Mäklare Peter Aziz

Peter Aziz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vargtorp 165, Hallsberg, Hallsbergs kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 7 aug kl 17:00
Vargtorp 165, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Vargtorp 165, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Vargtorp 165

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Bjurfors Örebro
3 995 000 kr
240 m²
6 rum
5 879 m² tomt

Vargtorp 165 i Hallsberg är en enastående fastighet som nu är tillgänglig för dig att förvärva och förverkliga din dröm om en hästgård eller annan verksamhet. Fastigheten är idylliskt belägen i ett privat läge och erbjuder generösa utrymmen för både boende och olika ändamål. Det stora boningshuset utgör hjärtat av fastigheten och rymmer fyra rymliga sovrum, perfekta för en växande familj eller gäster. Dessutom finns två välutrustade badrum för maximal bekvämlighet. Köket är rymligt och funktionellt, vilket gör det till en central plats för matlagning och samvaro. Två stora allrum ger gott om utrymme för avkoppling och underhållning. Garaget, som vilar på en solid betongplatta, erbjuder både en kamin för extra värme och komfort samt tillräckligt med utrymme för en bil. Det är en idealisk plats för att skydda fordonet mot väder och vind. Det rymliga magasinet med loft är perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och övriga tillbehör. Här finns gott om utrymme för att organisera och hålla ordning på all utrustning som behövs för att sköta om den omgivande marken. Fastigheten inkluderar även en stor lada som tidigare har använts för hästar och grisar. Idag används den mest som ett stort garage med plats för flera bilar och ytor för förvaring. Den mångsidiga användningen av ladan gör den idealisk för olika ändamål och möjligheter. På ladans tak har man även installerat solceller som ger upp till 10 000 kWh/år vilket leder till en lägre driftkostnad! Runt ladan och magasinet finns stora takytor som är perfekta för förvaring av större fordon som traktorer, husbilar och båtar. Dessa utrymmen skyddar dina värdefulla tillgångar från väder och slitage. Vargtorp 165 en unik möjlighet att skapa din egen oas i ett privat och naturskönt läge. Med generösa bostadsutrymmen och mångsidiga byggnader är fastigheten redo att anpassas till dina behov och drömmar. Detta är en sällsynt chans att förvärva en fantastisk plats för ditt framtida boende och verksamhet! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

  • Premium
  • Energieffektiv
Lutabäcksvägen 3A, Lillån, Örebro kommun
Lutabäcksvägen 3A, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Lutabäcksvägen 3A, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Lutabäcksvägen 3A

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
99 m²
4 rum
6 615 kr/mån
23 182 kr/m²

I det populära och familjevänliga området Lillån presenteras nu detta moderna och välskötta radhus. Välkommen till Lutabäcksvägen 3A! Här erbjuds en bostad med en mycket tilltalande och genomgående stil, präglad av noggrant utvalda material. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och karaktär i hemmet. Dessutom kan du njuta av en trivsam uteplats med trätrall i sydvästläge. På ovanvåningen finns tre praktiska sovrum samt ett stilfullt och helkaklat badrum med alla bekvämligheter du kan önska dig. Dessutom ingår ett förråd om 4 kvadratmeter! I området finns både förskola och skola (F-åk 9). Från Lillån är det smidigt att ta sig in till Örebro city med cykel eller genom de utmärkta bussförbindelserna. Dessutom ligger Kårsta golfbana bara en kort bit från bostaden, och närområdet erbjuder vackra promenadstråk och motionsspår. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Linvägen 20, Hallsberg, Hallsbergs kommun
Linvägen 20, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 2
Linvägen 20, Hallsberg, Hallsbergs kommun, bild 3

Linvägen 20

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Bjurfors Örebro
4 695 000 kr
150 + 49 m²
5 rum
941 m² tomt

Detta fantastiska hus på Linvägen 20 är mer än bara ett hem – det är en oas av bekvämlighet och välkomnande atmosfär. Med ett imponerande tvåbilsgarage och en öppen planlösning välkomnas du till en värld av möjligheter och komfort. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum med möjlighet till ett fjärde sovrum eller allrum efter behov. Redan vid entrén möts du av en imponerande takhöjd och en öppen planlösning som genomsyrar hela huset. Köket och vardagsrummet utgör hjärtat av hemmet, där den generösa köksön och den välinredda matplatsen bjuder in till gemenskap och samvaro. Köket är fullt utrustat med moderna bekvämligheter, inklusive vägghängd ugn och mikrovågsugn, induktionshäll, diskmaskin och gott om förvaringsutrymme. Det stora vardagsrummet är ljust och luftigt med imponerande fönsterpartier som släpper in naturligt ljus och skapar en inbjudande atmosfär. Det stora sovrummet är en fristad för avkoppling och lugn, komplett med ett eget badrum med lyxiga detaljer såsom helkaklade ytor, golvvärme och ett bekvämt badkar. En praktisk klädkammare ger ytterligare förvaringsutrymme. Bostadens andra badrum är också välutrustat med helkaklade ytor, golvvärme, dubbla handfat och en rymlig dusch med vikbara dörrar. Tvättstugan, som nås via groventrén, är praktiskt utformad med gott om avlastningsytor och förvaringsmöjligheter. Den välskötta trädgården erbjuder flera sällskapsytor och en vacker omgivning med omsorgsfullt trimmade häckar. Det dubbla garaget rymmer inte bara två bilar utan även alla dina trädgårdsredskap och maskiner. En stenlagd uppfart ger gott om plats för flera fordon. Med en låg driftkostnad, tack vare markvärmepump och solceller som genererar cirka 10 000 kWh per år, är detta inte bara ett fantastiskt hem utan också ett ekonomiskt hållbart val. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

  • Premium
  • Energieffektiv
Termikgatan 27B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 27B

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 250 000 kr
34,8 m²
1 rum
vån 2/5
2 493 kr/mån
35 920 kr/m²

Letar du efter en helt ny och modern bostad? Då har du hittat rätt! Nu erbjuds denna stilfulla 1:a med härlig balkong mot den ljuvliga innergården. På Termikgatan 27B möts vi av en vacker fastighet som ligger på trivsamt läge. Bostaden har modern planlösning och ett fint ljusinsläpp. Köket är mycket stilfullt från Vedum med gott om förvaring och full maskinell komfort. Allrummet erbjuder plats för större säng och tv-möblemang. Från detta rum når vi den härliga balkongen som ligger mot den ljuvliga innergården. Tack vare läget har du närhet till föreningens pool när du behöver svalka dig. Brf Gripen 2 är en ny förening i Södra Ladugårdsängen som består av 62 lägenheter. Här finns en grön gård med lekplats, odlingsmöjligheter, egen pool samt bastu med omklädnad! Trivsamt område med cykelavstånd till Universitet och till centrum. I närheten finns det två mataffärer, Coop och Ica maxi. För den som gillar aktiviteter finns 18-håls golfbana och badhuset Gustavsvik en bit bort. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tikanäsvägen, null, Askersunds kommun
Tikanäsvägen, null, Askersunds kommun, bild 2
Tikanäsvägen, null, Askersunds kommun, bild 3

Tikanäsvägen

Tomt
Askersunds kommun
Bjurfors Örebro
995 000 kr
803 m² tomt

Nu har du chansen att förverkliga ditt drömboende precis vid norra Vätterns skärgård! Till tomten kommer vatten och avlopp samt väg via samfällighet att ingå, ingen anslutningsavgift till va-nätet då det ligger vid tomtgräns. Båtplats kommer även att finnas på den härliga bryggan för att man enkelt och snabbt ska kunna ta sig ut på en fisketur eller kanske lägga till i någon av Vätterns fantastiska öar. Vättern är, förutom sitt fina fiske och Sveriges näst största sjö, även populär för sitt stora utbud av sevärdheter som t.ex. Visingsö, Vadstena slott, Ekoparken Omberg, Medevi Brunn & Tiveden Nationalpark. Tikanäs ligger beläget cirka 40 minuter med bil från Örebro och endast 10 minuter från Askersund. I Askersund finner du allt du kan tänkas behöva såsom affärer, restauranger, hotell, barnomsorg, skola, gym och bränslestation finns. Nytt för staden är även de nyöppnade padelbanorna! Varmt välkommen att höra av dig

  • Premium
Åviken, null, Askersunds kommun
  • Mån 19 aug
Åviken, null, Askersunds kommun, bild 2
Åviken, null, Askersunds kommun, bild 3

Åviken

Tomt
Askersunds kommun
Bjurfors Örebro
1 195 000 kr
910 m² tomt

Välkommen till Åviken, beläget vid Norra Vätterns skärgård, där du har möjlighet att förverkliga din dröm om sjönära tomter med en fantastisk utsikt från höjden. Denna unika möjlighet erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och bekvämligheter, vilket gör området till en idealisk plats att bygga ditt drömboende, oavsett om det är för fritids- eller permanentboende. Området lockar med sin natursköna miljö och har mycket att erbjuda. Här kan du njuta av fiske, bad och vandring i den omgivande naturen året runt. Under vintern finns även möjligheten att åka skridskor på sjön eller ge dig ut i närheten för skidåkning både utför och längd. För golfentusiaster finns Åmmebergs fina 18-hålsbana bara en kort sträcka bort, där du kan utmana dig själv och njuta av spektakulär natur samtidigt. Tomterna erbjuder en väl tilltagen byggnadsarea, vilket ger dig gott om utrymme att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Dessutom ingår vatten och avlopp i priset, vilket gör det enklare för dig att påbörja byggprocessen. För dem som äger eller planerar att äga en båt finns möjligheten att hyra båtplatser i närheten, vilket ger dig enkel tillgång till vattnet och alla dess möjligheter. För att tillgodose dina vardagliga behov finns närheten till Askersund, där du hittar ett brett utbud av affärer, mataffärer och restauranger. Den mysiga båthamnen i Askersund erbjuder en charmig miljö och möjlighet att utforska Vättern från en annan vinkel. Missa inte chansen att förvärva en av dessa sjönära tomter vid Åviken. Här kan du skapa ditt eget paradis och njuta av den unika kombinationen av fantastisk utsikt, närhet till naturen och bekvämligheterna i Askersund. Ta steget och bygg ditt drömboende i denna underbara del av Norra Vätterns skärgård. Varmt välkommen att höra av dig för mer information om övriga tomter och priser!

  • Premium
Sigges väg 2, null, Hallsbergs kommun
Sigges väg 2, null, Hallsbergs kommun, bild 2
Sigges väg 2, null, Hallsbergs kommun, bild 3

Sigges väg 2

Fritidshus
Hallsbergs kommun
Bjurfors Örebro
1 195 000 kr
34 + 18 m²
2 rum
1 219 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget på Sigges Väg 2, vid den fridfulla sjön Tisaren och i ett lugnt fritidsområde. Här erbjuds en perfekt plats för avkoppling och rekreation, omgiven av naturens skönhet och lugn. Bostaden består av ett kök, perfekt för matlagning och umgänge. Det generösa allrummet inbjuder till avslappnade stunder och har gott om plats för en bekväm soffa samt en härlig kamin som sprider värme och skapar en mysig atmosfär. Badrummet är fräscht och har en dusch, handfat, wc samt varmvattenberedare. Ett sovrum finns med plats för en våningssäng, perfekt för familjer med barn. Från allrummet leder en dörr ut till ett praktiskt uterum med skjutfönster och gott om plats för hela familjen att njuta av naturen året runt. Utanför uterummet finns ett rymligt tralldäck på baksidan, delvis täckt, som ger möjlighet till avkoppling och sociala aktiviteter. Dessutom finns en större trall på framsidan av huset, perfekt för soliga dagar och friluftsliv. För gäster eller extra boendeutrymme finns en separat gäststuga med trall, som rymmer flera sängplatser och ger en privat plats för besökande vänner och familj. Dessutom finns en rymlig carport med tillhörande förrådsutrymmen, vilket ger gott om plats för förvaring av fritidsutrustning och fordon. Fritidshuset är omgivet av en fridfull och välskött trädgård, perfekt för lek och avkoppling. Intill fastigheten finns även en tomt som den nya ägaren har möjlighet att förvärva innan den går ut till försäljning, vilket ger potential för framtida utbyggnad eller trädgårdsutrymme. Detta fritidshus på Sigges Väg 2 erbjuder en underbar möjlighet att skapa varaktiga minnen med familj och vänner i en avslappnad och naturskön miljö. Varmt välkommen på visning för att uppleva allt detta charmiga hem har att erbjuda!

  • Premium
Östra Öskevik 127, null, Lindesbergs kommun
Östra Öskevik 127, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Östra Öskevik 127, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Östra Öskevik 127

Tomt
Lindesbergs kommun
Bjurfors Örebro
995 000 kr
4 000 m² tomt

Välkommen till tre idylliska sjötomter vid Fåsjön! Med en storlek på ca 4 000 kvadratmeter erbjuder dessa tomter oändlig potential för att förverkliga dina husdrömmar om ett fridfullt och exklusivt boende vid vattnet. På tomten står idag ett hus med rivningslov med hjälp av brandövning. Utöver ett naturskönt och svårslaget läge vid Fåsjön finns närhet till Nora city, en idyllisk sommarstad, och enkel kommunikation till Örebro. Fåsjön är en sjö i Lindesbergs kommun och Nora kommun i Västmanland och ingår i Norrströms huvudavrinningsområde. Sjön är 20 meter djup, har en yta på 10,6 kvadratkilometer och är belägen 87 meter över havet. Vid provfiske har bland annat Abborre, Brax, Gärs och Gädda fångats i sjön. Vill du veta mer om bostaden eller komma på visning? Kontakta ansvarig mäklare Peter Aziz på 073 999 88 93 eller [email protected]

  • Premium
Venavägen 25C, Norr, Örebro kommun
Venavägen 25C, Norr, Örebro kommun, bild 2
Venavägen 25C, Norr, Örebro kommun, bild 3

Venavägen 25C

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 527 kr/mån
23 618 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad belägen på lugna Venavägen, i Örebros norra stadsdel. Detta fantastiska hem har en oslagbar plats med närhet till parker, bekväma matbutiker, lekplatser, elljusspår, restauranger och bageri, vilket gör det till den perfekta platsen för en bekväm och praktisk livsstil. Promenadavstånd till det härliga natur- och friluftsområdet vid Rynningeviken erbjuder möjligheter till avkopplande stunder och härliga promenader längs motionsspåren. Dessutom har du endast 5-10 minuters cykelavstånd till Universitetssjukhuset och stadens centrum, vilket ger dig enkel tillgång till arbete, utbildning och nöjen. Goda möjligheter till fri parkering i kvarteret. Denna lägenhet bjuder på en härlig utsikt över omgivande grönska och parkområde. Den välplanerade layouten inkluderar två rymliga sovrum som ger utmärkt komfort och avskildhet. Det vackra köket är smakfullt utformat och har gott om plats för matlagning samt en mindre matplats för avslappnade måltider. Det stora vardagsrummet är perfekt för umgänge och avkoppling och skapar en inbjudande atmosfär för familj och vänner. Badrummet är helkaklat och utrustat med handdukstork samt en rymlig dusch. Här finns även bekvämligheter som en egen tvättmaskin, nyinstallerad 2023. Det som verkligen gör den här bostaden unik är bevarandet av dess ursprungliga detaljer med 2,70 m i takhöjd, inklusive vackra golv och fönsterbleck, som ger en genuin känsla av hemtrevnad och historia. Extra förvaringsutrymmen finns tillgängliga i form av källarförråd, matkällare och vindsförråd, vilket gör det enkelt att hålla ordning och organisera ditt boende. Denna rymliga och välkomnande lägenhet är inte bara en plats att bo på, det är ett hem där minnen skapas och där du kan njuta av lugnet och skönheten i din omgivning. Föreningen är ekonomiskt stabil och erbjuder låga avgifter, vilket ger dig trygghet och frihet att leva ditt liv utan oro. Slå dig ner och upplev den harmoniska atmosfären och den grönskande omgivningen på Venavägen 25C. Detta är inte bara en bostad; det är en möjlighet att omfamna det bästa av Örebro. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

  • Premium
Cv-Gatan 103A, Centralt, Örebro kommun
Cv-Gatan 103A, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Cv-Gatan 103A, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Cv-Gatan 103A

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 995 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/5
4 375 kr/mån
36 944 kr/m²

Varmt välkomna till Cv-Gatan 103A! Här har ni nu möjligheten att förvärva en tvårumslägenhet som förenar det bästa av två världar. Lägenheten är belägen i ett av Örebros finaste områden Slussen med närhet till allt som Örebro city har att erbjuda. Vid ankomst möts ni av en inbjudande och trevlig bostad som ligger på tredje våningen av fem. Innanför dörren finner ni en rymlig hall med generöst förvaringsutrymme, ett modernt kök från Marbodal och ett socialt vardagsrum med utgång till en rymlig balkong. Dessutom finns ett trivsamt sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och ett helkaklat badrum, utrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Här kan ni enkelt flytta in i en genomgående fin bostad med flera bekvämligheter och härliga detaljer. Här bor ni i en stabil förening som utgörs av 76 lägenheter. Föreningen tillhandahåller även parkeringsplatser att hyra, varav visst antal elbilsladdare. Från lägenheten har du ett nära avstånd till såväl stadskärnan som några av Örebros mest natursköna områden. Från dörren når du promenadväg längs Svartån, Stadsparken och Wadköping. På bekvämt avstånd når du även Rynningeviken med härliga promenadstråk, småbåtshamnen med Örebro hamnkrog samt Naturens hus. Örebros stadskärna är endast 5 minuters cykeltur bort, med goda pendinlingsmöjligheter. Utöver det ligger lägenheten i närhet till matvarubutiker och restauranger. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sigillgatan 183, Björkhaga, Örebro kommun

Sigillgatan 183

Lägenhet
Björkhaga, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 895 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 1/2
4 600 kr/mån
22 695 kr/m²

Med toppenläge i barnvänligt kvarter finner vi detta genomgående fina och trivsamma radhus! Välplanerade ytor om 83,5 kvm fördelade på 3 rum och kök. Här finner vi bland annat 1 stilrena badrum, 2 sovrum, bra utrustad kök, rymligt vardagsrum samt en fantastisk hörn trädgård med altan på baksida för att fånga solens alla timmar. I Haga centrum hittar du affär, apotek, bibliotek, vårdcentral och mycket mer. Björkhagaskolan är en F-3 skola och ligger granne med föreningen och Björkhaga förskola ligger i samma byggnad. Ett stenkast från Björkhaga ligger Karlslunds herrgård i en vacker miljö vid Svartån. I området finns bl.a. ridverksamhet. Intill Karlslunds herrgård ligger Tekniska kvarnen. Det är ett hus för alla åldrar där du upptäcker hur saker och ting fungerar genom experiment. Väster om Björkhaga, tvärs över Gäddestavägen ligger Karlslundspåret. På den östra sidan ligger naturreservatet Varbergaskogen. Ett perfekt skogsområde för att gå upptäcktsfärder för att uppleva naturen. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag! Anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz 073-999 88 93 eller [email protected].

  • Plus
  • Uteplats
Vadsgatan 15, null, Hallsbergs kommun

Vadsgatan 15

Villa
Hallsbergs kommun
Bjurfors Örebro
1 595 000 kr
120 + 72 m²
3 rum
944 m² tomt

På en fridfull gata, omringad av vackra träd och grönska, står detta charmiga tegelhus som bjuder in till ett liv i harmoni och komfort. Med sitt rymliga garage och möjligheten att förverkliga sina drömmar om ett perfekt boende, är detta hus en pärla att kalla sitt hem. Stig in genom den välkomnande entrén där en tambur leder dig till en rymlig hall. Här finns gott om plats för avhängning av kläder och tillgång till både övervåningen och källaren. Köket på entréplanet är generöst tilltaget och erbjuder utrymme för en matgrupp där familjen kan samlas för härliga måltider. Det stora vardagsrummet inbjuder till avkoppling och gemenskap med både soffgrupp och matbord samt att det finns en vacker kakelugn. Från vardagsrummet leder dörrar ut till en altan med tak där du kan njuta av trädgårdens lugn och grönska. På övervåningen finner du bostadens två rymliga sovrum, komplett med charmiga kattvindar och plats för en bekväm dubbelsäng. I det ena sovrummet pryder en vacker kakelugn rummet och skapar en känsla av extra lyx. Här finns även en praktisk gästtoalett för besökarens bekvämlighet. I källaren väntar en mångsidig gillerstuga som kan användas för allt från gästrum till hobbyrum. Dessutom finns ett stort badrum med både dusch, wc och badkar, samt en praktisk tvättmaskin. Här finns även ett pannrum och gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla tillhörigheter. Trädgården är en fröjd för ögat med sina fruktträd, vattenfontän och växthus. Ett stort förråd rymmer allt från virke till trädgårdsverktyg och maskiner, medan den plattlagda uppfarten erbjuder gott om utrymme för flera fordon och en imponerande carport. Intill finns det generösa enbilsgaraget med plats för en större bil samt en praktisk arbetsbänk för alla hobbyprojekt. Nära till hands finns även ett större förråd för förvaring av verktyg, cyklar och motorcyklar. Detta tegelhus på lugn gata är inte bara en bostad, det är en möjlighet att skapa sitt drömboende och njuta av det goda livet har att erbjuda. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

Bonstorpsvägen 8, Södra Lindhult, Örebro kommun

Bonstorpsvägen 8

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 750 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
6 032 kr/mån
23 973 kr/m²

Välkomna till en av föreningens finaste 3:or belägen på högsta våningen, med en generös balkong som erbjuder fantastiska vyer över Södra Lindhult! När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande och öppen planlösning som förenar vardagsrum, matplats och kök. Här finns gott om utrymme för att skapa en bekväm och funktionell livsmiljö. De generösa fönstren i bostaden släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över omgivningen. Från vardagsrummet har du tillgång till en rymlig balkong som vetter mot söder, här kan du njuta av en vacker utsikt över grönområdena. För den som värdesätter förvaringsmöjligheter finns det en stor klädkammare i ett av sovrummen. Det ger gott om plats för att organisera och förvara dina kläder, skor och andra personliga tillhörigheter. Dessutom finns det garderober både i hallen och i det andra sovrummet. Till bostaden ingår även ett rymligt förråd. Läget i Södra Lindhult är mycket attraktivt med närhet till förskolor, skolor och vårdcentral. Du kan enkelt cykla till centrum och köpcentrumet Marieberg Galleria ligger bara en kort bit bort med sitt stora utbud av restauranger, butiker och affärer. Området är familjevänligt och lugnt med en blandning av olika typer av bebyggelse. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

  • Balkong
  • Hiss
Markörvägen 13, Bettorp, Örebro kommun
Markörvägen 13, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Markörvägen 13, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Markörvägen 13

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
495 000 kr
63,3 m²
3 860 kr/mån
7 820 kr/m²

Nu finns chansen att bli ny ägare till BRF lagerlokal/garage på expansivt industriområde i populära Bettorp. Lokalen uppmäter 63,3 m² fördelat på två plan, isolerad samt indraget VA och el. Lokalerna är anpassade för många användningsområden - såsom lager, garage, förråd, verkstad, kontor, studio eller produktionslokal. Lokalen är utrustad med: -Fjärrstyrd garageport -Golvbrunn med oljeavskiljare -WC -Duschkabin -Handfat med kommod -Översittandespegelskåp -Varmvattenberedare -Pentry kök -Spisfläkt -Diskho -Litet kylskåp Vi erbjuder flexibla visningsalternativ. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

  • Premium
Lövstagatan 46A, Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 46A

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
795 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3
2 650 kr/mån
36 136 kr/m²

På Lövstagatan 46A finner du denna charmiga och välbelägna lägenhet. Här erbjuds en renoverad lägenhet med ett rum, ett badrum och ett kök. En balkong högst upp i huset vetter mot en vacker och grönskande innergård, med en fantastisk utsikt över stadsvillorna på väster. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både säng och soffgrupp. Badrummet är fräscht med kaklade väggar samt en duschplats. Bostadsföreningen är stabil och erbjuder fina gemensamhetsutrymmen i källaren. Här hittar du både en bokningsbar tvättstuga och en express-tvättstuga, övernattningsrum, gym samt ett hobbyrum med arbetsbänkar och verktyg. Dessutom finns det två cykelrum och två förråd som tillhör lägenheten. Föreningen har även en underbar innergård med grönska, fruktträd, en kryddträdgård och en grillplats. Dessutom kan medlemmarna utnyttja två stora uteplatser. Denna lägenhet erbjuder ett centralt läge med gångavstånd till stadskärnan och centralstationen. Här kan du njuta av bekvämligheten med allt inom räckhåll.

  • Balkong
Gyrogatan 2B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Gyrogatan 2B

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 850 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/6
6 296 kr/mån
26 056 kr/m²

Varmt välkommen till Gyrogatan 2B. Nu saluförs denna välplanerad lägenhet i populära Södra Ladugårdsängen! Här erbjuds en lägenhet om hela tre rum och kök med fantastiskt ljusinsläpp. Lägenhetens läge lämnar heller inget att önska, beläget i ett lugnt område men endast två kilometer från Örebro stadskärna. Här erbjuds ett boende med smart och välplanerad planlösning, rymliga sociala ytor, två sovrum, ett fullt utrustat kök samt ett generöst badrum. Lägenheten är i genomgående bra skick, med modern och tidlös karaktär. Utanför porten finner ni dessutom en rofylld innergård! Södra Ladugårdsängen är ett område att trivas i. Det lugna och trivsamma området har mycket att erbjuda och ligger endast två kilometer från Örebros stadskärna. Med cykelavstånd från lägenheten finns bl.a. Sörbyängsbackens aktivitetscenter som definitivt kommer bli en favorit. Här bor ni nära golfbanan, populära promenadslingor, motions- och skidspår, flera idrottsanläggningar, utegym, flertal förskolor och skolor samt har cykelavstånd till Örebro Universitet. I området finns dessutom flera matbutiker, restauranger, vårdcentral samt Systembolaget. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Markörvägen 11, Bettorp, Örebro kommun

Markörvägen 11

Övrigt
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
350 000 kr
63,3 m²
3 867 kr/mån

Nu finns chansen att bli ny ägare till BRF lagerlokal/garage på expansivt industriområde i populära Bettorp. Lokalen uppmäter 63,3 m² fördelat på två plan, isolerad samt indraget VA och el. Lokalerna är anpassade för många användningsområden - såsom lager, garage, förråd, verkstad, kontor, studio eller produktionslokal. Lokalen är utrustad med: -Fjärrstyrd garageport -Golvbrunn med oljeavskiljare Vi erbjuder flexibla visningsalternativ. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

Bergaby 118, Fellingsbro, Lindesbergs kommun

Bergaby 118

Villa
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Bjurfors Örebro
2 495 000 kr
144 m²
5 rum
4 364 m² tomt

Omsorgsfullt renoverad med bevarad lantlig stil. Spröjsade fönster, vedspis och vackra trägolv bidrar till den äldre charmen. Inom kort kan vi hälsa Er familj varmt välkomna till denna idylliska röda villa med vita knutar. I husets entrévåning möts man av ett välkomnade allrum med en täljstenskamin som förstärker den mysiga känslan. Innanför allrummet finns en rymlig hall med plats för ytterkläder. På detta plan finns även ett stilrent badrum med dusch, grått klinkers med golvvärme, tvättställ, wc och kaklade väggar. Våtrumsintyg finns! Köket ligger intill allrummet och har en vedspis som förstärker husets lantliga charm. I det genomgående ljusa köket från Bäcklunda finns köksmaskiner från Siemens och Husqvarna. Tvättstugan är rymlig med bra förvaring. Både tvättmaskin och torktumlare är från Bosch. Hela entrévåningen har vattenburet golvvärme med trådlösa termostater. Från husets hall går man en svängd trappa upp till övreplan. På husets övreplan välkomnas man av en hall med bra förvaringsmöjligheter. Fortsätter man in på den övre våningen möts man av ett välkomnade allrum med bevarade trägolv som bidrar till husets genomgående äldre charm. På övreplanet finns dessutom tre sovrum. Villan används i dagsläget som permanentbostad men passar utmärkt som fritidsboende. Här erbjuds ni en lantlig idyll där hela familjen kan njuta av tystnaden med skogen som granne. Lindesberg, Arboga och Frövi ligger på bekvämt avstånd med all service såsom mataffärer, apotek, vårdcentraler, restauranger, systembolag, gym, konditorier samt optiker. Till Örebro tar ni er med bil på ca 35 minuter! Kontakta mäklare för visning!

  • Plus

Visar alla 18