Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tarik Dizdar

Tarik Dizdar

Om mig

Få maximalt betalt för din bostad med mig som din engagerade partner! Med lokalanknytning i Malmö och en elitfotbollsbakgrund skapar jag de bästa förutsättningarna för din framgång. Utmärkelser inkluderar flest försäljningar i Hyllie och Rosengård 2023. Kontakta mig för en värdering och låt mig guida dig till bästa möjliga resultat! Tel: 072-744 98 67 Mail: [email protected]

Mäklarens försäljning på Hemnet
Statistgatan 10, Lindeborg, Malmö kommun

Statistgatan 10

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 8/8
3 972 kr/mån
25 726 kr/m²

En fantastisk och unik tvåa högst upp i huset med modernt kök och stort vardagsrum. Lägenheten är bra planerad med plats för stor soffgrupp, matbord, förvaring och med fantastisk ljusinsläpp. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng och förvaring samt att du når bostadens inglasade balkong härifrån. Badrummet är fräscht och helkaklat i klassiska färger. Området Lindeborg är en av Malmös mest attraktiva platser att bo på. Beläget ett stenkast bort från Svågertorp och Hyllies goda kommunikationsmöjligheter, erbjuder detta område en perfekt kombination av närhet till stadens puls och samtidigt lugn och trygghet för familjer. I närområdet finns det gott om grönska, perfekt för lek och rekreation för barnen. Det finns även förskolor och skolor inom bekvämt avstånd, vilket gör det till ett idealiskt område för familjer med barn i olika åldrar. Emporia, Malmös mest populära köpcentrum, ligger även inom räckhåll och erbjuder ett brett utbud av shopping och restauranger. Varmt välkommen till att kontakta ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
Sjöblads väg 39, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 39

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 8/9
6 164 kr/mån
18 805 kr/m²

Välkommen till Rosengårds kronjuvel! Denna praktfulla lägenhet på Sjöblads 39 är utan tvekan en av områdets finaste bostäder och erbjuder en oöverträffad kombination av elegans, komfort och modern bekvämlighet. Stig in i en imponerande hall där gott om förvaring möter dig direkt, vilket säkerställer en organiserad och välkomnande atmosfär från första stund. Vidare in i bostaden möts du av två generösa sovrum, varav det ena bjuder in till en lugn stund på balkongen medan det andra erbjuder en plats för avkoppling och vila. Det moderna köket är utformat med tanke på både funktionalitet och stil och kommer att inspirera dig till kulinariska äventyr. Med stora arbetsytor och högkvalitativa apparater är det en dröm för matälskare och värdar. Njut av gott om plats för umgänge och avkoppling i det rymliga vardagsrummet, där lyxiga materialval och genomgående ljusa ytskikt skapar en känsla av harmoni och välbehag. Den stora inglasade balkongen förlänger ditt vardagsrum utomhus och erbjuder en fridfull oas att njuta av såväl soluppgångar som kvällar med vänner och familj. Denna exklusiva bostad på Sjöblads 39 är en sällsynt möjlighet att bo i Rosengårds mest eftertraktade lägenhet. Missa inte chansen att uppleva det bästa av praktiskt boende i en atmosfär av lyx och komfort. Rosengård är ett område beläget nära kollektivtrafik i Malmö , vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av Malmö eller till andra städer. Det är också nära till ett antal olika parker och grönområden, vilket gör det till ett perfekt område för att njuta av naturen och motionera utomhus. Området är även känt för sin mångfald och kulturella rikedom, med en mängd olika matställen, affärer och kulturella sevärdheter att utforska. Föreningen brf Ida har också ett aktivt föreningsliv, med många olika föreningar och aktiviteter för alla åldrar.

  • Balkong
  • Hiss
Dirigentgatan 4, Lindeborg, Malmö kommun

Dirigentgatan 4

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 395 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/4
7 858 kr/mån
24 564 kr/m²

Välkommen till Dirigentgatan 4, där denna otroliga 4-rumslägenhet står redo att välkomna dig till ditt nya hem. Med en kombination av generösa utrymmen och noggrant genomtänkta detaljer erbjuder denna bostad den ultimata harmonin mellan komfort och elegans. När du kliver in genom dörren möts du av en rymlig hall som genast förmedlar känslan av rymd och välkomnande. Här finns gott om plats för avhängning av kläder och förvaring av skor, vilket håller hemmet prydligt och organiserat. Lägenheten erbjuder inte bara ett, utan tre imponerande sovrum som alla utstrålar lugn och bekvämlighet. Varje sovrum erbjuder gott om utrymme för förvaring av dina tillhörigheter, vilket säkerställer att du kan hålla dina saker ordnade utan att offra någon komfort. Njut av soluppgången och solnedgången från två olika håll med de två balkongerna som erbjuder en fantastisk utsikt i både öst och väst. Dessa utrymmen är perfekta för att njuta av frisk luft och för att skapa en mysig sittplats för avkoppling eller social samvaro. Det rymliga köket är designat för att vara hjärtat i hemmet, med gott om utrymme för matlagning och underhållning. Här finns en generös matplats där du kan samla familj och vänner för goda måltider och minnesvärda stunder. Lindeborg-området omges av naturskön skönhet och charmiga promenadstråk, där du kan njuta av lugnet samtidigt som du har alla nödvändigheter inom räckhåll. Med det perfekta läget tar det endast några minuter att nå Malmö Arena, Emporia och Hyllie tågstation. Från Hyllie har du snabb och enkel åtkomst över sundet och till Öresundsregionen.

  • Balkong
  • Hiss
Uddeholmsgatan 36, Lönngården, Malmö kommun

Uddeholmsgatan 36

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 095 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 4/9
4 775 kr/mån
20 857 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Uddeholmsgatan 36, där omsorgsfull planering möter tidlös elegans. Stig in i en värld av elegans, där varje detalj är noggrant utformat för att skapa det perfekta boendet. Det praktiska badrummet är helkaklat, och köket är både modernt och välbevarat. Här finns gott om plats för ett matbord där du kan avnjuta måltider i komfort. Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönsterpartier som släpper in massor av naturligt ljus. Dessutom har du tillgång till en underbar balkong, perfekt för avkoppling och underhållning. Sovrummet är stort och rymligt, och det finns gott om förvaringsmöjligheter för dina ägodelar. Hela bostaden är smakfullt inrett med fräscha ytskikt, vilket skapar en inbjudande atmosfär. Här finner du sociala ytor som är perfekta för umgänge, och i köket finns en separat matplats för trevliga middagar. Dessutom har du gott om förvaring i både hallen och sovrummet, vilket ger dig en optimal boendelösning. I Brf Pyramiden bor du på ett lugnt och grönskande område med möjlighet till både parkering och garageplats. Föreningen har dessutom både en bastu och gym för medlemmarna att nyttja. Föreningen köpte även loss marken från kommunen 2021 och är nu friköpt. Huset omges av en trevlig innergård och grönskande parker där du kan njuta av vackra stunder med nära och kära. Lönngården i Malmö är en förtrollande mix av stadens livliga atmosfär och samtidigt en lugn och bekväm oas att kalla hem. Med närheten till stadens centrum, utmärkta kommunikationer och ett blomstrande serviceutbud kommer du att upptäcka att detta område har allt du behöver för att leva ett liv i harmoni och bekvämlighet. Missa inte chansen att bli en del av Lönngårdens unika gemenskap och hitta ditt drömhem här i detta spännande och attraktiva område i Malmö! Denna bostad är inte bara perfekt för singlar och par, den är idealisk för dem som strävar efter det bästa. Missa inte chansen att äga denna drömliknande bostad på Uddeholmsgatan 36, kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Kastanjegatan 17E, Hindby, Malmö kommun

Kastanjegatan 17E

Lägenhet
Hindby, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 595 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/3
4 424 kr/mån
23 116 kr/m²

Stig in från hissen till denna fantastiska vindsvåning och bli omedelbart överväldigad av dess moderna och ljusa atmosfär. Med en öppen planlösning välkomnas du av ett överflöd av naturligt ljus som strömmar in genom flertalet fönster, vilket skapar en känsla av rymd och livfullhet. Det rymliga vardagsrummet erbjuder en mångfald av möjligheter för planering och möblering, vilket ger dig friheten att skapa din perfekta livsstilsyta. Oavsett om du föredrar en avkopplande soffgrupp för att njuta av kvällar med vänner eller en elegant matsalsplats för familjemiddagar, så finns det gott om plats för att förverkliga dina visioner. Det stilrena köket är en dröm för den matälskande individen, komplett med moderna apparater och generösa arbetsytor. Dessutom leder en dörr från köket till en balkong i västerläge, perfekt för att njuta av soliga eftermiddagar med en kopp kaffe eller ett glas vin. I sovrummet väntar en lugn och fridfull oas med tillräckligt med utrymme för en bekväm dubbelsäng och generösa garderober för förvaring. Badrummet är också praktiskt med alla bekvämligheter man kan önska sig. Hindby i Malmö är ett mångsidigt och populärt område med grönområden, skolor och bekvämligheter. Beläget i sydvästra delen av staden, erbjuder det närhet till naturreservatet Jägersro och goda transportförbindelser till stadskärnan.

  • Balkong
  • Hiss
Lindeborgsgatan 31, Lindeborg, Malmö kommun

Lindeborgsgatan 31

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 695 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2/2
5 192 kr/mån
19 941 kr/m²

Välkommen till Lindeborgsgatan 31 - en fantastisk trerummare med en känsla av att bo i ett radhus belägen i ett lugnt och barnvänligt område på Lindeborg. Här finner du allt som en modern familj behöver, inklusive två sovrum, en inglasad balkong i västerläge, och en loftgång i österläge som gör att du kan njuta av solen hela dagen. Lägenheten har ett praktiskt och välplanerat kök med moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Här finns allt som du behöver för att laga en god middag och bjuda in vänner och familj för en trevlig kväll. Lägenhetens vardagsrum är rymligt och ljust med gott om ljusinsläpp från de stora fönstren som ger en fin utsikt över omgivningarna. Lägg därtill ett vackert skeppsgolv och plats för både soffgrupp, matsalsbord och mediamöbler. Lägenheten har två rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter som ger gott om utrymme för hela familjen. Här kan du koppla av och ladda batterierna efter en lång dag på jobbet. Bostaden har också ett helkaklat badrum och en helkaklad gäst-wc som är både bekväma och praktiska. Hallens rymliga klädkammare ger gott om plats för alla dina kläder och accessoarer, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i hemmet. På balkongen finns även ett praktiskt förråd där du kan förvara exempelvis trädgårdsredskap, grill eller utemöbler. Precis utanför finns gott om plats för barnen att leka och för dig att koppla av och njuta av frisk luft. Ett stenkast bort finner du också ett garage där du kan parkera din bil tryggt och säkert. Sammanfattningsvis är Lindeborgsgatan 31 en underbar trerummare med allt du kan tänkas behöva för att leva ett bekvämt och praktiskt liv. Här finner du en rad praktiska funktioner såsom förvaringsutrymmen och moderna vitvaror. Lägenheten ger dig också en känsla av att bo i ett radhus med både inglasad balkong och en loftgång. Varmt välkommen till att kontakta ansvarig mäklare vid intresse för att upptäcka mer vad denna bostad har att erbjuda! Lindeborg är en livlig och växande förort till Malmö med en stark samhörighet. Här bor du nära naturen, med många grönområden och parker, samtidigt som du har enkel tillgång till alla bekvämligheter och fördelarna med stadslivet. Föreningen är välskött och stabil, och med en bra belägenhet nära offentlig transport, shopping och nöjesområden är Lindeborg en perfekt plats för dig som söker en balans mellan en avslappnad livsstil och en urban livsstil. Lindeborg är ett populärt område bland många och är definitivt värt att överväga för ditt nästa hem.

  • Balkong
Kronetorpsgatan 92B, Segevång, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 11:00
Kronetorpsgatan 92B, Segevång, Malmö kommun, bild 2
Kronetorpsgatan 92B, Segevång, Malmö kommun, bild 3

Kronetorpsgatan 92B

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 795 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 4/4
6 928 kr/mån
19 617 kr/m²

Upplev denna vackra bostad på Kronetorpsgatan 92B högst upp i detta välskötta hus! Denna fantastiska fyrarummare är helt insynsskyddad och bjuder på en perfekt planlösning och generöst ljusinsläpp genom hela bostaden. Här finns gott om förvaringsmöjligheter, elegant finish och rymliga utrymmen. Stig in i vardagsrummet och låt dig svepas iväg av den inglasade balkongen i skyddat söderläge, med en vacker utsikt över grönskan. Sovrummen är rymliga och rymmer lätt en dubbelsäng och garderober. Det modernt designade köket lockar med plats för matlagning och umgänge vid fönstret, med utsikt över föreningens charmiga innergård. Golven i samtliga rum och hall har bytts ut nyligen och hela bostaden har fått en fräsch färgsättning under 2023 av nuvarande ägare. Föreningen erbjuder en mängd bekvämligheter såsom gym, festlokal, bastu och gästlägenhet för övernattning. Du kommer att älska det utmärkta läget på Segevång, med bra pendlingsmöjligheter till centrum tack vare de goda bussförbindelserna och närheten till pendlingsvägar. Dessutom kommer du också att uppskatta att bo i ett område med grönskande och lummiga parker runt hörnan, som ger dig möjligheten att koppla av och njuta av naturen. Varmt välkommen att anmäla intresse!

  • Premium
  • Balkong
Von Lingens väg 1, Rosengård, Malmö kommun

Von Lingens väg 1

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 295 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 9/9
6 311 kr/mån
15 890 kr/m²

Upptäck denna fantastiska 3 rum och kök-lägenhet, belägen på våning 9 av 9 som erbjuder en oöverträffad kombination av komfort, stil och praktiskt boende. Med sina generösa 81,5 kvm sprider lägenheten ut sig över en genomtänkt planlösning och imponerar med ljusa ytskikt som ger ett fräscht och inbjudande intryck. De stora fönstren omger dig med naturligt ljus och skapar en luftig atmosfär genom hela bostaden. Lägenhetens hjärta är det rymliga vardagsrummet, perfekt för sociala stunder och avkoppling. De två välplanerade sovrummen erbjuder gott om plats för avskildhet och återhämtning. Badrummet och gäst-Wc:n är elegant utformade med moderna bekvämligheter. Den stora hallen välkomnar dig till ditt nya hem och ger gott om plats för förvaring. Med enastående arkitektur och smart användning av utrymme blir detta verkligen en plats där du kan trivas och skapa minnen. Läget på våning 9 ger dig inte bara en underbar utsikt över omgivningarna, utan även en känsla av privatliv och lugn högt över stadens pulserande rytm. Von Lingens väg 1 är mer än bara en bostad - det är en livsstil. Rosengård är ett område beläget nära kollektivtrafik i Malmö , vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av Malmö eller till andra städer. Det är också nära till ett antal olika parker och grönområden, vilket gör det till ett perfekt område för att njuta av naturen och motionera utomhus. Området är även känt för sin mångfald och kulturella rikedom, med en mängd olika matställen, affärer och kulturella sevärdheter att utforska. Föreningen brf Ida har också ett aktivt föreningsliv, med många olika föreningar och aktiviteter för alla åldrar.

  • Balkong
  • Hiss
Berguvsgatan 3D, Söderkulla, Malmö kommun

Berguvsgatan 3D

Lägenhet
Söderkulla, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
4 277 kr/mån
19 933 kr/m²

Med glädje presenteras nu denna trerummare på andra våningen. Bostaden bjuder på genomgående fräscha och ljusa ytskikt samt rymliga kvadratmetrar och ett härligt ljusinsläpp. Ljust kök med gott om förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum i stilrena färger. Här erbjuds dessutom stort vardagsrum med utgång till rejäl inglasad balkong med trevlig utsikt samt lättmöblerade sovrum med gott om förvaring i garderober. Ytterligare garderobsförvaring finnes i bostadens hall samt i tillhörande vinds- & källarförråd. Här bor man i välskötta Brf Berguven med fina grönytor, lekplatser och sittplatser. Inom gångavstånd finns livsmedelsbutik och närservice med det mesta man kan tänka sig. I området finns även utmärkta kommunikationsmöjligheter med busshållplats nära inpå som med lätthet tar dig in till stadskärnan eller Hyllie för vidare avfärd. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
von Lingens väg 17, Rosengård, Malmö kommun
von Lingens väg 17, Rosengård, Malmö kommun, bild 2
von Lingens väg 17, Rosengård, Malmö kommun, bild 3

von Lingens väg 17

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
1 150 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 8/9
6 208 kr/mån
14 465 kr/m²

Drömmer du om en lägenhet med panoramautsikt över Malmös pulserande skyline? Då är von Lingens Väg 17 en lägenhet för dig. Denna enastående lägenhet, som ligger högt upp i huset, erbjuder en imponerande utsikt som kommer att ta andan ur dig varje dag. Från den inglasade balkongen och vardagsrummet öppnar sig en hisnande utsikt över Malmös skyline. Här kan du njuta av staden i all dess prakt, både dag och natt. Med tre stora rum finns det gott om utrymme för att anpassa lägenheten efter dina behov. Skapa ett bekvämt hemmakontor, en mysig läshörna eller inred ditt drömsovrum - möjligheterna är oändliga. Förvaring är en viktig del av ett välorganiserat hem, och den generösa hallen ger dig gott om plats för dina kläder, skor och andra ägodelar. Med både gäst WC och badrum är praktiken på topp. Detta gör livet enklare och mer bekvämt, särskilt om du har gäster på besök. Vardagsrummet är fyllt med naturligt ljus som strömmar in genom stora fönster, vilket ger en härlig och inbjudande atmosfär. Köket är utrustat med moderna apparater och har en utgång till balkongen, vilket gör det enkelt att njuta av måltider utomhus eller bara koppla av med en kopp kaffe i friska luften. Rosengård är ett område med utmärkta kollektivtrafikförbindelser i Malmö, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av staden eller till andra städer. Dessutom ligger det nära ett flertal parker och grönområden, vilket gör det till den perfekta platsen för att njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Området är känt för sin mångfald och rika kulturliv, med ett brett utbud av restauranger, butiker och kulturella sevärdheter att utforska. Föreningen brf Ida erbjuder även ett aktivt föreningsliv med många olika aktiviteter för människor i alla åldrar.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjöblads väg 5, Rosengård, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sjöblads väg 5

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
900 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 6/9
6 118 kr/mån
11 321 kr/m²

Välkommen till Sjöblads väg 5! När du kliver in i lägenheten möts du av en praktisk och rymlig hall där du kan hänga av dig ytterkläder och skor, och verkligen känna att du kommer hem. Vardagsrummet är stort och ger gott om plats för en mysig soffgrupp och matbord. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över det grönskande området. De två generösa sovrummen är perfekta för både barn och vuxna, med gott om förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Lägg därtill ett badrum och en gäst-wc i samma stil. Den stora inglasade balkongen är ett riktigt höjdpunkt och ger dig en underbar utsikt över innergården. Här kan du njuta av sommardagarna, koppla av med en bra bok eller umgås med vänner och familj. Lägenheten har behållit sin ursprungliga stil, vilket ger dig möjligheten att sätta din personliga prägel och skapa ditt drömhem. Med sin stora potential är detta en unik möjlighet att skapa din drömbostad på en av Rosengårds mest attraktiva platser. Rosengård är ett område med utmärkt kollektivtrafikförbindelser i Malmö, vilket gör det enkelt att ta sig till andra delar av staden eller till andra städer. Dessutom ligger det nära ett flertal parker och grönområden, vilket gör det till den perfekta platsen för att njuta av naturen och utomhusaktiviteter. Området är känt för sin mångfald och rika kulturliv, med ett brett utbud av restauranger, butiker och kulturella sevärdheter att utforska. Föreningen brf Ida erbjuder även ett aktivt föreningsliv med många olika aktiviteter för människor i alla åldrar. Sammanfattningsvis är Sjöblads väg 5 en fantastisk lägenhet som ger dig gott om utrymme, förvaringsmöjligheter och möjlighet att sätta din personliga prägel. Med sin stora inglasade balkong och utsikt över grönska och parker är detta den perfekta bostaden för dig som söker en fridfull oas mitt i storstaden. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i Rosengård - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Simrishamnsgatan 7 B, Möllevångstorget, Malmö kommun

Simrishamnsgatan 7 B

Lägenhet
Möllevångstorget, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 895 000 kr
88 m²
4 rum
vån 3/4
6 912 kr/mån
32 898 kr/m²

Välkommen till denna 4-rums lägenhet som är helt enastående i sitt slag. Med sin egen privathiss som tar dig direkt till lägenheten, erbjuder den ett unikt och bekvämt boende i ett historiskt 1930-talshus. Redan när du kliver in möts du av en magnifik våning med generös takhöjd, vackra stuckaturer och en överflödande naturlig belysning. Lägenheten har en perfekt planlösning med rum i fil som ger en strukturerad och harmonisk känsla. Varje detalj har omsorgsfullt genomförts för att skapa en tidlös och modern atmosfär. Här finns två rum i fil som kan användas som ett elegant matrum och ett stilfullt vardagsrum. Denna flexibilitet ger dig möjlighet att skapa den perfekta platsen för både underhållning och avkoppling. För den som önskar finns möjligheten att använda det ena rummet som ett tredje sovrum, vilket ger en extra dimension till boendet. Dessutom erbjuder lägenheten ytterligare två välproportionerade sovrum och ett tidstypiskt renoverat kök som är en dröm för matentusiaster. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering år 2019, där väggarna har målats i ljusa och fräscha nyanser och nya golv har lagts in. Ett av rummen har bevarat sin ursprungliga brädgolv, som har blivit vackert målat för att återuppliva dess tidlösa skönhet. Köket är enastående och är renoverat med stor omsorg för att bevara husets autentiska karaktär. I köket möts du av stilrena vita toner och väl tilltagna arbetsytor som garanterar en inspirerande matlagning. Badrummet är det enda utrymmet som inte har renoverats, Möllevångstorget är känt för sin levande och eklektiska atmosfär. Här finner du allt från en färgstark matmarknad med färska råvaror till en variation av restauranger, kaféer och barer. Det är en plats där olika kulturer och smaker möts, vilket ger en unik gastronomisk upplevelse. Dessutom är torget en viktig knutpunkt för Malmös nöjesliv och erbjuder ett brett utbud av nattliv och musikuppträdanden. Här finns möjlighet till kulturella upplevelser, god mat och dryck, och enkel tillgång till transporter och shopping. Det är ett område där du kan njuta av stadens puls och samtidigt ha allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Välkommen till att ta kontakt med ansvarig mäklare vid intresse!

  • Hiss
Fylkinggatan 27B, Håkanstorp, Malmö kommun

Fylkinggatan 27B

Lägenhet
Håkanstorp, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
2 150 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/3
3 506 kr/mån
30 282 kr/m²

Välkommen till Fylkinggatan 27B, där du hittar ditt drömboende som kombinerar bekvämlighet, stil och funktion i en unik förpackning. Denna lägenhet har genomgått en totalrenovering som har förvandlat den till en modern oas. Här finner du en rad fantastiska attribut som kommer att göra ditt boende både trivsamt och praktiskt. När du kliver in i denna lägenhet möts du av en ljus och stor möblerbar hall. Här finns gott om plats för att organisera dina ytterkläder och skor, vilket hjälper till att hålla resten av lägenheten ren och välkomnande. Vidare erbjuder bostaden på ett ljust vardagsrum där stora fönster översvämmar rummet med naturligt ljus och ger en behaglig atmosfär, här finns gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Köket är både vackert och praktiskt utformat, med moderna apparater och stilfulla ytor. Här kan du utforska din passion för matlagning och njuta av varje ögonblick i detta eleganta utrymme. Med generöst med förvaringsutrymme och arbetsytor kommer köket att bli en plats där matlagning blir till en fröjd. Lägenheten erbjuder även två rejäla sovrum där du kan hitta ro och avskildhet. Här kan du skapa din egen personliga fristad och koppla av efter en lång dag. Båda sovrummen har gott om plats för förvaring och är utformade för att ge dig en fridfull nattsömn. Badrummet är stilrent och påkostat, med moderna detaljer och högkvalitativa materialval. Här kan du njuta av ett avkopplande bad eller en uppfriskande dusch i en lugn och avslappnande miljö. Varje detalj har noga valts för att skapa en harmonisk atmosfär och förhöja din upplevelse av varje dag. Lägg även därtill även den soliga balkongen i västerläge. Här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen medan du avnjuter en kopp kaffe eller en välsmakande måltid. Området kring bostaden omges av lugna och barnvänliga villa kvarter med gröna omgivningar. Här finns även närhet till skola, matbutiker, samt dagis. Dessutom finns bra kommunikationsmöjligheter med buss in till City! Välkommen till att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

  • Balkong
Planetgatan 37, Kristineberg, Malmö kommun

Planetgatan 37

Villa
Kristineberg, Malmö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Malmö
6 495 000 kr
156 m²
6 rum
637 m² tomt

Nu kan vi stolt presentera denna välbyggda enplansvilla i barnvänliga Kristineberg. Bostaden erbjuder en praktiskt planlösning och mycket ljusinsläpp vilket genererat ett unikt och modernt boende med kvalitativa materialval. Huset kompletteras med den stora trädgårdstomten i soligt läge och minimal insyn där du kan njuta av solens härliga strålar från morgon till kväll i en privat tillvaro. I huset finner vi även 5 sovrum samt två helkaklade badrum med påkostade detaljer. Rummen präglas av ljus interiör med generös takhöjd och vacker ekparkett vilket gör bostaden till ett stilrent hem. Vid entrén välkomnas vi av en rymlig hall med gott om avgängnings- och förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns bostadens grovkök med en praktisk tvättstuga och en egen entré som leder ut till uppfarten. Bostadens hjärta finner vi i det stora vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Här får man gott om ljusinsläpp utan insyn med plats åt större matbord och soffgrupp. Den öppna planlösningen bjuder in till många härliga tillställningar och stora sällskap. Bostadens praktiska sovrum är bra varav ett är ett stort Master bedroom med plats för en dubbelsäng och förvaring. De mindre sovrummen kan till fördel användas som barnrum eller kontor och inredas utifrån egen smak samt behov. I området kring Kristineberg erbjuds vackra motionsmiljöer och i närheten finns även flertalet skolor. Området ligger ca 10 km från de centrala delarna av Malmö och det är enkelt att ta sig in till stan med stadsbussar och kollektivtrafik. Ett stenkast bort ligger även Oxie centrum som erbjuder bra serviceutbud med matbutiker, gym, restauranger, och vårdcentral. Anslutning till E:65an ligger nära och för bilpendlaren finns möjligheten att ta sig in till Malmö, Ystad eller ut till Öresundsbron. Här bor du i ett modernt boende och i ett lugnt område med naturen som granne och större städer inom räckhåll. Detta är ett boende som måste upplevas i verkligheten! Kontakta mäklare vid intresse!

Visar alla 14