Mäklare Peter Aziz

Peter Aziz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillbackavägen 13, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Lillbackavägen 13

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

1 250 000 kr

38 m²

2 rum

3 101 kr/mån

32 895 kr/m²

Varmt välkommen till Lillbackavägen 13. Nu saluförs denna välplanerad lägenheten i populära Södra Ladugårdsängen! Här erbjuds en lägenhet om två rum och kök med fantastiskt ljusinsläpp från balkongen och fönster i fil. Lägenhetens läge lämnar heller inget att önska, beläget i ett lugnt område men endast tre kilometer från Örebro stadskärna. Här erbjuds ett boende med smart och välplanerad planlösning, rymliga sociala ytor, ett sovrum, ett fullt utrustat kök samt ett generöst badrum. Lägenheten är i genomgående bra skick, med modern och tidlös karaktär. Södra Ladugårdsängen är ett område att trivas i. Det lugna och trivsamma området har mycket att erbjuda och ligger endast tre kilometer från Örebros stadskärna. Med cykelavstånd från lägenheten finns bl.a. Sörbyängsbackens aktivitetscenter som definitivt kommer bli en favorit. Här bor ni nära golfbanan, populära promenadslingor, motions- och skidspår, flera idrottsanläggningar, utegym, flertal förskolor och skolor samt har cykelavstånd till Örebro Universitet. I området finns dessutom flera matbutiker, restauranger, vårdcentral samt Systembolaget. Läget gör därför lägenheten till en optimal student-, övernattningslägenhet eller första bostad! Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Prostvägen 2, null, Örebro kommun
  • Tor 6 apr kl 17:00

Prostvägen 2

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro

1 495 000 kr

54,5 m²

2 rum

3 493 kr/mån

27 431 kr/m²

Med attraktivt läge i populära Almby - perfekt placerad mellan Örebro Universitet och city - finns denna rymliga och prisvärda gavellägenhet! Det fria gavelläget med fönster i tre väderstreck ger dessutom ett fantastiskt ljusflöde. Välkommen in! Bostaden ligger perfekt placerad i fastigheten, endast en trappa upp. Här erbjuds ett boende med smart välplanerad planlösning, rymliga sociala ytor, sovrum, bra förvaringsmöjligheter, stilrent och väl utrustat kök samt ett generöst badrum. HSB brf Mälaren är en välskött och populär förening med låg belåning. Vidare har föreningen bastu, cykelförråd, ett hobbyrum, övernattningsrum samt en underbar innergård med grillplats och stora grönytor. Lägenheten är belägen i en av Örebros mest populära stadsdelar. Här finns närhet till det mesta man kan önska sig! Lägenheten ligger i närhet till Örebro Universitet och med cykelavstånd till såväl Örebro stadskärna som USÖ. På gångavstånd finns även flertalet restauranger, gym, matbutiker, fik och apotek. Närhet finns också till flertalet grönområden med många fina promenadstråk och löpspår. För den sportintresserade finns dessutom närhet till såväl idrottsanläggningen Behrn Arena, Örebro city Golf som Sörbybacken. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Lövstagatan 6A, Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 6A

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

1 645 000 kr

61,6 m²

2 rum

3 632 kr/mån

26 705 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastisk sekelskiftesbostad med alla rätt! Bostaden erbjuder en mängd egenskaper och vackra bevarade detaljer från byggåret. Här bor ni i en bostad med generös takhöjd, stuckatur, stora fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp och vackert trägolv. Bostaden erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum som är försett med WC, dusch, handfat samt ovansittande spegelskåp. Vidare in i bostaden finner ni det ljusa vardagsrummet med generösa ytor. De ljusa väggarna bryts vackert av mot 1-stav parkett i ek. Här ryms soffa, tv-möbel och tillhörande möblemang. I vardagsrummet finner ni även klassiska detaljer från byggåret såsom stuckatur och pardörrar. Sovrummet är i bra storlek med gott om plats för såväl dubbelsäng, sidobord som garderob/byråer för förvaringsmöjligheter. Bostadens kök är genomgående stilrent med ljusa köksluckor. De ljusa köksluckorna bryts av mot den mörka arbetsbänken som möter kaklat stänkskydd. I köket finns goda förvaringsmöjligheter i över-och underskåp. I köket finns även ett charmigt skafferi. Köket är vidare utrustat med ugn, induktionshäll, spisfläkt, kombinerad kyl/frys samt diskmaskin. Här finns även plats för en mindre matgrupp. Utanför bostadsområdet finner ni alla bekvämligheter som kan önskas! Här bor ni med närhet till bl.a matbutiker, restauranger, vårdcentral samt Systembolaget. Bostaden är belägen med närhet till såväl stadskärnan (ca. 1 km) som Örebro resecentrum. Från Lövstagatan är bussförbindelserna goda men de korta avstånden gör även att läget är optimalt för den som önskar att cykla och/eller gå. Varmt välkomna till en lägenhet som måste upplevas på plats!

Markörvägen 11, Bettorp, Örebro kommun

Markörvägen 11

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

420 000 kr

30,2 m²

1 845 kr/mån

13 907 kr/m²

Passa på att förvärva detta praktiska och rymliga BRF garage i Bettorp som kan ägas av privatperson. Med en yta om 30,2 kvm, en längd om 6,68m, bredd om 4,52m och en takhöjd om 6m, erbjuder detta garage tillräckligt med utrymme för förvaring av båt, bil eller husvagn/husbil. Garaget har en låg avgift på 1 845kr/mån och är isolerat, med indraget VA och el. Vi erbjuder flexibla visningsalternativ. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

Termikgatan 23A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 23A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

1 900 000 kr

73,7 m²

3 rum

4 675 kr/mån

25 780 kr/m²

Varmt välkommen till Termikgatan 23 A. Nu erbjuds en möjlighet att förvärva en toppfin och välplanerad 3:a i populära Södra Ladugårdsängen! Här erbjuds ett boende med optimal planlösning, uteplats och genomgående stora fönsterpartier. Välkommen in! Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick! Lägenhetens öppna planlösning bidrar till en luftig känsla med ljusa fina ytskikt och flertalet fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Fördelat på hela 73,7 kvadratmeter finns ett modernt kök med perfekt utrymme för matplats, vardagsrum med stora fönster, två sovrum samt ett modernt badrum. Utöver boarean har även lägenheten en härlig uteplats! Södra Ladugårdsängen är ett område att trivas i. Det lugna och trivsamma området har mycket att erbjuda och ligger endast två kilometer från Örebros stadskärna. Med cykelavstånd från lägenheten finns bl.a. Sörbyängsbackens aktivitetscenter som definitivt kommer bli en favorit. Här bor ni nära golfbanan, populära promenadslingor, motions- och skidspår, flera idrottsanläggningar, utegym, flertal förskolor och skolor samt har cykelavstånd till Örebro Universitet. I området finns dessutom flera matbutiker, restauranger, vårdcentral samt Systembolaget. Kontakta ansvarig mäklare Peter Aziz redan nu vid intresse!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Markörvägen 11, Bettorp, Örebro kommun

Markörvägen 11

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro

600 000 kr

63,3 m²

3 515 kr/mån

9 479 kr/m²

Nu finns chansen att bli ny ägare till BRF lagerlokal/garage på expansivt industriområde i populära Bettorp. Lokalen uppmäter 63,3 m² fördelat på två plan, isolerad samt indraget VA och el. Lokalerna är anpassade för många användningsområden - såsom lager, garage, förråd, verkstad, kontor, studio eller produktionslokal. Lokalen är utrustad med: -Fjärrstyrd garageport -Golvbrunn med oljeavskiljare -WC -Duschkabin -Handfat med kommod -Översittandespegelskåp -Varmvattenberedare -Pentry kök -Spisfläkt -Diskho -Litet kylskåp Vi erbjuder flexibla visningsalternativ. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

Tegnérvägen 1B, Karlberg, Karlskoga kommun

Tegnérvägen 1B

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Bjurfors Örebro

400 000 kr

49 m²

2 rum

2 607 kr/mån

8 163 kr/m²

Varmt välkomna till Tegnérvägen 1B! Nu finns chansen att förvärva en välplanerad lägenhet om två rum och kök. Här erbjuds det bästa av två världar då lägenheten är beläget i en lugn och populär stadsdel med närhet till allt Karlskoga city har att erbjuda. I denna lägenhet erbjuds ett boende med smart välplanerad planlösning, rymliga sociala ytor, sovrum, ljust kök samt ett generöst badrum. Förutom ett bekvämt boende finns även en rofylld innegård utanför porten. Lägenheten tillhör dessutom en välskött förening med god ekonomi. Här finns allt ni kan tänkas behöva i form av parkeringsplatser (med kortare separat kö), förråd, övernattningslägenhet, fritidslokal samt tvättstuga. Karlberg är ett område att trivas i! Utanför lägenhetsområdet finner ni alla bekvämligheter som kan önskas, såsom bl.a matbutiker, restauranger samt vårdcentral. Lägenheten är belägen ca. 2 km från Karlskoga city. Från Tegnérvägen är bussförbindelserna goda men de korta avstånden gör även att läget är optimalt för den som önskar att cykla och/eller gå. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

  • Plus
Herrgårdsvägen 18, Laxå, Laxå kommun

Herrgårdsvägen 18

Villa
Laxå, Laxå kommun
Bjurfors Örebro

5 995 000 kr

515 m²

12 rum

1 772 m² tomt

Möjligheterna är stora! Här kan man driva pensionat, bed and breakfast eller varför inte ett flyktingboende. Nu kan vi hälsa er varmt välkomna till denna ståtliga herrgårdsfastighet om hela 515 m²! Beläget i centrala Laxå finner ni denna unika fastighet, uppförd redan 1818. Fastigheten genomgick en grundlig totalrenovering mellan 2016-2019 och är i absolut toppskick. Här har inget lämnats åt slumpen och ett gediget, högkvalitativt hem har skapats där modernt möter bevarade detaljer från förr. Denna unika herrgårdsfastighet är tidlös men utstrålar samtidigt värme och hemtrevnad. Fastigheten lämnar inget över att önska; med stora sociala ytor, sju sovrum, fem badrum, vardagsrum med kamin, gym, finrum, kontor samt tvättstuga. Här finns gott om plats för att samla alla nära och kära för fest, middagsbjudningar eller vinterns glöggmingel. I herrgårdsfastighetens entréplan välkomnas ni av en stor matsal med ingång till det stora köket. Vidare in i fastigheten finns vardagsrum med kamin, finrum, kontor, två sovrum ett badrum, tvättstuga samt en WC. Från hallen leds ni sedan upp en svängd trapp, till fastighetens övreplan. På överplan finns fyra sovrum med eget pentry och badrum med golvvärme. Här finns även ett gym och ett bra förråd. Herrgårdsfastigheten används i dagsläget som permanentbostad men har under tidigare skede använts som hotell och café. Fastigheten är beläget i centrala Laxå. Laxå har en fantastisk infrastruktur med utfart till E20. Tågstationen ligger i närhet till fastigheten, med endast ca. 8 minuters cykelavstånd. Från tågstationen tar ni er enkelt in till såväl centrala Örebro, Göteborg som Stockholm. Varmt välkomna att anmäla ert intresse och upplev denna unika fastighet på plats!

Visar alla 8