Mäklare Lars Olsson

Lars Olsson

Om mig

Lars Olsson är en av Örebros mest anlitade och rekommenderade mäklare. Han har arbetat som mäklare sedan år 2010 och har under årens lopp byggt upp ett stort kontaktnät som består av så väl återkommande kunder och nyare bekantskaper. Lars har samlat på sig flera meriterande utmärkelser genom åren, bland annat har han blivit utsedd till Örebros mest rekommenderade mäklare i 4 år.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekevägen 9, Södra Lindhult, Örebro kommun
  • Tis 13 aug kl 18:30
Ekevägen 9, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Ekevägen 9, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Ekevägen 9

Villa
Södra Lindhult, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
8 895 000 kr
192 + 50 m²
5 rum
964 m² tomt

Exklusiv och påkostad enplansvilla i ett mycket bra läge i populära och barnvänliga Södra Lindhult! Välkomna till Ekevägen 9 och detta välplanerade hem med stora sociala ytor och flera bra sovrum. Vackert stengolv i hall, vardagsrum, kök och master bedroom. Parkettgolv i övriga tre sovrum. Tomten är noga planerad och kräver minimalt med skötsel, här kan ni njuta av många sköna soltimmar både på husets framsida med spabad och en insynsskyddad uteplats, samt baksidan som vetter mot naturområde. På baksidan finns även ännu en mysig uteplats. Till huset hör även ett stort integrerat dubbelgarage med stora förvaringsytor. Du välkomnas in via entrén och vidare in i det underbara vardagsrummet som erbjuder en generös och imponerande takhöjd som bidrar till en härlig känsla av rymd. Vardagsrummet är i mycket bra storlek och har plats för en stor soffgrupp, matbord för 8 personer samt 4 sittplatser vid den rejäla köksön med en vacker granitskiva. Den öppna planlösning mellan köket och vardagsrummet gör det enkelt att umgås med vänner och familj medans middagen tillagas. Köket från Ballingslöv är stilrent och ljust med flera fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vita köksluckor och en elegant svart granitskiva samt rostfria vitvaror. Bostadens master bedroom är i mycket bra storlek och har utrymme för dubbelsäng, skjutdörrsgarderob samt byråer. Detta sovrum har ett eget badrum med ett inbjudande bubbelbadkar, dusch samt bastu. Det finns även en stor walk in closet som gör det enkelt at hålla ordning och reda och skapar en extra känsla av lyx. Huset erbjuder utöver detta sovrum ytterligare tre sovrum, ett till badrum, klädkammare samt tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mycket skåp och bänkyta. Det rymliga dubbelgaraget med klinkergolv nås via huset och gör det smidigt att komma hem med både familjen och matkassarna efter storhandlingen. I garaget finns även ett väl tilltaget förråd. Södra Lindhult är ett mycket populärt och omtyckt område som är beläget söder om Örebro. I närområdet finns skolor, förskolor, vårdcentral, pizzeria samt goda kommunikationsmöjligheter till och från Örebro city samt mycket smidig anslutning till E18/E20. Bostaden är väl omhändertagen av nuvarande ägare - här är det bara att flytta in och njuta av ett bekvämt hem i ett lugnt och tryggt område! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka tid för visning! Lars Olsson, 076 180 24 02 eller [email protected]

  • Premium
  • Energieffektiv
Isgatan 11, Öster, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 18:30
Isgatan 11, Öster, Örebro kommun, bild 2
Isgatan 11, Öster, Örebro kommun, bild 3

Isgatan 11

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 395 000 kr
67 m²
3 rum
vån 7
3 561 kr/mån
35 746 kr/m²

Välkommen till populära öster och en bostad på en mycket attraktiv adress! Via hissen når du sjunde våningen och denna ljusa 3:a med stor balkong som erbjuder vacker utsikt både över föreningens innergård och östers vackra kvarter. Lägenheten är välplanerad där varje kvadratmeter utnyttjas optimalt! Här bor du i ett perfekt läge med det mesta Örebro har att erbjuda i närheten. Inom promenadavstånd finns Wadköping, Stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån, Universitetssjukhuset och Örebro citys puls med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. För dig som är sportintresserad bor du granne med Behrn Arena där fotboll, hockey och bandy erbjuds. Matbutik finns ett par minuters promenad från bostaden. Lägenheten erbjuder sociala ytor där de generösa fönsterpartierna skapar en ljus bostad. Ett ljust modernt kök med full maskinell komfort länkas samman med vardagsrummet via öppen planlösning. Från vardagsrummet nås bostadens fina och rymliga balkong med ett härligt läge och vacker utsikt. I bostaden finns även två sovrum i bra storlek, ett helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin och torktumlare, samt en välkomnande hall med en rymlig klädkammare. Genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Förråd finns i husets entréplan. Goda kommunikationsmöjligheter med bussförbindelser utanför dörren samt cykelbana både till Örebro universitet och till city. Varmt välkomna att boka in er till visningen! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lars Olsson för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Trumpetaregatan 15A, null, Örebro kommun
  • Imorgon kl 12:00
Trumpetaregatan 15A, null, Örebro kommun, bild 2
Trumpetaregatan 15A, null, Örebro kommun, bild 3

Trumpetaregatan 15A

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 695 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 102 kr/mån
24 745 kr/m²

Välkommen till Trumpetaregatan 15A och denna trivsamma och välplanerade bostad i ett eftertraktat läge! Här bor du med närhet till city, goda kommunikationer och fina promenadstråk vid Svartån! Välkomnande och rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen i form av hatthylla samt en klädkammare. Hallen tar dig vidare in till kök, vardagsrum samt båda sovrummen. Härifrån når du även det helkaklade badrummet med wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork och tvättmaskin. Mörkt klinkergolv och vita väggar skapar en modern och tidlös känsla. Bostadens vardagsrum är i bra storlek och har utrymme för både soffgrupp och ett matbord. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som är belägen i ett fritt läge. Balkongen är i bra storlek och har plats för utemöbler. Här finns ett smart terrasstängningsystem av genomskinlig rullfolie vilket gör att den kan nyttjas även vid regn och kallare årstider. Köket har vita släta köksluckor med mörk mosaik ovanför bänkytorna. Vid köksfönstret finns plats för ett matbord. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt samt ugn. Två sovrum som båda erbjuder förvaringsutrymmen, det ena i form av två inbyggda garderober och det andra med en praktisk skjutdörrsgarderob. Lägenheten passar dig som vill bo med närhet till Resecentrum och Örebro city. Perfekt till dig som är student eller till dig som vill bo i grönskande omgivningar. Här på Trumpetaregatan bor du granne med Svartån och fina promenadstråk längs ån. Det är nära till shopping, restauranger och nöjen och det finns bra cykelvägar till Universitetet. Bra bussförbindelser och smidigt att ta sig till påfart/avfart på motorvägen. I området finns det mataffärer och parker. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
Hornstensvägen 4, Lundby, Örebro kommun

Hornstensvägen 4

Villa
Lundby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 795 000 kr
130 + 33 m²
4 rum
474 m² tomt

I ett mycket bra läge i området och på sparsamt trafikerad gata kan nu er familj få flytta in i detta trivsamma villa i 1,5-plan med tillhörande garage och baksida med västerläge. För den som önskar kan man enkelt göra om planlösningen för att få fyra-fem sovrum. Väldisponerad planlösning där ni på entréplanet erbjuds sällskapsytor i ett inbjudande kök med matplats och ett rymligt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till baksidan med stenplattor och gräsmatta i soligt västerläge. På entréplanet finns även en gäst-wc samt en separat tvättstuga med utgång till bostadens garage. En trappa upp på husets övervåning nyttjar ni ytterligare sociala ytor i ett allrum med utgång till balkongen med utsikt över trädgården. Övervåningen rymmer två sovrum. Här uppe finns även ett badrum. Fin och lättskött trädgårdstomt med välkomnande framsida. Från framsidan nås även garaget med tillhörande garageuppfart. I barnvänliga Lundby har ni allt ni kan tänkas behöva tack vare närhet till Boglundsängens handelsområde med stora och välsorterade mataffärer, butiker och restauranger. Även förskola, skola F-6 och busshållplats finns på gångavstånd! Välkomna på visning!

Oskarsvägen 39, Öster, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Oskarsvägen 39, Öster, Örebro kommun, bild 2
Oskarsvägen 39, Öster, Örebro kommun, bild 3

Oskarsvägen 39

Villa
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
8 495 000 kr
146 + 65 m²
5 rum
308 m² tomt

Mitt i mellan stadspuls och det rogivande lugnet i Stadsparken erbjuds er familj nu denna chans att få förvärva detta smakfulla och charmiga boende anno 1912 som har varit i samma familjs ägo de senaste 19 åren! Välkomna till en av Örebros mest attraktiva adresser Oskarsvägen, mitt i hjärtat av Öster, och detta hem som renoverats med varsam hand. Här samspelar vackra detaljer såsom vackert fiskbensparkett, bröstpaneler med speglar och höga golvsocklar med nyare modern design i köket och skapar tillsammans en mycket trivsam helhet! Ni välkomnas in i huset via den vackra pardörren som leder in i den rymliga hallen med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Husets planlösning är väldisponerad och rymmer gott om sällskapsytor på entréplanet. Här umgås ni i både det härliga vardagsrummet och i det stilsäkert inredda och fullutrustade köket som under sommaren binds ihop med den mysiga och insynsskyddade altanen. Vardagsrummet är i mycket bra storlek och har plats för både soffgrupp och ett stort matbord. Även i köket finns plats för matbord samt sittplatser och plats för umgänge vid köksön medan middagen tillagas. På entréplan finns även en wc. En trappa upp är familjens privata ytor placerade i form av fyra sovrum i mycket bra storlek samt ett helkaklat badrum med badkar. Husets källare erbjuder tvättstuga, ett hobbyrum samt förvaringsutrymmen. Lättskött och mysig trädgård med en inbjudande altan som under sommaren blir en naturlig förlängning av köket. Garage samt garageuppfart precis intill husets entré. Här bor ni i ett lättskött och vackert hus med närhet till citykärnan och det rogivande lugnet i Stadsparken – det bästa av två världar! På promenadavstånd hittar ni även Wadköping, vackra promenadstråk längs Svartån, Universitetssjukhuset och restauranger. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
Fjärilsvägen 20, Adolfsberg, Örebro kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Fjärilsvägen 20, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Fjärilsvägen 20, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Fjärilsvägen 20

Radhus
Adolfsberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
5 995 000 kr
185 + 45 m²
6 rum
491 m² tomt

Löpande renoverad och mycket välskött familjevilla med stora sällskapsytor och sovrum i bra storlek! På en sparsamt trafikerad U-gata i populära Adolfsberg säljs nu Fjärilsvägen 20! Här kan barnen enkelt ta sig till skolan utan att passera någon bilväg. I absolut närhet till huset finns en fin lekplats, fotbollsplan och tennisplan som på vintern spolas till skridskobana. Väldisponerad planlösning där hela familjen får utrymme att trivas! Ni välkomnas in i huset via hallen som har gott om plats för ytterkläder. Rejält tilltagna sällskapsytor i både det stilrena köket och i den inbjudande vardagsrumsdelen. Köket har gott om plats för ett stort matbord där hela familjen får plats tillsammans för trevliga middagar. Köket som renoverades år 2020 har vita släta köksluckor och en vacker grå bänkskiva med grått kakel ovanför. Den fina och praktiska köksön gör det enkelt att laga mat tillsammans och skapar en perfekt plats att samlas kring. Köksön erbjuder både skåpsförvaring samt en lyxig vinkyl. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet erbjuder utrymme för en stor soffa samt en loungedel eller ytterligare en matplats om så önskas. Stora fönsterpartier mot baksidan som ger ett fint ljusinsläpp. Här finns utgång till altanen och gräsmattan. På entréplan finns även ett sovrum med eget helkaklat badrum, en välplanerad tvättstuga, en kontorsdel samt wc och gott om förvaringsutrymmen. En trappa upp finns husets mer privata del med allrum, tre sovrum, ett badrum samt en separat wc. För den som önskar fler sovrum kan allrummet göras om till ett femte sovrum. Även utomhusmiljön är mycket trivsam med en privat belägen och lättskött trädgårdstomt i söderläge med gott om sköna soltimmar. Mysig altan på husets baksida samt en fin uteplats på framsidan som nås från köket. På husets framsida finns dubbelgarage med tillhörande garageuppfart med parkering av två bilar. Här bor ni i ett barnvänligt och omtyckt bostadsområde på bekvämt avstånd från Örebro centrum. Inom gångavstånd finns Adolfsbergsskolan F-9, vårdcentral och pizzeria. Från Adolfsberg finns det gott om bussförbindelser samt bra cykelväg in till Örebro city med ett brett utbud av nöjen, restauranger och shopping. I närheten finns vackra Sommarro som bland annat har flertalet trevliga promenadstråk samt glasscafé. Marieberg Galleria med flertal butiker, mataffärer och restauranger ligger cirka 10 minuter bort med bil. Kontakta Lars Olsson för mer information!

  • Premium
Storgatan 12A, Centralt, Örebro kommun
Storgatan 12A, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Storgatan 12A, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Storgatan 12A

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 495 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2
3 223 kr/mån
36 159 kr/m²

I ett mycket centralt och eftertraktat läge finns nu möjligheten att bli ägare av denna underbara lägenhet som bjuder på många vackra detaljer. Bostaden är mycket smakfullt renoverad där den ursprunglig karaktären är väl bevarad. Generös takhöjd, fiskbens parkett, höga golvsocklar samt stora fönster är några av detaljerna du kommer mötas av. Du välkomnas av den ljusa hallen som erbjuder gott om plats för skor och ytterkläder. Vidare in i bostaden kommer du till det moderna köket som passar utmärkt ihop med den bevarade äldre charmen som genomsyrar bostaden. Köket är utrustat med integrerade vitvaror, bänkskiva i granit med vitt kakel ovanför och gott om förvaringsutrymme i skåp och kökslådor. Öppen planlösning till det inbjudande vardagsrummet. Här finns plats för matbord, soffa samt fåtöljer. En utmärkt plats att umgås med vänner och familj på. Det stora fönstret som vetter mot föreningens lugna innergård ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden. Via den vackra spegeldörren når du sovrummet som även det är i mycket bra storlek. Du kan enkelt möblera med dubbelsäng, fåtölj som förvaringsmöbel. I sovrummet finns en väl tilltagen klädkammare som gör det enklat att hålla ordning och reda. Det helkaklade badrummet är elegant och praktiskt, med handdukstork, tvättmaskin och torktumlare samt bra förvaringsmöjligheter i form av spegelskåp och handfat med kommod. Bostaden har vacker och genomgående fiskbens parkett som ger en klassisk och stilfull känsla. Läget är perfekt! Precis utanför porten kan du njuta av citypulsen. Du bor granne med Järntorget och Örebro Slott samt både Slottsparken och Henry Allards park. I absolut närhet finns mataffärer, gym, restauranger och shopping. En kort promenad till Stadsparken och Wadköping. Även gångavstånd till Resecentrum som erbjuder goda kommunikationer med båda buss och tåg. Varmt välkomna till denna pärla!

  • Premium
  • Hiss
Södra Kungsvägen 16, Centralt, Kumla kommun
  • Ons 7 aug kl 16:30
Södra Kungsvägen 16, Centralt, Kumla kommun, bild 2
Södra Kungsvägen 16, Centralt, Kumla kommun, bild 3

Södra Kungsvägen 16

Lägenhet
Centralt, Kumla kommun
Bjurfors Örebro
455 000 kr
34 m²
1 rum
2 495 kr/mån
13 382 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade bostad på Södra Kungsvägen 16 i Kumla. Här bor du i ett centralt läge med absolut närhet till allt som Kumla har att erbjuda. Du välkomnas in i lägenheten av en härlig atmosfär och smakfulla och fina materialval. De ljusa väggarna, det vackra golvet och det genomgående ljusinsläppet skapar en luftig och inbjudande känsla i bostaden. Med en yta om 34 kvadratmeter erbjuder detta hem smarta och effektiva ytor som har plats för både soffa och säng i vardagsrummet. I köket finns utrymme för matbord. Både i hallen och i vardagsrummet finns goda förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Boendet har ett oslagbart och centralt läge. Med restauranger, caféer och Kumla torg bara några minuters promenad bort finns allt du behöver inom räckhåll. För den som önskar bekvämligheten av vardagliga inköp finns ICA Maxi inom smidigt promenadavstånd. Dessutom är Kumla resecentrum nära till hands, vilket gör resandet till en enkel och stressfri upplevelse. Välkommen hem till Södra Kungsvägen 16!

  • Premium
Abborrevägen 21, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Abborrevägen 21, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Abborrevägen 21, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Abborrevägen 21

Villa
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
6 750 000 kr
217,5 + 31 m²
7 rum
1 178 m² tomt

Med ett naturnära och härligt läge i Framnäs alldeles intill Hjälmaren kommer denna vackra villa byggas. Här bor ni med närhet till naturreservat, förskola, skola och på bekvämligt avstånd från citykärnan. Ni erbjuds ett välbyggt och praktiskt planerat boende fördelat över sju rum och kök. Här finns plats för hela familjen att trivas. Husets genomtänkta planlösning ger en inbjudande och varm känsla. På entréplanet erbjuds ni generösa sociala ytor med gott om plats att umgås med vänner och familj. Här finner ni vardagsrum med ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Ni ges väl tilltagna ytor för både soffgrupp och en större matgrupp. I anslutning till vardagsrummet finner ni ett stilrent och modernt utrustat kök med gott om arbetsyta och förvaring. Den centralt placerade köksön binder naturligt samman rummen och skapar ännu en härlig plats att umgås kring. Vidare på detta plan fyra rymliga sovrum, två helkaklade och stilsäkert inredda badrum samt ett separat klädvårdsrum. Ni finner även plats för ett mindre kontor eller gästrum. En trappa upp når ni ytterligare sällskapsytor i form av två större rum. Här går det enkelt att uppföra ytterligare sovrum vid behov. Här bor ni med närhet till förskola, skola samt goda bussförbindelser in till såväl Örebro centrum som Odensbacken. Dessutom har ni nära till Hjälmaren för härliga utflykter samt vacker natur med fina promenadvägar. Ni når Örebro centrum på cirka 10min med bil, där finner ni ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjen. I närheten finns även Östra Almbys fritidsklubb som är väldigt aktiv, ett nybyggt utegym, tennisbana, en fotbollsplan. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
Brogatan 73A, Hjärsta, Örebro kommun
Brogatan 73A, Hjärsta, Örebro kommun, bild 2
Brogatan 73A, Hjärsta, Örebro kommun, bild 3

Brogatan 73A

Villa
Hjärsta, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
4 795 000 kr
181 m²
6 rum
638 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en rymlig familjevilla belägen i ett citynära och populärt område. Grönskande trädgård och en härlig altan i söderläge som erbjuder många soltimmar! Solpaneler installerades 2022 och bidrar till en lägre driftskostnad. Ni välkomnas in i huset via den inbjudande och vältilltagna hallen som tar er vidare in i det ljusa vardagsrummet som erbjuder gott om plats för en stor soffgrupp. Här finns stora fönster som släpper in rikligt med ljus och ger en harmonisk atmosfär. Intill vardagsrummet finns matsalen där hela familjen får plats för mysiga middagar. Bostadens kök är i bra storlek och har plats för matbord för upp till 6 personer. Köket erbjuder mycket förvaring i skåp och lådor. På entréplan finns även ett helklaklat badrum med tillhörande bastu, en rymlig tvättstuga med groventré, ett sovrum i bra storlek samt en gäst-wc som nås från hallen. En trappa upp möts ni av ett allrum där ni enkelt kan möblera med soffa och tv. Från allrummet tar ni er vidare in till övervåningens alla tre sovrum samt bostadens andra badrum. Det större av sovrummen på övervåningen har bra utrymmen för klädförvaring i en klädkammare och garderob. Bostaden erbjuder en grönskande trädgård. Här finns fruktträd och bärbuskar som förgyller sommaren med härliga smaker. Den soliga terrassen blir snabbt favoritplatsen för grillkvällar och trevliga stunder utomhus. Här bor ni ett eftertraktat område med närhet till naturen samtidigt som stadens puls bara är en kort bil- eller cykeltur bort. Skolor, förskolor och mataffärer finns inom bekvämt avstånd, vilket gör det enkelt att få vardagen att flyta på smidigt. Kontakta Lars Olsson för mer information!

  • Premium
Born Bornsälv 166, null, Nora kommun
  • Tis 20 aug kl 17:00
Born Bornsälv 166, null, Nora kommun, bild 2
Born Bornsälv 166, null, Nora kommun, bild 3

Born Bornsälv 166

Villa
Nora kommun
Bjurfors Örebro
3 995 000 kr
117 + 61 m²
4 rum
2,8 ha tomt

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Lars Olsson för mer info eller för att boka tid för visning! Varmt välkomna till Bornsälv och detta underbara boende som är beläget i vacker natur med både egen skog och åker. Till fastigheten hör en vacker älv med fiskerätt, en flera hundra meter lång strandlinje med nybyggd brygga och egen båtplats. Här kan ni njuta av svalkande bad under sommaren. Med båten kommer ni ut i Fåsjön. Koppla av med en stillsam fiskestund från bryggan eller efter den långa stranden eller ta en tur med båten. Bjud in vänner och familj till kräftskiva i den mysiga logen med egenfångade kräftor! Huset, som har varit i samma släkts ägo sedan det byggdes 1939, genomgick en totalrenovering i början av 90-talet och har sedan dess renoverats löpande av nuvarande ägare. Boningshuset erbjuder en social planlösning på entréplan med ett rymligt kök med plats för matbord. Intill matplatsen ligger det inbjudande och ljusa vardagsrummet där det är enkelt att möblera med en stor soffgrupp så hela familjen får plats. En trappa upp möts ni av en hall med takkupa som har utgång till balkongen med härlig utsikt över Borns älv. Hallen tar er även vidare in i de tre sovrummen samt toaletten som finns här uppe. Sovrummen är i bra storlek med utrymme för säng och skrivbord. Källaren erbjuder flera bra utrymmen såsom tvättstuga med duschavdelning, gott om förvaringsutrymmen, hobbyrum och en extra wc. På den grönskande tomten finns Lillstugan, en mysig gäststuga, med plats för säng och soffa. Här finns el indragen och ni kan även göra en brasa i kaminen som både bidrar till en härlig atmosfär och skänker skön värme. Från Lillstugans altan har ni härlig utsikt över ängen där chansen är stor att få se älg, rådjur, räv och andra vilda djur. Den stora logen fungerar utmärkt som festplats för en lyckad midsommarfest. Ett charmigt inrett rum som blir en perfekt ateljé eller plats för loppis om så önskas. El är indragen och det finns gott om plats för förvaring i de många rummen. Här bor ni i ett lugnt och rofyllt läge i vacker natur. Grönskande och lummig trädgård med många olika uteplatser, samt en träaltan vid huset och en nere vid ån. Utforska den stora tomten och njut av vårens blåsippor, vitsippor och liljekonvaljer. På sommaren är huset inbäddad i grönska och vackra rhododendron, på hösten finns egna blåbär och lingon att plocka på tomten. För den som gillar friluftsliv finns det otaliga möjligheter till skogspromenader, cykelturer och bärplockning. Vintertid kan ni njuta av längdskidåkning, pulkaturer och skridskoåkning. Detta är helt enkelt en perfekt oas för både avkoppling och äventyr året runt. På gångavstånd ligger hyllade Borns friskola för barn i årskurs 1-6. Här finns små klasser, behöriga lärare och ett fokus på hållbarhet. http://www.bornsfriskola.se Till sommarstaden Nora är det endast ca fem kilometer, här finns den berömda Noraglassen, mängder av caféer, loppisar och restauranger samt ett äkta ångtåg. Till Örebro är det ca 4 mil och till Stockholm ca 23 mil. Surfa gärna in på dessa länkar för mer info om området, http://www.nora.se och http://www.visitnora.se

  • Premium
Fiskartorpsvägen 31, null, Örebro kommun

Fiskartorpsvägen 31

Fritidshus
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 795 000 kr
65 m²
3 rum
1 524 m² tomt

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka tid för visning! Välkommen till Väringen och Fiskartorpsvägen 31. Mysigt hus som har varit i samma familjs ägo sedan byggåret 1962. Läget är oslagbart för den som drömmer om att bo i närheten av naturen och samtidigt ha närhet till stadens bekvämligheter. Nu erbjuder vi dig chansen att förvärva denna välskötta och vackra bostad med en underbar trädgård och många möjligheter till grönska och odlingar. Fastigheten består av ett charmigt och mycket välskött bostadshus som är omgiven av stora gräsytor, perfekt för utomhusaktiviteter och avkoppling. Huset är välisolerat med låg energiförbrukning och möjlighet till egen uppvärmning med den vackra Bergslagskaminen som är centralt placerad i huset. Utöver det finns en luftvärmepump samt elradiatorer med centraltermostat som extra resurs och säkerhet. Huset har ett inbjudande och rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp framför kaminen. Intill vardagsrummet finns köket med en stor matplats som har plats för hela familjen. Härifrån når du den inglasade altanen med plats för utemöbler. På entréplan finns även två sovrum och badrum med duschkabin, wc och tvättmaskin. En trappa upp finns ett loft med plats för två sovplatser. Förutom huvudbyggnaden finns också ett isolerat gästhus för att välkomna vänner och släkt som vill njuta av den vackra omgivningen. Ett garage erbjuder gott om utrymme för fordon och förvaring och verktyg och trädgårdsredskap. Njut av trevliga kvällar med vänner och familj på den inglasade altanen mot väster, eller starta dagen med frukost med härlig sjöglimt från balkongen i öster. Oavsett om du älskar att starta dagen med en kopp kaffe i soluppgången eller avnjuta kvällar med vänner och familj, erbjuder detta hem en oslagbar atmosfär för att skapa minnen som varar livet ut. Beläget i ett lugnt och trivsamt område, endast 25 minuter från centrala Örebro, ger denna bostad den perfekta balansen mellan stad och landsbygdsliv. Med en kort promenad på bara ca 150 meter når du båtplatsen vid sjön, där du kan njuta av rofyllda båtturer med fiske eller roliga vattensporter. För naturälskaren finns det en mängd vackra omgivningar som inbjuder till promenader, löpturer och friluftsliv precis utanför dörren. Utforska de omgivande skogarna och naturens skönhet och känn stressen rinna av dig.

  • Plus
Fogdegatan 5, Centralt Väster, Örebro kommun

Fogdegatan 5

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 295 000 kr
37 m²
1 rum
vån 2
2 723 kr/mån
35 000 kr/m²

Mysig och inbjudande lägenhet på Fogdegatan 5. Här bor du nära Örebro city och Resecentrum med goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. Enkelt att ta sig till Örebro Universitet, både med cykel och buss. Perfekt studentlägenhet eller din första egna bostad när du ska flytta hemifrån. Via den välkomnande hallen kommer du in i köket som har plats för matbord. Gott om bänkyta och förvaring i skåp och lådor. Fina vita köksluckor och vit kakel ovanför den gråa bänkskivan. Vidare in i bostaden når du det ljusa vardagsrummet där du enkelt kan möblera både med soffa och säng. I vardagsrummet finns även praktisk och rejäl klädkammare. Härifrån finns utgång till balkongen som har plats för utemöbler. Helkaklat badrum med dusch med duschväggar, wc och handfat med kommod. Bostaden är fint belägen på centrala Väster i Örebro med mataffär, café och restauranger i närområdet. På en kort cykeltur eller promenad tar du dig till stadens citypuls som har ett stort utbud av restauranger, butiker och nöjen. Bara några hundra meter från bostaden finns Resecentrum där bussar, tåg och taxi erbjuds för dom längre sträckorna och utmärkt för den som pendlar. Cirka 20 minuters cykelfärd till Universitetet! Här bor du i en omtyckt förening med god ekonomi och en låg belåningsgrad om 3515 kr/kvm. Varmt välkommen på visning, vid intresse kontakta ansvarig mäklare Lars Olsson.

  • Balkong
Fogdegatan 5, Väster, Örebro kommun
  • Mån 12 aug kl 16:30

Fogdegatan 5

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 495 000 kr
50 m²
1 rum
3 581 kr/mån
29 900 kr/m²

Varmt välkomna till Fogdegatan 5 och denna välplanerade etta med balkong och generös takhöjd om 2,7 meter. Perfekt läge för dig som önskar att bo med närhet till citykärnan och vackra promenadvägar runt hörnet. Lägenheten har genomgående stilsäkra och moderna materialval som tillsammans med ett naturligt ljusflöde skapar en hemtrevlig och öppen känsla. Ni välkomnas av en rymlig och väldisponerad hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Från hallen tar ni er vidare in i det trivsamma och rymliga köket med stilsäker inredning i form av svarta köksluckor tillsammans med en grå bänkskiva och ljusare kakel. Här finner ni gott om arbetsyta och förvaringsmöjligheter. I köket finns även utrymme för en matgrupp, vilket skapar plats för umgänge med vänner och familj. Vidare in i lägenheten når ni vardagsrumsdelen med plats för större soffgruppsmöblemang samt en avskild del med plats för dubbelsäng. Här finner ni även goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober. Från detta rum tar ni er ut på lägenhetens härliga balkong i västerläge. Intill hallen finns ett stilsäkert och rymligt badrum utrustat med WC, handfat, kommod, spegelskåp på vägg samt dusch med duschväggar i klarglas.. Här bor du i en omtyckt förening med god ekonomi och en låg belåningsgrad om 3515 kr/kvm. Bostaden är fint belägen på absolut centrala Väster i Örebro med mataffär, café och restauranger i närområdet. På en kort cykeltur eller promenad tar du dig till stadens citypuls som har ett stort utbud av restauranger, butiker och nöjen. Bara några hundra meter från bostaden finns Örebro central där bussar, tåg och taxi erbjuds för dom längre sträckorna och utmärkt för den som pendlar. Cirka 20 minuters cykelfärd till Universitetet! Varmt välkommen på visning, vid intresse kontakta ansvarig mäklare Lars Olsson.

  • Plus
  • Balkong
Förmansgatan 8, Öster, Örebro kommun
  • Ons 7 aug kl 18:30
Förmansgatan 8, Öster, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 8, Öster, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 8

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 995 000 kr
45 m²
1 rum
vån 7/9
2 583 kr/mån
44 333 kr/m²

Nu har ni chansen att flytta in i denna stilfulla och välplanerade etta med stor och härlig inglasad balkong! Lägenheten ligger belägen högt upp i huset på populära och trivsamma Öster med närhet till såväl citykärnan som härliga naturområden. Här erbjuds ni en modernt inredd lägenhet som har allt man kan önska i form av moderna, praktiska och tidlösa lösningar samt materialval. Ni välkomnas av en praktiskt planerad hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda skjutdörrsgarderober. Intill hallen finner ni ett helkaklat och stilsäkert badrum utrustat med flertalet bekvämligheter som tvättmaskin och härlig golvvärme. Vidare in i lägenheten möts ni av de stora och öppna sällskapsytorna i kök och vardagsrum. Genom den öppna planlösningen skapas här gott om plats för umgänge med såväl vänner som familj. Köket är stilsäkert inrett i form av vita köksluckor tillsammans med en mörkare bänkskiva. Här erbjuds ni goda arbetsytor samt förvaring och njuter av full maskinell komfort. Från köket tar ni er ut på den inglasade balkongen med gott om plats för loungemöbler. Här njuter ni av härlig morgon och förmiddagssol. I anslutning till vardagsrummet finner ni en rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng. På Öster bor du perfekt placerad till det mesta Örebro har att erbjuda! På kortare promenadavstånd hittar du Wadköping, Stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån, Universitetssjukhuset, restauranger och Örebro citys puls. Välkomna att boka er visning! Kontakta ansvarig mäklare Lars Olsson på 076-180 24 02!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkmansgatan 16, Näsby, Örebro kommun

Björkmansgatan 16

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 850 000 kr
56 m²
2 rum
3 507 kr/mån
33 036 kr/m²

Varmt välkommen till Björkmansgatan 16 - en stilren lägenhet med låg avgift! Här bor man med ett mycket bra läge med närhet till Örebro Universitet, naturreservatet Oset med vackra omgivningar samt gång- och cykelavstånd till Örebro city med stort utbud av shopping, nöjen och restauranger. Välkomnande hall med parkettgolv och vita väggar. Plats för avhängning och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob med praktiskt och flexibelt Elfasystem. Från hallen kommer man vidare in i det trivsamma vardagsrummet och köket som har parkett på golvet och vita väggar. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp i bostaden. Köket som är från HTH är utrustat med diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt och kyl/frys. Stor uteplats som delvis är inglasad (september 2021) och har gott om plats för utemöbler. Sovrummet är även det rymligt med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i form av en garderob med skjutdörrar. Helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Perfekt lägenhet för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område med naturen och fina grönområden inpå knuten, närhet till allt vad staden har att erbjuda samt Örebro Universitet. I närområdet finns även mataffärer, apotek, pizzerior och Behrn Arena med stort sportutbud. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Termikgatan 45A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 45A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 925 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4
6 296 kr/mån
27 113 kr/m²

Välkomna till Termikgatan 45A och denna ljusa, välplanerade och trivsamma bostad högt upp i huset. Fantastiskt bra läge i populärt och trivsamt område. Här bor du på väldisponerade kvadratmeter med närhet till både city och fin natur. Lägenheten är genomgående och erbjuder fin utsikt både mot centrala Örebro och i söder ser du Örebros nya vattentorn. Föreningen har lagt om sina lån och justerat avgifterna. Ingen ytterligare avgiftsförändring är beslutad. Välkomnande och rymlig hall med mörkt klinker på golvet och vita väggar. Dubbelgarderob som erbjuder gott om plats för ytterkläder. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning. Den stora öppna ytan rymmer både soffgrupp och matbord samt har stora fönster och dörr till balkongen som vetter mot innergården. Köket har vita släta köksluckor och ljusgrått kakel ovanför bänkytorna. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, fläkt och mikrovågsugn. Två sovrum i bra storlek. Det större av sovrummen har en klädkammare och stora garderober som erbjuder gott om utrymme för kläder och förvaring. Sovrummet är i mycket bra storlek och har plats för både säng och skrivbord. Sovrum 2 kan även användas som gästrum, tv-rum eller kontor om så önskas. Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch, både tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen är rymlig och har fint utsikt över innergården från våning 4. Den skapar en vacker förlängning av vardagsrummet. Här kan du koppla av samtidigt som du beundrar den vackra utsikten mot Örebro city. Oavsett om det är morgonkaffet eller en kvällsmiddag, kommer denna inglasade balkong att bli din favoritplats i lägenheten. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Fin byggnad som producerades år 2018. Fint exklusivt trapphus med hiss direkt ner till garaget där samtliga parkeringsplatser erbjuder möjlighet att ladda elbil. Mysig innergård med plats för avkoppling och solning. Cykelrum och barnvagnsförråd finns tillgängligt. Här bor du i ett lugnt område nära till Örebro Universitet, naturområden samt citypulsen. På innergården finns även en förskola. I närområdet finns Gustavsviks golfbana, fotbollsplan samt Backahallen. Dessutom finns även Friskis & Svettis Söder, förskolor och grundskola, vårdcentral och livsmedelsbutiker inom promenadavstånd. Från Ladugårdsängen har du ca tio minuters cykelväg till Örebro city med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen! Välkomna att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lundabacken 5C, Kumla, Kumla kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30

Lundabacken 5C

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Bjurfors Örebro
895 000 kr
50,2 m²
2 rum
4 574 kr/mån
17 829 kr/m²

I populära och barnvänliga Kumla saluförs nu denna väldisponerade bostad med uteplats i härligt sydöst läge! Här bor du bekvämt med närhet till förskola, skola, matbutiker samt vackra naturområden. Ni välkomnas av en ljus och öppen hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Intill hallen finner ni även ett rymligt badrum utrustat med dusch. Vidare in når du bostadens sällskapsytor i form av kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen ger gott om plats för såväl soffgrupp som större matbord. Här finns utrymme för hela sällskapet att umgås. Från detta rum tar ni er ut på den härliga uteplatsen i strålande solläge som erbjuder plats för loungegrupp och grill. I anslutning till vardagsrummet finner ni lägenhetens rymliga sovrum med praktiska förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Här bor ni med nära avstånd till allt ni behöver för ett bekvämt vardagsliv – både förskola, skola F-9 samt mataffär finns på gångavstånd! Matbutik, förskola, skola F-9 och busshållplats finns på bekvämt avstånd från huset. Mycket smidig anslutning till E20 mot både Örebro och Göteborg. Här bor och stormtrivs många - Välkommen att bli en av dom!

  • Plus
  • Uteplats
Förmansgatan 10, Öster, Örebro kommun
Förmansgatan 10, Öster, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 10, Öster, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 10

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
57 m²
2 rum
3 403 kr/mån
40 263 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna inbjudande och stilrena lägenhet med riktigt bra läge i ett nytt och trivsamt område på Öster! Välkomna till Förmansgatan 10 - optimalt belägen mellan City och vackra naturområden! Här erbjuds en bostad om 57 kvadratmeter, fördelat på två rum och kök, där de sociala sällskapsytorna tillåts att ta plats. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier, fantastik takhöjd om hela 3,3 meter och stilsäkra materialval skapar tillsammans en perfekt helhet! Modernt och ljust kök i vinkel med påkostad köksinredning och vitvaror. Köket fortsätter över i de inbjudande och sociala ytorna i vardagsrumsdelen där det ryms både soffa och matbord. Här finns utgång till ett inglasat uterum med gott om plats för utemöbler. Stort sovrum med klädförvaring i rymlig skjutdörrsgarderob och utgång till uterummet som vetter mot den fina innergården. Dessutom finns ett smakfullt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en gemensam takterrass med växthus som kan nyttjas. Här bor du med närhet till det mesta Örebro har att erbjuda! På promenadavstånd hittar du Wadköping, Stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån, Universitetssjukhuset, restauranger och Örebro citys puls. Välkomna att boka er visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hjortstigen 4B, Hundfjället/Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 4B

Lägenhet
Hundfjället/Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
4 495 000 kr
90,4 + 16,6 m²
6 rum
4 459 kr/mån
49 723 kr/m²

Högt upp på Orrliden med vacker utsikt har ni nu möjlighet att förvärva detta drömfjällboende i två plan med uteplats med skönt spabad! Från altanen som har härligt söderläge har du vacker utsikt mot skidbackarna. Bostaden har ett mycket bra läge i området och gränsar mot ett skogsparti som ger ett privat läge. Njut av det vackra och böljande vinterlandskapet medan ni kopplar av i spabadet. Här erbjuds ni alla faciliteter som ni kan tänkas önska för en helt perfekt fjällvistelse så som två helkaklade badrum varav ett med bastu, stora sociala ytor med plats för vänner och familj, värmande kamin och absolut närhet till både längdskidspår och skoterleder precis invid huset. Huset erbjuder en inbjudande atmosfär med stora fönster samt fransk balkong som släpper in naturligt ljus. Socialt vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna och stilrena Marbodalköket. Den generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd i detta rum, tillsammans med kaminen skapas en perfekt plats att samlas på för mysiga middagar och umgänge med vänner och familj efter en lång dag i skidbacken. På övre plan finns två sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum med wc, handfat och dusch. På nedre plan finns en praktisk hall med gott om plats för avhängning och förvaring av skidkläder och hjälmar. Här finns även bra bänkyta, garderob, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt torkskåp och en extra kyl. På detta våningsplan finns tre rum som kan användas som sovrum om så önskas. Nuvarande ägare nyttjar två av rummen som sovrum och det tredje som ett extra allrum. Med nuvarande möblering finns 12 sovplatser. Helkaklat badrum med wc handfat, dusch och handdukstork. Här finns även en rymlig bastu med fönster som erbjuder utsikt mot fjällvärlden. I omgivningarna finns fina längdskidsspår, skoterleder och vandringsleder. Skid- och badbussen trafikerar i båda riktningarna endast ett stenkast bort. Spänn på skidorna vid dörren och skida ner till hållplatsen som smidigt tar dig till alla målpunkter i Sälens skidområde. I Tandådalen/Hundfjället finns allt ni behöver för en lyckad fjällsemester. I området finns både restauranger, hotell, sportbarer, pizzeria, mataffärer, café och skidshop. Den nya flygplatsen, endast 15 minuter bort, är praktiskt belägen mellan Sälen och Trysil och möjliggör snabba och smidiga resor från Stockholm, Malmö och Göteborg. Mycket goda intäktsmöjligheter via uthyrning! Välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Meijerhelmsgatan 10E, null, Örebro kommun

Meijerhelmsgatan 10E

Villa
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 195 000 kr
121 m²
5 rum
210 m² tomt

Välkommen till Meijerhelmsgatan 10E och denna trivsamma bostad som är smakfullt renoverad med fina och ljusa materialval. Genomgående ljust marmorgolv på entréplan och fint parkettgolv på övervåningen. Välkomnade hall med plats för garderob och byrå som erbjuder gott om plats för förvaring av ytterkläder. Från hallen kommer du vidare in i den stilrena köket med vita släta köksluckor, ljus marmorskiva ovan för den vackra bänkskivan i marmor. Tillsammans med de rostfria vitvarorna får du en lyxig känsla i köket. Här finns utrymme för ett matbord med plats för 4-6 personer framför fönstret som vetter mot bostadens framsida. Öppen planlösning mot bostadens vardagsrum som är i mycket bra storlek och har plats för både soffgrupp och ett stort matsalsbord. Stort fönsterparti mot baksidan som ger ett härligt ljusinsläpp på hela entréplan. Från vardagsrummet finns utgången till den mysiga trädgården med trädäck och gräsmatta. På entréplan finns även ett vackert helkaklat badrum samt tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, bänkyta och förvaringsskåp. En trappa upp möts du av ett trevlig allrum med plats för soffa och tv. Här uppe finns tre bra sovrum samt ett helkaklat badrum. På husets framsida finns plats för två bilar i carport och på parkeringsplatsen. Här finns även en uteplats samt ett rymligt förråd som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Här bor du med närhet till skolor, vårdcentral och mataffär. I närområdet finns även fina grönområden i Varbergaskogen. Till centrala Örebro är det endast ca 4 kilometer. Varmt välkommen på visning!

Markörvägen 18, Bettorp, Örebro kommun

Markörvägen 18

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3
6 318 kr/mån
20 449 kr/m²

I populära Bettorp finns denna stilrena 3:a med en härlig balkong med utsikt mot föreningens innegård. Bostaden är välplanerad med öppen planlösning och har många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, fullt utrustat kök med full maskinell komfort och en vacker bänkskiva i sten. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Välkomnade hall med gott om plats för ytterkläder i form av hatthylla, garderober och förråd. Från hallen kommer du vidare in i köket och vardagsrummet som är centralt placerade i lägenheten och bjuder in till umgänge med vänner och familj. Detta utrymme är i mycket bra storlek och har gott om plats för matbord och soffgrupp. Stora fönster i två väderstreck som ger ett fint ljus i hela bostaden. Från vardagsrummet finns utgången till den väl tilltagna balkongen med fritt läge och utsikt mot innergården. Två bra sovrum med plats för säng, garderob och skrivbord. Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns dusch med glasväggar, wc, handdukstork, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med närhet till fin natur och motionsspår. Promenadavstånd till förskola och skola. Goda kommunikationsmöjligheter till centrala Örebro med stort utbud av restauranger, butiker och nöjen. En kort tur med bil till ICA Maxi och flertalet butiker och restauranger i Boglundsängen. Även enkelt att ta sig ut på E18/20. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka tid för visning. Lars Olsson - 076 180 24 02 eller [email protected]

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kamomillgatan 8, Sörbyängen, Örebro kommun

Kamomillgatan 8

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 495 000 kr
58,6 m²
2 rum
4 849 kr/mån
25 512 kr/m²

Varmt välkommen till Kamomillgatan 8 och en mycket välplanerad lägenhet med stor uteplats och fint läge. Här bor du både nära stadspulsen och fin natur. Bostadens 58 kvm utnyttjas maximalt och erbjuder ett stort och rogivande sovrum, ett stilrent badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare samt ett socialt vardagsrum och kök med fin öppen lösning. Matplatsen som erbjuder plats för stora middagssällskap binder ihop köket och vardagsrummet på ett naturligt sätt. För dig som inte vill ta hand om en stor trädgård med ändå vill ha tillgång till en egen uteplats är det här helt rätt lägenhet. Uteplatsen erbjuder gott om plats för både loungemöbler och odlingslådor. Här bor du med närhet till det mesta. I området finns stora grönområden och golfbana. Till matbutik är det gångavstånd med både Ica Maxi och Coop i området. Till city och universitetet är det gång- och cykelavstånd. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 23