Mäklare Andreas Rutqvist

Andreas Rutqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Katrinelund 456B, Katrinelund, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Katrinelund 456B, Katrinelund, Örebro kommun, bild 2
Katrinelund 456B, Katrinelund, Örebro kommun, bild 3

Katrinelund 456B

Villa
Katrinelund, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 795 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/1
1 660 kr/mån

Makalöst vacker panoramavy över Hjälmaren i ett av föreningens bästa lägen och dessutom med egen båtplats! Högt beläget i idylliska Katrinelund erbjuds ni ett fristående och lättskött boende som passar perfekt både som åretruntbostad och sommarhus i direkt närhet till Hjälmarens sjöliv! På den stora tillhörande altanen med optimalt solläge njuter av vy rakt mot sjön och nedanför huset finns en badplats. Välkomna till denna fantastiska plats som bjuder på både rekreation och livskvalité i vardagslivet! Till huset hör även ett inrett gästhus med 3 extra sovplatser. Brf Lugnet är en stabil förening med god ekonomi, låg belåningsgrad och låg avgift! Husets utemiljö är oslagbar där ni njuter av en underbar och rogivande sjöutsikt från den stora altanen om 180 kvm som även försetts med en rejäl elstyrd solmarkis. Husets planlösning är mycket trivsam och välplanerad där de sociala ytorna står i centrum. Här umgås ni i ett stort vardagsrum med ett rikligt naturligt ljusflöde från stora fönsterpartier i flera väderstreck. Mot det moderna och fullutrustade köket är planlösningen öppen och inbjudande med gott om plats för middagsbordsgrupp. Centralt placerat här finns även en kamin mellan de dubbla altandörrarna i samma blickfång som fantastisk sjöutsikt. Huset erbjuder även två sovrum i bra storlek, ett stilsäkert helkaklat badrum med dusch samt ett mycket praktiskt separat klädvårdsrum. Hela huset är mycket välskött och har försetts med flertalet påkostade och välvalda materialval och smarta lösningar. Robotgräsklipparen samt de smarta förvaringsboxarna som är placerade utomhus ingår i köpet! Katrinelund ligger vid södra Hjälmarens strand, 20 minuter från Örebro. Här finns Katrinelunds Sjökrog och gästgiveri där ni njuter av mat och dryck i toppklass med utsikt över Hjälmaren. Restaurangen har enligt White Guide blivit utnämnd till Närkes bästa restaurang, med krögaren Roger Hjälm. Här kan ni även nyttja padelbana, gym, relax, poolområde, badplats och hotell. I Katrinelund finns även laddstolpar för elbil. Området är trivsamt, lugnt och familjärt och beläget på bekvämt avstånd från Örebro. Tänk dig att bara kunna gå ner och ta ett bad när det passar eller åka ut en tur med båten. Ett underbart läge som måste upplevas på plats! Välkomna att boka er visning!

  • Premium
  • Uteplats
Backstugevägen 13, Smedstorp, Kumla kommun
Backstugevägen 13, Smedstorp, Kumla kommun, bild 2
Backstugevägen 13, Smedstorp, Kumla kommun, bild 3

Backstugevägen 13

Villa
Smedstorp, Kumla kommun
Bjurfors Örebro
2 750 000 kr
110 m²
4 rum
648 m² tomt

Mitt i hjärtat av attraktiva Smedstorp finns nu denna familjevilla till salu! Välkomna till Backstugevägen 13, belägen på sparsamt trafikerad gata i barnvänligt område på lättskött trädgårdstomt. Här bor ni med närhet till förskola, skola och mataffär – perfekt för ett bekvämt vardagsliv! Väldisponerad planlösning där ni umgås både i väl tilltagna ytor i köket och i vardagsrummet med kamin. På entréplanet finns även ett stort sovrum, badrum med dusch och ett separat klädvårdsrum. Familjens resterande två sovrum finns placerade på det övre planet och även här finns ett badrum med dusch. I trädgården njuter ni på en stor altan under tak i soligt läge. På tomten finns dessutom gott om plats för odling och planteringar om så önskas. Bilarna parkerar ni i carporten och på den tillhörande garageuppfarten. Carporten erbjuder även en förrådsdel som idag nyttjas som uppvärmt hobbyrum. Smedstorp är ett barnvänligt och omtyckt område med närhet till skola, förskola och mataffär. Till Kumla centrum tar det ca 7-8 minuter med cykel och Örebro når du på 15 minuter med bil. Busshållplats med busslinje mellan Örebro-Kumla finns på gångavstånd från huset. Välkomna på visning!

  • Premium
Lägerhyddsgatan 27, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Lör 4 maj kl 14:00
Lägerhyddsgatan 27, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Lägerhyddsgatan 27, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Lägerhyddsgatan 27

Radhus
Rynningeåsen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 150 000 kr
121 + 6 m²
5 rum
173 m² tomt

Friköpt radhus i eftertraktat citynära läge med direkt närhet till rogivande natur! Välkomna till Lägerhyddsgatan i familjevänliga Rynningeåsen där ni erbjuds allt ni kan önska för en bekväm vardag. Detta välskötta hem har dessutom försetts med solpaneler som ger förutsättningar för en god boendeekonomi! Planlösningen är mycket väldisponerad där de 121 kvadraten fördelas över två plan. Entréplanet erbjuder härliga sällskapsytor i det smakfullt inredda köket med både köksö och matplats. Från köket mot vardagsrumsdelen är planlösningen öppen och inbjudande med gott om plats för soffgruppsmöblemang och där även en täljstenskamin finns placerad. På detta plan finns även ett helkaklat badrum samt ett separat klädvårdsrum med groventré. En trappa upp på övervåningen finns ytterligare sällskapsytor i ett allrum, som vid behov kan göras om till extra sovrum. Här finns även tre sovrum i bra storlek samt ännu ett helkaklat badrum, detta utrustat med badkar. Lättskött utemiljö där ni på husets baksida nyttjar en stensatt uteplats i privat läge med fina planteringar. Från baksidan nås även carporten och förrådet. Framsidan bjuder även den på en underhållsfri uteplats som omsluts av en häck. Rynningeåsen är ett populärt, barnvänligt och centrumnära område. Här har du närhet till förskolor, skolor, idrottsplats, mataffärer, café och restauranger. Nära till naturreservatet vid Rynningeviken, där det finns vacker natur, utegym, restaurang och löpspår. För den som gillar att träna finns Venaspåret och gym alldeles i närheten. Varmt välkomna att boka er visning!

  • Premium
Kristallgatan 18, null, Hallsbergs kommun
Kristallgatan 18, null, Hallsbergs kommun, bild 2
Kristallgatan 18, null, Hallsbergs kommun, bild 3

Kristallgatan 18

Villa
Hallsbergs kommun
Bjurfors Örebro
2 400 000 kr
81 m²
3 rum
990 m² tomt

Med ett familjevänligt och rogivande läge i Vretstorp kan ni få flytta in i denna hemtrevliga villa uppförd 2019! Vi hälsar välkomna till Kristallgatan 18 och ett hem med flexibel planlösning genom den oinredda övervåningen som ger er möjlighet att få inreda just efter er smak och behov. Totalt har huset potential att bli hela 134 kvm stort med 8 rum när det övre planet är inrett. Trivsam planlösning på entréplanet där ni erbjuds ljusa och inbjudande sällskapsytor i vardagsrumsdelen. Här finns även den värmande kaminen samt utgången till altanen på baksidan placerad. Separat och rymligt fullutrustat kök med stilfull köksinredning som även ger plats åt större matbordsgrupp. I dagsläget finns även två sovrum i bra storlek, ett badrum med dusch samt praktiskt klädvårdsrum med groventré. Den generöst tilltagna trädgården ger gott om plats för hela familjen att trivas på. Tomten omsluts av en insynsskyddande häck som fint ramar in trädgården. På framsidan finns carport med förrådsdel placerad och på den tillhörande uppfarten finns utrymme för parkering av ytterligare bilar. Fiber finns installerat. Familjevänliga Vretstorp är ett lugnt och naturnära bostadsområde som erbjuder förskola, skola, och mataffär på bekvämt avstånd. Närhet till motorvägspåfart till E20 som bekvämt tar er till Örebro. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Sågvägen 9, null, Malung-Sälens kommun

Sågvägen 9

Villa
Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
8 995 000 kr
150 m²
6 rum
723 m² tomt

Längst upp på Myrflodammen med milsvid och förtrollande utsikt över backarna och fjälltopparna har ni nu möjlighet att förvärva detta drömfjällboende med separat gästhus! Det vackra timmerhuset är placerat i ett privat läge med sol från morgon till kväll. Njut av panoramavyn över ett böljande vinterlandskap medan ni kopplar av i spabadet eller på altanen. Här erbjuds ni alla faciliteter som kan tänkas önska för en helt perfekt fjällvistelse så som relaxavdelning med bastu, värmande kamin och närhet till både längdskidspår och skoterled. I området finns även en egen skidbacke med lift. Hela huset har genomgående försetts med gedigna material som passar väl in och skapar en gemytlig känsla. Väldisponerad planlösning där de sociala ytorna står i centrum på entréplanet. Här umgås ni i en stor sällskapsdel där kök, matplats och storstuga med härliga fönsterpartier ger er en makalös utsikt. Härifrån nås även den generöst tilltagna altanen i söderläge. På detta plan finner ni dessutom en hall med fin förvaring och tre sovrum i bra storlek samt ett badrum med dusch. En trappa ner på souterrängplanet erbjuds ni sällskapsytor i ett allrum, ytterligare ett sovrum samt en riktigt lyxig helkaklad relaxdel med bastu och dusch. Här finns även separat WC, klädvårdsrum samt gott om förvaringsutrymme. På fastigheten finns dessutom ett separat och stilsäkert inrett gästhus med sovrum samt egen WC. Huset värms upp via bergvärme med golvvärme på båda plan. Fiber, elbilsladdare samt larm finns installerat. Huset säljs möblerat. I omgivningarna finns fina längdskidsspår, skidbacke, skoterleder och vandringsleder. Skid- och badbussen trafikerar i både riktningarna med flertalet hållplatser utefter fjällvägen. I Tandådalen finns allt ni behöver för en lyckad fjällsemester. I området finns både restauranger, hotell, sportbarer, pizzeria, mataffärer, café och skidshop. Den nya flygplatsen som är praktiskt belägen mellan Sälen och Trysil möjliggör snabba och smidiga resor från Stockholm, Malmö och Göteborg. Välkomna med er intresseanmälan!

Hjortstigen 48, Orrliden, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 48

Villa
Orrliden, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
5 995 000 kr
140 m²
8 rum
1 398 m² tomt

Längst upp på Orrliden med milsvid och vacker utsikt mot fjälltopparna har ni nu möjlighet att förvärva detta unika fjällboende! Denna villa med gedigen fjällkänsla består av två separata lägenheter, med optimalt planerad planlösning, där möjligheten ges att öppna dörrarna mellan lägenheterna och nyttja hela huset som en bostad för större sällskap! Till huset hör även ett fullt inrett attefallshus med sovrum, pentry och badrum. På tomten erbjuds dessutom en bastu med relaxrum för den perfekta fjällupplevelsen! Den totala boytan om 140 kvadratmeter är mycket välplanerad där de båda lägenheterna fördelar sig över två plan. Här nyttjar ni inbjudande sällskapsytor i vardagsrummen med ryggåstak som sammanlänkas med de fullutrustade och moderna köken. På entréplanet ryms även två bra sovrum samt ett badrum med dusch och tvättmaskin i respektive lägenhet. Även på det övre planet finns ett stort sovrum samt ytterligare en WC i lägenheterna. Huset överlåts fullt möblerat. Nuvarande ägare har hyrt ut huset via egen hemsida, hyresintäkter ca. 200 000 kr. I omgivningarna finns fina längdskidsspår, skoterleder och vandringsleder. Skid- och badbussen trafikerar i både riktningarna med flertalet hållplatser utefter vägen. I Tandådalen finns allt ni behöver för en lyckad fjällsemester. I området finns både restauranger, hotell, sportbarer, pizzeria, mataffärer, café och skidshop. Den nya flygplatsen som är praktiskt belägen mellan Sälen och Trysil möjliggör snabba och smidiga resor från Stockholm, Malmö och Göteborg. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
Murargårdsgatan 14, Ormesta, Örebro kommun

Murargårdsgatan 14

Villa
Ormesta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
8 995 000 kr
226 + 58 m²
5 rum
800 m² tomt

Välkommen till Murargårdsgatan 14 – Ett hem utöver det vanliga! Här bor ni med ett fantastiskt läge i ett barnvänligt och lugnt område med härliga naturreservatet Oset runt hörnet. Denna påkostade och högkvalitativa villa genomsyras av en genomtänkt design och känsla för detaljer. Huset har genomgående kvalitéer som imponerar tillsammans med gedigna materialval. Här har inget lämnats åt slumpen. Här omfamnas ni av en känsla av hög kvalité i allt från stilsäkra val till en noga genomtänkt planlösning som fördelas på två plan. Detta skapar ett perfekt hem för såväl den lilla som stora familjen. Bostaden har designats för den moderna vardagen med bekvämligheter för bästa levnadsstandard. Entréplanet har genomgående social planlösning där kök och vardagsrum utgör hemmets hjärta, med goda sällskapsytor. Det högkvalitativa och stilsäkert inredda köket är fullt utrustat med en trevlig köksö som skapar en naturlig plats att umgås kring. Intill köket finner ni en större matplats som rymmer hela sällskapet. Vidare finner ni det härliga vardagsrummet med stora fönsterpartier i flera väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp. Från detta rum tar ni er ut på den väl tilltagna uteplatsen med gott om yta för loungegrupp samt middagsbord. Här njuter ni av många härliga soltimmar! På övervåningen finns familjens mer privata del, vilket inkluderar tre större sovrum, ett allrum och ett helkaklat stilfullt badrum utrustat med badkar. Detta skapar en bra balans mellan de sociala och privata ytorna. Tillhörande huset finner ni ett väl tilltaget garage med härlig golvvärme och smidig fjärrstyrd öppning och stängning. Möjlighet finns att installera solceller för att huset ska räknas som ett plusenergihus! Vid behov finns även möjlighet att uppföra två extra sovrum, se alternativa planlösningar. Här njuter ni av både vacker natur alldeles runt knuten och stadsliv på bekvämt avstånd - helt enkelt det bästa av två världar! Ormesta är ett expansivt och attraktivt område med närhet till både förskola och skola. Här kan man nyttja vackra promenadstråk, flera grillplatser och rikligt djurliv. Trots det lugna och lantliga läget så bor du endast en cykeltur från centrum och Universitetet. Goda kommunikationer, gym, restauranger, skola samt barnomsorg finns i närområdet. Kontakta ansvarig mäklare Andreas Rutqvist för mer information! Här bor och stortrivs många familjer - Välkommen att bli en av dem!

  • Energieffektiv
Granfjällsplatån 7, Stöten, Malung-Sälens kommun
Granfjällsplatån 7, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 2
Granfjällsplatån 7, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 3

Granfjällsplatån 7

Villa
Stöten, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
8 850 000 kr
152 + 10 m²
6 rum
596 m² tomt

Med ett oslagbart läge i attraktiva Stöten saluförs nu denna rejäla fjällvilla om hela 152 kvm fördelat över sex rum och kök. Här bor ni omgivna av alla bekvämligheter för en smidig och mysig skidsemester utöver det vanliga. På entréplanet finner ni generösa sällskapsytor i husets kök och vardagsrum där ni njuter av ett fantastiskt ljusinsläpp genom fönster från golv till tak. Centralt placerat finns en kamin vilket skapar extra värmeåtergivning efter en lång dag i backen. Från vardagsrummet når ni den väl tilltagna altanen i härligt östläge. Köket är fullt utrustat och stilsäkert inrett i grå kulör, allt för en smidig och bekväm semester. Här ges ni gott om yta att umgås med vänner och familj kring den centralt placerade köksön eller vid den intilliggande matplatsen. Huset erbjuder även fyra väl tilltagna sovrum vilket skapar gott om sängplatser. Två helkaklade badrum varav det ena utrustat med bastu och det andra med badkar, samt en mindre gäst-WC. Till fördel för både boendeekonomin och miljön finns solceller installerade. Tillhörande huset finns en carport med med el-bilsladdningsuttag och tillhörande uppfart som inrymmer flertalet bilar. Ni finner även ett praktiskt förråd med plats för skidutrustning. För den som önskar finns möjlighet till uthyrning för 10-12 personer. Under säsongen 22/23 hyrdes bostaden ut 8 veckor, vilket gav en intäkt på 161 000 kr i netto. Här bor ni med ett mycket fint läge precis intill Mountain Lodge med restaurang, spa och skidbutik samt med absolut närhet och gångavstånd till all övrig service Stöten kan erbjuda. Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden, 370 meter. Detta ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande, svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Stöten har ett stort utbud av aktiviteter och restauranger. Skotersafari, snöskovandring, snowtubing, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling samt bad & bastu på Vattufjäll är något som erbjuds i närheten. Nära till Trysil för den som vill göra en dagsutflykt över gränsen. Den nyöppnade flygplatsen har ett mycket strategiskt bra läge nära Stöten ca.18 min bilresa bort och möjliggör snabba resor från Stockholm, Malmö och Göteborg. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
Huginvägen 16, Odensbacken, Örebro kommun
Huginvägen 16, Odensbacken, Örebro kommun, bild 2
Huginvägen 16, Odensbacken, Örebro kommun, bild 3

Huginvägen 16

Villa
Odensbacken, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 495 000 kr
133 m²
5 rum
808 m² tomt

I familjevänligt område finns nu möjlighet för er att få flytta in i ett helt nytt och modernt lösvirkesladhus! Här på Huginvägen är en enplansvilla uppförd på hörntomt med ett mycket bra läge. Huset är byggt med hög kvalitet på material och designval som tillsammans med stora fönsterpartier och generös takhöjd i ryggåstaket skapar en så trivsam helhet! Här är det bara för er familj att flytta in och börja njuta av ert nya villaliv! Väldisponerad planlösning där ni finner husets alla ytor bekvämt samlade på ett och samma plan. De sociala sällskapsytorna står i centrum och här umgås ni både i den väl tilltagna vardagsrumsdelen med ryggåstak och i det stilsäkra och påkostade köket med köksö. Vidare erbjuds ni tre sovrum i bra storlek, ytterligare ett allrum som även kan nyttjas som sovrum vid behov, samt två smakfullt helkaklade badrum med dusch. Dessutom finns ett separat klädvårdsrum med groventré. Huset är byggt med genomgående stilfulla och välvalda material så som vitlaserat parkettgolv, smakfull köksinredning och hög standard på maskinell komfort, vita innerdörrar och helkaklade moderna badrum. Vattenburen golvvärme i hela huset. Exteriört finner ni modern stående träpanel, stora svarta spröjsade fönsterpartier och svart taktegel. Tomten har ett bra läge i området med närhet till det mesta, såsom förskola, grundskola, vårdcentral och mataffär. Hampetorp med badplats och camping ligger endast några minuter bort. Möjlighet till tillträde omgående! Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Hälsogränd 27, Adolfsberg, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Hälsogränd 27

Lägenhet
Adolfsberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 925 000 kr
98 m²
3 rum
4 862 kr/mån
29 847 kr/m²

Vi hälsar välkomna till detta trivsamma enplansradhus med uterum på mycket lättskött hörntomt beläget i lugna och omtyckta Brunnsängen! Här bor du i attraktiv och trygg förening med bilfria innergårdar och flera lekplatser. Promenadavstånd till skola, förskola, mataffär och busshållplats med bussar till både Örebro city och Marieberg Galleria som erbjuder stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Välplanerad planlösning i vinkel där de sociala ytorna ges bra med utrymme. Här umgås ni i ett väl tilltaget vardagsrum samt i det ljusa fullutrustade köket med tillhörande matplats. I dagsläget erbjuds två sovrum i bra storlek och vid behov kan ytterligare ett sovrum uppföras. Radhuset rymmer även ett helkaklat badrum med dusch, gäst-wc samt separat klädvårdsrum. Trevlig utemiljö där ni på baksidan som vetter mot sydväst har fri och rogivande utsikt från både uterummet och den stora altanen. Förråd om ca 15 kvm finns placerat vid entrén på innergården. Bostaden är i original en 4:a men har gjorts om till en mer öppen och rymlig 3:a detta kan dock enkelt återställas. HSB Brf Passaren i Örebro är en mycket välskött bostadsrättsförening med fin föreningslokal som kan bokas för kalas och övernattning. Här finns en tennisbana som spolas till skridskobana på vintern, bilfria gårdar, många lekplatser och en trevlig större pulkabacke precis intill. Förening har en mycket aktiv verksamhet för de boende. Fritidsföreningen har aktiviteter för flesta åldrar. Brunnsängen och Adolfsberg är ett lugnt och trevligt område med gångavstånd till mataffär, cykelavstånd till centrum och 18-håls golfbana som har fina skidspår på vintern. Närhet till vackra Sommarro-skogen för promenader eller uppfriskande löpturer. Vill man inte ta bilen finns det inte mindre än tre stadsbusslinjer att tillgå. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Kvinnersta 708, null, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
Kvinnersta 708, null, Örebro kommun, bild 2
Kvinnersta 708, null, Örebro kommun, bild 3

Kvinnersta 708

Villa
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 250 000 kr
175 + 85 m²
6 rum
4 706 m² tomt

Varmt Välkomna till Kvinnersta 708 och detta välskötta hem med ett idylliskt och lantligt läge strax utanför Örebro. Här välkomnas ni av en vacker gårdsbild och njuter av naturen som närmsta granne. Huset är genomgående renoverat och genomsyras av charmiga och bevarade detaljer som skapar en vacker helhet. Takbjälkar i original och infällda gamla fönster är bara något av husets fina detaljer. Den väl tilltagna uteplatsen på husets baksida som leder till poolområdet är placerat i strålande söderläge vilket ger goda solchanser hela dagen. Här finns gott om utrymme för större loungegrupp samt middagsbord som rymmer hela sällskapet. Från uteplatsen tar ni er även in i det härliga uterummet, perfekt för sena kvällar och umgänge med nära och kära året runt. Vidare kliver ni ut i den idylliska trädgården som pryds av vackra fruktträd och bärbuskar. Perfekt för den som är trädgårdsintresserad och vill leva ut sina drömmar. På entréplanet möts ni av en inbjudande planlösning där det stora sociala ytorna står i centrum. Stort och välplanerat kök med klassisk inredning och en centralt placerad köksö skapar en naturlig samlingsplats. I anslutning finner ni en matsal med plats för större matgrupp samt ett trevligt och väl tilltaget vardagsrum med en härlig murad spis med kasett. Från vardagsrummet når ni även det fantastiska uterummet. Här finner ni gott om plats för större loungegrupp samt matgrupp om så önskas. Vidare på detta plan finner ni ett väl tilltaget badrum utrustat med dusch samt en tvättstuga utrustad med såväl tvättmaskin som torktumlare. Övervåningen inrymmer tre sovrum i bra storlek, ett allrum som enkelt även nyttjas som kontor samt en WC som totalrenoverades under 2023. I källaren finner ni en härlig relaxavdelning med bastu. Tillhörande huset finner ni ett väl tilltaget förråd om cirka 25 kvm. Fiber finns installerat och huset värms upp via bergvärme som ger förutsättningar för en god boendekonomi. Här bor ni med ett naturnära läge och rofylld omgivning. Närhet finns till busshållplats, cirka 200 meter från bostaden och ni når Örebro Centrum med ett brett utbud av restauranger, butiker och nöjen på cirka 18 min med bil. Varmt Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Energieffektiv
Kollergångsgatan 9, Näsby, Örebro kommun
Kollergångsgatan 9, Näsby, Örebro kommun, bild 2
Kollergångsgatan 9, Näsby, Örebro kommun, bild 3

Kollergångsgatan 9

Tomt
Näsby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
8 000 000 kr
925 m² tomt

I hjärtat av populära och barnvänliga Näsby ges nu chansen att flytta in i ert drömboende. Här bor ni med närhet till naturreservat, förskola, skola och på bekvämligt avstånd från citykärnan. Villa Grycken erbjuder väl tilltagna sällskapsytor och en genomtänkt planlösning fördelat över fem rum och kök. Här erbjuds ni ett hus med gedigna materialval, hög kvalité och genomtänkta detaljer. Boarea 160 kvm. Huset säljs med en planerad tomt där både sådd gräsmatta, thuja häck i norr samt inglasat uterum ingår. Byggnation av huset startar under 2024. Bygglov är beviljat och markarbeten är påbörjat. Tillträde för köparen kan planeras i samråd med markägare och entreprenören. Ni välkomnas av en rymlig och välplanerad hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Från hallen tar ni er vidare in i husets sociala ytor i form av kök och vardagsrum. Här är det en öppen planlösning vilket ger känsla av rymd och gemenskap. Med gott om plats för umgänge med såväl vänner som familj blir detta en central plats i huset där mycket tid spenderas. I vardagsrummet finns möjlighet att placera en kamin för ytterligare myskänsla och värme. Från detta rum tar ni er även ut på husets baksida samt till uterummet. I anslutning till de sociala ytorna finner ni ett väl tilltaget master bedroom med egen klädkammare samt badrum utrustat med dusch. Ni finner även en välplanerad och praktisk tvättstuga med separat groventré. I andra delen av huset finner ni ytterligare två sovrum i bra storlek, ett allrum som är perfekt för barnen eller ungdomarna samt ett badrum utrustat med badkar. Samtliga anslutningar för VA, el samt fiber ingår. I närområdet finns både förskola och skola F-9. Närhet till busshållplats med bra kommunikationsmöjligheter till Örebro city och Universitetet. Närhet till Oset, markaskogen och andra naturområden. Inom bekvämt avstånd finns mataffär, apotek, vårdcentral, frisör och restauranger. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Andreas Rutqvist på telefonnummer 073-257 56 67! Rumsbeskrivning (160 kvm): HALL- Välkomnande hall med vackra pardörrar. Här finner ni en platsbyggd bänk samt inbyggda garderober, vilket ger gott om klädförvaring. Grått klinkergolv och målade väggar. KÖK- Socialt och stilsäkert inrett kök från Marbodal med full maskinell utrustning ifrån Siemens. Silestone bänkskiva och valfri kulör på köksinredning. Härdat ekgolv från Bjelin och målade väggar. VARDAGSRUM- I anslutning till köket finner ni det trivsamma och öppna vardagsrummet som erbjuder gott om plats för större soffgruppsmöblemang. Här finns generöst med yta för såväl familj som vänner. Kamin finns som tillval om så önskas. Härdat ekgolv från Bjelin och målade väggar. ALLRUM- Mysigt och praktiskt allrum med plats för mindre soffgrupp. Perfekt för barnen eller ungdomarna. Härdat ekgolv från Bjelin och målade väggar. SOVRUM- Rymligt sovrum med härdat ekgolv från Bjelin och målade väggar. SOVRUM- Sovrum i bra storlek med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Härdat ekgolv från Bjelin och målade väggar. SOVRUM- Trivsamt sovrum med praktisk klädförvaring i inbyggda garderober. Härdat ekgolv från Bjelin och målade väggar. KLÄDKAMMARE- Praktisk klädkammare med möjlighet till goda förvaringsmöjligheter. Härdat ekgolv från Bjelin och målade väggar. BADRUM- Stort badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på vägg samt målade väggar i våtrumsfärg. Utrustat med WC, handfat, kommod i ljus ask, s

  • Premium
Nedre Nordklint 6I, Stöten, Malung-Sälens kommun
Nedre Nordklint 6I, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 2
Nedre Nordklint 6I, Stöten, Malung-Sälens kommun, bild 3

Nedre Nordklint 6I

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
2 995 000 kr
59 m²
4 rum
vån 3/3
3 243 kr/mån
50 763 kr/m²

Nu saluförs denna exklusiva fjällbostad alldeles intill skidbacken med bästa ski-in/ski-out läge. Här erbjuds du en bostad med hög standard, välvalda materialval, fantastiskt ljusinsläpp och genomtänkta ytor. Fönsterpartierna sträcker sig från golv till tak och ger utöver ett fint ljusflöde även en fantastisk utsikt över fjällen. Ni välkomnas av en välplanerad hall med gott om plats för klädavhängning såväl på vägg som i platsbyggda garderober. På golvet ligger ett praktiskt grått klinkergolv för att underlätta en dag efter backen. Från hallen tar ni er vidare till bostadens sällskapsytor med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är högkvalitativt och väl utrustat med plats för matgrupp i anslutning. Det härliga och trivsamma vardagsrummet ger fantastisk utsikt ut över backarna samt gott om plats för soffgrupp. Från detta rum tar ni er ut på den stora balkongen i bästa sydvästläge med fina solchanser under hela dagen. Vidare i bostaden finner ni även tre praktiskt planerade sovrum, en WC samt ett helkaklat stilfullt badrum. Tillhörande bostaden finns skidförråd samt parkeringsplats. Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden, 370 meter. Detta ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande, svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Stöten har ett stort utbud av aktiviteter och restauranger. Skotersafari, snöskovandring, snowtubing, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling samt bad & bastu på Vattufjäll är något som erbjuds i närheten. Nära till Trysil för den som vill göra en dagsutflykt över gränsen. Den nyöppnade flygplatsen har ett mycket strategiskt bra läge nära Stöten ca.18 min bilresa bort och möjliggör snabba resor från Stockholm, Malmö och Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Snövägen 47A, Stöten, Malung-Sälens kommun

Snövägen 47A

Villa
Stöten, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
2 495 000 kr
53 m²
3 rum
564 m² tomt

Nu saluförs detta mysiga och trivsamma fjällboende beläget i barnvänliga och populära Stöten! Här bor ni med ett optimalt hörnläge med endast 100 meter till transportliften som tar er bort till skidbackarna samt 100 meter till längdsskidspår. Den välplanerade planlösningen inrymmer 53 kvadratmeter fördelat över tre rum och kök. På framsidan av huset finner ni även en härlig uteplats med rogivande utsikt. Ni välkomnas av en praktiskt planerad hall med gott om plats för klädavhängning på vägg samt i inbyggd garderob. Perfekt för förvaring av ytterkläder samt pjäxor. Från hallen når ni husets sociala ytor i form av kök och vardagsrum med plats för hela sällskapet. Här finner ni plats för större soffgrupp samt matbord. En kamin finns centralt placerad och tillför extra värme och myskänsla. Vidare erbjuder bostaden två sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och våningssäng. Ett rymligt badrum utrustat med dusch samt bastu. Tillhörande huset finns ett förråd med möjlighet till förvaring av skidutrustning. Här bor ni med ett mycket fint läge i attraktiva Stöten. I området finns Mountain Lodge med restaurang, spa och skidbutik samt med absolut närhet till all övrig service Stöten kan erbjuda. Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden, 370 meter. Detta ger en storlagen utsikt över flera svenska och norska fjäll. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande, svarta pister. För dig som vill ge dig ut i längdspåret finns 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, varav 3 kilometer är elljusspår. Stöten har ett stort utbud av aktiviteter och restauranger. Skotersafari, snöskovandring, snowtubing, gamezone, gym, solarium, spa & relax, bowling samt bad & bastu på Vattufjäll är något som erbjuds i närheten. Nära till Trysil för den som vill göra en dagsutflykt över gränsen. Den nyöppnade flygplatsen har ett mycket strategiskt bra läge nära Stöten ca.18 min bilresa bort och möjliggör snabba resor från Stockholm, Malmö och Göteborg. Varmt välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare Andreas Rutqvist!

  • Plus
Martebäcken 43, Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Martebäcken 43, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 2
Martebäcken 43, Lindvallen, Malung-Sälens kommun, bild 3

Martebäcken 43

Villa
Lindvallen, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
12 000 000 kr
240 m²
8 rum
1 120 m² tomt

Med ett enastående och privat läge saluförs nu detta exklusiva nybyggda fjällboende. Här bor ni omgivna av alla bekvämligheter för en smidig och mysig skidsemester utöver det vanliga, med allt genomtänkt in i minsta detalj. Huset är utrustat med alla moderniteter såsom plejdstyrd belysning, integrerat högtalarsystem från Sonos runt om i huset samt utomhus vid båda terrasserna och Yale doorman lås installerat i ytterdörr med larmsystem via Verisure. Moderna och stilfulla materialval genomsyrar hela bostaden och ger en exceptionell känsla av lyx. Vattenburen golvvärme finns på båda planen. På entréplanet finner ni stora sociala ytor i det välutrustade köket och det väl tilltagna vardagsrummet med ett fantastiskt ljusinsläpp. Köket är modernt utrustat med såväl dubbla diskmaskiner som inbyggd köksfläkt i taket. Allt för en smidig användning även om ni är många. Exklusiv köksinredning i form av svarta köksluckor, granitbänkskiva och blandare i mässing från Tapwell. Här ges ni gott om yta att umgås med vänner och familj kring den centralt placerade köksön eller vid den intilliggande matplatsen. Från vardagsrummet njuter ni av en fantastisk utsikt genom fönsterpartierna från golv till tak. Här finns även en kamin centralt placerad för extra värme efter en lång dag i skidbacken. Ni når även den härliga balkongen och på andra sidan huset finner ni en uteplats i bästa sydväst läge med utsikt ut över Lindvallens skidbackar. Vidare på detta plan finner ni två väl planerade sovrum med gott om förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat smakfullt badrum utrustat med såväl dusch som badkar. En trappa ner finns ett väl tilltaget allrum placerat som ger en perfekt plats att placera ett pingisbord eller biljardbord. Även här fascineras ni av en fantastisk utsikt. I anslutning ligger en relaxavdelning med bastu byggd i största del av cederträ, stilfullt och påkostat badrum samt plats för loungegrupp. Härifrån når ni en stor terrass om hela 60kvm med spabad och grillplats i nordöst läge. Perfekt plats att umgås efter en lång och kall dag i skidbacken. På sutterängplan finner ni även fyra generöst tilltagna sovrum vilket ger plats för hela sällskapet. Intill huset på ena gaveln finns en grillplats i fint österläge med härlig morgonsol. Perfekt plats att grilla korv till lunchen eller avnjuta en trevlig fika. Det tillhörande gästhuset är byggt i samma materialval som huvudhuset och har även det en trevlig terrass om 30 kvm med bästa sydväst läge. Här njuter ni av utsikten över Lindvallens skidbackar. från vardagsrummet når ni en mysig liten balkong där räcke kommer att installeras. Golvvärme på bottenplan samt finns förberett för luftvärmepump. Tillhörande huset finns även ett skotergarage samt parkeringsplatser för upp till 6 bilar. Ett par hundra meter från huset finner du skoterleder och längdspår samt på ett kort avstånd når du Experium och Sälfjällstorget med ett brett utbud av nöjen, restauranger, café och butiker. Under sommarhalvåret är Lindvallen den perfekta friluftslivs-destinationen med många fina vandrings- och cykelleder, downhillbackar och aktiviteter för hela familjen! Den nyöppnade flygplatsen möjliggör snabba resor från bland annat Stockholm, Malmö och Göteborg. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Rutqvist för mer information!

  • Premium
Montörgatan 15, Öster, Örebro kommun

Montörgatan 15

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 295 000 kr
78 m²
3 rum
vån 8/8
6 128 kr/mån
42 244 kr/m²

Högst upp i huset finner ni nu denna påkostade lägenhet med stor balkong i strålande söderläge. Lägenheten genomsyras av genomgående stilsäkra materialval och ett fint ljusinsläpp som tillsammans med en generös takhöjd skapar en fin helhet. Här bor ni med ett optimalt läge mellan citykärnan och vackra naturområden med absolut närhet till det mesta. Den välplanerade boytan om 78kvm är fördelad över tre rum och kök med stora och öppna ytor som rymmer hela familjen. Modernt och stilsäkert kök med påkostad köksinredning och vitvaror. Här finner ni även plats för matbord. Köket fortsätter över i de inbjudande och sociala ytorna i vardagsrumsdelen där det ryms större soffgrupp. Här finner ni utgången till den stora och soliga balkongen om hela 16kvm – Perfekt för umgänge med vänner och familj! Vidare in i lägenheten finner ni två rymliga sovrum med praktisk klädförvaring i garderober. Ni finner även ett helkaklat och härligt badrum utrustat med såväl dusch som tvättmaskin och torktumlare. Till lägenheten hör ett källarförråd som bekvämt nås via hissen. På våning 7 finner ni även en gemensam takterrass med stora ytor för grillkvällar, soliga dagar och umgänge med vänner eller grannar. Här bor du perfekt placerad till det mesta Örebro har att erbjuda! På kortare promenadavstånd hittar du Wadköping, Stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån, Universitetssjukhuset, restauranger och Örebro citys puls. Välkomna att boka er visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Nifsand 305, Odensbacken, Örebro kommun

Nifsand 305

Villa
Odensbacken, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 400 000 kr
115 m²
4 rum
2 421 m² tomt

Med ett enastående läge och fantastisk utsikt över Hjälmaren saluförs nu detta helt nybyggda och unika hus. Huset har stilsäkra och genomtänka detaljer som genomsyrar hela bostaden. Här har allt designats för den moderna vardagen med bekvämligheter för bästa levnadsstandard. Genom att varenda kvadratmeter är omsorgsfullt genomtänkt skapas en känsla av rymd och harmoni. Ni välkomnas av fina sällskapsytor i kök och vardagsrum, som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Tack vare den öppna planlösningen och stora fönsterpartier, finns här ett härligt ljus och sociala ytor. Köket är välplanerat och stilsäkert med svarta luckor och granitbänkskiva. Här ges yta för större matgrupp som rymmer hela sällskapet. Intill köket finner ni det trivsamma och härliga vardagsrummet med ett fantastiskt ljusinsläpp. Genom de stora fönsterpartierna ges ni en makalös vy när ni blickar ut över Hjälmaren. Här finns sällskapsytor för hela familjen och plats för större soffgruppsmöblemang. Från detta rum tar ni er ut på den väl tilltagna altanen och baksidan med utrymme för loungemöbler och middagsbord. Vidare in i bostaden finner ni tre generöst tilltagna sovrum varav två med egen utgång till den härliga altanen, samt ett helkaklat smakfullt badrum med golvvärme. En fin vitpigmenterad ekparkett från Bjelin pryder alla rum. Samtliga rum i huset har vattenburen golvvärme. Tillhörande huset finns tillgång till Hjälmaren genom servitut. En friggebod samt ett förråd finns placerat på tomten för bästa möjliga förvaring. Här bor du lugnt och barnvänligt med natur och grönskande områden runt hörnet. I närområdet finns förskola, skola, mataffär samt vårdcentral.

  • Plus
Glashyttevägen 7, Ekeby-Almby, Örebro kommun

Glashyttevägen 7

Villa
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
6 450 000 kr
190 m²
5 rum
1 410 m² tomt

Alldeles intill Hjälmaren saluförs nu detta unika hus med fint poolområde. Bostaden har genomgått omfattande renoveringar de senaste åren. Här bor ni på en lugn återvändsgata med naturen runt hörnet och närhet till förskola, skola och en mysig småbåtshamn. Alla materialval är noggrant utvalda och en känsla av lyx finns i hela bostaden. Vi hälsar er varmt välkomna till Glashyttevägen 7! Ni välkomnas av en väl tilltagen hall med generöst ljusinsläpp som direkt ger er en unik känsla. Här finns gott om förvaringsmöjligheter såväl på vägg som i den inbyggda skjutdörrsgarderoben. Från hallen tar ni er in till det mysiga platsbyggda köket från Ballingslöv. Här är allt stilfullt och genomtänkt in i minsta detalj. Ni ges goda arbetsytor, genomtänkt förvaring och smarta funktioner. Den centralt placerade köksön ger även en naturlig plats att umgås kring med familj och vänner. Vidare in i huset finner ni vardagsrummet som med sina stora fönster ger en ljus och social plats att hänga vid. Här finns gott om plats för större soffgruppsmöblemang samt matbord. En kamin finns även centralt placerad för extra värme och ombonad. Genom de fantastiska altandörrarna i glas tar ni er ut på husets baksida och poolområde. I den andra delen av huset finner ni Master Bedroom och ett påkostat samt smakfullt badrum med vedeldad bastu. Här finns också en Walk in Closet som ger gott om klädförvaring, mysig heltäckningsmatta på golvet och en charmig sittbänk i fönstret. Från detta rum tar ni er enkelt ut på husets baksida genom den trevliga altandörren. Denna del är byggd som en hotellsvit! Ett generöst tilltaget allrum finns även placerat här som erbjuder en perfekt plats för att umgås med vänner ostört. I huset finns även ytterligare två sovrum samt ett till badrum utrustat med såväl dusch som kombinerad tvättmaskin och torktumlare. På husets baksida och poolområde njuter ni av alla dagens soltimmar och ges en generöst tilltagen plats att umgås med såväl vänner som familj. Gott om plats finns för loungemöbler, solstolar samt middagsbord på den tillhörande altanen. Intill poolen står spabadet placerat. Tillhörande huset finns också ett väl tilltaget dubbelgarage samt carport! I Ekeby-Almby bor du med närhet till härlig natur med både Hjälmaren och naturreservat i området. Inom gångavstånd finns förskolor, skola samt småbåtshamn med möjlighet att hyra båtplats i mån av tillgång. Här finns även Östra Almbys fritidsklubb som är väldigt aktiv, ett nybyggt ute gym, tennisbana och fotbollsplan. Bra kommunikationsmöjligheter i form av bussförbindelser in till Örebro. Cykelväg finns hela vägen in till Örebro city för att kunna nyttja ett brett utbud av restauranger, shopping och nöje! Välkomna att boka er visning!

  • Plus
Älvhyttan 538, null, Nora kommun

Älvhyttan 538

Villa
Nora kommun
Bjurfors Örebro
950 000 kr
62 m²
2 rum
1 700 m² tomt

Vi presenterar ett charmigt och välskött fritidshus beläget med vackert sjönära läge! Här erbjuds en perfekt plats för avkoppling omgiven av fantastisk natur. Fritidshuset är placerat på en stor och välskött trädgård vilket ger utrymme för utomhusaktiviteter och trädgårdsodling. Ni omges av en vacker utsikt över naturen och sjön Älvlången. Huset har genomgått kontinuerligt underhåll och är i fint skick. Den sociala planlösningen skapar fina sällskapsytor som rymmer såväl familj som vänner. Stora generösa fönster ger ett fint naturligt ljusflöde till hela bostaden. Köket är välplanerat och har gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. Inredning i form av vita köksluckor tillsammans med ett vitt kakel. Intill finns plats för större matgrupp. Vidare in i bostaden finner ni det trivsamma vardagsrummet med plats för större soffgruppsmöblemang. Här finns även möjlighet att placera en extra säng vid behov. Fritidshuset har även ett sovrum i bra storlek med plats för våningssäng samt ett badrum utrustat med dusch. Den stora terrassen placerad på husets baksida är en utmärkt plats att njuta av soliga dagar och den vackra utsikten. Här kan man koppla av, grilla och umgås med nära och kära. I området finns möjlighet till fiske, bad och fina promenadvägar. Här bor ni med ungefär ca. 25 minuter in till trevliga Nora där ni finner mysiga butiker, restauranger och glasscafé. Ni når även Karlskoga på cirka 30 min med ett brett utbud av matbutiker, restauranger och butiker.

  • Plus
Annebergsvägen 10C, Norra Bro, Örebro kommun

Annebergsvägen 10C

Radhus
Norra Bro, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 595 000 kr
122 m²
6 rum
6 254 kr/mån
21 270 kr/m²

Nu saluförs detta påkostade, trivsamma och moderna radhus om hela 122 kvm fördelat över två plan. Den väldisponerade planlösningen ger hela familjen förutsättningar att trivas. Varmt Välkomna till Annebergsvägen 10C! Här njuter ni av soliga dagar och rofyllda omgivningar på den fantastiska uteplatsen och trädgården i strålande söderläge. Vi välkomnas av stora sociala ytor på entréplanet med ett naturligt ljusflöde som skapar en luftig känsla till hela bostaden. Det högkvalitativa köket från HTH ligger i öppen planlösning mot sällskapsrummet och skapar fina sällskapsytor. Här finns gott om utrymme för matgrupp samt större soffgruppsmöblemang. Härifrån nås den trevliga uteplatsen med goda chanser till långa dagar och mysiga middagar tillsammans med nära och kära. Vidare på detta plan finner ni även ett helkaklat smakfullt badrum, ett sovrum samt en välutrustad tvättstuga. Bostadens mer privata del finner ni en trappa upp med tre välplanerade sovrum, ett trivsamt allrum och ett helkaklat badrum utrustat med dusch. I populära Norra Bro bor du i naturskönt område endast 10 minuter från Örebro centrum – perfekt för barnfamiljen! Här finns det goda cykel förbindelser in till centrum samt busshållplats på nära avstånd med bra avgångar både mot Almbro Skola (F-6) och in mot Örebro city. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Stortorp, Stortorp, Örebro kommun

Stortorp

Villa
Stortorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
4 750 000 kr
138 m²
6 rum
1 478 m² tomt

Nu finns chansen att flytta in i ert nyckelfärdiga drömhus på denna fantastiskt belägna tomt i rofyllda och vackra Stortorp. Här finns möjligheten att välja mellan flertalet husmodeller utifrån era behov och önskemål där du även har möjlighet att styra över tillval och materialval bland ett noga utvalt materialsortiment. Villa Lycke och villa Lunna är med sina öppna sällskapsytor och välplanerade kvadratmeter två husmodeller som erbjuder ett trivsamt och bekvämt hem. Väljer ni Villa Lycke välkomnas ni av ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd redan i entrén. Genom den genomgående öppna planlösningen finner ni gott om ytor att umgås med såväl vänner som familj på. Här ges ni ett välutrustat kök med köksinredning från Marbodal, stenbänkskiva och vitvaror från Siemens. Till höger om entrén är den lite mer privata delen i form av tre rymliga sovrum, ett generöst tilltaget allrum samt ett badrum utrustat med badkar samt dusch belägen. På andra sidan sällskapsytorna finner ni Master Bedroom med eget badrum samt en väl planerad tvättstuga. Faller valet på Villa Lunna erbjuds ni ett hem där de sociala ytorna står i centrum. Det väl tilltagna köket med den centralt placerade köksön ger en naturlig plats att umgås kring. Här finner ni köksinredning från Marbodal, stenbänkskiva och vitvaror från Siemens. De stora breda fönstren i vardagsrummet ger ett exceptionellt ljusinsläpp och ni tar er även här ut till husets baksida genom den härliga altandörren i glas. På var sida av de sociala ytorna finner ni två mer privata delar, det ena med sovrum, badrum samt tvättstuga och den andra delen med två större sovrum samt en toalett. Genomgående parkettgolv i hela huset. Ytterligare passande husmodeller ur A-hus sortiment finns att välja om så önskas. Se mer information kring materialval och tillval i bifogade dokument. Här bor du omgiven av fantastisk natur, närhet till Hjälmaren samt med ett bekvämligt avstånd in till Örebro. Stortorp är ett rofyllt och barnvänligt område och på några kilometers avstånd finns flertalet matbutiker, restauranger samt apotek. I närområdet finns naturreservat med fina promenadvägar. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Andreas Rutqvist på telefonnummer 073-257 56 67!

Vinterstigen, Stöten, Malung-Sälens kommun

Vinterstigen

Lägenhet
Stöten, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
5 295 000 kr
86,3 m²
6 rum
3 395 kr/mån
61 356 kr/m²

Exklusiva och nybyggda parhus i bekväm bostadsrättsform med ski in/ski out-läge till Sälenfjällens bästa skidåkning! I Brf Stöten Vinterstigen presenteras ett nytt unikt och högklassigt fjällbostadsprojekt med optimalt läge mellan liftarna Kronoliften och Granfjällsliften i området Granfjällsbyn. Detta boende erbjuder allt ni kan tänkas behöva för en magisk fjällsemester med storslagen utsikt mot fjälltopparna och den perfekta gedigna fjällkänslan i modern tappning! Här njuter av en helt magisk atmosfär där husets planlösning optimalt anpassats efter er med höga krav på boendemiljön. Entréplanet erbjuder vackra sällskapsytor där generösa fönsterpartier, en takhöjd utöver det vanliga och en eldstad tillsammans skapar den äkta och genuina fjällkänslan. Från sällskapsytorna är planlösningen öppen och social mot det stilsäkra och fullutrustade köket med påkostade vitvaror från Miele och Bora. Vidare erbjuds ni på entréplanet även ett stort och lyxigt helkaklat badrum med både dusch och bastu där ni kopplar av efter en aktiv dag i skidbacken eller längdspåren. Ytterligare ett påkostat och helkaklat badrum med dusch finns placerat på övervåningen. Bostaden erbjuder totalt fyra sovrum i bra storlek – två belägna på respektive våningsplan, perfekt för 2 familjer! Hela bostaden kommer att förses med noga utvalda och påkostade materialval som tillsammans ger en perfekt och stilsäker helhet. Till varje bostad hör en generös uteplats som sträcker sig runt husgaveln - även här njuter ni av en andlöst vacker utsikt! Skidförråd finns utvändigt i direkt anslutning till bostäderna. Dessutom ingår parkeringsplats med elbilsladdare från Garo GLB 22kW till respektive bostad. Intill bostäderna finns även plats att parkera skotern för att smidigt ta er ut till skoterlederna runt knuten. Här bor ni även med bekvämt gångavstånd till den nyöppnade restaurangen Bulldog Lodge som erbjuder allt från fartfylld after ski till middagssittningar i toppklass! Beräknat tillträde kvartal 1 2024. Välkomna med er intresseanmälan till Thomas Rylander på Bjurfors!

  • Nyproduktion
Golfgatan 52, Lanna, Lekebergs kommun

Golfgatan 52

Tomt
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
2 100 000 kr
998 m² tomt

Äntligen finns möjlighet för er att förvärva en tomt i expansiva, natursköna och attraktiva Lanna! Här erbjuds ett avskilt och privat läge på återvändsgata med närhet till Lanna Lodge med en av Sveriges bästa 18-håls golfbanor, restaurang, pizzeria, gym, relax och fantastiskt vackra och rogivande omgivningar! Med närhet till både förskola och skola är detta område optimalt för familjen som söker ett lugnt läge i idylliskt villakvarter med närhet till Örebro. Fler tomter planeras i området men detaljplan är under planering, nu har den som vill påbörja byggnation direkt möjlighet att förvärva en byggklar tomt! Tomten har generös detaljplan som medger byggnation av en rejäl tvåplansvilla. Tomten är hela 998 kvadratmeter. Husförslag finns från säljande byggbolag för den spekulant som önskar. Kostnader för kommunalt VA är betalt och fiber samt el finns i tomtgräns för smidig anslutning. Omgivningarna är natursköna med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. Runt hörnet finns den nybyggda skolan samt bollhall, även förskolor finns i området. Bra kommunikationer, fantastiska fritidsmöjligheter, nybyggda förskolor och en storsatsning på skolan gör Lanna till en attraktiv boendemiljö både för golfentusiaster och barnfamiljer. Lanna är beläget ca 2 mil väster om Örebro och ca 3 mil öster om Karlskoga. Området är i en mycket expansiv fas då kommunen nyligen uppfört en tillbyggnad på den befintliga skolan samt nyproduktion av en bollhall. Skolan är från årskurs FK-6. I Lanna finns också 6 förskoleavdelningar. Mellan årskurs 7-9 går skolskjuts till Fjugesta där högstadiet finns. Välkomna med er intresseanmälan!

Villingsberg 380, Våtsjön, Karlskoga kommun
Villingsberg 380, Våtsjön, Karlskoga kommun, bild 2
Villingsberg 380, Våtsjön, Karlskoga kommun, bild 3

Villingsberg 380

Övrigt
Våtsjön, Karlskoga kommun
Bjurfors Örebro
Pris saknas
3,8 ha tomt

Strategiskt placerat intill trafikerad väg precis vid vackra Våtsjön finns nu chans att få förvärva en fastighet med både nybyggt hotell och totalrenoverad restaurangbyggnad. Hotellet inrymmer 10 rum med pentry, konferensrum samt separat tvättrum. Den nyrenoverad restaurangdelen har fullt utrustat kök och trevliga sittplatser både inomhus samt utomhus med utsikt över sjön. Stor intilliggande parkering med gott om parkeringsyta. Goda möjligheter till bra lönsamhet med ett driftnetto från 1 maj – 19 december 2021 på ca 1.400.000 kr. Överlåtelsen omfattar alla inventarier med komplett möblemang. Även hotellbyggnaden överlåts fullt möblerad. Detta för att göra det så enkelt som möjligt för ny ägare att starta igång verksamheten alternativt arrendera ut restaurangdelen samt hotellet. Till fastigheten hör vatten och badplats samt rejäl brygganläggning och bastuflotte. Affären genomförs genom bolagstransaktion. Konferensdelen har ett mycket trevligt läge med stora skjutbara glaspartier som vetter mot sjön. Fullt utrustat med bord, stolar och stor tv-skärm. Restaurangen är fullt utrustad och nyrenoverad. Samtliga köksmaskiner och inventarier ingår i överlåtelsen även fullt möblerad sittdel med bord och stolar. I förvärvet ingår även bland annat nybyggd villa med direkt läge vid vattnet med två lägenheter om ca 20 kvm per bostad. Huset lämplig för exempelvis personalboende och har både helkaklade badrum och egna kök. Denna bostad har ej varit uthyrd vilket skulle vara möjligt och öka omsättningen på hotelldelen. Expansivt område med nybyggt villaområde med flera kommande tomtförsäljningar. Kommunalt vatten och avlopp till fastigheten. Bergvärme med två separata anläggningar, en till hotellet och en till restaurangdelen. Möjlighet till omgående tillträde! Läs gärna mer på www.lakelodgeresort.se Välkomna med er intresseanmälan till Andreas Rutqvist på Bjurfors Örebro!

  • Premium
Blomstergatan, null, Kumla kommun
Blomstergatan, null, Kumla kommun, bild 2
Blomstergatan, null, Kumla kommun, bild 3

Blomstergatan

Radhus
Kumla kommun
Bjurfors Örebro
4 499 000 kr
161,9 m²
6 rum

I den helt nya stadsdelen Gröna Sörby, strax väster om Kumlas centrumkärna, ska 9 friköpta och moderna radhus i 3 plan uppföras. Mitt i hjärtat av villaområdet med barnvänligt läge kommer hela er familj kunna bo och trivas i detta hem med välplanerade ytor om hela 161,9 kvadrat. Till huset hör även en egen trädgård med uteplats och förråd. Dessutom finns möjligheten att välja växthus som tillval. Entréplanet bjuder på härliga sällskapsytor i vardagsrum som fortsätter över i det fullutrustade köket med köksinredning från Ballingslöv. På detta plan finner ni även ett generöst tilltaget helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. En trappa upp på det mellersta våningsplanet finns tre av fyra sovrum placerade, en extra wc samt bra förvaring i klädkammare. Högst upp i huset ligger ytterligare sällskapsytor placerade i ett härligt allrum med underbar terrass med utsikt över området där ni njuter av skön kvällssol! Dessutom nyttjar ni här ett ytterligare sovrum, ett helkaklat badrum med dusch och förvaringsutrymmen i en klädkammare. Till varje bostad hör en parkeringsplats i en carport på en gemensam parkering. De gemensamma ytorna utomhus bjuder även på grillplats och utegym. Preliminärt tillträde kvartal 1 2024. Här bor ni med ett optimalt geografiskt läge där ni har smidig anslutning till både E20 och RV50 för bra pendlingsmöjligheter. Förskola finns på gångavstånd och skola F-9 ligger bara några minuters cykelväg bort. I Kumla centrum finner ni allt ni kan tänkas behöva i form av matbutiker, restauranger, caféer och butiker. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 28