Mäklare Joacim Ernstsson

Joacim Ernstsson

Om mig

Joacim är en trygg och engagerad fastighetsmäklare som gör allt för att lotsa sina kunder genom försäljningsprocessen på ett så bra sätt som möjligt. Genom sin idrottsbakgrund som professionell handbollsspelare både utomlands och i LUGI vet Joacim vad som krävs för att bli bäst samt betydelsen av att vara noggrann och strukturerad i sina förberedelser.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Vallgatan 35A, Kulturkvadranten, Lunds kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Östra Vallgatan 35A

Villa
Kulturkvadranten, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
10 700 000 kr
217 m²
7 rum
206 m² tomt

Stig in genom porten och låt dig svepas in i Kulturkvadrantens förtrollande atmosfär. Det är som att kliva in i en tidskapsel när du når detta charmiga gathus som stolt står i hjärtat av Lund. Byggt med kärlek och omsorg sträcker sig detta hem över 217 kvadratmeter, fördelat på två våningar och en mindre källardel. Väl inne på entréplanet möts du av en generös rymd och en välkomnande känsla. Ljuset dansar genom fönstren och framhäver varje detalj. Här hittar du en harmonisk sammansättning av sällskapsytor, komplett med en fungerande öppen spis som bjuder in till värmande samtal och skratt. Ett stort vardagsrum borgar för avkoppling och gemenskap, med möjligheten att dela det med andra genom en separat ingång från gatan. Den övre våningen bär på en egen charm, där tre omsorgsfullt utformade sovrum blickar ut mot den fridfulla gården. Varje rum bjuder in till sin egen lilla värld, komplett med en egen utgång till den förtjusande terrassen i västerläge. Det som gör denna fastighet särskilt unik är det lyxiga tillägget av inte en, utan två parkeringsplatser precis vid husets tröskel – en sällsynt förmån i dessa exklusiva kvarter. Inte nog med det, en inhägnad gräsplätt välkomnar dig framför huset, som en privat oas mitt i stadens pulserande hjärta. Stig utanför och upptäck Lund Centrums alla förtjusande bekvämligheter som ligger bokstavligen runt hörnet. Utforska de härliga dofterna på Saluhallen, upplev torghandeln på Mårtenstorget och avsluta kanske med ett besök på restaurang Ved för den perfekta dagen. Möjligheten att förvärva en fastighet i Kulturkvadranten är sällsynt, särskilt med tillgång till egna parkeringsplatser. Uppvärmning via fjärrvärme lämnar inget övrigt att önska när det kommer till energieffektivitet. Så välkomna in till detta drömlika hem och låt det berätta sin egen historia. Boka din tid för visning och låt dig förtrollas av dess magiska charm och unika karaktär.

  • Plus
Gyllenkroks allé 27, Lund - Centrum, Lunds kommun
Gyllenkroks allé 27, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 2
Gyllenkroks allé 27, Lund - Centrum, Lunds kommun, bild 3

Gyllenkroks allé 27

Lägenhet
Lund - Centrum, Lunds kommun
Bjurfors Lund Väster
5 800 000 kr
107,1 m²
4 rum
vån 5/5
6 057 kr/mån
54 155 kr/m²

Unna dig det ultimata boendet med denna exklusiva etagelägenhet belägen högst upp i fastighet med hiss. Med sina 107 kvm erbjuder denna 4-rumslägenhet den perfekta kombinationen av rymd och stil. En parkeringsplats ingår och gör vardagslivet enkelt och bekvämt. När du kliver in i lägenheten kommer du omedelbart att imponeras av den hisnande utsikten över stadsparken i Lund. Varje dag kan du vakna upp till den grönskande omgivningen och känna lugnet som infinner sig. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum/matplats skapar en modern och social atmosfär där du kan umgås med dina nära och kära. Det exklusiva SieMatic-köket är designat för att imponera, med högkvalitativa vitvaror från Gaggenau som ger dig den perfekta kombinationen av funktionalitet och elegans. Lägenheten har inte bara ett, utan två helkaklade och renoverade badrum. Detta ger dig en extra touch av lyx och bekvämlighet. Junkers skeppsgolv pryder hela lägenheten och ger en varm och inbjudande känsla till varje rum. Pricken över i:et är det fantastiska ateljéplanet en trappa upp som erbjuder extra takhöjd och en härlig känsla av rymd. Utrymmet har utrustats med två nya motoriserade takfönster, vilket ger ett otrolig ljusinsläpp och ger dig möjlighet att njuta av den friska luften och den vackra utsikten ännu mer. Samtidigt har all el och elcentral i lägenheten bytts ut, vilket ger dig en bekymmersfri och modern boendemiljö. Denna lägenhet på Gyllenkroks allé 27 är verkligen ett unikt tillfälle att förvärva en boendeupplevelse utöver det vanliga. Missa inte chansen att äga denna drömbostad som kombinerar elegans, bekvämlighet och spektakulär utsikt. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själv allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda! Vänligen kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2