Mäklare Peter Aziz

Peter Aziz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prästgårdsvägen 2, Mosås, Örebro kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00
Prästgårdsvägen 2, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Prästgårdsvägen 2, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Prästgårdsvägen 2

Villa
Mosås, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 395 000 kr
158 + 28 m²
5 rum
1 366 m² tomt

Välkommen till denna extraordinära familjevilla med ett underbart läge i Mosås! På Prästgårdsvägen 2 erbjuds en villa med en perfekt planlösning och ett privat poolområde som är insynsskyddat och välskött. Missa inte chansen att förvärva denna imponerande villa som bjuder in till fantastiska dagar för hela familjen både inomhus och utomhus! Här finns ett komplett och exklusivt poolområde med optimalt solläge. Den magiska uteplatsen inbjuder till sommarkvällar och middagar utomhus – alla förutsättningar för ett underbart villaliv finns här! Huset genomsyras av känsla, finess och kvalitet, med stilsäkra materialval. Inne i huset möts ni av sociala ytor i ett vackert vardagsrum med kamin och gott om plats, en matplats och ett påkostat kök från Ballingslöv och vitvaror från Electrolux. Entréplanet har även två väl tilltagna sovrum, ett helt ny renoverat badrum med golvvärme och ett separat klädvårdsrum. På husets övre plan finns ett stort sovrum med möjlighet att dela av (se alternativ planlösning), ett helkaklat badrum med golvvärme och ett rymligt allrum/bibliotek. Huset är beläget på en lättskött trädgård som ger er möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Det finns även ett praktiskt garage på 20 kvm med en stor förrådsdel på 8 kvm. Uppfarten är stenlagd och har plats för ytterligare fyra bilar. Mosås är ett trivsamt och lugnt område med närhet till natur och grönområden. Det är det perfekta läget för den som vill ha närhet till Örebro city utan att bo mitt i stan. I familjevänliga Mosås finns utmärkta kommunikationsmöjligheter till både Örebro city och Kumla. Dessutom ligger Mariebergs köpcentrum bara en kort cykeltur bort med sitt breda utbud av mataffärer och klädbutiker. I området finns även dagis och skola från förskoleklass till årskurs 6. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

  • Premium
Bonstorpsvägen 8, Södra Lindhult, Örebro kommun

Bonstorpsvägen 8

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 750 000 kr
73 m²
3 rum
vån 4/4
6 032 kr/mån
23 973 kr/m²

Välkomna till en av föreningens finaste 3:or belägen på högsta våningen, med en generös balkong som erbjuder fantastiska vyer över Södra Lindhult! När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande och öppen planlösning som förenar vardagsrum, matplats och kök. Här finns gott om utrymme för att skapa en bekväm och funktionell livsmiljö. De generösa fönstren i bostaden släpper in rikligt med naturligt ljus och ger dig en fantastisk utsikt över omgivningen. Från vardagsrummet har du tillgång till en rymlig balkong som vetter mot söder, här kan du njuta av en vacker utsikt över grönområdena. För den som värdesätter förvaringsmöjligheter finns det en stor klädkammare i ett av sovrummen. Det ger gott om plats för att organisera och förvara dina kläder, skor och andra personliga tillhörigheter. Dessutom finns det garderober både i hallen och i det andra sovrummet. Till bostaden ingår även ett rymligt förråd. Läget i Södra Lindhult är mycket attraktivt med närhet till förskolor, skolor och vårdcentral. Du kan enkelt cykla till centrum och köpcentrumet Marieberg Galleria ligger bara en kort bit bort med sitt stora utbud av restauranger, butiker och affärer. Området är familjevänligt och lugnt med en blandning av olika typer av bebyggelse. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

  • Balkong
  • Hiss
Markörvägen 13, Bettorp, Örebro kommun
Markörvägen 13, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Markörvägen 13, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Markörvägen 13

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
495 000 kr
63,3 m²
3 860 kr/mån
7 820 kr/m²

Nu finns chansen att bli ny ägare till BRF lagerlokal/garage på expansivt industriområde i populära Bettorp. Lokalen uppmäter 63,3 m² fördelat på två plan, isolerad samt indraget VA och el. Lokalerna är anpassade för många användningsområden - såsom lager, garage, förråd, verkstad, kontor, studio eller produktionslokal. Lokalen är utrustad med: -Fjärrstyrd garageport -Golvbrunn med oljeavskiljare -WC -Duschkabin -Handfat med kommod -Översittandespegelskåp -Varmvattenberedare -Pentry kök -Spisfläkt -Diskho -Litet kylskåp Vi erbjuder flexibla visningsalternativ. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

  • Premium
Petrigatan 57, Ormesta, Örebro kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Petrigatan 57, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Petrigatan 57, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Petrigatan 57

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 295 000 kr
112,8 m²
5 rum
5 233 kr/mån
29 211 kr/m²

Trevligt inbäddat på lugn gata i populära och familjevänliga Ormesta finner ni detta smakfulla radhus i hörnläge. Fem rum och kök fördelat över en väl genomarbetad planlösning, sociala ytor i entréplan med öppen plan mellan kök och vardagsrum där stora fönsterpartier ger naturlig anslutning till utemiljön. Mer privat del på övervåningen med tre sovrum samt allrum som kan konverteras till ett fjärde sovrum. Två helkaklade badrum och genomgående fin standard med laminatbänskiva och rostfria vitvaror i kök samt låg energiförbrukning då föreningen har bergvärme, vilket är ovanligt på liknande bostäder. I området, på någon minuts promenadavstånd finns flera förskolor, F-6 skola och grönområden. I hallen möts du av en trevlig genomgående vy. Till vänster ligger mat-/lekrummet samt det trivsamma köket med snygg köksinredning från HTH i vitt och fin laminatbänskiva. Här erbjuds påkostade vitvaror med alla bekvämligheter man kan önska, stor kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn och inbyggnadsmikro, samtliga vitvaror i rostfritt utförande. Draglådor ger gott om förvaring. Praktisk bardel sammanlänkar köket med vardagsrummet via öppen planlösning, även här ligger samma snygga bänkskiva. Vardagsrummet har plats för både avkopplande soffdel och matgrupp och stora fönster som binder ihop ute och inne. Härifrån når man altanen på bostadens baksida i väster, där även trädgården finns. På entréplanet finns även ett av husets helkaklade duschrum, separat tvättstuga samt praktisk förrådsutrymme under trappen. En trappa upp finns bostadens mer privata delar med tre bra sovrum, varav ett “master bedroom”, allrum samt ytterligare helkaklat badrum, här med badkar. Allt i fint skick och med smakfulla materialval och en ombonad känsla. Härlig uteplats med trätrall i västerläge, vilket ger dig eftermiddags – och kvällssol. I familjevänliga Ormesta är kommunikationsmöjligheterna mycket goda med både cykelavstånd till Örebro city och Universitet samt bra bussförbindelser. Ormesta ligger bara ett stenkast från Markaspåret samt Hjälmaren och vackra Oset. Här kan man njuta av fina promenadstråk, flera grillplatser och rikligt djurliv. I området, på kort promenadavstånd finns två förskolor och Tybblelundsskolan F-6. I närområdet Näsby och Almby finns flertal förskolor och F-9 skola att välja på. Bostaden kommer saluföras inom kort.

  • Premium
  • Uteplats
Kaserngården 2B, Rynningeåsen, Örebro kommun
Kaserngården 2B, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Kaserngården 2B, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Kaserngården 2B

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 995 000 kr
166 m²
4 rum
vån 2/5
9 781 kr/mån
36 114 kr/m²

Bjurfors presenterar stolt denna fantastisk sekelskifteslägenhet om 166 kvm med generösa ytor och takhöjd på 3,4m. Fastighet från 1913, där charm och karaktär präglar atmosfären. Bostaden är genomgående i gott skick, där hela fastigheten totalrenoverades mellan 2006-2007. Här möts klassiska originaldetaljer och moderna inslag på ett harmoniskt sätt, vilket ger upphov till en varm och helt unik atmosfär. Bostaden imponerar med generösa sällskapsytor och stora fönsterpartier som ger ett behagligt ljusinsläpp i samtliga rum. Den smarta planlösningen inkluderar ett modernt kök, vardagsrum/matsal, rymliga sovrum samt två helkaklade badrum, varav en med bastu. Här återfinns även vackra originaldetaljer såsom stora spröjsade fönster, högt till tak och djupa fönsternischer. Två balkonger i olika väderstreck, ett i söderläge och den andra i norrläge. I Rynningeåsen erbjuds en idealisk plats för dig som vill uppleva naturen i Rynningeviken och Hjälmaren samtidigt som du har nära till city. Inom gångavstånd hittar du närmaste förskola, Kottebo, samt grundskolan Grenadjärskolan. Området är också nära motionsspår, busshållplats, mataffärer och motorvägsavfarten/-påfarten. Endast 2 km bort ligger City och Universitetssjukhuset. En bostad som bör upplevas på plats - Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hemmansvägen 36, Sörby, Örebro kommun

Hemmansvägen 36

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 995 000 kr
98 m²
4 rum
vån 1/4
5 981 kr/mån
30 561 kr/m²

Varmt välkomna till Hemmansvägen 36! Nu finns chansen att förvärva en välplanerad lägenhet om fyra rum och kök i gavelläge. Här erbjuds det bästa av två världar då lägenheten är beläget i en lugn och populär stadsdel med närhet till allt Örebro city har att erbjuda. Vid ankomst möts ni av en inbjudande och trevlig bostad som ligger bekvämt en halv trappa upp. Insidan erbjuder en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme, ett modernt kök från Vedum med tillgång till en rymlig balkong och ett socialt vardagsrum. Dessutom finns tre trivsamma sovrum med generösa förvaringsmöjligheter och två helkaklat badrum där en av badrummen är utrustat med Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Här kan ni enkelt flytta in i en genomgående fin bostad med flera bekvämligheter och härliga detaljer. Sörby är ett område där ni kommer att trivas! Precis utanför lägenhetsområdet hittar ni alla bekvämligheter ni kan önska er, inklusive mataffärer, restauranger, vårdcentral och Systembolaget. Lägenheten är belägen cirka 2 km från Örebro Universitet och endast 2 km från Örebro city. Det finns goda bussförbindelser från Hemmansvägen, men de korta avstånden gör det också optimalt för dem som föredrar att cykla eller promenera. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Peter Aziz!

  • Balkong
  • Hiss
Lövstagatan 46A, Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 46A

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
795 000 kr
22 m²
1 rum
vån 3
2 650 kr/mån
36 136 kr/m²

På Lövstagatan 46A finner du denna charmiga och välbelägna lägenhet. Här erbjuds en renoverad lägenhet med ett rum, ett badrum och ett kök. En balkong högst upp i huset vetter mot en vacker och grönskande innergård, med en fantastisk utsikt över stadsvillorna på väster. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både säng och soffgrupp. Badrummet är fräscht med kaklade väggar samt en duschplats. Bostadsföreningen är stabil och erbjuder fina gemensamhetsutrymmen i källaren. Här hittar du både en bokningsbar tvättstuga och en express-tvättstuga, övernattningsrum, gym samt ett hobbyrum med arbetsbänkar och verktyg. Dessutom finns det två cykelrum och två förråd som tillhör lägenheten. Föreningen har även en underbar innergård med grönska, fruktträd, en kryddträdgård och en grillplats. Dessutom kan medlemmarna utnyttja två stora uteplatser. Denna lägenhet erbjuder ett centralt läge med gångavstånd till stadskärnan och centralstationen. Här kan du njuta av bekvämligheten med allt inom räckhåll.

  • Balkong
Markörvägen 13, Bettorp, Örebro kommun

Markörvägen 13

Övrigt
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
495 000 kr
38 m²
2 rum
1 271 kr/mån

Ett rymligt och modernt garage perfekt anpassat för privatbruk samt verksamhet. Med sina 2 våningsplan, bottenvåning samt entresol av stål, erbjuder det totalt 38 m² utrymme för dina behov. Här finns alla bekvämligheter du kan önska för en smidig arbetsmiljö. Från kall- och varmvatten med varmvattenberedare till en golvbrunn med egen olje- och sandavskiljare för en ren och hållbar arbetsplats. Fem stycken fönster varav två stycken i port som ger bra dagsljusinsläpp! Garageporten är fjärrstyrd och har en separat gångdörr för enkel och säker åtkomst. Mekanisk frånluftsventilation ser till att luften hålls fräsch och behaglig. Pentryt med kyl ger dig möjlighet att hantera mat och dryck, medan WC:n bidrar till extra bekvämlighet. Golvet har en betongplatta med epoxi ytskikt, vilket gör det vattentätt och kompletteras med golvvärme för extra komfort. Elanslutningen med 3-fas uttag. Väggfast Elbilsladdare finns installerad! Dessutom ingår lös inredning för att göra det komplett - 2 st 2-sits Design Soffor och bord, hatt- och skohylla, kaffekokare, bestick, muggar och glas, samt lagerhyllor. Vi erbjuder flexibla visningsalternativ. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag! Peter Aziz - 073 999 88 93

  • Plus
Lilla Ågränd 6, Centralt Norr, Örebro kommun

Lilla Ågränd 6

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 995 000 kr
93 m²
3 rum
vån 3/5
4 432 kr/mån
32 204 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet centralt norr! Denna bostad om 93 kvadratmeter har en trevlig planlösning som ger en öppen och ljus atmosfär. Lägenheten har mycket som är värt att uppskatta som ett modernt kök utrustat med alla bekvämligheter, ligger i halvöppen planlösning mot vardagsrummet som erbjuder sociala och lättmöblerade ytor. Stor inglasad balkong samt en loggian som är ett perfekt ställe att koppla av på efter en lång dag. Vidare disponerar bostaden två sovrum, perfekt för familjen eller par som vill ha gott om utrymme, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Genomgående finns gott om förvaring via garderober och en stor klädkammare. Lägenheten tillhör Brf Lillåpark 1, en välskött och stabil förening som bildades 2011 med en skuld på endast 4 752kr/kvm. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som barnvagnsrum, cykelförråd, återvinningsrum samt gemensamma ute-/grillplatser. Föreningen har inga gemensamma tvättstugor. Istället är varje lägenhet utrustad med egen tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni med gångavstånd både till centrum samt natursköna Rynningeviken och Venaskogen med fina motions- och elljusspår. Trevliga promenadstråk finns direkt utanför dörren! Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag! Peter Aziz - 073 999 88 93

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gyrogatan 2B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Gyrogatan 2B

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 850 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/6
6 296 kr/mån
26 056 kr/m²

Varmt välkommen till Gyrogatan 2B. Nu saluförs denna välplanerad lägenhet i populära Södra Ladugårdsängen! Här erbjuds en lägenhet om hela tre rum och kök med fantastiskt ljusinsläpp. Lägenhetens läge lämnar heller inget att önska, beläget i ett lugnt område men endast två kilometer från Örebro stadskärna. Här erbjuds ett boende med smart och välplanerad planlösning, rymliga sociala ytor, två sovrum, ett fullt utrustat kök samt ett generöst badrum. Lägenheten är i genomgående bra skick, med modern och tidlös karaktär. Utanför porten finner ni dessutom en rofylld innergård! Södra Ladugårdsängen är ett område att trivas i. Det lugna och trivsamma området har mycket att erbjuda och ligger endast två kilometer från Örebros stadskärna. Med cykelavstånd från lägenheten finns bl.a. Sörbyängsbackens aktivitetscenter som definitivt kommer bli en favorit. Här bor ni nära golfbanan, populära promenadslingor, motions- och skidspår, flera idrottsanläggningar, utegym, flertal förskolor och skolor samt har cykelavstånd till Örebro Universitet. I området finns dessutom flera matbutiker, restauranger, vårdcentral samt Systembolaget. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Markörvägen 11, Bettorp, Örebro kommun

Markörvägen 11

Övrigt
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
600 000 kr
63,3 m²
3 515 kr/mån

Nu finns chansen att bli ny ägare till BRF lagerlokal/garage på expansivt industriområde i populära Bettorp. Lokalen uppmäter 63,3 m² fördelat på två plan, isolerad samt indraget VA och el. Lokalerna är anpassade för många användningsområden - såsom lager, garage, förråd, verkstad, kontor, studio eller produktionslokal. Lokalen är utrustad med: -Fjärrstyrd garageport -Golvbrunn med oljeavskiljare -WC -Duschkabin -Handfat med kommod -Översittandespegelskåp -Varmvattenberedare -Pentry kök -Spisfläkt -Diskho -Litet kylskåp Vi erbjuder flexibla visningsalternativ. Varmt välkommen med intresseanmälan redan idag!

Herrgårdsvägen 18, Laxå, Laxå kommun

Herrgårdsvägen 18

Villa
Laxå, Laxå kommun
Bjurfors Örebro
4 700 000 kr
515 m²
12 rum
1 772 m² tomt

Möjligheterna är stora! Här kan man driva pensionat, bed and breakfast eller varför inte ett Hotell. Nu kan vi hälsa er varmt välkomna till denna ståtliga herrgårdsfastighet om hela 515 m²! Beläget i centrala Laxå finner ni denna unika fastighet, uppförd redan 1818. Fastigheten genomgick en grundlig totalrenovering mellan 2016-2019 och är i absolut toppskick. Här har inget lämnats åt slumpen och ett gediget, högkvalitativt hem har skapats där modernt möter bevarade detaljer från förr. Denna unika herrgårdsfastighet är tidlös men utstrålar samtidigt värme och hemtrevnad. Fastigheten lämnar inget över att önska; med stora sociala ytor, sju sovrum, fem badrum, vardagsrum med kamin, gym, finrum, kontor samt tvättstuga. Här finns gott om plats för att samla alla nära och kära för fest, middagsbjudningar eller vinterns glöggmingel. I herrgårdsfastighetens entréplan välkomnas ni av en stor matsal med ingång till det stora köket. Vidare in i fastigheten finns vardagsrum med kamin, finrum, kontor, två sovrum ett badrum, tvättstuga samt en WC. Från hallen leds ni sedan upp en svängd trapp, till fastighetens övreplan. På överplan finns fyra sovrum med eget pentry och badrum med golvvärme. Här finns även ett gym och ett bra förråd. Herrgårdsfastigheten används i dagsläget som permanentbostad men har under tidigare skede använts som hotell och café. Fastigheten är beläget i centrala Laxå. Laxå har en fantastisk infrastruktur med utfart till E20. Tågstationen ligger i närhet till fastigheten, med endast ca. 8 minuters cykelavstånd. Från tågstationen tar ni er enkelt in till såväl centrala Örebro, Göteborg som Stockholm. Varmt välkomna att anmäla ert intresse och upplev denna unika fastighet på plats!

  • Plus
Bergaby 118, Fellingsbro, Lindesbergs kommun

Bergaby 118

Villa
Fellingsbro, Lindesbergs kommun
Bjurfors Örebro
2 495 000 kr
144 m²
5 rum
4 364 m² tomt

Omsorgsfullt renoverad med bevarad lantlig stil. Spröjsade fönster, vedspis och vackra trägolv bidrar till den äldre charmen. Inom kort kan vi hälsa Er familj varmt välkomna till denna idylliska röda villa med vita knutar. I husets entrévåning möts man av ett välkomnade allrum med en täljstenskamin som förstärker den mysiga känslan. Innanför allrummet finns en rymlig hall med plats för ytterkläder. På detta plan finns även ett stilrent badrum med dusch, grått klinkers med golvvärme, tvättställ, wc och kaklade väggar. Våtrumsintyg finns! Köket ligger intill allrummet och har en vedspis som förstärker husets lantliga charm. I det genomgående ljusa köket från Bäcklunda finns köksmaskiner från Siemens och Husqvarna. Tvättstugan är rymlig med bra förvaring. Både tvättmaskin och torktumlare är från Bosch. Hela entrévåningen har vattenburet golvvärme med trådlösa termostater. Från husets hall går man en svängd trappa upp till övreplan. På husets övreplan välkomnas man av en hall med bra förvaringsmöjligheter. Fortsätter man in på den övre våningen möts man av ett välkomnade allrum med bevarade trägolv som bidrar till husets genomgående äldre charm. På övreplanet finns dessutom tre sovrum. Villan används i dagsläget som permanentbostad men passar utmärkt som fritidsboende. Här erbjuds ni en lantlig idyll där hela familjen kan njuta av tystnaden med skogen som granne. Lindesberg, Arboga och Frövi ligger på bekvämt avstånd med all service såsom mataffärer, apotek, vårdcentraler, restauranger, systembolag, gym, konditorier samt optiker. Till Örebro tar ni er med bil på ca 35 minuter! Kontakta mäklare för visning!

  • Plus

Visar alla 13