Mäklare Johannes Kjällman

Johannes Kjällman

Om mig

Med Johannes kan du vara säker på att du får en mäklare med stort personligt engagemang och stöd genom hela försäljningsprocessen. Han strävar alltid efter att ge sina kunder den bästa möjliga upplevelsen, både säljare och köpare. Med en bred säljerfarenhet och passion för yrket kommer Johannes alltid att göra det lilla extra för en lyckad affär. Han har mycket god lokalkännedom, både i city och i ytterområdena. Kontakta Johannes idag för ett förutsättningslöst möte!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lertagsgatan 60, Väster, Örebro kommun
 • Idag kl 17:00
Lertagsgatan 60, Väster, Örebro kommun, bild 2
Lertagsgatan 60, Väster, Örebro kommun, bild 3

Lertagsgatan 60

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
91 m²
4 rum
vån 4/8
5 273 kr/mån
25 220 kr/m²

Välkomna till Lertagsgatan 60 och denna fantastiskt fina och välplanerade 4a. Lägenheten har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar ett socialt rum där hela familjen kan umgås oavsett om ni står i köket och lagar mat eller hänger i soffan. Köket är stilfullt vitt med en svart bänkskiva och maskinellt välutrustat. Från kök och vardagsrum når ni också ut till en stor balkong i väst läge där ni kan njuta av härliga sommarkvällar. Tack vare hörnläget så har lägenheten ett härligt ljusinsläpp från morgon till kväll. Från vardagsrummet når ni även det ena sovrummet som är väl tilltaget. De andra två sovrummen nås via hallen varav det ena har gott om förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderober längst väggen. Här finns också en mindre wc samt ett badrum som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanför finns en praktisk bänkskiva samt förvaringsskåp för extra bekvämlighet. Här bor ni med ca 5 minuters cykeltur till city men även närhet till parker, förskola och skola. Intill ligger även Trängens idrottsplats där det finns ett antal fotbollsplaner och även en ishall. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sigillgatan 157, Björkhaga, Örebro kommun

Sigillgatan 157

Radhus
Björkhaga, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
128 m²
5 rum
5 678 kr/mån
17 930 kr/m²

Välkomna till populära Björkhaga och detta radhus om 1-1/2 plan med en baksida som vetter mot äng och skog. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till både natur och city. Innanför grinden möts ni av ett trädäck där ni kan njuta av morgonsolen eller varför inte lite skugga under varma eftermiddagar. Här finns också ett praktiskt förråd för extra förvaring. Entréplan består av en stor välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Det rymliga köket är omgjort 2020 med stilfulla materialval och gott om förvaring. Vardagsrummet är väl tilltaget och har ett fint ljusinsläpp. Här kommer ni också ut till baksidan med en härlig trädgård och ett soldäck med plats för både soffgrupp och matgrupp. Baksidan är insynsskyddad och har en fantastisk fri utsikt. En våning upp finner ni bostadens privata delar. Här finns tre stycken sovrum varav det ena har en stor garderob längst väggen. Här finns också ett badrum med badkar. Björkhaga är känt för sitt lugna och barnvänliga område, med närhet till natursköna Karlslundsskogen och bekvämt avstånd till Haga centrum med mataffär och vårdcentral. Närhet till förskola och skola samt enkel kommunikation med buss och cykelavstånd till centrum. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tjuse 719, Tjuse, Örebro kommun
 • Budgivning pågår

Tjuse 719

Fritidshus
Tjuse, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
295 000 kr
25 m²

Välkomna till Tjuse 719 och detta charmiga fritidshus med en fantastisk utomhusmiljö. Här kan du njuta av lugna sköna dagar samtidigt som city bara är en kort bilresa bort. Huset består av ett allrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för både matbord och en mindre soffgrupp. Här finns också ett litet pentry för matlagning. Vidare finns två mindre rum som idag används som sovrum och lekrum. Via en gemensam brunn finns tillgång till vatten som används till trädgården och i huset finns det tillgång till el. På tomten finns ett uthus med förråd samt utedass med kemtoalett. Det finns även en mindre redskapsbod. För er med gröna fingrar så finns ett växthus på tomten samt odlingslådor och rabatter där ni kan odla allt ni vill och behöver. Vidare finns även en pergola där ni kan sitta och avnjuta lunchen i solen och blicka ut över den vackra tomten. För de golfintresserade finns Kårsta Golfklubb i närheten. Bara 5 kilometer bort ligger Bolundsängen med mataffärer och restauranger. Varmt välkomna på visning av denna sommardörm!

Ledgränd 26, Solhaga, Örebro kommun

Ledgränd 26

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 450 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/2
5 895 kr/mån
18 354 kr/m²

Visning den måndag den 3e juni kl 17:30 - 18:00, välkomna!** Välkomna till Ledgränd 26 och denna trea i populära Solhaga, ett område med närhet till naturen. Väl inne i lägenheten möts ni av en stor välkomnande hall med gott om förvarings- och avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden hittar ni det rymliga köket med en härlig utsikt över innegården. Den stora köksön skapar extra arbetsyta när ni lagar mat samtidigt som man kan slå sig ner och umgås. Här kommer ni även ut till den inglasade balkongen i söderläge där ni kan njuta av härliga sommarkvällar. Vardagsrummet är ljust och rymligt med plats för både soffgrupp och ett större matbord. Vidare finns två bra sovrum varav det ena har skjutdörrsgarderober längst väggen. Här finns också en separat wc och ett badrum som är utrustat med badkar, wc och tvättmaskin. Solhaga är ett lugnt och familjevänligt område. Här bor du med närhet till Haga Centrum där det finns vårdcentral, mataffär, gym, badhus, restauranger och pizzerior. Skolor och förskolor finns i närheten. Bra kommunikationsmöjligheter med stadsbuss via linje 7, 8 och 9 (där 9:an har direktlinje till Universitetet). Du kan även ta en 15 minuters cykeltur längst Svartån in till city. Karlslundsskogen och Karlslunds herrgård ligger strax intill Solhaga. Här finns fina promenadstråk och en rad olika motionsspår. I Solhaga bor ni i Örebros största förening. Den är välskött och har flera gemensamma lokaler och en pool som alla medlemmar får nyttja. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

 • Balkong
Bonstorpsvägen 12, Södra Lindhult, Örebro kommun

Bonstorpsvägen 12

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 595 000 kr
61 m²
2.5 rum
vån 2/4
5 110 kr/mån
26 148 kr/m²

Välkomna en våning upp till denna ljusa och öppna lägenhet i populära Södra Lindhult med balkong i söderläge! Väl innanför dörren möts ni av en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymmen. Från hallen når ni även det trevliga sovrummet och ett litet extra rum som är perfekt för en nystartad familj eller till er som behöver extra utrymme för ett hemmakontor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör det möjligt för hela familjen att umgås vare sig ni vill laga mat tillsammans eller hänga i soffan. Lägenheten har fönsterpartier i två olika väderstreck vilket i sin tur skapar ett fantastiskt trevligt ljusinsläpp från morgon till kväll. Det rymliga badrummet är helkaklat och utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt skåp ovanför där ni får plats med allt som kan behövas i ett badrum. I Södra Lindhult bor ni med närhet till förskola, skola och vårdcentral. Cykelavstånd till centrum och till Marieberg där det finns ett stort utbud av restauranger och butiker. Området är lugnt och familjärt med blandad bebyggelse och trevliga lekplatser. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lutabäcksvägen 3E, Lillån, Örebro kommun

Lutabäcksvägen 3E

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 195 000 kr
99 m²
5 rum
6 615 kr/mån
22 172 kr/m²

Varmt välkomna till detta perfekt planerade radhus med öppna sociala ytor och hög standard i lugna, barnvänliga Lillån. Här bor ni bekvämt med närhet till skola och förskola. Parkeringsplats precis utanför dörren och på baksidan finns ett härligt trädäck där ni kan njuta av soliga och varma dagar. När ni kliver in i bostaden möts ni av en stor och öppen hall med gott om förvaringsmöjligheter samt ett härligt ljus från fönsterpartierna i vardagsrummet. Från hallen når ni det ena badrummet som är stilfullt, helkaklat med svart klinker och vitt kakel på väggarna. Här finns även tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk bänkskiva ovanför. Köket är ljust, stilfullt med bänkskiva i ek och en härlig köksö där ni kan stå och laga mat samtidigt som resten av familjen hänger i soffan tack vare den öppna planlösningen. Från vardagsrummet når ni även altanen med plats för både matgrupp och soffgrupp. En trappa upp hittar ni dom mer privata delarna. Här finns tre stycken sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Även här finns ett helkaklat badrum med badkar. Via allrummet på övervåningen når ni ut till den härliga balkongen. I området finns förskola och skola (F-åk 9). Från Lillån tar du dig smidigt in till Örebro city med både cykel och bra bussförbindelser. Kårsta golfbana ligger en kort bit ifrån bostaden och i närområdet finns också fina promenadstråk och motionsspår. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 6