Mäklare Katarina Bajric

Katarina Bajric

Om mig

När det är dags att genomföra en av de största affärerna i ditt liv, som dessutom inte inträffar alltför ofta, är det av största vikt att ta hjälp av en mäklare som på ett tryggt och kompetent sätt kan leda er igenom hela försäljningsprocessen. Mitt arbete präglas av en hög aktivitetsnivå, tillgänglighet, samt fullt engagemang, där inget lämnas åt slumpen och varenda potentiella köpare blir uppmärksammad. Det tillsammans med rätt upplägg för just Er bostad i kombination med min långa säljerfaren

Mäklarens försäljning på Hemnet
Villekullagatan 25, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
  • Mån 11 dec kl 17:00
Villekullagatan 25, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 2
Villekullagatan 25, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 3

Villekullagatan 25

Radhus
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 695 000 kr
89 m²
4 rum
vån 1/1
3 800 kr/mån
41 517 kr/m²

Detta enplans bostadsrättsradhus om 4rok är den perfekta kombinationen av komfort och stil, beläget på en hörntomt med en yta om 89 kvadratmeter. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en ljus och luftig atmosfär som inbjuder till gemenskap och samvaro. Det är en plats där du kan laga mat samtidigt som du är nära dina gäster och familj i vardagsrummet. Trädgården kompletteras av ett stort inglasat uterum, få hus förunnat i området, som förlänger sommarhalvåret och låter dig njuta av utomhuslivet även när vädret inte är på topp. Det är en plats där du kan avnjuta måltider, umgås med vänner och familj eller helt enkelt koppla av i en fridfull miljö. Utöver detta är trädgården omsorgsfullt omgärdad av insynsskyddande grönska, vilket ger dig den avskildhet du behöver för att njuta av utomhuslivet i lugn och ro. Denna bostadsrätt har allt du kan önska dig och är ett perfekt hem för både singlar, par och små familjer. Dessutom har du bekvämt nära till allt du behöver, inklusive butiker, skolor och kommunikationer. Det är en sällsynt möjlighet att äga ett sådant eftertraktat radhus, så tveka inte att boka en visning och upptäck det själv. Varmt välkomna med ert intresse!

  • Premium
  • Uteplats
Holmbogatan 6C, Virentofta, Malmö kommun
  • Borttagen före visning
Holmbogatan 6C, Virentofta, Malmö kommun, bild 2
Holmbogatan 6C, Virentofta, Malmö kommun, bild 3

Holmbogatan 6C

Villa
Virentofta, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 850 000 kr
94 + 94 m²
4 rum
593 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun, bild 2
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun, bild 3

Prunusgatan 22

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 550 000 kr
110 m²
4 rum
8 933 kr/mån
14 091 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna charmiga fyrarummare som är belägen på ett lugnt läge i familjevänligt kvarter. Den spännande planlösningen i etage fördelar rummen på två våningsplan och erbjuder såväl ett enastående ljusinsläpp, rymliga rum, 3 sovrum samt mysiga ytor där ni kan skapa den trivsamma läshörnan eller hemmakontoret. Här erbjuds lyxen att ha ett stort helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter. Föreningens gemensamma trädgård med stora gräsytor bidrar till den trivsamma villakänslan och fri parkeringsplats finns på gårdsplanen. I Husie bor du nära skolor och förskolor samt massor av natur. Bara ett stenkast bort hittar du handelsområdet Toftanäs och Jägersro centrum. Här bor du utmärkt med goda busskommunikationer samt ringvägarna i närheten som tar dig till kranskommunerna på nolltid! Detta är en bostad som måste besökas!

  • Premium

Visar alla 3