Mäklare Gro Velta

Gro Velta

Om mig

Gro har jobbat som mäklare sedan 2004 och specialiserat sig på bostadsrätter. Gro´s mål är att överträffa både säljare och köpares förväntningar, hon är mycket driven, strukturerad och resultatinriktad och hennes främsta mål är nöjda kunder. Hon har ett stort engagemang och älskar verkligen sitt jobb! Det som speglar sig i Gros arbete är att det är en självklarhet för henne att våra kunders största affär ska kännas tryggt hela vägen fram och målet är att kunderna varmt kan rekommendera henne!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Restalundsvägen 95, Sörby/Eklunda, Örebro kommun
  • Tis 29 okt kl 17:30
Restalundsvägen 95, Sörby/Eklunda, Örebro kommun, bild 2
Restalundsvägen 95, Sörby/Eklunda, Örebro kommun, bild 3

Restalundsvägen 95

Lägenhet
Sörby/Eklunda, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 795 000 kr
54 m²
2 rum
3 223 kr/mån
33 241 kr/m²

Endast några trappsteg upp kommer du till denna välplanerade och otroligt charmiga 2:a! Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt, ett fint kök med matplats vid fönstret, ett fräscht badrum, ett lättmöblerat ljust vardagsrum med vacker stavparkett och ett bra sovrum! Från vardagsrummet nås en underbar och stor balkong i soligt härligt västerläge. Här kan många kvällar avnjutas i lugn och ro! Det är fina detaljer i detta hem! Lägenheten har ett centralt och attraktivt läge intill Behrn Arena, Eyrabadet och gångavstånd till centrum med Örebros nöjesliv precis runt hörnet. Cykelavstånd till Universitetet. Fin innergård med grillplatser och sittplatser. Välkomna hit! I Brf Staven bor man i en stabil och välskött förening där tvättstuga, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, relax med bubbelbad, bastu och solarium kan användas av boende. Här finns också närhet till gym, matvarubutik, konditori samt Behrn Arena.

  • Premium
  • Balkong
Brf Fabriken, CV-staden, Örebro kommun
  • 21 lediga bostäder

Brf Fabriken

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 348 000 kr
30-102 m²
1-4 rum
2 643 kr/mån

Hitta hem på bästa läget i Örebro! CV-staden kommer att bli en alldeles unik ny stadsdel i centrala Örebro. Här får ett stolt stycke industrihistoria nytt liv när de vackra tegelbyggnaderna varsamt blandas med modern arkitektur och omfamnande grönska. Alldeles intill, på ett av Örebros bästa lägen, planerar vi nu att bygga 49 lägenheter i varierande storlek. Här bor du med promenadavstånd till både stad och natur: du har nämligen ungefär lika nära till centrum som till Osets naturreservat, småbåtshamnen och Hjälmaren. Jobbar du på sjukhuset cyklar du dit på fem minuter. Från Brf Fabriken har du gång- eller cykelavstånd till allt som Örebro har att erbjuda, här behöver du varken sakna vardagens nödvändigheter eller det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron. I området finns en ny förskola samt planer på en ny grundskola. Förskolans gård är dessutom tillgänglig för alla som bor i kvarteret efter skoltid, så här kan ni leka både kvällar och helger. I Brf Fabriken finns ett stort antal lägenheter med mycket varierande planlösning för olika behov. Ettorna är perfekta som första egen lägenhet, medan de största fyrorna är runt 100 kvm och rymmer den större familjen. Det är något särskilt med att flytta in i ett hem där ingen annan bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar när det kommer till renovering och underhåll. Bostäderna håller en bra standard redan från början. Här bor du dessutom i ett område som har framtiden för sig, inte minst med tanke på kommunens ambitiösa planer för CV-området. Miljöbyggnad är en svensk miljöcertifiering som ger bra miljöer att leva i. Brf Fabriken är certifierad miljöbyggnad på nivån Silver. Det betyder att vi ansträngt oss extra mycket för att bygga miljövänligt och överträffar de lagar och myndighetskrav som finns kring till exempel ventilation, ljudmiljö och solskydd.

  • Nybyggnadsprojekt
Olaigatan 8E, Centralt, Örebro kommun
  • Idag kl 17:00
Olaigatan 8E, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Olaigatan 8E, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Olaigatan 8E

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 875 000 kr
52 m²
1.5 rum
vån 1/4
2 825 kr/mån
36 058 kr/m²

Det här är verkligen one-of-a-kind! Oj va charmigt och mysigt - mitt i city - med egen ingång från innergården. Varmt välkomna hit - denna måste ni se! Adressen är Olaigatan 8E. Från stans livliga gator gömmer sig denna fina bostad i gårdshuset bakom en låst grind. Och innanför grinden är det så lugnt! Här erbjuds ett stort vardagsrum som rymmer både soffhäng, matbord och sovdel. Men det finns även möjlighet att skapa ett sovrum om så önskas! Ett trivsamt kök med öppen planlösning mot rummet och ett fint helkaklat badrum. Lägenheten har en stor klädkammare som även kan användas till kontor, alternativt sovalkov. Finns många möjligheter här! Läget i stan är oslagbart - här bor du ett stenkast från allt du kan önska dig!

  • Premium
Järnvägsgatan 16A, Centralt Norr, Örebro kommun
  • Mån 28 okt kl 17:00
Järnvägsgatan 16A, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 2
Järnvägsgatan 16A, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 3

Järnvägsgatan 16A

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 5
5 847 kr/mån
26 768 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva en underbar bostadsrätt om 82 kvm i den populära BRF City-Senioren i Örebro – perfekt för dig som är 55+ och söker ett bekvämt, lugnt och trivsamt boende. Här bor du med en inglasad balkong som vetter mot den vackra innergården och får njuta av närheten till allt staden har att erbjuda. Lägenheten ligger på 5:e våningen vilket ger en otroligt härlig utsikt! Hissen tar dig upp bekvämt. Bostaden har ett rymligt och trivsamt kök, två väl tilltagna sovrum, en praktisk klädkammare, ett lättmöblerat vardagsrum samt ett fräscht badrum. Föreningens gemensamma trädgård, kallad Oasen, sträcker sig över 1100 m² och är fylld med vackra planteringar och flera uteplatser. Trädgården sköts av medlemmarna, och under sommaren arrangeras trevliga aktiviteter såsom boulespel och sociala sammankomster. BRF City-Senioren erbjuder också en gemensamhetslokal med tre rum och ett välutrustat kök. För gäster finns två gästrum att hyra, och som medlem har du har tillgång till två tvättstugor, snickarbod, däckförråd och ett bibliotek.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige
3 948 000 kr
102 m²
4 rum
6 690 kr/mån
38 706 kr/m²

Bo utan avgift första året! Just nu bjuder vi på månadsavgiften i ett helt år! Erbjudandet gäller nya kunder som köper bostad i Brf Fabriken. Kontakta mäklaren för mer information 4 RoK med fönster i tre väderstreck. Rymligt kök med utgång till balkong mot innergården, skiljevägg mellan kök och vardagsrum. Separat sovrumsavdelning och dubbla wc/dusch skapar ett smidigt och bekvämt boende för familjen. Praktisk arbetshörna för hemmakontoret. I Brf Fabriken har alla lägenheter en hög standard på materialval och inredning. Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva som standard. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummen är helkaklade i klassiskt grått och vitt. Alla lägenheter har klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheterna. - 4 RoK med fönster i tre väderstreck. - Helkaklat wc/dusch med - Tvättmaskin/torktumlare. - Kök med mycket förvaring. - Extra wc/dusch. - Förråd i lägenheten. - Balkong mot innergård.

  • Nyproduktion
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige
1 898 000 kr
50 m²
2 rum
4 377 kr/mån
37 960 kr/m²

Bo utan avgift första året! Just nu bjuder vi på månadsavgiften i ett helt år! Erbjudandet gäller nya kunder som köper bostad i Brf Fabriken. Kontakta mäklaren för mer information 2 RoK med välplanerade ytor. Balkong mot innergården, stor skjutsdörrsgarderob i sovrummet och välplanerat vardagsrum. Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare. En tvåa att trivas i! I Brf Fabriken har alla lägenheter en hög standard på materialval och inredning. Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva som standard. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummen är helkaklade i klassiskt grått och vitt. Alla lägenheter har klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheterna. - 2 RoK med rundgång. - Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin/torktumlare. - Stor skjutdörrsgarderob i sovrum. - Balkong mot innergård.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Hindergårdsgatan 7, Rynningeåsen, Örebro kommun
Hindergårdsgatan 7, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Hindergårdsgatan 7, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Hindergårdsgatan 7

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/4
3 438 kr/mån
39 528 kr/m²

Föreningens bästa läge - högst upp med grym utsikt! Toppa det med stor balkong i soligt skönt västerläge! Hissen tar er bekvämt upp på 4:e våningen och där finns denna välplanerade, ljusa och mycket fina bostad. Här erbjuds ett snyggt kök i grått, ett rymligt vardagsrum, stort sovrum med skjutdörrsgarderob och ett helkaklat stort härligt badrum! Från den stora balkongen blickar ni ut över poolområdet som medlemmarna nyttjar med glädje! Lägenheten ligger i attraktiva Rynningeåsen och har vacker natur precis runt knuten och stadsliv på gång- och cykelavstånd. Bekvämt avstånd till USÖ och campusområdet. Perfekt kombo helt enkelt. Brf Rynningeåsen erbjuder garageplats i källaren och hög kvalité på boende med semesterkänsla året om! Ta ett dopp i poolen en varm sommarkväll och sätt er sen på balkongen och njut av livet! Vad mer kan vi säga? Välkomna hit och upplev!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkvärdsvägen 11, Almby, Örebro kommun
  • Imorgon kl 17:30
Kyrkvärdsvägen 11, Almby, Örebro kommun, bild 2
Kyrkvärdsvägen 11, Almby, Örebro kommun, bild 3

Kyrkvärdsvägen 11

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 395 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 565 kr/mån
26 571 kr/m²

Ring - så visar jag dig denna charmiga och välplanerade 2:a endast en halvtrappa upp finns nu att titta in i! Direkt innanför dörren är det en trivsam känsla. Hallen är rymlig och från den nås alla rum. Ett mysigt kök med plats för matbord vid fönstret. Ett härligt vardagsrum med vacker stavparkett, ett stort fint sovrum och ett snyggt renoverat badrum från 2022! I månadsavgiften ingår både värme, vatten, kabel-tv och bredband! Möjlighet att hyra övernattningsrum i föreningen. Lägenheten är belägen i attraktiva Almby med närhet till Örebro Universitet och stadskärnan och bara inom några minuters promenadavstånd ligger ett flertal restauranger, pizzerior, gym, två matbutiker, caféer och ett apotek. Dessutom finns närhet till Behrn Arena för fotboll, hockey och annan sportaktivitet. Vi kan även erbjuda en underbart trivsam balkong med soligt fint västerläge och en underbar vy över grönområden. HSB BRF Mälaren i Örebro är en gammal förening med god ekonomi. Föreningen äger marken, och erbjuder flera gemensamma utrymmen, bland annat tvättstuga, bastu, övernattningsrum, cykelförråd m.m. Bostadshuset har även försetts med nytt yttertak och solceller vilket minskar elkostnaderna för samtliga boende i huset.

  • Premium
  • Balkong
Folkungagatan 40, Centralt Väster, Örebro kommun
Folkungagatan 40, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 2
Folkungagatan 40, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 3

Folkungagatan 40

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 275 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/3
1 896 kr/mån
38 636 kr/m²

Det är otroligt charmigt här på Folkungagatan! På andra våningen finns denna utmärkt planerade 1:a med stora fönster vilket ger ett fint ljusinsläpp! Här är det bara att flytta in och trivas. Ett rymligt vardagsrum med plats för både matbord, soffhäng och sovdel! Här finns även ett rymligt helkaklat badrum och ett jättefint gulligt kök! Gemensam uteplats på den grönskande innergården kan njutas sommartid! Perfekt som ett första hem eller till dig som student! Trivsamt läge på Väster med närhet till allt - bra kommunikation till city och Universitet. Låg månadsavgift i stabil bostadsrättsförening. Måste ses! Brf Moroten är en välskött och omtyckt bostadsrättsförening med god ekonomi och där parkeringsplats finns tillgänglig!

  • Premium
Restalundsvägen 81, Sörby/Eklunda, Örebro kommun
Restalundsvägen 81, Sörby/Eklunda, Örebro kommun, bild 2
Restalundsvägen 81, Sörby/Eklunda, Örebro kommun, bild 3

Restalundsvägen 81

Lägenhet
Sörby/Eklunda, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/3
2 490 kr/mån
34 143 kr/m²

Högst upp i huset finns denna charmiga 1:a med fiffig sovalkov i vardagsrummet. En välplanerad bostad med fräscht badrum, ett kök med plats för matbord, vacker stavparkett i vardagsrummet och genomgående ljusa väggar. Stort fönster i vardagsrummet ger ett fint ljusinsläpp. Hiss finns! Lägenheten har ett centralt och attraktivt läge intill Behrn Arena, Eyrabadet och gångavstånd till centrum med Örebros nöjesliv precis runt hörnet. Cykelavstånd till Universitetet. Fin innergård med grillplatser och sittplatser. I Brf Staven bor man i en stabil och välskött förening där tvättstuga, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, relax med bubbelbad, bastu och solarium kan användas av boende. Här finns också närhet till gym, matvarubutik, konditori samt Behrn Arena.

  • Premium
  • Hiss
Falleniusgatan 7, Centralt Väster, Örebro kommun
  • Imorgon kl 17:00
Falleniusgatan 7, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 2
Falleniusgatan 7, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 3

Falleniusgatan 7

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/5
4 868 kr/mån
28 500 kr/m²

En rymlig 2:a om hela 70 kvm är rätt unikt! Till lägenheten hör en underbar uteplats i skyddat och soligt söderläge! Uteplatsen har en trivsamt läge mot den välskötta och lugna innergården. Jag ser fram emot att visa er denna underbara, moderna och ljusa lägenhet! I attraktiva Brf Grevinnan finns den - adressen är Falleniusgatan 7! Möjlighet till snabb inflytt om så önskas! Lägenheten är genomgående genom huset vilket ger ett jättefint ljusinsläpp. Smakfullt, ljust och trivsamt är det verkligen här hemma. Modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där det finns sällskapsutrymme, ett stort fint sovrum och toppmodernt och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare - ett bekvämt hem! Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Här bor du i populära Vasastan och har gångavstånd till Örebro city med ett stort nöjes och shoppingutbud, närhet till mataffärer och busshållplats för smidig kommunikation till exempelvis universitetet. Du kan även lätt nå fina promenadstråk och mysiga parker i området. Välkomna hit!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kornellvägen 18, Bettorp, Örebro kommun

Kornellvägen 18

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/4
3 481 kr/mån
27 182 kr/m²

Detta charmiga hem måste ni bara uppleva! Hissen tar er upp till bostaden som ligger på 2:e våningen. Vi hälsar er välkomna till Kornellvägen 18 i nybyggt och populärt område nära stan och fin natur! Lägenheten har modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett helkaklat fräscht badrum med golvvärme och ett stort fint sovrum. Inne i lägenheten finns en lyxig härlig walk-in-closet! Lägenheten har genomgående fina parkettgolv. Balkongen ska vi definitivt inte glömma! Vilken vy mot Kilsbergen och underbart västerläge med härlig kvällssol. Låg månadsavgift där både värme, vatten och bredband ingår! Kornellvägen 18 ligger i området Bettorp. Här bor du med ca 200 meter till förskola, ett stenkast från Kränglans naturområde och cykelavstånd till centrum. Här tar man sig smidigt ut till motorvägen för den som pendlar och det är bara 2 minuter till bussen som går varje halvtimme.

  • Balkong
  • Hiss
Bondegatan 8, Centralt, Örebro kommun
Bondegatan 8, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Bondegatan 8, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Bondegatan 8

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 325 000 kr
72 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 964 kr/mån
32 292 kr/m²

Bondegatan 8 är perfekt beläget med närhet till stadens alla bekvämligheter, från trendiga restauranger till gröna parker. För den som studerar ligger Universitetet väldigt nära, enkelt att cykla och bra kommunikationer med buss ett stenkast från bostaden. Ge dig själv möjligheten att äga detta fantastiska hem och upplev det bästa av både gammalt och nytt. Ring för din privata visningstid! Högst upp i huset kan ni nu snart få flytta in och bara njuta av denna vackra och charmiga lägenhet. Den är helt underbar att vara i. Lägenheten har fin fiskbensparkett, ljusa väggar samt några diskreta tapeter. Ett renoverat kök som bara smälter in. Genomtänkt verkligen. Samtidigt har en del av den gamla köksinredningen bevarats. Förutom det erbjuder lägenheten ett helkaklat badrum i tidlös stil, ett rymligt vackert vardagsrum och ett underbart stort sovrum. Välkommen till Bondegatan 8 – ett unikt hem som smälter samman charmig gammal stil med modern elegans. Detta hem erbjuder högt i tak och en mängd fina detaljer som gör det till en oemotståndlig plats att kalla sitt hem.

  • Premium
Mejramvägen 103, Sörbyängen, Örebro kommun
Mejramvägen 103, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Mejramvägen 103, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Mejramvägen 103

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 550 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 190 kr/mån
24 800 kr/m²

Underbar mysig uteplats och perfekt läge nära Universitetet! RING för din privata visningstid, mäklare Gro har 076-0105665 Nu kan vi visa upp ditt nya hem! En supercharmig 2:a med härlig uteplats! Lägenheten erbjuder ett modernt och fint kök, ett stort helkaklat badrum, fint vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen och ett rymligt sovrum med förvaring genom garderobsvägg. Hallen är rymlig och har plats för bra förvaring och här finns även ingång till en stor klädkammare. Adressen är Mejramvägen 103 - i den gamla delen av Sörbyängen. Jag ser fram emot att visa er detta hem! Mejramvägen ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till fina naturomgivningar, golfbana, Universitet, skidbacke, Ica Maxi, Coop, Friskis&Svettis och cykelavstånd till city.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Folkungagatan 40, Centralt Väster, Örebro kommun
Folkungagatan 40, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 2
Folkungagatan 40, Centralt Väster, Örebro kommun, bild 3

Folkungagatan 40

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/3
3 835 kr/mån
23 219 kr/m²

Det är otroligt charmigt här på Folkungagatan! Högst upp i huset finns denna utmärkt planerade 3:a med fönster i två vädersträck vilket ger ett fint ljusinsläpp! Här är det bara att flytta in och njuta av det nyligen renoverade köket och det charmiga matrummet. Ett lättmöblerat mysigt vardagsrum, två rymliga sovrum varav ett med ingång till klädkammare samt ett helkaklat fräscht badrum. Njut av morgonsolen och trivsam vy mot grönskande innergård ute på balkongen. Lägenheten har allt som kan tänkas efterfrågas! Trivsamt läge på Väster med närhet till allt - bra kommunikation till city och Universitet. Låg månadsavgift i stabil bostadsrättsförening. Måste ses! Brf Moroten är en välskött och omtyckt bostadsrättsförening med god ekonomi och där parkeringsplats finns tillgänglig!

  • Premium
  • Balkong
Svanåallén 10B, Örnsro, Örebro kommun
Svanåallén 10B, Örnsro, Örebro kommun, bild 2
Svanåallén 10B, Örnsro, Örebro kommun, bild 3

Svanåallén 10B

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 750 000 kr
49,8 m²
2 rum
vån 2/3
2 991 kr/mån
35 141 kr/m²

Svanåallén - bara adressen i sig är gullig! Då kan ni se fram emot att komma in i lägenheten som ligger på denna adress. Bra månadsavgift där både värme, vatten, bredband, kabel-tv och el ingår! En drömlägenhet som har allt du kan önska dig. Ett perfekt läge i stan har lägenheten också, gångavstånd till city och ett stenkast till vacker natur och fina omgivningar vid Svartån. Här erbjuds ett snyggt renoverat kök med fina detaljer, helkaklat badrum med golvvärme, ett stort ljust vardagsrum och ett härligt sovrum med fönster mot den lugna innergården. Från vardagsrummet nås den charmiga balkongen! Hoppas vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
Oskarstorget 16D, Centralt, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
Oskarstorget 16D, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Oskarstorget 16D, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Oskarstorget 16D

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 775 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 468 kr/mån
28 862 kr/m²

Jag ser fram emot att visa er denna charmiga 2:a på populära öster - adressen är Oskarstorget 16D! På andra våningen kan ni nu flytta in och njuta av en välplanerad lägenhet med fint kök, ett fräscht badrum och en charmig balkong mot grönskande innergård. Hiss finns. Bostadens välplanerade kvadratmeter är fördelade på två rum och kök med en härlig balkong mot lugn och välskött innergård - och med soligt fint läge! På Öster bor ni med närhet till City och precis utanför porten finns restauranger, pizzerior, mataffärer och sköna promenadstråk med närhet till Stadsparken, Wadköping och rogivande omgivningar! Varmt välkomna på visningen av denna fina lägenhet med superhärligt läge i stan!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Termikgatan 21A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Tor 24 okt kl 17:00
Termikgatan 21A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 21A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 21A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 595 000 kr
48,8 m²
2 rum
vån 4/5
4 960 kr/mån
32 684 kr/m²

Högt upp i huset finner ni denna optimalt planerade lägenhet med underbar hörnbalkong med utsikt mot grönskande omgivningar! Det är verkligen vackert här uppe! Här finns nu chansen att få flytta in i en mycket välplanerad lägenhet - helt perfekt för studenten eller som första bostad! Här erbjuds ett rymligt vardagsrum, ett fullutrustat smakfullt kök med bra förvaring, ett trevligt sovrum och ett stort helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Genomgående hög standard i hela lägenheten med smakfulla och välvalda material! I avgiften till föreningen ingår värme, bredband och tv. Föreningen erbjuder också en charmig innergård för medlemmarna med lekplats, odlingsmöjligheter, en egen pool och bastu med rum för omklädnad. Lugnt område med närhet till universitetet och city. I området finns bl.a stor livsmedelsbutik, Backahallen, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pionjärgatan 22, Rynningeåsen, Örebro kommun
Pionjärgatan 22, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Pionjärgatan 22, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Pionjärgatan 22

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 395 000 kr
42 m²
1.5 rum
vån 2/4
2 724 kr/mån
33 214 kr/m²

*Pool *Härlig utemiljö *Bra förvaring *Ett lyxigt litet hem! Adressen är Pionjärgatan 22 - en välplanerad liten bostad i populära och vackra Brf Rynningeåsen! Lägenheten är 42 kvm och har fransk balkong mot den fina innergården där poolområdet med skön uppvärmd pool ger extra livskvalité - bara att flytta in och trivas! Lägenheten har ett klassiskt smakfullt kök i vitt, helkaklat snyggt badrum och ett rymligt vardagsrum. Låg månadsavgift där värme, bredband och tv-kanaler ingår! Lägenheten ligger endast ett stenkast från vackra Rynningeviken och på gångavstånd når ni även Örebros citypuls. Bekvämt avstånd till USÖ och campusområdet. Hiss finns givetvis både till lägenheten och till eventuell garageplats. Ett boende med hög kvalité helt enkelt! Välkomna hit!

  • Premium
  • Hiss
Björkmansgatan 8, Almby, Örebro kommun

Björkmansgatan 8

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/5
5 339 kr/mån
30 227 kr/m²

Ett suveränt läge! Hissen tar er upp till 3:e våningen och här finns denna välplanerade lägenhet om 3 rum och kök - med trevlig utsikt mot naturreservatet, Oset och Hjälmaren! Adressen är Björkmansgatan 8 - ett optimalt läge med närhet både till city, universitetsområdet och vacker natur. Här erbjuds en luftig planlösning med ett modernt fullutrustat kök med köksinredning i vinkel som ger utrymme för matplats, ett ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till den underbara balkongen, två bra sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare! Lägenheten har en stor härlig balkong - allt ni kan önska er helt enkelt! Området är attraktivt med närhet till citykärnan, universitetet och härliga naturområden med naturreservatet Oset, småbåtshamnen och Alnängsbadet på bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Cv-Gatan 99, Centralt, Örebro kommun
Cv-Gatan 99, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Cv-Gatan 99, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Cv-Gatan 99

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 650 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/4
5 699 kr/mån
33 974 kr/m²

Välkommen till denna underbara och moderna 3 rok-lägenhet om 78 kvm i nybyggda Brf Fabriken! Lägenheten är belägen vid vackra Slussen, Örebro. Här möts du av en välplanerad och elegant bostad med fina materialval och smarta lösningar, perfekt för både små familjer och par. Vardagsrum och Kök: Lägenhetens hjärta är det underbara köket, komplett med en stilren köksö som inbjuder till både matlagning och sociala stunder. Sovrum och Badrum: De två sovrummen är generöst tilltagna och erbjuder gott om plats för avkoppling och förvaring. Det rymliga helkaklade badrummet är smakfullt utformat och erbjuder både funktionalitet och lyx i vardagen. Balkong och Utemiljö: Den underbara balkongen om 8 kvm vetter mot det trivsamma kolonilottområdet! Perfekt Läge: Brf Fabriken är belägen i ett av Örebros mest eftertraktade områden, Slussen, med närhet till stadens bekvämligheter och grönområden. Här bor du med tillgång till allt du behöver inom räckhåll. Missade inte chansen att förvärva denna stilfulla och bekväma lägenhet i Brf Fabriken. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige
3 498 000 kr
90 m²
4 rum
6 401 kr/mån
38 867 kr/m²

Bo utan avgift första året! Just nu bjuder vi på månadsavgiften i ett helt år! Erbjudandet gäller nya kunder som köper bostad i Brf Fabriken. Kontakta mäklaren för mer information Välplanerad 4 RoK med två balkonger! Bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin/torktumlare och dessutom en extra wc/dusch. Välplanerat kök med kontakt med vardagsrummet. Förvaring via bla. skjutgarderober och klädkammare. I Brf Fabriken har alla lägenheter en hög standard på materialval och inredning. Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva som standard. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummen är helkaklade i klassiskt grått och vitt. Alla lägenheter har klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheterna.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
Kornellvägen 28, Bettorp, Örebro kommun

Kornellvägen 28

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 495 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
3 481 kr/mån
27 182 kr/m²

Ring så visar jag! Detta charmiga hem måste ni bara uppleva! Hissen tar er upp till bostaden som ligger på 4:e våningen. Vi hälsar er välkomna till Kornellvägen 28 i nybyggt och populärt område nära stan och fin natur! Lägenheten har modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, ett helkaklat fräscht badrum med golvvärme och ett stort fint sovrum. Inne i lägenheten finns en lyxig härlig walk-in-closet! Lägenheten har genomgående fina parkettgolv. Balkongen ska vi definitivt inte glömma! Vilken vy mot Kilsbergen och underbart västerläge med härlig kvällssol. Låg månadsavgift där både värme, vatten och bredband ingår! Kornellvägen 28 ligger i området Bettorp. Här bor du med ca 200 meter till förskola, ett stenkast från Kränglans naturområde och cykelavstånd till centrum. Här tar man sig smidigt ut till motorvägen för den som pendlar och det är bara 2 minuter till bussen som går varje halvtimme.

  • Balkong
  • Hiss
Annalisa Forssbergers Väg 36, Mellringe, Örebro kommun
Annalisa Forssbergers Väg 36, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Annalisa Forssbergers Väg 36, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Annalisa Forssbergers Väg 36

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 795 000 kr
67,5 m²
2 rum
4 537 kr/mån
26 593 kr/m²

Varmt välkomna till detta härliga hem! Ett mycket bekvämt boende - 1-plans gavelläge och med gott om förvaring! I lugna och mysiga Mellringe erbjuder detta brf-radhus ett stort fint kök med trivsam matplats vid fönsterparti, ett rymligt vardagsrum, fräscht helkaklat badrum och separat tvättstuga. Sovrummet är stort och har bra förvaring genom garderobsvägg. Bostaden har ett härligt inglasat uterum samt underbar trädgård i sydväst läge med fina planteringar och baksidan är helt insynsskyddad och rogivande. Välkomnande framsida med morgonsol! Gavelläget ger plats för spring och lek. Det här är verkligen ett hem att glädjas i - måste upplevas! Egen entré ger villakänsla!

  • Premium
  • Uteplats
Karlsdalsallén 47A, Sörbyängen, Örebro kommun

Karlsdalsallén 47A

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 950 000 kr
90 m²
4 rum
vån 2/5
7 372 kr/mån
32 778 kr/m²

Ring för din privata visningstid! Nu vill jag hälsa er varmt välkomna till denna underbara 4:a! Med en rogivande och vacker utsikt över golfbanan finner vi denna välplanerade och rymliga bostad. På andra våningen - hiss finns givetvis. Här erbjuds ett trivsamt kök i klassiskt vitt, ett trivsamt vardagsrum, tre bra sovrum och ett stort helkaklat badrum. Förutom det finns en grym inglasad balkong i underbart söderläge och underbar vy över golfbanan. Här bor ni med närhet till det mesta som du kan tänkas behöva. På bekvämt avstånd finns både matbutiker, restauranger, vårdcentral samt skol- och barnomsorg. Du bor också nära ett fantastiskt utbud för en aktiv fritid. Här finns 18-håls golfbana, MTB-leder, motionsspår, nöjes- och utomhusbad, Friskis & Svettisanläggning, badmintonhall och tennisbanor, naturreservat, utomhusgym, skidbacke och fotbollsplaner. På var sin sida om Sörbyängen och Ladugårdsängen finns större livsmedelsbutiker. Till centrala Örebro cyklar du på cirka 10 minuter, lika så till universitetsområdet. Även busshållplats finns på nära avstånd från lägenheten. Måste helt enkelt upplevas!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 33