration kommer under vecka 5. Nyfiken? Konakta ansvarig mäklare för mer information.

Önnemovägen 18, Tullinge Parkhem, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 feb kl 16:00

Önnemovägen 18

Radhus
Tullinge Parkhem, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

4 300 000 kr

126 m²

6 rum

150 m² tomt

På Önnemovägen 18 finner vi detta friköpta radhus i bra skick och standard beläget i familjära omgivningar med kort promenadavstånd till såväl förskola som skola. Huset bjuder på ett entréplan med kök, vardagsrum samt wc, allt i gott skick. Härifrån kan man njuta av uteplatser på både framsida som baksida för att fånga upp alla dagens soltimmar. Mellanplan har tre bra sovrum varav ett större som lämpar sig perfekt för föräldrarna. Mellanplanet har även ett stilrent och fräscht badrum från -09 med kakel/ klinker, badkar samt tvätt och torktumlare. Övre plan har tak upp till nock och bjuder på såväl ett allrum som ett sovrum, som kan lämpa sig perfekt till tonåringen. Ett ytterst välplanerat och genomtänkt boende som lämpar sig såväl för den lilla som den stora familjen! Endast 2 415 kr i samfällighetsavgift per månad, vilket inkluderar värme, vatten, TV, Fiber samt garage i länga. Nyfiken? Kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
Forsfararvägen 12a, Trångsund, Huddinge kommun

Forsfararvägen 12a

Tomt
Trångsund, Huddinge kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka

3 795 000 kr

804 m² tomt

Nu finns denna lättbyggda och plana tomt till salu i oerhört populära Stortorp. Här bor du nära till allt som barnfamiljen kan tänkas efterfråga, så som kommunikationer, service, skola och förskola. Här ges byggrätt med: 160 kvm byggyta Två våningsplan Största byggnadsarea för garage/uthus är 50 kvm Anslutningsavgifter VA tillkommer. 257 200 enligt taxa 2022. För mer detaljerad information läs under dokument och "planbestämmelser"

Visar alla 6