Mäklare Johannes Kjällman

Johannes Kjällman

Om mig

Med Johannes kan du vara säker på att du får en mäklare med stort personligt engagemang och stöd genom hela försäljningsprocessen. Han strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen, både säljare och köpare. Med en bred säljerfarenhet och passion för yrket kommer Johannes alltid att göra det lilla extra för en lyckad affär. Han har mycket god lokalkännedom, både i city och i ytterområdena. Kontakta Johannes idag för ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun
  • Imorgon kl 13:00
Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun, bild 2
Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun, bild 3

Lertagsgatan 60

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
91 m²
4 rum
vån 4/8
5 273 kr/mån
25 220 kr/m²

Välkomna till Lertagsgatan 60 och denna fantastiskt fina och välplanerade 4a. Lägenheten har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar ett socialt rum där hela familjen kan umgås oavsett om ni står i köket och lagar mat eller hänger i soffan. Köket är stilfullt vitt med en svart bänkskiva och maskinellt välutrustat. Från kök och vardagsrum når ni också ut till en stor balkong i väst läge där ni kan njuta av härliga sommarkvällar. Tack vare hörnläget så har lägenheten ett härligt ljusinsläpp från morgon till kväll. Från vardagsrummet når ni även det ena sovrummet som är väl tilltaget. De andra två sovrummen nås via hallen varav det ena har gott om förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderober längst väggen. Här finns också en mindre wc samt ett badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför finns en praktisk bänkskiva samt förvaringsskåp för extra bekvämlighet. Här bor ni med ca 5 minuters cykeltur till city men även närhet till parker, förskola och skola. Intill ligger även Trängens idrottsplats där det finns ett antal fotbollsplaner och även en ishall. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ekersgatan 4B, Väster, Örebro kommun
  • Imorgon kl 11:00
Ekersgatan 4B, Väster, Örebro kommun, bild 2
Ekersgatan 4B, Väster, Örebro kommun, bild 3

Ekersgatan 4B

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 495 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1
1 862 kr/mån
33 222 kr/m²

Välkommen till Ekersgatan och denna välplanerade etta med närhet till City och Örebro Universitet. Lägenheten präglas av stilsäkra materialval och en känsla av att man får det lilla extra. Du kommer också att bo i en förening med god ekonomi och en låg avgift. När du kliver in genom dörren så möts du av en stor och öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter tack vare dom inbyggda garderoberna som finns. Rakt fram finns köket som är ljust och härligt med plats för ett matbord. Här finns all maskinell utrustning som behövs och till och med det lilla extra som en inbyggd vinkyl! Allrummet är väl tilltaget och har ett härligt ljusinsläpp tack vare fönsterpartierna längst ena väggen. Här finns det gott om utrymme för både dubbelsäng, matplats och en soffhörna. I hallen finns också ett ljust helkaklat badrum. Här bor du med cykelavstånd till citykärnan och gångavstånd till mataffären. Du har även en kort promenad till Örebro Resecentrum där samtliga tåg och bussar går ifrån. I området finns även fina promenadstråk och mysiga parker. Välkomna på visning!

  • Premium
Vretabacken 3, Lanna, Lekebergs kommun
Vretabacken 3, Lanna, Lekebergs kommun, bild 2
Vretabacken 3, Lanna, Lekebergs kommun, bild 3

Vretabacken 3

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
7 595 000 kr
188 + 52 m²
2 992 m² tomt

Välkomna till Lanna och denna stilrena, lyxiga och påkostade Fiskarhedenvilla byggd 2022. Huset har genomgående påkostade och väl genomtänka materialval, här har man tänkt på allt. Här bor ni på en stor tomt som tack vare alla träd och växter är insynsskyddad samtidigt som ni har en fantastisk utsikt mot golfbanan. När ni kliver in genom dörren är det första som slår en den fantastiska takhöjden som skapar en härlig rymd i hela huset. Här omfamnas ni av en känsla av hög kvalité i allt från materialval till den välgenomtänkta planlösningen där barnens sovrum ligger i ena änden av huset och dom sociala rummen en andra änden. I mitten av villan finner ni husets hjärta, köket. Ett stort och stilrent kök från Ballingslöv i ljus ek. Här finns all maskinell utrustning ni kan tänkas behövas. Här märks det att man noga har tänkt igenom materialvalen för att skapa det bästa. Via köket når ni också ut till husets baksida och ett trädäck så att ni kan sitta i solen och njuta av er lunch. Vardagsrummet har en oslagbar takhöjd med ett härligt ljusinsläpp tack vare dom stora fönsterpartierna. Här finns också ett loft där ni kan skapa något eget. Från vardagsrummet når ni också det ena sovrummet som har ett eget badrum med bastu. I andra änden av huset hittar ni dom mer privata delarna och som idag används av barnen i hemmet. Här finns tre stycken lika stora sovrum och ett allrum som passar perfekt för lek och aktiviteter. Även här finns ett eget badrum. Huset har genomgående golvvärme och är utrustat med solceller för ett energieffektivt boende. Utomhusmiljön präglas av en stor gräsmatta där alla typer av aktiviteter kan utövas. På framsidan och runt hörnet har man också byggt en trall där ni kan njuta alla fina sommarkvällar tillsammans med vänner och familj. Tack vare tomtens storlek så finns det gott om möjlighet för er att sätta er egna prägel på utomhusmiljön. Här bor ni i en naturskön omgivning med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. I området finns skola, förskola samt bollhall. Lanna är ett tryggt och familjevänligt område endast 15 minuter från Örebro centrum. Här har ni också närhet till Ånnaboda med vandringsleder, fiske och på vintertid skidspår samt skridskobana med mera. Med bra kommunikationer och fantastiska fritidsmöjligheter ger området en mycket attraktiv boendemiljö både för den friluftsintresserade, golfentusiasten och barnfamiljen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Flaggatan 2, Lanna, Lekebergs kommun

Flaggatan 2

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
6 200 000 kr
161 + 30 m²
5 rum
1 017 m² tomt

Enplansvilla på hörntomt med poolområde med närhet till Lannas golfbana med sina fantastiska omgivningar! Nu saluförs detta välplanerade hem i nyskick i barnvänligt läge med trivsam utemiljö och fint anlagd trädgård. Vi hälsar er välkomna till Flaggatan 2 i hjärtat av Lanna - Här bor och stortrivs många familjer, välkomna att bli en av dom! Här erbjuds ni ett hem med smakfulla materialval, genomtänkta detaljer och en väldisponerad planlösning med öppna sociala ytor i fokus. Köket är stilfullt och modernt utrustat med gott om arbetsytor och förvaring. Här finns även plats för ett större matbord intill fönsterpartierna som ger hela bostaden ett fint ljusinsläpp. I anslutning finner ni det trevliga vardagsrummet som ger plats för större soffgruppsmöblemang samt utgång till husets poolområde och altanen där det finns en stor motordriven terassmarkis för den som vill njuta av lite skugga i sommarvärmen. Vidare in i huset finner ni fyra sovrum i bra storlek med gott om förvaringsmöjligheter i tillhörande garderober varav det ena även med separat utgång till trädgården. Här finns även två smakfullt helkaklade badrum med dusch samt badkar i det ena och en rymlig och praktiskt planerad tvättstuga. Plejdstyrd belysning i hela huset. Elbilsladdare (Zaptec) finns i garaget. Här bor du i natursköna omgivningar med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. Runt hörnet finns skola samt bollhall, även förskolor finns i området. Lanna är ett tryggt och familjevänligt område endast 15 minuter från Örebro centrum. Närhet till Ånnaboda med vandringsleder, fiske och vintertid skidspår samt skridskobana med mera. Med bra kommunikationer och fantastiska fritidsmöjligheter ger området en mycket attraktiv boendemiljö både för den friluftsintresserade, golfentusiasten och barnfamiljen. Varmt välkomna med Er intresseanmälan!

Hjortstorpsvägen 13A, Centralt Norr, Örebro kommun

Hjortstorpsvägen 13A

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
695 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/3
2 109 kr/mån
28 958 kr/m²

Välkomna till Centrala Norr och denna välplanerade etta perfekt för dig som är student eller förstagångsköpare. Här bor du i en bra och stabil förening med låg avgift. Lägenheten är bra planerad med smarta lösningar för att kunna nyttja alla kvadratmeter. I hallen finns en garderob samt kyl och frys. Här finns även ett badrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Köket är stilfullt vitt med bänkskiva i laminat och inbyggnadsugn. I allrummet får du plats med både soffa och säng. Här finns också två stycken extra garderober för att få plats med allt som kan behövas. I lägenhetshuset finns tvättstuga samt ett fint, välutrustat gym som föreningens medlemmar får nyttja fritt. Utanför porten finner ni alla bekvämligheter, såsom bl.a mataffär och kommunikationer. Här finns bra bussförbindelser och om man vill promenera i sommarsolen så är det endast ca. en kilometer från Örebros stadskärna. Varmt välkomna på visning!

Björkmansgatan 8, Näsby, Örebro kommun
  • Imorgon kl 14:00
Björkmansgatan 8, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 8, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 8

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/5
4 530 kr/mån
32 054 kr/m²

Varmt välkomna en trappa upp till denna välplanerade 2:a med ett fritt hörnläge. Här kan ni njuta av härliga sensommarkvällar med naturen som granne. I området bor ni med närhet till både Örebro Universitet och naturreservatet Oset som ligger ett stenkast från lägenheten. Innanför dörren möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Vidare genom hallen öppnas lägenheten upp och ett härligt ljus strömmar in genom fönsterna vid det öppna utrymmet mellan kök och vardagsrum. Köket är utrustat med allt ni kan tänka behövas och har plats för ett större matbord. I vardagsrumsdelen får ni plats med en större soffgrupp. Sovrummet är rymligt och har gott om plats för förvaringsmöbler och en dubbelsäng. Området är lugnt och har närhet till citykärnan, Universitetet, småbåtshamnen och Alnängsbadet. En promenad bort finns Friskis & Svettis samt välsorterad mataffär och flertalet restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kornellvägen 28, Bettorp, Örebro kommun
Kornellvägen 28, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 28, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 28

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
950 000 kr
35 m²
1 rum
2 285 kr/mån
27 143 kr/m²

Välkommen till populära Bettorp och denna underbara etta med en svårslagen uteplats i söderläge. Lägenheten passar perfekt till dig som är student eller förstagångsköpare. Här finns smarta förvaringslösningar och gott om plats för soffa och säng. Bostaden är stilfull med vita väggar, välutrustat kök och fönsterpartier som skapar ett härligt ljus. I allrummet finns 4st garderober så att du utan problem kan få plats med alla dina kläder. Hallen är rymlig med bra avhängningsmöjligheter och det finns även plats får någon förvaringsmöbel. Här finns också ett stort helkaklat badrum med en klädvårdsdel som är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp ovanför och en praktisk bänkskiva. Här bor du med ca 200 meter till förskola, ett stenkast från Kränglans naturområde och cykelavstånd till centrum. Här tar man sig smidigt ut till motorvägen för den som pendlar och det är bara 2 minuter till bussen som går varje halvtimme. Varmt välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Tjuse 719, Tjuse, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Tjuse 719

Fritidshus
Tjuse, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
295 000 kr
25 m²

Välkomna till Tjuse 719 och detta charmiga fritidshus med en fantastisk utomhusmiljö. Här kan du njuta av lugna sköna dagar samtidigt som city bara är en kort bilresa bort. Huset består av ett allrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för både matbord och en mindre soffgrupp. Här finns också ett litet pentry för matlagning. Vidare finns två mindre rum som idag används som sovrum och lekrum. Via en gemensam brunn finns tillgång till vatten som används till trädgården och i huset finns det tillgång till el. På tomten finns ett uthus med förråd samt utedass med kemtoalett. Det finns även en mindre redskapsbod. För er med gröna fingrar så finns ett växthus på tomten samt odlingslådor och rabatter där ni kan odla allt ni vill och behöver. Vidare finns även en pergola där ni kan sitta och avnjuta lunchen i solen och blicka ut över den vackra tomten. För de golfintresserade finns Kårsta Golfklubb i närheten. Bara 5 kilometer bort ligger Bolundsängen med mataffärer och restauranger. Varmt välkomna på visning av denna sommardörm!

Ledgränd 26, Solhaga, Örebro kommun

Ledgränd 26

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 450 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 895 kr/mån
18 354 kr/m²

Visning den måndag den 3e juni kl 17:30 - 18:00, välkomna!** Välkomna till Ledgränd 26 och denna trea i populära Solhaga, ett område med närhet till naturen. Väl inne i lägenheten möts ni av en stor välkomnande hall med gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden hittar ni det rymliga köket med en härlig utsikt över innegården. Den stora köksön skapar extra arbetsyta när ni lagar mat samtidigt som man kan slå sig ner och umgås. Här kommer ni även ut till den inglasade balkongen i söderläge där ni kan njuta av härliga sommarkvällar. Vardagsrummet är ljust och rymligt med plats för både soffgrupp och ett större matbord. Vidare finns två bra sovrum varav det ena har skjutdörrsgarderober längst väggen. Här finns också en separat wc och ett badrum som är utrustat med badkar, wc och tvättmaskin. Solhaga är ett lugnt och familjevänligt område. Här bor du med närhet till Haga Centrum där det finns vårdcentral, mataffär, gym, badhus, restauranger och pizzerior. Skolor och förskolor finns i närheten. Bra kommunikationsmöjligheter med stadsbuss via linje 7, 8 och 9 (där 9:an har direktlinje till Universitetet). Du kan även ta en 15 minuters cykeltur längst Svartån in till city. Karlslundsskogen och Karlslunds herrgård ligger strax intill Solhaga. Här finns fina promenadstråk och en rad olika motionsspår. I Solhaga bor ni i Örebros största förening. Den är välskött och har flera gemensamma lokaler och en pool som alla medlemmar får nyttja. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Balkong
Lutabäcksvägen 3E, Lillån, Örebro kommun
  • Imorgon kl 15:00

Lutabäcksvägen 3E

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 195 000 kr
99 m²
5 rum
6 615 kr/mån
22 172 kr/m²

Varmt välkomna till detta perfekt planerade radhus med öppna sociala ytor och hög standard i lugna, barnvänliga Lillån. Här bor ni bekvämt med närhet till skola och förskola. Parkeringsplats precis utanför dörren och på baksidan finns ett härligt trädäck där ni kan njuta av soliga och varma dagar. När ni kliver in i bostaden möts ni av en stor och öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter samt ett härligt ljus från fönsterpartierna i vardagsrummet. Från hallen når ni det ena badrummet som är stilfullt, helkaklat med svart klinker och vitt kakel på väggarna. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänkskiva ovanför. Köket är ljust, stilfullt med bänkskiva i ek och en härlig köksö där ni kan stå och laga mat samtidigt som resten av familjen hänger i soffan tack vare den öppna planlösningen. Från vardagsrummet når ni även altanen med plats för både matgrupp och soffgrupp. En trappa upp hittar ni dom mer privata delarna. Här finns tre stycken sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Även här finns ett helkaklat badrum med badkar. Via allrummet på övervåningen når ni ut till den härliga balkongen. I området finns förskola och skola (F-åk 9). Från Lillån tar du dig smidigt in till Örebro city med både cykel och bra bussförbindelser. Kårsta golfbana ligger en kort bit ifrån bostaden och i närområdet finns också fina promenadstråk och motionsspår. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 10