Bjurfors Örebro

Bjurfors Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Askers-Kvinnersta 206, null, Örebro kommun
Askers-Kvinnersta 206, null, Örebro kommun, bild 2
Askers-Kvinnersta 206, null, Örebro kommun, bild 3

Askers-Kvinnersta 206

Villa
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
4 495 000 kr
260 m²
7 rum
4 814 m² tomt

Varmt välkommen till Askers-Kvinnersta 206! Vackert belägen i utkanten av Odensbacken finner du denna stora fastighet med flera byggnader bl.a en stor verkstad med loft, en rymlig gäststuga samt två uthus! Boningshuset har de senaste åren genomgått flera omfattande renoveringar vilket gör att du kan flytta in och njuta från början. Med sina 260 kvm, på två plan, har du totalt två badrum, fyra sovrum, tre allrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Bostadens hjärta, köket. är stort och luftigt med plats för matbjudningar och fester. Här kan du förbereda middagen medan du tittar ut över de öppna ytorna mot Kilsbergen. På trädgården, som är välskött, har du en stor samt en liten gäststuga, två uthus med goda förvaringsmöjligheter samt ett växthus. Fastighetens verkstad på ca 150 kvm med loft kan man, precis som nuvarande ägare, använda i sin dagliga verksamhet eller kanske för hobby. Garageporten är 3,5 gånger 3,5 meter och ger rum för båten, husvagnen eller husbilen. Förutom utrymme för fordon i verkstaden så har du även gott om plats på den grusade uppfarten. Varmt välkommen att boka upp dig på visningen!

  • Premium
Pråmkajen 53, Öster, Örebro kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Pråmkajen 53, Öster, Örebro kommun, bild 2
Pråmkajen 53, Öster, Örebro kommun, bild 3

Pråmkajen 53

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 150 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 494 kr/mån
37 059 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en rymlig 4:a på det övre planet med en förtrollande radhuskänsla i hjärtat av Åstaden. Belägen intill småbåtshamnen, i en av Örebros mest förtjusande områden, erbjuder denna bostad enastående närhet till stadsparken, Örebro city och vackra naturreservat – allt inom några minuters promenadavstånd. Den ljusa och välplanerade bostaden skapar en harmonisk sällskapsyta genom den öppna planlösningen mellan det exklusivt utrustade köket och vardagsrummet. Stora fönsterpartier flödar in naturligt ljus, och två helkaklade badrum samt tre sovrum, varav ett ansluter till en rymlig walk-in closet, gör detta till en boendemiljö av högsta kvalitet. Genomgående parkett och klinkergolv kombinerat med vita väggar skapar en stilren och modern atmosfär. Området vid Pråmkajen utmärker sig som tryggt, med endast några minuters promenad till stadsparken, Örebro city, samt Oset och Rynningeviken – områden som lockar med en förtjusande och varierad natur med rikt fågel- och växtliv. Här finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, perfekta för avkoppling och friluftsliv. Motionsspår och Naturens hus skapar möjligheter för aktiv rekreation. Inom gångavstånd återfinns förskola, skola och Örebro universitet, vilket gör området till ett idealt val för familjer. Busshållplatser, livsmedelsbutiker och restauranger inom kort avstånd gör att bilen inte är nödvändig i vardagen. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och en levande omgivning, vilket skapar en trivsam tillvaro i det eftertraktade Åstaden.

  • Premium
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Tis 7 maj kl 18:30
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Åbroddgatan 7

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 695 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
4 541 kr/mån
30 268 kr/m²

Nu saluförs denna mycket välvårdade tvåa högst upp i huset med ett av hela områdets bästa lägen. Från både lägenheten och balkongen åtnjutes fri vy ut över Sörbyängens äldre delar. Bostaden karaktäriseras av öppna sällskapsytor, gedigna materialval och en av marknadens mest generösa balkonger med kvällssol! Hissen tar dig upp högst upp i huset. Här välkomnar en hall med goda avhängningsmöjligheter och garderobsvägg. Vidare erbjuder bostaden fina sällskapsytor där ett modernt grått kök möter vardagsrummet i en öppen planlösning. Naturlig matplats sammanlänkar de två rummen, från vardagsrummet nås bostaden stora balkong om hela 15 kvm. Bostaden erbjuder även ett stilrent helkaklat badrum med tvättpelare och duschplats med takdusch samt ett stort sovrum med garderobsvägg och utgång till balkongen. Genomgående fina ytskikt med ekparkett och ljusa väggar. Åbroddgatan är en lugn sidogata, här finns parkering längs gatan samt parkering att hyra på föreningens innergård. I Sörbyängen bor man nära till matbutiker, vårdcentral samt skol- och barnomsorg. Du bor också nära ett fantastiskt utbud för en aktiv fritid. Här finns golfbana som vintertid kompletteras med fina längdspår, MTB-leder, motionsspår, nöjes- och utomhusbad, Friskis & Svettisanläggning, badmintonhall och tennisbanor, naturreservat, utomhusgym och fotbollsplaner. På var sin sida om Sörbyängen och Ladugårdsängen finns större livsmedelsbutiker. Till centrala Örebro cyklar du på cirka 10 minuter, 5 minuter cykel till universitetsområdet. Ett mycket bra läge i Örebro!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Isgatan 7, Centralt Öster, Örebro kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Isgatan 7, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 2
Isgatan 7, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 3

Isgatan 7

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 895 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/9
5 037 kr/mån
31 813 kr/m²

Välkommen till Isgatan 7 och denna underbara lägenhet! Här disponerar du över 4 rum & kök om 91 kvm. Direkt när du kliver in genom dörren möts du av en praktisk hall med snygga klinkergolv och praktiska garderober. Lägenheten erbjuder en öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Med hörnläget får du generöst med ljus från två väderstreck och från vardagsrummet kan du enkelt nå en av de två inglasade balkongerna. Den andra balkongen nås från ett av de tre sovrummen. Sovrummen ligger i fil med varandra och delar på två helkaklade badrum, varav det större inkluderar en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin. Denna lägenhet erbjuder inte bara hög kvalitet utan också ett fantastiskt läge inom en av Örebros mest eftertraktade bostadsrättsföreningar. Att bo här innebär närhet till både naturen samt sportevenemang, restauranger, frisörer och caféer. Eyrafältet har verkligen blivit en stad i staden. Dessutom tar det bara några minuters promenad att nå Örebro City samt pittoreska Wadköping. Läget är också utmärkt för att utforska resten av staden. För studenter finns det gott om cykelvägar och busslinjer till universitetet. Föreningen erbjuder möjlighet till garageplatser och i närheten finns även andra alternativ för parkering. Vill du veta mer om bostaden eller komma på visning? Kontakta ansvarig mäklare Peter Aziz på 073 999 88 93 eller [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fogdegatan 5, Väster, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30

Fogdegatan 5

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 495 000 kr
50 m²
1 rum
3 581 kr/mån
29 900 kr/m²

Varmt välkomna till Fogdegatan 5 och denna välplanerade etta med balkong och generös takhöjd om 2,7 meter. Perfekt läge för dig som önskar att bo med närhet till citykärnan och vackra promenadvägar runt hörnet. Lägenheten har genomgående stilsäkra och moderna materialval som tillsammans med ett naturligt ljusflöde skapar en hemtrevlig och öppen känsla. Ni välkomnas av en rymlig och väldisponerad hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Från hallen tar ni er vidare in i det trivsamma och rymliga köket med stilsäker inredning i form av svarta köksluckor tillsammans med en grå bänkskiva och ljusare kakel. Här finner ni gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. I köket finns även utrymme för en matgrupp, vilket skapar plats för umgänge med vänner och familj. Vidare in i lägenheten når ni vardagsrumsdelen med plats för större soffgruppsmöblemang samt en avskild del med plats för dubbelsäng. Här finner ni även goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Från detta rum tar ni er ut på lägenhetens härliga balkong i västerläge. Intill hallen finns ett stilsäkert och rymligt badrum utrustat med WC, handfat, kommod, spegelskåp på vägg samt dusch med duschväggar i klarglas.. Här bor du i en omtyckt förening med god ekonomi och en låg belåningsgrad om 3515 kr/kvm. Bostaden är fint belägen på absolut centrala Väster i Örebro med mataffär, café och restauranger i närområdet. På en kort cykeltur eller promenad tar du dig till stadens citypuls som har ett stort utbud av restauranger, butiker och nöjen. Bara några hundra meter från bostaden finns Örebro central där bussar, tåg och taxi erbjuds för dom längre sträckorna och utmärkt för den som pendlar. Cirka 20 minuters cykelfärd till Universitetet! Varmt välkommen på visning, vid intresse kontakta ansvarig mäklare Lars Olsson.

  • Plus
  • Balkong
Gourmetstigen 7, Lanna, Lekebergs kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00

Gourmetstigen 7

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
3 600 000 kr
110 m²
4 rum
1 255 m² tomt

Välkommen till Värsåsvillan! 1-plansvilla med inglasat uterum och garage beläget på den lilla återvändsgatan Gourmetstigen i Lanna. Här får du ett riktigt ekonomiskt och prisvärt boende tack vare de 45 kvm solpaneler på taket och ett mycket välisolerat hus. Huset är till viss del ommålat 2022. Här ligger ekparkett på alla golv och skön golvvärme såklart , det stora luftiga köket är inrett med vita snickerier från Vedum och mörka bänkskivor. Uterummet nås via vardagsrummet mot trädgården på baksidan. Tillträde september 2024.

  • Plus
  • Energieffektiv
Antons backe 42, Åbytorp, Kumla kommun

Antons backe 42

Villa
Åbytorp, Kumla kommun
Bjurfors Örebro
3 995 000 kr
153 + 30 m²
5 rum
650 m² tomt

På sparsamt trafikerad återvändsgata i familjevänliga Åbytorp säljs nu denna stilfulla och påkostade 1 och ½-plansvilla med en härlig uteplats och pergola som vetter mot den lugna baksidan. Uteplatsen ligger väl skyddad för blåst och har ingen insyn från grannar, generöst med gott om plats för socialt umgänge och enkelt planerad trädgård. Här kan er familj flytta in direkt och börja njuta av ett härligt och bekvämt villaliv! Väldisponerade kvadratmeter som erbjuder generös rumsvolym och sällskapsyta i den öppna planlösningen till det fullutrustade köket och vardagsrumsdelen. Med tak öppet till nock, stora fönsterpartier med generöst ljusflöde och stilsäkra materialval som genomgående ljus ekparkett inges här en mycket inbjudande känsla för umgänge med familj och bekanta. Dom mer privata ytorna finner ni i ett Masterbedroom på entréplan med inbyggd garderob - utmärkt för förvaring. Även ytterligare ett sovrum och ett helkaklat badrum finns på detta plan. På husets övervåning finns ytterligare två sovrum i bra storlek samt ett badrum med badkar. Här finns även två klädkammare för praktisk förvaring! Dessutom nyttjar ni en källare där en praktisk tvättstuga finns och en relaxavdelning med dusch och bastu. Besiktningsprotokoll kommer inom kort! På gångavstånd från huset finns både förskola, skola F-6 och busshållplats. Bekvämt avstånd till E20 för smidig transport till Örebro. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Frida Henriksson vid intresse!

Förrådsgatan 3, Rynningeåsen, Örebro kommun

Förrådsgatan 3

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 550 000 kr
49 m²
2 rum
vån 2/4
4 045 kr/mån
31 633 kr/m²

Nu finns denna välplanerade tvåa på Förrådsgatan 3 till salu, beläget i populära Rynningeåsen! Här möts du av en välkomnande hall med plats för förvaring av ytterkläder och en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns allt från trevliga sällskapsytor, ett modernt fullutrustat kök, stor härlig inglasad balkong i soligt västerläge som vetter ut mot föreningens lugna innergård, till ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående parkettgolv, ljusa och mörka väggar i fin symbios och stora fönster som skänker ett fint ljusinsläpp åt hela bostaden. Föreningens lugna och gröna innergård erbjuder en fin uteplats med möjligheter för grillning för medlemmarna i föreningen. Inom brf grenadjärparken finns också gemensam tvättstuga, cykelförråd och parkeringsplatser. Till lägenheten hör också ett förråd. Ett toppenläge i attraktiva Rynningeåsen med närhet till bland annat förskolor, skolor, Campus USÖ, promenadstråk och naturområden såsom Rynningeviken, Oset och Venaspåret. Örebro city som erbjuder shopping och nöjen nås enkelt på en kort cykeltur eller med hjälp av de goda bussförbindelserna! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Frida Henriksson vid intresse.

  • Balkong
  • Hiss
Södra Kungsvägen 16, Centralt, Kumla kommun
  • Ons 15 maj kl 16:30
Södra Kungsvägen 16, Centralt, Kumla kommun, bild 2
Södra Kungsvägen 16, Centralt, Kumla kommun, bild 3

Södra Kungsvägen 16

Lägenhet
Centralt, Kumla kommun
Bjurfors Örebro
455 000 kr
34 m²
1 rum
2 495 kr/mån
13 382 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade bostad på Södra Kungsvägen 16 i Kumla. Här bor du i ett centralt läge med absolut närhet till allt som Kumla har att erbjuda. Du välkomnas in i lägenheten av en härlig atmosfär och smakfulla och fina materialval. De ljusa väggarna, det vackra golvet och det genomgående ljusinsläppet skapar en luftig och inbjudande känsla i bostaden. Med en yta om 34 kvadratmeter erbjuder detta hem smarta och effektiva ytor som har plats för både soffa och säng i vardagsrummet. I köket finns utrymme för matbord. Både i hallen och i vardagsrummet finns goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Boendet har ett oslagbart och centralt läge. Med restauranger, caféer och Kumla torg bara några minuters promenad bort finns allt du behöver inom räckhåll. För den som önskar bekvämligheten av vardagliga inköp finns ICA Maxi inom smidigt promenadavstånd. Dessutom är Kumla resecentrum nära till hands, vilket gör resandet till en enkel och stressfri upplevelse. Välkommen hem till Södra Kungsvägen 16!

  • Premium
Kungsgatan 39, Centralt, Örebro kommun
  • Tis 14 maj kl 17:15

Kungsgatan 39

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 095 000 kr
81 m²
3 rum
vån 2/4
5 684 kr/mån
38 210 kr/m²

I en mycket populär förening med ett centralt läge finner ni denna trivsamma och stilfulla lägenhet. Här bor ni med citykärnan runt hörnet med närhet till det mesta. Vi hälsar er varmt välkomna till Kungsgatan 39 och denna smakfulla trea. Här erbjuds ni en bostad med stilsäkra materialval, väldisponerad planlösning samt en trevlig och rymlig balkong mot lugn innergård. Genomgående stora fönsterpartier samt 2,75 meter i takhöjd ger lägenheten ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd. Ni välkomnas av en trevlig och välplanerad hall med gott om förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Vidare leds ni in i ett klassiskt och smakfullt kök med inredning i form av ljusa luckor och en mörkare bänkskiva. Här tar ni er även ut på den trevliga balkongen. Intill köket finner ni stora och sociala umgängesytor i vardagsrummet genom den öppna planlösningen. Här ges gott om yta för större soffgruppsmöblemang. Vidare finner ni även två sovrum i bra storlek med heltäckningsmatta samt ett helkaklat smakfullt badrum. Bostadsrättsföreningen är stabil och välskött. Innegården är inhägnad och låst vilket bidrar till ökad trivsel. Under huset finns föreningens garage med möjlighet till parkeringsplats med elbilsladdare. I samma byggnad finns även en Coop-butik. Till lägenheten hör ett stort förråd beläget i källarplan, vilket nås bekvämt via hiss. Precis utanför dörren ligger Örebros utbud av restauranger, butiker och nöjen. Här finns goda bussförbindelser för den som studerar på universitetet samt närhet till tågstation. Inom promenadavstånd finns naturområden. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Olaigatan 32C, Centralt, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
Olaigatan 32C, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Olaigatan 32C, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Olaigatan 32C

Villa
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
19 500 000 kr
374 + 170 m²
9 rum
730 m² tomt

På en ståtlig gata med enastående läge, reser sig den vackra patriciervillan på ett storslaget sätt. Detta är ett sällsynt tillfälle att förvärva en fastighet med representativ karaktär på en mycket attraktiv adress. Det stora huset uppfördes 1924 och har en fantastisk kombination av tidsenliga inslag tillsammans med modern stil. Det karaktärsfyllda huset bjuder in till 374 kvm välplanerad boyta med nio rum och kök. Tidsenliga detaljer såsom stuckaturer, ljuvlig fiskbensparkett, generösa fönsterpartier och rejäl takhöjd är bara några av husets många fina egenskaper. Den ursprungliga stilen har bibehållits genom varsam renovering. Gemensamt för bostaden är de gedigna och påkostade materialen som genomsyrar hela huset. Nyare tillförda material är noga utvalda för att matcha villans eleganta och påkostade stilspråk. Redan vid entrén är villans intryck pampigt. Innanför dörrarna möts besökaren av det naturliga ljuset och de generösa ytorna. Huvudentrén leder genom vackra dubbeldörrar in till den stora salongen med en vacker kakelugn. I anslutning till garaget finns groventrén med hall planerad in i minsta detalj med platsbyggd förvaring och sittbänk. Vidare stoltserar villan med sociala ytor med tre rum i fil. Här finns kök, vardagsrum och matplats med utgång till husets terrass och trädgård. Ett spektakulärt ljusflöde, luftig volym och en mäktig takhöjd. Hemmet är representativt och andas elegans i perfekt i kombination med värme och hemtrevnad. Villans kök har högkvalitativ inredning från Claesson kök i dimgrå kulör med bänkskivor i granit och mörkbetsad ek. Här finns handgjort kakel med målning från en lokal tillverkare samt en köksö som ger utrymme för både förvaring och socialt umgänge. Köket är modernt och fullt utrustat med genomgående genomtänkta detaljer. En trappa upp finns den mer privata delen i form av fyra sovrum, två badrum, walk in closet samt allrum med vackra dubbeldörrar ut till den vidsträckta balkongen. Här finns ansenlig takhöjd, spegeldörrar, bröstpaneler, stuckatur, och detaljskurna listverk. Master bedroom erbjuder en walk in closet med platsbyggd förvaring samt en härlig heltäckningsmatta på golv. Från sovrummet nås en separat balkong. I källaren finns en välutrustad tvättstuga samt flertal rum som i dagsläget nyttjas som extra förvaringsutrymme. Ett stenkast från Örebro slott, centrum, Universitetssjukhuset och Svartån ligger denna villa perfekt belägen på en sparsamt trafikerad gata. Med hela stadens puls runtom hörnet bor ni med en egen skyddad oas att njuta av soliga sommardagar och sena kvällar i ett fantastiskt sydöst läge. Här omges ni av en grönskande trädgård med fruktträd och en hög häck för insynsskydd. Kontakta ansvarig mäklare Gabriel Damar för mer information.

  • Premium
Rådmansgatan 4F, Centralt Öster, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Rådmansgatan 4F, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 2
Rådmansgatan 4F, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 3

Rådmansgatan 4F

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 2/3
3 855 kr/mån
47 687 kr/m²

Fantastisk sekelskiftesvåning med underbar 20-talscharm och balkong i sydvästläge belägen på attraktiva Öster! I en av Örebros mest eftertraktade föreningar, med låg månadsavgift, säljs nu detta otroligt vackra hem där de tidstypiska detaljerna lyfts fram. Våningen erbjuder vackra trägolv, generös takhöjd och stora spröjsade fönster som ger lägenheten härlig harmoni. Den väldisponerade och tilltalande planlösningen har ljusa, trivsamma sällskapsytor i både vardagsrum och det smakfullt inredda och nyrenoverade köket. Härifrån finner ni dessutom utgång till balkongen via vackra dubbeldörrar. I lägenheten finns ett sovrum med vackert trägolv även här, fint fönsterparti och klädförvaring i en rymlig inbyggd garderob samt ett stilsäkert helkaklat badrum med dusch. Den attraktiva adressen erbjuder både ett mycket centralt läge samtidigt som den vackra, grönskande innergården skapar en egen oas mot stadens puls. På Öster bor ni med absolut närhet till City med ett brett shoppingutbud, trevliga restauranger och ett härligt nöjesliv! I närområdet finns restauranger, pizzerior, mataffärer och sköna promenadstråk med närhet till Stadsparken, Wadköping och rogivande omgivningar! Brf Egen Härd är en populär förening med stabil ekonomi. Avgiften är låg och inkluderar både värme, vatten & bredband. Välkommen med din intresseanmälan till fastighetsmäklare Gabriel Damar.

  • Premium
  • Balkong
Bläcksvampsvägen 4, Ekeby-Almby, Örebro kommun
  • Imorgon kl 15:00
Bläcksvampsvägen 4, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Bläcksvampsvägen 4, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Bläcksvampsvägen 4

Villa
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 795 000 kr
145 m²
6 rum
799 m² tomt

På sparsamt trafikerad gata, i attraktiva och familjevänliga Ekeby-Almby, kan er familj nu få flytta in på Bläcksvampsvägen 4. Här finns en rymlig villa där alla ytor är bekvämt samlade på ett och samma plan. Ni erbjuds ett privat och naturskönt läge nära Hjälmaren med bekvämt gångavstånd till både förskola och skola F-6 - optimalt för en smidig vardag! Välplanerad planlösning där ni erbjuds generöst med sällskapsytor. Här umgås ni i både köket med stor matplats och i vardagsrumsdelen med charmig kamin och med plats för både middagsbord och soffgruppsmöbler. Ytterligare sociala ytor finns i den tillbyggda allrumsdelen med härlig takhöjd. Huset erbjuder även upp till fyra sovrum i bra storlek samt två helkaklade badrum. Dessutom finns en praktisk groventré med separat klädvårdsrum som försetts med både tvättmaskin och torktumlare. Lättskött och trivsam utemiljö med trädgård och baksida i bästa sydväst-läge. Här njuter ni även av en altan med plats för utemöbler. Bilarna parkerar ni i carporten samt på den tillhörande uppfarten. I carporten finns en praktisk förrådsdel. På husets framsida finns även där en altan med skön morgonsol. I Ekeby Almby bor du granne med Hjälmaren och härliga naturområden. Kärleksstigen längs Hjälmaren leder ner till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känd för sina vackra ekar och ängar. Skola och förskola i området med förskolorna Ekebergabacken och Heimdal samt friskolan Fyren för årskurs F-6 som du når via ett par minuters promenad. Endast 10 min med bil till citykärnan med all service man kan önska sig. Länstrafikens buss går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in till längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen. Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns pizzeria samt en 24h butik där du dygnet runt kan handla det som saknas hemma. Från Ekeby-Almby är det ca. 5 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis. ca. 5 km till Universitetet och ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet. Välkomna på visning!

  • Premium
Hundfjället Ski Apartments 302C, Hundfjället, Malung-Sälens kommun

Hundfjället Ski Apartments 302C

Lägenhet
Hundfjället, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
4 195 000 kr
93 m²
5 rum
vån 1/2
3 069 kr/mån
45 108 kr/m²

Välkommen till Hundfjället - Här erbjuds ett modernt boende till fast pris, nybyggt 2018 med genomgående hög standard. Bostäderna är belägna ett fåtal meter från backen och Trollbäckstorget samt Trolldalen, ett mycket fint ski in - ski out läge. Bostaden erbjuder 93 synnerligen välplanerade kvadratmeter med en modern och varm fjällkänsla. I hallen möter det praktiska klinkergolvet med termostatstyrda värmeslingor som gör att väta efter skor och pjäxor snabbt torkar upp. Torkskåpet finns lättillgängligt för plagg som blivit fuktiga efter en dag med utflykter. Praktisk avhäningmöbel underlättar förvaringen. Bostaden har utformats så att gemensamhetsytorna är i fokus, den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger fina umgängesytor. Här njuter ni tillsammans framför den värmande kaminen efter en dag på fjället! Från vardagsrummet nås även bostadens uteplats. Det gråa fullutrustade köket med rymlig matplats ansluter till vardagsrummet. Vidare erbjuder bostaden fyra sovrum, två större med plats för dubbelsäng och två garderober vardera, samt två med våningssäng varav en med familjesäng. Två helkaklade badrum, det större badrummet inrymmer även en skön bastu med fin vy ut mot fjällandskapet. Bostaden säljs fullt möblerad med nyare möblemang och husgeråd. Skidförråd i anslutning till entrén där ni lämnar utrustningen. En kort promenad från bostaden finns Skistar lodge med allt ifrån restauranger, poolarium med både pool, bubbelpool och bastu samt gym, skidshop och skiduthyrning. I området finns flera restauranger samt välsorterad matbutik. Utanför dörren har du Hundfjällets barnvänliga pister ett fåtal meter bort. Även längdspåren finns runt knuten. Internationella flygplatsen Scandinavian Mountains Airport ligger endast dryga 10 minuter bort. Bostaden är uthyrd via Skistar idag och är bunden med avtal över nästa säsong möjlighet till goda hyresintäkter om ca. 300 000 innan skistars arvode. Här säljs totalt 14 enheter till fast pris. 5 Rok om 93 kvm samt 9 rok om 180 kvm. Brf Ski apartments Hundfjället blir en ny förening och kommer att ha 5500 kr/kvm i lån. 301A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Bokad 301B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 301C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Bokad 301D 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 302A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 302B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395000 kr - Bokad 302C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 302D 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000kr - Bokad 303A 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Ledig 303B 5 rok - 93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 303C 5 rok - 93,0 kvm - 4 195 000 kr - Bokad 303D 5 rok -93,0 kvm - 4 395 000 kr - Bokad 304A 9 rok -180,0 kvm - 9 000 000 kr - Ledig 304B 9 rok -180,0 kvm - 9 000 000 kr - Ledig

  • Nyproduktion
  • Balkong
Lövdalen 323, null, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30
Lövdalen 323, null, Örebro kommun, bild 2
Lövdalen 323, null, Örebro kommun, bild 3

Lövdalen 323

Villa
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 750 000 kr
155 + 38 m²
5 rum
1 745 m² tomt

Med ett lantligt och naturskönt läge finner ni detta 1,5-plansladhus med stilsäker och genomtänkt design. Här bor ni i ett barnvänligt område med härlig gemenskap och med närhet till Örebro city. Vi hälsar er varmt välkomna till Lövdalen 323! Här njuter ni av en vackert anlagd trädgård med fina rabatter, vackert bergsparti och stora gräsytor. Med sitt solsäkra läge skapas här en härlig plats för umgänge såväl på den tilltagna uteplatsen som den grönskande trädgården. Huset har genomgående påkostade materialval och ett fint ljusinsläpp som skapar ett naturligt ljusflöde till hela bostaden. Med en väl tilltagen takhöjd i ryggåstaket skapas en härlig rymd och helhetskänsla. Här njuter ni av ett exklusivt drömboende även för den kräsne. Det högkvalitativa köket från HTH ligger i öppen planlösning mot det trivsamma och väl tilltagna vardagsrumsdelen. Här finns gott om yta för umgänge och matlagning för hela sällskapet. Köket är fullt maskinellt utrustat med vitvaror av högsta kvalité från Siemens. Allt för en bekväm och smidig vardag. Vidare på detta plan finner ni även ett rymligt sovrum med egen walk in closet samt utgång till trädgården och ett helkaklat och stilsäkert badrum utrustat med såväl dusch som bastu. Ni finner även en praktisk planerad tvättstuga med separat groventré. En trappa upp finner ni ytterligare två sovrum i bra storlek samt ett smakfullt badrum utrustat med badkar. Tillhörande huset finns ett väl tilltaget och uppvärmt dubbelgarage med ladd plats samt en uppfart med plats för flera bilar. Ni finner även två förråd med goda förvaringsmöjligheter. Här bor du med närhet till Örebro city med ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjen. Det lantliga läget erbjuder vackra vandringsleder och naturupplevelser. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
Fjugesta Letstig 30, Fjugesta, Lekebergs kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00

Fjugesta Letstig 30

Villa
Fjugesta, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
2 350 000 kr
125 + 70 m²
5 rum
1 730 m² tomt

Välkomna till Fjugesta Letstig 30, här erbjuds en välvårdad 1,5-plansvilla med centralt läge i Fjugesta, här kan alla generationer trivas! Husets 125 + 70 kvadratmeter fördelas på fem rum och kök. På entréplan välkomnas du av en hall med generöst om plats för ytterkläder och förvaring. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp och en täljstenskamin. Intill vardagsrummet finns en matsal som gott och väl rymmer ett stort matbord med stolar. Entréplan har även en WC. Övervåning med en möblerbar hall, tre sovrum och ett helkaklat badrum. Källarplan ger gott om förvaring med bland annat pannrum, tvättstuga, och groventré. Huset är centralt placerat på en rymlig tomt om 1730 kvadratmeter med en fin gårdsbild, bland annat finns en rundel med in- och utfart, ett uterum, ett garage samt en dubbel carport. Här finns även en rymlig gräsmatta med gott om plats för både lek och odling. Läget bjuder på en bekväm vardag med naturen runt hörnet och närhet till bekvämligheter. Fastigheten är belägen centralt i Fjugesta där det bland annat finns förskola, skola, restaurang, apotek, och matbutik. Du finner även Örebro Centrum cirka 20min från bostaden med ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjen. Varmt välkomna att kontakta oss för frågor och intresseanmälan.

  • Plus
Nytorpsvägen 41, Marieberg, Örebro kommun

Nytorpsvägen 41

Lägenhet
Marieberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 795 000 kr
112 m²
5 rum
5 395 kr/mån
24 955 kr/m²

I hjärtat av familjära och attraktiva Marieberg säljs Brf Steneborg 1! Här ska 10 välplanerade och moderna radhus med hög standard uppföras i ett riktigt toppläge. Med både förskola och skola på gångavstånd är detta område optimalt för barnfamiljen som söker ett lugnt och rogivande läge med närhet till både service och Örebro centrum. Solpaneler kommer att installeras till samtliga lägenheter vilket kommer bidra till lägre driftskostnad och en bra boendeekonomi! Bostadens 112 väldisponerade kvadratmeter är fördelat över två plan. Entréplanet erbjuder fantastiska sociala och öppna ytor med fint ljusflöde genom de stora fönsterpartierna. Här ges gott om utrymme för både soffgruppsmöblemang och middagsbord i nära anslutning till det stilsäkra och fullutrustade köket med matplats. På entréplanet kommer även ett badrum med både dusch och klädvårdsdel med tvättmaskin och torktumlare finnas. På övervåningen placeras tre sovrum i bra storlek samt extra sällskapsytor i ett allrum. Här ligger även ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. På baksidan finns gott om utrymme för familjen att umgås på! Den generösa altanen i soligt söderläge och den lättskötta gräsmattan bjuder in till riktigt härliga dagar tillsammans. På husets framsida uppförs ett tillhörande förråd och uppställningsplats för bilen. Marieberg är ett populärt och barnvänligt område med förskola och skola F-6 i området. Busshållplats finns inom gångavstånd med bra kommunikationer till både Mariebergs köpcentrum och Örebro city. Nära anslutning till både E18/E20 samt RV51 för bra pendlingsmöjligheter. Preliminär inflyttning kvartal 2, 2025. Fast pris radhus (mitten) 2 795 000 kr Fast pris radhus (gavelläge) 2 895 000 kr OBS! Bilderna är visualiseringar och kan komma att avvika från slutresultatet. Mark/tomt överlämnas med sådd gräsmatta samt grusad uppfart. Altan av trätrall byggs med utfall cirka 3 m samt avskiljande plank mellan uteplatserna. Välkomna med er intresseanmälan redan idag!

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Karlslundsgatan 11A, Centralt Väster, Örebro kommun
  • Imorgon kl 13:45
Karlslundsgatan 11A, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 2
Karlslundsgatan 11A, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 3

Karlslundsgatan 11A

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 795 000 kr
147,5 m²
4 rum
vån 1/3
6 717 kr/mån
18 949 kr/m²

I hjärtat av Vasastan säljs nu denna unika och extraordinära bostad med totalyta om 147,5 kvm. En etagebostad som fördelar sig över tre våningar, genomgående varsamt renoverat med exklusiva materialval! Trivsamma och ljusa sällskapsytor står i centrum i denna bostad, stilsäkert och påkostat kök med ljus köksinredning och en hänförande takhöjd möter ett mysigt lågmält vardagsrum. Två badrum som båda är påkostade med vackra kakel- och klinkerplattor i smakfulla lyxiga toner. Entréhall med klinkergolv och fin inbyggd förvaring bakom spegeldörrar, här finns ett fint sovloft med överblick ned mot kök och vardagsrum. I samma plan finns även ett helkaklat marmorbadrum med golvvärme. Via trappen ned så nås det häftiga köket med enorm takhöjd, stora fönster och stor köksö med fin stenbänkskiva som även ligger i köket. Från det påkostade köket når ni det mysiga vardagsrummet som ligger en halvtrappa ned, nivåskillnaden skapar en trevlig rumslighet och avdelning mellan rummen samtidigt som det är öppet mellan rummen. Vidare in nås bostadens källardel, där möter en passage/inre hall med möblerbar yta som kan nyttjas som kontorsdel/läshörna eller dylikt. Här finns två fina rejäla sovrum med goda förvaringsmöjligheter, en mindre tvättstuga samt förvaringsyta som skulle kunna nyttjas som vinkällare. Även en mycket stilfullt duschrum, helkaklat med snyggt mörkt kakel. En mycket charmig bostad med modern design i dova toner som skapar härlig harmoni och känsla som totalrenoverades 2020. Parkeringsplats som tillhör lägenheten finns på innergården! I centralt belägna Vasastan bor du med direkt närhet till hela Örebro citys nöjesutbud. Här finns även välsorterad matbutik, apotek, restauranger och caféer. Busshållplats finns på bekvämt avstånd och på en kort promenad tar ni er smidigt till Centralstationen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Skogalundsgatan 4B, null, Kumla kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30
Skogalundsgatan 4B, null, Kumla kommun, bild 2
Skogalundsgatan 4B, null, Kumla kommun, bild 3

Skogalundsgatan 4B

Radhus
Kumla kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
119 m²
5 rum
5 498 kr/mån
19 286 kr/m²

Beläget mitt i trevliga och populära Ryttartorpet finner ni detta påkostade och fina radhus i smidig bostadsrättsform! Här bor ni mitt i villakvarter med nära avstånd till allt ni behöver för ett bekvämt vardagsliv – optimalt för familjen då både förskola, skola F-9 samt mataffär finns på gångavstånd! Solceller på taket bidrar till en lägre drift. Vidare är även månadsavgiften fast i ytterligare 2 år. En bostad med genomgående hög standard och fina materialval med det lilla extra! Väldisponerade ytor ger både fina umgängesytor och rejäla sovrum. . Entréplanet består av ett kvalitetskök med köksinredning i grått, stilren svart stenbänkskiva och exklusiva vitvaror från Husqvarna och Bora. Trivsamma sällskapsytor som sammanvävs med bostadens uteplats via stora glaspartier med industriell känsla. Vidare finns även ett stilsäkert helkaklat badrum med klädvårdsdel samt praktiska ytor och bra förvaring i hallen via både förråd och inredd skjutdörrsgarderob. En trappa upp möts ni av ett rymligt allrum med plats för soffgrupp. Intill allrummet finns ett fint helkaklat badrum med stilrent badkar. På övervåningen finns även bostadens tre sovrum placerade, varav det största med både skjutdörrsgarderob och egen walk in closet. Husens stilrena och moderna exteriör går i mörkgrått med liggande träpanel och svarta spröjsade fönster. Från vardagsrummet når ni uteplatsen med generöst trädäck som leder vidare ut till trädgård, här är det kvällssol. Även på framsidan finns ett trädäck med sol dagtid. Påkostat med det lilla extra! Bostaden har utrustats med spotlights som kan styras med Plejd-appen utvändigt finns två bilplatser med en tillhörande laddbox för elbil från Garo. Solcellerna beräknas producera ca 6000kWh per år vilket bidrar till låga el och uppvärmningskostnader. Matbutik, förskola, skola F-9 och busshållplats finns på bekvämt avstånd från huset. Mycket smidig anslutning till E20 mot både Örebro och Göteborg.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kristinebergsvägen 9, Marieberg, Örebro kommun
  • Idag kl 12:00
Kristinebergsvägen 9, Marieberg, Örebro kommun, bild 2
Kristinebergsvägen 9, Marieberg, Örebro kommun, bild 3

Kristinebergsvägen 9

Villa
Marieberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 850 000 kr
150 + 20 m²
6 rum
725 m² tomt

Mitt i hjärtat av eftertraktade och idylliska villaområdet Marieberg, på privat och fint anlagd trädgårdstomt med optimalt solläge! Välkomna till Kristinebergsvägen 9 och denna familjevilla där ni även erbjuds både ett stort härligt uterum och friliggande garage. Här kombineras den moderna designen med en varm atmosfär och skapar en inbjudande känsla. Planlösningen är välplanerad och de 150 kvadratmeterna fördelas över två plan. Här umgås ni i sällskapsdelen på entréplanet där ett öppet samband mellan ytorna i kök, matplats och vardagsrum ger gott om plats för hela familjen att umgås på. Dessutom ger det inglasade uterummet möjlighet till härliga middagar med vänner och familj. Entréplanet rymmer även ett stort sovrum, ytterligare ett sovrum/klädkammare, stilfullt inrett helkaklat badrum med dusch samt separat klädvårdsrum. En trappa upp på övervåningen finns ytterligare tre sovrum i bra storlek samt ännu ett helkaklat badrum. På det övre planet ryms dessutom extra sällskapsytor i ett generöst tilltaget allrum med bra med utrymme för både soffgruppsmöblemang och kontorsdel om så önskas. Vid behov kan allrummet enkelt göras om till ett extra sovrum. Husets utemiljö omsluts av en insynsskyddande häck och ger en privat känsla. Framsidan är lättskött och mycket stilsäkert anlagd med stenläggning på den stora garageuppfarten och fina planteringar som leder upp mot entrén. Trädgården på baksidan är placerad i sydvästläge och ger chans till många soltimmar. Här erbjuds förutom uterummet två altaner och härliga gräsytor som ger möjlighet till både lek, odling och planteringar. Marieberg är ett populärt och barnvänligt område med förskola och skola F-6 i området. Busshållplats finns inom gångavstånd med bra kommunikationer till både Mariebergs köpcentrum och Örebro city. Välkomna på visning!

  • Premium
Granholmsvägen 8, null, Arboga kommun
  • Imorgon kl 13:30

Granholmsvägen 8

Fritidshus
Arboga kommun
Bjurfors Örebro
1 195 000 kr
47 m²
2 rum
1 661 m² tomt

Varmt välkomna Gansholmsvägen 8 med naturen som närmsta granne och endast några hundra meter till båt- och badplats i Hjälmaren. Här kan ni njuta av trivsamma utemiljöer i form av stort trädäck på både fram- och baksida av huset som erbjuder många sköna soltimmar, vedeldad badtunna och gäststuga. Inne i huset finns stora gemensamhets ytor med öppen spis centralt placerad för skön värme och trivsam atmosfär. Via den välkomnande hallen kommer ni in i köket med lantlig charm med matplats med plats för 4-6 personer framför fönstret. Köket har grå köksluckor, stänkskydd i kakel, bänkskiva i trä, spis/ugn och kyl. Förvaring i form av hyllor och upphängningsmöjligheter. Golvet är i trä och väggar i vitt. Följer man det vackra trägolvet som sträcker sig in till vardagsrummet så möts ni av ett generöst utrymme med plats för en större soffgrupp och generösa sociala ytor. Härifrån når ni den rymliga altanen där ni kan njuta av många soltimmar och trivsamma grillkvällar. I vardagsrummet kan ni enkelt och ekonomismart få upp värmen i huset genom att elda i kaminen som står i centrum av detta rum. Vidare kommer ni in till husets sovrum, här finns gott om förvaring i de inbyggda garderoberna samt plats för en dubbelsäng. Från hallen når ni badrummet med mörkt klinkergolv och ljusa väggar. Badrummet är utrustat med wc, handfat, dusch och tvättmaskin. På husets tomt finns en gäststuga som ger möjlighet till övernattande gäster. Tillsammans kan ni njuta av det vedeldade spabadet och det praktiska uteköket. Tomten erbjuder dessutom gott om grönområde för en grönskande trädgård, vedförråd samt redskapsbod och plats för flertalet bilar. Från huset är det ca 35 minuters bilresa till Örebro och 20 minuter till Arboga där du har tillgång till mataffärer, restauranger, shopping och uteliv. Eller varför inte ta en cykeltur eller promenad ner till Hjälmaren för ett svalkande kvällsdopp? Till samfälligheten hör en långgrund sandstrand, en båthamn och en vacker pir. Vid badplatsen finns en fin bouleplan och i anslutning till piren finns en grillplats. Varmt välkomna på visning av Granholmsvägen 8!

  • Plus
Albatrossgatan 24, Lanna, Lekebergs kommun
  • Ons 8 maj kl 17:30
Albatrossgatan 24, Lanna, Lekebergs kommun, bild 2
Albatrossgatan 24, Lanna, Lekebergs kommun, bild 3

Albatrossgatan 24

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
6 850 000 kr
207 + 54 m²
7 rum
1 005 m² tomt

Påkostat och imponerande ladhus med baksida och poolområde i sydväst och ett av Lannas bästa lägen! På attraktiva Albatrossgatan 24 erbjuds ni ett hem i nyskick med exceptionellt tilltalande industriell design, precis invid Lannas välrenommerade golfbana. Huset har ett av områdets bästa lägen med baksida och uteplatser med goda solförhållanden och rogivande utsikt. Välkomna hit för att uppleva en riktig villadröm där ni kan flytta in direkt och börja njuta av ett bekvämt villaliv där såväl hus som trädgård är helt färdigställt! Väldisponerad planlösning som erbjuder generösa rumsvolymer i sällskapsytorna som på entréplanet finns placerade i det fullutrustade köket och vardagsrumsdelen. Med en takhöjd på hela 7 meter, centralt placerad kamin, stora fönsterpartier med generöst ljusflöde och stilsäkra materialval så som vackert betonggolv inges här en mycket inbjudande helhetskänsla. Familjens privata ytor finner ni i ett Masterbedroom på entréplanet med både klädkammare och eget badrum. Även ytterligare ett sovrum, en gäst-wc samt ingång till det integrerade garaget via ett separat klädvårdsrum finns på det nedre planet. Via garaget finns även en groventré som leder er genom både klädvårdsrummet och till ett stort förråd med mycket bra förvaringsmöjligheter. På husets övervåning finns ytterligare sociala ytor i ett allrum, två sovrum i bra storlek samt ett badrum med både dusch, badkar och bastu. Dessutom nyttjar ni ett stort hobbyrum/lekrum, som även lämpar sig utmärkt till exempelvis tonårsrum, beläget ovan husets garagedel. Även praktisk förvaring i klädkammare finns här. Fantastiskt trädgårdstomt där hela familjen får förutsättningar att trivas. På husets baksida njuter härliga av dagar vid poolområdet med sol större delen av dagen och kvällen. Trädgården erbjuder även flera uteplatser och välplanerade stilfulla planteringar som ger en trivsam känsla. På husets entrésida finns dessutom en rejäl garageuppfart med infart till det integrerade garaget med stor asfalterad garageuppfart. Här i Lanna bor du i natursköna omgivningar med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. På bekvämt avstånd finns skola F-6 samt bollhall, även förskolor finns i området. Lanna är ett familjärt område med bra kommunikationer och fantastiska fritidsmöjligheter vilket gör Lanna till en attraktiv boendemiljö både för golfentusiaster och barnfamiljer. I området finns även en 24Food-butik med öppet dygnet runt alla årets dagar. Till Örebro centrum tar ni er med bil på ca 15 minuter. I Lanna finns Lanna Lodge golf resort som bedöms vara en av Sveriges bästa golfanläggningar. Här finns 18-hålsbana, restaurang, hotell med 71 rum, relax, gym och padelbanor. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Ängatorps sjöväg 2, Långvassen, Lekebergs kommun
  • Imorgon kl 15:00
Ängatorps sjöväg 2, Långvassen, Lekebergs kommun, bild 2
Ängatorps sjöväg 2, Långvassen, Lekebergs kommun, bild 3

Ängatorps sjöväg 2

Villa
Långvassen, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
3 950 000 kr
143 + 10 m²
4 rum
3 668 m² tomt

Välkommen till Långvassen och Ängatorps sjöväg! Här är villan för dig som prioriterar ett fritt, vackert läge med sjöutsikt kombinerat med ett fantastiskt relativt nytt och välbyggt hus. Villan är ett Sävsjö trähus i ett plan med en öppen planlösning där fokus ligger på stora fönsterpartier mot sjösidan där givetvis soldäcket och altanen är placerade. Villan har en inbjudande planlösning där ljuset flödar genom de sydvästliga stora fönsterpartierna och den centralt belägna öppna spisen som sprider värme och ger en ombonad atmosfär. Som golvbeläggning har man genomgående valt gran- och kalksten, badrummet är stort och helkaklat med bastu, känns lyxigt och klädvårdsavdelningen är rymlig och praktisk. Brygga vid sjön (med servitut) där du kan ta en fika eller ett dopp närhelst du önskar. Multen är för övrigt bland de bästa sjöarna i Västernärke vad gäller bad, fiske och båtliv. Bo permanent i detta lugna, lantliga område eller använd som ett exklusivt fritidsboende - valet är ditt!

  • Premium
Metallvägen 10, Mosås, Örebro kommun
  • Tis 7 maj kl 17:30
Metallvägen 10, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Metallvägen 10, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Metallvägen 10

Villa
Mosås, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 600 000 kr
99 + 38 m²
4 rum
563 m² tomt

Välskött kedjehus med lummig trädgård i bästa sydvästläge! Välkomna till Metallvägen 10 i barnvänliga Mosås, optimalt för familjen som önskar närhet till både natur, Örebro centrum och även förskola/skola. Här erbjuds ett inbjudande hem med gott om plats för hela familjen att trivas på. Ni har dessutom här ett mysigt uterum på baksidan där ni njuter av solen under större delen av dagen och kvällen! Huset värms upp via bergvärme som ger möjlighet till en god boendekonomi! Trivsam planlösning där entréplanet rymmer fina sällskapsytor. Ni umgås i ett smakfullt inrett kök med matplats och i ett vardagsrum med fint ljusinsläpp och med plats för både middagsbord och soffgrupp. Från vardagsrummet nås även utgången till uterummet som leder vidare ut i trädgården. På entréplanet finns även ett sovrum i bra storlek med generösa förvaringsmöjligheter samt ett stort och stilfullt nyrenoverat badrum med både dusch och tvättmaskin. En trappa upp på det övre planet finner ni ytterligare två sovrum i bra storlek samt en extra WC. På husets framsida parkerar ni bilen, antingen i garaget eller på den tillhörande uppfarten. I anslutning till garaget finns även bra förvaringsutrymmen i ett förråd. Området Mosås är ett trivsamt och lugnt område med närhet till natur och grönska. Perfekt läge för den som vill ha närhet till Örebro city men ändå inte vill bo mitt i stan. I familjevänliga Mosås är kommunikationsmöjligheterna mycket goda till både Örebro city och kumla. Mariebergs köpcentrum är bara ett stenkast bort med all dess utbud av mataffärer, klädesbutiker och restauranger. I området finns det både förskola och skola från förskoleklass till årskurs 6. Välkomna på visning!

  • Premium
Sandbunkergatan 10A, Lanna, Lekebergs kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Sandbunkergatan 10A, Lanna, Lekebergs kommun, bild 2
Sandbunkergatan 10A, Lanna, Lekebergs kommun, bild 3

Sandbunkergatan 10A

Radhus
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
2 495 000 kr
118,8 m²
5 rum
7 950 kr/mån
21 002 kr/m²

Varmt välkomna till Sandbunkergatan 10A! Här ges chansen att förvärva ett extraordinärt parhus med en otroligt fin helhet, så nära villa du kommer i smidig bostadsrättsform. Här är fördelarna många, stor hörntomt med tujor som ger gott om insynsskydd året om. Bostadens baksida erbjuder soligt läge med stort trädäck med spabad och plats för utegrupper att njuta av solen från tidigt- till sen kväll, vidare en stor grön trädgård. Framsidan har stensatt uteplats, gräsmatta och rejäl asfalterad uppfart med plats för flera bilar samt installerat med elbilsladdare. Bostadshuset om hela 118,8 kvm innefattar det mesta som går att önska. En rejäl takhöjd på båda plan, stora spröjsade fönsterpartier och öppen planlösning ger gott om naturligt ljusinsläpp från flera väderstreck. Genomgående hög standard med fullt utrustat kök, två helkaklade badrum med golvvärme samt separat klädvårdsrum. Stora sällskapsytor samt ett sovrum, tvättstuga och badrum erbjuds på entréplan. På det mer privata - övre planet finns ytterligare två sovrum båda i bra storlek, det ena sovrum har även utgång till terrassen. Vidare finns en klädkammare och ett allrum samt ett badrum med bubbelbadkar. Stora fina ytor i hela bostaden med gott om plats för familj och umgänge med vänner och bekanta. Här bor du i ett familjevänligt och naturnära läge med förskolor, skola och fina grönområden i närområdet. Ett stenkast från bostaden finns Lanna Lodge med spa och restaurang, en populär golfbana samt padelbanor och deras nytillskott ActionLodge med bl.a. bowling. I Lanna finns 24 Food och närmsta matbutik ligger i Vintrosa som ligger endast några minuter bort med bil. På 15 minuter når man enkelt Örebro via motorvägen och åt motsatt håll Karlskoga på ca 25 minuter. Varmt välkommen med intresseanmälan till ansvarig mäklare Frida Henriksson!

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 220