Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Storgatan 43H, Davidshall, Malmö kommun

Storgatan 43H

Lägenhet
Davidshall, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/7
2 659 kr/mån
70 625 kr/m²

Nu saluförs denna fantastiska lägenhet belägen på en av Davidshalls mest attraktiva adresser. Innanför dörren möts vi av en ljus och fräsch etta med kvadratsmart lösning som inger en ljus och öppen känsla. I allrummet finner vi ett fräscht och rymligt kök med bra utrymme för matlagning och är utrustat med ugn, spis, inbyggd microvågsugn, kyl med frysfack och diskmaskin. I allrummet finns dessutom gott om plats för stor säng, matbord med stolar och tv-bord. Från allrummet når vi även den fina uteplatsen perfekt för att spendera tid med familj och vänner under sommarens soliga dagar. Denna uteplatsen tillhör lägenheten och tillför ytterligare 6 kvadratmeter att nyttja. Utanför allrummet finner vi toaletten som är helkaklad, fräsch och rymlig utan att ta upp plats från resterande lägenhet. I hallen har vi även en stor inbyggd garderob med gott om plats. Denna vackra byggnad är Davidshalls före detta gamla polishus som har byggts om till en fantastisk lägenhetsbyggnad. Utanför lägenhetsdörren nås både det underjordiska garaget med parkeringsplatser, elcykelpool och installerade laddstolpar. Med hjälp av hissen når vi den fantastiska takterassen som du bara måste besöka under årets varma dagar. Utöver det erbjuder även föreningen festlokal som går att hyra, övernattningslägenhet, uteplats och miljörum. Utöver denna vackra lägenhet och den välskötta föreningen som den tillhör får vi inte överse det fantastiska läget du har när du bor här. Från dörren når vi ett brett utbud av restauranger, matbutiker, shopping, biografer och mycket mer. När du bor på populära Davidshall kommer du inte sakna någonting. Dessutom har du bra förbindelser med cykel och buss så du kan uppleva Malmö stad till fullo. Detta är en lägenhet du bara måste få uppleva, tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Uteplats
  • Hiss
Konsultgatan 7, Södertorp, Malmö kommun

Konsultgatan 7

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 995 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 6
6 018 kr/mån
23 892 kr/m²

Välkommen upp på 6e våningen till denna ljusa och genomgående trerummare belägen på populära södertorp. Denna bostad bjuder på fräscht kök och badrum, inglasad balkong, två stora sovrum, rymligt och ljust vardagsrum. Innanför dörren når vi det stora badrummet och gästtoaletten samt garderober med stora förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden finner vi köket som med kaklade väggar och smart planering som erbjuder goda matlagningsytor. Från köket har vi även fönster med utsikt över den fina bakgården och bidrar till ett fint ljusinsläpp. Utanför köket finner vi stor yta perfekt för ett matbord där man kan njuta av härliga middagar med familj och vänner. Till vänster efter hallen har vi två stora sovrum. Båda med stora fönster som inger ett vackert ljusinsläpp och bibehåller bostadens genomgående känsla. Det stora vardagsrummet har stor och ljus yta som ger plats för tv-bord, soffgrupp, bord och all annan inredning du kan tänka dig. Från vardagsrummet når vi dessutom den stora och vackra inglasade balkongen, perfekt för att spendera tid med familj och vänner under alla årets dagar. Här på Södertorp bor du på ett kanonläge med närhet till allt önskvärt. Vackra Pildammsparken med trevliga promenadstråk är ett stenkast bort, Mobilia med livsmedelsbutiker och service, Emporia shoppingcenter ett par minuter bort samt Hyllie tågstation med alla dess förbindelser. Kort och gott - ett riktigt superläge! Detta är en bostad du bara måste få uppleva. Tveka inte att höra av dig vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Regissörgatan 9, Lindeborg, Malmö kommun

Regissörgatan 9

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 445 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/9
3 985 kr/mån
23 306 kr/m²

Välkommen till en underbar lägenhet på 62 kvadratmeter, belägen på charmiga Regissörgatan 9 i det eftertraktade området Lindeborg. Denna ljusa och välplanerade tvåa erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig för ett trivsamt boende. Stig in i en stor och rymlig hall som erbjuder gott om plats för förvaring och en välkomnande känsla så snart du kliver innanför dörren. Det praktiska badrummet är smart utformat och utrustat med allt du behöver för en bekväm vardag. Köket är både funktionellt och inbjudande, med en matplats där du kan njuta av härliga middagar med familj och vänner. Här finns gott om arbetsytor och förvaring, vilket gör matlagningen till ett rent nöje. Det rymliga vardagsrummet badar i naturligt ljus tack vare de stora fönstren, vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns gott om plats för både soffgrupp och andra möbler, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Sovrummet erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter och en harmonisk plats för vila. Härifrån når du även den inglasade balkongen, en oas där du kan njuta av morgonkaffet eller en bok i solen, oavsett väder. För den som önskar finns möjligheten att anpassa planlösningen efter dina behov. Sovrummet kan enkelt göras om till ett mindre vardagsrum med utgång till balkongen, vilket ger dig ett större sovrum och en ännu mer flexibel boendemiljö. Denna lägenhet är perfekt för dig som söker ett stilrent och praktiskt boende med generösa ytor och fantastiska möjligheter att anpassa efter dina behov. Lindeborg är en livlig och växande förort till Malmö med en stark samhörighet. Här bor du nära naturen, med många grönområden och parker, samtidigt som du har enkel tillgång till alla bekvämligheter och fördelarna med stadslivet. Lindeborg har en aktiv och inkluderande gemenskap med många lokala evenemang och aktiviteter. Föreningen är välskött och stabilt, och med en bra belägenhet nära offentlig transport, shopping och nöjesområden är Lindeborg en perfekt plats för dig som söker en balans mellan en avslappnad livsstil och en urban livsstil. Lindeborg erbjuder en unik kombination av livsstil och bekvämligheter, och är definitivt värt att överväga för din nästa hem.

  • Balkong
  • Hiss
Disponentgatan 12, S:t Knut, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:15
Disponentgatan 12, S:t Knut, Malmö kommun, bild 2
Disponentgatan 12, S:t Knut, Malmö kommun, bild 3

Disponentgatan 12

Lägenhet
S:t Knut, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
42 m²
1 rum
vån 3/3
2 805 kr/mån
45 119 kr/m²

Äntligen kan vi stolt presentera den här klassiska S:t Knut-lägenheten. Välkommen till en bra planerad lägenhet med låg avgift i stabil förening. Innanför den karakteristiska ytterdörren möts vi av det enhetligt fina plankgolvet, generösa takhöjden och massiva spegeldörrar med originalbeslag. Till vänster genom skjutdörren hittar vi köket, ett kök med mycket av originalcharmen kvar. Det är bra förvaringsmöjligheter, arbetsyta och plats för matbord till 4-6 personer. Samtliga snickerier är original och har kvar de ursprungliga beslagen, den tidsenliga tapeten förhöjer känslan ytterligare. De stora spröjsade fönstren bidrar med ett ljust och välkomnande intryck. Vidare genom hallen finner vi en möblerbar halva, det helkaklade badrummet och en inbyggd garderob. Allrummet har gott om ljus från det stora fönsterpartiet och du får plats med säng, soffgrupp och mediamöbler utan problem. Det här är en lägenhet som du måste och vill uppleva på plats! På populära S:t knut finns allt man behöver i närheten. På torget ligger mysiga caféer, restauranger och små butiker. Några minuters promenad tar dig till Folkets Park och Möllevångstorget. För shopping traskar man bara bort till city eller Triangeln. Vill man till Malmö Central tar det endast tio minuter med expressbussarna.

  • Premium
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 10:00
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Lovartsgatan 11A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Lovartsgatan 11A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 350 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/7
5 541 kr/mån
42 949 kr/m²

Varmt välkomna till en nyproducerad lägenhet på andra våningen! Här finner du en hemtrevlig trea! Peab har på ett gediget sätt låtit bygga Kv Vélo mitt i hjärtat av västra hamnen. Här slipper du välja mellan att bo i stan eller nära havet. Området Dockan erbjuder bland annat ett levande restaurangutbud, mataffär, gym, badplats och bra förbindelser för dig som behöver ta dig runt via kollektivtrafik. Här har du även närhet till City, Malmö C och Ribban - kort och gott allt du vill ha när du bosätter dig centralt! Bostaden erbjuder 78 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrummet för att maximera sociala tillställningar. Besök gärna https://peabbostad.se/projekt/skane/velo/ för mer information. PEAB beskriver projektet på följande sätt: Vélo betyder cykel på franska. Det är det exceptionellt cykelvänliga läget som fått ge namn åt vårt nya kvarter. Kv. Vélo i Dockan är framtaget för den moderna stadsbon, med fokus på hållbarhet, tillgänglighet och en enkel vardag. Här har vi satsat helhjärtat på cyklisterna - alla ni som förstått hur enkelt man trampar sig till en bättre miljö, hälsa och privatekonomi. Kontakta mäklare för mer info.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Smålandsgatan 19B, Sofielund, Malmö kommun
Smålandsgatan 19B, Sofielund, Malmö kommun, bild 2
Smålandsgatan 19B, Sofielund, Malmö kommun, bild 3

Smålandsgatan 19B

Lägenhet
Sofielund, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1
2 403 kr/mån
19 875 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga etta på 40 kvadratmeter, belägen på Smålandsgatan 19B! Här får du en fantastisk chans att förvandla en bostad med stor potential till ditt drömhem. Här finns många vackra originaldetaljer bevarade som bidrar till dess unika charm och karaktär. Med högt i tak och ett genomgående ljusinsläpp erbjuder denna bostad både rymd och ljus. Här bor du i ett lugnt och trevligt område med närhet till både grönområden och stadens puls. Det finns goda kommunikationer, restauranger, matbutiker och allt du kan tänkas behöva inom räckhåll. För den studerande tar du dig till universitetet på enbart 12 minuter! Låt din kreativitet flöda och skapa en bostad precis efter dina önskemål. Missa inte chansen att förvärva denna pärla med otrolig potential! Kontakta oss för visning och mer information. Välkommen hem!

  • Premium
Dansörgatan 6, Lindeborg, Malmö kommun

Dansörgatan 6

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 850 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/3
4 859 kr/mån
23 418 kr/m²

Upptäck denna ljusa och rymliga trea på 79,5 kvm, belägen på andra våningen av tre. Här får du en perfekt balans mellan funktionalitet och modern design i ett hem som erbjuder allt du kan önska. När du stiger in möts du av en stor hall med gott om förvaring. Här finns det plats för både ytterkläder och skor, vilket gör att hemmet alltid känns prydligt och organiserat. Det kaklade badrummet erbjuder en fräsch och modern känsla. Dessutom finns en extra gästtoalett, även den kaklad, vilket ökar bekvämligheten för både boende och gäster. Köket är ett av hemmets hjärtan, med fin utsikt och bra utrustning. Här kan du laga mat och njuta av vyerna samtidigt. De generösa arbetsytorna och smarta förvaringslösningarna gör köket både praktiskt och trivsamt. Vardagsrummet är rymligt och inbjuder till både avkoppling och umgänge. De två sovrummen erbjuder lugna och privata sovmiljöer, där det ena har byggts om för att även kunna användas som en klädkammare eller ett hemmakontor – perfekt för den moderna livsstilen. Den inglasade balkongen vetter mot väster och blir en naturlig förlängning av bostaden. Här kan du njuta av solen och den vackra utsikten långt in på hösten. Lindeborg är en livlig och växande förort till Malmö med en stark samhörighet. Här bor du nära naturen, med många grönområden och parker, samtidigt som du har enkel tillgång till alla bekvämligheter och fördelarna med stadslivet. Lindeborg har en aktiv och inkluderande gemenskap med många lokala evenemang och aktiviteter. Föreningen är välskött och stabilt, och med en bra belägenhet nära offentlig transport, shopping och nöjesområden är Lindeborg en perfekt plats för dig som söker en balans mellan en avslappnad livsstil och en urban livsstil. Lindeborg erbjuder en unik kombination av livsstil och bekvämligheter, och är definitivt värt att överväga för din nästa hem.

  • Balkong
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 17:00
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Neptunigatan 75, Västra Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Neptunigatan 75

Lägenhet
Västra Varvsstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1
4 572 kr/mån
39 909 kr/m²

Varmt välkomna till Neptunigatan 75 där vi på första våningen i nyproducerad fastighet som stod klar för inflyttning i mitten av 2023 finner denna underbara tvårummare! Fastigheten är placerad på luftigt läge utan grannar tätt inpå. Bostaden bjuder på oslagbar planlösning med väl tilltagna sällskapsytor som i kombination med flertalet stora fönsterpartier skapar en ljus och luftig boendemiljö. Bostadens härliga spanskabalkong är belägen i soligt söderläge. Här är varje millimeter genomtänkt med smarta förvaringslösningar och kvalitativ inredning. En bostad som måste upplevas på plats! Här bor man på absolut bästa cityadress med omedelbar närhet till såväl strand- och bad som Malmös mest centrala delar med vackra parkmiljöer, sprudlande uteliv och kommunikationer via Centralstationen. Bli den första att få bo i denna fantastiska bostad i växande område! Välkommen att ta kontakt vid intresse för visning!

  • Premium
  • Hiss
Tessins väg 8B, Ribersborg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:30
Tessins väg 8B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Tessins väg 8B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Tessins väg 8B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 795 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/4
4 922 kr/mån
47 373 kr/m²

Varmt välkommen till en av områdets charmigaste lägenheter! Här bor du i en genomgående lägenhet som varsamt renoverats med tydlig koppling till fastighetens byggår. Högt i takt, stora fönster med fantastisk ljusinsläpp och fri sikt i detta annars relativt tätbyggda område. I den möblerbara hallen ligger ett fantastiskt kalkstensgolv och väggarna är vackert färgade. Här får du plats med dina ytterkläder, parkera era skor och det finns inbyggd förvaring. Från hallen når vi bostadens alla rum. Något vi sällan ser är fönster i hallen, men denna lägenhet har det vilket gör att det går utmärkt att ha en ljus arbetsplats här. Bostadens kök är varsamt renoverat med alla moderniteter man kan tänkas vilja ha. Det finns plats för matbord och extra förvaring om så önskas. Sovrummet är med släta väggar i en härlig nyans. Det finns utrymme för en dubbelsäng och förvaring är inget att problem. Via den fantastiska dörren hittar vi sedan vardagsrummet. Med stora fönster i två riktningar är det rikligt med ljus och det är plats för ett stort matbord, soffgrupp och mediamöbler. Om vädret tillåter är balkongen i söderläge en härlig plats att spendera morgonen med en kopp kaffe eller eftermiddagen med ett glas vin. Brf Hanaholm789 är en stabil förening med många av de stora renoveringarna bakom sig och friköpt mark. På Ribersborg är det nära till havet och staden, det finns restauranger, affärer, skolor och i närområdet. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Lundavägen 77C, Kirseberg, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:15
Lundavägen 77C, Kirseberg, Malmö kommun, bild 2
Lundavägen 77C, Kirseberg, Malmö kommun, bild 3

Lundavägen 77C

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/3
3 130 kr/mån
25 608 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trerummare, en bostad som kombinerar modern komfort med en hemtrevlig atmosfär. Lägenheten är genomgående och erbjuder ett härligt ljusinsläpp. Det moderna och fräscha köket är sammankopplat med vardagsrummet vilket gör det till en idealisk plats för matlagning och socialt umgänge. Badrummet ligger en suite med det stora sovrummet och det finns en gäst-toalett med ingång ifrån hallen. Kirseberg i Malmö är ett charmigt område med en härlig blandning av äldre och nyare bebyggelse. Området erbjuder en lugn och trivsam atmosfär med närhet till grönområden, skolor och förskolor. Här finns också goda kommunikationsmöjligheter till centrala Malmö samt ett bra utbud av lokala butiker, caféer och restauranger. Med sin välkomnande känsla och bekväma närhet till stadens puls är Kirseberg ett populärt bostadsområde. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Skvadronsgatan 20A, null, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00
Skvadronsgatan 20A, null, Malmö kommun, bild 2
Skvadronsgatan 20A, null, Malmö kommun, bild 3

Skvadronsgatan 20A

Lägenhet
Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 650 000 kr
34 m²
2 rum
3 085 kr/mån
48 529 kr/m²

Denna fantastiska tvårumslägenhet är belägen i hjärtat av den charmiga Slottstaden, ett av Malmös mest eftertraktade områden. Med sina 34 kvadratmeter har denna lägenhet allt du behöver för att skapa ett hem att trivas i. Här möts du av en unik kombination av modern design och klassisk charm, perfekt för den som söker det lilla extra. Ljus och Luftig: Lägenheten är ljust och luftigt designad, vilket skapar en öppen och inbjudande atmosfär. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger ett behagligt inomhusklimat och en känsla av rymd. Praktisk Planlösning: Planlösningen är smart utformad för att maximera utrymmet och skapa optimal funktionalitet. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar en social och trevlig atmosfär, perfekt för umgänge och underlättar vardagen. Modernt Kök: Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och stilrena ytor. Här kan du utforska din kulinariska kreativitet och laga fantastiska måltider för dig själv och dina nära och kära. Inbjudande Sovrum: Sovrummet är omsorgsfullt utformat för att skapa en fridfull och avslappnad atmosfär. Här kan du koppla av och njuta av en god natts sömn efter en lång dag.

  • Premium
Mariedalsvägen 57C, Dammfri, Malmö kommun
Mariedalsvägen 57C, Dammfri, Malmö kommun, bild 2
Mariedalsvägen 57C, Dammfri, Malmö kommun, bild 3

Mariedalsvägen 57C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 784 kr/mån
32 957 kr/m²

Välkommen till denna moderna lägenhet som erbjuder det bästa av stadsliv. Belägen i en välskött bostadsrättsförening där marken ägs gemensamt, garanteras en bekväm och enkel livsstil. Köket är helt nytt och välutrustat med alla nödvändiga vitvaror, inklusive en diskmaskin, för att underlätta vardagen. Varje kvadratmeter är smart utnyttjad för att skapa en funktionell matlagningsmiljö. Hallens grå klinkerplattor är både lättskötta och ger en modern touch. Den nya parketten skapar en enhetlig atmosfär genom hela lägenheten och ger en varm och inbjudande känsla. Sovrummet, med österläge, erbjuder en fridfull plats att återhämta sig och njuta av naturligt ljus. Det helt ny kaklade badrummet är både fräscht och stilrent, vilket ger en avkopplande atmosfär. Denna lägenhet kombinerar modern design med praktiska bekvämligheter och ett utmärkt läge, vilket skapar en perfekt plats att kalla hem. Varm välkomna på visning till er nya bostad!

  • Premium
Spånehusvägen 56F, Sorgenfri, Malmö kommun

Spånehusvägen 56F

Lägenhet
Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 742 kr/mån
29 900 kr/m²

Nu finns det möjlighet att förvärva en trevlig lägenhet på en attraktiv adress. Föreningen Båstadsgården är en lågt belånad förening som dessutom äger sin mark. Här finns möjlighet att överta detta kompletta hem, där möbler, tv, husgeråd mm kan ingå om man så önskar. Perfekt för förhandsköparen eller studenten, med bra bussförbindelser både till Malmö och Lunds universitet.. Här bor man med gott om plats även för ett par. Inflyttning kan ske omgående efter överenskommelse. Lägenheten är med sina 50 kvm väl planerad med fönster både mot gatan och mot den trevliga innergården. Till innegården kan du ta med ditt fika och sitta i solen men även grilla en skön sommarkväll. I sovrummet finns en stor garderob med spegelskjutdörrar och gott om utrymme för dubbelsäng. I anslutning till hallen finns en garderob med gott om utrymme för ytterkläder och förvaring. Badrummet har kaklade väggar med duschväggar av glas.I vardagsrummet finns plats både för soffa och matplats. Genomgående vita trägolv i hela lägenheten. I området kring Spånehusvägen, Nobel och St Knut finns många mysiga kvarterskrogar, fik och affärer. Gångavstånd till Kulturmeckat Möllevången där det mesta finns – inte minst den fantastiska torghandeln. Cykelavstånd till city men självklart går även bussen härifrån. Varmt välkommen på visning!

Södra Förstadsgatan  121 G, Dalaplan, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Södra Förstadsgatan  121 G, Dalaplan, Malmö kommun, bild 2
Södra Förstadsgatan  121 G, Dalaplan, Malmö kommun, bild 3

Södra Förstadsgatan 121 G

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 895 000 kr
170 m²
6.5 rum
vån 3/4
9 368 kr/mån
22 912 kr/m²

Unik våning som imponerar med tre balkonger, tre badrum, två sovrum (med möjlighet till fler) och egna tvättmöjligheter. Brf Söderhus är en förening med friköpt mark, många stora renoveringar bakom sig och en ljus framtid framför sig. Denna imponerande våning på Södra Förstadsgatan 121G är en fantastisk bostad som kombinerar generösa ytor, bevarade originaldetaljer och en unik charm. Med en yta på 170 kvadratmeter erbjuder den gott om plats för både boende och underhållning, perfekt för den som söker en bekväm och elegant livsstil. Våningen är i utmärkt skick och har bevarat många av sina ursprungliga detaljer, vilket ger en genuin känsla av karaktär och historia. Här finner man vackra trägolv, höga tak med ståtliga stuckaturer och eleganta snickerier som skapar en tidlös atmosfär. Det som verkligen gör denna bostad unik är dess tre balkonger som erbjuder en fantastisk utsikt över omgivningen och möjligheten att njuta av solen och friska luften utomhus. Med gott om plats för utemöbler och grönska blir balkongerna en förlängning av boendeytan och ett perfekt ställe för avkoppling och social samvaro. Det finns tre stycken badrum i lägenheten varav ett är ingång från bostadens andra ytterdörr vilket ger goda möjligheter att ha gäster eller hyra ut rummet. Bostaden går att disponera efter fantasi - i dagsläget används två av sovrummen som arbetsrum och vardagsrum. Den centrala placeringen på Södra Förstadsgatan ger också enastående bekvämlighet med närhet till stadens bästa restauranger, butiker och kulturupplevelser. Samtidigt är området känt för sin lugna och fridfulla atmosfär, vilket gör det till en perfekt plats att kalla hem. Sammanfattningsvis erbjuder denna stora våning på Södra Förstadsgatan 121G en kombination av klassisk elegans, modern bekvämlighet och en enastående plats mitt i hjärtat av staden. Med sina bevarade originaldetaljer och tre charmiga balkonger är detta en bostad som verkligen utmärker sig och är en dröm för den som söker det bästa av stadsliv i Malmö.

  • Premium
  • Balkong
Döbelnsgatan 6, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Döbelnsgatan 6

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 525 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/6
6 294 kr/mån
31 173 kr/m²

I Malmgårdens anrika funkishus ges nu möjligheten till 3 rum och kök och fantastisk parkutsikt. Bostaden har en genomgående funkischarm som ger sig tillkänna genom höga tak, djupa fönsterliv, fiskbensparkett och brädgolv. Planlösningen består av 81 kvadratmeter i god disposition. Kök och sovrum ligger placerade in mot fastighetens lugna gård i svalt nordostläge. Hallen bär med sig två integrerade garderober i tilltagen storlek samt serveringsgång precis intill köket. Från sydväst möter eftermiddagssolen matsal och vardagsrum där vardagen kan tillbringas till en ljuvlig utsikt över Rörsjöparken. Rörsjöstaden är ett fantastiskt område som erbjuder både närhet till stadens puls och avkoppling i natursköna omgivningar - på Döbelnsgatan har du nära till allt du behöver! Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer som passar för alla smaker. Dessutom bor du med närhet till bra kommunikationer! Ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Trelleborgsgatan 22A, Nobel, Malmö kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Trelleborgsgatan 22A, Nobel, Malmö kommun, bild 2
Trelleborgsgatan 22A, Nobel, Malmö kommun, bild 3

Trelleborgsgatan 22A

Lägenhet
Nobel, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
64 m²
3 rum
vån 2/4
4 915 kr/mån
29 609 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna yteffektiva trerummare i Brf Glädjen 2 belägen precis invid populära Nobeltorget. Här bjuds en väl tilltagen takhöjd som i kombination med fönster i två väderstreck skapar en ljus och luftig känsla. Bostaden har renoverats i mycket smakfullt utförande med genomgående ytskikt i behagliga nyanser. Köket är välutrustat och harmoniserar med inredningen i övriga delar av lägenheten och badrummet är helkaklat och rymligt. Vardagsrummet möbleras enkelt med såväl soffhörna som trevlig matplats. Addera dessutom charmig fransk balkong som vetter ut mot lugn gata, gott om förvaring i garderober och dubbla tillhörande förrådsutrymmen. I föreningen finns dessutom ett gym samt bastu som får nyttjas av de boende och en gemensam takterrass, lyxigt! På populära Nobeltorget bor du med goda busskommunikationer in till centralen samt bra cykelvägar runt om i Malmö. I närheten finns även Enskifteshagen - en grön park där du kan njuta av solen på promenad eller picknick. På Nobeltorget finns både frisör, pizzerior, mataffär och minilivs. I absoluta närhet ligger även vårdcentral! Passa även på att ta en fika på Bröd & Vänner som har fantastiskt surdegsbröd! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Lönngatan 36E, Lönngården, Malmö kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Lönngatan 36E, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 36E, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 36E

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/4
3 545 kr/mån
20 729 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna kvadratsmarta tvårummare belägen på våning fyra i charmig 30-tals fastighet. Här njuter vi av väl tilltagen takhöjd i kombination med genomgående fräscha ytskikt som skapar en underbar känsla av rymd. Med en förändrad planlösning har bostaden blivit berikad med ett separat och mysigt sovrum samt ett fint kök (2018) i nära anslutning till vardagsrum. Här bjuds även på påkostat badrum med dusch, stort vardagsrum med härligt utsikt samt gott om förvaring i klädkammare och dubbla tillhörande förråd. Föreningen har en lummig och gemensam innergård som får nyttjas av de boende. Precis utanför husknuten finner vi dessutom underbar grönskande park. Här bor man med närhet till storstadens puls bland gröna och lummiga innergårdar. Med goda kommunikationer i närområdet och kort cykelavstånd till Möllevångstorget och Folkets Park. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Spårvägen 28A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Tis 6 aug kl 19:00
Spårvägen 28A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Spårvägen 28A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Spårvägen 28A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 395 000 kr
33 m²
1 rum
vån 4/5
2 536 kr/mån
42 273 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna kvadratsmarta enrummare i nyproducerad fastighet från 2020 i ett av Malmös snabbast växande områden. Här möts man av välplanerade ytor i kombination med gott om förvaring och genomgående stilfulla ytskikt som ljusa släta väggar och gedigna parkettgolv. Samtliga fönster vetter in mot den lummiga innergården vilket skapar en lugn och harmonisk boendemiljö. Den stora balkongen i direkt söderläge bidrar med gott om plats för avkoppling. Rymligt badrum med egna tvättmöjligheter och smart planerat kök med kvalitativa vitvaror. Inbyggd loftsäng från Compact-living skapar mysigt sovutrymme och öppnar upp golvyta. Addera dessutom lyxen av att ha tillgång till föreningens gemensamma takterrass och härliga innergård. På Norra Sorgenfri bor man i expansivt kvarter med närhet till St. Knuts mysiga caféer, kulturella Folkets park och Möllans sprakande nöjesliv. Busshållplats endast ett stenkast bort samt gångavstånd till knutpunkten Värnhem och direkt access ut på motorvägen. Bra serviceutbud med matbutiker, restauranger, caféer, gym samt skola runt husknuten. Varmt välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Revingegatan 13B, Centrum, Lunds kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00

Revingegatan 13B

Lägenhet
Centrum, Lunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 995 000 kr
58,9 m²
2 rum
vån 1/4
3 898 kr/mån
50 849 kr/m²

Precis invid Flormansgatan finner vi denna ljusa och luftiga tvårummare belägen en halv trappa upp i välskött fastighet i förening med god ekonomi! Här bjuds härlig balkong i soligt sydvästläge som blickar ut över gröna och lugna omgivningar. Badrummet som totalrenoverades 2015 andas lyx och kommer med egna tvättmöjligheter, fint kök med utrymme för matplats samt genomgående fräscha ytskikt samt gott om inbyggd förvaring. Samtliga rum är rymliga med väl tilltagen takhöjd som tillsammans med stora fönsterpartier i två väderstreck skapar en oslagbar känsla av rymd. Vacker och välbevarad fiskbensparkett! Parkeringsplatser finns tillgängliga i nära anslutning till fastighet. Här bor man i gröna och lummiga omgivningar bland vackra rosenbuskar och välskötta innergårdar. Som en lugn oas med Lunds stadskärna precis runt husknuten. Oavsett om du vill njuta av en solig dag i stadsparken, shoppa, njuta av stadens nöjesliv eller besöka en av Lunds alla trevliga restauranger så finnes samtliga på kort gångavstånd. En bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Plus
  • Balkong
Amiralsgatan 89A, Annelund, Malmö kommun
  • Tis 6 aug kl 18:00
Amiralsgatan 89A, Annelund, Malmö kommun, bild 2
Amiralsgatan 89A, Annelund, Malmö kommun, bild 3

Amiralsgatan 89A

Lägenhet
Annelund, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
745 000 kr
22,5 m²
1 rum
vån 1/4
1 938 kr/mån
33 111 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta enrummare med låg månadsavgift! Bostaden bjuder på stor inglasad balkong, fräscht kök, lättmöblerat rum samt badrum med dusch. Snabbt internet och bra med förvaring i garderob samt tillhörande förrådsutrymme. Här bor man på citynära adress i gröna omgivningar med kort gångavstånd till Nobeltorget samt Möllevångstorget och Folketspark. I trendiga kvarter med stort utbud av restauranger, caféer, shopping och goda kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Axel danielssons väg 59, Almvik, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:00
Axel danielssons väg 59, Almvik, Malmö kommun, bild 2
Axel danielssons väg 59, Almvik, Malmö kommun, bild 3

Axel danielssons väg 59

Lägenhet
Almvik, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 645 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/3
5 952 kr/mån
16 959 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet belägen på Axel Danielssons väg i barnvänliga Almvik, Malmö. Med sina generösa 97 kvadratmeter och smarta planlösning är detta hem perfekt för den stora familjen som söker gott om utrymme att trivas och växa i. Lägenheten är belägen på tredje våningen och erbjuder en härlig balkong där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder med familj och vänner. Här får du verkligen utrymme att koppla av och njuta av tillvaron. Föreningen är välskött och har en stabil ekonomi, vilket ger dig som köpare trygghet och långsiktig hållbarhet. Dessutom har du här ett barnvänligt läge med närhet till lekplatser och grönområden där barnen kan utforska och ha roligt. Detta hem har också ett utmärkt läge med närhet till kommunikationer, vilket gör pendlingen smidig för både dig och dina familjemedlemmar. Så missa inte chansen att bli ägare till denna välplanerade och rymliga bostadsrättslägenhet i Almvik. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Balkong
Fajansvägen 153, Oxie, Malmö kommun

Fajansvägen 153

Lägenhet
Oxie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 595 000 kr
103 m²
4 rum
vån 1/1
6 319 kr/mån
25 194 kr/m²

Välkommen till Fajansvägen 153 i charmiga Oxie – en idealisk bostadsrätt för familjen som söker ett hem där varje detalj är genomtänkt och noggrant underhållen. Denna rymliga lägenhet på 103 kvm erbjuder 4 rum, varav 3 sovrum, och har nyligen genomgått omfattande renoveringar som ger en modern och fräsch känsla. Njut av sommarkvällarna på den trevliga trädäckade uteplatsen, perfekt för avkoppling och kvalitetstid med familjen. Köket från IKEA kombinerar stil med funktionalitet. Här kan du njuta av gott om arbetsyta och moderna vitvaror, perfekt för både vardagsmiddagar och festliga tillfällen. Badrummen har också fått en ansiktslyftning och erbjuder en lyxig känsla med sina uppdaterade ytor och moderna inredning.Hela bostaden har nya golv som lagts för att skapa en enhetlig och stilren atmosfär genom alla rum. Tvättstugan, renoverad 2020, erbjuder praktiska och effektiva lösningar för den stora familjen. Bostadens läge är perfekt för familjer. Skolor finns i närheten, och Oxie centrum, med både buss- och tågförbindelser, ligger bara en kort promenad bort. Oxievångsparken, med sina gröna ytor och rekreationsmöjligheter, erbjuder en härlig miljö för hela familjen att njuta av. Denna bostadsrätt är inte bara ett hem, utan en plats där hela familjen kan trivas och växa. Välkommen på visning och upplev själv detta fantastiska boende!

  • Uteplats
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:00
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Trådgränd 11A, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Trådgränd 11A

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
4 395 000 kr
120 m²
6 rum
vån 3/7
9 171 kr/mån
36 625 kr/m²

Välkommen till Trådgränd 11A, där lyx och precision möts för att skapa ett fantastiskt boende i hjärtat av Hyllie. Detta imponerande townhouse sträcker sig över 120 kvadratmeter och bjuder in till en boendemiljö som är både elegant och praktisk. Bostadens stora wow-faktor är den magnifika takterrassen som sträcker sig över ca 42 kvadratmeter och är försedd med en underbar pergola, vilket erbjuder en spektakulär utsikt och skapar den perfekta miljön för mysiga grillkvällar i goda vänners sällskap. Det första som möter dig är bostadens generöst tilltagna första plan, vars varje detalj är noggrant utformad för att skapa en atmosfär av exklusivitet och komfort. Här finner du ett modernt kök, komplett med eleganta köksluckor i Malevik-ljus och en bänkskiva i champagnefärgad laminat. De rostfria vitvarorna, tillsammans med den påkostade induktionshällen och den helintegrerade diskmaskinen, gör matlagningen till en sann njutning. Det finns inga kompromisser när det gäller komfort och stil. I badrummet och tvättstugan möts du av en omsorgsfullt utvald inredning: från den eleganta kommoden i blond ek till den påkostade duschblandaren och de kvalitativa tvättmaskinerna och torktumlaren. Här är varje detalj noga utvald för att skapa en harmonisk och funktionell miljö. På plan två möts du av fyra väl tilltagna sovrum målade i varmvita toner för att skapa en lugn och avslappnande atmosfär. På den tredje våningen återfinns allrummet med möjlighet till exempelvis mysig läshörna och det är även härifrån du når ut till bostadens magiska terrassen. Brf Nära erbjuder en exklusiv bostadsupplevelse där centralitet smälter samman med lugnet intill en pittoresk park längs Hyllie Boulevard. Med sin unika kombination av mångsidighet och närhet till både avkoppling och äventyr, är detta ett område som har blivit ett av Malmös mest eftertraktade bostadsval det senaste året. Med närheten till landsbygden och utmärkta kommunikationsmöjligheter, inklusive buss, tåg, bil och cykel, erbjuder detta läge en attraktiv och framåtblickande boendemöjlighet för de som vill vara nära allt. Här är Emporias shopping och den omgivande grönskan från den nya stadsdelsparken Hyllievångsparken, med tema "framtidens park", lättillgänglig. För barnen finns Hyllievångsskolan och flera förskolor i närheten, med en ny internationell skola planerad tvärs över gatan från Brf Nära. Njut av en unik livsstil i föreningen med en egen hängande vinterträdgård som skapar en atmosfär av gemenskap och välbefinnande. Brf Nära är förutseende när det gäller hållbar mobilitet, med el-assisterade lånecyklar och prenumeration på Malmös lånecyklar som en del av erbjudandet. Här erbjuds omfattande faciliteter, inklusive cykelgarage och bekväma leveransskåp för paket i trapphusen. Det är här du kan skapa ditt drömliv och njuta av varje ögonblick i en bostad som är lika praktisk som den är vacker. Med Trådgränd 11A får du inte bara ett hem – du får en livsstil och möjlighet att göra en investering i framtiden. Missa inte chansen att uppleva denna unika möjlighet till ett liv i fulländning. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lönngatan 36C, Lönngården, Malmö kommun
  • Tis 30 jul kl 18:30
Lönngatan 36C, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 36C, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 36C

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 045 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 2/4
3 545 kr/mån
21 771 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna underbara 1,5:a belägen på våning två i välskött 30-tals fastighet! Bostaden bjuder på vackra originaldetaljer som väl tilltagen takhöjd samt takrosetter och brädgolv. Stort och inbjudande kök med utrymme för matplats, fräscht badrum, spatiöst vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier samt praktisk halva och inbyggd förvaring i garderob. En bostad som måste upplevas på plats! Här bor man med närhet till storstadens puls bland gröna och lummiga innergårdar. Med goda kommunikationer i närområdet och kort cykelavstånd till Möllevångstorget och Folkets Park. Varmt välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Premium
Stubbamöllegatan 2B, Kirseberg, Malmö kommun
Stubbamöllegatan 2B, Kirseberg, Malmö kommun, bild 2
Stubbamöllegatan 2B, Kirseberg, Malmö kommun, bild 3

Stubbamöllegatan 2B

Lägenhet
Kirseberg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
995 000 kr
48 m²
1 rum
vån 1/3
4 109 kr/mån
20 729 kr/m²

En halvtrappa upp finner vi denna trevliga bostad med fint ljusinsläpp, väldisponerade kvadratmeter och skön takhöjd. Här ryms separat wc och duschrum, stort kök med gott om förvaring samt utrymme för möblering med matplats. Genomgående fina ytskikt i ljusa kulörer samt mycket rymligt sovrum. Här finns gott om potential, varför inte dela av köket och göra om bostaden till en tvårummare eller återställa till två separata enrummare? Se alternativ planlösning. Alternativt flytta rakt in och njut av rymden som infinner sig i samtliga rum. I gemytliga Kirseberg bor man med närhet till fina grönområden som Beijers Park, matbutik, restauranger, pub, bibliotek och ishall. På cykel tar man sig snabbt in till Värnhemstorget eller Malmös stadskärna för ytterligare utbud av shopping och nöjesliv. För den som vill färdas längre erbjuds goda busskommunikationer i närområdet samt snabb access ut på inre ringvägen. Varmt välkommen att ta kontakt vid intresse!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 140