Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Axel Karlsson Pacheco

Axel Karlsson Pacheco

Om mig

Med högt uppsatta mål lägger jag också vikt vid att ha det trevligt på vägen. När affären är sluten önskar jag att säljaren och jag har något gemensamt att skryta om samtidigt som köparen ska ha sparat mitt nummer till framtiden. Sätt igång kaffekokaren och ring hem mig för ett möte så pratar vi mer om din sits, dina framtidsplaner och om hur vi bäst använder såväl dina som mina verktyg för att nå dit.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lugna gatan 31, Lugnet, Malmö kommun
  • Sön 27 okt kl 10:30

Lugna gatan 31

Lägenhet
Lugnet, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
3 995 000 kr
120 m²
5 rum
vån 7/7
6 898 kr/mån
33 292 kr/m²

Det är med nöje som vi fått lov att presentera denna toppvåning i centrala Malmö. Bostaden ligger högst upp i ett hus tillhörande områdets starkaste förening och erbjuder en klanderfri planlösning. Bäst av allt är utsikten som ligger vidsträckt över innerstadens takåsar. Bostaden är utformad med möjlighet till en uthyrningsdel och här finns därför två entrédörrar och två stora badrum. Vardagsrum och kök erbjuder stora sociala ytor och från köket ansluter dessutom en tilltagen balkong i solsäkert söderläge. Med fyra ordentliga sovrum och en hall med praktisk förvaring blir detta ett hem perfekt lämpat för familjen. Som en lugn oas mitt i staden ger området skäl för sitt namn. Här bor man ett stenkast från stadens myller med shoppinggatan runt hörnet och bara en kort promenad från Triangelns köpcenter. Genom Triangeln passerar de flesta stadsbussarna liksom Citytunneln som antingen tar oss norrut mot Malmö Central och vidare upp i landet eller söder ut mot Hyllie och över sundet. Ses på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Södra förstadsgatan 115, Dalaplan, Malmö kommun
Södra förstadsgatan 115, Dalaplan, Malmö kommun, bild 2
Södra förstadsgatan 115, Dalaplan, Malmö kommun, bild 3

Södra förstadsgatan 115

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 445 000 kr
43 m²
1 rum
vån 4/4
2 450 kr/mån
33 605 kr/m²

Områdets vackraste fastighet tillhör välrenommerade Brf Söderhem. Högst upp i huset saluförs en ljus och rymlig etta som livnär sig på tilltagna fönsterliv i två väderstreck och en genomgående generös takhöjd. Bostaden erbjuder ett stort vardagsrum samt ett tjusigt renoverat kök och badrum. Släta väggar i sobra färgnyanser och ljust pigmenterade originalgolv är ett genomgående tema i bostaden som ackompanjeras av charmiga originalattribut från 20-talet. Från porten har vi gångavstånd till Malmös mest centrala delar. Grönskande Pildammsparken lockar till sköna promenader och motion, Mobilia och Triangeln bjuder in till shopping och pulserande cityliv. Alldeles intill ligger sjukhuset och Södervärn som bundit till sig en frekvent kollektivtrafik från flera busslinjer. För pendlaren nås Triangeln tågstation snabbt och enkelt samtidigt som motorväg ligger nära tillhands. Ses på visning!

  • Premium
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Einar Hansens Esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Einar Hansens Esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/7
3 225 kr/mån
51 286 kr/m²

Välkomna till Einar Hansens Esplanad! Här väntar en toppmodern bostad på populärt och havsnära läge. Bostaden består av 35 väldisponerade kvadrat som innehåller ett fullutrustat kök, vardagsrum, en ordentlig sovalkov, ett stort helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och inte minst en gårdsvänd uteplats där eftermiddagssolen tar vid. På Einar Hansens Esplanad bor ett stenkast från Masttorget där mataffärer, bageri och restauranger cirkulerar. En kort promenad bort lockar salta stänk från Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse om sommarhalvåret. Från Västra Hamnen är pendlingsmöjligheterna goda med tre frekventa busslinjer och Malmö centralstation bara ett par hållplatser bort. Ses på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vårgatan 3B, Värnhem, Malmö kommun
  • Mån 28 okt kl 17:00
Vårgatan 3B, Värnhem, Malmö kommun, bild 2
Vårgatan 3B, Värnhem, Malmö kommun, bild 3

Vårgatan 3B

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
695 000 kr
14 m²
1 rum
vån 1/4
1 689 kr/mån
49 643 kr/m²

Välkomna till Vårgatan 3B! Här väntar en inflyttningsklar etta med 14 moderna och väl avvägda kvadrat. Bostaden erbjuder pentrykök, helkaklat badrum, klädkammare och stilrena ytskikt i form av parkettgolv och släta väggar och tak i vit kulör. Genom Värnhemstorget bor du granne med en av Malmös största knutpunkter som lockat till sig ett brett utbud av restauranger, service- och livsmedelsbutiker samt Entré köpcenter. Runtom torget anknyter utmärkta bussförbindelser som sträcker sig till stadens alla hörn men även till Lund och övriga kranskommuner. Ses på visning!

  • Premium
  • Hiss
Döbelnsgatan 4, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Döbelnsgatan 4

Lägenhet
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 495 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1,5/6
6 370 kr/mån
30 427 kr/m²

I Malmgårdens anrika funkishus ges nu möjligheten till 3 rum och kök och på härligt läge intill grönskande Rörsjöparken. Bostaden har en genomgående funkischarm som ger sig tillkänna genom höga tak, djupa fönsterliv, fiskbensparkett och ett charmigt kök i original. Planlösningen består av 81 kvadratmeter i god disposition. Kök och sovrum ligger placerade in mot fastighetens lugna gård i svalt nordostläge. Hallen bär med sig två integrerade garderober i tilltagen storlek samt serveringsgång precis intill köket. Från sydväst möter eftermiddagssolen matsal och vardagsrum där vardagen kan tillbringas till en utsikt mot Rörsjöparken. Rörsjöstaden är ett fantastiskt område som erbjuder både närhet till stadens puls och avkoppling i natursköna omgivningar. På Döbelnsgatan har du nära till allt du behöver! Här finns ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer som passar för alla smaker. Dessutom bor du med närhet till bra kommunikationer!

  • Hiss
Fridhemstorget 20A, Fridhem, Malmö kommun
Fridhemstorget 20A, Fridhem, Malmö kommun, bild 2
Fridhemstorget 20A, Fridhem, Malmö kommun, bild 3

Fridhemstorget 20A

Lägenhet
Fridhem, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
44 m²
1 rum
vån 5/6
3 923 kr/mån
33 977 kr/m²

Välkommen till Fridhemstorget! Högt upp i huset väntar en tilltagen enrummare som nyligen friserats med omfattande renoveringar. Lägenheten låter bjuda på ett modernt och stilrent uttryck med fina släta väggar, tjusig fiskbensparkett och inte minst ett ordentligt kök daterat 2023 med en komplett maskinuppsättning och stilsäker finish. Mellan havet och staden ligger Ribersborg, ett område känt och omtyckt för sitt funkispräglade formspråk och geografiska läge. Här samsas populära kvartersrestauranger med mysiga caféer och charmiga småbutiker. Ett stenkast bort lockar Ribersborgsstranden med salta stänk och friska promenader och i närområdet finns utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar samt närhet till Citytunneln. Ribersborg erbjuder mängder av bekvämligheter som skapar mervärden och det är förtjusande enkelt att låta sig bli bortskämd. Det är med andra ord ingen slump att Ribersborg har cementerat sig som ett av Malmös mest attraktiva bostadsområden. Ses på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 6