Mäklare Oliver Navarrete

Oliver Navarrete

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bokbindaregatan 6A, Väster, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 12:20
Bokbindaregatan 6A, Väster, Lunds kommun, bild 2
Bokbindaregatan 6A, Väster, Lunds kommun, bild 3

Bokbindaregatan 6A

Lägenhet
Väster, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
1 895 000 kr
42,4 m²
1.5 rum
vån 1/4
3 563 kr/mån
44 693 kr/m²

På en av gamla Västers mysiga gator med fina pastellhus och grönskande omgivningar hittar du denna trevliga etta med underbar karaktär. Bostaden erbjuder ljus och genomgående planlösning med generöst allrum, separat originalkök samt ett helkaklat badrum. Här finns gott om förvaringsutrymmen i inbyggda garderober och tillhörande förråd. Tidsenliga detaljer såsom högt till tak, vacker fiskbensparkett och dekorativa stuckaturer som ger lägenheten en trivsam atmosfär. Här bor man på bästa läge i lugna kvarter men med citypulsen bara ett stenkast iväg. Det är nära till matbutiker, universitet, stadsbiblioteket och Stadsparken samt en fem minuters promenad från centralstationen med såväl buss- och tågförbindelser.

  • Premium
Arkeologvägen 19, Gunnesbo, Lunds kommun
  • Borttagen före visning

Arkeologvägen 19

Lägenhet
Gunnesbo, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 250 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/2
5 507 kr/mån
30 000 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Uteplats
Södra esplanaden 9A, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Södra esplanaden 9A

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
2 700 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/4
4 000 kr/mån
45 000 kr/m²

På oslagbart läge, bakom vacker 20-talsfasad, ligger denna genomgående tvåa med tidstypiska attribut såsom högt i tak, burspråk, lampstuckatur, brädgolv och fiskbensparkett. De två rummen i fil är väl tilltagna med underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i sydvästläge med fri utsikt på Södra Esplanadens lindallé. Den inre hallen har många användningsområde såsom kontor eller varför inte ett biblioteksrum. Köket är i originalskick med kyl/frys och ett kvadratsmart skafferi tar hand om en stor del av dina köksredskap. Ett mindre matbord för två får plats i köket som har fönster mot innergården. Lägenheten är i fantastiskt fint skick med bevarade original detaljer. Här bor du i välskött fastighet och förening på en av Lunds mest populära adresser precis intill Södra Esplanadens välkända lindallé. Föreningen har en mysig innergård med grillmöjlighet. Dessutom har man ett gemensamt elabonnemang vilket ger en lägre elkostnad för medlemmarna. Från Tullgatan har du bland annat nära till Mårtenstorget, Stadsparken, flertalet nationer och Universitetet. Hardebergaspåret ligger ett stenkast bort. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från busshållplatsen på Södra Esplanaden går bussar inom Lund såväl som till Malmö. Ett svårslaget läge med Lunds hela centrum runt knuten. Varmt välkommen på visning!

Slånbärsgränden 13, Nilstorp, Lunds kommun

Slånbärsgränden 13

Villa
Nilstorp, Lunds kommun
Bjurfors Lund Centrum
6 000 000 kr
114 + 15 m²
5 rum
276 m² tomt

Välkommen till Slånbärsgränden 13 - ditt nästa drömhem! Denna charmiga 1-plansvilla i originalskick på 114 kvm erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt perfekta boende på en av områdets populära adresser. Med sitt genomtänkta layout och generösa ytor erbjuder detta hem en bekväm och funktionell livsstil. De ljusa och luftiga rummen ger en känsla av rymd och hemtrevnad som inbjuder till sköna stunder tillsammans med familj och vänner. Här finns gott om potential för den som vill skapa sitt eget personliga utrymme. Den lummiga trädgården och den lugna omgivningen erbjuder en avkopplande miljö där du kan njuta av lugnet och samtidigt ha närhet till stadens puls. Med närhet till skolor, affärer och grönområden är detta det perfekta läget för familjer och par som söker en harmonisk och bekväm boendemiljö. Denna charmiga villa på Slånbärsgränden 13 erbjuder allt man kan önska sig i ett hem - från sin populära adress till sin oändliga potential. Missa inte chansen att ta del av denna unika möjlighet och skapa ditt drömboende här! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Killängsvägen 32, Värmö, Svalövs kommun

Killängsvägen 32

Villa
Värmö, Svalövs kommun
Bjurfors Lund Väster
3 550 000 kr
125 + 10 m²
4 rum
800 m² tomt

Välkommen till denna friliggande villa i Billeberga med en generös boyta på 125 kvm och en biarea på 10 kvm. Denna trevliga bostad erbjuder inte bara massor av utrymme, utan också en idyllisk utsikt över de gröna åkrarna. Välkommen till ett hem där både inomhus- och utomhuslivet smälter samman på bästa sätt. Den trevliga trädgården erbjuder en perfekt plats för avkoppling och lek. Här finns gott om utrymme för den stora familjen att samlas och skapa minnen. Den generösa boytan sprider sig över ett plan och erbjuder en flexibel lösning för den moderna familjen. Med totalt 4 rum, varav 3 sovrum, finns det gott om utrymme för både privatliv och gemenskap. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Luftigt vardagsrum och en öppen planlösning som binder samman matplats och kök. Den praktiska inredningen och de moderna bekvämligheterna skapar en perfekt miljö för avkoppling och social samvaro. Med direkt utgång till trädgården blir det enkelt att njuta av sommarens ljumna kvällar. Läget är optimalt med närhet till grönområden, lokal service och med cykelavstånd till tågstation. Detta är verkligen hemmet för den stora familjen som söker stil, komfort och utrymme. Missa inte chansen att bli ägare till denna trevliga villa med en underbar utsikt över åkern. Kontakta mig redan idag för att boka en visning och dröm redan nu om att få kalla denna enplansvilla för ditt nya hem. Varmt välkommen på visning med hela familjen!

  • Energieffektiv

Visar alla 5