Mäklare Richard Sedman

Richard Sedman

Om mig

Mitt namn är Richard Sedman! Jag är fastighetsmäklare & delägare i SkandiaMäklarna Botkyrka. Jag anser att alla försäljningar kräver sin egna strategi och jag älskar att anpassa mitt mäkleri för att försöka uppnå bästa möjliga resultat. Mitt mål är långsiktiga relationer med mina kunder och upparbetat förtroende. En relation där jag både hjälper till med försäljning av nuvarande boende samt köp av nästa hem. Kontakta mig så diskuterar vi tillsammans ett upplägg som passar just er situation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun, bild 2
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun, bild 3

Kottestigen 45

Radhus
Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 395 000 kr
100 m²
4 rum
144 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus med adress Kottestigen 45, huset bjuder på flertalet bra sovrum, stort vardagsrum, ljust och fräscht kök, helkaklade badrum, tvättstuga samt bastu. Dessutom erbjuds bra förvaring i klädkammare, rymlig vind och ett externt förråd. Lugnt och barnvänligt område där man slipper trafik utanför huset, och där närmsta lekpark endast är ett stenkast bort. Uteplats i perfekt väderstreck, här kan man njuta av solen hela dagen på såväl altan som balkong. I området finns två förskolor på promenadavstånd, och busshållplatser där man snabbt tar sig till Tumba för ett större utbud av butiker, service, skolor och kommunikationer via buss och pendeltåg. Med bil är E4:an endast 5 min bort. En mycket solid samfällighet, med över en miljon i kassan. Notera att förstabilden är från tidigare säljare och att altanen inte finns kvar i dagsläget. Välkommen hem!

  • Premium
Aspenvägen 58, null, Botkyrka kommun
  • Budgivning pågår
Aspenvägen 58, null, Botkyrka kommun, bild 2
Aspenvägen 58, null, Botkyrka kommun, bild 3

Aspenvägen 58

Radhus
Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 795 000 kr
106 m²
5 rum
164 m² tomt

Varmt välkomna till Aspenvägen 58. Med ett bra läge i populära Vretarna. Huset disponeras med 4 sovrum, rymligt vardagsrum, stilrent kök, två badrum, rymlig vind och förråd utvändigt med plats för trädgårdsmöbler. Uteplats på både baksida samt framsida både morgonsol och kvällssol. Insynsskyddat med plats för utemöbler & loungedel och grill. I området finns två förskolor på promenadavstånd, och busshållplatser där man snabbt tar sig till Tumba för ett större utbud av butiker, service, skolor och kommunikationer via buss och pendeltåg. Med bil är E4:an endast 5-7 min bort. Ett hem att trivas i! Välkommen hem!

  • Premium
Postängsvägen 212, Fittja, Botkyrka kommun

Postängsvägen 212

Radhus
Fittja, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 995 000 kr
146 + 25 m²
7 rum
214 m² tomt

Varmt välkomna till Postängsvägen 212! Detta imponerande kedjehus har genomgått en omfattande totalrenovering under 2022 vilket gör att man kan flytta in och känna sig tillfreds. Beläget på en populär adress Boendet erbjuder hela 6 sovrum, 2 stilrena badrum samt stora generösa sociala ytor, vilket ger tillräckligt med utrymme för den stora familjen att trivas. Låga driftskostnader är en av de många fördelarna med detta hem. Här finner du även generösa sociala ytor, perfekta för att skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Sammanfattningsvis erbjuder detta totalrenoverade kedjehus en unik möjlighet att leva i stil på en eftertraktad adress med låga driftskostnader och generösa utrymmen för hela familjen. Missa inte chansen att kalla detta extraordinära hem för ditt eget! Välkommen hem!

Visar alla 3