Mäklare Johannes Kjällman

Johannes Kjällman

Om mig

Med Johannes kan du vara säker på att du får en mäklare med stort personligt engagemang och stöd genom hela försäljningsprocessen. Han strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen, både säljare och köpare. Med en bred säljerfarenhet och passion för yrket kommer Johannes alltid att göra det lilla extra för en lyckad affär. Han har mycket god lokalkännedom, både i city och i ytterområdena. Kontakta Johannes idag för ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Eker 635, null, Örebro kommun

Eker 635

Fritidshus
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
350 000 kr
35 m²
2 rum
1 000 m² tomt

Välkomna till Eker och detta fantastiskt charmiga och idylliska fritidshus strax utanför Örebro. Här bor ni på en harmonisk plats med skog och fågelkvitter runtomkring. Huset har dessutom genomgått en del renoveringar under åren. Köket har gott om förvaringsmöjligheter och är utrustat med två spisplattor samt en inbyggnadsugn och kyl. I vardagsrummet finns plats för en liten matgrupp samt soffgrupp framför den fantastiska öppna spisen som värmer upp huset tillsammans med en luftvärmepump. I det andra rummet finns plats för två stycken sängar. På tomten finns ett till hus där den ena delen kan användas som gästrum. I samma hus finns även ett förråd samt utedass. I båda husen finns tillgång till el. Tomten ringas in av höga björkar som skapar en privat atmosfär. Här finns även massor med odlingslådor som förgyller tomten med sina gröna växter och vackra blommor. På tomten finns även ett litet utekök så där ni kan stå utomhus och laga mat när sommarvärmen är som bäst. Detta är en sommarhusdröm som bara måste upplevas på plats. Varmt välkomna!

  • Plus
Fabriksvägen 3C, null, Örebro kommun

Fabriksvägen 3C

Fritidshus
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
450 000 kr
52 m²
2 rum
1 930 m² tomt

Visning lördag den 27e april mellan 11:00 - 12:00** Varmt välkomna till Fabriksgatan 3C och Kilsmo, ett charmigt fritidshus intill sjön Sottern. Ett perfekt fritidshus med möjlighet till att skapa er egna sommardröm. Här kan ni njuta av sol och bad eller varför inte ta en härlig promenad i skogen. Innanför dörren möts ni av en välkomnande hall där alla husets rum ansluter sig. Direkt till vänster hittar ni köket som är stilfullt vitt och bra utrustat med plats för en matgrupp. Till höger i hallen ligger badrummet som är helkaklat med plastmatta på golv och utrustat med tvättmaskin. Husets andra två rum lämpar sig perfekt som ett vardagsrum med anslutning ut till baksidan och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. På tomten finns även ett förråd där ni kan förvara alla era trädgårdsredskap. Den stora tomten gör det möjligt för er att sätta en egen prägel utomhus. Kanske bygga ett stort trädäck och ett växthus? Varmt välkomna på visning!

Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun
  • Lör 4 maj kl 11:00
Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun, bild 2
Lertagsgatan  60, Väster, Örebro kommun, bild 3

Lertagsgatan 60

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
91 m²
4 rum
vån 4/8
5 273 kr/mån
25 220 kr/m²

Välkomna till Lertagsgatan 60 och denna fantastiskt fina och välplanerade 4a. Lägenheten har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar ett socialt rum där hela familjen kan umgås oavsett om ni står i köket och lagar mat eller hänger i soffan. Köket är stilfullt vitt med en svart bänkskiva och maskinellt välutrustat. Från kök och vardagsrum når ni också ut till en stor balkong i väst läge där ni kan njuta av härliga sommarkvällar. Tack vare hörnläget så har lägenheten ett härligt ljusinsläpp från morgon till kväll. Från vardagsrummet når ni även det ena sovrummet som är väl tilltaget. De andra två sovrummen nås via hallen varav det ena har gott om förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderober längst väggen. Här finns också en mindre wc samt ett badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför finns en praktisk bänkskiva samt förvaringsskåp för extra bekvämlighet. Här bor ni med ca 5 minuters cykeltur till city men även närhet till parker, förskola och skola. Intill ligger även Trängens idrottsplats där det finns ett antal fotbollsplaner och även en ishall. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bonstorpsvägen 12, Södra Lindhult, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Bonstorpsvägen 12

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 595 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 2/4
5 110 kr/mån
26 148 kr/m²

Välkomna en våning upp till denna ljusa och öppna lägenhet i populära Södra Lindhult med balkong i söderläge! Väl innanför dörren möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymmen. Från hallen når ni även det trevliga sovrummet och ett litet extra rum som är perfekt för en nystartad familj eller till er som behöver extra utrymme för ett hemmakontor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det möjligt för hela familjen att umgås vare sig ni vill laga mat tillsammans eller hänga i soffan. Lägenheten har fönsterpartier i två olika väderstreck vilket i sin tur skapar ett fantastiskt trevligt ljusinsläpp från morgon till kväll. Det rymliga badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt skåp ovanför där ni får plats med allt som kan behövas i ett badrum. I Södra Lindhult bor ni med närhet till förskola, skola och vårdcentral. Cykelavstånd till centrum och till Marieberg där det finns ett stort utbud av restauranger och butiker. Området är lugnt och familjärt med blandad bebyggelse och trevliga lekplatser. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Restalundsvägen 97A, Centralt Öster, Örebro kommun
  • Tis 14 maj kl 17:30

Restalundsvägen 97A

Lägenhet
Centralt Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 395 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
2 629 kr/mån
32 442 kr/m²

Välkomna till denna rymliga 1:a på populära Restalundsvägen. Lägenheten har en bra planlösning, stort kök med plats för matgrupp och ett generöst allrum. Lägenheten passar perfekt till dig som är förstagångs köpare eller student då den är belägen i ett attraktivt område mellan city och Örebro universitet. När ni kliver in genom dörren möts ni av en stor hall med goda avhängningsmöjligheter och skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Allrummet har ett fint parkettgolv och gott om plats för både dubbelsäng och en soffgrupp. Här kommer ni också ut till den trevliga inglasade balkongen. Rummet är ljus och härligt tack vare att lägenheten har ett hörnläge med fönster i två väderstreck. Bostaden ligger i populära Centrala öster intill Behrn Arena, Eyrabadet och gångavstånd till centrum. I Föreningen finns tvättstuga, gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter, relax med bubbelbad och bastu som kan användas av föreningens medlemmar. BRF Staven är en välskött förening med god ekonomi. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Lutabäcksvägen 3E, Lillån, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Lutabäcksvägen 3E

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 395 000 kr
99 m²
5 rum
6 615 kr/mån
24 192 kr/m²

Varmt välkomna till detta perfekt planerade radhus med öppna sociala ytor och hög standard i lugna, barnvänliga Lillån. Här bor ni bekvämt med närhet till skola och förskola. Parkeringsplats precis utanför dörren och på baksidan finns ett härligt trädäck där ni kan njuta av soliga och varma dagar. När ni kliver in i bostaden möts ni av en stor och öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter samt ett härligt ljus från fönsterpartierna i vardagsrummet. Från hallen når ni det ena badrummet som är stilfullt, helkaklat med svart klinker och vitt kakel på väggarna. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänkskiva ovanför. Köket är ljust, stilfullt med bänkskiva i ek och en härlig köksö där ni kan stå och laga mat samtidigt som resten av familjen hänger i soffan tack vare den öppna planlösningen. Från vardagsrummet når ni även altanen med plats för både matgrupp och soffgrupp. En trappa upp hittar ni dom mer privata delarna. Här finns tre stycken sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Även här finns ett helkaklat badrum med badkar. Via allrummet på övervåningen når ni ut till den härliga balkongen. I området finns förskola och skola (F-åk 9). Från Lillån tar du dig smidigt in till Örebro city med både cykel och bra bussförbindelser. Kårsta golfbana ligger en kort bit ifrån bostaden och i närområdet finns också fina promenadstråk och motionsspår. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 6