Mäklare Gro Velta

Gro Velta

Om mig

Gro har jobbat som mäklare sedan 2004 och specialiserat sig på bostadsrätter. Gro´s mål är att överträffa både säljare och köpares förväntningar, hon är mycket driven, strukturerad och resultatinriktad och hennes främsta mål är nöjda kunder. Hon har ett stort engagemang och älskar verkligen sitt jobb! Det som speglar sig i Gros arbete är att det är en självklarhet för henne att våra kunders största affär ska kännas tryggt hela vägen fram och målet är att kunderna varmt kan rekommendera henne!

Mäklarens försäljning på Hemnet
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige

2 798 000 kr

78 m²

3 rum

5 495 kr/mån

35 872 kr/m²

Nu bygger vi din framtida drömbostad i populära CV-staden! Ljus och trivsam trea med uteplats som nås från vardagsrum. Sociala ytor i kök och vardagsrum med köksön som en central punkt. Rymliga sovrum och ett välplanerat helkaklat wc/dusch. Förråd inne i bostaden. I Brf Fabriken har alla lägenheter en hög standard på materialval och inredning. Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva som standard. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummen är helkaklade i klassiskt grått och vitt. Alla lägenheter har klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheterna. - 3 RoK med mycket ljusinsläpp. - Köksö i kök. - Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin/torktumlare. - Bra förvaring i skjutdörrsgarderob och förråd i lägenheten. - Balkong med väster och österläge.

 • Nyproduktion
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige

1 998 000 kr

48 m²

2 rum

3 822 kr/mån

41 625 kr/m²

Nu bygger vi din framtida drömbostad i växande CV-staden! Här erbjuds en 2 RoK med välplanerade ytor. Balkong mot innergården, stor skjutdörrsgarderob i sovrummet och välplanerat vardagsrum. Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare. Invändigt förråd i bostaden ger ett smdigt boende. En tvåa att trivas i! I Brf Fabriken har alla lägenheter en hög standard på materialval och inredning. Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva som standard. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummen är helkaklade i klassiskt grått och vitt. Alla lägenheter har klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheterna. - Yteffektiv planerad 2 RoK. - Förråd med fönster i lägenheten. - Fint ljusinsläpp. - Helkaklat wc/dusch med kombimaskin. - Stor skjutdörrsgarderob i sovrum. - Balkong mot innergård.

 • Nyproduktion
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige

3 698 000 kr

90 m²

4 rum

6 211 kr/mån

41 089 kr/m²

Nu bygger vi din nya drömbostad i Örebro! Välplanerad 4 RoK med stor uteplats mot innergården. Bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin/torktumlare och dessutom en extra wc/dusch. Välplanerat kök med kontakt med vardagsrummet. I Brf Fabriken har alla lägenheter en hög standard på materialval och inredning. Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva som standard. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummen är helkaklade i klassiskt grått och vitt. Alla lägenheter har klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheterna. - 4 RoK med möjlighet att välja bort ett sovrum för större vardagsrum. - Bra förvaring med klädkammare och skjutdörrsgarderober. - Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin/torktumlare. - Extra wc/dusch - Stor uteplats

 • Nyproduktion
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige

1 998 000 kr

52 m²

2 rum

4 141 kr/mån

38 423 kr/m²

Nu bygger vi din framtida drömbostad i populära CV-staden! Välplanerad tvåa med gott om förvaring. Trivsamma sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Överbyggd uteplats som nås från vardagsrummet. Smidigt boende med välplanerade ytor. I Brf Fabriken har alla lägenheter en hög standard på materialval och inredning. Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva som standard. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummen är helkaklade i klassiskt grått och vitt. Alla lägenheter har klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheterna. 2 RoK med ett öppet samband mellan kök och vardagsrum. - Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin/torktumlare. - Stor garderob i sovrum. - Förråd i lägenheten. - Skyddad uteplats mot söder och väster.

 • Nyproduktion
Engelbrektsgatan 15B, Centralt Öster, Örebro kommun
Engelbrektsgatan 15B, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 15B, Centralt Öster, Örebro kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 15B

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

2 995 000 kr

97 m²

4 rum

6 093 kr/mån

30 876 kr/m²

Varmt välkomna upp på 5:e våningen till denna otroligt välplanerade 4:a! Adressen är Engelbrektsgatan 15B - hissen tar dig upp bekvämt. Bostaden har vacker vy mot Svartån och grönskande omgivningar. Ett härligt centralt läge i Örebro med närhet till citykärnan men även lugn och ro i Stadsparken och natursköna omgivningar vid ån. Lägenheten erbjuder en rymlig hall med bra förvaring, ljust fint vardagsrum, modernt renoverat kök med matplats, tre stora sovrum mot lugn gård och två badrum. Från vardagsrummet nås en skön balkong med soligt västerläge och en underbar utsikt mot Svartån! Föreningens grönskande innergård erbjuder gott om plats att umgås sommarkvällar!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige

1 378 000 kr

30 m²

1 rum

2 548 kr/mån

45 933 kr/m²

Nu bygger vi din nya drömbostad i ett av Örebros bästa lägen! Etta med sovalkov, kök med plats för bord och utgång till balkong med hörnläge. En trivsam etta som dessutom erbjuder helkaklad wc/dusch med smidig kombimaskin. I unika CV-staden med sina vackra tegelbyggnader bygger vi 49 välplanerade lägenheter i varierande storlekar – alla med balkong eller uteplats. Här bor du på gångavstånd från centrala Örebro med butiker och service, skolor och jobb, samt vackra grönområden för motion och avkoppling. Planerna för CV-staden är spännande, flyttar du hit har du nära till allt som gör vardagen och fritiden lite enklare och trevligare. I Brf Fabriken har alla lägenheter en hög standard på materialval och inredning. Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva som standard. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummen är helkaklade i klassiskt grått och vitt. Alla lägenheter har klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheterna. - Yteffektiv 1 RoK med sovalkov. - Kök med bra förvaring och diskmaskin. - Helkaklat wc/dusch med kombimaskin. - Balkong mot söder.

 • Nyproduktion
Svanåallén 10A, Örnsro, Örebro kommun

Svanåallén 10A

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

1 895 000 kr

56 m²

2 rum

3 450 kr/mån

33 839 kr/m²

RING för din visningstid! Mäklare Gro har telefon 076-010 5665 Svanåallén - bara adressen i sig är gullig! Då kan ni se fram emot att komma in i lägenheten som ligger på denna adress. Bra månadsavgift där både värme, vatten, bredband, kabel-tv och el ingår! En drömlägenhet som har allt du kan önska dig. Ett perfekt läge i stan har lägenheten också, gångavstånd till city och ett stenkast till vacker natur. Här erbjuds ett snyggt renoverat kök med fina detaljer, helkaklat badrum med golvvärme, ett stort ljust vardagsrum och ett härligt sovrum med utgång till balkong! Hoppas vi ses på visning!

 • Plus
 • Balkong
Södra Belltorpsvägen 34, Södra Lindhult, Örebro kommun

Södra Belltorpsvägen 34

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

3 295 000 kr

113 m²

5 rum

5 518 kr/mån

29 159 kr/m²

Nu finns detta härliga brf-radhus till salu! Med gott om plats för hela familjen både inne och ute. Välplanerade 113 kvm fördelat på två plan. Bostaden finns i attraktiva och barnvänliga Södra Lindhult och här erbjuds bland annat ett snyggt kök, öppen och modern planlösning, tre bra sovrum och allrum på övervåningen, samt ett helkaklat badrum på vardera våning. Det är många fina detaljer här! Och utomhusmiljön! Framsidan är stensatt samt har en mysig och välkomnande liten altan med belysning. På framsidan finns plats för bil och cykel/mopedparkering. Baksidan är en egen liten oas med inglasat vinterbonat uterum, altan med belysning, lättskött gräsmatta, pergola och underbara planteringar. Njut av sommarkvällarna här ute - skönt söderläge är det också! Ett perfekt hem helt enkelt! Närhet till lekpark och förskola.

 • Plus
 • Uteplats
Britagatan 8B, Ormesta, Örebro kommun

Britagatan 8B

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

2 195 000 kr

66 m²

3 rum

4 112 kr/mån

33 258 kr/m²

Välkomna till Britagatan 8B i attraktiva Ormesta. Det perfekta läget! En uteplats med fantastiskt fint läge ut mot skogen - helt fritt och insynsskyddat. Egen entré ger skön frihetskänsla och villakänsla. Det här är ett hem som erbjuder allt du kan önska dig. Ljusa väggar och stora fönsterpartier skapar ljus och rymd i denna underbara välplanerade lägenhet. Ni erbjuds bland annat en välkomnande hall med bra förvaring, fint kök i klassiskt och tidlöst vitt, två bra sovrum och ett stort fint helkaklat badrum. Öppen trivsam och modern planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Välplanerade ytor helt enkelt. Förskola och skola F-6 finns på nära gångavstånd från lägenheten. Även närheten till naturreservatet Oset och goda kommunikationer till Örebro city gör vardagen bekväm. Du tar dig med gång eller cykel till allt Örebro har att erbjuda - stadsliv och vacker natur samt tre minuters promenad till Universitetet. I närheten finns olika sportarenor, Örebro Universitet, USÖ, naturreservat, nybyggd skola och motionsspår (elljus, mountainbike-leder, skidspår etc). Varmt välkomna på visning, denna lägenhet får inte missas!

 • Uteplats
Trumpetaregatan 9D, Centralt Väster, Örebro kommun

Trumpetaregatan 9D

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

1 495 000 kr

49,5 m²

2 rum

3 654 kr/mån

30 202 kr/m²

RING för din visningstid! Mäklare Gro har telefonnummer: 076-010 5665 Vi hälsar välkommen till Trumpetaregatan 9D - med toppenläge mot vackra Svartån och dess omgivning! Läget måste bara upplevas... Lägenheten har ett otroligt fint kök i modern stil med vacker bänkskiva i sten. Badrummet är helkaklat och smakfullt. Ett härligt hem! Lägenheten är en del av en mycket stabil förening där både bredband, tv, telefoni och hushållsel ingår i avgiften! På toppen av detta så har lägenheten den gulligaste balkongen i soligt härligt västerläge med rogivande utsikt. Centralt och bra läge på Väster med cykel- och gångavstånd till allt Örebro har att erbjuda. Vi ses!

 • Plus
 • Balkong
Fredsgatan 10, Centralt, Örebro kommun

Fredsgatan 10

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

1 950 000 kr

66 m²

2 rum

4 305 kr/mån

29 545 kr/m²

RING för din visningstid! Mäklare Gro har telefonnummer 076-010 5665 Välkomna till denna mysiga 2:a - med perfekt läge i stan! Högt upp i huset, hissen tar er hit! Adressen är Fredsgatan 10. Här erbjuds ett trivsamt kök med plats för matbord vid fönstret som har utsikt över innergården. Lättmöblerat vardagsrum, ett stort härligt sovrum med bra förvaring och ett fräscht badrum. Fredsgatan 10 har ett väldigt bra läge mitt i city med trevliga restauranger, caféer och butiker precis runt hörnet! Populär bostadsrättsförening där både värme, el, tv och bredband ingår i månadsavgiften. Från vardagsrummet är det utgång till en härlig balkong med citypuls och från loftgångsbalkongen har ni trivsam utsikt över den välskötta och lugna innergården. Ett bekvämt och tryggt boende mitt på stan med lummig och privat innergård! Hoppas vi ses!

 • Balkong
 • Hiss
Oskarsparken 13, Centralt, Örebro kommun

Oskarsparken 13

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

1 395 000 kr

28 m²

1 rum

1 674 kr/mån

49 821 kr/m²

Ring för din visningstid! Oskarsparken 13 - i ett hus anno 1935 på en av Örebros mest attraktiva adresser - där finns nu denna supergulliga och praktiska och nyrenoverade 1:a till salu. Denna unika lägenheten erbjuder högt i tak, ett välplanerat och fint kök, helkaklat snyggt badrum och ett allrum med fönster mot den lugna innergården och här finns plats för det du behöver! Här bor du mitt i stan med vackra Oskarsparken, samt allt vad staden har att erbjuda, utanför dörren. Mycket låg månadsavgift i stabil bostadsrättsförening. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss

Visar alla 12