Mäklare Joacim Ernstsson

Joacim Ernstsson

Om mig

Joacim är en trygg och engagerad fastighetsmäklare som gör allt för att lotsa sina kunder genom försäljningsprocessen på ett så bra sätt som möjligt. Genom sin idrottsbakgrund som professionell handbollsspelare både utomlands och i LUGI vet Joacim vad som krävs för att bli bäst samt betydelsen av att vara noggrann och strukturerad i sina förberedelser.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Svanegatan 5B, Lund - Centrum, Lunds kommun

Svanegatan 5B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/4
3 810 kr/mån
51 638 kr/m²

Välkommen till denna tvåa som ligger på tredje våningen i fastighet från 1913 på kullerstensgata i centrala Lund och med Stadsparken precis runt hörnet. Lägenheten ligger in mot den grönskande innergården och med fri utsikt över takåsarna. Planlösningen är uppdelad i kök och vardagsrum i den ena delen och sovrum, badrum samt hall i den andra delen. Köket är generöst med gott om förvaring och arbetsytor. Innanför köket har vi vardagsrummet med tidtypiska detaljer såsom tak-och lampstuckatur. Fint ljusinsläpp från de två stora fönsterna. Då hela lägenheten ligger in mot den lummiga innergården så är det mycket rofyllt. Sovrummet har både inbyggd klädkammare samt garderober på ena kortsidan. Badrummet är stort och utrustat med badkar samt ett fint fönster som släpper in dagsljuset. Här bor du i lugna och sköna omgivningar men med citypulsen precis runt knuten. Nära till såväl butiker, restauranger och Universitetet som till Stadsparken, gym- och träningsmöjligheter samt goda kommunikationer. Detta är boendet för er som uppskattar ett boende med personlighet och stil i vår vackra stad. Mycket välskött förening med låg nettoskuldsättning. Välkommen på visning!

Östra Vallgatan 37B, Lund - Centrum, Lunds kommun

Östra Vallgatan 37B

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/5
3 636 kr/mån
56 765 kr/m²

Välkommen till en lägenhet som är ljus och luftig med stora fönsterpartier och extra takhöjd. Lägenheten ligger i en välskött fastighet från 1914 med en mysig skyddad trädgård. Det fantastiska vardagsrummet med tidsenliga brädgolv, väl tilltagen takhöjd och djupa fönsternischer sätter tonen för denna utomordentligt charmiga lägenhet. Härligt sociala kvadratmeter med fantastisk utsikt över Botaniska trädgården där du kan följa årstidernas växlingar. Köket är renoverat 2009 och är stilrent och inbjudande. Matplats/arbetsplats finns vid fönstret med utsikt mot den lugna innergården. Även sovrummet ligger in mot gården så här kan du sova med öppet fönster trots att du är mitt inne i stan. Även badrummet är totalrenoverat (2014) och mycket fint. Bekvämt, bara en halv trappa upp men trots det utan insyn. Trädgården är en lugn oas med trädgårdsmöbler och grill under vår och sommar och det är lätt att glömma att Mårtenstorget och Centrum ligger runt knuten. Välkommen på visning av en lägenhet med härlig atmosfär och utmärkt läge. Mycket välskött förening med låg belåning och nettoskuldsättning.

Sankt Månsgatan 15, Lund - Centrum, Lunds kommun

Sankt Månsgatan 15

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/1
3 554 kr/mån
49 911 kr/m²

Välkommen till denna mycket trevliga tvåa med stor uteplats. Ett unikt tillfälle att förena det bästa av två världar, en renoverad och nästan ny lägenhet, tillsammans med en stabil förening på bästa läge i hjärtat av Lund. Lägenheten erbjuder en stor praktisk hall med klinkergolv, helkaklat badrum med duschhörna, trevligt kök i halvöppen planlösning med vardagsrummet som har stora fönsterpartier ut över uteplatsen. Separat sovrum i rofyllt läge. Direkt åtkomst till en stor uteplats om ca. 30 kvm som kan bli din egna lilla oas mitt i stan. Bo praktiskt och bekvämt i markplan utan trappor eller trösklar. Omgiven av lundensisk anda och små trånga gator bor ni här på bästa tänkbara cityläge. Inom en radie på tre minuters promenad har du både Stadsparken och Lunds absoluta centrum till ditt förfogande. Trots sitt läge mitt i hjärtat av Lund är föreningens hus lugnt placerat på en innergård avskilt från folkmyller och gatutrafik. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Östra Vallgatan 6, Lund - Centrum, Lunds kommun
  • Imorgon kl 12:30
Östra Vallgatan 6, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Östra Vallgatan 6, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Östra Vallgatan 6

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
2 250 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
6 451 kr/mån
36 290 kr/m²

Ljuvlig genomgående lägenhet på välplanerade kvadratmetrar med balkong in mot den lummiga innergården. Vardagsrummet är väl tilltaget och här finns plats för både soffgrupp och matbord. Rummet bjuder på vacker bröstpanel samt högt i tak och stora fönster vilket ger ett fantastiskt ljusflöde. Genomgående vitmålade väggar och ekparkett. Köket är stilrent och fullutrustat med vita luckor mot ekbänkskiva. Från köket når vi den härliga balkongen i öster. Det stora sovrummet ligger avskilt och har plats för den större sängen samt skrivbord om så önskas. Renoverat badrum med praktisk duschhörna och tvättpelare. Från Östra Vallgatan har du bland annat nära till Stadsparken, flertalet nationer och Universitetet. Dessutom har du utmärkta kommunikationsmöjligheter. Från busshållplatsen på Södra Esplanaden går bussar inom Lund såväl som till Malmö. Ett svårslaget läge med Lunds hela centrum runt knuten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ekologvägen 23, Råbylund, Lunds kommun
  • Imorgon kl 14:00

Ekologvägen 23

Radhus
Råbylund, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
6 750 000 kr
144 m²
6 rum
255 m² tomt

Äntligen ges tillfälle att flytta in i ett praktiskt radhus i två plan bland barnvänliga omgivningar i populära Råbylund. Huset karaktäriseras av ljus, rymd och generösa sällskapsytor. På entréplan samspelar utemiljön och vardagsrummet på ett socialt vis och här umgås gärna hela familjen. Vardagsrummet mynnar ut i en mysig trädgård som bland annat erbjuder ett större trädäck och gräsmatta. Här råder en privat känsla tack vare att trädgården insynsskyddats med häckar och staket. I anslutning finns ett förråd. På entréplan finns även ena sovrummet, ett badrum med badkar och en separat tvättstuga med arbetsytor och förvaring som gör livet enkelt och praktiskt. Här finns också ett rymligt avskilt kök. En trappa upp finns ytterligare fyra sovrum - samtliga med olika typer av förvaring. Antingen i klädkammare eller fasta garderober. Här finns också det andra badrummet som bland annat är utrustat med dusch med glasväggar, ett par öppningsbara fönster som bjuder in dagsljuset och utrymme för extra handduksförvaring. "Master bedroom" har utgång till ett skönt tillhåll i form av en stor takterrass. Tack vare sitt läge är den väl mottaglig för solens åtråvärda söderstrålar och precis som i trädgården erbjuds solchanser stora delar av dagen när solen lyser med sin närvaro. Om så önskas kan sovrummet nyttjas som ett allrum. Nuvarande ägare har utökat golvytan på andra våningen och på så sätt inrett en extrayta med ljus från en stilren ljusbrunn i taket. Råbylund är ett av Lunds trivsammaste grönområden perfekt för familjen med närhet till förskolor och skola. Här finns naturliga vattendrag och Lunds största sjö, Råbysjön, med tillhörande rekreationsområde. Detta är en underbar miljö att växa, utforska och trivas i. Råbylund ligger på perfekt cykelavstånd, endast 10 min till centrala Lund. Det finns även goda förbindelser med buss till centrum var tjugonde minut. Området är väldigt expansivt. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Docentgatan 12, Professorsstaden, Lunds kommun

Docentgatan 12

Villa
Professorsstaden, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
18 000 000 kr
189 + 85 m²
7 rum
642 m² tomt

Välkommen till ditt kommande drömhem i hjärtat av Lunds prestigefyllda professorstad. Denna imponerande 20-talsvilla i tegel är inte bara ett hem, det är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till en era av elegans och karaktär. Här är en sällsynt chans att skapa och äga ett unikt hem i ett mycket eftertraktat område. Detta magnifika hem erbjuder en rymlig boarea på hela 189 kvadratmeter, med ytterligare 85 kvadratmeter biarea. Med fullhöjd i två våningar en inredd vind, finns det gott om utrymme att skapa ditt drömboende. Här finns inte mindre än 5 sovrum, och möjligheten att skapa ännu fler om så önskas. Detta hem andas historia och karaktär med sina fantastiska detaljer från 20-talet och imponerande takhöjd. Renoveringsmöjligheterna öppnar dörren för att anpassa detta hem till din personliga smak och behov. I källaren finner du generöst med förvaringsutrymme samt en praktisk tvättstuga, vilket gör din vardag mer bekväm. Här finns också möjligheter att ha sin verksamhet med egen ingång och WC. Ute på den stora tomten i skyddat sydvästläge kan du njuta av lata eftermiddagar och trädgårdsfester med vänner och familj. Intensivt blommande trädgård under stora delar av året. Att Professorsstadens idylliska villakvarter är stadens mest eftertraktade är inte svårt att förstå. De stillsamma villagatorna och närheten till Botaniska trädgården erbjuder full sinnesro, samtidigt som det är gångavstånd till innerstadens rika utbud av restauranger, butiker och kultur. På bekvämt promenadavstånd ligger även populära Tunaskolan samt Lund International School. Denna 20-talsvilla är inte bara ett hus, det är en investering i en livsstil. Ta chansen att äga ett hem som är en del av Lunds historia och framtid.

Kyrkbacken 4, Vomb, Lunds kommun

Kyrkbacken 4

Villa
Vomb, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
3 750 000 kr
146 m²
8 rum
970 m² tomt

Vill du bo i en lantlig idyll omgärdad av sjöar men ändå ha nära till stan? Då borde detta boende vara helt rätt för dig. Åretruntboende använt som fritidshus under de senaste åren. I den lilla byn Vomb, endast några hundra meter från närmsta sjö ligger detta charmiga hus från början av 1900-talet som fungerat som familjens sommarboende under många år. Huset har 5-6 sovrum, kök och ett stort vardagsrum. Här ryms många sovande om så önskas. Huset ligger på en stor hörntomt och är lättskött med mestadels gräsmatta och med möjlighet till odling. Det finns dessutom ett vidbyggt garage och två förråd. Förutom Bysjön med möjlighet till fiske och vackra solnedgångar ligger även Häljasjön och Vombsjön nära med tillgång till bad och nöje. Med ett rikt fågel- och djurliv, promenadmöjligheter både ut över öppna landskap och på skogsstigar är detta läge något alldeles särskilt för dig som vill ha nära till naturen. Byn erbjuder även ett sommarcafé, tennisbanor och ett aktivt föreningsliv för god sammanhållning i byn.

  • Plus

Visar alla 7