Bjurfors Lund Väster

Bjurfors Lund Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vårvädersvägen 4A, null, Lunds kommun

Vårvädersvägen 4A

Lägenhet
Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 640 kr/mån
28 667 kr/m²

Rymlig familjebostad med välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds tre sovrum, vardagsrum med generösa ytor, balkong mot solvänliga söder och ett kök med gott om förvaring och plats för matbord. Stora fönster i motsatta väderstreck skänker lägenhet rikligt med ljus. I bostadens norra del finns det stora badrummet med duschhörna, wc och tvättstuga. Här finns genomgång mellan två av sovrummen och den stora klädkammaren som idag även används som hemmakontor. Vid ingången når man bostadens gäst-wc, det tredje sovrummet, köket samt det generösa vardagsrummet. Sällskapsytorna är placerade mot trivsamma söder med stora fönsterpartier och vackra träd tätt inpå. En fantastisk lägenhet på naturnära läge med mycket charm som måste upplevas på plats! Klostergården ligger i södra Lund på ca 5 minuters cykelavstånd från stadskärnan. Området är omtyckt för sin lugna karaktär med flera trevliga promenadslingor. Sankt Lars och Källby Dammar som ligger i närheten är mycket uppskattade grönområden. På Klostergården finns också en mataffär, konditori och utmärkta pendlingsmöjligheter både till Malmö och övriga Lund. Lägg därtill goda pendlingsmöjligheter med bussar, närheten till motorvägen samt Klostergårdens nya tågstation.

  • Balkong
Centrumstigen 4E, Hjärup, Staffanstorps kommun

Centrumstigen 4E

Lägenhet
Hjärup, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
101,5 m²
5 rum
vån 2/3
7 219 kr/mån
27 537 kr/m²

Välkomna till denna familjevänliga bostad på populärt läge i eftertraktade Hjärup. Här erbjuds fyra sovrum, stora sociala ytor, smakfullt renoverat kök och två badrum. Lägg därtill den stora balkongen i soligt söderläge med fri utsikt över de kringliggande grönområdena. HSB:s populära och välskötta förening Brf Centrumgården erbjuder ett fantastiskt läge mitt i Hjärup. Här bor du med närhet till skolor och kommunikationer med buss, tåg samt motorväg. Här finns gratis parkeringsplatser och tillgång till övernattningslägenhet.

  • Balkong
  • Hiss
Stora Gråbrödersgatan 3C, Lund - Centrum, Lunds kommun

Stora Gråbrödersgatan 3C

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 750 000 kr
45 m²
1 rum
vån 4/4
2 580 kr/mån
61 111 kr/m²

Charmig bostad på Lunds bästa adress, belägen högst upp i vackert sekelskifteshus. Lägenheten är belägen mot innergården där man också har separat ingång. Totalrenoverat badrum från 2019/2020 i stilrena färger. Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med god ekonomi. På en ledig dag är det bara att hoppa ur morgontofflorna och ta några steg ut på kullerstensgatan som leder dig till caféer alldeles intill. Innanför portarna känns stadspulsen dock långt borta. Det här hemmet passar till dig som vill ha nära till allt, men som även uppskattar att njuta av det stilla lugnet hemma. Hjärtligt välkommen på visning!

Sunnanväg 6M, Klostergården, Lunds kommun

Sunnanväg 6M

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 595 000 kr
36 m²
1 rum
vån 7/8
2 961 kr/mån
44 306 kr/m²

Om du söker en välplanerad etta med renoverat badrum, renoverat kök och stort allrum med en generös sovalkov så har du kommit rätt. Här ges möjligheten att köpa en totalrenoverad lägenhet som borgar för ett problemfritt boende. På våning 7 av 8 med slående utsikt i detta 60-tals hus finner vi denna renoverade etta om ca 36 kvm med allt du kan önska dig. Renoverat badrum med tvättmaskin och vacker mosaik från 2018. Sovalkov där den stora sängen enkelt får plats. Lättmöblerat rum med utrymme för både matbord och soffa. Två stora fönster ger ett fint ljusflöde i hela lägenheten. Renoverat och stilrent kök från 2018 med tidlösa materialval. Den praktiska klädkammaren med smart inredning löser förvaringen. Renoverade ytskikt, bara att flytta in och känna sig som hemma. Klostergården ligger i södra Lund på ca 5 minuters cykelavstånd från stadskärnan. Området är omtyckt för sin lugna karaktär med flera trevliga promenadslingor. Sankt Lars och Källby Dammar som ligger i närheten är mycket uppskattade grönområden. På Klostergården finns också en mataffär, konditori och utmärkta pendlingsmöjligheter både till Malmö och övriga Lund.

  • Hiss
Södra Esplanaden 18A, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Södra Esplanaden 18A, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Södra Esplanaden 18A, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Södra Esplanaden 18A

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 750 000 kr
38 m²
2 rum
vån 1/4
3 236 kr/mån
72 368 kr/m²

På utmärkt läge längs Södra Esplanadens välkända lindallé finns denna välplanerade och mysiga bostad med balkong. Lägenheten är smakfullt renoverad- här är det bara att flytta rakt in! En halvtrappa upp välkomnas du in i hallen som erbjuder plats för avhängning och förvaring i anslutande garderober. Vidare in finner du vardagsrummet som har plats för både soffgrupp och matbord/skrivbord. Härifrån nås även den mysiga balkongen, belägen i soligt sydvästläge med utsikt över föreningen grönskande trädgård. Köket är smakfullt och stilrent renoverat och erbjuder allt som önskas av studenten. Utrustat med spishäll, ugn, kyl/frys samt diskmaskin. Från vardagsrummet når du sovrummet där du med enkelhet får plats med en dubbelsäng. Det helkaklade badrummet som renoverades 2021 är fräscht och går i stilsäkra ljusa toner. Bra planlösning med plats för allt du behöver och stora härliga fönster som skapar ett ljust och trivsamt boende. Här bor du i välskött och stabil förening på en av Lunds mest populära adresser. Från Södra Esplanaden har du bland annat nära till Mårtenstorget, Stadsparken, flertalet nationer och Universitetet. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från busshållplatsen på S Esplanaden går bussar inom Lund såväl som till Malmö. Ett svårslaget läge med Lunds hela centrum runt knuten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Finalgatan 15C, Arenaparken, Lunds kommun

Finalgatan 15C

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2
3 500 kr/mån
40 648 kr/m²

Välkommen till andra våningen och denna inbjudande tvåa med välplanerade kvadratmeter disponerat på kök, matplats och vardagsrum i en öppen social planlösning. Här tar du del av nyproduktionens alla fördelar med stilfullt badrum som är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt kök med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro och kyl/frys. I sovrummet finns plats för en dubbelsäng och även gott om förvaringsutrymme. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i det lättillgängliga förrådet och klädkammaren. Lägenheten har genomgående ekparkett och vita väggar vilket skapar en enhetlig känsla. Breda fönsterpartier bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp som även förstärks av bostadens placering i byggnaden. Här bor du med begränsad insyn och fri utsikt mot föreningens gård. Pricken över i:et är den stora balkongen, även den belägen mot innergården i eftertraktat sydvästläge. Arenaparken är ett nyetablerat bostadsområde precis intill Stadsparken i centrala Lund. Här bor du på perfekt läge med promenadavstånd till såväl shopping som restauranger. Arenaparken är ett område som personifierar det nya, visionära Lund. För den träningsintresserade finns många möjligheter, sommartid är utegymmet och planerna för fotboll och beachvolleyboll populära i Stadsparken precis nedanför. I närheten finns även ett 24/7-gym. Flera matbutiker ligger inom promenadavstånd, välj mellan Lidl, Hemköp och Coop. Upplev även bekvämligheten och fördelarna med att bo nära den nya tågstationen på Klostergården.

  • Balkong
  • Hiss
Fakirens väg 34, Galjevången, Lunds kommun

Fakirens väg 34

Villa
Galjevången, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
11 900 000 kr
161 + 73 m²
8 rum
526 m² tomt

Varmt välkommen till detta stora och hemtrevliga tegelhus mitt i Lund. Detta kedjehus rymmer hela åtta rum varav fyra sovrum. Husets 161+ 73 kvadratmeter levnadsyta sträcker sig över två våningsplan samt ett källarplan med stora förvaringsytor. Perfekt för dig som vill få plats med hela livet. Bostaden ligger mitt i Lund nära flera skolor, där ibland populära Tunaskolan, förskolor, universitetet, Ideon, ESS, affärer och parker. Den botaniska trädgården har du bara en kilometer bort och universitetet ligger på cykelavstånd. Huset byggdes 1959 och passar dig som vill ha gott om plats för både familj, umgänge och intressen. Bostaden är uppdelad med de sociala ytorna samt arbetsrum på entrévåningen, och samtliga sovrum på övervåningen. På så sätt är det enkelt att hålla isär de olika delarna av livet. Villans planlösning gör att du har goda möjligheter att anpassa rummen för att skapa just ditt drömhem – till exempel går arbetsrummet eller gillestugan att göra om till ytterligare sovrum, hobbyrum eller lekrum. Övergripande går bostaden i ljusa nyanser med smakfulla färgklickar, och ger fin karaktär. På entrévåningen ligger de sociala ytorna. Entrén utgörs dels av en liten förhall med lättskött golv i klinker, dels av en hall med bra förvaring och ett golv i vitoljad stavparkett i ek. Våningens hjärta utgörs av en mycket rymlig matsal, som genom en smakfull om- och tillbyggnation hänger samman med både vardagsrum och ett vackert bibliotek med burspråk. Helheten är en öppen och funktionell yta som passar både för fest och vardag. Här finns två separata öppna spisar, varav en i tegel och vit puts. Köket är mycket funktionellt. Detta går främst i vitt och har ett gulkaklat parti ovan spis och arbetsytor. Köksön har en bänkskiva i vitoljad ek. Rummet är relativt nyrenoverat med utrustning främst från Miele. Härifrån kan du kliva direkt ut i trädgården. På detta våningsplan ligger även arbetsrummet, i vita toner med mycket naturligt trä och generöst ljusinsläpp. På övervåningen ligger bostadens fyra sovrum. Samtliga har vitmålade väggar, fint insläpp av naturligt ljus och vitoljade parkettgolv i ek. Rummens förvaring varierar i utförande men alla har gott om plats. På övervåningen finns två badrum, varav ett med badkar, perfekt för vardagsmorgnar när alla ska i väg samtidigt. Även på entréplan finns ett badrum. Källarvåningen rymmer en stor gillestuga, generös tvättstuga och förråd samt en kall matkällare. Bostaden har en terrass med tak i anslutning till vardagsrummet, vilket gör det möjligt att njuta utomhus även under vår och tidig höst. Njut av lugnet och skönheten i denna välskötta, lummiga trädgård som sträcker sig över 497 kvadratmeter och ligger i underbart söderläge. Här finns gott om plats för både avkoppling och lek, perfekt för utevistelse med nära och kära. Oavsett om det är en lugn eftermiddag i solen eller en rolig lekstund med familjen, är denna grönskande oas en fridfull plats att kalla sitt eget. Detta är bostaden för dig som vill njuta av livets bekvämligheter. De många, stora ytorna gör att hela familjen får gott om plats, medan läget mitt i Lund innebär korta avstånd till det mesta. Galjevången, ett charmigt och eftertraktat område i Lund, kombinerar både lugnet och samtidigt närheten till stadslivet. Här, vid Fakirpassagen, ligger detta enastående hem, inbäddat i grönskande omgivningar. Närheten till Tunabacken och den omtyckta Tunaskolan gör detta område familjevänligt där barnen kan växa upp i en trygg m

Kolonistuga (nr 48) på Oscarshem 3 - Kolonivägen 3, Gunnesbo, Lunds kommun

Kolonistuga (nr 48) på Oscarshem 3 - Kolonivägen 3

Fritidshus
Gunnesbo, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
360 000 kr
14 m²
1 rum
320 m² tomt

Upptäck friden och lugnet på denna charmiga kolonitomt med en yta på 320 kvm, som ligger vackert intill ett grönområde. Här väntar en mysig stuga om ca 14 kvm och en solig trädgård som inbjuder till avkopplande stunder under bar himmel. Denna plats är perfekt för dig som vill ha en enkel och lättskött trädgård med många vackra lökväxter och perenner som pryder din gröna oas året runt. Alla nödvändiga trädgårdsredskap ingår för att underlätta din trädgårdsskötsel. Oscarshem III erbjuder även en trevlig grannsamverkan som gör att du snabbt känner dig hemma. Njut av gemenskapen och dela glada stunder med dina vänliga grannar. Ta steget mot ett enklare och mer avkopplande liv - kontakta oss idag för att upptäcka möjligheten att äga din egen gröna oas på Oscarshem III! Tänk på att köparen måste vara folkbokförd i Lunds kommun för att godkännas av kommunen. Arrendeavgiften är 12,45 kr per kvm/år vilket ger 3984 kr/år.

Gyllenkroks allé 27, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 12 maj kl 15:30
Gyllenkroks allé 27, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Gyllenkroks allé 27, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Gyllenkroks allé 27

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
5 800 000 kr
107,1 m²
4 rum
vån 5/5
6 057 kr/mån
54 155 kr/m²

Unna dig det ultimata boendet med denna exklusiva etagelägenhet belägen högst upp i fastighet med hiss. Med sina 107 kvm erbjuder denna 4-rumslägenhet den perfekta kombinationen av rymd och stil. En parkeringsplats ingår och gör vardagslivet enkelt och bekvämt. När du kliver in i lägenheten kommer du omedelbart att imponeras av den hisnande utsikten över stadsparken i Lund. Varje dag kan du vakna upp till den grönskande omgivningen och känna lugnet som infinner sig. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/matplats skapar en modern och social atmosfär där du kan umgås med dina nära och kära. Det exklusiva SieMatic-köket är designat för att imponera, med högkvalitativa vitvaror från Gaggenau som ger dig den perfekta kombinationen av funktionalitet och elegans. Lägenheten har inte bara ett, utan två helkaklade och renoverade badrum. Detta ger dig en extra touch av lyx och bekvämlighet. Junkers skeppsgolv pryder hela lägenheten och ger en varm och inbjudande känsla till varje rum. Pricken över i:et är det fantastiska ateljéplanet en trappa upp som erbjuder extra takhöjd och en härlig känsla av rymd. Utrymmet har utrustats med två nya motoriserade takfönster, vilket ger ett otrolig ljusinsläpp och ger dig möjlighet att njuta av den friska luften och den vackra utsikten ännu mer. Samtidigt har all el och elcentral i lägenheten bytts ut, vilket ger dig en bekymmersfri och modern boendemiljö. Denna lägenhet på Gyllenkroks allé 27 är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva en boendeupplevelse utöver det vanliga. Missa inte chansen att äga denna drömbostad som kombinerar elegans, bekvämlighet och spektakulär utsikt. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda! Vänligen kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lagerbrings väg 2C, Galjevången, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 15:45

Lagerbrings väg 2C

Lägenhet
Galjevången, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 095 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/3
5 969 kr/mån
27 933 kr/m²

Välkomna till Lagerbrings väg och denna välplanerade och mysiga hörntrea med ljusinsläpp i tre väderstreck. Här blandas 50-tal med moderna inslag så som helkaklat badrum. Bostaden erbjuder utöver detta två bra sovrum, stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong i väster. Dessutom finns här ett bevarat originalkök med gott om arbetsytor och matplats vid fönstret. Välskött förening som funnits sedan byggnationen 1953. Fina grönskande omgivningar omsveper föreningens byggnader och här bor ni med direkt närhet till centrum och hela stadens utbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationer med stadsbussar och bussen till Malmö endast en kort promenad bort. Kör man bil når man enkelt påfarten till motorvägen. Föreningen ligger på nära avstånd till den stora och härliga Elias Fries parken och alldeles intill löper Hardebergaspåret, ett utmärkt motionsspår. Perfekt läge för studenten som vill bo bekvämt med centrala Lund runt knuten samt närhet till exempelvis EC och LTH. Lägg därtill att föreningen har stora grönytor med gemensamma utemöbler och två rymliga cykelförråd. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Slöjdgatan 12, Väster, Lunds kommun

Slöjdgatan 12

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 495 000 kr
66,5 m²
2 rum
vån 4/5
5 354 kr/mån
52 556 kr/m²

Varmt välkomna till denna unika etagelägenhet på våning fyra och fem med majestätisk takterrass. Lägenheten om 66.5 kvm erbjuder en generös hall med bra förvaring i tillvalda garderober. Kök och vardagsrum ligger i en social öppen planlösning vilket gör det lätt att möblera med ett stort matbord samt soffgrupp. Från de vackra takfönstren i vardagsrummet har du utsikt över centrala Lund och ståtliga Domkyrkan. Ett perfekt våningsplan för sociala tillställningar! Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn/spis samt integrerad mikro. Här erbjuds gott om arbetsyta för den matlagningsglade och något som sticker ut från grannarna är fönstret i söderläge för extra ljusinsläpp och utsikt. Bostadens badrum håller likt resterande bostad hög standard och färgerna går i stilrena färger. Utrustat med kombinerad tvättmaskin, duschhörna, wc, kommod och spegelskåp. Här finns även plats för torktumlare. En våning upp ligger bostadens stora sovrum. Även här ges gott om förvaringsmöjligheter i tillvalda garderober samt förvaringshörna. Säljarna har smart skärmat av rummet mot trappan med en vägg, vilket bidrar till en privatare känsla. Från sovrummet har man likt vardagsrummet fönster mot centrala Lund, men dessutom utgång till den magiska takterassen i soligt västerläge. Här avnjuts med fördel varma sommareftermiddagar i solen, men även sena kvällar med solnedgång. Till skillnad från dina grannar delar du inte takterrass med någon utan har privat läge på södergaveln. Lägenheten är belägen i ett trivsamt område i centrala Lund med en härlig blandning av både villor och lägenheter. Du bor centralt och har nära till Lunds absoluta centrum och centralstationen, samtidigt som du kan njuta av det lugn som västerläget erbjuder. Lund stadskärna har en rik historia och charm med sina kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Här erbjuds något för alla åldersgrupper och intressen, med närhet till butiker, torghandel, caféer, restauranger, nöjesliv, gym och parker. Läget är helt enkelt optimalt. En lägenhet som måste upplevas på plats. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Parternas gränd 63, Fredslyckan, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Parternas gränd 63

Lägenhet
Fredslyckan, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 695 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
4 816 kr/mån
35 313 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma lägenhet med moderna materialval och generös balkong i västerläge. Stora fönsterpartier i två väderstreck släpper in rikligt med ljus över sällskapsytorna och bidrar till en härlig atmosfär som är enkel att trivas i. Här erbjuds välplanerade kvadratmeter med många möjligheter. Rymligt sovrum med garderobsförvaring, praktiskt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bo med närhet till allt från grönområden med promenadstråk till stadslivets fördelar. Ett stenkast bort finns även Fäladstorget med bland annat apotek, vårdcentral och matbutik. Området har goda bussförbindelser och ligger på kort avstånd till motorvägspåfart. Perfekt läge för den som dessutom vill ha nära till LTH, Universitetssjukhuset, Ideon eller Ericsson. Ett lugnt och trivsamt område med närhet till det mesta helt enkelt.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Phils väg 13, Stora Uppåkra, Staffanstorps kommun

Phils väg 13

Villa
Stora Uppåkra, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Väster
8 500 000 kr
140 m²
4 rum
629 m² tomt

Arkitektritad villa av Bornhager Arkitekt & Agneta Hahne Arkitekter. Vid inträdet i denna rymliga och ljusa villa, kommer du att mötas av ett stort och öppet exklusivt kök och vardagsrum i öppen planlösning, med en takhöjd ända upp till nock, vilket ger en fantastisk rymd. Vardagsrummet och köket badar i ljus från flera håll och här finns gott om plats för större sällskap och lugna hemmakvällar vid brasan. De skjutbara glaspartierna bjuder in trädgården in i hemmet och erbjuder en sömlös övergång till uteplatsen, där du kan njuta av långa grillkvällar och morgonkaffet. På entréplan hittar du även det första av de tre sovrummen, som har plats för en dubbelsäng och erbjuder generös förvaring i en inbyggd garderob. På övervåningen hittar du två lättmöblerade sovrum, båda med takfönster i det ombonade snedtaket och egen förvaring i garderober. Extra förvaring erbjuds i klädkammare och garderob precis utanför. Badrummen är praktiska och moderna, med dusch på båda våningsplanen. På övervåningen kan du dessutom avnjuta ett avkopplande bad i det inbjudande badkaret. Exklusiva möbler i badrummen. Tvättstugan ligger praktiskt placerad vägg i vägg med badrummet på entréplan. Villan blir utrustad med solceller som är integrerade i taket och strävar efter att nå högsta energiklassificering, med ambitionen att bli självförsörjande på el. Förutom huvudbyggnaden hittar du även ett carport med uppfart. Denna nyproduktion erbjuder dig en unik möjlighet att själv välja tillval och styra materialval för att skapa den perfekta bostaden för just dig. Planlösningen i köket är ett exempel där man delvis kan ändra efter önskemål. Det här är ett hem för dig som värderar ett högkvalitativt, energieffektivt och personligt boende i en lugn och naturnära miljö, men samtidigt med närhet till stadscentrum. Från ditt nya hem på Phils väg 13 har du nära till allt. En cykeltur under Lommavägen tar dig till Lunds stadskärna på nolltid, och både Staffanstorp och Hjärup ligger också inom bekvämt avstånd. Här kan du njuta av landsbygdens lugn och ro, medan du fortfarande har stadens bekvämligheter till hands. Välkommen! Som tillval finns möjlighet till förråd, garage, pool, poolhus och gästhus. Kontakta mäklaren för prisuppgifter.

Slogstorp 2201, Löberöd, Eslövs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Slogstorp 2201, Löberöd, Eslövs kommun, bild 2
Slogstorp 2201, Löberöd, Eslövs kommun, bild 3

Slogstorp 2201

Villa
Löberöd, Eslövs kommun
Bjurfors Lund Väster
3 995 000 kr
138 + 14 m²
7 rum
504 m² tomt

Endast en kvart från Lund, i den natursköna och fridfulla Flyinge-bygden, presenteras detta förtjusande hem i den lilla byn Slogstorp. Byggt 1909 och kärleksfullt renoverat för att sammanfläta traditionell charm med dagens bekvämligheter, erbjuder detta hus inte bara ett hem utan en livsstil. Välkommen till ett boende där varje detalj har polerats till perfektion för att skapa en harmonisk tillvaro för dess invånare. Med sina sju rum fördelat på 138 kvadratmeter, erbjuder denna bostad generösa ytor att leva och växa på. En välplanerad trädgård på 504 kvadratmeter kompletterar bostaden och skapar en privat oas för odling och avkoppling, omringad av smågatsten och med goda förutsättningar för den trädgårdsintresserade. Bostadens fördelar är många; från det lugna läget som bjuder in till vilsamhet, till den nära kontakten med naturen genom en damm som lockar till sig ett rikt djur- och fågelliv som du blickar ut över från den fantastiska takterrassen. Terrassen erbjuder glittrande vattenutsikt året runt. Den unika planlösningen är genomtänkt ner till minsta detalj, med en öppen och effektiv utformning som knyter samman kök, matplats och hall till en levande helhet. Högkvalitativa materialval och en teknisk standard i framkant säkerställer en bekväm vardag, medan den isolerade verandan och terrassen erbjuder ljusfyllda utrymmen för måltider och avkoppling. Inne i huset väntar ett kök som balanserar modern funktionalitet med estetiskt tilltalande design, utrustat med massiva ek-skeppsgolv och putsade väggar. Vitvaror från Siemens och Bosch möter praktiska lösningar och materialval av högsta kvalitet. Vardagsrummet, med sin kamin och parkettgolv, inbjuder till mysiga kvällar i goda vänners lag. Praktisk förvaring finns i både uppvärmda och ouppvärmda ytor. Ett fristående förråd erbjuder förvaring av trädgårdsredskap eller en snickarbod och tre olika källarrum ger möjlighet att organisera och lagra det som behövs. Sovrummen är lika väl genomtänkta, med bekväm förvaring och dekorativa tapeter som ger varje rum sin egen karaktär. Arbetshörnan med den inbyggda bokhyllan är en annan både vacker och smart inredningsdetalj att glädjas åt. De två nyrenoverade badrummen, det ena 2021 och det andra 2017 är båda något alldeles extra, med kombinationen av modern utrustning och vackra detaljer som exempelvis tapeten från William Morris. Det här är hemmet för dig som söker en tillvaro där varje dag erbjuder en möjlighet att leva i harmoni med omgivningen, samtidigt som du inte kompromissar med komfort eller livsstil. Här finner du en balans mellan lantligt läge och närhet till stadsbekvämligheter, där historiens vingslag och framtidens bekvämligheter möts i en tidlös symfoni. Om området Slogstorp ligger lantligt och naturskönt mellan de tre orterna Flyinge, Löberöd och Harlösa. Samtliga tre orter har matbutik, bussförbindelse, bibliotek, vars två förskolor och vars en skola. Tack vare närheten till E22 nås norra Lund på en kvart från Slogstorp. Samtidigt ligger Slogstorp tillräckligt långt från de stora vägarna för att utgöra en unik så kallad ”tyst zon” (inger buller) där porlande vatten och fågellivet utgör det vardagliga ljudet. Byn Slogstorp präglas av slingrande grusvägar, hästar, lantbruk och rikt fågelliv tack vare en damm till den gamla möllan och vattendrag som mynnar ut nere i Kävlingeån. Vid E22 finns pendlarparkeringar vilket möjliggör Skåneexpressbuss in till centrala Lund eller Malmö med täta avgångar.

  • Premium
Knut den Stores Torg 1D, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Knut den Stores Torg 1D, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Knut den Stores Torg 1D, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Knut den Stores Torg 1D

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 295 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 4/5
2 049 kr/mån
77 797 kr/m²

Välkommen till Knut den Stores Torg - här väntar en smakfullt renoverad och mycket välplanerad 1:a om 29,5 m² på sin nya ägare. Belägen på absolut bästa cityläge, med uteserveringar, mysiga kullerstensgator och folkmyller precis utanför dörren, centralstationen tvärs över gatan och gågatorna med all sin shopping och nöje bara ett par steg från porten. Lägg därtill en välskött förening med avgift som inkluderar värme, vatten och kabel-tv och Du har ett absolut drömboende. Parkering på baksidan kostar endast 500 kr/år. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Västerled 14, Hjärup, Staffanstorps kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Västerled 14, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Västerled 14, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Västerled 14

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Bjurfors Lund Väster
6 200 000 kr
145 m²
6 rum
400 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa byggd av JM 2010. I området Trädgårdslunden uppfördes tre olika hustyper av JM varav denna är den största. Ytterst välskött hus med ljus och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum i vinkel. En social planlösning som bjuder in till umgänge med mysig kamin som ger skön värme och förhöjer mysfaktorn. Det stora öppna köket från Marbodal har gott om arbetsytor och skåpsförvaring. Entréplan rymmer även helkaklat badrum med dusch och groventré med bra tvättmöjligheter. En trappa upp erbjuds idag fyra sovrum, men möjlighet att skapa ett femte på entréplan. Här ryms även klädkammare och helkaklat badrum med dusch. Huset har löpande genomfört renoveringar utav såväl ny yttre panel på fram- och baksida, målning av carport och staket samt installation av elbilsladdare. Trädgårdssidan är i insynsskyddat läge med trädäck och gräsmatta och kan nyttjas både fram-och baksida. Lägg därtill låga driftskostnader genom ett modernt frånluftsvärmesystem och nya temperaturgivare på entréplan. Interiört har man tillfört nya ljudisolerade dörrar till tre av sovrummen samt till tvättstugan. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob på båda plan. Materialvalen är tidlösa och smakfulla med bland annat genomgående ekparkett, klinkers i hall och neutrala toner i badrummen. I Trädgårdslunden bor du med några få minuters bil- eller tågväg från stadens utbud i Lund och Malmö men samtidigt med den skånska slätten runt hörnet. Området är barnvänligt med bra skolor och barnomsorg, idrottsplats och rekreationsområdet Hjärups park på perfekt avstånd. Lugnt och barnvänligt med fina lekplatser och parkytor i närheten. Nya Uppåkra handelsområde ligger strax intill med bland annat Coop, padelhall, gym och apotek. Välkommen på visning!

  • Premium
Vipeholms allé 52, Vipeholmsparken, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 10:30
Vipeholms allé 52, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 2
Vipeholms allé 52, Vipeholmsparken, Lunds kommun, bild 3

Vipeholms allé 52

Lägenhet
Vipeholmsparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 950 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/6
3 093 kr/mån
46 429 kr/m²

Välkommen till denna moderna bostad nära attraktiva Vipeholmsparken. Lägenheten är smart planerad och inredd med fina materialval som gör det enkelt att trivas. Denna trevliga etta är belägen på gavelläge och erbjuder en skön atmosfär med gott om naturligt ljus. Med sina 42 kvadratmeter erbjuder den tillräckligt med utrymme för bekvämt boende. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig atmosfär för vardagslivet och ger tillräckligt med ljus från flera fönster. I sovrummet finns gott om plats för en dubbelsäng och extra förvaring om så önskas. Badrummet är fräscht och helkaklat med bekvämligheter för tvätt. Det som verkligen utmärker denna lägenhet är den härliga uteplatsen i gavelläge, perfekt för avkoppling eller sociala stunder utomhus. Bostaden har genomgående ett vackert vitbetsat parkettgolv. Bo med närheten till Hardebergaspåret som erbjuder cykelväg direkt till Lund centrum. Det är även kort avstånd till busshållplats och motorvägspåfart för den som pendlar. ICA Tuna, LTH, Ekonomicentrum, Ideon, Gastelyckan nås på cykelavstånd. Njut av nyproduktionens alla fördelar, bara att flytta in!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Östra fäladsvägen 40 - Öster 2, kolonilott nr 71, Galjevången, Lunds kommun
Östra fäladsvägen 40 - Öster 2, kolonilott nr 71, Galjevången, Lunds kommun, bild 2
Östra fäladsvägen 40 - Öster 2, kolonilott nr 71, Galjevången, Lunds kommun, bild 3

Östra fäladsvägen 40 - Öster 2, kolonilott nr 71

Fritidshus
Galjevången, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
195 000 kr
9 m²
225 m² tomt

Välkommen till denna ljuvliga kolonilott med välplanerad stuga som är omgiven av underbart varierande grönska. Trädgården är noggrant planerad och ger dig med gröna fingrar otaliga möjlighet. Njut av allt från fruktträd och bärbuskar till perenner vid uteplatser i olika sollägen. Kolonilotten har många bra förvaringsutrymmen och planteringsmöjligheter i bland annat växthus och pallkragar. Den charmiga stugan erbjuder en ljus och välplanerad planlösning med naturlig plats för matbord och stolar. I anslutning finns även en mysig stenlagd uteplats. Här spenderar man gärna sina dagar från tidig vår till sen höst. Öster 2 koloniområde är lugnt och rogivande beläget men samtidigt med cykelavstånd till centrala Lund. På gångavstånd finns bland annat matbutiker och busskommunikation.

  • Premium
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Nordanväg 8

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 300 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1
7 266 kr/mån
49 425 kr/m²

Välkomna till denna ljusa lägenhet vars hemtrevnadskänsla är genomsyrar hela bostaden. Ett boende i fint skick som bland annat erbjuder vackert ljusinsläpp, väldisponerade kvadratmeter och behagliga färgval. Här möts vi av en stor, praktisk och inbjudande hall med hatthylla, klädkammare med goda förvaringsmöjligheter som ger gott om plats för jackor och skor mm. Vidare finns ett stort, ljust och stilrent kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. I anslutning till köket nås det rymliga, välplanerade vardagsrummet som blir den naturliga samlingspunkten för trevliga sammankomster med familj och vänner. Ljuset som strömmar in tack vare de stora fönsterpartierna skapar en härlig och trivsam känsla. Här öppnas upp plats för både soffmöblemang, matgrupp samt annat möblemang om så önskas. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt - den stora uteplatsen i söder med egen grästäppa. Detta är en underbar plats där ni med ro kan koppla av och njuta av den grönskande omgivningen. Vidare erbjuds totalt två sovrum. Det ena sovrummet är rymligt och rogivande med fint ljusinsläpp samt gott om plats för säng samt direkt ingång till ena badrummet med dusch wc och handfat. Det andra sovrummet är strategiskt placerat i den andra änden av bostaden med tillgång till separat klädkammare samt eget badrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, badkar och handfat. För extra bekvämlighet har lägenheten ett eget grovkök med tvättmöjligheter. Till lägenheten hör ett större och lättillgägligt uppvärmd förråd/ vinkällare som ligger en trappa upp samt ett mindre förråd med ett extra kylskåp. Direkt från trapphuset nås ett mycket välskött och uppvärmd garrage med garrageplatser inomhus. Bostadsrätten erbjuder även tillgång till en gästlägenhet med ett sovrum, pentry, badrum med dusch, wc och handfat och som kan bokas till självkostnad av föreningens medlemmar. Föreningen är stabil och mycket välskött. I den här bostaden finns allt man kan önska. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Den underbara uteplatsen höjer verkligen livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av många härliga kvällar. Ett mycket bekvämt och tilltalande boende i ett av Lunds attraktivare områden som passar er som vill bo nära Lunds stadskärna och hela dess utbud av restauranger, butiker och caféer. Dessutom har ni Stadsparken, gym, idrottshall och mycket bra kommunikationsmöjligheter en kort promenad från lägenheten. Både Lunds centralstation och Klostergårdens tågstation kan nås till fots. En lägenhet man garanterat kommer trivas i! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Trastvägen 5, Väster, Lunds kommun

Trastvägen 5

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 625 000 kr
25 m²
1 rum
vån 4/5
2 071 kr/mån
65 000 kr/m²

På populära Väster finns nu denna perfekta studentlägenhet med låg avgift där även el är inkluderad i avgiften! Utmärkt läge med promenadavstånd till såväl Lunds centrum som tågstationen. På fjärde våningen med hiss välkomnas du in i bostaden som bjuder på optimalt planerade kvadratmetrar med yteffektiv planlösning och rikligt ljusinsläpp från fönster med grönskande utsikt. Välkomnande hall med god förvaring i väggskåp. Genomgående ekparkett med ljusa väggar. I allrummet finns plats för både sovalkov, soffa och matbord. Bra förvaringsmöjligheter i den inbyggda, generösa klädkammaren. Fint kök som lät renoveras 2015 med köksinredning i vitt, svart bänkskiva, kyl med frysfack, kombinerad ugn och micro samt induktionshäll och fläkt. Badrummet är fräscht och helkaklat med toalett, handfat och liten dusch. Ett optimalt och mycket prisvärt boende på utmärkt läge i Lund. Stabil och välskött förening med god ekonomi och mysig trädgård med grill o utemöbler. Här bor du fint i gröna omgivningar med närhet till parker och promenadstråk och ändå på gångavstånd från Centralstationen och citys hela utbud av butiker, kaféer och restauranger. Nära även till Universitetsområdet, kommunikationer och all service man kan tänkas behöva. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Utbrytningsgränden 6C, Norra Fäladen, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Utbrytningsgränden 6C, Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 2
Utbrytningsgränden 6C, Norra Fäladen, Lunds kommun, bild 3

Utbrytningsgränden 6C

Lägenhet
Norra Fäladen, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 395 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/2
3 600 kr/mån
38 750 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet med genomgående planlösning och balkong i söderläge. Här finns ett praktiskt kök med matplats för 4 personer samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Det lättmöblerade allrummet har plats för säng, förvaringsmöbler, soffgrupp och skrivbord. Bostadsrätten har goda förvaringsmöjligheter i väggfasta garderober och förråd. Här kan du njuta av sommarsolen på lägenhetens mysiga balkong. Bostaden är fördelaktigt belägen på första våningen och med gavelläge vilket gör att man har ett extra fönster för ljusinsläpp i västerläge. Utbrytningsgränden ligger på fördelaktigt läge med närhet till LTH, EC, Universitetsområdena, sjukhuset, Ideon, MAX IV samt Lunds absoluta centrum. En kort promenad bort (knappt 5 min) ligger Willys, en välsorterad matbutik med studentvänliga priser och Fäladstorget med hela dess utbud av mataffär, vårdcentral, apotek och restaurang. För den sportintresserade och hälsomedvetna finns dessutom både gym och badhus inom bekvämt gångavstånd. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Stora Fiskaregatan 15F, Lund - Centrum, Lunds kommun
Stora Fiskaregatan 15F, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Stora Fiskaregatan 15F, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Stora Fiskaregatan 15F

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
11 500 000 kr
159 m²
5 rum
vån 4/4
5 598 kr/mån
72 327 kr/m²

I Lunds charmiga stadskärna, ett par steg från Grand Hotell och det grönskande Bantorget, finner du denna eleganta och rymliga paradvåning från förra sekelskiftet. På en av Lunds bästa adresser bor du i ett tyst och lugnt bostadsområde med små lummiga innergårdar och begränsat med trafik, samtidigt har du shopping, restauranger och kommunikationer direkt runt hörnet. Bostaden ligger på fjärde våningen högst upp i huset och bjuder på en härlig utsikt över takåsarna med Domkyrkans karaktäristiska torn på avstånd. De fem rummen, varav tre-fyra sovrum, är alla ljusa och luftiga med en imponerande takhöjd. Stuckaturer, spegeldörrar, fiskbensparkett och hela fyra kakelugnar ger en skön atmosfär för dig som uppskattar de tidstypiska attributen. Ett ytterst trivsamt hem i den lilla staden med det stora utbudet.

  • Premium
  • Balkong
Steglitsvägen 9A, Väster, Lunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj kl 15:00
Steglitsvägen 9A, Väster, Lunds kommun, bild 2
Steglitsvägen 9A, Väster, Lunds kommun, bild 3

Steglitsvägen 9A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 495 000 kr
99 m²
4 rum
vån 1/5
5 571 kr/mån
35 303 kr/m²

Välkommen till denna härliga fyra i välskötta Brf Carlsro. Lägenheten ligger insynsskyddad på första våningen och har härlig vy mot de lummiga trädgårdarna. De välplanerade kvadratmetrarna erbjuder trivsamma sociala ytor med väl tilltaget vardagsrum, stort kök med matplats och utgång till den inglasade balkongen i soligt västerläge. Två rymliga sovrum som vetter mot öster, samt ett åt väster via köket. Stora fönsterpartier skänker generöst ljusflöde över den vackra originialparketten i vardagsrummet. Goda förvaringsmöjligheter finns i garderober samt klädkammare i hela lägenheten. Helkaklat fräscht badrum med dusch samt gästtoalett. Garageplats ingår i månadsavgiften. Väster är ett omtyckt område som är lummigt och lugnt men bara några minuter bort från både centrum, centralstationen och Nova Lund shoppingcenter. I området finns allt du behöver såsom vårdcentral, livsmedelsbutiker, förskolor och natursköna promenadstråk. Trots lugnet finns stadens puls och tillgänglighet till kommunikationer alltid ett stenkast bort. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kollegievägen 42, Mårtens Fälad, Lunds kommun
  • Sön 5 maj kl 15:15

Kollegievägen 42

Lägenhet
Mårtens Fälad, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 250 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/2
3 194 kr/mån
32 143 kr/m²

Ljus, rymlig och genomgående bostad om ca 70 m² med uteplatser i två väderstreck. Inne i lägenheten möts du av rymd, bra genomgående planlösning och ljusa färger. Inbjudande kök med gott om ytor och förvaringsutrymmen samt utgång till lägenhetens uteplats med trädgård i norr. På entrésidan finns ytterligare en uteplats i söderläge. Gott om förvaring i form av stor klädkammare och ett stort förråd i anslutning till lägenheten. I lägenheten finns även ett grovkök med tvättmaskin och torktumlare. Lugnt, barnvänligt och naturskönt område med närhet till motion och rekreation. Bra kommunikationer och cykelavstånd till centrum, Ideon och universitetet. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Kastanjegatan 11B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Kastanjegatan 11B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 095 000 kr
27,7 m²
1 rum
vån 2/3
2 957 kr/mån
75 632 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet på utmärkt centrumläge! Bostaden nås uppe på andra våningen i föreningens fina funkishus. Här möts vi av en genomgående planlösning med ljusa och härliga ytor som pryds av brädgolv. Från det lättmöblerade allrummet nås bostadens generösa balkong i väst som erbjuder härlig eftermiddags/kvällssol och utsikt över takåsarna, utan insyn. Det separata köket renoverades smakfullt 2019 och ger utsikt mot innergården. Det helkaklade badrummet med dusch totalrenoverades 2020 i tidlöst utförande. För förvaring finns bland anat inbyggda garderober i hallen och två källarförråd som tillhör lägenheten. Här bor du mycket centralt med centrums hela utbud av butiker, restauranger och kultur i närheten. Mårtenstorget med bland annat saluhall, matbutik och nattliv nås på ca 5 minuters promenad. Universitetet och flertalet studentnationer ligger på nära men behagligt avstånd. Området är placerat mellan Stadsparken och Botaniska trädgården vilket gör att grönska, härliga promenadstråk och parkhäng aldrig är långt bort. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 52