Bjurfors Örebro

Bjurfors Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tjädervägen 10A, Älvtomta, Örebro kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Tjädervägen 10A, Älvtomta, Örebro kommun, bild 2
Tjädervägen 10A, Älvtomta, Örebro kommun, bild 3

Tjädervägen 10A

Villa
Älvtomta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
4 450 000 kr
103 + 60 m²
5 rum
696 m² tomt

Välkomna till Tjädervägen 10 och ett väl underhållet hus! Här har inget lämnats åt slumpen utan renovering skett med fingertoppskänsla för detaljer, färger, material och kvalitet. Många av de stora renoveringarna är gjorda vilket borgar för flera bekymmersfria år framöver. Bland annat har huset under åren fått nytt tak, nya 3-glasfönster, nyrenoverade ytskikt invändigt och nyrenoverade badrum. Se renoveringsbeskrivningen för mer information om åtgärder och exakta årtal. Här finns 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Invändigt finner vi ett rymligt vardagsrum med gott om öppna ytor och plats för stora sällskap. Halvöppen planlösning med god kontakt mellan kök och vardagsrum, där köket fått en mera skyddad placering. Vardagsrummet leder vidare ut till det inglasade uterummet med plats för soffgrupp och stolar. Huset erbjuder fyra möjliga sovrum där ett befinner sig på entréplan och två på övervåningen. Det fjärde och sista möjliga sovrummet är idag inrett som tv-rum men kan med enkelhet inredas till sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderob. Källaren har även en tvättstuga, två rymliga förråd och ett hobbyrum. Hobbyrummet har tidigare fungerat som garage men idag är igensatt med egen ytterdörr. Huset har två badrum som återfinns på entréplan och källarplan. Båda badrummen har renoverats med klinker på golv och vägg samt golvvärme. Från övervåningens hall nås även en WC. Utvändigt finns bland annat en rymlig uppfart med ett isolerat enbilsgarage med gott om plats för bil samt förvaring. Från uterummet nås baksidan med ett spabad, en takbeklädd uteplats samt ett cykelförråd. På bekvämt avstånd hittar ni allt ni kan tänkas behöva för en bekväm vardag – mataffär, förskola, skola, vårdcentral och pizzeria!

  • Premium
Västra Nobelgatan 30C, Väster, Örebro kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Västra Nobelgatan 30C, Väster, Örebro kommun, bild 2
Västra Nobelgatan 30C, Väster, Örebro kommun, bild 3

Västra Nobelgatan 30C

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 195 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/3
3 394 kr/mån
32 297 kr/m²

Välkommen till Västra Nobelgatan 30C och denna stilrena bostad i ett perfekt läge med gångavstånd till Örebros stadskärna! Genomgående fina parkettgolv och vita väggar och med en mysig balkong som erbjuder många soltimmar i söderläge. In i bostaden möts man av köket i öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Den generösa takhöjden på 2,7 m gör att bostaden känns större än dom 37 kvadratmetrarna den är. Det stilrena köket är utrustat med allt man kan tänkas önska. Vardagsrummet ger plats åt soffgrupp och även en mindre kontorshörna, fint ljusinsläpp i soligt söderläge. Härifrån når man även balkongen där många timmar sent inpå kvällen kan avnjutas. Sovrummet finns i anslutning till vardagsrummet och har gott om plats för säng och annat möblemang. Helkaklat och rymligt badrum som nås från hallen, utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, spotlights i tak och skön golvvärme. - En perfekt första bostad för studenten eller som första lägenhet! Föreningen har en gemensam innergård och till lägenheten hör två förråd. Lägenheten är belägen centralt Väster. Härifrån kan du snabbt och smidigt kan ta dig till stadskärnan - till fots, med cykel eller med buss. I närheten finns allt du kan tänkas behöva: bank, apotek, caféer, konditorier, pizzerior, restauranger och klädbutiker samt mataffärer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Gabriel Damar vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Eldvalla 309, Glanshammar, Örebro kommun
  • Ons 7 aug kl 18:15
Eldvalla 309, Glanshammar, Örebro kommun, bild 2
Eldvalla 309, Glanshammar, Örebro kommun, bild 3

Eldvalla 309

Villa
Glanshammar, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
4 695 000 kr
196 + 106 m²
6 rum
6 093 m² tomt

Välkomna till Eldvalla 309 och en fastighet med mycket extra! Med sitt lantliga läge är denna fastighet en dröm för den som söker komfort och kvalitet. Bostadshuset har noggrant och genomtänkt renoverats med gedigna materialval vilket har resulterat i ett hus med hög standard. Här finner du ett hem som inte bara är vackert utan även smart och praktiskt planerat. Husets 196 kvadratmeter fördelas på sex rum och kök varav fyra sovrum. Här erbjuds stora ytor att röra sig på med plats för stora sällskap. Omsorgsfullt renoverat hus med massiva spegeldörrar och vackra detaljer såsom, spegelister på vägg, allmogesocklar, antikfoder och fönsterbänkar i kolmårdsmarmor. På entréplan finns bland annat en rymlig hall med praktisk förvaring av kläder i garderob, ett sovrum/kontor, ett vackert kök samt ett stort vardagsrum med gott om utrymme för stora sällskap. Intill hallen finns även ett helkaklat badrum. Övervåning med tre fullstora sovrum, ett rymligt allrum samt ett helkaklat badrum. Källarplan med gott om förvaringsytor och pannrum. Till fastigheten hör en rymlig tomt samt flertalet ekonomibyggnader för den som söker utrymmet alternativt extra inkomst. Se utförligare beskrivning under "övriga byggnader". Säljaren har haft intäkter under 2023 genom uthyrning av förvaring i ladan med intäkter om ca 70 000 kr/år, vilket ger en god boendeekonomi. Här erbjuds ni en bekväm vardag med naturen runt hörnet och endast 15 min in till Örebro centrum. I Glanshammar finns förskola, skola F-6. frisör, matbutik, pizzeria och kyrka. Bra bussförbindelse in till Örebro samt närhet till natur med naturreservat och fina leder. Kort bilresa till badplatser i Hjälmaren. Varmt välkomna kontakta ansvarig mäklare Anton Lindström för intresseanmälan!

  • Premium
Hertig Karls Allé 66, Centralt Väster, Örebro kommun
Hertig Karls Allé 66, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 2
Hertig Karls Allé 66, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 3

Hertig Karls Allé 66

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/3
4 266 kr/mån
24 911 kr/m²

Välkomna till denna alldeles underbara lägenhet - på charmig gata centralt Väster! Högst upp i huset ger fint ljusinsläpp. Lägenheten är välplanerad och alla rum har sin perfekta yta. Här erbjuds ett stort härligt kök med gott om förvaring samt rymlig plats för matbord vid fönsterparti. Ett lättmöblerat och trivsamt vardagsrum med utgång till mysig balkong, stort sovrum med snyggt trägolv och fina garderober samt ett modernt helkaklat badrum! Här kan du bara flytta in och njuta! Till lägenheten hör en charmig balkong med underbar södersol! Det här är ett hem att trivas i helt enkelt - välkommen hit! Här bor ni med närheten till City, bra kommunikationer med direktbuss till Universitet, närhet till både livsmedelsbutiker, restauranger och grönområden.

  • Premium
  • Balkong
Ekevägen 9, Södra Lindhult, Örebro kommun
  • Tis 13 aug kl 18:30
Ekevägen 9, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Ekevägen 9, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Ekevägen 9

Villa
Södra Lindhult, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
8 895 000 kr
192 + 50 m²
5 rum
964 m² tomt

Exklusiv och påkostad enplansvilla i ett mycket bra läge i populära och barnvänliga Södra Lindhult! Välkomna till Ekevägen 9 och detta välplanerade hem med stora sociala ytor och flera bra sovrum. Vackert stengolv i hall, vardagsrum, kök och master bedroom. Parkettgolv i övriga tre sovrum. Tomten är noga planerad och kräver minimalt med skötsel, här kan ni njuta av många sköna soltimmar både på husets framsida med spabad och en insynsskyddad uteplats, samt baksidan som vetter mot naturområde. På baksidan finns även ännu en mysig uteplats. Till huset hör även ett stort integrerat dubbelgarage med stora förvaringsytor. Du välkomnas in via entrén och vidare in i det underbara vardagsrummet som erbjuder en generös och imponerande takhöjd som bidrar till en härlig känsla av rymd. Vardagsrummet är i mycket bra storlek och har plats för en stor soffgrupp, matbord för 8 personer samt 4 sittplatser vid den rejäla köksön med en vacker granitskiva. Den öppna planlösning mellan köket och vardagsrummet gör det enkelt att umgås med vänner och familj medans middagen tillagas. Köket från Ballingslöv är stilrent och ljust med flera fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vita köksluckor och en elegant svart granitskiva samt rostfria vitvaror. Bostadens master bedroom är i mycket bra storlek och har utrymme för dubbelsäng, skjutdörrsgarderob samt byråer. Detta sovrum har ett eget badrum med ett inbjudande bubbelbadkar, dusch samt bastu. Det finns även en stor walk in closet som gör det enkelt at hålla ordning och reda och skapar en extra känsla av lyx. Huset erbjuder utöver detta sovrum ytterligare tre sovrum, ett till badrum, klädkammare samt tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mycket skåp och bänkyta. Det rymliga dubbelgaraget med klinkergolv nås via huset och gör det smidigt att komma hem med både familjen och matkassarna efter storhandlingen. I garaget finns även ett väl tilltaget förråd. Södra Lindhult är ett mycket populärt och omtyckt område som är beläget söder om Örebro. I närområdet finns skolor, förskolor, vårdcentral, pizzeria samt goda kommunikationsmöjligheter till och från Örebro city samt mycket smidig anslutning till E18/E20. Bostaden är väl omhändertagen av nuvarande ägare - här är det bara att flytta in och njuta av ett bekvämt hem i ett lugnt och tryggt område! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka tid för visning! Lars Olsson, 076 180 24 02 eller [email protected]

  • Premium
  • Energieffektiv
Termikgatan 21A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Termikgatan 21A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 21A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 21A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 595 000 kr
48,8 m²
2 rum
vån 4/5
4 960 kr/mån
32 684 kr/m²

Högt upp i huset finner ni denna optimalt planerade lägenhet med underbar hörnbalkong med utsikt mot grönskande omgivningar! Det är verkligen vackert här uppe! Här finns nu chansen att få flytta in i en mycket välplanerad lägenhet - helt perfekt för studenten eller som första bostad! Här erbjuds ett rymligt vardagsrum, ett fullutrustat smakfullt kök med bra förvaring, ett trevligt sovrum och ett stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Genomgående hög standard i hela lägenheten med smakfulla och välvalda material! I avgiften till föreningen ingår värme, bredband och tv. Föreningen erbjuder också en charmig innergård för medlemmarna med lekplats, odlingsmöjligheter, en egen pool och bastu med rum för omklädnad. Lugnt område med närhet till universitetet och city. I området finns bl.a stor livsmedelsbutik, Backahallen, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Isgatan 11, Öster, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 18:30
Isgatan 11, Öster, Örebro kommun, bild 2
Isgatan 11, Öster, Örebro kommun, bild 3

Isgatan 11

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 7
3 561 kr/mån
35 746 kr/m²

Välkommen till populära öster och en bostad på en mycket attraktiv adress! Via hissen når du sjunde våningen och denna ljusa 3:a med stor balkong som erbjuder vacker utsikt både över föreningens innergård och östers vackra kvarter. Lägenheten är välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt! Här bor du i ett perfekt läge med det mesta Örebro har att erbjuda i närheten. Inom promenadavstånd finns Wadköping, Stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån, Universitetssjukhuset och Örebro citys puls med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. För dig som är sportintresserad bor du granne med Behrn Arena där fotboll, hockey och bandy erbjuds. Matbutik finns ett par minuters promenad från bostaden. Lägenheten erbjuder sociala ytor där de generösa fönsterpartierna skapar en ljus bostad. Ett ljust modernt kök med full maskinell komfort länkas samman med vardagsrummet via öppen planlösning. Från vardagsrummet nås bostadens fina och rymliga balkong med ett härligt läge och vacker utsikt. I bostaden finns även två sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin och torktumlare, samt en välkomnande hall med en rymlig klädkammare. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Förråd finns i husets entréplan. Goda kommunikationsmöjligheter med bussförbindelser utanför dörren samt cykelbana både till Örebro universitet och till city. Varmt välkomna att boka in er till visningen! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lars Olsson för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagmarksgatan 13A, Sörby/Eklunda, Örebro kommun

Hagmarksgatan 13A

Lägenhet
Sörby/Eklunda, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 450 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 436 kr/mån
26 852 kr/m²

Endast några trappsteg upp finns denna välplanerade och charmiga 2:a! Här välkomnas ni direkt av rymlig hall, ett mycket trevligt kök och genom bevarade gamla dubbeldörrar nås ett stort härligt vardagsrum med vacker fiskbensparkett! Lägenheten är genomgående ljus och tilltalande. Perfekt placerad mellan citykärnan och Universitetet finns denna populära bostadsrättsförening - cykelavstånd till allt du behöver i Örebro! Från vardagsrummet nås den underbara inglasade balkongen som har utsikt över välskött gård och härligt soligt västerläge. Välkomna hit!

  • Balkong
Kyrkvärdsvägen 6, Almby, Örebro kommun

Kyrkvärdsvägen 6

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 395 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 593 kr/mån
27 087 kr/m²

I populära Almby finns denna smakfulla och ljusa 2:a högst upp i huset nu till salu! I ett perfekt läge - placerad mellan Örebro Universitet och city finner vi denna bostad i HSB brf Mälaren, en stabil och populär förening. Bostadens 51,5 kvadratmeter är väldisponerade där en välkomnande entréhall med inbyggd förvaring erbjuds. Intill hallen ligger det ljusa och hemtrevliga köket, här erbjuds matplats invid fönstret samt gott om arbetsyta och förvaring. Vidare hittar vi ett rejält vardagsrum med fint ekparkettgolv och utgång till balkongen i soligt söderläge som vetter mot en lugn gata med fin grönska utanför. Vardagsrummet har plats för både mat- och soffdel. Bostaden har även ett sovrum i bra storlek med inbyggda garderober för extra förvaring. Badrummet har kaklade väggar och våtrumsmatta, med uppdaterat handfat med kommod och spegelskåp samt en glasvägg för att skärma av på ett snyggt och praktiskt sätt. En genomgående trivsam och ljus bostad med bra förvaring och hiss ända upp till våningsplanet. Till bostaden hör ett förråd och ett matkällarförråd! Bostadens placering ger ett kanonläge i populär stadsdel med närhet till det mesta som man kan önska sig! Gångavstånd till både Universitetet och matbutik, bra cykelavstånd till Örebro city och Usö. Inom någon minuts avstånd finns flertalet restauranger, pizzerior, gym, två matbutiker, fik och apotek. Även närhet till Behrn Arena med fotboll, bandy och hockey. Från Kyrkvärdsvägen har du också nära till flera grönområden som vackra Oset med många fina promenadstråk och fin natur, markaskogen med löpspår, Örebro city Golf med 18-håls och 9-håls bana samt Sörbybacken. Varmt välkommen på visning! För intresse kontakta ansvarig mäklare Frida Henriksson.

  • Balkong
  • Hiss
Trumpetaregatan 15A, null, Örebro kommun
  • Imorgon kl 12:00
Trumpetaregatan 15A, null, Örebro kommun, bild 2
Trumpetaregatan 15A, null, Örebro kommun, bild 3

Trumpetaregatan 15A

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 695 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 102 kr/mån
24 745 kr/m²

Välkommen till Trumpetaregatan 15A och denna trivsamma och välplanerade bostad i ett eftertraktat läge! Här bor du med närhet till city, goda kommunikationer och fina promenadstråk vid Svartån! Välkomnande och rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen i form av hatthylla samt en klädkammare. Hallen tar dig vidare in till kök, vardagsrum samt båda sovrummen. Härifrån når du även det helkaklade badrummet med wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork och tvättmaskin. Mörkt klinkergolv och vita väggar skapar en modern och tidlös känsla. Bostadens vardagsrum är i bra storlek och har utrymme för både soffgrupp och ett matbord. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som är belägen i ett fritt läge. Balkongen är i bra storlek och har plats för utemöbler. Här finns ett smart terrasstängningsystem av genomskinlig rullfolie vilket gör att den kan nyttjas även vid regn och kallare årstider. Köket har vita släta köksluckor med mörk mosaik ovanför bänkytorna. Vid köksfönstret finns plats för ett matbord. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt samt ugn. Två sovrum som båda erbjuder förvaringsutrymmen, det ena i form av två inbyggda garderober och det andra med en praktisk skjutdörrsgarderob. Lägenheten passar dig som vill bo med närhet till Resecentrum och Örebro city. Perfekt till dig som är student eller till dig som vill bo i grönskande omgivningar. Här på Trumpetaregatan bor du granne med Svartån och fina promenadstråk längs ån. Det är nära till shopping, restauranger och nöjen och det finns bra cykelvägar till Universitetet. Bra bussförbindelser och smidigt att ta sig till påfart/avfart på motorvägen. I området finns det mataffärer och parker. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
Hornstensvägen 4, Lundby, Örebro kommun

Hornstensvägen 4

Villa
Lundby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 795 000 kr
130 + 33 m²
4 rum
474 m² tomt

I ett mycket bra läge i området och på sparsamt trafikerad gata kan nu er familj få flytta in i detta trivsamma villa i 1,5-plan med tillhörande garage och baksida med västerläge. För den som önskar kan man enkelt göra om planlösningen för att få fyra-fem sovrum. Väldisponerad planlösning där ni på entréplanet erbjuds sällskapsytor i ett inbjudande kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till baksidan med stenplattor och gräsmatta i soligt västerläge. På entréplanet finns även en gäst-wc samt en separat tvättstuga med utgång till bostadens garage. En trappa upp på husets övervåning nyttjar ni ytterligare sociala ytor i ett allrum med utgång till balkongen med utsikt över trädgården. Övervåningen rymmer två sovrum. Här uppe finns även ett badrum. Fin och lättskött trädgårdstomt med välkomnande framsida. Från framsidan nås även garaget med tillhörande garageuppfart. I barnvänliga Lundby har ni allt ni kan tänkas behöva tack vare närhet till Boglundsängens handelsområde med stora och välsorterade mataffärer, butiker och restauranger. Även förskola, skola F-6 och busshållplats finns på gångavstånd! Välkomna på visning!

Oskarsvägen 39, Öster, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Oskarsvägen 39, Öster, Örebro kommun, bild 2
Oskarsvägen 39, Öster, Örebro kommun, bild 3

Oskarsvägen 39

Villa
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
8 495 000 kr
146 + 65 m²
5 rum
308 m² tomt

Mitt i mellan stadspuls och det rogivande lugnet i Stadsparken erbjuds er familj nu denna chans att få förvärva detta smakfulla och charmiga boende anno 1912 som har varit i samma familjs ägo de senaste 19 åren! Välkomna till en av Örebros mest attraktiva adresser Oskarsvägen, mitt i hjärtat av Öster, och detta hem som renoverats med varsam hand. Här samspelar vackra detaljer såsom vackert fiskbensparkett, bröstpaneler med speglar och höga golvsocklar med nyare modern design i köket och skapar tillsammans en mycket trivsam helhet! Ni välkomnas in i huset via den vackra pardörren som leder in i den rymliga hallen med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Husets planlösning är väldisponerad och rymmer gott om sällskapsytor på entréplanet. Här umgås ni i både det härliga vardagsrummet och i det stilsäkert inredda och fullutrustade köket som under sommaren binds ihop med den mysiga och insynsskyddade altanen. Vardagsrummet är i mycket bra storlek och har plats för både soffgrupp och ett stort matbord. Även i köket finns plats för matbord samt sittplatser och plats för umgänge vid köksön medan middagen tillagas. På entréplan finns även en wc. En trappa upp är familjens privata ytor placerade i form av fyra sovrum i mycket bra storlek samt ett helkaklat badrum med badkar. Husets källare erbjuder tvättstuga, ett hobbyrum samt förvaringsutrymmen. Lättskött och mysig trädgård med en inbjudande altan som under sommaren blir en naturlig förlängning av köket. Garage samt garageuppfart precis intill husets entré. Här bor ni i ett lättskött och vackert hus med närhet till citykärnan och det rogivande lugnet i Stadsparken – det bästa av två världar! På promenadavstånd hittar ni även Wadköping, vackra promenadstråk längs Svartån, Universitetssjukhuset och restauranger. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
Fjärilsvägen 20, Adolfsberg, Örebro kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Fjärilsvägen 20, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Fjärilsvägen 20, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Fjärilsvägen 20

Radhus
Adolfsberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 995 000 kr
185 + 45 m²
6 rum
491 m² tomt

Löpande renoverad och mycket välskött familjevilla med stora sällskapsytor och sovrum i bra storlek! På en sparsamt trafikerad U-gata i populära Adolfsberg säljs nu Fjärilsvägen 20! Här kan barnen enkelt ta sig till skolan utan att passera någon bilväg. I absolut närhet till huset finns en fin lekplats, fotbollsplan och tennisplan som på vintern spolas till skridskobana. Väldisponerad planlösning där hela familjen får utrymme att trivas! Ni välkomnas in i huset via hallen som har gott om plats för ytterkläder. Rejält tilltagna sällskapsytor i både det stilrena köket och i den inbjudande vardagsrumsdelen. Köket har gott om plats för ett stort matbord där hela familjen får plats tillsammans för trevliga middagar. Köket som renoverades år 2020 har vita släta köksluckor och en vacker grå bänkskiva med grått kakel ovanför. Den fina och praktiska köksön gör det enkelt att laga mat tillsammans och skapar en perfekt plats att samlas kring. Köksön erbjuder både skåpsförvaring samt en lyxig vinkyl. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet erbjuder utrymme för en stor soffa samt en loungedel eller ytterligare en matplats om så önskas. Stora fönsterpartier mot baksidan som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns utgång till altanen och gräsmattan. På entréplan finns även ett sovrum med eget helkaklat badrum, en välplanerad tvättstuga, en kontorsdel samt wc och gott om förvaringsutrymmen. En trappa upp finns husets mer privata del med allrum, tre sovrum, ett badrum samt en separat wc. För den som önskar fler sovrum kan allrummet göras om till ett femte sovrum. Även utomhusmiljön är mycket trivsam med en privat belägen och lättskött trädgårdstomt i söderläge med gott om sköna soltimmar. Mysig altan på husets baksida samt en fin uteplats på framsidan som nås från köket. På husets framsida finns dubbelgarage med tillhörande garageuppfart med parkering av två bilar. Här bor ni i ett barnvänligt och omtyckt bostadsområde på bekvämt avstånd från Örebro centrum. Inom gångavstånd finns Adolfsbergsskolan F-9, vårdcentral och pizzeria. Från Adolfsberg finns det gott om bussförbindelser samt bra cykelväg in till Örebro city med ett brett utbud av nöjen, restauranger och shopping. I närheten finns vackra Sommarro som bland annat har flertalet trevliga promenadstråk samt glasscafé. Marieberg Galleria med flertal butiker, mataffärer och restauranger ligger cirka 10 minuter bort med bil. Kontakta Lars Olsson för mer information!

  • Premium
Labbåsen 6035, null, Lekebergs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Labbåsen 6035, null, Lekebergs kommun, bild 2
Labbåsen 6035, null, Lekebergs kommun, bild 3

Labbåsen 6035

Fritidshus
Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
860 000 kr
52 m²
3 rum
2 680 m² tomt

Fritidshus med naturskönt läge inbäddat i skogen. Som fritidshus är läget perfekt då det är bara ca 1,1 km till långgrund badplats och även Sixtorps fina badplats nära. Du har skogen runtomkring för rekreation där mycket bär och svamp finns att hämta. Dessutom ligger Mullhyttan bara 1,7 km bort med bl a ICA, pizzeria och busshållplats till Örebro - asfalterad väg hela vägen. Huset som är från 50-talet har delvis den gamla stilen bevarad och är delvis renoverat. Man har byggt till ett hygienrum med dusch och Separett toa 2011 vilket tillför en del komfort i sommarstugemiljön. På den fina naturtomten kan du hitta många platser/altaner för fikastunder och avkoppling. För att kunna erbjuda dina gäster övernattning finns en nybyggd gäststuga (2013). I samma byggnad finns även snickarverkstad. Övriga byggnader: redskapsbod, växthus och utedass. Lite kuriosa: mycket gammal stor lind finns på tomten!! Välkommen på visning!

  • Premium
Brf Östra Ringstorp, null, Örebro kommun
  • 4 lediga bostäder

Brf Östra Ringstorp

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
fr. 2 995 000 kr
72-111 m²
3-5 rum
4 200 kr/mån

I Östra Ringstorp, med natursköna och grönskande omgivningar planeras ett spännande projekt med rymliga lägenheter med ljusa öppna ytor. Här kombineras välplanerade bostäder, generösa grönytor och rymd mellan bostadshusen med mycket väl tilltagna balkonger/terrasser och uteplatser - livskvalité helt enkelt! Med vacker natur alldeles runt hörnet och stadsliv på gångavstånd får ni här det bästa av två världar. Lägenheterna har hög standard och välvalda materialval. Bekvämt med hiss och parkering till samtliga lägenheter intill bostadshuset. Projektet består av 15 lägenheter med rymliga balkonger och stora fantastiska terrasser och öppna ljusa planlösningar. Det kommer uppföras lägenheter i storlekarna från 3 RoK på 72 kvm till 5 RoK i etage om 111 kvm. Samtliga lägenheter har en till två rymliga balkonger eller terrass som nås från bostadens umgängesytor. Bostäderna går i ljus skandinavisk stil med parkettgolv i samtliga rum, ljusa kök med stenskiva och fin lådförvaring samt moderna helkaklade badrum med golvvärme. Genomgående för alla lägenheter i projektet är en trevlig planlösning som bjuder in till samvaro och gemenskap, stora fönsterpartier ger fin kontakt med omgivningen. Här bor ni i ett populärt och centrumnära område. Här finns förskolor, skolor, idrottsplats, mataffär, gym, bageri och pizzeria. Absolut närhet till vacker natur med. Promenad- och cykelavstånd till Rynningeviken, naturreservatet Oset, Naturens hus och Venaspåret en kort promenad bort. Med cykel når du USÖ och centrum med all service man kan önska sig. Pendlar du så har du en smidig anslutning till E18/20.

  • Nybyggnadsprojekt
Olaigatan 32C, Centralt, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
Olaigatan 32C, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Olaigatan 32C, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Olaigatan 32C

Villa
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
19 500 000 kr
374 + 170 m²
9 rum
730 m² tomt

På en ståtlig gata med enastående läge, reser sig den vackra patriciervillan på ett storslaget sätt. Detta är ett sällsynt tillfälle att förvärva en fastighet med representativ karaktär på en mycket attraktiv adress. Det stora huset uppfördes 1924 och har en fantastisk kombination av tidsenliga inslag tillsammans med modern stil. Det karaktärsfyllda huset bjuder in till 374 kvm välplanerad boyta med nio rum och kök. Tidsenliga detaljer såsom stuckaturer, ljuvlig fiskbensparkett, generösa fönsterpartier och rejäl takhöjd är bara några av husets många fina egenskaper. Den ursprungliga stilen har bibehållits genom varsam renovering. Gemensamt för bostaden är de gedigna och påkostade materialen som genomsyrar hela huset. Nyare tillförda material är noga utvalda för att matcha villans eleganta och påkostade stilspråk. Redan vid entrén är villans intryck pampigt. Innanför dörrarna möts besökaren av det naturliga ljuset och de generösa ytorna. Huvudentrén leder genom vackra dubbeldörrar in till den stora salongen med en vacker kakelugn. I anslutning till garaget finns groventrén med hall planerad in i minsta detalj med platsbyggd förvaring och sittbänk. Vidare stoltserar villan med sociala ytor med tre rum i fil. Här finns kök, vardagsrum och matplats med utgång till husets terrass och trädgård. Ett spektakulärt ljusflöde, luftig volym och en mäktig takhöjd. Hemmet är representativt och andas elegans i perfekt i kombination med värme och hemtrevnad. Villans kök har högkvalitativ inredning från Claesson kök i dimgrå kulör med bänkskivor i granit och mörkbetsad ek. Här finns handgjort kakel med målning från en lokal tillverkare samt en köksö som ger utrymme för både förvaring och socialt umgänge. Köket är modernt och fullt utrustat med genomgående genomtänkta detaljer. En trappa upp finns den mer privata delen i form av fyra sovrum, två badrum, walk in closet samt allrum med vackra dubbeldörrar ut till den vidsträckta balkongen. Här finns ansenlig takhöjd, spegeldörrar, bröstpaneler, stuckatur, och detaljskurna listverk. Master bedroom erbjuder en walk in closet med platsbyggd förvaring samt en härlig heltäckningsmatta på golv. Från sovrummet nås en separat balkong. I källaren finns en välutrustad tvättstuga samt flertal rum som i dagsläget nyttjas som extra förvaringsutrymme. Ett stenkast från Örebro slott, centrum, Universitetssjukhuset och Svartån ligger denna villa perfekt belägen på en sparsamt trafikerad gata. Med hela stadens puls runtom hörnet bor ni med en egen skyddad oas att njuta av soliga sommardagar och sena kvällar i ett fantastiskt sydöst läge. Här omges ni av en grönskande trädgård med fruktträd och en hög häck för insynsskydd. Kontakta ansvarig mäklare Gabriel Damar för mer information.

  • Premium
Olofsgatan 9, Ormesta, Örebro kommun

Olofsgatan 9

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 195 000 kr
30 m²
1 rum
vån 1/4
2 197 kr/mån
39 833 kr/m²

Välkommen till denna optimalt planerade etta, med en stor härlig uteplats där många soltimmar inpå kvällen kan avnjutas i ett härligt och ostört söderläge! I denna välplanerade enrummare finns allt man kan önska - på få kvadratmeter! Hallen är smart planerad med inbyggd garderob med skjutdörrar. Badrummet som ligger intill är helkaklat och utrustat med wc, dusch med glasväggar, handfat, spegelskåp, handduktork och tvättmaskin med praktisk bänkyta och linneskåp ovanför. Vidare in i bostaden nås vi av allrummet som erbjuder en ljus och fin yta att enkelt planera för säng och soffgrupp, avsides finns köket som har plats för ett matbord och utrustat med allt man kan tänkas önska. Från allrummet nås uteplatsen som på sommaren blir ett extra rum med många soltimmar i ett fint söderläge. Här finns plats för utegrupp och grill. Till bostaden hör ett vindsförråd! Brf Selmas Park ligger i ett fantastiskt läge där du tar dig med gång eller cykel till allt Örebro har att erbjuda - stadsliv och vacker natur samt tre minuters promenad till Universitetet! I närheten finns olika sportarenor, Örebro Universitet, mataffär, USÖ, naturreservat, nybyggd skola och motionsspår (elljus, mountainbike-leder, skidspår etc). Här erbjuds en mycket låg månadsavgift där bredband och tv-kanaler ingår via Telia triple play! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Frida Henriksson vid intresse.

  • Uteplats
  • Hiss
Vargtorp 165, Hallsberg, Hallsbergs kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 7 aug kl 17:00
Vargtorp 165, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Vargtorp 165, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Vargtorp 165

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Bjurfors Örebro
3 995 000 kr
240 m²
6 rum
5 879 m² tomt

Vargtorp 165 i Hallsberg är en enastående fastighet som nu är tillgänglig för dig att förvärva och förverkliga din dröm om en hästgård eller annan verksamhet. Fastigheten är idylliskt belägen i ett privat läge och erbjuder generösa utrymmen för både boende och olika ändamål. Det stora boningshuset utgör hjärtat av fastigheten och rymmer fyra rymliga sovrum, perfekta för en växande familj eller gäster. Dessutom finns två välutrustade badrum för maximal bekvämlighet. Köket är rymligt och funktionellt, vilket gör det till en central plats för matlagning och samvaro. Två stora allrum ger gott om utrymme för avkoppling och underhållning. Garaget, som vilar på en solid betongplatta, erbjuder både en kamin för extra värme och komfort samt tillräckligt med utrymme för en bil. Det är en idealisk plats för att skydda fordonet mot väder och vind. Det rymliga magasinet med loft är perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och övriga tillbehör. Här finns gott om utrymme för att organisera och hålla ordning på all utrustning som behövs för att sköta om den omgivande marken. Fastigheten inkluderar även en stor lada som tidigare har använts för hästar och grisar. Idag används den mest som ett stort garage med plats för flera bilar och ytor för förvaring. Den mångsidiga användningen av ladan gör den idealisk för olika ändamål och möjligheter. På ladans tak har man även installerat solceller som ger upp till 10 000 kWh/år vilket leder till en lägre driftkostnad! Runt ladan och magasinet finns stora takytor som är perfekta för förvaring av större fordon som traktorer, husbilar och båtar. Dessa utrymmen skyddar dina värdefulla tillgångar från väder och slitage. Vargtorp 165 en unik möjlighet att skapa din egen oas i ett privat och naturskönt läge. Med generösa bostadsutrymmen och mångsidiga byggnader är fastigheten redo att anpassas till dina behov och drömmar. Detta är en sällsynt chans att förvärva en fantastisk plats för ditt framtida boende och verksamhet! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

  • Premium
  • Energieffektiv
Lutabäcksvägen 3A, Lillån, Örebro kommun
Lutabäcksvägen 3A, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Lutabäcksvägen 3A, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Lutabäcksvägen 3A

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
99 m²
4 rum
6 615 kr/mån
23 182 kr/m²

I det populära och familjevänliga området Lillån presenteras nu detta moderna och välskötta radhus. Välkommen till Lutabäcksvägen 3A! Här erbjuds en bostad med en mycket tilltalande och genomgående stil, präglad av noggrant utvalda material. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och karaktär i hemmet. Dessutom kan du njuta av en trivsam uteplats med trätrall i sydvästläge. På ovanvåningen finns tre praktiska sovrum samt ett stilfullt och helkaklat badrum med alla bekvämligheter du kan önska dig. Dessutom ingår ett förråd om 4 kvadratmeter! I området finns både förskola och skola (F-åk 9). Från Lillån är det smidigt att ta sig in till Örebro city med cykel eller genom de utmärkta bussförbindelserna. Dessutom ligger Kårsta golfbana bara en kort bit från bostaden, och närområdet erbjuder vackra promenadstråk och motionsspår. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Linvägen 20, Hallsberg, Hallsbergs kommun
Linvägen 20, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Linvägen 20, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Linvägen 20

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Bjurfors Örebro
4 695 000 kr
150 + 49 m²
5 rum
941 m² tomt

Detta fantastiska hus på Linvägen 20 är mer än bara ett hem – det är en oas av bekvämlighet och välkomnande atmosfär. Med ett imponerande tvåbilsgarage och en öppen planlösning välkomnas du till en värld av möjligheter och komfort. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum med möjlighet till ett fjärde sovrum eller allrum efter behov. Redan vid entrén möts du av en imponerande takhöjd och en öppen planlösning som genomsyrar hela huset. Köket och vardagsrummet utgör hjärtat av hemmet, där den generösa köksön och den välinredda matplatsen bjuder in till gemenskap och samvaro. Köket är fullt utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive vägghängd ugn och mikrovågsugn, induktionshäll, diskmaskin och gott om förvaringsutrymme. Det stora vardagsrummet är ljust och luftigt med imponerande fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Det stora sovrummet är en fristad för avkoppling och lugn, komplett med ett eget badrum med lyxiga detaljer såsom helkaklade ytor, golvvärme och ett bekvämt badkar. En praktisk klädkammare ger ytterligare förvaringsutrymme. Bostadens andra badrum är också välutrustat med helkaklade ytor, golvvärme, dubbla handfat och en rymlig dusch med vikbara dörrar. Tvättstugan, som nås via groventrén, är praktiskt utformad med gott om avlastningsytor och förvaringsmöjligheter. Den välskötta trädgården erbjuder flera sällskapsytor och en vacker omgivning med omsorgsfullt trimmade häckar. Det dubbla garaget rymmer inte bara två bilar utan även alla dina trädgårdsredskap och maskiner. En stenlagd uppfart ger gott om plats för flera fordon. Med en låg driftkostnad, tack vare markvärmepump och solceller som genererar cirka 10 000 kWh per år, är detta inte bara ett fantastiskt hem utan också ett ekonomiskt hållbart val. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

  • Premium
  • Energieffektiv
Termikgatan 27B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 27B

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 250 000 kr
34,8 m²
1 rum
vån 2/5
2 493 kr/mån
35 920 kr/m²

Letar du efter en helt ny och modern bostad? Då har du hittat rätt! Nu erbjuds denna stilfulla 1:a med härlig balkong mot den ljuvliga innergården. På Termikgatan 27B möts vi av en vacker fastighet som ligger på trivsamt läge. Bostaden har modern planlösning och ett fint ljusinsläpp. Köket är mycket stilfullt från Vedum med gott om förvaring och full maskinell komfort. Allrummet erbjuder plats för större säng och tv-möblemang. Från detta rum når vi den härliga balkongen som ligger mot den ljuvliga innergården. Tack vare läget har du närhet till föreningens pool när du behöver svalka dig. Brf Gripen 2 är en ny förening i Södra Ladugårdsängen som består av 62 lägenheter. Här finns en grön gård med lekplats, odlingsmöjligheter, egen pool samt bastu med omklädnad! Trivsamt område med cykelavstånd till Universitet och till centrum. I närheten finns det två mataffärer, Coop och Ica maxi. För den som gillar aktiviteter finns 18-håls golfbana och badhuset Gustavsvik en bit bort. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun
  • Imorgon kl 13:00
Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun, bild 2
Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun, bild 3

Lertagsgatan 60

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
91 m²
4 rum
vån 4/8
5 273 kr/mån
25 220 kr/m²

Välkomna till Lertagsgatan 60 och denna fantastiskt fina och välplanerade 4a. Lägenheten har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar ett socialt rum där hela familjen kan umgås oavsett om ni står i köket och lagar mat eller hänger i soffan. Köket är stilfullt vitt med en svart bänkskiva och maskinellt välutrustat. Från kök och vardagsrum når ni också ut till en stor balkong i väst läge där ni kan njuta av härliga sommarkvällar. Tack vare hörnläget så har lägenheten ett härligt ljusinsläpp från morgon till kväll. Från vardagsrummet når ni även det ena sovrummet som är väl tilltaget. De andra två sovrummen nås via hallen varav det ena har gott om förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderober längst väggen. Här finns också en mindre wc samt ett badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför finns en praktisk bänkskiva samt förvaringsskåp för extra bekvämlighet. Här bor ni med ca 5 minuters cykeltur till city men även närhet till parker, förskola och skola. Intill ligger även Trängens idrottsplats där det finns ett antal fotbollsplaner och även en ishall. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ängatorps sjöväg 2, Långvassen, Lekebergs kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Ängatorps sjöväg 2, Långvassen, Lekebergs kommun, bild 2
Ängatorps sjöväg 2, Långvassen, Lekebergs kommun, bild 3

Ängatorps sjöväg 2

Villa
Långvassen, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
3 950 000 kr
143 + 10 m²
4 rum
3 668 m² tomt

Välkommen till Långvassen och Ängatorps sjöväg! Här är villan för dig som prioriterar ett fritt, vackert läge med sjöutsikt kombinerat med ett fantastiskt relativt nytt och välbyggt hus. Villan är ett Sävsjö trähus i ett plan med en öppen planlösning där fokus ligger på stora fönsterpartier mot sjösidan där givetvis soldäcket och altanen är placerade. Villan har en inbjudande planlösning där ljuset flödar genom de sydvästliga stora fönsterpartierna och den centralt belägna öppna spisen som sprider värme och ger en ombonad atmosfär. Som golvbeläggning har man genomgående valt gran- och kalksten, badrummet är stort och helkaklat med bastu, känns lyxigt och klädvårdsavdelningen är rymlig och praktisk. Brygga vid sjön (med servitut) där du kan ta en fika eller ett dopp närhelst du önskar. Multen är för övrigt bland de bästa sjöarna i Västernärke vad gäller bad, fiske och båtliv. Bo permanent i detta lugna, lantliga område eller använd som ett exklusivt fritidsboende - valet är ditt!

  • Premium
Kärravägen 14, Åmmeberg, Askersunds kommun
Kärravägen 14, Åmmeberg, Askersunds kommun, bild 2
Kärravägen 14, Åmmeberg, Askersunds kommun, bild 3

Kärravägen 14

Villa
Åmmeberg, Askersunds kommun
Bjurfors Örebro
4 770 000 kr
133 m²
5 rum
6 434 kr/mån

Bo i underbar och rogivande miljö, precis invid både Åmmebergs golfbana och hamnområde vid Vättern! Ni erbjuds här en unik möjlighet att förvärva ett fristående enplanshus i bekväm bostadsrättsform med baksida i soligt läge och underbart vacker utsikt mot golfbanan från den stora altanen om ca 58 kvm. Dessutom finns ett separat gästhus placerat på tomten. Välj mellan bostad nummer 1,3,4 eller 6 för att få det läge som passar er allra bäst! Husen säljs oinredda vilket ger er en möjlighet att skapa ert alldeles egna drömhem efter ert behov och smak. Byggmaterial för att färdigställa insidans väggar och tak med reglar, isolering, gips och plywood ingår. Om så önskas finns även möjlighet för byggnation av pool på den egna tomten. Mycket välplanerad och tilltalande planlösning där de sociala sällskapsytorna tillåts att ta plats. De 117 kvadratmeterna i huvudbyggnaden är fördelade över 4 rum och kök. Här erbjuds ni inbjudande sociala ytor i vardagsrum och matsal med generöst naturligt ljusflöde från stora öppningsbara glaspartier som sträcker sig från golv till tak. Från vardagsrummet är det ett öppet och socialt samband mot köksdelen. I bostadshuset finns även två sovrum i bra storlek, ett större badrum samt extra gäst-wc. Gårdshuset på tomten är 16 kvm och kan antingen kan nyttjas som gästhus med sovrum eller som poolhus. Även här finns förberett för WC och dusch. Dessutom finns ett förråd om 5 kvm. Två parkeringsplatser ingår till varje bostad. Förberett för elbilsladdare. Läget är rogivande och vackert med vattnet och golfbanan som närmsta granne. Inom bekvämt gångavstånd finner ni badplats, båthamn samt padelbana. Dessutom möjliggör närheten till riksväg 50 för smidiga pendlingsmöjligheter till Örebro. I Åmmeberg har ni tillgång till bland annat matbutik, caféer, förskola och skola. Askersunds charmiga och pittoreska centrum nås på endast några minuters bilfärd och där har ni allt ni kan tänkas behöva så som restauranger, affärer, vårdcentral och annan service. Njut av Askersunds hamnliv med allt som hör till! Busstation med bussar i flera riktningar finns i Askersund. Välkomna att boka er privata visning!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
Ingelshyttan 328, null, Lindesbergs kommun
Ingelshyttan 328, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Ingelshyttan 328, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Ingelshyttan 328

Fritidshus
Lindesbergs kommun
Bjurfors Örebro
1 995 000 kr
50 m²
3 rum
5,7 ha tomt

Varmt välkomna till Ingelshyttan och denna sommaridyll! Denna välunderhållna fastighet med flertalet fina byggnader är beläget intill Storån med egen brygga och ca 5,7 hektar mark i två skiften. Till fastigheten hör både jakt- och fiskerätter. Bostadshuset på 50kvm är välplanerat och inrett för boende året runt. Nedervåningen erbjuder en ljus och välkomnande hall som leder in till kök, vardagsrum och ett badrum. Via köket leds du vidare till uteterassen som är optimal för sammankomster eller avkopplande i solen. Övervåningen rymmer två sovrum. På tomten finns ett vinterbonat gästhus med luftvärmepump. Här finns ett sovrum och förbränningstoalett. På tomten finns även ett uthus med gott om förvaringsytor. Till fastigheten hör egen badplats med brygga och bastu. På tomten finner du fruktträd och gott om potential för odling. På gästhusets tak sitter solceller för en låg boendekostnad. Det lugna läget som ligger med närhet till skog och vatten är perfekt för dig som vill ha ett en idyll i avskilt och privat läge. Fastigheten ligger mindre än 3 h från Stockholm, Örebro når du på ca 1 h med bil. Fastigheten består av två skiften, varav ett kring bostadshuset om drygt 1 hektar och ett bestående av ungskog om drygt 4 hektar. Fastigheten säljs möblerad med åkgräsklippare och båt. Varmt välkomna att kontakta oss för intresseanmälan!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 228