Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Katarina Bajric

Katarina Bajric

Om mig

När det är dags att genomföra en av de största affärerna i ditt liv, som dessutom inte inträffar alltför ofta, är det av största vikt att ta hjälp av en mäklare som på ett tryggt och kompetent sätt kan leda er igenom hela försäljningsprocessen. Mitt arbete präglas av en hög aktivitetsnivå, tillgänglighet, samt fullt engagemang, där inget lämnas åt slumpen och varenda potentiella köpare blir uppmärksammad. Det tillsammans med rätt upplägg för just Er bostad i kombination med min långa säljerfaren

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mandelpilsgatan 36, Videdal, Malmö kommun
Mandelpilsgatan 36, Videdal, Malmö kommun, bild 2
Mandelpilsgatan 36, Videdal, Malmö kommun, bild 3

Mandelpilsgatan 36

Radhus
Videdal, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 195 000 kr
117 m²
4 rum
298 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem! Detta nyligen renoverade enplanshus om 117 kvm är beläget i ett barnvänligt område och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och stil. Med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum är detta hem idealiskt för familjer som älskar att umgås och spendera tid tillsammans. De stora fönsterpartierna ger inte bara en fantastisk utsikt över den insynsskyddade trädgården, utan också en härlig känsla av ljus och rymd som sprider sig genom hela huset. Här har varje detalj noga övervägts med genomgående ljusa materialval som skapar en modern och fräsch atmosfär. Med tre rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen att koppla av och njuta av sina egna privata utrymmen. Dessutom finns ett badrum och en gästtoalett för extra bekvämlighet. Detta hem erbjuder också praktiska funktioner som ett garage, vilket gör det enkelt att parkera och skydda din bil mot väder och vind. Trädgården är en fridfull plats med en inbäddad jacuzzi, omgiven av grönska och en stenlagd terrass. Här kan du koppla av i det varma vattnet och njuta av lugnet i din egen trädgård. Missa inte chansen att äga ett hem som inte bara erbjuder komfort och bekvämlighet utan också en plats där du och din familj kan skapa minnen. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv allt detta hem har att erbjuda!

  • Premium
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun, bild 2
Prunusgatan 22, Husie, Malmö kommun, bild 3

Prunusgatan 22

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 350 000 kr
110 m²
4 rum
9 865 kr/mån
12 273 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna charmiga fyrarummare som är belägen på ett lugnt läge i familjevänligt kvarter. Den spännande planlösningen i etage fördelar rummen på två våningsplan och erbjuder såväl ett enastående ljusinsläpp, rymliga rum, 3 sovrum samt mysiga ytor där ni kan skapa den trivsamma läshörnan eller hemmakontoret. Här erbjuds lyxen att ha ett stort helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter. Föreningens gemensamma trädgård med stora gräsytor bidrar till den trivsamma villakänslan och fri parkeringsplats finns på gårdsplanen. I Husie bor du nära skolor och förskolor samt massor av natur. Bara ett stenkast bort hittar du handelsområdet Toftanäs och Jägersro centrum. Här bor du utmärkt med goda busskommunikationer samt ringvägarna i närheten som tar dig till kranskommunerna på nolltid! Detta är en bostad som måste besökas!

  • Premium

Visar alla 2