Mäklare Richard Sedman

Richard Sedman

Om mig

Mitt namn är Richard Sedman! Jag är fastighetsmäklare & delägare i SkandiaMäklarna Botkyrka. Jag anser att alla försäljningar kräver sin egna strategi och jag älskar att anpassa mitt mäkleri för att försöka uppnå bästa möjliga resultat. Mitt mål är långsiktiga relationer med mina kunder och upparbetat förtroende. En relation där jag både hjälper till med försäljning av nuvarande boende samt köp av nästa hem. Kontakta mig så diskuterar vi tillsammans ett upplägg som passar just er situation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun, bild 2
Kottestigen 45, Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun, bild 3

Kottestigen 45

Radhus
Tumba - Vretarna, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 350 000 kr
100 m²
4 rum
144 m² tomt

FÖRST TILL KVARN! Välkommen till detta trevliga radhus med adress Kottestigen 45, huset bjuder på flertalet bra sovrum, stort vardagsrum, ljust och fräscht kök, helkaklade badrum, tvättstuga samt bastu. Dessutom erbjuds bra förvaring i klädkammare, rymlig vind och ett externt förråd. Lugnt och barnvänligt område där man slipper trafik utanför huset, och där närmsta lekpark endast är ett stenkast bort. Uteplats i perfekt väderstreck, här kan man njuta av solen hela dagen på såväl altan som balkong. I området finns två förskolor på promenadavstånd, och busshållplatser där man snabbt tar sig till Tumba för ett större utbud av butiker, service, skolor och kommunikationer via buss och pendeltåg. Med bil är E4:an endast 5 min bort. En mycket solid samfällighet, med över en miljon i kassan. Välkommen hem!

  • Premium
Verandastigen 1, Söderby, Salems kommun
Verandastigen 1, Söderby, Salems kommun, bild 2
Verandastigen 1, Söderby, Salems kommun, bild 3

Verandastigen 1

Lägenhet
Söderby, Salems kommun
1 395 000 kr
41 + 12 m²
1 rum
vån 1/5
4 167 kr/mån
34 024 kr/m²

Denna etta på 41 kvm plus ett 12 kvm loft ligger på Verandastigen 1 i Söderby. Lägenheten har stora fönster i vardagsrummet som släpper in mycket ljus och en fransk balkong i söderläge. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla. Loftet kan användas som extra utrymme, exempelvis som arbetsplats eller sovplats. Fastigheten omges av parker och grönområden, vilket erbjuder goda möjligheter för promenader och avkoppling i naturen. Det finns bra tillgång till kollektivtrafik med närhet till både bussar och tåg, vilket underlättar pendling. Lägenheten är belägen i ett populärt område och erbjuder en bekväm och praktisk boendemiljö. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2