Mäklare Richard Sedman

Richard Sedman

Om mig

Mitt namn är Richard Sedman! Jag är fastighetsmäklare & delägare i SkandiaMäklarna Botkyrka. Jag anser att alla försäljningar kräver sin egna strategi och jag älskar att anpassa mitt mäkleri för att försöka uppnå bästa möjliga resultat. Mitt mål är långsiktiga relationer med mina kunder och upparbetat förtroende. En relation där jag både hjälper till med försäljning av nuvarande boende samt köp av nästa hem. Kontakta mig så diskuterar vi tillsammans ett upplägg som passar just er situation!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nibblevägen 6, null, Botkyrka kommun
  • Kommande

Nibblevägen 6

Lägenhet
Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
1 795 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 4/4
5 333 kr/mån
28 492 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna tvåa med bra planlösning och utmärkt solläge högst upp i huset. Lägenheten är mycket välhållen, om än i originalskick med undantag för det helkaklade badrummet. Möjlighet finns att göra om till en trea. Gångavstånd till centrum, kommunikationer, skola och förskola. Belägen i trygg och stabil HSB-förening, i avgiften om ingår värme, vatten, kabel- tv och bredband. Hiss i huset så du slipper trapporna. Välkommen hem!

  • Balkong
  • Hiss
Aspenvägen 46, Tumba Vretarna, Botkyrka kommun
  • Kommande

Aspenvägen 46

Radhus
Tumba Vretarna, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
3 800 000 kr
106 m²
5 rum
221 m² tomt

Varmt välkomna till Aspenvägen 46. Gavelradhus beläget i barnvänliga Vretarna. Huset disponeras med 3 sovrum med möjlighet till 4, rymligt vardagsrum, kök med gott om arbetsytor, två helkaklade badrum. Minst sagt rymlig vind och förråd utvändigt med plats för trädgårdsmöbler. Uteplats på både framsida samt baksida med gott om sol. Insynsskyddat med plats för utemöbler & loungedel och grill. Gaveln ger dig extra gräsmatta runt huset, perfekt för de allra minsta. Kallgarage som tillhör. I området finns två förskolor på promenadavstånd, och busshållplatser där man snabbt tar sig till Tumba för ett större utbud av butiker, service, skolor och kommunikationer via buss och pendeltåg. Via samma busshållplats kan man även ta bussen in till Fridhemsplan, och med bil är E4:an endast 5-7 min bort. Ett hem att trivas i! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Skäcklingevägen 75, Tumba - Skäcklinge, Botkyrka kommun
  • Kommande

Skäcklingevägen 75

Lägenhet
Tumba - Skäcklinge, Botkyrka kommun
SkandiaMäklarna Botkyrka
1 695 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/2
8 322 kr/mån
18 833 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och rymliga 4:a om 91 kvm. Lägenheten är välplanerad med 3 rymliga sovrum, stort vardagsrum, kök med arbetsytor, samt badrum. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och kabel-tv. Tillhörande lägenheten finns ett stort förråd. Området är uppskattat med både parkeringsplats och busshållplats runt knuten men även förskolor och skolor. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Välkommen hem!

Visar alla 3