Mäklare Richard Sedman

Richard Sedman

Om mig

Mitt namn är Richard Sedman! Jag är fastighetsmäklare & delägare i SkandiaMäklarna Botkyrka. Jag anser att alla försäljningar kräver sin egna strategi och jag älskar att anpassa mitt mäkleri för att försöka uppnå bästa möjliga resultat. Mitt mål är långsiktiga relationer med mina kunder och upparbetat förtroende. En relation där jag både hjälper till med försäljning av nuvarande boende samt köp av nästa hem. Kontakta mig så diskuterar vi tillsammans ett upplägg som passar just er situation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fagerlidsvägen 5, Tullinge Centrum, Botkyrka kommun
  • Sön 26 maj kl 12:00
Fagerlidsvägen 5, Tullinge Centrum, Botkyrka kommun, bild 2
Fagerlidsvägen 5, Tullinge Centrum, Botkyrka kommun, bild 3

Fagerlidsvägen 5

Lägenhet
Tullinge Centrum, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
2 995 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
5 555 kr/mån
39 933 kr/m²

Varmt välkomna till denna 3:a om 75 kvm på Fagerlidsvägen 5. En lägenhet med genomgående smakfulla materialval som fungerar över tid. Två balkonger som optimerar antalet soltimmar. Ljus lägenhet med uppskattad öppen planlösning där kök, vardagsrum och matplats binds samman, två bra sovrum, helkaklat badrum samt praktisk hall med plats för flera garderober. Det centrumnära läget är populärt där det mesta finns att tillgå på korta gångavstånd. Ett hem att trivas i. Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun
  • Sön 26 maj kl 13:30
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun, bild 2
Albyvägen 13, Alby, Botkyrka kommun, bild 3

Albyvägen 13

Lägenhet
Alby, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
1 795 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 5
4 846 kr/mån
27 829 kr/m²

Varmt välkomna till Albyvägen 13! Här möts ni av en totalrenoverad trea med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Den öppna och rymliga planlösningen ger er möjligheten att utforma boendet helt efter era egna preferenser. Lägenheten är välplanerad och varje kvadratmeter utnyttjas bästa tänkbara sätt! Ifrån hallen kommer ni till vardagsrummet. Här finns möts ni av ett generöst utrymme med plats för både en matgrupp samt soffhörna. Genom lägenhetens vardagsrum kommer ni ut till den inglasade balkongen i härligt sydväst läge där ni kan njuta av eftermiddagssolen. I köket finns det gott om arbetsyta och är utrustad med maskinell utrustning för en bekväm vardag. Här kan ni även avnjuta en fika eller den mindre måltiden. Med de två sovrum är den idealisk för den mindre familjen eller för de som vill ha ett extrarum till gäster. Lyxigt, helkaklat badrum med marmorgolv samt golvvärme. Lägenheten är belägen i Brf Albyhus 3 vilket är en välskött förening med god ekonomi och likviditet. Här har ni tillgång till föreningens trädgårdsterrass som återfinns på femte våningen i huset med en härlig utsikt över sjö och skog. Perfekt för grillning en varm sommarkväll. Föreningen har även en stor festlokal till uthyrning. Området bjuder på fantastiskt friluftsliv samt natur. Det finns även ett stort utbud av sport- och fritidsaktiviteter i området. Med en kort promenad på fem minuter hittar ni Alby centrum med goda kommunikationsmöjligheter via buss och tunnelbana. Köpcentrum som Kungens Kurva samt Skärholmens Centrum ligger enbart några få stationer bort! Från Fittja kan man ta färjan direkt ut till Mälaröarna. Sammanfattningsvis får ni en välplanerad lägenhet i toppskick med närhet till handel, kommunikationer och med ett rikt fritids och friluftsliv in på knutarna! Välkommen hem!

  • Premium
  • Hiss
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun, bild 2
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun, bild 3

Kottestigen 45

Radhus
Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 395 000 kr
100 m²
4 rum
144 m² tomt

Välkommen till detta trevliga radhus med adress Kottestigen 45, huset bjuder på flertalet bra sovrum, stort vardagsrum, ljust och fräscht kök, helkaklade badrum, tvättstuga samt bastu. Dessutom erbjuds bra förvaring i klädkammare, rymlig vind och ett externt förråd. Lugnt och barnvänligt område där man slipper trafik utanför huset, och där närmsta lekpark endast är ett stenkast bort. Uteplats i perfekt väderstreck, här kan man njuta av solen hela dagen på såväl altan som balkong. I området finns två förskolor på promenadavstånd, och busshållplatser där man snabbt tar sig till Tumba för ett större utbud av butiker, service, skolor och kommunikationer via buss och pendeltåg. Med bil är E4:an endast 5 min bort. En mycket solid samfällighet, med över en miljon i kassan. Notera att förstabilden är från tidigare säljare och att altanen inte finns kvar i dagsläget. Välkommen hem!

  • Premium
Postängsvägen 212, Fittja, Botkyrka kommun

Postängsvägen 212

Radhus
Fittja, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 995 000 kr
146 + 25 m²
7 rum
214 m² tomt

Varmt välkomna till Postängsvägen 212! Detta imponerande kedjehus har genomgått en omfattande totalrenovering under 2022 vilket gör att man kan flytta in och känna sig tillfreds. Beläget på en populär adress Boendet erbjuder hela 6 sovrum, 2 stilrena badrum samt stora generösa sociala ytor, vilket ger tillräckligt med utrymme för den stora familjen att trivas. Låga driftskostnader är en av de många fördelarna med detta hem. Här finner du även generösa sociala ytor, perfekta för att skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Sammanfattningsvis erbjuder detta totalrenoverade kedjehus en unik möjlighet att leva i stil på en eftertraktad adress med låga driftskostnader och generösa utrymmen för hela familjen. Missa inte chansen att kalla detta extraordinära hem för ditt eget! Välkommen hem!

Visar alla 4