Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kvartettgatan 38, Högaholm, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Idag kl 12:00
Kvartettgatan 38, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Kvartettgatan 38, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Kvartettgatan 38

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 2/3
7 133 kr/mån
16 443 kr/m²

Varmt välkomna till denna härliga och genomgående fyra på populära Högaholm! Här väntar öppna, sociala ytor vilket genererar ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. Lägenheten är utmärkt planerad med generöst vardagsrum, stilrent kök, tre sovrum i bra storlek samt ett ljust badrum och och en funktionell gäst-wc. Utöver detta erbjuds en inglasad balkong i eftertraktat västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Här bor du med smidig åtkomst till inre- och yttre ringvägen, goda bussförbindelser samt med närhet till både Hyllie station och Emporia shoppingcenter. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Skvatterevsgatan 12, Ön, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:15
Skvatterevsgatan 12, Ön, Malmö kommun, bild 2
Skvatterevsgatan 12, Ön, Malmö kommun, bild 3

Skvatterevsgatan 12

Lägenhet
Ön, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 195 000 kr
79,5 m²
3 rum
3 981 kr/mån
52 767 kr/m²

Välkommen till Skvatterevsgatan 12, ett underbart boende på markplan med två uteplatser och en hisnande utsikt över havet. Beläget i ett lugnt område erbjuder denna lägenhet på 79,5 kvadratmeter fördelat på tre rum. Här möts du av generösa sociala ytor där det öppna köket flödar in i det rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för stora möblemang och ett generöst matbord perfekt för middagar med vänner och familj. Dessutom kan du njuta av solen på uteplatserna under många timmar av dagen. Bostaden har två vackra sovrum och ett rymligt badrum. Bostaden erbjuder också en separat tvättstuga som nås via hallen. Föreningen anser sig ha en god och stabil ekonomi och inga avgiftshöjningar är planerade. Området talar för sig självt med sin charmiga miljö nära havet. Med närhet till F-3 skola, mataffär, gym och bra kommunikationsmöjligheter, finns allt du behöver inom räckhåll. Promenadavståndet till Limhamn erbjuder ett brett utbud av service och bekvämligheter. För härliga promenader kan du utforska de fantastiska stråken runt ön, besöka småbåtshamnen och njuta av Ribersborgs atmosfär. För en touch av lyx, ta en sväng till Dragörkajen där du kan avnjuta Mastio, glass från en glassbar eller smaka på delikatesser från Limhamns fiskrökeri. Här kan du verkligen uppleva en medelhavskänsla mitt i Skandinavien.

  • Premium
Svedalavägen 101, Toarp, Malmö kommun
Svedalavägen 101, Toarp, Malmö kommun, bild 2
Svedalavägen 101, Toarp, Malmö kommun, bild 3

Svedalavägen 101

Tomt
Toarp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
491 m² tomt

Nu saluförs en idyllisk tomt i grönskande Toarp! Tomten är 491 kvadratmeter och har ett positivt förhandsbesked på en 1,5-plansvilla likt övriga hus i området. Med en idealiskt belägen plats och oslagbara pendlingsmöjligheter är Toarp det perfekta valet för dig som söker det bästa av båda världar - stadspuls och lugn i ett. Pendlingsmöjligheterna till Malmö är oslagbara. Med tåg och buss är det enkelt att ta sig till centrum och andra destinationer. Från Oxie tågstation tar det bara 12 minuter till Malmö Centralstation och endast 30 minuter till det pulserande Lund. Perfekt för dig som vill ha närhet till storstaden men ändå njuta av lugnet utanför dess hektiska centrum. Men Toarp erbjuder mer än bara bekvämlighet. Det är en plats där gemenskapen blomstrar och där grannar blir vänner. Med ett härligt socialt sammanhang kan du förvänta dig att känna dig hemma från dag ett. För familjer är Toarp en dröm – en fantastisk plats för barn att växa upp på, med gott om grönområden, lekplatser och trygga omgivningar. Säljaren har fått fram ungefärliga priser på installationer på fastigheten: Elanslutning finns i norra hörnet mot Svedalavägen, anslutningen kommer kosta 50.000kr enligt Eon, med elskåp vid tomtgränsen, kabel och mätare. Fiberanslutning är möjligt och kostar cirka 23.000kr efter ROT- och RUT-avdrag beroende på vilken tjänsteleverantör beställaren väljer. VA-anslutning kommer kosta cirka 150.000kr. Mer information och uppgifter finns under "dokument" i annonsen.

  • Premium
Spånehusvägen 67, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00

Spånehusvägen 67

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 650 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 1/5
4 969 kr/mån
25 581 kr/m²

Denna välplanerade lägenhet på Spånehusvägen 67 erbjuder en bekväm och funktionell boendemiljö i det attraktiva området Västra Sorgenfri. Med en smart layout och en mysig balkong är detta en plats som passar perfekt för den som söker en harmonisk livsstil i Malmö. Lägenheten är noggrant planerad för att maximera utnyttjandet av utrymmet och skapa en öppen och inbjudande atmosfär. Den ljusa och luftiga interiören ger en känsla av rymd och välkomnande, med generösa fönster som släpper in naturligt ljus och ger en trevlig utsikt över omgivningen. Balkongen är en av de verkliga höjdpunkterna i denna bostad, där man kan njuta av soliga dagar och vacker utsikt samtidigt som man kopplar av utomhus. Det är en perfekt plats för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller för att koppla av med en bra bok på kvällen. Området Västra Sorgenfri erbjuder en bekväm livsstil med närhet till grönområden, skolor, affärer och allmänna kommunikationer. Det är känt för sin lugna och familjevänliga atmosfär, vilket gör det till en populär plats att bo för såväl unga familjer som singlar och pensionärer. Sammanfattningsvis är denna lägenhet på Spånehusvägen 67 en perfekt kombination av funktionalitet, komfort och bekvämlighet. Med en bra planering och en härlig balkong är det en plats där man snabbt känner sig hemma och kan njuta av det bästa av det stadsnära livet i Västra Sorgenfri.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tulpangatan 6, Fosiedal, Malmö kommun

Tulpangatan 6

Lägenhet
Fosiedal, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 7/8
3 620 kr/mån
20 515 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet på Tulpangatan i populära Holma. Med en yta på 48,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en stor och välplanerad layout, perfekt för den moderna livsstilen. Den här bostaden har genomgått en nyrenovering av högsta kvalitet, vilket innebär att du kan flytta in utan att behöva tänka på renoveringar på lång tid framöver. Inga detaljer har sparats i renoveringen, vilket resulterar i en lägenhet som är påkostad och modern i varje hörn. Läget är oslagbart med närhet till utmärkta kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i Malmö och dess omgivningar. Njut av ljusa och luftiga rum, där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Den generösa balkongen ger möjlighet till avkoppling och möjligheten att njuta av frisk luft och solsken. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika lägenhet i Holma. Perfekt för dig som söker något extra, med en blandning av modern design och bekvämlighet. Välkomna till visning!

  • Balkong
  • Hiss
Döbelnsgatan 6, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Döbelnsgatan 6

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 595 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/6
6 294 kr/mån
32 037 kr/m²

I Malmgårdens anrika funkishus ges nu möjligheten till 3 rum och kök och fantastisk parkutsikt. Bostaden har en genomgående funkischarm som ger sig tillkänna genom höga tak, djupa fönsterliv, fiskbensparkett och brädgolv. Planlösningen består av 81 kvadratmeter i god disposition. Kök och sovrum ligger placerade in mot fastighetens lugna gård i svalt nordostläge. Hallen bär med sig två integrerade garderober i tilltagen storlek samt serveringsgång precis intill köket. Från sydväst möter eftermiddagssolen matsal och vardagsrum där vardagen kan tillbringas till en ljuvlig utsikt över Rörsjöparken. Rörsjöstaden är ett fantastiskt område som erbjuder både närhet till stadens puls och avkoppling i natursköna omgivningar - på Döbelnsgatan har du nära till allt du behöver! Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer som passar för alla smaker. Dessutom bor du med närhet till bra kommunikationer! Ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 55, Högaholm, Malmö kommun
  • Tis 7 maj kl 18:20
Serenadgatan 55, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 55, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 55

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 045 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/8
3 887 kr/mån
16 328 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla och väldisponerade bostadsrättslägenhet belägen på Serenadgatan i det eftertraktade området Högaholm i Malmö. Med sina generösa 64 kvadratmeter erbjuder denna bostad en perfekt kombination av utrymme och planlösning, perfekt för den moderna livsstilen. Här har inga kostnader sparats när det kommer till renoveringar och materialval. Den gedigna kvaliteten och påkostade detaljerna genomsyrar hela lägenheten och skapar en exklusiv atmosfär. Med ett öppet och ljust vardagsrum samt ett välutrustat kök blir det en fröjd att umgås och bjuda in till sociala tillställningar. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig som boende en trygg och bekymmersfri vardag. Här kan du njuta av föreningens gemensamma utrymmen, såsom tvättstuga och cykelrum, utan att behöva oroa dig för extra kostnader. Läget är perfekt för dig som är beroende av goda kommunikationer. Med närhet till kollektivtrafik och smidiga pendlingsmöjligheter når du snabbt och enkelt Malmös puls och allt vad staden har att erbjuda. Sammanfattningsvis är detta en bostad som lämnar få önskemål obesvarade. Här får du inte bara ett hem med generöst utrymme och stilren design, utan även ett tryggt boende i en välskött förening med närhet till allt du behöver. Välkommen hem till Serenadgatan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vimpelgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Idag kl 12:30
Vimpelgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Vimpelgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Vimpelgatan 35

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 195 000 kr
67,8 m²
2 rum
vån 1/4
3 742 kr/mån
47 124 kr/m²

Välkommen till denna moderna tvårumslägenhet som omfamnar dig med sin eleganta design och praktiska bekvämligheter. Belägen på bottenplan i ett charmigt gårdshus, fångar varje rum det bländande dagsljuset genom fönster i fyra väderstreck. Du möts av en magnifik utsikt över den lummiga gården, där de vackra körsbärsträden skapar en fridfull oas mitt i staden. I denna välplanerade bostad kombineras stil och funktionalitet. Det generösa köket och vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär och utvidgar sig naturligt mot den stora uteplatsen, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Badrummet rymmer en tvättmaskin och torktumlare, vilket adderar en extra dimension av praktisk lyx till din vardag. Gott om förvaring, smart integrerad i varje hörn av bostaden, ger dig utrymme att organisera och skapa en minimalistisk estetik. Här, på denna harmoniska plats, blir hemmet en plats för både rofylldhet och modern livsstil. Västra Hamnen, Malmös moderna pärla vid kusten. Här smälter havet samman med arkitekturens elegans och skapar en unik livsstil. Direkt vid din dörr hittar du förtrollande badbryggor, där solnedgångar över Öresund är lika spektakulära som morgondopp i det glittrande havet. Områdets restauranger och caféer bjuder på en kulinarisk resa med utsikt över vattnet. En kort promenad tar dig till en välsorterad matbutik, där du kan handla färska och ekologiska produkter för din vardag. Trots den avslappnade atmosfären är du bara en kort resa från Malmös pulserande stadsliv och dess kulturella skatter. Snabba kommunikationsvägar gör det enkelt att utforska city eller ta sig till andra delar av regionen. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lagmansgatan 6B, Borgmästaregården, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00
Lagmansgatan 6B, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 2
Lagmansgatan 6B, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 3

Lagmansgatan 6B

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 500 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 2/17
2 884 kr/mån
37 037 kr/m²

Nu saluförs äntligen en av de välplanerade tvåorna på populära Borgmästaregården! Här lockar en ljus och modern bostad med fräscha ytskikt och en härlig känsla! Här bor du med fräscht kök med diskmaskin, helkaklat badrum i ljusa toner. Bostaden bjuder även på ett mysigt sovrum mot lugnt läge samt vardagsrum med härlig inglasad balkong i anslutning. På trivsamma Borgmästaregården bor du med en grönskande omgivning med lummiga uteplatser och gemensamma grillplatser. Runt hörnet finner du Pildammsparken, Malmö stadion samt bra förbindelser till centrala Malmö. Här bor du med närhet till allt med livsmedelsbutiker, Mobilia, Hyllie och för pendlaren finner vi Triangelns station på kort cykelavstånd. Kort och gott - ett riktigt superläge! Denna bostaden måste upplevas, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hasselgatan 8, Bara, Svedala kommun
  • Ons 8 maj kl 18:00

Hasselgatan 8

Villa
Bara, Svedala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 595 000 kr
125 m²
5 rum
592 m² tomt

Beläget på en charmig gata väntar detta hem på sin nya ägare! Välkommen till Hasselgatan 8! In genom den välkomnande hallen och till höger ligger bostadens kök som är rymligt och renoverat under 2019. Vidare in i vardagsrummet, som utgör hjärtat av huset tillsammans med det anslutande uterummet. Vardagsrummet är delvis uppdelat för att skapa en naturlig plats för matsalsbordet och en mysig sittgrupp intill den öppna spisen, perfekt för vinterkvällar. Stora fönster ger rummet ett härligt ljus och en välkomnande atmosfär ut mot trädgården. Huset har genomgått flera större renoveringar, inklusive takbyte, fasadrenovering samt kök och badrumsrenovering (2019). En trappa upp finns möjlighet att rusta upp för flera rum! Beläget i ett familjevänligt område erbjuder Bara utmärkta gång- och cykelvägar. Förskola och skola finns i närheten och centrum samt busstationen ligger inom bekvämt gångavstånd. Pendlare har snabb tillgång till vägar, med endast ca 15 minuters körtid till Malmö. Omgivningen runt Bara är naturskön med fina möjligheter till utomhusaktiviteter såsom golf, bad och lek. Anmäl ditt intresse redan idag och vi kommer att kontakta dig så snart visningar är tillgängliga! Annonsen kommer att uppdateras kontinuerligt med mer information.

  • Plus
Dockgatan 3A, Dockan, Malmö kommun

Dockgatan 3A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
5 595 000 kr
90 m²
3 rum
vån 4/6
4 667 kr/mån
62 167 kr/m²

En fantastisk rymlig trea på Dockan. Välkomna upp till fjärde våningen där vi presenterar en genomgående bostad med balkonger i två väderstreck. Uppdaterat kök i klassiska färger med bänkskiva i granit, stilrena vitvaror och plats för matbord om 8-10 personer. En "köksbalkong" om 10 kvm med sol större delen av dagen och erbjuder plats för ett ordentligt matbord. Vardagsrummet med plats för soffa och tv samt stora fönsterpartier. Här ifrån når du den stora terrassen om ca 12 kvadrat som ligger skyddat mot den trevliga innergården. Fräscht badrum med dusch och egen tvättmaskin & torktumlare. Gäst wc i klassiska färger och två rymliga sovrum gör detta till en optimal trea för dig som vill bo nära city men ändå få känslan utav att bo havsnära. Välskött förening med garage i källaren som du når enkelt med hiss gör att denna bostad erbjuder de mesta av det som eftersöks. Populära Dockan och Västra hamnen är en eftertraktad stadsdel med havet som granne. Området bjuder på Ica Maxi, ett flertal restauranger, café, apotek, härliga bad och båtplats. En bostad som har det mesta helt enkelt.

  • Balkong
  • Hiss
Von Lingens väg 126, Rosengård, Malmö kommun

Von Lingens väg 126

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/3
6 356 kr/mån
17 842 kr/m²

Upplev den perfekta kombinationen av bekvämlighet och stil i denna 4-rums hörnlägenhet som är belägen på Von Lingens väg 126. Lägenheten är en del av den populära föreningen Brf-Hilda och erbjuder en lockande och rymlig bostad med tre generösa sovrum, vilket passar utmärkt för en växande familj eller för de som behöver extra utrymme för arbete eller hobbyverksamhet. Det högklassiga badrummet garanterar en funktionell och avkopplande atmosfär. Dessutom finns en gäst-WC, vilket säkerställer enkel tillgång till faciliteterna för både dig och dina gäster. Centrum i denna lägenhet är det stora vardagsrummet, som flödar med naturligt ljus och skapar en varm och välkomnande känsla. Här kan du se fram emot många mysiga kvällar med familj och vänner eller bara njuta av en lugn stund för dig själv. Köket är både praktiskt och inbjudande och är utrustat med allt du behöver för att laga allt från vardagsmåltider till festliga tillfällen. Den rymliga matplatsen gör köket till en naturlig samlingspunkt i hemmet. Från köket har du direkt tillgång till en underbar inglasad balkong som förbättrar bostadens atmosfär och ger ytterligare utrymme för avkoppling. Njut av morgonkaffet eller avsluta dagen med en bok i den fridfulla tillflykten som balkongen erbjuder. Med dess inglasning kan du njuta av utomhuskänslan året runt, oavsett väderförhållandena. Rosengård är känt för sina utmärkta kollektivtrafikförbindelser i Malmö, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av staden eller till andra städer. Dess närhet till flera parker och grönområden gör det till den perfekta platsen för att njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Området är känt för sin mångfald och rika kulturliv med ett brett utbud av restauranger, butiker och kulturella sevärdheter att utforska. Brf Hilda erbjuder också ett aktivt föreningsliv med många olika aktiviteter för människor i alla åldrar. Välkommen till ditt nya hem på Von Lingens väg 126! Kontakta ansvarig mäklare om du är intresserad!

  • Balkong
  • Hiss
Duvhöksgatan 4b, Söderkulla, Malmö kommun

Duvhöksgatan 4b

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
945 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/8
2 439 kr/mån
24 868 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och hemtrevliga lägenhet med generösa fönster som fyller rummen med naturligt ljus. Här får du ett boende där trivsel står i fokus. Lägenheten välkomnar dig med en välplanerad och inbjudande hall, som leder till ett vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga vardagsrummet möts du av härligt ljus, perfekta ytor för sociala stunder och gott om plats för både soffa och matgrupp. Köket är trevligt, modernt och ljust med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och rejäl köksbänk. Badrummet är stort och funktionellt med toalett, badkar och kommod. Det stora och rogivande sovrummet har ljusa väggar och ljust golv och erbjuder plats för garderob och plats för säng. HSB Brf Duvhöken är en välskött, lågt belånad och trevlig förening med god ekonomi, strukturerade framtidsplaner och god sammanhållning som bland annat tillhandahåller tvättstuga, gym och boulebana.

  • Balkong
  • Hiss
Tornfalksgatan 22, Söderkulla, Malmö kommun

Tornfalksgatan 22

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 384 kr/mån
20 299 kr/m²

Nu saluförs denna hemtrevliga och renoverade trerumslägenhet på Tornfalksgatan 22. På tredje våningen välkomnas vi in i denna fina trerummare med härligt ljusinsläpp från två håll. Interiören är stilfull och modern med vita väggar, fina golv och attraktivt designade kök och badrum i fint skick, komplett med både dusch och badkar. Båda sovrummen är rymliga och funktionella, varav det ena för närvarande används som sovrum medan det andra fungerar som ett praktiskt kontorsrum. Den rymliga hallen erbjuder smarta förvaringslösningar. Den inglasade balkongen i soligt söderläge utgör bostadens hjärta, där många härliga timmar kan spenderas med utsikt åt två håll. Härifrån slipper vi insyn från grannar och befinner oss på ett bekvämt läge nära både butiker och ringvägens kommunikationsmöjligheter. Dessutom kan man njuta av den grönskande gården och det lugna området, med en mataffär belägen över gatan och en bekväm närhet till ringvägens påfart. Den välskötta föreningen utgör också en extra fördel för den som söker en trygg och trivsam boendemiljö. Ett förråd som befinner sig i källaren samt matförråd ingår i lägenheten. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Balkong
Bassänggatan 3, City, Malmö kommun
  • Idag kl 15:00
Bassänggatan 3, City, Malmö kommun, bild 2
Bassänggatan 3, City, Malmö kommun, bild 3

Bassänggatan 3

Lägenhet
City, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 495 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/5
4 985 kr/mån
51 667 kr/m²

Varmt välkomna till denna exklusiva bostad i fastighet som stod färdig 2020. Här finner vi fantastiska öppna sällskapsytor som tillsammans med stora fönsterpartier och väl tilltagen takhöjd skapar en underbar känsla av rymd. Bostadens eleganta Marbodal kök som uppgraderats med utrustning i toppklass smälter ihop med de öppna ytorna i vardagsrummet som enkelt möbleras med större matsalsmöblemang samt soffhörna. Den strategiskt placerade köksön agerar nav i mitten av rummet och bjuder in till sociala sammankomster och mingel. Härifrån nås dessutom bostadens stora balkong där vi gladeligen spenderar tid under varma sommarmånader. Vidare finner vi två välplanerade sovrum, badrum med egna tvättmöjligheter samt gästtoalett. Här har inget lämnats åt slumpen med genomtänkta tillval i såväl kök som badrum och påkostat parkettgolv genomgående i bostaden. En bostad som måste upplevas på plats! Här bor man på absolut bästa cityadress med omedelbar närhet till såväl strand- och bad som Malmös mest centrala delar med vackra parkmiljöer, sprudlande uteliv och kommunikationer via Centralstationen. Ta chansen att få flytta in i denna fantastiska bostad i växande område! Läs gärna vidare på https://www.varvsstaden.se/ Välkommen att ta kontakt vid intresse för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Serenadgatan 61, Högaholm, Malmö kommun
  • Tis 7 maj kl 18:40
Serenadgatan 61, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 61, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 61

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 045 000 kr
64,5 m²
2 rum
vån 4/8
3 910 kr/mån
16 202 kr/m²

Välkommen till Serenadgatan 61, där denna moderna lägenhet erbjuder en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet. Belägen på våning fyra, med en yta på 64,5 kvadratmeter, bjuder denna bostad på både ljusa och luftiga rum. Det som gör denna lägenhet speciell är den inglasade balkongen, vilket ger möjlighet till avkoppling och utsikt året runt. Oavsett väder kan du njuta av utrymmet och den friska luften medan du skyddas från vind och regn. Stegen in i lägenheten välkomnar dig till en modern och stilren inredning. De öppna sällskapsytorna skapar en känsla av rymd och ger gott om plats för både vardagliga aktiviteter och sociala tillställningar. Bostaden är perfekt för den som söker en bekväm och praktisk livsstil, med modernt kök och generösa sällskapsutrymmen. Den genomtänkta planlösningen erbjuder en harmonisk livsmiljö där varje kvadratmeter är välutnyttjad. Serenadgatan 61 erbjuder en central och bekväm plats att bo på, med närhet till stadens bekvämligheter och grönområden. Denna lägenhet är en dröm för den som vill ha både stil och funktion i sitt hem.

  • Premium
  • Hiss
Östervärnsgatan 16b, Östervärn, Malmö kommun
  • Idag kl 12:00
Östervärnsgatan 16b, Östervärn, Malmö kommun, bild 2
Östervärnsgatan 16b, Östervärn, Malmö kommun, bild 3

Östervärnsgatan 16b

Lägenhet
Östervärn, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 745 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/4
3 430 kr/mån
35 612 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera yteffektiv tvårummare med fina detaljer från 1930-talet såsom generös takhöjd, spegeldörrar och höga golvsocklar. Här bor man i välskött förening med uteplats på gården och som gjort de tunga renoveringarna. Toppläge på lugn gata. Fönster i två väderstreck samt fransk balkong skapar en ljus och luftig känsla. Bostaden har genomgående fräscha ytskikt i behagliga nyanser och fint brädgolv samt fiskbensparkett. Renoverat badrum samt hemtrevligt kök. Vardagsrummet bjuder på öppna sociala ytor och möbleras enkelt med såväl soffhörna som trevlig matplats. Praktisk förvaring i inbyggd klädkammare samt vinds- & källarförråd. Välkommen till Östervärn som erbjuder närhet till såväl Malmö city som Värnhemstorget. Här kan du njuta av den dynamiska atmosfären med ett rikt utbud av restauranger och butiker samtidigt som du har möjlighet att koppla av i de gröna oaserna i närområdet. Med utmärkta kommunikationsförbindelser kan du enkelt ta dig runt i staden och utforska allt som Malmö har att erbjuda.

  • Premium
Kvartettgatan 14, Högaholm, Malmö kommun

Kvartettgatan 14

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 245 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
6 038 kr/mån
15 563 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostadsrättslägenhet på Kvartettgatan! Här finner du en rymlig och väldisponerad bostad med en yta på 80 kvadratmeter. Den nyligen renoverade lägenheten bjuder på en modern och stilren interiör som genomsyrar varje rum. Läget är perfekt för barnfamiljer, med närhet till skolor och lekplatser i det barnvänliga området Högaholm. För den som behöver pendla är det bara en kort promenad till kommunikationer, vilket underlättar vardagen och ger möjlighet till smidiga resor. Bostaden ligger på andra våningen i ett trevåningshus och erbjuder en skön balkong där du kan njuta av solens strålar eller avkopplande kvällar med vänner och familj. Här finns gott om utrymme för umgänge och gemensamma aktiviteter. Sammanfattningsvis är detta en fantastisk möjlighet att förvärva en välplanerad och nyrenoverad bostadsrättslägenhet i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer. Missa inte chansen att få ett hem där du kan skapa minnen och trivas länge! Välkommen till Kvartettgatan i Malmö.

  • Balkong
Sallerupsvägen 212A, Husie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:30
Sallerupsvägen 212A, Husie, Malmö kommun, bild 2
Sallerupsvägen 212A, Husie, Malmö kommun, bild 3

Sallerupsvägen 212A

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/4
6 222 kr/mån
25 267 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska boende högst upp i huset med en trevlig utsikt och en magnifik balkong i söderläge. Denna pärla, nybyggd 2019, bjuder in till modern och stilren design som ger dig möjligheten att uppleva komfort i varje detalj. Denna trerumslägenhet har en smart planlösning, med stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum. Till lägenheten tillkommer även ett förråd beläget i källaren. På gården finns det två gemensamma miljöhus som får brukas av föreningens medlemmar. Sallerupsvägen erbjuder inte bara en bekväm livsstil utan också närhet till både city och grönområden. Detta är en unik chans att äga en exklusiv bostad som kombinerar stil, komfort och praktiskt boende. Här finns goda kommunikationsmöjligheter med såväl bil, cykel eller kollektivtrafiken. Ta tillfället i akt och upplev det bästa av det moderna boendet på Sallerupsvägen 212a. Kontakta oss om du vill veta mer!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Monbijougatan 20, Folkets park, Malmö kommun
  • Idag kl 11:30
Monbijougatan 20, Folkets park, Malmö kommun, bild 2
Monbijougatan 20, Folkets park, Malmö kommun, bild 3

Monbijougatan 20

Lägenhet
Folkets park, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 495 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/5
4 223 kr/mån
35 643 kr/m²

Nu har vi glädjen att få presentera denna väl tilltagna tvårummare i stabil förening i fastighet som stod klar 2014. Bostaden bjuder på hela 70 ljusa kvadratmeter som disponeras över stort vardagsrum med öppen planlösning mot kvalitativt Vedum kök i sobert utförande. Helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, stort sovrum samt gott om förvaringsmöjligheter och mysig gårdsvänd uteplats. I fastigheten finns dessutom tillgång till garage som nås via hiss. Kort och gott ett hem att trivas i! Här bor man i trivsam förening med vacker innergård precis invid gröna Folketspark och färgsprakande Möllan. Gott om trevliga restauranger och caféer i närområdet och mysiga S:t Knut endast ett stenkast bort. Goda busskommunikationer och cykelvägar som leder direkt in till Malmö City. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lönngatan 40C, Lönngården, Malmö kommun
  • Imorgon kl 19:30
Lönngatan 40C, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 40C, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 40C

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
895 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 545 kr/mån
18 646 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna underbara 1,5:a belägen på första våningen i charmig 30-tals fastighet! Bostaden bjuder på vackra originaldetaljer som väl tilltagen takhöjd och takrosetter. Stort och inbjudande kök, fräscht badrum, spatiöst vardagsrum med fin utsikt från stora fönsterpartier samt praktisk halva och gott om inbyggd förvaring i garderob. En bostad som måste upplevas på plats! Här bor man med närhet till storstadens puls bland gröna och lummiga innergårdar. Med goda kommunikationer i närområdet och kort cykelavstånd till Möllevångstorget och Folkets Park. Varmt välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Premium
Södra Förstadsgatan  121 G, Dalaplan, Malmö kommun
  • Idag kl 13:00
Södra Förstadsgatan  121 G, Dalaplan, Malmö kommun, bild 2
Södra Förstadsgatan  121 G, Dalaplan, Malmö kommun, bild 3

Södra Förstadsgatan 121 G

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 895 000 kr
170 m²
6.5 rum
vån 3/4
9 368 kr/mån
22 912 kr/m²

Denna imponerande våning på Södra Förstadsgatan 121G är en fantastisk bostad som kombinerar generösa ytor, bevarade originaldetaljer och en unik charm. Med en yta på 170 kvadratmeter erbjuder den gott om plats för både boende och underhållning, perfekt för den som söker en bekväm och elegant livsstil. Våningen är i utmärkt skick och har bevarat många av sina ursprungliga detaljer, vilket ger en genuin känsla av karaktär och historia. Här finner man vackra trägolv, höga tak med ståtliga stuckaturer och eleganta snickerier som skapar en tidlös atmosfär. Det som verkligen gör denna bostad unik är dess tre balkonger som erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningen och möjligheten att njuta av solen och friska luften utomhus. Med gott om plats för utemöbler och grönska blir balkongerna en förlängning av boendeytan och ett perfekt ställe för avkoppling och social samvaro. Det finns tre stycken badrum i lägenheten varav ett är ingång från bostadens andra ytterdörr vilket ger goda möjligheter att ha gäster eller hyra ut rummet. Bostaden går att disponera efter fantasi - i dagsläget används två av sovrummen som arbetsrum och vardagsrum. Den centrala placeringen på Södra Förstadsgatan ger också enastående bekvämlighet med närhet till stadens bästa restauranger, butiker och kulturupplevelser. Samtidigt är området känt för sin lugna och fridfulla atmosfär, vilket gör det till en perfekt plats att kalla hem. Sammanfattningsvis erbjuder denna stora våning på Södra Förstadsgatan 121G en kombination av klassisk elegans, modern bekvämlighet och en enastående plats mitt i hjärtat av staden. Med sina bevarade originaldetaljer och tre charmiga balkonger är detta en bostad som verkligen utmärker sig och är en dröm för den som söker det bästa av stadsliv i Malmö.

  • Premium
  • Balkong
Skvadronsgatan 20A, null, Malmö kommun
  • Idag kl 13:00
Skvadronsgatan 20A, null, Malmö kommun, bild 2
Skvadronsgatan 20A, null, Malmö kommun, bild 3

Skvadronsgatan 20A

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 750 000 kr
34 m²
2 rum
3 085 kr/mån
51 471 kr/m²

Denna fantastiska tvårumslägenhet är belägen i hjärtat av den charmiga Slottstaden, ett av Malmös mest eftertraktade områden. Med sina 34 kvadratmeter har denna lägenhet allt du behöver för att skapa ett hem att trivas i. Här möts du av en unik kombination av modern design och klassisk charm, perfekt för den som söker det lilla extra. Ljus och Luftig: Lägenheten är ljust och luftigt designad, vilket skapar en öppen och inbjudande atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger ett behagligt inomhusklimat och en känsla av rymd. Praktisk Planlösning: Planlösningen är smart utformad för att maximera utrymmet och skapa optimal funktionalitet. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social och trevlig atmosfär, perfekt för umgänge och underlättar vardagen. Modernt Kök: Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och stilrena ytor. Här kan du utforska din kulinariska kreativitet och laga fantastiska måltider för dig själv och dina nära och kära. Inbjudande Sovrum: Sovrummet är omsorgsfullt utformat för att skapa en fridfull och avslappnad atmosfär. Här kan du koppla av och njuta av en god natts sömn efter en lång dag.

  • Premium
Serenadgatan  27, Högaholm, Malmö kommun
  • Idag kl 12:30
Serenadgatan  27, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan  27, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 27

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 5/17
5 261 kr/mån
15 793 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade bostad på Serenadgatan i barnvänliga Högaholm, Malmö. Med en yta på 82 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostadsrättslägenhet gott om plats för hela familjen att trivas och växa i. Bostaden, belägen på femte våningen i en 17-våningsfastighet, är utrustad med moderna bekvämligheter som gör vardagslivet smidigt och enkelt. Här finner du en stilren och välutrustad köksdel, perfekt för att laga läckra måltider och umgås med nära och kära. De tre rummen ger gott om möjligheter till flexibla lösningar, oavsett om du behöver extra sovrum, arbetsrum eller lekytor för barnen. Läget är optimalt för den aktiva familjen som vill ha närhet till både natur och stadsliv. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig till jobbet eller utforska Malmös många erbjudanden. Dessutom finns det gott om grönområden och lekplatser i närheten, vilket gör detta till ett sant paradis för barnfamiljer. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostadsrättslägenhet på Serenadgatan en stor och välplanerad yta med modern utrustning, vilket gör den perfekt för en stor familj som söker det bästa av både komfort och bekvämlighet. Missa inte chansen att kalla detta hem!

  • Premium
  • Hiss
Serenadgatan 23, Högaholm, Malmö kommun
  • Imorgon kl 17:00
Serenadgatan 23, Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Serenadgatan 23, Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Serenadgatan 23

Lägenhet
Högaholm, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
845 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 11/17
3 277 kr/mån
17 604 kr/m²

Upplev staden från nya höjder på Serenadgatan 23! Denna moderna etta på 11:e våningen bjuder in till en härlig och bekväm livsstil med en fantastisk panoramautsikt över staden. Med en yta på 48 kvadratmeter och en smart utformad sovalkov erbjuder denna lägenhet det bästa av både öppna ytor och privat avskildhet. Steg in i ett ljust och luftigt vardagsrum där stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Köket är modernt och välutrustat, perfekt för både vardagliga måltider och middagsbjudningar med vänner. Sovalkoven är smart placerad i vardagsrummet för att maximera utrymmet och erbjuder en lugn och avskild plats för sömn och avkoppling. . Med ett centralt läge har Serenadgatan 23 allt du behöver inom räckhåll, från shopping och restauranger till parker och kollektivtrafik. Upplev staden på ett helt nytt sätt och skapa ditt drömboende på höjden!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 142