Bjurfors Örebro

Bjurfors Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vattenhindersgatan 2A, Lanna, Lekebergs kommun
  • Sön 5 maj kl 12:15
Vattenhindersgatan 2A, Lanna, Lekebergs kommun, bild 2
Vattenhindersgatan 2A, Lanna, Lekebergs kommun, bild 3

Vattenhindersgatan 2A

Radhus
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
2 695 000 kr
144 m²
6 rum
7 495 kr/mån
18 715 kr/m²

Här ges chansen att förvärva ett extraordinärt parhus med en otroligt fin och tilltalande helhet, stor tomt belägen mot grönyta, så nära villa du kommer i smidig parhus form! På Vattenhindersgatan 2A är fördelarna många, ett av områdets bästa läge med fri baksidan mot grönyta. Baksidan erbjuder eftermiddags-/kvällssol med stort trädäck där ni med fördel njuter av kvällssolen i spabadet. Stor iordninggjord tomt med fin iordninggjord grusad uteplats med odlingslådor och grillplats som kan nyttjas året runt! På framsidan finns en bred asfalterad uppfart med plats för flera bilar samt trädäck med härlig morgonsol. Bostadshuset om hela 144 kvm innefattar det mesta som önskas. En takhöjd om 2,80 m på entréplan, upp till 3,50 m på övre plan, stora fönsterpartier och öppen planlösning ger gott om naturligt ljusinsläpp. Genomgående hög standard med fullt utrustat kök, två helkaklade badrum med golvvärme samt separat klädvård och klädkammare. Stora sällskapsytor samt ett sovrum, tvättstuga, klädkammare/skafferi och badrum i entréplan, på det mer privata övre planet finns tre sovrum, allrum med utgång till terrass samt badrum. Rejäl takhöjd och generösa rum ger gott om plats för hela familjen. Omgivningarna är natursköna med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. Runt hörnet finns den nybyggda skolan samt bollhall, även förskolor finns i området. Lanna Valley är ett tryggt område 15 minuter bilfärd från Örebro centrum. Bra kommunikationer, fantastiska fritidsmöjligheter, nybyggda förskolor och en storsatsning på skolan i Lanna gör Lanna till en attraktiv boendemiljö både för golfentusiaster och barnfamiljer. I Lanna finns Lanna Lodge golf resort och bedöms vara en av Sveriges bästa golfanläggning. Där finns en 18-hålsbana, restaurang, hotell med 30 rum, spa och gym.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sandbunkergatan 9A, Lanna, Lekebergs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Sandbunkergatan 9A

Radhus
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
2 650 000 kr
144 m²
6 rum
7 995 kr/mån
18 403 kr/m²

Med föreningens bästa hörntomt och naturskönt och lugnt läge presenteras detta påkostade parhus om hela 144 kvm med härliga uteplatser! Ett boende för den kräsne med en takhöjd om 2,80 m på entréplan, upp till 3,50 m på övre plan, stora spröjsade fönsterpartier och öppen planlösning som ger gott om naturligt ljusinsläpp. Genomgående fin standard med fullt utrustat kök med köksö, två helkaklade badrum med golvvärme samt separat klädvård. På framsidan möter en rymlig uppfart med plats för flera bilar. Stor hörntomt samt uteplats på baksidan belägen mot skogen, här finns trädäck och utespa samt förråd, vidare finns en stor terrass på övre plan. Bostadshuset om hela 144 kvm innefattar det mesta som önskas av den kräsne. En takhöjd om 2,80 m på entréplan, upp till 3,50 m på övre plan i kombination med stora spröjsade fönsterpartier och öppen planlösning ger gott om naturligt ljusinsläpp och ljusflöde. Genomgående fin standard och golvvärme på hela nedervåningen. Fullutrustat kök, stor praktisk köksö med goda förvaringsmöjligheter. Vardagsrum med utgång till altan och baksida. Stora sällskapsytor med härlig rymd samt ett sovrum/allrum, tvättstuga, skafferi/förråd och badrum på entréplan. På det mer privata övre planet finns tre sovrum, allrum med utgång till stor terrass med underbar kvällssol. Du finner också ett rymligt badrum med bubbelbad och takdusch. Generellt stora fina ytor med gott om plats för hela familjen. I Lanna bor ni lugnt och familjevänligt i naturnära läge med förskolor/skola och fina grönområden i närområdet. En kort promenad från bostaden finns Lanna Lodge med spa och restaurang och tillhörande golfbana. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Östra storgatan 30A, null, Hallsbergs kommun

Östra storgatan 30A

Lägenhet
Hallsbergs kommun
Bjurfors Örebro
395 000 kr
42 m²
1 rum
vån -1/3
3 275 kr/mån
9 405 kr/m²

Denna rymliga etta erbjuder bekvämt boende med välplanerade ytor och funktionella detaljer. Hallen välkomnar dig med gott om förvaringsmöjligheter genom inbyggda garderober och en praktisk klädkammare. Köket är välutrustat och rymligt nog för att rymma ett mindre köksbord där måltider kan avnjutas i bekvämlighet. Badrummet är inrett med våtrumsmatta på både golv och vägg och är utrustat med en dusch, handfat och wc för att tillgodose dina behov av avkoppling och komfort. Allrummet är generöst tilltaget och erbjuder utrymme för både en större säng och en bekväm soffgrupp där du kan koppla av och njuta av din fritid. Från allrummet når du till bostadens balkong som ligger i soligt söderläge och erbjuder en perfekt plats att njuta av soliga dagar och frisk luft. Varmt välkommen på visningen!

  • Balkong
  • Hiss
Hertig Karls Allé 75F, Väster, Örebro kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30
Hertig Karls Allé 75F, Väster, Örebro kommun, bild 2
Hertig Karls Allé 75F, Väster, Örebro kommun, bild 3

Hertig Karls Allé 75F

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 250 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 049 kr/mån
22 321 kr/m²

På charmiga Väster finns denna smakfulla och ljusa 2:a en trappa upp i huset till salu! I ett perfekt läge - med gångavstånd till city och Örebro centralstation finner vi denna bostad i måttligt populära HSB Brf Flädern, en stabil och populär förening. Bostadens 56 kvadratmeter är väldisponerade där en välkomnande entréhall med inbyggd förvaring och plats för hatthylla och skoställ erbjuds. Intill hallen ligger det ljusa och hemtrevliga köket, här finns matplats invid fönstret samt gott om arbetsyta och förvaring. Vidare hittar vi ett rejält vardagsrum med fint äldre ekparkettgolv och utgång till balkongen i soligt västerläge som vetter mot ett lugnt villakvarter. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och ett charmigt burspråk som används som kontorsdel. Bostaden har även ett sovrum i bra storlek med inbyggd garderob med spegelskjutdörrar för extra förvaring. Det smakfullt renoverade badrummet är helkaklat och går i ljusa kulörer och utrustat med wc, dusch med glasväggar, handdukstork och ett fint handfat med förvaring under. En genomgående trivsam och ljus bostad med fin standard och med bra förvaring. Till bostaden hör två förråd ett på vinden och ett i källaren. Här bor du i en omtyckt HSB-förening med god ekonomi. Bostaden är fint belägen på absolut centrala Väster i Örebro med mataffär, café och restauranger i närområdet. På en kort cykeltur eller promenad tar du dig till stadens citypuls som har ett stort utbud av restauranger, butiker och nöjen. På kort avstånd från bostaden finns Örebro central där bussar, tåg och taxi erbjuds för dom längre sträckorna och utmärkt för den som pendlar. Värt att nämna att närmsta busshållplats finns bara några meter från fastigheten. Cirka 20 minuters cykelfärd till Universitetet! Varmt välkommen på visning, vid intresse kontakta ansvarig mäklare Frida Henriksson.

  • Premium
  • Balkong
Hasselbacksvägen 3A, Lanna, Lekebergs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Hasselbacksvägen 3A, Lanna, Lekebergs kommun, bild 2
Hasselbacksvägen 3A, Lanna, Lekebergs kommun, bild 3

Hasselbacksvägen 3A

Lägenhet
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
2 495 000 kr
112 m²
5 rum
vån 2
6 950 kr/mån
22 277 kr/m²

Radhus med villakänsla tack vare ett optimalt gavelläge! Välkomna till Lannas idylliska villaområde och Hasselbacksvägen 3A. Här erbjuds er familj ett perfekt läge med stor trädgård och altan på baksidan i soligt söderläge. På framsidan har ni dessutom ytterligare en stor uteplats med gott om utrymme för utemöbler. Bilarna parkerar ni i direkt anslutning till bostaden, elbilsladdare finns installerad! Här bor ni i hjärtat av Lanna med en kort promenad till Lanna Lodge med restaurang, spa, padel 24h butik och golfbana! Bostadens planlösning är välgenomtänkt med flertalet smarta och yteffektiva lösningar. Entréplanet bjuder in i de sociala ytorna i form av ett generöst tilltaget vardagsrum med fint naturligt ljusflöde från det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet fortsätter över i matplats och det moderna och påkostade köket med köksinredning i vinkel och vitvaror från Husqvarna och Bora. På det nedre planet finns även ett stilsäkert helkaklat badrum med dusch samt ett praktiskt separat klädvårdsrum med både tvättmaskin och torktumlare. Familjens sovrum finns placerade en trappa upp på övervåningen. Här erbjuds tre sovrum i bra storlek samt ytterligare ett helkaklat badrum med dusch. Dessutom finns ett extra allrum som med fördel nyttjas som kontorsyta eller tv-rum samt en rymlig klädkammare med bra förvaringsutrymme. Utemiljön är mycket inbjudande med yta för hela familjen att trivas på. Uteplatsen på baksidan har dessutom försetts med pergola för en mer ombonad känsla. Bostaden har genomgående påkostade materialval, skön golvvärme på hela entréplanet samt i badrummet på det övre planet. Vidare har hemmet utrustats med spotlights, vilka kan styras med Plejd-appen, samt vitlackat ekparkettgolv och målade väggar. Fiber är indraget, tv-box med TELIA-grundpaket ingår i avgiften. Här bor du i natursköna omgivningar med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. Runt hörnet finns skola samt bollhall, även förskolor finns i området. Lanna är ett tryggt och familjevänligt område 15 minuter från Örebro centrum. Bra kommunikationer, fantastiska fritidsmöjligheter gör Lanna till en attraktiv boendemiljö både för golfentusiaster och barnfamiljer. Välkomna att boka er visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Sveavägen 2A, Öster, Örebro kommun
Sveavägen 2A, Öster, Örebro kommun, bild 2
Sveavägen 2A, Öster, Örebro kommun, bild 3

Sveavägen 2A

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 295 000 kr
126 m²
4 rum
vån 1/1
7 881 kr/mån
26 151 kr/m²

Enbart privata visningar kontakta Thomas för att boka din visning! Nu erbjuds möjligheten att förvärva en stor lägenhet i toppskick mitt i hjärtat av öster med närhet till vackra Stadsparken, Örebro Universitet och Örebro city, restauranger samt nöjen! Bostadens 126 kvm nås via egen entré och fördelas över fyra rum med fantastiska sociala ytor. Stort kök med rejäl köksö och stor rymlig matplats med fantastiskt ljusinsläpp och rejäl takhöjd. Mångsidig planlösning där det finns gott om möjligheter att nyttja de stora rummen som både matrum, vardagsrum eller dela av och skapa ytterligare sovrum. Vidare in öppnar bostaden upp sig ytterligare där kök och matrum möter varandra i öppen plan, här skapar takhöjden och de stora fönsterpartierna en yta med häftig karaktär. HTH-köket är fullt utrustat med gott om förvaring och köksö som binder ihop med matplatsen. Från matrummet och passage når vi bostadens två sovrum, ett lyxigt master med både klädkammare och badrum ensuite samt ett ytterligare sovrum. Lägenheten är genomgående i mycket fint skick med fina slitstarka Amtico vinylgolv som enhetligt löper genom hela bostaden, två stilrena helkaklade badrum varav ett med tvättpelare. Samtliga fönster i markplan har totalt insynsskydd i form av speglade glas. Här bor du på attraktiva öster med närhet till det mesta Örebro city har att erbjuda i en stor och prisvärd lägenhet med internationell karaktär. En bostad som måste ses!

  • Premium
  • Uteplats
Viktoriagatan 39, null, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 11:15
Viktoriagatan 39, null, Örebro kommun, bild 2
Viktoriagatan 39, null, Örebro kommun, bild 3

Viktoriagatan 39

Villa
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
4 550 000 kr
120 + 51 m²
4 rum
769 m² tomt

Välkommen till Viktoriagatan 39 på Holmen - Här erbjuds du både ett centralt läge och en insynsskyddad trädgård med en boarea om 120 kvm och en biarea om 51 kvm. Invändigt möts du av en välkomnande entré med stilrent klinkergolv och gott om plats för att organisera kläder och skor i den generösa garderoben. Entréplanet har en öppen planlösning där kök och matplats avgränsas med en halvö. Köket, renoverat 2009, ger gott om arbetsyta och är välplanerat med det sociala i fokus. Intill köket finns en matplats, perfekt för middagar med gott om plats för stora sällskap. Stora skjutdörrar ut mot baksidan och en härlig veranda som leder ner till baksidan och uteplatsen i västläge. Vardagsrummet på entréplan har gott om utrymme för en bekväm soffgrupp och en tv-bänk. En vacker furutrapp leder dig upp till övervåningen där du finner ett allrum/sovrum med plats för tv och soffgrupp alternativt en dubbelsäng. Två rymliga sovrum erbjuder komfort och privatlivmed möjlighet till fler sovrum om behov finns. Badrummet är renoverat 2014, här finns dusch, toalettstol och dubbla handfat. Källarvåningen bjuder på ett allrum där du kan skapa en mysig tv-hörna. Ett extra sovrum med klinkergolv och målad betongvägg ger utrymme för enkelsäng och skrivbord. Tvättstugan är praktiskt inredd med klinkergolv, tvättbänk, tvättmaskin och torktumlare. Ett ytterligare badrum i kakel och klinker med dusch, toalett och handfat. Till källaren finns en egen separat ingång ut till trädgården. Källaren har förutom badrum med toalett och dusch finns här också bastu och ett badkar. Utvändigt finns en vacker baksida med kvällssol. Här finns två uteplatser för sena sommarkvällar med stora sällskap. Framsida med ett dubbelgarage, med laddbox samt en rymlig uppfart för två bilar. Sammanfattningsvis erbjuder Viktoriagatan 39 en välplanerad och trivsam bostad med moderna faciliteter och charmiga detaljer. Med generösa sällskapsytor och praktiska utrymmen är detta hem perfekt för den kräsna familjen som söker det lilla extra. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 15:45
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Åbroddgatan 7, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Åbroddgatan 7

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 195 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/5
6 018 kr/mån
29 267 kr/m²

På lugn trevlig sidogata finner ni denna smakfulla trea med adress Åbroddgatan 7. En stilsäkert inredd bostad om 75 kvadrat, med alla bekvämligheter som kan tänkas behövas! Planlösningen är väl disponerad och erbjuder tilltagna och inbjudande sällskapsytor i vardagsrumsdelen som möter köket. Ett generöst ljusflöde från stora fönsterpartier ger de sociala ytorna i kök och vardagsrum en mycket trivsam känsla. Köket är fullutrustat, smakfullt och modernt med köksinredning i vinkel som ger gott om både arbetsyta och förvaring. Lägenheten rymmer även två sovrum i bra storlek, varav det största med egen klädkammare. Dessutom finns ett stort helkaklat badrum med dusch som även utrustats med både tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med närhet till allt du behöver; matbutiker, vårdcentral och skolor samt barnomsorg. För den som älskar att leva aktivt finns här även ett överflöd av möjligheter. Njut av en fin 18-håls golfbana, MTB-leder, motionsspår, nöjes- och utomhusbad, Friskis & Svettis, fotbollsplaner, badmintonhall och tennisbanor. För naturälskaren finns det också vackra naturreservat att utforska och utomhusgym för träning under bar himmel. Med sådana faciliteter är detta ett idealiskt hem för dig som värdesätter både bekvämlighet och en aktiv livsstil. På var sin sida om Sörbyängen och Ladugårdsängen finns större livsmedelsbutiker. Till centrala Örebro cyklar du på cirka 10 minuter, lika så till universitetsområdet. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Brf Utsikten i Framnäs, null, Örebro kommun
  • 7 lediga bostäder

Brf Utsikten i Framnäs

Villa
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
fr. 3 050 000 kr
135 m²
5 rum
5 995 kr/mån

Redan hösten 2024 finns möjlighet att bo och leva i Framnäs - Ca 4 kilometer från Örebro, i naturskön miljö med endast några hundra meter från Hjälmaren. Optimalt planerat om 135 kvm med luftig, öppen planlösning och stora fönsterpartier. Solceller ingår kostnadsfritt och med en prisbild från under 3 mkr så är detta ett tillfälle som sällan återkommer. Nyproduktion med design, kvalité och standard utöver det vanliga, solcellspaneler och BRF med låg belåning! Välkommen till en bostadsbyggare som tänker nytt! Hus med ett tydligt uttryck och en design med stark karaktär. Bostadsrättsförening med 20 friliggande villor uppförs på en idyllisk plats med direkt närhet till Hjälmaren och naturen, men med bara 4 kilometer från Örebro. Förskola, skola åk F-6 samt fotbollsplan finns inom gångavstånd. Panghus erbjuder hus med en genomgående mycket hög standard och kvalité – Bl.a. stora fönster från golv till tak av danska Velfac och högkvalitativt trägolv. Vidare erbjuder bostäderna stilrent snickeribyggt kök med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktiva Franke. Ett badrum på vardera plan, med industriell touch med grå klinker och vita kaklade väggar. Badrummet på entréplan har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, badrummet på övre plan har badkar. Planlösningen i bostäderna är mycket effektiv och disponeras med härliga sällskapsytor där vardagsrum och kök fint flyter ihop med den öppen planlösning och underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna – som skapar härlig genomsikt och stor rumskänsla. 4 sovrum (möjlighet till 5) och allrum på båda våningsplanen! Bostaden har ”öppet till nock” på övre plan vilket innebär en takhöjd till nock på drygt 3.5 meter. Det som är standard i ett Panghus är ofta dyra tillval hos andra. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkerhet och med stora fönsterpartier. Tradition, modernism, funktionalitet och kvalitet i en harmonisk och personlig förening. Tomtstorlekarna varierar. Tillträde beräknas till augusti till oktober, 2024.

  • Nybyggnadsprojekt
Krontorpsgatan 2A, Centralt Söder, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30
Krontorpsgatan 2A, Centralt Söder, Örebro kommun, bild 2
Krontorpsgatan 2A, Centralt Söder, Örebro kommun, bild 3

Krontorpsgatan 2A

Radhus
Centralt Söder, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 895 000 kr
135 m²
5 rum
8 687 kr/mån
28 852 kr/m²

Här presenteras ett av de fina cityradhusen i Brf Bagarn. Detta hörnradhus i populär förening erbjuder ett centralt läge i en lättskött och rymlig bostad om 135 kvm. Här ingår uppvärmningen och vatten i avgiften och föreningens grönytor samt radhusets häck och gräsmatta sköts av förvaltaren - smidigt! Mycket fint nybyggt inglasat uterum beläget mot skyddad baksida i söder. Bostaden är i genomgående fint skick, där mycket renoverats på senare år. Entréplan erbjuder ett rymligt vardagsrum med fin takhöjd och fin nyslipad och vitbetsad parkett, kök med matplats, helkaklat badrum samt separat tvättstuga. Från vardagsrummet nås bostadens baksida med trevligt nybyggt inglasat uterum i söderläge som leder ut till gräsyta och förråd. Genomgående fin takhöjd om 2,70 m i entréplan och 2,60 m på övervåningen. En trappa upp finns en rymlig hall som kan användas för skrivbordplats eller ett mindre allrum. Här finns tre sovrum varav ett mycket stort som även kan delas av till två sovrum, detta rum används idag som ett rymligt allrum. Ytterligare två bra sovrum varav det ena med anslutande balkong och fin akustikpanel på vägg. Här finns även ett stort helkaklat badrum med bubbelbadkar och dubbla tvättställ. Vidare finns utöver baksidans förråd även ett stort varmförråd i grannbyggnaden. Brf Bagarn är en populär och stabil förening med charmig byggnation och ett centralt och attraktivt läge - här bor du med närhet till det mesta. I föreningen finns fina mervärden i gemensamma utrymmen med tvättstugor, föreningslokal, gym, två bastur med relaxutrymme, två övernattningsrum, lekplats på innergården samt varmgarage. Alla bostäder har tillgång till antingen p-plats med elbilsladdare alternativt varmgarage. Endast några få minuters promenad till citykärnan, mataffär, Gustavsvik med bad och gym oh all annan service Örebro city har att erbjuda. För pendlaren är det några minuters promenad till Södra station. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Grenadjärgatan 3N, Norr, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Grenadjärgatan 3N

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 402 kr/mån
30 818 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till Grenadjärgatan 3N och denna stilfulla tvåa med härlig balkong i strålande söderläge! Lägenheten har genomgående stilsäkra och moderna materialval vilket ger en trevlig atmosfär tillsammans med ett fint ljusinsläpp. Bostadens 55kvm är välplanerade och erbjuder stora och sociala ytor i såväl kök som vardagsrum. Här finns plats för hela sällskapet! Det stilsäkra och fullt utrustade köket har inredning i form av vita släta luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva. Intill köket finner ni plats för större matgrupp, vilket gör det enkelt att bjuda över såväl vänner som familj på härliga middagar. Vidare tar ni er in i det trivsamma och öppna vardagsrummet med gott om plats för större soffgrupp. Här tar ni er även ut på den härliga balkongen som vetter i strålande söderläge där ni njuter av alla dagens soltimmar. Balkongen rymmer såväl en loungegrupp som middagsbord om så önskas. I lägenheten finner ni även ett väl tilltaget sovrum med praktisk klädförvaring i skjutdörrsgarderober samt ett helkaklat badrum utrustat med badkar, tvättmaskin samt torktumlare. I badrummet finns gott om förvaring samt arbetsyta. Här bor du ett stenkast från vackra Rynningeviken och på gångavstånd når ni även Örebros citypuls. Bekvämt avstånd till USÖ och campusområdet. Området är poulärt, barnvänligt och centrumnära. Här finns förskolor, skolor, idrottsplats, mataffär, gym, Jeremiabageriet och pizzeria. Absolut närhet till vacker natur med. Promenad- och cykelavstånd till Rynningeviken, naturreservatet Oset, Naturens hus och motionsspår. Med cykel når du USÖ och centrum med all service man kan önska sig. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Katrinelund 456B, Katrinelund, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Katrinelund 456B, Katrinelund, Örebro kommun, bild 2
Katrinelund 456B, Katrinelund, Örebro kommun, bild 3

Katrinelund 456B

Villa
Katrinelund, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
1 660 kr/mån

Makalöst vacker panoramavy över Hjälmaren i ett av föreningens bästa lägen och dessutom med egen båtplats! Högt beläget i idylliska Katrinelund erbjuds ni ett fristående och lättskött boende som passar perfekt både som åretruntbostad och sommarhus i direkt närhet till Hjälmarens sjöliv! På den stora tillhörande altanen med optimalt solläge njuter av vy rakt mot sjön och nedanför huset finns en badplats. Välkomna till denna fantastiska plats som bjuder på både rekreation och livskvalité i vardagslivet! Till huset hör även ett inrett gästhus med 3 extra sovplatser. Brf Lugnet är en stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och låg avgift! Husets utemiljö är oslagbar där ni njuter av en underbar och rogivande sjöutsikt från den stora altanen om 180 kvm som även försetts med en rejäl elstyrd solmarkis. Husets planlösning är mycket trivsam och välplanerad där de sociala ytorna står i centrum. Här umgås ni i ett stort vardagsrum med ett rikligt naturligt ljusflöde från stora fönsterpartier i flera väderstreck. Mot det moderna och fullutrustade köket är planlösningen öppen och inbjudande med gott om plats för middagsbordsgrupp. Centralt placerat här finns även en kamin mellan de dubbla altandörrarna i samma blickfång som fantastisk sjöutsikt. Huset erbjuder även två sovrum i bra storlek, ett stilsäkert helkaklat badrum med dusch samt ett mycket praktiskt separat klädvårdsrum. Hela huset är mycket välskött och har försetts med flertalet påkostade och välvalda materialval och smarta lösningar. Robotgräsklipparen samt de smarta förvaringsboxarna som är placerade utomhus ingår i köpet! Katrinelund ligger vid södra Hjälmarens strand, 20 minuter från Örebro. Här finns Katrinelunds Sjökrog och gästgiveri där ni njuter av mat och dryck i toppklass med utsikt över Hjälmaren. Restaurangen har enligt White Guide blivit utnämnd till Närkes bästa restaurang, med krögaren Roger Hjälm. Här kan ni även nyttja padelbana, gym, relax, poolområde, badplats och hotell. I Katrinelund finns även laddstolpar för elbil. Området är trivsamt, lugnt och familjärt och beläget på bekvämt avstånd från Örebro. Tänk dig att bara kunna gå ner och ta ett bad när det passar eller åka ut en tur med båten. Ett underbart läge som måste upplevas på plats! Välkomna att boka er visning!

  • Premium
  • Uteplats
Cv-Gatan 109, Centralt, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Cv-Gatan 109, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Cv-Gatan 109, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Cv-Gatan 109

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
4 423 kr/mån
39 909 kr/m²

Vi hälsar välkomna till ditt nya hem! En optimal bostad med allt du kan önska dig - belägen i ett geografiskt drömläge, perfekt placerad mellan det lugna och vackra området Slussen och bara ett stenkast från Örebros livliga gator. En väldigt välplanerad och charmig lägenhet på andra våningen, hiss finns. Det är ljust, det är rymligt, det är gott om förvaring och materialvalen är tilltalande. Vi toppar det med en helt grym balkong om hela 18 kvadratmeter att njuta av! Perfekt soligt läge har den dessutom. CV-gatan 109 är adressen. Ett mycket bra läge i stan - Promenadväg längs Svartån utanför dörren, med bara några få minuter gång når du Wadköping, Stadsparken, USÖ och Örebro centrum. Åt andra hållet har du utegym, Oset och Rynningeviken med härliga promenadstråk, här finns även småbåtshamnen med Örebro hamnkrog samt Naturens hus. Jag ser fram emot att visa dig ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hälsogränd 17, Adolfsberg, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:15
Hälsogränd 17, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Hälsogränd 17, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Hälsogränd 17

Lägenhet
Adolfsberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 995 000 kr
117,5 m²
4 rum
5 549 kr/mån
25 489 kr/m²

Välkomna till populära Brunnsängen, Adolfsberg och detta mycket fina bostadsrättsradhus i två plan om fyra rum och kök med inglasat uterum och baksida i söder. Här bor man i ett barnvänligt område med flera lekplatser och fritt från biltrafik. Promenadavstånd till skola, förskola, mataffär och busshållplats med bussar till både Örebro city och Marieberg Galleria som erbjuder stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Rymlig och välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder i den stora och praktiska skjutdörrsgarderoben. Från hallen kommer du vidare in i bostadens trevliga och ljusa kök. Köket har ljusa luckor och laminatbänkskiva, ovan sitter ett snyggt stänkskydd i sten samt spotlights både under skåp och infällt mot tak . Här finns naturlig matplats invid fönstret som vetter mot framsidan. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, induktionshäll, köksfläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum, här finns plats för både soffgrupp och matplats om så önskas. Flertalet fönster och glasad altandörr ger ett fint ljusflöde in i bostaden. Från vardagsrummet kommer du ut till den inglasade uterummet och vidare ut till altanen i soligt söderläge. Ett mycket trevligt läge i området! På entréplan finns även ett stilrent helkaklat badrum med wc, dusch, tvättställ med kommod och spegelskåp. En tvättstuga samt ett förråd under trappan. På bostadens andra våning fördelas tre sovrum ut från hallen. Här finns även ett badrum och en klädkammare som även kan inredas som kontor eller en myshörna för barnen. Sovrummen är i bra storlek och har plats för säng, skrivbord samt förvaring. På bostadens framsida finns en uteplats samt isolerat förråd. Parkering finns att hyra till en billig peng i garagelänga. En optimal bostad för er som vill njuta av villakänsla med uteplats men varken har tid eller lust med villalivets alla måsten. Hsb:s Brf Passaren är en välskött bostadsrättsförening med låg belåning och fin föreningslokal som kan bokas för kalas och övernattning. Här finns en tennisbana som spolas till skridskobana på vintern, bilfria gårdar, många lekplatser och en trevlig pulkabacke precis intill. Brunnsängen och Adolfsberg är ett lugnt och trevligt område med gångavstånd till mataffär, cykelavstånd till centrum och 18-håls golfbana som har fina skidspår på vintern. Närhet till vackra Sommarro-skogen för promenader eller uppfriskande löpturer. Vill man inte ta bilen finns det inte mindre än tre stadsbusslinjer att tillgå. Välkommen att boka visning!

  • Premium
  • Uteplats
Rostagatan 8, Centralt Väster, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Rostagatan 8

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 095 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3
5 876 kr/mån
32 926 kr/m²

I attraktivt läge med endast några minuters promenad till stadskärnan erbjuds nu denna välplanerade och smakfulla fyra. Varmt välkommen till Rostagatan 8 och denna rymliga lägenhet med två balkonger. Lägenheten erbjuder ett modernt och trevligt hem där det bara är att flytta in. Optimal planlösning med tre bra sovrum, stort kök som har fin kontakt med vardagsrummet, gäst-wc och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens två balkonger når du från vardagsrummet samt köket. Den större balkongen som har utgång från köket är inglasad och ligger med lugnt och fridfullt läge mot föreningens gröna innergård. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter med en stor skjutdörrsgarderob i hallen och utanför badrummet. I ett av sovrummen finns en rymlig garderob med skjutdörrar. Här bor du med promenadavstånd till city, centralstation, Södra station och mataffärer. I direkt närhet finns även flera parker och vackra promenadstråk runt Svartån. Mycket goda kommunikationsmöjligheter och du tar dig snabbt ut till E18/20. Varmt välkommen till Rostagatan 8!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Parkgatan 4, Fjugesta, Lekebergs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Parkgatan 4

Villa
Fjugesta, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
2 750 000 kr
160 + 70 m²
5 rum
902 m² tomt

Välkommen till 40-talsvillan! I denna härliga villa är det mixen som sätter stilen. Här samsas mönstrade tapeter i dämpade färger med trätak, pärlspont, platsbyggda hyllor och golvval gjorda efter vad som passar i respektive rum. Många trädetaljer ger extra lyft åt helhetsintrycket och både köket och de båda badrummen har hög standard på inredning och praktiska funktioner. Huset är om-och tillbyggt på senare år och på baksidan finns en 70 kvm stor altan med pergola till. Trädgården är helt inhägnad med staket och häckar för barnfamiljens säkerhet och här finns även en mindre damm . Här bor du vid en liten gata centralt i Fjugesta med lite trafik och allt som vardagen kräver finns i din närmaste omgivning.

  • Plus
Parkgatan 8A, Degerfors, Degerfors kommun

Parkgatan 8A

Lägenhet
Degerfors, Degerfors kommun
Bjurfors Örebro
250 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 1/2
4 108 kr/mån
4 562 kr/m²

I lugna och familjevänliga Bossåsen i Degerfors finns denna hemtrevliga och ljusa 2:a en halvtrappa upp i huset nu till salu! Smart planlösning och fina rum gör denna bostad enkel att bara flytta in i. Bostadens 54,8 kvadratmeter är väldisponerade där en välkomnande entréhall med inbyggd förvaring erbjuds. Hallen blir navet i denna bostaden som smidigt leder vidare till alla rum. Intill hallen ligger det ljusa och hemtrevliga köket, här erbjuds matplats invid fönstret samt gott om arbetsyta och förvaring. Vidare hittar vi ett rejält vardagsrum som enkelt går att möblera med soffgrupp och annat möblemang och som vetter mot den lugna baksidan med fin grönska. Bostaden har även ett sovrum i bra storlek med inbyggda garderober för extra förvaring. Badrummet är utrustat med wc och handfat som uppdaterades under 2024 samt dusch. En genomgående trivsam och ljus bostad där kök, sovrum och hall fått nya ekparkettgolv och nymålade vita väggar under 2024. Till bostaden hör ett källarförråd! Snabbt tillträde är möjligt! Varmt välkommen på visning! För intresse kontakta ansvarig mäklare Frida Henriksson.

Termikgatan 49C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 49C

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 650 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/5
3 832 kr/mån
31 132 kr/m²

Här finner ni en byggnad utöver det vanliga, som producerades år 2019. Fint exklusivt trapphus med hiss direkt ner till garaget och upp till någon av dom tre terasserna som finns inom föreningen. Utöver det har man även tillgång till ett orangeri för härliga middagsbjudningar på takterassen, mysig grönskande innergård och relax med bastu – riktig vardagslyx! Dessutom finns möjlighet att hyra föreningens elbilar vid behov och en cykellounge på entréplanet. Välkommen in till dessa 53 kvadratmeter disponerat på välplanerad yta med hög standard rakt igenom. Här finns öppen och social sällskapsyta med en delvis öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Tillsammans med ett generöst ljusinsläpp från fönsterpartier i ett soligt väderstreck skapas en inbjudande och trivsam känsla. Här finns gott om utrymme för både större soffgrupp och middagsbord samt utgång till balkongen som ligger i ett fritt och soligt söderläge med golfbanan som utsikt! Bostaden har genomgående stilrena materialval där köksinredningen är vita släta köksluckor, ljusblått kakel (2023) som bryts av med en mörk bänkyta. Köket är utrustat med allt man kan tänkas önska. Här erbjuds ett rejält sovrum med garderober längs ena kortsidan - utmärkt för förvaring. Badrummet är rymligt och smakfullt helkaklat med duschutrymme och utrustat med allt man kan önska. Södra Ladugårdsängen är ett lugnt område nära till Örebro Universitet, naturområden samt citypulsen. I närområdet finns Gustavsviks golfbana, badhus samt Backahallen. Dessutom finns även Friskis & Svettis Söder, förskolor och grundskola, vårdcentral, systemet och livsmedelsbutiker inom promenadavstånd. Närmsta restaurang - Brödernas ligger i samma byggnad som föreningen. Härifrån har du goda bussförbindelser till city och till universitetet och ca tio minuters cykelväg till Örebro city med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Frida Henriksson vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Eker 635, null, Örebro kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00

Eker 635

Fritidshus
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
350 000 kr
35 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till Eker och detta fantastiskt charmiga och idylliska fritidshus strax utanför Örebro. Här bor ni på en harmonisk plats med skog och fågelkvitter runtomkring. Huset har dessutom genomgått en del renoveringar under åren. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och är utrustat med två spisplattor samt en inbyggnadsugn och kyl. I vardagsrummet finns plats för en liten matgrupp samt soffgrupp framför den fantastiska öppna spisen som värmer upp huset tillsammans med en luftvärmepump. I det andra rummet finns plats för två stycken sängar. På tomten finns ett till hus där den ena delen kan användas som gästrum. I samma hus finns även ett förråd samt utedass. I båda husen finns tillgång till el. Tomten ringas in av höga björkar som skapar en privat atmosfär. Här finns även massor med odlingslådor som förgyller tomten med sina gröna växter och vackra blommor. På tomten finns även ett litet utekök så där ni kan stå utomhus och laga mat när sommarvärmen är som bäst. Detta är en sommarhusdröm som bara måste upplevas på plats. Varmt välkomna!

  • Plus
Lundabacken 4C, Centralt, Kumla kommun

Lundabacken 4C

Lägenhet
Centralt, Kumla kommun
Bjurfors Örebro
995 000 kr
62,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 694 kr/mån
15 920 kr/m²

Vi hälsar varmt välkomna till Lundabacken 4C och en optimalt planerad hörnlägenhet om 3 rum och kök med härlig balkong med eftermiddags-/kvällssol, belägen i lugnt och populärt område! En ljus och trivsam lägenhet med fri utsikt över grönytor. Lägenheten är väldisponerad och har social och öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket med matplats. Här finns också praktisk hall med klädkammare, två bra sovrum, kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fin förvaring genom flertalet garderober, klädkammare samt förråd med loft på innergården. Stabil förening med god ekonomi där bredband, kabel-tv, bostadsrättstillägg och parkering med el ingår i avgiften! Här bor du i ett lugnt, populärt och insynsskyddat läge. Brf Lundabacken ligger beläget mitt i centrala Kumla med närhet till allt city har att erbjuda. Gångavstånd till stadsparken och Kumla sjöpark med fin promenadmiljö och restauranger. Närhet till central handel och järnvägsstationen, en fin bostad i ett smidigt läge!

  • Balkong
Henningsholmsgatan 22, null, Örebro kommun

Henningsholmsgatan 22

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 495 000 kr
90 m²
4 rum
5 263 kr/mån
27 722 kr/m²

Nu har ni möjligheten att bli ägare till en bostad med citynära läge och direkt närhet till rogivande natur. Här i det familjevänliga Ringstorp erbjuds ni nu allt ni kan önska för en bekväm vardag. Med en charmig blandning av modernt och tidlöst, uppdelat på två plan så står allt klart för att ni ska trivas direkt. Radhuset har ett attraktivt gavelläge med en lättskött, insynsskyddad tomt där ni kan skapa er egen trädgårdsdröm. Här finns ett förråd för förvaring som även ger en smidig åtkomst till trädgårdsredskapen, det ska vara enkelt att trivas! Bostadens planlösning är mycket väldisponerad och fördelad på två plan. Entréplan erbjuder härliga sällskapsytor med smakfulla färger och en genomgående charm. Köket är utrustat med alla bekvämligheter samt stilrena köksskåp i vitt som når upp till taket för ett maximalt utrymme. I köket finns plats för en mindre matgrupp för trevliga frukostmornar samt en anslutning till övriga sällskapsytor som ger plats för en större matgrupp. Här finns en känsla av öppen planlösning med utrymme för en större soffgrupp där hela familjen får plats. På entréplan finns även en WC. En trappa upp på övervåningen möts ni av ett allrum med plats för en soffa. Idag är det möblerat med en kontorsdel. Här finner ni även bostadens två sovrum och en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i de isolerade vindsutrymmena som är i bra storlek. Vidare på detta plan finner ni även bostadens helkaklade badrum. I populära Ringstorp bor du i naturskönt område endast 10 minuter från Örebro centrum – perfekt för barnfamiljen! Här finns det goda cykel förbindelser in till centrum samt busshållplats på nära avstånd med bra avgångstider in mot Örebro city.

  • Uteplats
Fabriksvägen 3C, null, Örebro kommun

Fabriksvägen 3C

Fritidshus
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
450 000 kr
52 m²
2 rum
1 930 m² tomt

Visning lördag den 27e april mellan 11:00 - 12:00** Varmt välkomna till Fabriksgatan 3C och Kilsmo, ett charmigt fritidshus intill sjön Sottern. Ett perfekt fritidshus med möjlighet till att skapa er egna sommardröm. Här kan ni njuta av sol och bad eller varför inte ta en härlig promenad i skogen. Innanför dörren möts ni av en välkomnande hall där alla husets rum ansluter sig. Direkt till vänster hittar ni köket som är stilfullt vitt och bra utrustat med plats för en matgrupp. Till höger i hallen ligger badrummet som är helkaklat med plastmatta på golv och utrustat med tvättmaskin. Husets andra två rum lämpar sig perfekt som ett vardagsrum med anslutning ut till baksidan och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. På tomten finns även ett förråd där ni kan förvara alla era trädgårdsredskap. Den stora tomten gör det möjligt för er att sätta en egen prägel utomhus. Kanske bygga ett stort trädäck och ett växthus? Varmt välkomna på visning!

Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun
  • Idag kl 17:45
Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun, bild 2
Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun, bild 3

Lertagsgatan 60

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 395 000 kr
91 m²
4 rum
vån 4/8
5 273 kr/mån
26 319 kr/m²

Välkomna till Lertagsgatan 60 och denna fantastiskt fina och välplanerade 4a. Lägenheten har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar ett socialt rum där hela familjen kan umgås oavsett om ni står i köket och lagar mat eller hänger i soffan. Köket är stilfullt vitt med en svart bänkskiva och maskinellt välutrustat. Från kök och vardagsrum når ni också ut till en stor balkong i väst läge där ni kan njuta av härliga sommarkvällar. Tack vare hörnläget så har lägenheten ett härligt ljusinsläpp från morgon till kväll. Från vardagsrummet når ni även det ena sovrummet som är väl tilltaget. De andra två sovrummen nås via hallen varav det ena har gott om förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderober längst väggen. Här finns också en mindre wc samt ett badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför finns en praktisk bänkskiva samt förvaringsskåp för extra bekvämlighet. Här bor ni med ca 5 minuters cykeltur till city men även närhet till parker, förskola och skola. Intill ligger även Trängens idrottsplats där det finns ett antal fotbollsplaner och även en ishall. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Djupviken 281, null, Askersunds kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00
Djupviken 281, null, Askersunds kommun, bild 2
Djupviken 281, null, Askersunds kommun, bild 3

Djupviken 281

Villa
Askersunds kommun
Bjurfors Örebro
2 995 000 kr
126 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Nu har ni möjligheten att förvärva denna trivsamma fastighet där man tagit vara på de tidsenliga detaljerna tillsammans med den tidlöst lantlig charmen! Sjönära fastighet med närhet till mysiga badplatser. Huset erbjuder en väldisponerad planlösning om 126 kvm där sällskapsytorna med en varm och inbjudande känsla står i centrum. I entrén möts ni av ett praktiskt separat kapprum där ni kan slå er ner längst fönstren på den platsbyggda bänken som ger mängder av förvaring. Vidare in i huset möts ni av den inre hallen som bjuder in till flertalet av bostadens nedre rum. Även här finns gott om förvaring i form av smart designad förvaring under trappan. Köket som har anslutning till vardagsrummet med plats för stort matbord ger en känsla av värme, här vill man ta sitt morgonkaffe, eller umgås och skratta gott med vänner och familj under en middag. I köket finns god förvaring och arbetsyta. Köket är av en lantlig natur med vita köksluckor som når upp till taket, vitt kakel och vita väggar. Från köket når ni vardagsrummet som är i bra storlek. Här låter man de massiva träbjälkarna blottas för en karismatisk känsla. I vardagsrummet finns plats för en större soffgrupp där hela sällskapet får plats, varför inte tända en brasa i kaminen och njuta tillsammans in i småtimmarna. På entréplanet finner ni även två av bostadens sovrum som erbjuder rymlighet och ljus. Fortsättningsvis på detta plan finns även bostadens badrum som är utrustat med WC, handfat, kommod, tvättmaskin och dusch. På övervåningen möts ni av ett ljust allrum. Här finns gott om plats för barnen att leka fritt, eller varför inte skapa en arbetsyta eller ateljé. Här uppe finns bostadens tredje och fjärde sovrum. Huset är beläget på en rymlig tomt om 11 000 kvadratmeter med gräsmatta samt mängder av växter och blommor. En vacker köksträdgård för den trädgårdsintresserade. I trädgården finns flera platser att duka upp för en trevlig grillkväll en ljummen sommarkväll. Bostaden som ligger inbäddad i en naturskön och fridfull omgivning endast ett stenkast till sjön Vättern. På tomten finns här även en jordkällare, garage och snickeribyggnad. Med sitt enskilda läge är denna fastighet perfekt belägen för familjer som söker en trivsam lantlig miljö, eller för er som drömmer om den perfekta sommarbostaden. Bjud in vänner och familj för mysiga grillkvällar och svalkande kvällsdopp, eller varför inte ta en trevlig cykeltur in till Askersund centrum där ni kan ta del av fik, restauranger och publiv. Här kan du skapa ditt dröm boende med naturen som närmsta granne. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Spannmålsgatan 16, Nya Hjärsta, Örebro kommun
Spannmålsgatan 16, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 2
Spannmålsgatan 16, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 3

Spannmålsgatan 16

Villa
Nya Hjärsta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
4 095 000 kr
132 + 71 m²
5 rum
692 m² tomt

På en sparsamt trafikerad gata i trivsamma Nya Hjärsta saluförs nu detta välskötta hem. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till det mesta. Huset ligger perfekt placerat på den insynsskyddade och grönskande tomten med baksida i bästa sydvästläge. Här omges ni av härliga fruktträd och bärbuskar samt ges goda chanser till soliga dagar tillsammans med hela familjen. Ni finner en väl tilltagen uteplats med nedsänkt spabad samt gott om plats för loungemöbler. Planlösningen är väldisponerad och bjuder in till stora och öppna sällskapsytor. Det stilsäkra svarta köket i vinkel erbjuder generöst med arbetsyta och förvaring. En köksö finns centralt placerat vilket skapar en naturlig samlingsplats. Från köket når ni en väl tilltagen matplats samt vardagsrum med en centralt placerad kamin, vilket bidrar till extra värmeåtergivning. Från vardagsrummet tar ni er ut till det härliga uterummet som är möjligt att nyttja året runt. Här placerar ni enkelt loungemöbler samt middagsbord för att rymma hela sällskapet. Stora skjutdörrspartier i glas skapar ett fantastiskt ljusinsläpp till hela rummet. Vidare på entréplanet finner ni ett rymligt allrum samt ett sovrum med tillhörande walk in closet och utgång till husets trädgård. Allrummet kan vid behov användas som ett extra sovrum. Ni finner även ett helkaklat och stilsäkert badrum utrustat med dusch och härlig golvvärme. En trappa upp finner ni ytterligare två sovrum, en klädkammare samt en WC med kakel och klinker. På källarplanet erbjuds ni goda förvaringsutrymmen samt en välplanerad och praktisk tvättstuga utrustat med tvättmaskin, torktumlare samt arbetsbänk ovan med tvättho. Tillhörande huset finner ni ett integrerat garage samt tillhörande uppfart med plats för flertalet bilar. Här bor ni i ett barnvänligt och lugnt område med närhet till förskola och skola. Goda bussförbindelser in till Örebro city samt smidig anslutning till E18/E120 för den som pendlar. I närområdet finner ni även vackra naturområden samt flertalet parker och lekplatser. Här bor och stormtrivs många familjer – välkommen att bli en av dem!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 211