Mäklare Kristoffer Cedergren fd Karlsson

Kristoffer Cedergren fd Karlsson

Om mig

Kristoffer har fått förtroendet från flest bostadsägare av alla mäklare i Lund i flera år och förmedlade bostäder till ett värde av ca 237 miljoner. Kristoffer har även fått den stora äran att ta emot den prestigefyllda utmärkelsen "Årets Mäklare". Han jobbar nästan uteslutande på rekommendationer från tidigare kunder. Kristoffer har sedan 2008 varit fastighetsmäklare på Bjurfors med specialisering på villor och bostadsrätter i Lund med omnejd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Prins Augusts gata 22, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 7 apr kl 13:00
Prins Augusts gata 22, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 22, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 22

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 995 000 kr
75,4 m²
3 rum
vån 3/4
6 251 kr/mån
52 984 kr/m²

Ett stenkast från centralstationen och Lunds centrumkärna finner vi denna nyproducerade pärla som erbjuder en trivsam atmosfär med sin öppna planlösning, perfekt för att skapa en harmonisk och social atmosfär för dig och dina nära och kära. Köksön blir hjärtat i ditt nya hem och ger en naturlig samlingsplats för både matlagning och sociala aktiviteter. Detta är en plats där du kan visa upp dina kulinariska färdigheter samtidigt som du njuter av sällskapet av dina gäster. Denna lägenhet i bostadsföreningen är verkligen något alldeles extra. Köket från Vedum har justerats speciellt för att erbjuda generösa arbetsytor, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och social samvaro. Med de integrerade vitvarorna och bänkskivorna i högkvalitativ kompositsten som skapar en enhetlig sällskapsyta med en minimalistisk känsla. Här kan du verkligen njuta av både funktionalitet och stil i ditt kök. Njut av solen och friska luften på den soliga söderbalkongen, där du kan koppla av och ta in den vackra utsikten mot kolonistugor, 20-talsvillor och Allhelgonakyrkan. Det stora badrummet med golvvärme är omsorgsfullt utformat med tvättmöjligheter för att passa dina praktiska behov. Här kan du njuta av lyxen att ha allt på ett ställe, vilket ger bekvämlighet och tidseffektivitet i din vardag. Denna välplanerade lägenhet erbjuder tre rum med en yta på 75 kvm, vilket ger gott om utrymme för att leva och trivas. Den vackra arkitekturen och de fina golven bidrar till att skapa en stilren och modern atmosfär som kommer att göra dig stolt över ditt hem. Lägenheten ligger på våning 3 och det finns en bekväm hiss som tar dig direkt till ditt våningsplan. Detta gör det enkelt att komma hem och gör även lägenheten tillgänglig för personer i alla åldrar. För extra bekvämlighet finns det möjlighet att hyra en gästlägenhet, vilket ger dina vänner och familj en egen plats att bo när de kommer på besök. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Slöjdgatan 12, Väster, Lunds kommun
  • Sön 7 apr kl 14:00

Slöjdgatan 12

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2
4 442 kr/mån
55 347 kr/m²

Belägen på andra våningen hittar du denna tvårummare som är såväl öppen som stilren. Denna optimalt planerade och helt nyproducerade lägenhet erbjuder en boyta om 50.5 kvadratmeter samt stora fönster, hög materiell standard och härlig atmosfär. Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, välplanerad och inbjudande hall med bra förvaring, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, rogivande och ljust sovrum med fint ljusinsläpp, plats för dubbelsäng och plats för garderob. Köket är stort, modernt och stilrent med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och stora fönster. Det rymliga, välplanerade och mysiga vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor, stora fönster och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, dusch, kommod, handfat, badrumsskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och handdukstork.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tre högars väg 26B, Linero, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Tre högars väg 26B

Lägenhet
Linero, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 195 000 kr
83,9 m²
3 rum
vån 2/2
4 928 kr/mån
26 162 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Balkong
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun
  • Sön 7 apr kl 15:30
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Nordanväg 8

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 300 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1
7 266 kr/mån
49 425 kr/m²

Välkomna till denna ljusa lägenhet vars hemtrevnadskänsla är genomsyrar hela bostaden. Ett boende i fint skick som bland annat erbjuder vackert ljusinsläpp, väldisponerade kvadratmeter och behagliga färgval. Här möts vi av en stor, praktisk och inbjudande hall med hatthylla, klädkammare med goda förvaringsmöjligheter som ger gott om plats för jackor och skor mm. Vidare finns ett stort, ljust och stilrent kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. I anslutning till köket nås det rymliga, välplanerade vardagsrummet som blir den naturliga samlingspunkten för trevliga sammankomster med familj och vänner. Ljuset som strömmar in tack vare de stora fönsterpartierna skapar en härlig och trivsam känsla. Här öppnas upp plats för både soffmöblemang, matgrupp samt annat möblemang om så önskas. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt - den stora uteplatsen i söder med egen grästäppa. Detta är en underbar plats där ni med ro kan koppla av och njuta av den grönskande omgivningen. Vidare erbjuds totalt två sovrum. Det ena sovrummet är rymligt och rogivande med fint ljusinsläpp samt gott om plats för säng samt direkt ingång till ena badrummet med dusch wc och handfat. Det andra sovrummet är strategiskt placerat i den andra änden av bostaden med tillgång till separat klädkammare samt eget badrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, badkar och handfat. För extra bekvämlighet har lägenheten ett eget grovkök med tvättmöjligheter. Till lägenheten hör ett större och lättillgägligt uppvärmd förråd/ vinkällare som ligger en trappa upp samt ett mindre förråd med ett extra kylskåp. Direkt från trapphuset nås ett mycket välskött och uppvärmd garrage med garrageplatser inomhus. Bostadsrätten erbjuder även tillgång till en gästlägenhet med ett sovrum, pentry, badrum med dusch, wc och handfat och som kan bokas till självkostnad av föreningens medlemmar. Föreningen är stabil och mycket välskött. I den här bostaden finns allt man kan önska. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Den underbara uteplatsen höjer verkligen livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av många härliga kvällar. Ett mycket bekvämt och tilltalande boende i ett av Lunds attraktivare områden som passar er som vill bo nära Lunds stadskärna och hela dess utbud av restauranger, butiker och caféer. Dessutom har ni Stadsparken, gym, idrottshall och mycket bra kommunikationsmöjligheter en kort promenad från lägenheten. Både Lunds centralstation och Klostergårdens tågstation kan nås till fots. En lägenhet man garanterat kommer trivas i! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Stora Södergatan 57G

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
2 096 kr/mån
49 068 kr/m²

Välkommen till denna attraktiva lägenhet belägen i ett gårdshus på Stora Södergatan vid omtyckta Södertull i centrala Lund. Här bor du med stadsparken som nära granne och med din egen uteplats med morgonsol i anslutning till föreningens stora, grönskande innergård. Ett trivsamt och praktiskt boende för dig som vill kombinera ett centralt liv med villakänsla i form av egen ingång och plats för grillkvällar och sommarkalas. Huset är från 1964 men lägenheterna i gårdshuset stod klara så sent som 2013. Lägenheten genomsyras av en ljus och neutral färgskala med genomgående parkettgolv och vita väggar, vilket ger ett luftigt och fräscht intryck. I hallen möts du av tåligt klinkergolv i grått och en blå säkerhetsdörr med ett runt fönster. Här finns plats för avhängning och extra förvaring i garderob. Intill ligger det ljusa och praktiska köket som erbjuder plats för matlagning och sociala stunder vid matplatsen för fyra. Här flödar det naturliga ljuset in och gör rummet till en trevlig plats tillsammans med skåpsinredningen från Ballingslöv. Både köket och det intilliggande vardagsrummet är genomgångsrum som ger en trivsam atmosfär med grönskande utsikt över den lummiga innergården. Bostadens sovrum har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och även en mindre arbetsplats för dig som så vill. Här finns också förvaring i tre garderober. Det helkaklade badrummet går i en ledig och neutral färgskala med vitt väggkakel och grått golvklinker samt hörndusch och praktisk handdukstork. Förutom dess charm och behagliga atmosfär, ligger lägenheten i ett av Lunds mest attraktiva områden med närhet till allt som centrala Lund har att erbjuda. Skolor och förskolor, mataffärer, caféer och restauranger ligger bara en kort promenad bort. Närmsta busshållplats och matbutik finns i kvarteret och ett stenkast bort ligger Lund Stadspark, en plats för avkoppling, lek och promenader. Här kan du njuta av vardagslyx i form av morgonjogg eller en lugn stund i det gröna. Detta är verkligen ett tillfälle för dig som söker ett praktiskt och charmigt boende i ett lugnt och naturnära område, men ändå vill ha närhet till stadslivets alla bekvämligheter. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Iliongränden 1, Östra Torn, Lunds kommun
  • Sön 7 apr kl 11:30
Iliongränden 1, Östra Torn, Lunds kommun, bild 2
Iliongränden 1, Östra Torn, Lunds kommun, bild 3

Iliongränden 1

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 350 000 kr
85,3 m²
3 rum
vån 1/2
6 692 kr/mån
27 550 kr/m²

Stig in i en harmonisk tillflyktsort på Iliongränden 1. Denna bekväma lägenhet på markplan sträcker sig över 85,3 kvadratmeter och erbjuder en välplanerad layout med generösa sociala utrymmen. Du välkomnas av en praktisk hall med gott om förvaringsmöjligheter, perfekt för att hålla ordning och reda. Det ljusa och luftiga vardagsrummet leder till en trevlig matplats, idealisk för avkoppling eller för att umgås med vänner och familj. Glid ut genom dörrarna till din privata uteplats i väster och njut av lugnet och grönskan i din egen lilla oas. Köket är utrustat med moderna apparater och erbjuder en plats att utforska din kulinariska kreativitet. Två rymliga sovrum ger gott om plats för avkoppling, och det ena har till och med en liten uteplats i öster där du kan njuta av morgonsolen. Badrummet är utrustat med en bekväm tvättmaskin. För extra förvaring finns ett tillhörande förråd, vilket ger dig möjlighet att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Med sin bekväma layout och lugna omgivning är denna lägenhet på Iliongränden 1 ett perfekt val för dig som söker en fridfull och funktionell bostad. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun
  • Sön 7 apr kl 12:00
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 2
Ringtonsgränden 2, Brunnshög, Lunds kommun, bild 3

Ringtonsgränden 2

Lägenhet
Brunnshög, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 500 000 kr
113 m²
4 rum
vån 1
7 081 kr/mån
39 823 kr/m²

Välkommen till Ringtonsgränden 2, en mycket välskött bostadsrätt i två etage som utstrålar modern elegans med en industriell känsla, belägen i nordöstra Lund. Denna ljusa och luftiga bostad på markplan erbjuder en unik boendeupplevelse med sina två våningar och två uteplatser, som ger dig solchanser från morgon till kväll och flexibilitet i vardagen. Här får du chansen att bo i en stad känd för sin historia, sitt kulturliv och sina gröna områden, med en modern och flexibel boendemiljö. Den höga kvalitén på materialvalen, från de vita väggarna och ljusa parkettgolven till de trärena snickerierna och rå betong, bidrar till en känsla av lyx och komfort. Redan utanför entrén möts du av en välkomnande atmosfär med två ytterdörrar och en av de två uteplatserna. Det moderna köket på entréplan är hjärtat i hemmet med sin mörkgrå inredning och matplats för 6-8 personer, där du kan njuta av middagar och umgås. Vardagsrummet, även det på entréplan, har ett härligt ljusinsläpp genom stora glaspartier och utgång till den övre uteplatsen. Rummet erbjuder flexibilitet och kan användas som ett generöst master bedroom, komplett med garderobsvägg. Badrummet på entréplanet är helkaklat i grått och vitt med dusch och tvättpelare, vilket understryker den genomtänkta designen och de högkvalitativa materialvalen som präglar hela bostaden. På det nedre planet finner du ett allrum som bjuder in till social samvaro samt arbetshörna. Här finns också två sovrum varav det ena har plats för dubbelsäng. Det andra har en yttervägg helt i glas med utgång till den nedre uteplatsen mot innergården. Du finner också två klädkammare och ett ytterligare badrum med badkar här. De två uteplatserna, en västerut och en mot innergården i öster, ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet i lugn och ro. Denna lägenhet erbjuder inte bara en plats att kalla hem, utan också ytor både för att vara tillsammans och att dra sig undan. Föreningen, Det goda vattnet, erbjuder unika ytor med lummig växtlighet. Detta unika hem fortsätter bjuda på attraktiva attribut såsom gemensam naturpool med bastu i direkt anslutning samt ett utespa på översta våningen. Dessutom finns gästlägenhet och bilpool för alla medlemmar att nyttja. Bostaden är belägen med närhet till garage och god kommunikation med bil såväl som kommunaltrafik och spårvagn. Precis runt hörnet finner vi både restauranger och mataffärer samt cykelavstånd till flera av stadens stora arbetsplatser såsom ESS och Max IV. Missa inte denna möjlighet att förvärva en bostad som erbjuder det bästa av två världar - modernitet och funktion i en levande stad med rik historia. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 14

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 456 kr/mån
53 750 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla lägenhet, byggd 2021, som erbjuder en bekväm och modern livsstil. Med 52 kvadratmeter och 2 rum, belägen på våning 3, är detta en perfekt plats för ditt nya hem. När du kliver in möts du av en välkomnande hall med praktisk klinker och smart förvaring. Det öppnar upp till ett generöst vardagsrum som ger plats för både avkoppling och umgänge. Den öppna planlösningen förenar vardagsrummet med det moderna köket, som smakfullt designats av Vedum i en elegant mörkgrå nyans. Köksmaskinerna från Electrolux och gör matlagningen till en njutning. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong i västerläge, där du kan avnjuta underbara solnedgångar och den omgivande utsikten. Sovrummet ger en lugn oas med utsikt mot föreningens grönskande innergård – en plats att varva ned och ladda batterierna. Badrummet är helkaklat och innehåller en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare – en bekväm lösning som sparar både tid och utrymme. För praktisk förvaring finns ett förråd om cirka 3 kvm i källaren. Föreningen är välskött och trygg, med aktiva medlemmar som ser till att allt fungerar smidigt. Innergården är en trevlig plats att koppla av på, och den extra gästlägenheten i ett separat hus är perfekt när vänner och familj kommer på besök. Läget är lugnt och tryggt med närhet till Centralstationen, vilket gör pendlingsmöjligheterna utmärkta. Affärer och restauranger finns i närheten, och du kommer aldrig ha problem med parkeringsmöjligheter. Sammanfattningsvis är detta en möjlighet att bo i en modern och bekväm lägenhet med praktiska lösningar och en avkopplande atmosfär. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sunnanväg 6J, Klostergården, Lunds kommun
  • Sön 7 apr kl 16:00
Sunnanväg 6J, Klostergården, Lunds kommun, bild 2
Sunnanväg 6J, Klostergården, Lunds kommun, bild 3

Sunnanväg 6J

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 595 000 kr
37 m²
1 rum
vån 5/8
3 016 kr/mån
43 108 kr/m²

Välkommen till en ljus och luftig etta, högt och bra belägen med härlig utsikt. Stort badrum som renoverades 2016 Lättmöblerat rum med utrymme för både matbord och soffa. Sovalkov där den stora sängen enkelt får plats. Rejäl klädkammare och förråd i källaren. Två stora fönster ger ett fint ljusflöde i hela lägenheten. Klostergården ligger i södra Lund på ca 5 minuters cykelavstånd från stadskärnan. Området är omtyckt för sin lugna karaktär med flera trevliga promenadslingor. Sankt Lars och Källby Dammar som ligger i närheten är mycket uppskattade grönområden. På Klostergården finns också en mataffär, konditori och utmärkta pendlingsmöjligheter både till Malmö och övriga Lund.

  • Premium
  • Hiss
Bantorget 13D, Lund - Centrum, Lunds kommun

Bantorget 13D

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 350 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1,5/3
3 602 kr/mån
55 952 kr/m²

Här innanför portarna mot myllrande Bantorget bor man ostört och fritt från insyn. Bostaden präglas av en luftig känsla med högt i tak, inbjudande planlösning och vackra brädgolv och fönsterpartier. Med attraktivt läge, nära Centralstationen hittar vi denna pärla med härlig takhöjd, vackra takrosetter och fint ljusflöde. Här erbjuds ett mysigt rum med plats för såväl soffa som säng, smakfull matsal, renoverat kök samt kvadratsmart badrum. Här bor du i en fastighet från 1878 med en mysig innergård och på absoluta A-läge med butiker, restauranger och hela stadens utbud i din direkta närhet. Välkommen på visning!

Bantorget 13 A, Lund - Centrum, Lunds kommun

Bantorget 13 A

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 150 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/3
2 690 kr/mån
71 667 kr/m²

En alldeles bedårande bostad i ett charmigt hus från förra seklets början, väntar på nya ägare. Här innanför portarna mot myllrande Bantorget bor man ostört och fritt från insyn. Bostaden präglas av en luftig känsla med inbjudande planlösning. Takhöjd, rymd, vackra trägolv och ljusa färger förstärker det fräscha intrycket. Köksdelen totalrenoverades 2016 med gott om förvaring och arbetsytor. I allrummet finns en fantastisk kakelugn (ej eldningsbar) som pryder rummet. Detaljrikedomen och bostadens naturliga sekelskiftescharm gör detta till en bostad med härlig atmosfär och ett hem att trivas i. På Bantorget bor du i absoluta centrum med restaurang Bantorget 9 som närmsta granne och Grand Hotell och Klostergatan ett stenkast bort. Till Centralstationen tar det inte många minuter att gå. Välkommen hem till en bostad utöver det vanliga.

Scheelevägen 2A, Tuna, Lunds kommun

Scheelevägen 2A

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 650 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3
2 169 kr/mån
61 111 kr/m²

Välkommen till din drömlägenhet på Scheelevägen 2 A! Denna nyproducerade pärla på 27 kvm, belägen på våning 2, erbjuder en harmonisk och modern livsstil. Med genomtänkta detaljer och högkvalitativa material kommer du snabbt att känna dig hemma i denna underbara bostad. Lägenheten imponerar med unika fördelar som sätter den i en klass för sig. Den charmiga franska balkongen ger inte bara ett vackert ljusflöde utan skapar även en perfekt plats för avkoppling och njutning av frisk luft. I den rymliga hallen finns gott om förvaringsmöjligheter med garderob och städskåp, vilket ger ordning och reda i vardagen. Det välplanerade allrummet erbjuder en öppen och ljus atmosfär med plats för kök, matplats, säng och soffa – en perfekt plats för både vardagsliv och sociala stunder. Det fullutrustade köket kommer att tillfredsställa även de mest kräsna med moderna apparater, inklusive diskmaskin, för enkelhet och bekvämlighet i vardagen. Kvadratsmart design har optimerat varje kvadratmeter för maximal funktionalitet, vilket gör denna lägenhet till det perfekta valet för den moderna livsstilen. Det helkaklade baddrummet imponerar med praktiska lösningar, inklusive tvättmöjligheter som gör det möjligt att hantera vardagsbestyren på ett smidigt sätt. Denna lägenhet passar perfekt för dig som söker det lilla extra, där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en bekväm och stilfull boendemiljö. Ta chansen att uppleva komforten och elegansen varje dag – kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt Scheelevägen 2 A bli din nya bostad! På Tuna bor du i ett härligt och expansivt område med närhet till Ideon-området, spårvagnen samt ESS och MAX IV. Gångavstånd till LTH, Ekonomicentrum, Ideon, livsmedelsaffär samt gym ett par hundra meter bort. Fina gröna områden med Tunaparken, Botaniska trädgården och Hardebergaspåret precis i närheten.

  • Hiss

Visar alla 12