Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Axel Karlsson Pacheco

Axel Karlsson Pacheco

Om mig

Med högt uppsatta mål lägger jag också vikt vid att ha det trevligt på vägen. När affären är sluten önskar jag att säljaren och jag har något gemensamt att skryta om samtidigt som köparen ska ha sparat mitt nummer till framtiden. Sätt igång kaffekokaren och ring hem mig för ett möte så pratar vi mer om din sits, dina framtidsplaner och om hur vi bäst använder såväl dina som mina verktyg för att nå dit.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Föreningsgatan 70 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun
  • Idag kl 18:00
Föreningsgatan 70 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 2
Föreningsgatan 70 A, Rörsjöstaden, Malmö kommun, bild 3

Föreningsgatan 70 A

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 250 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/5
2 036 kr/mån
46 296 kr/m²

Med sitt centrala och attraktiva läge och sin höga placering i huset är detta mer än bara en charmig 30-talare. Under högt tak blandas fräscha och moderna intryck från kök, badrum och ytskikt med originalattribut så som brädgolv, takrosetter, höga golvsocklar och djupa fönsterliv. Bostaden består av 27 kvadrat i god disposition som fördelas över alkov, kokvrå, badrum och rum med plats för både matbord och mediamöblemang. På Föreningsgatan 70A kan du ta del av både Värnhemstorget och Rörsjöstadens utbud av restauranghak, småbutiker och allehanda servicebutiker. Genom Värnhemstorget bor du granne med en av Malmös största knutpunkter med utmärkta bussförbindelser som sträcker sig till stadens alla hörn men även till Lund och övriga kranskommuner. På nära gångavstånd ligger dessutom Entré köpcenter där du hittar både aktiviteter, upplevelser och handel. Ses på visning!

  • Premium
Nobelvägen 147E, Ellstorp, Malmö kommun
  • Ons 1 maj kl 11:30
Nobelvägen 147E, Ellstorp, Malmö kommun, bild 2
Nobelvägen 147E, Ellstorp, Malmö kommun, bild 3

Nobelvägen 147E

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 6/6
3 901 kr/mån
25 900 kr/m²

Högst upp på Nobelvägen 147 får vi en paus från stadens puls. Varje fönsterliv erbjuder en imponerade vy över innerstadens skyline med Turning Torso, Clarion hotell och S:t Petri Kyrka i ständig fokus. Bostaden erbjuder en klassisk planlösning med goda ytor i varje rum. Ljusflödet är totalt och bidrar till en luftig och trivsam atmosfär. Köket är av charmigt original, det moderna badrummet renoverades i samband med stambytet och från vardagsrummet nås bostadens balkong där kvällssolen avnjuts som bäst. En högkvalitativ säkerhetsdörr stänger ute ljud från trapphuset, källar- och vindsförråd hör till varje lägenhet och gemensamma avtal för el och bredband håller nere kostnaden för dig och dina grannar. På populära Ellstorp bor du på ett centralt läge nära till Värnhemstorget, köpcentrat Entré och ett stenkast från trevliga Ellstorpsparken. Genom Värnhemstorget får du direkt access till en av Malmös största knutpunkter med livsmedelsbutiker, nöjes och shoppingcenter samt utmärkta bussförbindelser som sträcker sig även till Lund och övriga kranskommuner. Längs med Östra Förstadsgatan, duggar Café- och restauranghaken tätt och växlas med trendiga småbutiker av varierande slag. Ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stadiongatan 49A, Lorensborg, Malmö kommun

Stadiongatan 49A

Lägenhet
Lorensborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
795 000 kr
28 m²
1 rum
vån 8/8
1 984 kr/mån
28 393 kr/m²

Det är svårt att konkurrera med det ljusflöde och den utsikt som erbjuds på åttonde våningsplanet. Från fönsterna blickar vi ut över föreningens grönskande gårdsmiljöer och vidare mot Solbackens takåsar och Turning Torso. Välkommen till Stadiongatan 49A - en del av välrenommerade HSB Brf Järven! Här bor du i en stor och tryggt förvaltad förening med mycket låg belåning och till en låg månadskostnad. Bostaden nås med hiss från markplan och består av 28 kvadrat i god disposition. Köket är i modernt utförande och badrummet är helkaklat och renoverades i samband med stambytet. På golvet ligger ekparkett och väggarna nymålade med en tapetserad vägg i tillägg. Till ett öppet kök och vardagsrum ansluter en sovalkov och i den klinkade hallen finns en stor klädkammare. På Lorensborg bor du med bekväm närhet till det mesta - utmärkt anslutning till stadens puls samtidigt som det erbjuder lugn och ro. En kort promenad bort ligger Pildammsparken som är en naturskön oas perfekt för rekreation och motion. Ta en promenad längs de vackra promenadstråken eller slå dig ner och njut av den lugna tillvaron som råder i Malmös vackraste park. För praktiska ärenden och bekvämlighet finns nya Mobilia nära tillhands med allt du behöver i form av livsmedelsbutiker och service. Emporia shoppingcenter, bara några minuter bort, erbjuder ett imponerande utbud av butiker och underhållning. Med Hyllie tågstation och dess omfattande förbindelser är det enkelt att ta sig runt i regionen och längre bort. Ses på visning!

  • Hiss
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Industrigatan 17A, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Industrigatan 17A

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 995 000 kr
96 m²
3 rum
vån 2/5
5 001 kr/mån
31 198 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera något av det mest exklusiva från beryktade Brf Industrial Corner. Bostaden ligger på andra våningsplanet med fri utsikt över expanderande Norra Sorgenfri. Med tilltagna fönsterliv och sociala ytor blir atmosfären ljus och luftig samtidigt som estetiken hålls rå och industriell med robusta materialval som genomgående tema. Från den traditionella balkongen avnjuts kvällssolen som bäst och i tillägg finns tre franska balkonger att tillgå. I Norra Sorgenfri fortsätter Malmö växa med värdeorden framtid, hållbarhet och långsiktighet. Norra Sorgenfri är Malmös äldsta industriområde lokaliserat i Rörsjöstadens förlängning - intill knutpunkten Värnhem och dess goda kommunikationsmöjligheter. Visionen är att förvalta områdets småskaliga industriella arv och omvandla det till en urban, kokande stadsdel där olika boendeformer, kreativa verksamheter, parker och service förenas. En kort promenad bort ligger S:t knuts torgs trendiga cafeér och restauranger som i sin tur angränsar till Möllevången och Folkets Park. Busshållplats finns att tillgå strax utanför porten och bilpendlaren når motorväg mot Lund, Köpenhamn och Göteborg på bara några minuter. Ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Värnhemsgatan 10, Värnhem, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Värnhemsgatan 10, Värnhem, Malmö kommun, bild 2
Värnhemsgatan 10, Värnhem, Malmö kommun, bild 3

Värnhemsgatan 10

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 895 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/4
4 153 kr/mån
30 565 kr/m²

Välkommen till denna smart planerade trerummare på Värnhemsgatan 10 – en charmig 30-talsfastighet tillhörande Brf Malmöjungfrun. På andra våningsplanet väntar ett hem där originalattribut och modernitet låter samspela under höga tak och i tilltagna rum. Mot den lugna innergården vetter vardagsrum och master bedroom, två rum med vacker och välbehållen fiskbensparkett, takrosett och släta väggar målade i grå nyans. I andra änden vetter ett extra allrum eller sovrum för den som vill med lika fina ytskikt och parkettgolv. Kök och badrum går båda i modern tappning och renoverades av föreningen 2010. Genom Värnhemstorget bor du granne med en av Malmös största knutpunkter som lockat till sig ett brett utbud av restauranger, service- och livsmedelsbutiker samt Entré köpcenter. Runtom torget anknyter utmärkta bussförbindelser som sträcker sig till stadens alla hörn men även till Lund och övriga kranskommuner. Ses på visning!

  • Premium
Ormvråksgatan 23, Söderkulla, Malmö kommun

Ormvråksgatan 23

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 350 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 5/8
4 511 kr/mån
19 424 kr/m²

Välkomna till Ormvråksgatan 23! Här väntar en stor och välplanerad tvårumslägenhet som varsamt renoverats i sin helhet med stil och känsla. Bostaden ligger på femte våningsplanet och breder ut sig över hela 69,5 kvadratmeter. En tjusig ekstavsparkett löper genom bostadens alla rum utan avbrott för trösklar. Väggar och tak är släta och nymålade i vit stilsäker kulör. Köket är utrustat med en komplett och snyggt integrerad maskinpark med separat kyl och frys. Badrummet går i sobra kulörer med stora tjusiga klinker- och kakelplattor samt takdusch. I såväl hall som sovrum erbjuds generösa förvaringsmöjligheter och från sovrummet nås bostadens inglasade balkong där förmiddagssolen kan avnjutas till utsikten av lummig gårdsmiljö. Brf Fosietorp är en stabil och välskött förening med närhet till Hyllie, Emporia, tågstation och Danmark. Här bor du vid ett av Söderkullas bästa lägen, med Coop X:-tra och omåttligt populära Rekas Burgers tvärs över gården. Vårdcentralen Fosietorp är lättillgänglig bara en kort promenad bort. Detta område har allt och mer för dig som söker ett bekvämt boende nära Malmös alla tillgångar. Ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6