Mäklare Gro Velta

Gro Velta

Om mig

Gro har jobbat som mäklare sedan 2004 och specialiserat sig på bostadsrätter. Gro´s mål är att överträffa både säljare och köpares förväntningar, hon är mycket driven, strukturerad och resultatinriktad och hennes främsta mål är nöjda kunder. Hon har ett stort engagemang och älskar verkligen sitt jobb! Det som speglar sig i Gros arbete är att det är en självklarhet för henne att våra kunders största affär ska kännas tryggt hela vägen fram och målet är att kunderna varmt kan rekommendera henne!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brf Fabriken, CV-staden, Örebro kommun
  • 29 lediga bostäder

Brf Fabriken

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige
fr. 1 348 000 kr
30-103 m²
1-4 rum
2 548 kr/mån

Hitta hem på bästa läget i Örebro! CV-staden kommer att bli en alldeles unik ny stadsdel i centrala Örebro. Här får ett stolt stycke industrihistoria nytt liv när de vackra tegelbyggnaderna varsamt blandas med modern arkitektur och omfamnande grönska. Alldeles intill, på ett av Örebros bästa lägen, planerar vi nu att bygga 49 lägenheter i varierande storlek. Här bor du med promenadavstånd till både stad och natur: du har nämligen ungefär lika nära till centrum som till Osets naturreservat, småbåtshamnen och Hjälmaren. Jobbar du på sjukhuset cyklar du dit på fem minuter. Från Brf Fabriken har du gång- eller cykelavstånd till allt som Örebro har att erbjuda, här behöver du varken sakna vardagens nödvändigheter eller det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron. I området finns en ny förskola samt planer på en ny grundskola. Förskolans gård är dessutom tillgänglig för alla som bor i kvarteret efter skoltid, så här kan ni leka både kvällar och helger. I Brf Fabriken finns ett stort antal lägenheter med mycket varierande planlösning för olika behov. Ettorna är perfekta som första egen lägenhet, medan de största fyrorna är runt 100 kvm och rymmer den större familjen. Det är något särskilt med att flytta in i ett hem där ingen annan bott förut. Men ett nyproducerat boende i bostadsrättsform betyder också att du inte behöver oroa dig för obehagliga överraskningar när det kommer till renovering och underhåll. Bostäderna håller en bra standard redan från början. Här bor du dessutom i ett område som har framtiden för sig, inte minst med tanke på kommunens ambitiösa planer för CV-området. Miljöbyggnad är en svensk miljöcertifiering som ger bra miljöer att leva i. Brf Fabriken är certifierad miljöbyggnad på nivån Silver. Det betyder att vi ansträngt oss extra mycket för att bygga miljövänligt och överträffar de lagar och myndighetskrav som finns kring till exempel ventilation, ljudmiljö och solskydd.

  • Nybyggnadsprojekt
CV-gatan 99, CV-staden / Slussen, Örebro kommun

CV-gatan 99

Lägenhet
CV-staden / Slussen, Örebro kommun
OBOS i Sverige
3 498 000 kr
90 m²
4 rum
6 211 kr/mån
38 867 kr/m²

400 000 kr i rabatt - erbjudande för Brf Fabriken 100 000 kr rabatt per rum i Brf Fabriken i Örebro. Erbjudandet gäller nya kunder som köper en bostad innan 30 april. Välplanerad 4 RoK med två balkonger! Bra förvaring i klädkammare och skjutdörrsgarderober. Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin/torktumlare och dessutom en extra wc/dusch. Välplanerat kök med kontakt med vardagsrummet. Förvaring via bla. skjutgarderober och klädkammare. I Brf Fabriken har alla lägenheter en hög standard på materialval och inredning. Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva som standard. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummen är helkaklade i klassiskt grått och vitt. Alla lägenheter har klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheterna.

  • Nyproduktion
  • September 2024
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige
2 898 000 kr
78 m²
3 rum
5 495 kr/mån
37 154 kr/m²

Välplanerade 3:a på 78 kvm med nu möjlighet till 300 000 kr i rabatt! Erbjudande för Brf Fabriken 100 000 kr rabatt per rum i Brf Fabriken i Örebro. Erbjudandet gäller nya kunder som köper en bostad innan 30 april. Denna trea erbjuder effektiva och välplanerade kvadratmeter. Det vita köket med sin köksö har öppen kontakt med vardagsrummet och därifrån nås den stora balkongen. Balkongen är delvis inglasad och har utblick mot föreningens innergård. En stor balkong med plats för vännerna. Hela bostaden går i klassiska toner med eklamellgolv, grå klinker i wc/dusch/tvätt och entré. Köket matchas i vitt och grått. Hela bostaden har vita väggar och de båda sovrummen har förvaring via garderober och skjutdörrsgarderober. I bostaden finns förrådet som också har ett fönster. Bilderna visar tillval.

  • Nyproduktion
Esbjörnsgatan 28, Sörby, Örebro kommun

Esbjörnsgatan 28

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
3 753 kr/mån
38 397 kr/m²

Kanske är detta ditt nya hem i charmiga Sörby – en idyllisk och barnvänlig liten oas! Ett underbart bostadsrättsradhus i två plan. Med ett inglasat uterum och en lättskött trädgård kan du njuta av både inomhus- och utomhuslivet året runt. Utemiljön är belägen i soligt skönt söderläge! Välkomna in i vardagsrummet där naturligt ljus strömmar in genom generösa fönster. Här finns plats för umgänge och avkoppling, perfekt för både vardagsliv och festliga tillfällen. Öppen och trivsam planlösning mot ett snyggt kök i tidlöst grått. Mycket smakfullt! På bottenvåningen finns även en gäst-wc och tvättavdelning. Övervåningen erbjuder två stora härliga sovrum med bra förvaring och ett helkaklat badrum. Egen parkeringsplats på framsidan er bekvämt! Inom föreningen finns även möjlighet till att hyra garageplats, separat kö. I Sörby bor du centralt med närhet till det mesta. Örebro city ligger ett stenkast från huset och en kort promenad bort finns både skola och förskola. I området finns även matbutik, restauranger, gym och vårdcentral.

  • Uteplats
Trumpetaregatan 10B, Centralt Väster, Örebro kommun

Trumpetaregatan 10B

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 295 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1/3
6 172 kr/mån
17 152 kr/m²

Välkommen till Trumpetaregatan 10B – ett väldigt mysigt hem med mycket charm och trivsam utsikt över Svartån. Stig in i detta trevliga hem och upptäck ett ljust och välkomnande vardagsrum som bjuder in till avkoppling och socialt umgänge. De charmiga burspråken skapar en unik atmosfär och det separata matrummet ger en perfekt plats att umgås med vänner och familj! Utöver detta finns två bra sovrum och ett rymligt badrum. Från vardagsrummet nås den stora härliga balkongen som har skönt soligt läge! Trumpetaregatan 10B ligger i en eftertraktad del av staden med närhet till allt från natursköna promenadstråk längs Svartån till bekväma shopping- och restaurangalternativ. Med enkel tillgång till kollektivtrafik är det enkelt att utforska allt som staden har att erbjuda.

  • Balkong
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige
1 348 000 kr
30 m²
1 rum
2 548 kr/mån
44 933 kr/m²

Nu bygger vi din nya drömbostad i ett av Örebros bästa lägen! Etta med sovalkov, kök med plats för bord och utgång till balkong med hörnläge. En trivsam etta som dessutom erbjuder helkaklad wc/dusch med smidig kombimaskin. I unika CV-staden med sina vackra tegelbyggnader bygger vi 49 välplanerade lägenheter i varierande storlekar – alla med balkong eller uteplats. Här bor du på gångavstånd från centrala Örebro med butiker och service, skolor och jobb, samt vackra grönområden för motion och avkoppling. Planerna för CV-staden är spännande, flyttar du hit har du nära till allt som gör vardagen och fritiden lite enklare och trevligare. I Brf Fabriken har alla lägenheter en hög standard på materialval och inredning. Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva som standard. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummen är helkaklade i klassiskt grått och vitt. Alla lägenheter har klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheterna. - Yteffektiv 1 RoK med sovalkov. - Kök med bra förvaring och diskmaskin. - Helkaklat wc/dusch med kombimaskin. - Balkong mot söder.

  • Nyproduktion
CV-gatan, CV-staden, Örebro kommun

CV-gatan

Lägenhet
CV-staden, Örebro kommun
OBOS i Sverige
1 798 000 kr
48 m²
2 rum
3 822 kr/mån
37 458 kr/m²

200 000 kr rabatt, missa inte chansen att köpa en nyproducerad tvåa med inflyttning lagom till hösten! Erbjudande för Brf Fabriken 100 000 kr rabatt per rum i Brf Fabriken i Örebro. Erbjudandet gäller nya kunder som köper en bostad innan 30 april. Nu bygger vi din framtida drömbostad i växande CV-staden! Här erbjuds en 2 RoK med välplanerade ytor. Balkong mot innergården, stor skjutdörrsgarderob i sovrummet och välplanerat vardagsrum. Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare. Invändigt förråd i bostaden ger ett smdigt boende. En tvåa att trivas i! Köket är från HTH med vita luckor, vitt stänkskydd och grå bänkskiva. Lägenheternas vitvaror är från Siemens. Badrummet är helkaklat i klassiskt grått och vitt. Klinkergolv i entré och lamellparkettgolv i ek i övriga rum i lägenheten.

  • Nyproduktion
Mejramvägen 103, Sörbyängen, Örebro kommun
Mejramvägen 103, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Mejramvägen 103, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Mejramvägen 103

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 550 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 190 kr/mån
24 800 kr/m²

Underbar mysig uteplats och perfekt läge nära Universitetet! Nu kan vi visa upp ditt nya hem! En supercharmig 2:a med härlig uteplats! Lägenheten erbjuder ett modernt och fint kök, ett stort helkaklat badrum, fint vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen och ett rymligt sovrum med förvaring genom garderobsvägg. Hallen är rymlig och har plats för bra förvaring och här finns även ingång till en stor klädkammare. Adressen är Mejramvägen 103 - i den gamla delen av Sörbyängen. Jag ser fram emot att visa er detta hem! Mejramvägen ligger i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till fina naturomgivningar, golfbana, Universitet, skidbacke, Ica Maxi, Coop, Friskis&Svettis och cykelavstånd till city.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kungsgatan 52A, Centralt, Örebro kommun
Kungsgatan 52A, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Kungsgatan 52A, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Kungsgatan 52A

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 895 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
5 900 kr/mån
28 284 kr/m²

Det vackra gamla är genomtänkt blandat med det vackra nya. RING för din privata visningstid! Mäklare Gro har telefon 076-010 5665. Välkomna! Den här lägenheten är så otroligt charmig - ni måste bara uppleva den! Högt upp i huset kan ni nu få flytta in och bara njuta av denna alldeles underbara och rymliga lägenhet. Den är härlig att vara i. Varsamt renoverad lägenhet där alla materialval bara smälter in. Lägenheten har jättefina golv och många detaljer. Stora luftiga rum, ett fint naturligt ljusinsläpp från fönsterpartierna och en generös takhöjd! Allt är tipp topp nytt från 2020! Det är en fröjd att kliva in i köket... så fint i tidlöst grått, spegelluckorna är som skapt för lägenheten - genomtänkt verkligen! Vacker och rymlig innergård bakom stängd grind för medlemmarna att njuta av grillkvällar med vänner och familj. Välplanerat och familjärt alltihop! Vi hälsar er varmt välkomna till Kungsgatan 52A. Läget i stan är mycket bra. Precis utanför entrén ligger Örebros utbud av restauranger och affärer. För den som studerar ligger Universitetet väldigt nära, enkelt att cykla och bra kommunikationer med buss ett stenkast från bostaden. Även grönskande natur ligger inom gångavstånd. Varmt välkomna hit!

  • Premium
Björkmansgatan 8, Almby, Örebro kommun
Björkmansgatan 8, Almby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 8, Almby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 8

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 195 000 kr
66 m²
3 rum
vån 5/5
5 339 kr/mån
33 258 kr/m²

Ett suveränt läge! Hissen tar er upp till 5:e våningen och här finns denna välplanerade lägenhet om 3 rum och kök - högst upp i huset och med grymt trevlig utsikt mot naturreservatet, Oset och Hjälmaren! Adressen är Björkmansgatan 8 - ett optimalt läge med närhet både till city, universitetsområdet och vacker natur. Här erbjuds en luftig planlösning med ett modernt fullutrustat kök med köksinredning i vinkel som ger utrymme för matplats, ett ljust och trivsamt vardagsrum med utgång till den underbara balkongen, två bra sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare! Lägenheten har en stor härlig balkong - allt ni kan önska er helt enkelt! Området är attraktivt med närhet till citykärnan, universitetet och härliga naturområden med naturreservatet Oset, småbåtshamnen och Alnängsbadet på bekvämt avstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Restalundsvägen 95, Centralt Öster, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Restalundsvägen 95

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 695 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
3 060 kr/mån
31 389 kr/m²

Endast några trappsteg upp kommer du till denna välplanerade, moderna och fina 2:a! Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt, snyggt renoverat kök med matplats vid fönstret, fräscht badrum och lättmöblerat rymligt vardagsrum med vacker stavparkett. Från sovrummet nås en underbar och stor balkong. Här kan många kvällar avnjutas i lugn och ro! Lägenheten har ett centralt och attraktivt läge intill Behrn Arena, Eyrabadet och gångavstånd till centrum med Örebros nöjesliv precis runt hörnet. Cykelavstånd till Universitetet. Fin innergård med grillplatser och sittplatser. Välkomna hit! I Brf Staven bor man i en stabil och välskött förening där tvättstuga, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, relax med bubbelbad, bastu och solarium kan användas av boende. Här finns också närhet till gym, matvarubutik, konditori samt Behrn Arena.

  • Plus
  • Balkong
Klostergatan 20, Centralt, Örebro kommun

Klostergatan 20

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 825 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/5
4 271 kr/mån
29 200 kr/m²

Adressen är Klostergatan 20. I populära och solida bostadsrättsföreningen Gillet - mitt i centrum med all service man kan önska sig utanför dörren. Brf Gillet är en stabil förening med god ekonomi. I avgiften ingår allt det här: hushållsel, värme, vatten, tv och bredband. Lägenheten är otroligt smakfull med ett underbart kök, ett helkaklat badrum, fina golv och ljusa ytskikt i alla rum. Från vardagsrummet nås en charmig inglasad balkong med panel och infravärme som ger möjlighet att använda balkongen året om. Lägenheten ligger på tredje våningen mot den välskötta innergården vilket ger ett lugn. Hiss finns. Ett bekvämt och tryggt boende mitt på stan - lummig och privat innergård!

  • Balkong
  • Hiss
Svartå Bangata 10A, Örnsro, Örebro kommun

Svartå Bangata 10A

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 095 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
2 836 kr/mån
27 208 kr/m²

I attraktivt läge med endast några minuters promenad till stadskärnan erbjuds nu denna välplanerade trerummare på andra våningen. Varmt välkommen till Svartå Bangata 10A. Här erbjuds en rymlig balkong i soligt västerläge, trivsamt vardagsrum med öppna sällskapsytor, fint kök med plats för matbord vid fönstret och två bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Bostaden har ett attraktivt läge med goda kommunikationsmöjligheter samt cykelavstånd till Örebro Universitetet. Här bor du perfekt placerad till det mesta Örebro har att erbjuda. Till Örebro city är det gångavstånd, busshållplats finns runt hörnet och Södra station för både tåg- och ytterligare bussanslutningar nås på bara några minuters gång. Populär och välskött förening med mycket god ekonomi och låg avgift!

  • Plus
  • Balkong
Rådmansgatan 10, Centralt Öster, Örebro kommun

Rådmansgatan 10

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 775 000 kr
41,9 m²
1 rum
vån 2/3
2 813 kr/mån
42 363 kr/m²

Wow vad charmigt det är här! Om du söker ett alldeles underbart vackert hem som har allt du kan önska dig? Då bör ni titta in på Rådmansgatan 10! Ett hem att bli kär i! Det är så många fina detaljer. Adressen är mycket attraktiv. Otroligt centralt läge med en ombonad och lugn grönskande innergård och samtidigt nära till Örebros puls! Superhärlig balkong mot den lugna innergården och den har härligt västerläge med goda solchanser. Jag ser verkligen fram emot att visa detta lilla fina hem - det har så mycket charm så det är svårt att beskriva. Vi ses! Precis utanför ytterdörren nås Örebro citys utbud av restauranger, caféer och affärer. För den som studerar ligger universitetet väldigt nära, enkelt att cykla och bra kommunikationer med buss ett stenkast från bostaden. Även grönskande natur ligger inom gångavstånd.

  • Balkong
Nygatan 52C, Centralt, Örebro kommun

Nygatan 52C

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 795 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
1 816 kr/mån
51 286 kr/m²

Den här lilla lyan är unik - och endast några meter från city och Örebros puls! Det här är en chans du måste ta! Att bo så här centralt och lyxigt i en vindslägenhet - värt att kika in! Det är mycket charm i detta mysiga hem som erbjuder vackra takfönster, synliga takbjälkar, klassiskt kök från HTH och snyggt helkaklat badrum. Lägenheten är välplanerad och har allt du behöver! Antigen om du bor här permanent, har den som övernattningslägenhet eller studerar - du kommer trivas! Toppa det med låg månadsavgift där även bredband ingår. Föreningen har en härligt grönskande och välskött innergård som erbjuder både sittplatser och grillplats. Här kan man finna lugn och ro med perfekt avgränsning mot stadens puls. Precis utanför ytterdörren nås Örebro citys utbud av restauranger, caféer och affärer. För den som studerar ligger universitetet väldigt nära, enkelt att cykla och bra kommunikationer med buss ett stenkast från bostaden. Även grönskande natur ligger inom gångavstånd.

Olofsgatan 11, Ormesta, Örebro kommun

Olofsgatan 11

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 395 000 kr
30 m²
1 rum
vån 4/4
2 197 kr/mån
46 500 kr/m²

Högst upp i huset och med fantastiskt balkongläge med fri eftermiddags-/kvällssol och ett geografiskt drömläge för en student finns nu denna 1:a till salu. Bostaden är optimalt disponerad med öppen planlösning mellan kök och allrum och med utgång till den härliga balkongen som vetter mot väster. Sovalkoven ligger lite avsides från vardagsrumsdelen och bra förvaring finns i form av garderober. Rymligt badrum som är försett med en praktisk kombimaskin. Fin parkett löper genom hela bostaden! Det bästa med läget är att du tar dig med gång eller cykel till allt Örebro har att erbjuda - stadsliv och vacker natur samt tre minuters promenad till Universitetet! I närheten finns olika sportarenor, Örebro Universitet, USÖ, naturreservat, nybyggd skola och motionsspår (elljus, mountainbike-leder, skidspår etc). Mycket låg månadsavgift där tv-kanaler och bredband ingår! Till lägenheten hör ett vindsförråd. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas! Varmt välkomna på visning, denna lägenhet får inte missas!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tulpangatan 67, Mellringe, Örebro kommun

Tulpangatan 67

Radhus
Mellringe, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 495 000 kr
112 m²
6 rum
5 637 kr/mån
22 277 kr/m²

Vi hälsar Er välkomna till Tulpangatan 67 - väl värt ett besök! Direkt vi kliver innanför den skyddande porten till uteplatsen på framsidan känner man sig som hemma! Det känns så lugnt och fridfullt och insynsskyddat. Bostaden har även en fantastisk utemiljö på baksidan med ett rymligt och fint inglasat uterum, soldäck och lättskött trädgård med fritt läge mot naturområde. Goda solchanser hela dagen! Men förutom detta så välkomnar vi er in. Entréplan erbjuder ett smakfullt kök med stor härlig matplats och vardagsrum i öppen planlösning, ett fräscht badrum och separat tvättstuga. En trappa upp finns ett charmigt allrum, två stora fina sovrum, ett mindre sovrum, ett arbetsrum och en wc. Ett perfekt hem för din familj! Bör upplevas! Brf Björnbäret är en stabil HSB förening med god ekonomi.

  • Uteplats
Olofsgatan 13, Ormesta, Örebro kommun

Olofsgatan 13

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 975 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
4 877 kr/mån
27 817 kr/m²

Hissen tar dig bekvämt upp till tredje våningen och här finns denna välplanerade, ljusa och underbara lägenhet. Här finns ett snyggt modernt kök med trivsam öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Lägenheten har två fina sovrum med bra förvaring och ett stort härligt badrum med badkar och takdusch! Från det ljusa vardagsrummet nås den sköna balkongen. Njut av lugnande vy över den fina innergården - och av de härliga soltimmarna som ges här uppe. Underbart planerad 3:a med rymlig balkong mot fin och lugn innergård i soligt söderläge! Det är väldigt mysigt här uppe! Det bästa med läget är att du tar dig med gång eller cykel till allt Örebro har att erbjuda - stadsliv och vacker natur samt tre minuters promenad till Universitetet! I närheten finns olika sportarenor, Örebro Universitet, USÖ, naturreservat, nybyggd skola och motionsspår (elljus, mountainbike-leder, skidspår etc). Mycket låg månadsavgift där tv-kanaler och bredband ingår! Till lägenheten hör ett vindsförråd. Möjlighet till snabbt tillträde om så önskas!

  • Balkong
  • Hiss
Förmansgatan 8, Centralt Öster, Örebro kommun

Förmansgatan 8

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 050 000 kr
44 m²
1.5 rum
vån 3/9
2 111 kr/mån
46 591 kr/m²

Rogivande utsikt har denna optimalt planerade lägenhet! Så trevlig öppen planlösning som rymmer allt du behöver! Klassiskt fint kök i vitt och hög standard genom hela bostaden. Lägenheten har ett fint ljusinsläpp. Från köket nås lägenhetens stora inglasade balkong. Föreningen har även en gemensam takterrass med växthus som kan nyttjas. Smart planerad lägenhet med sovalkov som enkelt kan delas av, helkaklat badrum med kombimaskin och ett fint kök med full maskinell komfort. Till lägenheten hör ett källarförråd som nås bekvämt via hissen. Här bor du perfekt placerad till det mesta Örebro har att erbjuda! På kortare promenadavstånd hittar du Wadköping, Stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån, Universitetssjukhuset, restauranger och Örebro citys puls. Mataffär och gym ligger bara ett stenkast härifrån.

  • Balkong
  • Hiss
Ingenjörsgatan 17A, Almby, Örebro kommun

Ingenjörsgatan 17A

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 195 000 kr
25,3 m²
1 rum
vån 1/2
1 906 kr/mån
47 233 kr/m²

Med ett underbart läge - en härlig uteplats med eftermiddagssol - här finns denna charmiga lilla lya! Vi hälsar er varmt välkomna till Ingenjörsgatan 17A i lugna och eftertraktade Almby – perfekt beläget mellan Universitet och City! Låg månadsavgift! Ett otroligt mysigt hem med egen entré på husets framsida. Lägenheten är optimalt planerat och har försetts med genomgående stilsäkra materialval. Här erbjuds en praktisk hall med klinkergolv och klädförvaring, smakfullt kök med både bra förvaring och maskinell utrustning. Intill köket ligger en ljus och trivsam allrumsdel som anpassas efter ditt behov och önskemål. Härifrån nås även utgången till den härliga uteplatsen. Lägenhetens helkaklade badrum är rymligt och har försetts med dusch och praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hela lägenheten har fina ytskikt så som parkettgolv och vitmålade väggar. Ser fram emot att visa er detta underbara lilla hem!

  • Uteplats
Fredsgatan 10, Centralt, Örebro kommun

Fredsgatan 10

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 950 000 kr
66 m²
2 rum
vån 4/6
4 305 kr/mån
29 545 kr/m²

RING för din visningstid! Mäklare Gro har telefonnummer 076-010 5665 Välkomna till denna mysiga 2:a - med perfekt läge i stan! Högt upp i huset, hissen tar er hit! Adressen är Fredsgatan 10. Här erbjuds ett trivsamt kök med plats för matbord vid fönstret som har utsikt över innergården. Lättmöblerat vardagsrum, ett stort härligt sovrum med bra förvaring och ett fräscht badrum. Fredsgatan 10 har ett väldigt bra läge mitt i city med trevliga restauranger, caféer och butiker precis runt hörnet! Populär bostadsrättsförening där både värme, el, tv och bredband ingår i månadsavgiften. Från vardagsrummet är det utgång till en härlig balkong med citypuls och från loftgångsbalkongen har ni trivsam utsikt över den välskötta och lugna innergården. Ett bekvämt och tryggt boende mitt på stan med lummig och privat innergård! Hoppas vi ses!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 21