Mäklare Fabian Ståhl

Fabian Ståhl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Solvallagatan 7, Gamla Hjärsta, Örebro kommun
  • Sön 5 maj
Solvallagatan 7, Gamla Hjärsta, Örebro kommun, bild 2
Solvallagatan 7, Gamla Hjärsta, Örebro kommun, bild 3

Solvallagatan 7

Villa
Gamla Hjärsta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
9 000 000 kr
182 + 73 m²
5 rum
2 134 m² tomt

Bjurfors kan nu stolt presenterna denna fantastiska 20-talsvilla, varsamt renoverad av dess nuvarande ägare. Med en boarea om 182 kvm och fyra sovrum är detta hem en perfekt kombination av charm och modern komfort. Den imponerande utbyggnaden år 2000 bevarade 20-talscharmen och skapade extra utrymme, vilket gör detta hem både rymligt och unikt. Beläget på en stor tomt om 2134 kvm med optimalt solläge. Utomhusområdet är en dröm med en pool och ett tillhörande lusthus. Lusthuset är inte bara en plats för avkoppling, det är också utrustat med en kamin för att skapa en varm och inbjudande atmosfär året om. Det uppvärmda dubbelgaraget om 57 kvm med epoxigolv och fjärrstyrda portar erbjuder gott om plats för fordon och förvaring, med en praktisk vidbyggd carport. Den väl tilltagna och asfalterade uppfarten rymmer flera bilar och leder till detta spektakulära hem. Trädgården är en fröjd för ögat med en stor gräsyta och flera fruktträd. Både in- och utsidan av huset har varit välskött och omhändertagen genom åren. Med bergvärme för uppvärmning, fiberanslutning, och möjlighet till eld i kaminerna är detta hem både energieffektivt och modernt. Stora delar av huset är utrustat med vattenburen golvvärme. Hög standard genomsyrar husets interiör, vilket skapar en exklusiv och inbjudande atmosfär. Denna representativa villa i det attraktiva området har allt du behöver för att skapa ett lyxigt och bekvämt hem. Varmt välkomna med er intresseanmälan redan idag!

  • Premium
Stora Forsa Forsaviken 113, null, Motala kommun

Stora Forsa Forsaviken 113

Villa
Motala kommun
Bjurfors Örebro
4 495 000 kr
110 + 15 m²
5 rum
1 990 m² tomt

Välkommen till denna underbara fastighet belägen vid en av Vätterns mest fantastiska platser. Här erbjuds en unik möjlighet att äga en pärla vid sjön, komplett med en privat brygga och en tomt som är friköpt för din trygghet och flexibilitet. Utöver den friköpta delen arrenderas marken mellan fastigheten och sjön, vilket ger dig exklusiv tillgång till insynsskyddade stranden och en oändlig känsla av privatliv. Här bor man med en omedelbar närhet till Vätterns kristallklara vatten. Med den privata bryggan har du möjlighet att njuta av båtlivet, fiska eller bara koppla av vid vattnet i en fridfull och naturskön miljö. Denna pärla består inte bara av huvudhuset utan inkluderar också en charmig gäststuga och ett rymligt garage. Gäststugan erbjuder flexibla boendemöjligheter för besökande vänner och familj, medan garaget ger utrymme för fordon och praktisk förvaring. Huvudhuset är byggt med gedigna material och har en karaktäristisk tegelfasad som ger en tidlös och charmig atmosfär. Med en yta på ca 110 kvadratmeter erbjuder det bekvämt boende för hela familjen. Uppvärmning via bergvärme ger inte bara en effektiv och miljövänlig lösning, utan även en behaglig inomhusmiljö året runt. Nuvarande ägare har bott året om och haft en mycket låg förbrukning om ca 8000kWh/år. Denna fastighet är en dröm för naturälskare och de som söker en fristad vid vattnet. Med dess fantastiska läge och privat brygga ger den en unik livsstil och möjligheten att skapa minnen som varar livet ut. Tveka inte att ta chansen att äga denna pärla vid Vätterns vackra vatten. Kontakta oss idag för att arrangera en visning och upptäck själv allt som denna fastighet har att erbjuda. En båthamn i närområdet gör det enkelt att ta del av sjöaktiviteter och utforska sjöns skönhet. Till exempel finns det en trevlig segelklubb i hamnen som heter Sjöfararna. Här kan man pröva på segling för barn och ungdomar samt ett årligt seglarläger för barn och ungdomar under V.26 onsdag till söndag med utbildade instruktörer. Valborgsmässoafton har vi firande i hamnen med brasa, chokladhjul samt lotterier och korvförsäljning. Byföreningen som anordnar detta heter Sörbygdeföreningen. Vänligen observera att en ombyggnad av Riksväg 50 i närheten av denna fastighet kommer att genomföras. Detta medför att fastighetens läge blir ännu mer privat och rofyllt. För mer detaljerad information om detta projekt rekommenderar vi att du besöker Trafikverkets webbplats. Vi uppmuntrar dig att utforska Trafikverkets dokumentation för att få en fullständig bild av planerna för ombyggnaden. Om du har frågor eller funderingar kring hur detta kan påverka fastigheten och dess omgivningar, rekommenderar vi att du kontaktar Trafikverket direkt för att få ytterligare information och klarlägganden.

Ingenjörsgatan 19B, Öster, Örebro kommun

Ingenjörsgatan 19B

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 095 000 kr
25,3 m²
1 rum
vån 2/2
1 906 kr/mån
43 281 kr/m²

Med en fantastisk placering på Ingenjörsgatan 19B, våning 2, välkomnar vi er till denna charmiga lilla pärla i lugna och eftertraktade Almby. Perfekt beläget mellan Universitetet och City, med en låg månadsavgift! Det här otroligt mysiga hemmet har en egen entré på framsidan av huset. Lägenheten är optimalt planerad och har genomgående stilrena materialval. En praktisk hall med klinkergolv och generös klädförvaring välkomnar dig in. Det smakfulla köket erbjuder gott om förvaring och modern maskinell utrustning. Intill köket ligger en ljus och trivsam allrumsdel som flexibelt anpassas efter dina behov och önskemål. Badrummet är rymligt och helkaklat, utrustat med både dusch och en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Hela lägenheten präglas av fina ytskikt såsom parkettgolv och vitmålade väggar. Jag ser verkligen fram emot att få visa er detta underbara lilla hem!

  • Plus
Tallsoppsvägen 34, Ekeby-Almby, Örebro kommun
  • Mån 29 apr

Tallsoppsvägen 34

Lägenhet
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 195 000 kr
144 m²
6 rum
6 790 kr/mån
22 188 kr/m²

På lugna familjevänliga Tallsoppsvägen i Ekeby-Almby finner ni detta stora radhus med en mycket fin helhet. Här bor du med rejält med kvadratmeter, rymd och fin takhöjd, men i smidig radhusform! Bostadens baksida erbjuder bästa söderläge med gräsmatta och stort trädäck samt ett härlig spabad. Framsida med asfalterad uppfart, carport och förråd. På den generösa uppfarten får du med enkelhet plats med flertal bilar. Bostadshuset om hela 144 kvm innefattar det mesta som önskas av den kräsne. En takhöjd om 2,80 m på entréplan, upp till 3,50 m på övre plan i kombination med stora spröjsade fönsterpartier och öppen planlösning ger gott om naturligt ljusinsläpp och ljusflöde. Genomgående fin standard och golvvärme på hela nedervåningen. Fullutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter och fin matplats. Två helkaklade badrum samt separat klädvård/skafferi. Stora sällskapsytor med härlig rymd samt ett sovrum, tvättstuga, ett rymligt invändigt förråd och badrum på entréplan. På det mer privata övre planet finns tre sovrum, allrum med utgång till stor terrass med morgonsol. Du finner också ett rymligt badrum med bubbelbad och takdusch. Generellt stora fina ytor med gott om plats för hela familjen. I Ekeby Almby bor du granne med Hjälmaren och härliga naturområden. Kärleksstigen längs Hjälmaren leder ner till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känt för sina vackra ekar och ängar. Skola och förskola i området med förskolorna Ekebergabacken och Heimdal samt friskolan Fyren för årskurs F-6. Endast 10 min med bil till citykärnan med all service man kan önska sig. Länstrafikens buss 800 går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen. Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns pizzeria samt en 24h butik där du dygnet runt kan handla det som saknas hemma. Från Ekeby-Almby är det ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet och ca. 7 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis. Välkommen med din intresseanmälan.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Måltidsstigen 2, Lanna, Lekebergs kommun
Måltidsstigen 2, Lanna, Lekebergs kommun, bild 2
Måltidsstigen 2, Lanna, Lekebergs kommun, bild 3

Måltidsstigen 2

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
5 350 000 kr
149 m²
6 rum
1 270 m² tomt

Välkommen till ditt framtida hem, en exklusiv 1-plansvilla som omfamnar modern elegans och bekvämlighet. Med en yta på 149 kvm är detta hem perfekt för den som söker både rymd och funktion i varje vrå. Steg in genom dörren och möt två generösa allrum, var och en utformad för att skapa en atmosfär av avkoppling och samvaro. Med fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen, eller möjligheten att skapa utrymme för arbete och hobby. Det separata klädvårdsrummet ger en extra touch av praktiskt lyx, medan de två badrummen ger bekvämlighet och stil. Kökets diskreta öppna planlösning mot ett av vardagsrummen skapar en perfekt plats för umgänge och måltider tillsammans, med ryggåstak och stora fönsterpartier som fyller rummet med ljus och liv. Med uppvärmning via bergvärme och vattenburen golvvärme i hela plattan kan du njuta av komfort året runt, med minimal miljöpåverkan och låga driftskostnader. Det rymliga 1-bilsgaraget är utrustat med fjärrport för enkel åtkomst och bekväm parkering. Dessutom finns en laddbox installerad för att möta behoven hos dagens elektrifierade fordon. Utanför huset väntar en uppfart som rymmer 3-4 bilar, inramad av vacker stenläggning och en välskött tujahäck som ger en känsla av avskildhet och lugn. På baksidan av tomten finner du ett imponerande trätall med en pergola och spabad, perfekt för avkoppling och underhållning under varma sommardagar eller stjärnklara nätter. Med ett optimalt solläge kan du njuta av solens strålar när du vill, var du vill. Denna villa erbjuder inte bara en plats att bo, utan en livsstil av lyx, komfort och bekvämlighet. Välkommen hem till din drömvilla.

  • Premium
Lanna Västergården 1, Lanna, Lekebergs kommun

Lanna Västergården 1

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
4 495 000 kr
122 m²
5 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till detta charmiga 1800-talshus med moderna bekvämligheter och historisk karaktär! Detta 122 kvm stora hem bär stolt på sina anor från sent 1800-tal och erbjuder en unik kombination av traditionell snickarglädje och modern komfort. Med sina 5 rum och kök, inklusive 2-3 mysiga sovrum, finns det gott om plats för familjen att växa och trivas. Genom den imponerande trädallén möts ni av en välskött och vacker vändplan. På trädgårdens baksida finns en charmig ekonomibyggnad som erbjuder utmärkta förvaringsmöjligheter för alla dina behov. Inuti huset välkomnar dig en atmosfär av värme och hemtrevnad. Det moderna badrummet erbjuder avkoppling efter en lång dag, medan jordvärmen ser till att du håller dig varm och bekväm under alla årstider. Den generösa 1 hektar stora tomten öppnar upp för möjligheter till avstyckning för den som önskar, samtidigt som den ger gott om plats för lek och avkoppling. Förskolan finns inom bekvämt avstånd, vilket gör detta till det perfekta hemmet för unga familjer som söker en lugn och trygg miljö att växa upp i. Med närhet till allt från natursköna promenadvägar, är detta hus mer än bara ett hem - det är en livsstil. Så ta chansen att bli ägare till denna historiska pärla och skapa dina egna minnen här. Varmt välkomna med er intresseanmälan.

Långbyn 210, Långbyn, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Långbyn 210, Långbyn, Örebro kommun, bild 2
Långbyn 210, Långbyn, Örebro kommun, bild 3

Långbyn 210

Villa
Långbyn, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
6 495 000 kr
165 + 285 m²
3 775 m² tomt

Upptäck denna extraordinära fastighet som ligger inbäddad i en naturskön och fridfull omgivning, bara en kort promenad från sjön Lången. För entusiasten inom verkstad, bilar och hobbyprojekt är detta hemmet ni alltid drömt om! Med oöverträffade garageutrymmen och verkstadsfaciliteter är detta ett sant paradis för motorälskare och skapare. Varje hörn av denna egendom utstrålar potential och vi ser fram emot att guida er genom dess möjligheter. Det charmiga bostadshuset bjuder in till gemytliga sammankomster med sina generösa sällskapsytor och imponerande takhöjd. Här finns även potential att skapa fler rum för att möta familjens behov och önskemål. Huset är utrustat med ett imponerande vidbyggt garage som enkelt rymmer upp till 10 bilar och kan användas för allt från fordonssamlingar till verkstadshobbyer. Dessutom finns ett friliggande garage på 120 kvadratmeter med dubbla portar, vilket ger ytterligare utrymme för fordon och hobbyprojekt. Det vidbyggda garaget har även det dubbla portar för extra bekvämlighet och tillgänglighet. Utomhusmiljön är lika fantastisk som interiören. Med gott om plats för lek, trädgårdsarbete eller bara för att njuta av naturens skönhet blir trädgården en förlängning av ditt nya drömhem. Närheten till fritidsmöjligheter är oslagbar. Med badplatsen vid Kårstaö och Hovsta samhälles bekvämligheter inom räckhåll blir vardagslyx och rekreation en del av din nya livsstil. Sjön Lången är inte bara en plats för avkoppling och aktiviteter utan spelar även en viktig roll för fågellivet, vilket gör varje dag till en möjlighet att upptäcka naturens underverk. Missa inte chansen att bli en del av denna unika gemenskap och livsstil – kontakta oss idag för att boka din personliga visning och upptäck alla fördelar med att bo vid sjön Lången.

  • Premium
Pråmkajen 53, Öster, Örebro kommun
Pråmkajen 53, Öster, Örebro kommun, bild 2
Pråmkajen 53, Öster, Örebro kommun, bild 3

Pråmkajen 53

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 995 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
6 494 kr/mån
35 235 kr/m²

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva en rymlig 4:a på det övre planet med en förtrollande radhuskänsla i hjärtat av Åstaden. Belägen intill småbåtshamnen, i en av Örebros mest förtjusande områden, erbjuder denna bostad enastående närhet till stadsparken, Örebro city och vackra naturreservat – allt inom några minuters promenadavstånd. Den ljusa och välplanerade bostaden skapar en harmonisk sällskapsyta genom den öppna planlösningen mellan det exklusivt utrustade köket och vardagsrummet. Stora fönsterpartier flödar in naturligt ljus, och två helkaklade badrum samt tre sovrum, varav ett ansluter till en rymlig walk-in closet, gör detta till en boendemiljö av högsta kvalitet. Genomgående parkett och klinkergolv kombinerat med vita väggar skapar en stilren och modern atmosfär. Området vid Pråmkajen utmärker sig som tryggt, med endast några minuters promenad till stadsparken, Örebro city, samt Oset och Rynningeviken – områden som lockar med en förtjusande och varierad natur med rikt fågel- och växtliv. Här finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, perfekta för avkoppling och friluftsliv. Motionsspår och Naturens hus skapar möjligheter för aktiv rekreation. Inom gångavstånd återfinns förskola, skola och Örebro universitet, vilket gör området till ett idealt val för familjer. Busshållplatser, livsmedelsbutiker och restauranger inom kort avstånd gör att bilen inte är nödvändig i vardagen. Denna bostad erbjuder en perfekt kombination av stil, komfort och en levande omgivning, vilket skapar en trivsam tillvaro i det eftertraktade Åstaden.

  • Premium
Stortorp 606, Stortorp, Örebro kommun

Stortorp 606

Villa
Stortorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 995 000 kr
134 m²
5 rum
3 085 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem! Denna nybyggda Smålandsvilla erbjuder det bästa av lantlig charm och modern bekvämlighet. Ett fullt utrustat attefallshus följer med denna fastighet, vilket ger dig flexibiliteten att använda det som ett gästhus för vänner och familj eller att hyra ut för extra intäkter. Fastigheten har en lantlig belägenhet som ger dig den ultimata friden och avskildheten. Här kan du njuta av de vackra vyerna och det generösa solläget som bjuder in till avkopplande stunder utomhus. Med en tomt om ca 3000 kvadratmeter har du gott om utrymme att förverkliga dina trädgårdsdrömmar. Perfekt för trädgårdsentusiaster eller för att ge barnen gott om utrymme att leka. Detta hus, från Smålandsvillan, är modellen Vrigstad och erbjuder en harmonisk design med en inredd övervåning. Här finns 5 rum och kök, inklusive 3 rymliga sovrum. Det här är en unik möjlighet att äga en nybyggd villa i en underbar lantlig miljö. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka detta fantastiska hem själv!

Kristinebergsvägen 9, Marieberg, Örebro kommun

Kristinebergsvägen 9

Villa
Marieberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 995 000 kr
150 + 20 m²
6 rum
725 m² tomt

Mitt i hjärtat av eftertraktade och idylliska villaområdet Marieberg, på privat och fint anlagd trädgårdstomt med optimalt solläge! Välkomna till Kristinebergsvägen 9 och denna familjevilla där ni även erbjuds både ett stort härligt uterum och friliggande garage. Här kombineras den moderna designen med en varm atmosfär och skapar en inbjudande känsla. Planlösningen är välplanerad och de 150 kvadratmeterna fördelas över två plan. Här umgås ni i sällskapsdelen på entréplanet där ett öppet samband mellan ytorna i kök, matplats och vardagsrum ger gott om plats för hela familjen att umgås på. Dessutom ger det inglasade uterummet möjlighet till härliga middagar med vänner och familj. Entréplanet rymmer även ett stort sovrum, ytterligare ett sovrum/klädkammare, stilfullt inrett helkaklat badrum med dusch samt separat klädvårdsrum. En trappa upp på övervåningen finns ytterligare tre sovrum i bra storlek samt ännu ett helkaklat badrum. På det övre planet ryms dessutom extra sällskapsytor i ett generöst tilltaget allrum med bra med utrymme för både soffgruppsmöblemang och kontorsdel om så önskas. Vid behov kan allrummet enkelt göras om till ett extra sovrum. Husets utemiljö omsluts av en insynsskyddande häck och ger en privat känsla. Framsidan är lättskött och mycket stilsäkert anlagd med stenläggning på den stora garageuppfarten och fina planteringar som leder upp mot entrén. Trädgården på baksidan är placerad i sydvästläge och ger chans till många soltimmar. Här erbjuds förutom uterummet två altaner och härliga gräsytor som ger möjlighet till både lek, odling och planteringar. Marieberg är ett populärt och barnvänligt område med förskola och skola F-6 i området. Busshållplats finns inom gångavstånd med bra kommunikationer till både Mariebergs köpcentrum och Örebro city. Välkomna på visning!

Bäckvägen Etapp 2, Bettorp, Örebro kommun

Bäckvägen Etapp 2

Övrigt
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 399 000 kr
105 m²

Söker du lokal till ditt företag eller till din hobbyverksamhet? Då har vi lösningen! På Bäckvägen i Bettorp kommer det inom kort finnas ett färdigställt projekt med friköpta industrilokaler redo att tillträdas. Omgående tillträde är möjligt och det finns endast ett 2 av 36 lokaler kvar till försäljning, passa på att ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1 399 000 kr Pris för en gavelenhet: 1 599 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Tillträde: Omgående tillträde är möjligt. Varje fastighet är på totalt ca 105 kvm varav 72 kvm golvyta och 33 kvm entresolplan. Varje lokal är även försedd med en luftvärmepump anpassad efter lokalens storlek. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,65 meter. Varje enhet har en vikport om 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp, isolerade väggar och är förberedd för wc och handfat. Du kan även inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA och el finns framdraget till varje fastighet. Utöver detta finns en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en enhet och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och motorcyklar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin enhet tillsammans. Som köpare kommer din fastighet en del av en samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen, samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Du blir även lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. I det fall din verksamhet är momsregistrerad har du möjlighet att lyfta tillbaka moms. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Fabian Ståhl, [email protected], 0730-50 04 97 Tim Larsson, [email protected], 0704-56 97 56 På www.egenlokal.se/projekt/orebro finns ytterligare information.

  • Nyproduktion

Visar alla 11