Bjurfors Lund Väster

Bjurfors Lund Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Prins Augusts gata 14

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 3/4
3 698 kr/mån
53 750 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla lägenhet, byggd 2021, som erbjuder en bekväm och modern livsstil. Med 52 kvadratmeter och 2 rum, belägen på våning 3, är detta en perfekt plats för ditt nya hem. När du kliver in möts du av en välkomnande hall med praktisk klinker och smart förvaring. Det öppnar upp till ett generöst vardagsrum som ger plats för både avkoppling och umgänge. Den öppna planlösningen förenar vardagsrummet med det moderna köket, som smakfullt designats av Vedum i en elegant mörkgrå nyans. Köksmaskinerna från Electrolux och gör matlagningen till en njutning. Från vardagsrummet har du utgång till en balkong i västerläge, där du kan avnjuta underbara solnedgångar och den omgivande utsikten. Sovrummet ger en lugn oas med utsikt mot föreningens grönskande innergård – en plats att varva ned och ladda batterierna. Badrummet är helkaklat och innehåller en smart kombinerad tvättmaskin och torktumlare – en bekväm lösning som sparar både tid och utrymme. För praktisk förvaring finns ett förråd om cirka 3 kvm i källaren. Föreningen är välskött och trygg, med aktiva medlemmar som ser till att allt fungerar smidigt. Innergården är en trevlig plats att koppla av på, och den extra gästlägenheten i ett separat hus är perfekt när vänner och familj kommer på besök. Läget är lugnt och tryggt med närhet till Centralstationen, vilket gör pendlingsmöjligheterna utmärkta. Affärer och restauranger finns i närheten, och du kommer aldrig ha problem med parkeringsmöjligheter. Sammanfattningsvis är detta en möjlighet att bo i en modern och bekväm lägenhet med praktiska lösningar och en avkopplande atmosfär. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bantorget 11, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Bantorget 11, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bantorget 11, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bantorget 11

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/2
2 968 kr/mån
71 286 kr/m²

Lägenheten ligger i gårdshuset med egen ingång vilken ger känslan av ett eget townhouse. Här innanför portarna mot myllrande Bantorget bor man ostört och fritt från insyn. Bostaden är fördelad i två plan vilket ger en unik känsla. Trappan som förbinder de båda våningsplanen ger en otrolig rymd. Hela bostaden renoverade omsorgsfullt under 2013. Allt är noga utvalt in i minsta detalj. Detaljrikedomen och bostadens naturliga sekelskiftescharm gör detta till en bostad med härlig atmosfär och ett hem att trivas i. Köket är stort och luftigt vilket gör detta rum till en naturlig plats att umgås med sina vänner. Man har även här bara några steg till att komma ut till innergården vilket ger ett förlängt vardagsrum under sommarmånaderna. På andra våningen finns det underbara tapeter från Pip Studio. Dessa tillsammans med utsikten över takåsarna skapar en fin stämning. Här får man känslan av att man är i centrala Paris. Badrummet som ligger på entréplan är helkaklat och även här är det detaljer som skapar stämning såsom de gamla originaldörrana och den smarta planlösningen med en dusch under trappan. På Bantorget 11 bor du i absoluta centrum med Grand Hotel och Klostergatan som närmsta granne. Till Centralstationen tar det inte många minuter att gå. Välkommen på visning

  • Premium
Trastvägen 5, Väster, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 13:40
Trastvägen 5, Väster, Lunds kommun, bild 2
Trastvägen 5, Väster, Lunds kommun, bild 3

Trastvägen 5

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 625 000 kr
25 m²
1 rum
vån 4/5
2 195 kr/mån
65 000 kr/m²

På populära Väster finns nu denna perfekta studentlägenhet med låg avgift där även el är inkluderad i avgiften! Utmärkt läge med promenadavstånd till såväl Lunds centrum som tågstationen. På fjärde våningen med hiss välkomnas du in i bostaden som bjuder på optimalt planerade kvadratmetrar med yteffektiv planlösning och rikligt ljusinsläpp från fönster med grönskande utsikt. Välkomnande hall med god förvaring i väggskåp. Genomgående ekparkett med ljusa väggar. I allrummet finns plats för både sovalkov, soffa och matbord. Bra förvaringsmöjligheter i den inbyggda, generösa klädkammaren. Fint kök som lät renoveras 2015 med köksinredning i vitt, svart bänkskiva, kyl med frysfack, kombinerad ugn och micro samt induktionshäll och fläkt. Badrummet är fräscht och helkaklat med toalett, handfat och liten dusch. Ett optimalt och mycket prisvärt boende på utmärkt läge i Lund. Stabil och välskött förening med god ekonomi och mysig trädgård med grill o utemöbler. Här bor du fint i gröna omgivningar med närhet till parker och promenadstråk och ändå på gångavstånd från Centralstationen och citys hela utbud av butiker, kaféer och restauranger. Nära även till Universitetsområdet, kommunikationer och all service man kan tänkas behöva. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Bredgatan 23, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Tor 8 aug kl 16:30
Bredgatan 23, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bredgatan 23, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bredgatan 23

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
5 200 000 kr
114 m²
6 rum
vån 2/4
9 567 kr/mån
45 614 kr/m²

Välkommen till en våning utöver det vanliga. En sannerligen unik bostad, full med vackra anor från sekelskiftet. Bostaden ligger på andra våningen och belägen i vinkel med utsikt mot Allhelgonakyrkan och innergården. Dess utbredda, pampiga och ljusa ytor skulle få de flesta att häpna. Den är fylld med spännande detaljer så som rum i fil, pampiga pardörrar, fiskbensparkett, stora fönsterpartier som badar i ljus och tilltagen takhöjd, för att nämna några. Lägenheten disponeras idag på fyra sovrum varav två mindre som lämpar sig perfekt till barnrum, gästrum eller kontor. Loftsängarna i dessa rum gör att varje kvadratmeter nyttjas. Lägenhetens hjärta är det stora härliga allrummet som är placerat i mitten. Här strålar ljuset in från två håll och från fönstren skymtar man Allhelgonakyrkan. Utöver detta finns ytterligare ett allrum som är en perfekt plats för barnens allrum, spelhörna eller varför inte som matrum. Köket är beläget in mot innergården och är rymligt och erbjuder plats för matbord. En underbar plats att inta frukosten på och njuta av morgonens solstrålar. Dessutom finns ett helkaklat badrum med badkar och en fin gästtoalett. Föreningens välkända byggnad kan vara en av Lunds vackraste. Det strykjärnsformade huset och dess beklädnad i rött tegel och dekor i nyrenässans gör det till något alldeles extra. Placeringen är mycket central och ger närhet till det mesta man kan önska. Centrum ligger strax utanför porten, likaså centralstationen med kommunikationer med såväl tåg, buss och spårvagn. Detta är ett boende för den kräsne som vill ha gott om utrymme, ett centralt läge och en lyxig tillvaro. Välkommen på visning!

  • Premium
Revingegatan 10, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
Revingegatan 10, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Revingegatan 10, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Revingegatan 10

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/6
2 579 kr/mån
65 204 kr/m²

Varmt välkommen till alltid lika populära Revingegatan! En lugn bussfri gata precis intill Södra Esplanadens välkända lindallé. Här erbjuds nu en ljus och välplanerad tvåa med nyproduktionens alla fördelar. Väl inne genom dörren möts du av en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Vidare in i lägenheten harmoniserar sociala ytor med komfort, funktion och kvalitet. Generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, väl tilltaget badrum med egen tvättutrustning och ett sovrum med skjutdörrsgarderober. Lägg därtill en mysig balkong med gott om plats för sittmöblemang samt en markis som skärmar av de allra varmaste sommardagarna. Stora fönster med utsikt över park och tennisplan välkomnar ljuset in och skapar rymd. Här är det bara att flytta rakt in! På Revingegatan bor du granne med Lunds stadskärna med sin klassiska bebyggelse från svunna århundraden. Här erbjuds ett boende på centralt läge, med närhet till allt Lund har att erbjuda av service, kultur och nöjen. Samtidigt bor du på behörigt avstånd från innerstadens stök i lugna, vackra omgivningar med den grönskande Stadsparken i din närhet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finalgatan 3, Arenaparken, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 12:50
Finalgatan 3, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Finalgatan 3, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Finalgatan 3

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 595 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/5
5 804 kr/mån
41 802 kr/m²

På andra våningen med hiss från markplan välkomnas du in i bostadens inbjudande och luftiga hall med god förvaring i garderob. Planlösningen är väldisponerad med bra storlek på samtliga rum och fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck. Vardagsrum och kök ligger i en delvis öppen planlösning på ett trevligt och socialt sätt. Köket från Vedum är både smakfullt och erbjuder alla bekvämligheter man kan tänkas behöva såsom integrerad diskmaskin, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffgrupp och mellan kök och vardagsrum finns en matplats. Härifrån nås även den generösa inglasade balkongen som är belägen i solvänligt västerläge med sol stora delar av dagen och kvällen när vädret tillåter. I alla rum ligger ekparkett och väggarna är släta och vitmålade. Vidare erbjuds två bra sovrum med möjlighet till dubbelsäng. Bra förvaring både i ena sovrummet och i korridoren utanför. Två helkaklade badrum med dusch varav det ena med en praktisk tvätthörna. Här bor du i en ny, funktionell och fräsch lägenhet med allt du behöver och dessutom på utmärkt läge med Stadsparken som närmsta granne och hela centrums utbud på promenadavstånd. I Arenaparken bor du i ett nyproducerat område med centralt läge och närhet till det mesta. Ultimat läge för en aktiv livsstil med både ishall, badhus, fotbollsplaner och parkourbana i närområdet. Runt hörnet finns bl.a. ett dygnet-runt-öppet gym och i närheten finns ett torg med både matbutiker, restaurang och konditori. Det är inte heller långt till grönområden och parkmiljö. Stadsparken ligger endast 2-3 min bort. Bra kommunikationsmöjligheter med stadsbussar och 5-10 minuters promenad till Klostergårdens nybyggda tågstation. Välkommen till en lägenhet med alla rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Brunnsgatan 8, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00

Brunnsgatan 8

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 095 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/4
6 487 kr/mån
34 344 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet som är mycket välplanerad. En ljus tvåa i fint skick som bland annat erbjuder bra planlösning, stora fönster och härlig atmosfär.   Lägenheten består av en stor, välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, charmiga och välplanerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp, stora fönster, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är stort, socialt och trevligt med generösa arbetsytor, stora fönster, vita skåpluckor, höga skåp och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt med toalett, badkar, handfat och badrumsskåp. Det stora, harmoniska och rogivande sovrummet har ljusa väggar och fiskbensparkett och erbjuder platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en charmig och mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder trätrall, lättmöblerade ytor och sol hela eftermiddagen och kvällen.

  • Plus
  • Balkong
Prins Augusts gata 14, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Sön 4 aug kl 10:00

Prins Augusts gata 14

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 450 000 kr
107,2 m²
3 rum
vån 4,5/6
6 878 kr/mån
41 511 kr/m²

Välkommen till din drömbostad! Denna fantastiska etagelägenhet med loft erbjuder det bästa av två världar - ett centralt och samtidigt lugnt läge. Med dubbla balkonger åt både norr och söder kan du njuta av soluppgångar och solnedgångar varje dag. Detta nyproducerade hem erbjuder en unik känsla med smakfulla materialval som grå granitkeramik på golvet och ekparkett, ljusa väggar och stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. För att göra din vardag ännu bekvämare är båda badrummen helkaklade och du har din egen tvättmöjlighet direkt i lägenheten. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat, med Vedumkökets eleganta grå köksinredning och maskinpark från Electrolux. Här kan du utforska din kreativitet och bjuda in vänner och familj till trevliga middagar. Planlösningen erbjuder flera användningsmöjligheter med entréplan som inrymmer såväl kök med matplats och utgång till balkong, vardagsrum eller matrum samt badrum. På övre plan finns ett allrum sedan ett litet arbetsrum och ett stort sovrum med utgång till balkong. Här finns även ett badrum. En trappa upp finner vi det underbara loftet som kan användas som både bibliotek, arbetsrum eller varför inte gästrum. Möjligheterna är flera! Det bästa av allt är den oslagbara platsen - nära till kommunikationer och stadens puls, men ändå tillräckligt avlägset för att kunna njuta av lugnet när du behöver det som bäst. Denna lägenhet är verkligen en oas mitt i stadens brus. Välkommen att uppleva denna fantastiska bostad på nära håll. Njut av ett lugnt läge nära centrum och gångavstånd till allt du behöver med en trevlig förening som dessutom erbjuder gästlägenhet för dina övernattande gäster.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Svanegatan 5B, Lund - Centrum, Lunds kommun

Svanegatan 5B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
3 810 kr/mån
51 638 kr/m²

Välkommen till denna tvåa som ligger på tredje våningen i fastighet från 1913 på kullerstensgata i centrala Lund och med Stadsparken precis runt hörnet. Lägenheten ligger in mot den grönskande innergården och med fri utsikt över takåsarna. Planlösningen är uppdelad i kök och vardagsrum i den ena delen och sovrum, badrum samt hall i den andra delen. Köket är generöst med gott om förvaring och arbetsytor. Innanför köket har vi vardagsrummet med tidtypiska detaljer såsom tak-och lampstuckatur. Fint ljusinsläpp från de två stora fönsterna. Då hela lägenheten ligger in mot den lummiga innergården så är det mycket rofyllt. Sovrummet har både inbyggd klädkammare samt garderober på ena kortsidan. Badrummet är stort och utrustat med badkar samt ett fint fönster som släpper in dagsljuset. Här bor du i lugna och sköna omgivningar men med citypulsen precis runt knuten. Nära till såväl butiker, restauranger och Universitetet som till Stadsparken, gym- och träningsmöjligheter samt goda kommunikationer. Detta är boendet för er som uppskattar ett boende med personlighet och stil i vår vackra stad. Mycket välskött förening med låg nettoskuldsättning. Välkommen på visning!

Fasanvägen 5A, Väster, Lunds kommun

Fasanvägen 5A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 350 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/4
4 270 kr/mån
41 964 kr/m²

I trivsamma och lummiga kvarter på populära Väster väntar denna ljusa och välskötta tvåa om 56 m² på sin nya ägare. Placerad på andra våningen erbjuds en väldisponerad och genomgående planlösning med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Dessutom finns vackra detaljer bevarade från byggåret. Mycket välskött förening. Lugnt område med närhet till lummiga parker och på gångavstånd från centrum och hela dess utbud av butiker och restauranger. Här bor du med endast 7 minuters promenad till Centralstationen. Dessutom når du enkelt utfarter både söder och norrut. Möjlighet till parkering finns på föreningens gård. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Östra Vallgatan 37B, Lund - Centrum, Lunds kommun

Östra Vallgatan 37B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/5
3 636 kr/mån
56 765 kr/m²

Välkommen till en lägenhet som är ljus och luftig med stora fönsterpartier och extra takhöjd. Lägenheten ligger i en välskött fastighet från 1914 med en mysig skyddad trädgård. Det fantastiska vardagsrummet med tidsenliga brädgolv, väl tilltagen takhöjd och djupa fönsternischer sätter tonen för denna utomordentligt charmiga lägenhet. Härligt sociala kvadratmeter med fantastisk utsikt över Botaniska trädgården där du kan följa årstidernas växlingar. Köket är renoverat 2009 och är stilrent och inbjudande. Matplats/arbetsplats finns vid fönstret med utsikt mot den lugna innergården. Även sovrummet ligger in mot gården så här kan du sova med öppet fönster trots att du är mitt inne i stan. Även badrummet är totalrenoverat (2014) och mycket fint. Bekvämt, bara en halv trappa upp men trots det utan insyn. Trädgården är en lugn oas med trädgårdsmöbler och grill under vår och sommar och det är lätt att glömma att Mårtenstorget och Centrum ligger runt knuten. Välkommen på visning av en lägenhet med härlig atmosfär och utmärkt läge. Mycket välskött förening med låg belåning och nettoskuldsättning.

Dag hammarskjölds väg 5E, Tuna, Lunds kommun

Dag hammarskjölds väg 5E

Lägenhet
Tuna, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/4
6 173 kr/mån
29 078 kr/m²

Välkommen till en familjeanpassad fyra med fin planlösning. I dag nyttjas lägenheten som en 3:a + 1:a med uthyrningsdel och ger en förmånlig månadskostnad. Om man hellre vill nyttja lägenheten som en stor 4:a går det också bra. Köket från 2012 är fullutrustat och har gott om förvarings- och matlagningsytor. Här finns plats för matbord. Vidare finns tre sovrum i lägenhetens östra del, varav ett sovrum i nuvarande uthyrningdel. Vardagsrummet ger plats för större sällskapsmöblemang och exempelvis kan du möblera med ett extra matbord. Från vardagsrummet nås balkongen som nästintill är ett femte rum. Den är stor och inglasad och få förunnad. Tack vare lägenhetens gavelläge skänks bostaden ljus från tre väderstreck vilket ger ett ljust och luftigt inomhusklimat. Tvättstugan ligger på bekvämt avstånd två trappor ner där även förråd och matkällarförråd är placerat. Bo i omtyckta BRF Tunahus med välskötta fastigheter och god ekonomi. Njut av vackra trädgårdar med mycket grönska och blommor. Tuna är ett lugnt område som är populärt, mycket tack vare sitt läge, med närhet till universitet, LTH, Ekonomicentrum och Ideon. Här finns skola, förskola och busshållplats på bekvämt gångavstånd. Runt knuten finns en välsorterad mataffär, apotek och pizzeria. Till centrum cyklar du på ca 5 min och än snabbare till åtråvärda Botaniska trädgården alldeles i närheten. Varmt välkommen till en bostad som kommer få dig att trivas!

  • Balkong
Sankt Månsgatan 15, Lund - Centrum, Lunds kommun

Sankt Månsgatan 15

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/1
3 554 kr/mån
49 911 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga tvåa med stor uteplats. Ett unikt tillfälle att förena det bästa av två världar, en renoverad och nästan ny lägenhet, tillsammans med en stabil förening på bästa läge i hjärtat av Lund. Lägenheten erbjuder en stor praktisk hall med klinkergolv, helkaklat badrum med duschhörna, trevligt kök i halvöppen planlösning med vardagsrummet som har stora fönsterpartier ut över uteplatsen. Separat sovrum i rofyllt läge. Direkt åtkomst till en stor uteplats om ca. 30 kvm som kan bli din egna lilla oas mitt i stan. Bo praktiskt och bekvämt i markplan utan trappor eller trösklar. Omgiven av lundensisk anda och små trånga gator bor ni här på bästa tänkbara cityläge. Inom en radie på tre minuters promenad har du både Stadsparken och Lunds absoluta centrum till ditt förfogande. Trots sitt läge mitt i hjärtat av Lund är föreningens hus lugnt placerat på en innergård avskilt från folkmyller och gatutrafik. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 14:30
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Stora Södergatan 57G, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Stora Södergatan 57G

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
2 096 kr/mån
49 068 kr/m²

Välkommen till denna attraktiva lägenhet belägen i ett gårdshus på Stora Södergatan vid omtyckta Södertull i centrala Lund. Här bor du med stadsparken som nära granne och med din egen uteplats med morgonsol i anslutning till föreningens stora, grönskande innergård. Ett trivsamt och praktiskt boende för dig som vill kombinera ett centralt liv med villakänsla i form av egen ingång och plats för grillkvällar och sommarkalas. Huset är från 1964 men lägenheterna i gårdshuset stod klara så sent som 2013. Lägenheten genomsyras av en ljus och neutral färgskala med genomgående parkettgolv och vita väggar, vilket ger ett luftigt och fräscht intryck. I hallen möts du av tåligt klinkergolv i grått och en blå säkerhetsdörr med ett runt fönster. Här finns plats för avhängning och extra förvaring i garderob. Intill ligger det ljusa och praktiska köket som erbjuder plats för matlagning och sociala stunder vid matplatsen för fyra. Här flödar det naturliga ljuset in och gör rummet till en trevlig plats tillsammans med skåpsinredningen från Ballingslöv. Både köket och det intilliggande vardagsrummet är genomgångsrum som ger en trivsam atmosfär med grönskande utsikt över den lummiga innergården. Bostadens sovrum har gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och även en mindre arbetsplats för dig som så vill. Här finns också förvaring i tre garderober. Det helkaklade badrummet går i en ledig och neutral färgskala med vitt väggkakel och grått golvklinker samt hörndusch och praktisk handdukstork. Förutom dess charm och behagliga atmosfär, ligger lägenheten i ett av Lunds mest attraktiva områden med närhet till allt som centrala Lund har att erbjuda. Skolor och förskolor, mataffärer, caféer och restauranger ligger bara en kort promenad bort. Närmsta busshållplats och matbutik finns i kvarteret och ett stenkast bort ligger Lund Stadspark, en plats för avkoppling, lek och promenader. Här kan du njuta av vardagslyx i form av morgonjogg eller en lugn stund i det gröna. Detta är verkligen ett tillfälle för dig som söker ett praktiskt och charmigt boende i ett lugnt och naturnära område, men ändå vill ha närhet till stadslivets alla bekvämligheter. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Finalgatan 5, Arenaparken, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:00
Finalgatan 5, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Finalgatan 5, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Finalgatan 5

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 995 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2
3 146 kr/mån
46 395 kr/m²

Varmt välkommen till Finalgatan 5 och en alldeles underbar etta som inte lämnar något att önska. Hissen tar dig upp till andra våningen där du möts av en lägenhet med genomgående hög standard. Hallen är välkomnande och genomtänkt med goda förvaringsmöjligheter i såväl garderober som städskåp. Rakt fram ligger det rymliga badrummet placerat. Helkaklat, fräscht och praktiskt utrustat med tvättmaskin och torktumlare, något som verkligen underlättar i vardagen. Vidare når du köket med stilrena materialval i tidlösa färger där vitt och grått samspelar på ett elegant sätt. Härifrån nås den stora balkongen som verkligen höjer livskvalitén för dig som boende. Med härlig utsikt och gott om plats för utomhusmöblemang blir detta en given plats för avkoppling där du kan njuta av solens strålar och härliga kvällar med familj och vänner. Kök och allrum samspelar i en öppen och social planlösning som gör det lätt att trivas. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus som skapar en härlig känsla i rummet. Med plats för matbord, soffa och säng samt ytterligare förvaring i rymliga garderober har du allt du kan tänkas behöva. Arenaparken är ett populärt bostadsområde som passar dig som vill bo nära Lunds stadskärna och hela dess utbud av restauranger, butiker och caféer. Dessutom har du Stadsparken, gym, idrottshall och mycket bra kommunikationsmöjligheter en kort promenad från lägenheten. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flormansgatan 2 B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:30
Flormansgatan 2 B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Flormansgatan 2 B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Flormansgatan 2 B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/5
3 773 kr/mån
57 542 kr/m²

På femte våningen ovanför det livliga sorlet från Södra Esplanaden finner vi denna exklusiva vindsvåning som verkligen är något utöver det vanliga. Med en byggnation som präglas av exklusiva material, erbjuder denna bostad en sofistikerad atmosfär och en känsla av lyx. Den öppna planlösningen skapar en harmonisk sammansmältning mellan kök och vardagsrum, vilket gör det till en idealisk plats för både umgänge och avkoppling. Takhöjden och de generösa ytorna ger en härlig rymd, medan den genomtänkta planlösningen garanterar en praktisk och stilfull inredning. De stora panoramafönstren som sträcker sig längs med en hel vägg släpper in ett fantastiskt dagsljus som fyller hela lägenheten. Den rymliga balkongen på cirka 11 kvadratmeter i sydvästläge är perfekt för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar, helt insynsskyddad för maximal avskildhet. För ytterligare bekvämlighet ingår i månadsavgiften värme, vatten, kabel-TV och hushållsel, vilket gör detta till ett både bekvämt och bekymmersfritt boende. Belägen på bästa cityläge längs den välkända Södra Esplanaden i Lund, har du allt du behöver inom räckhåll. Här finns närhet till universitetet, LTH, charmiga restauranger, trendiga butiker, simhall, gym, nationer och den vackra Stadsparken. Oavsett om du är student eller yrkesverksam, erbjuder denna bostad en exceptionell livskvalitet och en unik möjlighet att njuta av stadens puls och bekvämligheter. Välkommen till ett exklusivt boende för den kräsne livsnjutaren som inte nöjer sig med något annat än det bästa!

  • Premium
  • Balkong
Möllevångsvägen 14B, Möllevången, Lunds kommun
  • Imorgon kl 10:40

Möllevångsvägen 14B

Lägenhet
Möllevången, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 750 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3,5/4
2 732 kr/mån
47 297 kr/m²

På populär adress får vi nu lov att presentera denna ljusa och väldisponerade 1:a om 37 kvm. Fint renoverat kök med tidlösa färgval renoverat 2018. Fräscht helkaklat badrum från 2012 med stilren inredning. Rymligt allrum med underbart ljusinsläpp från stort fönsterparti och plats för såväl soffa och matbord. Sovalkov och utrymme för förvaring i klädkammare. Ett optimalt boende där det bara är att flytta in. Bostaden är belägen på ett attraktivt läge med närhet till såväl LTH, Ekonomicentrum och Ideon, som till centrum med bibliotek, affärer och nöjen. Goda kommunikationsmöjligheter finns, med busshållplats 100 m från bostaden. Goda parkeringsmöjligheter. Omtyckta Sankt Hans Backar ligger bara på andra sidan ringvägen, ett mycket trevligt område för motion och promenader.

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun, bild 2
Nordanväg 8, Arenaparken, Lunds kommun, bild 3

Nordanväg 8

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
4 300 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1
7 266 kr/mån
49 425 kr/m²

Välkomna till denna ljusa lägenhet vars hemtrevnadskänsla är genomsyrar hela bostaden. Ett boende i fint skick som bland annat erbjuder vackert ljusinsläpp, väldisponerade kvadratmeter och behagliga färgval. Här möts vi av en stor, praktisk och inbjudande hall med hatthylla, klädkammare med goda förvaringsmöjligheter som ger gott om plats för jackor och skor mm. Vidare finns ett stort, ljust och stilrent kök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. I anslutning till köket nås det rymliga, välplanerade vardagsrummet som blir den naturliga samlingspunkten för trevliga sammankomster med familj och vänner. Ljuset som strömmar in tack vare de stora fönsterpartierna skapar en härlig och trivsam känsla. Här öppnas upp plats för både soffmöblemang, matgrupp samt annat möblemang om så önskas. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt - den stora uteplatsen i söder med egen grästäppa. Detta är en underbar plats där ni med ro kan koppla av och njuta av den grönskande omgivningen. Vidare erbjuds totalt två sovrum. Det ena sovrummet är rymligt och rogivande med fint ljusinsläpp samt gott om plats för säng samt direkt ingång till ena badrummet med dusch wc och handfat. Det andra sovrummet är strategiskt placerat i den andra änden av bostaden med tillgång till separat klädkammare samt eget badrum. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, badkar och handfat. För extra bekvämlighet har lägenheten ett eget grovkök med tvättmöjligheter. Till lägenheten hör ett större och lättillgägligt uppvärmd förråd/ vinkällare som ligger en trappa upp samt ett mindre förråd med ett extra kylskåp. Direkt från trapphuset nås ett mycket välskött och uppvärmd garrage med garrageplatser inomhus. Bostadsrätten erbjuder även tillgång till en gästlägenhet med ett sovrum, pentry, badrum med dusch, wc och handfat och som kan bokas till självkostnad av föreningens medlemmar. Föreningen är stabil och mycket välskött. I den här bostaden finns allt man kan önska. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. Den underbara uteplatsen höjer verkligen livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av många härliga kvällar. Ett mycket bekvämt och tilltalande boende i ett av Lunds attraktivare områden som passar er som vill bo nära Lunds stadskärna och hela dess utbud av restauranger, butiker och caféer. Dessutom har ni Stadsparken, gym, idrottshall och mycket bra kommunikationsmöjligheter en kort promenad från lägenheten. Både Lunds centralstation och Klostergårdens tågstation kan nås till fots. En lägenhet man garanterat kommer trivas i! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Östra Vallgatan 6, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:30
Östra Vallgatan 6, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Östra Vallgatan 6, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Östra Vallgatan 6

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 250 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
6 451 kr/mån
36 290 kr/m²

Ljuvlig genomgående lägenhet på välplanerade kvadratmetrar med balkong in mot den lummiga innergården. Vardagsrummet är väl tilltaget och här finns plats för både soffgrupp och matbord. Rummet bjuder på vacker bröstpanel samt högt i tak och stora fönster vilket ger ett fantastiskt ljusflöde. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Köket är stilrent och fullutrustat med vita luckor mot ekbänkskiva. Från köket når vi den härliga balkongen i öster. Det stora sovrummet ligger avskilt och har plats för den större sängen samt skrivbord om så önskas. Renoverat badrum med praktisk duschhörna och tvättpelare. Från Östra Vallgatan har du bland annat nära till Stadsparken, flertalet nationer och Universitetet. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från busshållplatsen på Södra Esplanaden går bussar inom Lund såväl som till Malmö. Ett svårslaget läge med Lunds hela centrum runt knuten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Trollebergsvägen 82E, Värpinge, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:15
Trollebergsvägen 82E, Värpinge, Lunds kommun, bild 2
Trollebergsvägen 82E, Värpinge, Lunds kommun, bild 3

Trollebergsvägen 82E

Lägenhet
Värpinge, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 550 000 kr
35,5 m²
2 rum
vån 2/2
3 754 kr/mån
43 662 kr/m²

Välkommen till denna häftiga tvåa som är smart planerad i etage med två loft! Här erbjuds en perfekt kombination av modern bekvämlighet och design med vackra detaljer. På entréplan finns ett helkaklat badrum och välutrustat kök med matplats. Första loftet passar perfekt till sovalkov och skrivbord, medan översta loftet med fördel används som vardagsrum. Bostaden har även smarta förvaringsutrymmen och underbara ljusinsläpp som gör det enkelt att trivas. Området Värpinge har gott rykte med lugn och mysig karaktär. Det ligger nära till matbutik, shoppingcenter Nova Lund och golfbana. Dessutom finns mysiga promenadstråk och naturområden som Rinnebäcksravinen i närheten. Här får du fördelarna av att bo i närheten av stadens puls samtidigt som du kan njuta av natursköna områden och ett inre lugn. Kommunikationen är utmärkt med bussförbindelser som tar dig till Lund centralstation på nolltid och för den som föredrar att cykla finns det bra cykelväg in till stadskärnan.

  • Premium
Sofiavägen 5B, Sofiaparken, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:00
Sofiavägen 5B, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 2
Sofiavägen 5B, Sofiaparken, Lunds kommun, bild 3

Sofiavägen 5B

Lägenhet
Sofiaparken, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
1 695 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3
1 764 kr/mån
94 167 kr/m²

På Sofiavägen 5 B hittar du denna charmiga och välplanerade lägenhet om 18 kvm, perfekt för dig som söker ett hem där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt. Belägen på tredje våningen välkomnas du av en rymlig hall med inbyggd förvaring i form av garderob och överskåp, vilket ger dig gott om plats att hålla ordning och reda. När du kliver in i allrummet möts du av en ljus och luftig atmosfär tack vare den öppna planlösningen och det generösa ljusinsläppet. Allrummet är smakfullt utformat för att kombinera vardagsrum och kokvrå på bästa sätt. Kokvrån är utrustad med två kokplattor, kyl med frysfack och en separat ugn med skafferidel, vilket gör det enkelt att laga mat och förvara dina ingredienser. Badrummet är helkaklat och stilrent med dusch, toalett och handfat, vilket ger en fräsch och modern känsla. En av höjdpunkterna med denna lägenhet är den härliga balkongen som nås direkt från allrummet. Balkongen vetter mot väster och erbjuder många soltimmar, vilket gör den till en perfekt plats för avkoppling och att njuta av den vackra utsikten över den lummiga innergården. Denna lägenhet erbjuder en unik kombination av funktionalitet och trivsel, och passar utmärkt för både singlar och par som vill bo centralt med närhet till stadens puls, men ändå ha möjlighet att dra sig tillbaka till en lugn och grönskande miljö. Här har du allt du behöver för ett bekvämt boende, från smart förvaring och effektivt kök till en balkong som blir din privata oas. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem på Sofiavägen 5 B – en plats där varje kvadratmeter är genomtänkt och där du kan skapa ditt drömboende! HSB Brf Drottninggården i Lund är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, en härlig gemenskap och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller gemensamhetslokal, tvättstuga, en trevlig innergård, cykelrum och grillplats. Sofiaparken är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, ostört och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, vackra grönområden, förskola och busshållplats. Helt nära finns en idrottshall och utebanor för bland annat padel och alldeles invid fastighet finns en närbutik med paketutlämning. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bankgatan 9 B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:00
Bankgatan 9 B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Bankgatan 9 B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Bankgatan 9 B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 350 000 kr
57,3 m²
2 rum
vån 1
2 634 kr/mån
58 464 kr/m²

I hjärtat av Lund, med centrumlägets alla fördelar, finner du denna totalrenoverade tvåa som andas 40-tal med tidstypiska detaljer. Här möts du av högt i tak, klassisk stavparkett och stora fönsterpartier som tillsammans ger bostaden både rymd och en genuin känsla av elegans. Denna bostad är optimalt planerad med väldisponerade rum och god förvaring, vilket gör den idealisk för både par och singelhushåll. Här bor ni mitt i centrum men ändå på ett lugnt läge, med fönster som vetter mot den stillsamma Stora Tvärgatan, vilket garanterar avskildhet utan insyn från gatan. Dessutom ligger lägenheten en trappa upp, vilket ger en perfekt kombination av bekvämlighet och avskildhet. Lägenheten erbjuder ett rymligt och väl tilltaget vardagsrum med generös plats för både en stor soffgrupp och en matplats där familj och vänner kan samlas. Det stilrena köket, som renoverades 2018, är utrustat med gott om förvaringsutrymme, en integrerad diskmaskin och plats för ett matbord, vilket gör det till en perfekt plats för matlagning och socialt umgänge. Det topprenoverade badrummet från 2023 är helkaklat med tidlösa och smakfulla materialval, vilket skapar en lyxig känsla. Sovrummet är generöst utformat med plats för en dubbelsäng och ytterligare förvaring, vilket gör det till en avkopplande och funktionell oas. Dessutom har du tillgång till en gemensam takterrass, perfekt för sommarkvällar med grillmöjligheter, sittgrupper och en vacker utsikt över staden. Läget är svårslaget med Lunds centrum precis utanför dörren. Här har du omedelbar närhet till stadens rika utbud av butiker, restauranger och kaféer, samt Lunds Universitet och flera gröna parkområden som erbjuder möjlighet till både rekreation och avkoppling. Välkommen till ett inflyttningsklart boende som uppfyller alla krav på bekvämlighet, charm och ett förstklassigt läge!

  • Premium
Revingegatan 17B, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 11:20
Revingegatan 17B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Revingegatan 17B, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Revingegatan 17B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 796 kr/mån
45 820 kr/m²

På en av Lunds mest attraktiva adresser ligger denna tvåa med klassisk funkischarm och moderna inslag. Lägenheten karaktäriseras av vackra originaldetaljer som fiskbensparkett och brädgolv, underbara ljusflöden och generös takhöjd. Planlösningen är genomgående med väl tilltagna rum som är enkla att möblera efter familjens behov. Vardagsrummet är rymligt med sällskapsyta för både middagsbord och soffgrupp. Via dubbla altandörrar nås den härliga balkongen med perfekt eftermiddagssol. Köket är trivsamt renoverat och inrett med bra förvaring och naturlig matplats vid fönster. Bostaden erbjuder dessutom gott om förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober. Lägenheten är moderniserad med stilsäker hand vilket bidrar till en underbart hemtrevlig atmosfär som är enkel att trivas i. Alldeles intill Revingegatan löper Södra Esplanaden och en kort promenad bort finns Centralstationen, Stadsparken och Mårtenstorget. I området finns matbutik, gym, restauranger och shopping. Dessutom har du utmärkta kommunikationer. Från busshållplatsen strax utanför går såväl bussar inom Lund som till Malmö. Ett svårslaget läge med Lunds hela centrum runt knuten! Välskött förening som ligger i framkant med bl.a. solceller på taket och laddplatser för elbilar.

  • Premium
  • Balkong
Slåttervägen 9B, Kobjer, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:45

Slåttervägen 9B

Lägenhet
Kobjer, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 501 kr/mån
42 212 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet belägen högst upp i huset på fjärde våningen. Ljuvlig balkong i solsäkert söderläge som bjuder på sol hela dagen och har en enastående utsikt över de skånska slätterna. Charmigt uppfräschat originalkök med goda arbetsytor och uppdaterade maskiner. Renoverat badrum från 2015 i samband med föreningens stambyte. Likt köket har även sovrummet karakteristiska takfönster som bidrar till den härliga känslan högst upp i huset. Bra förvaringsmöjligheter i klädkammare och vindsförråd på samma våningsplan. Här har du utsikten som bara måste upplevas på plats. På Kobjer bor du i lugna och grönskande områden med bra serviceutbud. Lunds centrum ligger bara 10 minuter bort med cykel och Nova Lund på gångavstånd med alla dess affärer och stora matbutiker. För dig som pendlar finner ni Stadsbussen precis i närheten och centralstationen bara ett par minuters cykelväg bort. Bra parkeringsmöjligheter i området! Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Plus
  • Balkong
Ekologvägen 23, Råbylund, Lunds kommun
  • Imorgon kl 14:00

Ekologvägen 23

Radhus
Råbylund, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
6 750 000 kr
144 m²
6 rum
255 m² tomt

Äntligen ges tillfälle att flytta in i ett praktiskt radhus i två plan bland barnvänliga omgivningar i populära Råbylund. Huset karaktäriseras av ljus, rymd och generösa sällskapsytor. På entréplan samspelar utemiljön och vardagsrummet på ett socialt vis och här umgås gärna hela familjen. Vardagsrummet mynnar ut i en mysig trädgård som bland annat erbjuder ett större trädäck och gräsmatta. Här råder en privat känsla tack vare att trädgården insynsskyddats med häckar och staket. I anslutning finns ett förråd. På entréplan finns även ena sovrummet, ett badrum med badkar och en separat tvättstuga med arbetsytor och förvaring som gör livet enkelt och praktiskt. Här finns också ett rymligt avskilt kök. En trappa upp finns ytterligare fyra sovrum - samtliga med olika typer av förvaring. Antingen i klädkammare eller fasta garderober. Här finns också det andra badrummet som bland annat är utrustat med dusch med glasväggar, ett par öppningsbara fönster som bjuder in dagsljuset och utrymme för extra handduksförvaring. "Master bedroom" har utgång till ett skönt tillhåll i form av en stor takterrass. Tack vare sitt läge är den väl mottaglig för solens åtråvärda söderstrålar och precis som i trädgården erbjuds solchanser stora delar av dagen när solen lyser med sin närvaro. Om så önskas kan sovrummet nyttjas som ett allrum. Nuvarande ägare har utökat golvytan på andra våningen och på så sätt inrett en extrayta med ljus från en stilren ljusbrunn i taket. Råbylund är ett av Lunds trivsammaste grönområden perfekt för familjen med närhet till förskolor och skola. Här finns naturliga vattendrag och Lunds största sjö, Råbysjön, med tillhörande rekreationsområde. Detta är en underbar miljö att växa, utforska och trivas i. Råbylund ligger på perfekt cykelavstånd, endast 10 min till centrala Lund. Det finns även goda förbindelser med buss till centrum var tjugonde minut. Området är väldigt expansivt. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar 1 - 25 av 68