Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Axel Karlsson Pacheco

Axel Karlsson Pacheco

Om mig

Med högt uppsatta mål lägger jag också vikt vid att ha det trevligt på vägen. När affären är sluten önskar jag att säljaren och jag har något gemensamt att skryta om samtidigt som köparen ska ha sparat mitt nummer till framtiden. Sätt igång kaffekokaren och ring hem mig för ett möte så pratar vi mer om din sits, dina framtidsplaner och om hur vi bäst använder såväl dina som mina verktyg för att nå dit.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Döbelnsgatan 6, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Döbelnsgatan 6

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 525 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/6
6 294 kr/mån
31 173 kr/m²

I Malmgårdens anrika funkishus ges nu möjligheten till 3 rum och kök och fantastisk parkutsikt. Bostaden har en genomgående funkischarm som ger sig tillkänna genom höga tak, djupa fönsterliv, fiskbensparkett och brädgolv. Planlösningen består av 81 kvadratmeter i god disposition. Kök och sovrum ligger placerade in mot fastighetens lugna gård i svalt nordostläge. Hallen bär med sig två integrerade garderober i tilltagen storlek samt serveringsgång precis intill köket. Från sydväst möter eftermiddagssolen matsal och vardagsrum där vardagen kan tillbringas till en ljuvlig utsikt över Rörsjöparken. Rörsjöstaden är ett fantastiskt område som erbjuder både närhet till stadens puls och avkoppling i natursköna omgivningar - på Döbelnsgatan har du nära till allt du behöver! Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer som passar för alla smaker. Dessutom bor du med närhet till bra kommunikationer! Ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stora Trädgårdsgatan 8, Drottningtorget, Malmö kommun
  • Idag kl 19:00
Stora Trädgårdsgatan 8, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 2
Stora Trädgårdsgatan 8, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 3

Stora Trädgårdsgatan 8

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 895 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/6
7 109 kr/mån
38 186 kr/m²

Välkommen till Brf Kryddfabriken vid Drottningtorget i Malmö – ett modernt och praktiskt hem perfekt lämpat för familjen! Bostaden breder ut sig över husets gavel och erbjuder tre bra sovrum, badrum med tvättmöjligheter, gäst-WC och ett fullutrustat kök som sömlöst vävts samman med de stora sociala ytorna i vardagsrummet. Från vardagsrummet når du en härlig balkong i västerläge, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar och ljumma kvällar. Drottningtorget i Malmö är en levande och dynamisk plats där varierande arkitektur av moderna bostäder och ståtliga sekelskifteskåkar möts i en harmonisk blandning. Här erbjuds en rik palett av kulinariska och sociala upplevelser, med ett stort utbud av restauranger och uteserveringar som bjuder på allt från internationella rätter till lokala delikatesser. På torget är Bondens egen marknad ett återkommande event där du får lov att handla färska och ekologiska produkter från lokala producenter. Här hittar du även Boulebaren, en populär plats för spel och umgänge i en fransk atmosfär. I närheten av bostaden ligger Caroli köpcenter och lika nära finns Malmö Centralstation som underlättar pendlarens vardag. Ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2