Mäklare Lars Olsson

Lars Olsson

Om mig

Lars Olsson är en av Örebros mest anlitade och rekommenderade mäklare. Han har arbetat som mäklare sedan år 2010 och har under årens lopp byggt upp ett stort kontaktnät som består av så väl återkommande kunder och nyare bekantskaper. Lars har samlat på sig flera meriterande utmärkelser genom åren, bland annat har han blivit utsedd till Örebros mest rekommenderade mäklare i 4 år.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rostagatan 8, Centralt Väster, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00

Rostagatan 8

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 095 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3
5 876 kr/mån
32 926 kr/m²

I attraktivt läge med endast några minuters promenad till stadskärnan erbjuds nu denna välplanerade och smakfulla fyra. Varmt välkommen till Rostagatan 8 och denna rymliga lägenhet med två balkonger. Lägenheten erbjuder ett modernt och trevligt hem där det bara är att flytta in. Optimal planlösning med tre bra sovrum, stort kök som har fin kontakt med vardagsrummet, gäst-wc och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenhetens två balkonger når du från vardagsrummet samt köket. Den större balkongen som har utgång från köket är inglasad och ligger med lugnt och fridfullt läge mot föreningens gröna innergård. Bostaden erbjuder goda förvaringsmöjligheter med en stor skjutdörrsgarderob i hallen och utanför badrummet. I ett av sovrummen finns en rymlig garderob med skjutdörrar. Här bor du med promenadavstånd till city, centralstation, Södra station och mataffärer. I direkt närhet finns även flera parker och vackra promenadstråk runt Svartån. Mycket goda kommunikationsmöjligheter och du tar dig snabbt ut till E18/20. Varmt välkommen till Rostagatan 8!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Henningsholmsgatan 22, null, Örebro kommun

Henningsholmsgatan 22

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 495 000 kr
90 m²
4 rum
5 263 kr/mån
27 722 kr/m²

Nu har ni möjligheten att bli ägare till en bostad med citynära läge och direkt närhet till rogivande natur. Här i det familjevänliga Ringstorp erbjuds ni nu allt ni kan önska för en bekväm vardag. Med en charmig blandning av modernt och tidlöst, uppdelat på två plan så står allt klart för att ni ska trivas direkt. Radhuset har ett attraktivt gavelläge med en lättskött, insynsskyddad tomt där ni kan skapa er egen trädgårdsdröm. Här finns ett förråd för förvaring som även ger en smidig åtkomst till trädgårdsredskapen, det ska vara enkelt att trivas! Bostadens planlösning är mycket väldisponerad och fördelad på två plan. Entréplan erbjuder härliga sällskapsytor med smakfulla färger och en genomgående charm. Köket är utrustat med alla bekvämligheter samt stilrena köksskåp i vitt som når upp till taket för ett maximalt utrymme. I köket finns plats för en mindre matgrupp för trevliga frukostmornar samt en anslutning till övriga sällskapsytor som ger plats för en större matgrupp. Här finns en känsla av öppen planlösning med utrymme för en större soffgrupp där hela familjen får plats. På entréplan finns även en WC. En trappa upp på övervåningen möts ni av ett allrum med plats för en soffa. Idag är det möblerat med en kontorsdel. Här finner ni även bostadens två sovrum och en rymlig klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i de isolerade vindsutrymmena som är i bra storlek. Vidare på detta plan finner ni även bostadens helkaklade badrum. I populära Ringstorp bor du i naturskönt område endast 10 minuter från Örebro centrum – perfekt för barnfamiljen! Här finns det goda cykel förbindelser in till centrum samt busshållplats på nära avstånd med bra avgångstider in mot Örebro city.

  • Uteplats
Djupviken 281, null, Askersunds kommun
  • Lör 4 maj kl 12:00
Djupviken 281, null, Askersunds kommun, bild 2
Djupviken 281, null, Askersunds kommun, bild 3

Djupviken 281

Villa
Askersunds kommun
Bjurfors Örebro
2 995 000 kr
126 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Nu har ni möjligheten att förvärva denna trivsamma fastighet där man tagit vara på de tidsenliga detaljerna tillsammans med den tidlöst lantlig charmen! Sjönära fastighet med närhet till mysiga badplatser. Huset erbjuder en väldisponerad planlösning om 126 kvm där sällskapsytorna med en varm och inbjudande känsla står i centrum. I entrén möts ni av ett praktiskt separat kapprum där ni kan slå er ner längst fönstren på den platsbyggda bänken som ger mängder av förvaring. Vidare in i huset möts ni av den inre hallen som bjuder in till flertalet av bostadens nedre rum. Även här finns gott om förvaring i form av smart designad förvaring under trappan. Köket som har anslutning till vardagsrummet med plats för stort matbord ger en känsla av värme, här vill man ta sitt morgonkaffe, eller umgås och skratta gott med vänner och familj under en middag. I köket finns god förvaring och arbetsyta. Köket är av en lantlig natur med vita köksluckor som når upp till taket, vitt kakel och vita väggar. Från köket når ni vardagsrummet som är i bra storlek. Här låter man de massiva träbjälkarna blottas för en karismatisk känsla. I vardagsrummet finns plats för en större soffgrupp där hela sällskapet får plats, varför inte tända en brasa i kaminen och njuta tillsammans in i småtimmarna. På entréplanet finner ni även två av bostadens sovrum som erbjuder rymlighet och ljus. Fortsättningsvis på detta plan finns även bostadens badrum som är utrustat med WC, handfat, kommod, tvättmaskin och dusch. På övervåningen möts ni av ett ljust allrum. Här finns gott om plats för barnen att leka fritt, eller varför inte skapa en arbetsyta eller ateljé. Här uppe finns bostadens tredje och fjärde sovrum. Huset är beläget på en rymlig tomt om 11 000 kvadratmeter med gräsmatta samt mängder av växter och blommor. En vacker köksträdgård för den trädgårdsintresserade. I trädgården finns flera platser att duka upp för en trevlig grillkväll en ljummen sommarkväll. Bostaden som ligger inbäddad i en naturskön och fridfull omgivning endast ett stenkast till sjön Vättern. På tomten finns här även en jordkällare, garage och snickeribyggnad. Med sitt enskilda läge är denna fastighet perfekt belägen för familjer som söker en trivsam lantlig miljö, eller för er som drömmer om den perfekta sommarbostaden. Bjud in vänner och familj för mysiga grillkvällar och svalkande kvällsdopp, eller varför inte ta en trevlig cykeltur in till Askersund centrum där ni kan ta del av fik, restauranger och publiv. Här kan du skapa ditt dröm boende med naturen som närmsta granne. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Trumpetaregatan 15A, null, Örebro kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Trumpetaregatan 15A, null, Örebro kommun, bild 2
Trumpetaregatan 15A, null, Örebro kommun, bild 3

Trumpetaregatan 15A

Lägenhet
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 795 000 kr
68,5 m²
3 rum
5 102 kr/mån
26 204 kr/m²

Välkommen till Trumpetaregatan 15A och denna trivsamma och välplanerade bostad i ett eftertraktat läge! Här bor du med närhet till city, goda kommunikationer och fina promenadstråk vid Svartån! Välkomnande och rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen i form av hatthylla samt en klädkammare. Hallen tar dig vidare in till kök, vardagsrum samt båda sovrummen. Härifrån når du även det helkaklade badrummet med wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork och tvättmaskin. Mörkt klinkergolv och vita väggar skapar en modern och tidlös känsla. Bostadens vardagsrum är i bra storlek och har utrymme för både soffgrupp och ett matbord. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som är belägen i ett fritt läge. Balkongen är i bra storlek och har plats för utemöbler. Här finns ett smart terrasstängningsystem av genomskinlig rullfolie vilket gör att den kan nyttjas även vid regn och kallare årstider. Köket har vita släta köksluckor med mörk mosaik ovanför bänkytorna. Vid köksfönstret finns plats för ett matbord. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spishäll, fläkt samt ugn. Två sovrum som båda erbjuder förvaringsutrymmen, det ena i form av två inbyggda garderober och det andra med en praktisk skjutdörrsgarderob. Lägenheten passar dig som vill bo med närhet till Resecentrum och Örebro city. Perfekt till dig som är student eller till dig som vill bo i grönskande omgivningar. Här på Trumpetaregatan bor du granne med Svartån och fina promenadstråk längs ån. Det är nära till shopping, restauranger och nöjen och det finns bra cykelvägar till Universitetet. Bra bussförbindelser och smidigt att ta sig till påfart/avfart på motorvägen. I området finns det mataffärer och parker. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
Förmansgatan 8, Öster, Örebro kommun
  • Tis 23 apr kl 17:00
Förmansgatan 8, Öster, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 8, Öster, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 8

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 995 000 kr
45 m²
1 rum
vån 7/9
2 583 kr/mån
44 333 kr/m²

Nu har ni chansen att flytta in i denna stilfulla och välplanerade etta med stor och härlig inglasad balkong! Lägenheten ligger belägen högt upp i huset på populära och trivsamma Öster med närhet till såväl citykärnan som härliga naturområden. Här erbjuds ni en modernt inredd lägenhet som har allt man kan önska i form av moderna, praktiska och tidlösa lösningar samt materialval. Ni välkomnas av en praktiskt planerad hall med goda förvaringsmöjligheter i inbyggda skjutdörrsgarderober. Intill hallen finner ni ett helkaklat och stilsäkert badrum utrustat med flertalet bekvämligheter som tvättmaskin och härlig golvvärme. Vidare in i lägenheten möts ni av de stora och öppna sällskapsytorna i kök och vardagsrum. Genom den öppna planlösningen skapas här gott om plats för umgänge med såväl vänner som familj. Köket är stilsäkert inrett i form av vita köksluckor tillsammans med en mörkare bänkskiva. Här erbjuds ni goda arbetsytor samt förvaring och njuter av full maskinell komfort. Från köket tar ni er ut på den inglasade balkongen med gott om plats för loungemöbler. Här njuter ni av härlig morgon och förmiddagssol. I anslutning till vardagsrummet finner ni en rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng. På Öster bor du perfekt placerad till det mesta Örebro har att erbjuda! På kortare promenadavstånd hittar du Wadköping, Stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån, Universitetssjukhuset, restauranger och Örebro citys puls. Välkomna att boka er visning! Kontakta ansvarig mäklare Lars Olsson på 076-180 24 02!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkmansgatan 16, Näsby, Örebro kommun

Björkmansgatan 16

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 850 000 kr
56 m²
2 rum
3 507 kr/mån
33 036 kr/m²

Varmt välkommen till Björkmansgatan 16 - en stilren lägenhet med låg avgift! Här bor man med ett mycket bra läge med närhet till Örebro Universitet, naturreservatet Oset med vackra omgivningar samt gång- och cykelavstånd till Örebro city med stort utbud av shopping, nöjen och restauranger. Välkomnande hall med parkettgolv och vita väggar. Plats för avhängning och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob med praktiskt och flexibelt Elfasystem. Från hallen kommer man vidare in i det trivsamma vardagsrummet och köket som har parkett på golvet och vita väggar. Stora fönsterpartier som ger ett fint ljusinsläpp i bostaden. Köket som är från HTH är utrustat med diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, fläkt och kyl/frys. Stor uteplats som delvis är inglasad (september 2021) och har gott om plats för utemöbler. Sovrummet är även det rymligt med gott om plats för dubbelsäng och bra förvaringsmöjligheter i form av en garderob med skjutdörrar. Helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Perfekt lägenhet för dig som vill bo i ett lugnt och trivsamt område med naturen och fina grönområden inpå knuten, närhet till allt vad staden har att erbjuda samt Örebro Universitet. I närområdet finns även mataffärer, apotek, pizzerior och Behrn Arena med stort sportutbud. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Termikgatan 45A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 45A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 925 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4
6 296 kr/mån
27 113 kr/m²

Välkomna till Termikgatan 45A och denna ljusa, välplanerade och trivsamma bostad högt upp i huset. Fantastiskt bra läge i populärt och trivsamt område. Här bor du på väldisponerade kvadratmeter med närhet till både city och fin natur. Lägenheten är genomgående och erbjuder fin utsikt både mot centrala Örebro och i söder ser du Örebros nya vattentorn. Föreningen har lagt om sina lån och justerat avgifterna. Ingen ytterligare avgiftsförändring är beslutad. Välkomnande och rymlig hall med mörkt klinker på golvet och vita väggar. Dubbelgarderob som erbjuder gott om plats för ytterkläder. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning. Den stora öppna ytan rymmer både soffgrupp och matbord samt har stora fönster och dörr till balkongen som vetter mot innergården. Köket har vita släta köksluckor och ljusgrått kakel ovanför bänkytorna. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, spishäll, fläkt och mikrovågsugn. Två sovrum i bra storlek. Det större av sovrummen har en klädkammare och stora garderober som erbjuder gott om utrymme för kläder och förvaring. Sovrummet är i mycket bra storlek och har plats för både säng och skrivbord. Sovrum 2 kan även användas som gästrum, tv-rum eller kontor om så önskas. Det helkaklade badrummet är utrustat med wc, dusch, både tvättmaskin och torktumlare. Den inglasade balkongen är rymlig och har fint utsikt över innergården från våning 4. Den skapar en vacker förlängning av vardagsrummet. Här kan du koppla av samtidigt som du beundrar den vackra utsikten mot Örebro city. Oavsett om det är morgonkaffet eller en kvällsmiddag, kommer denna inglasade balkong att bli din favoritplats i lägenheten. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Fin byggnad som producerades år 2018. Fint exklusivt trapphus med hiss direkt ner till garaget där samtliga parkeringsplatser erbjuder möjlighet att ladda elbil. Mysig innergård med plats för avkoppling och solning. Cykelrum och barnvagnsförråd finns tillgängligt. Här bor du i ett lugnt område nära till Örebro Universitet, naturområden samt citypulsen. På innergården finns även en förskola. I närområdet finns Gustavsviks golfbana, fotbollsplan samt Backahallen. Dessutom finns även Friskis & Svettis Söder, förskolor och grundskola, vårdcentral och livsmedelsbutiker inom promenadavstånd. Från Ladugårdsängen har du ca tio minuters cykelväg till Örebro city med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen! Välkomna att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Hiss
Brantströms gränd 11, Nasta - Adolfsberg, Örebro kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00

Brantströms gränd 11

Villa
Nasta - Adolfsberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
6 500 000 kr
150 + 150 m²
4 rum
1 169 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva denna rejäla familjevilla med poolområde i barnvänliga och populära Nasta! Huset ligger beläget längst in på en lugn och trivsam återvändsgata med cykelavstånd till skola och förskola. På husets baksida och poolområde njuter ni av sol större delen av dagen och ges en generöst tilltagen plats att umgås med såväl vänner som familj. Gott om plats finns för loungemöbler, solstolar samt middagsbord på den tillhörande altanen. Här finns även ett uterum vilket skapar en perfekt plats för senare kvällar. Ni välkomnas av en rymlig hall med generöst ljusinsläpp som direkt ger er en unik känsla. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i det intilliggande kapprummet med platsbyggda garderober. Från hallen tar ni er in till det väl tilltagna och moderna köket. Här är allt stilfullt och genomtänkt in i minsta detalj. Ni ges goda arbetsytor, genomtänkt förvaring och smarta funktioner. Intill köket finns plats för större matgrupp som ger utrymme för långa middagar tillsammans med familj och vänner. I öppen anslutning till matrummet är vardagsrummet som med sina stora fönster ger en ljus och social plats att hänga vid. Här finns gott om plats för större soffgruppsmöblemang. En kamin finns även centralt placerad för extra värme och ombonad. Vidare på entréplanet finner ni tre större sovrum samt ett stort badrum utrustat med dusch samt en gäst-wc i anslutning till hallen. En trappa ner finns en väl omhändertagen och inredd källare med flertalet användbara rum. Ni välkomnas av ett stort allrum med gott om plats för större soffgrupp samt möjlighet att uppföra ett ytterligare sovrum. Ni finner även ett hobbyrum, sovrum, badrum utrustat med dusch och bastu, en wc samt en praktiskt planerad tvättstuga. Tillhörande huset finns också ett rejält dubbelgarage samt uppfart med plats för flertalet bilar. Fiber finns indraget. Här bor ni med ett mycket bra och attraktivt läge i ett populärt och citynära område. Promenadavstånd till förskola, skola, matbutik, gym samt pizzeria. Bra kommunikationsmöjligheter i form av goda bussförbindelser och smidig anslutning till E20/E18. Både Örebro city och Marieberg Galleria med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen ligger inom ca fem kilometers avstånd. Varmt Välkomna med er intresseanmälan till ansvarig mäklare Lars Olsson på 076-180 24 02!

  • Plus
Myravägen 6, Adolfsberg, Örebro kommun
  • Sön 21 apr kl 14:30

Myravägen 6

Villa
Adolfsberg, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
6 750 000 kr
163 + 124 m²
4 rum
1 320 m² tomt

Välkomna till Myravägen 6 och detta välplanerade och inbjudande hus! Här bor ni med gångavstånd till skolor och förskolor, busshållplats, flera olika lekplatser, fotbollsplaner och tennisbanor. Även närhet till vårdcentral och flertalet olika mataffärer och Porsche Center. Ni välkomnas in i huset via den rymliga hallen och ser direkt en öppen planlösning med flera sociala ytor som tar er vidare in i husets hjärta – Vardagsrummet och köket. Det generösa vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp framför den platsbyggda bokhyllan. Det stora fönsterpartiet mot trädgården ger ett härligt ljusinsläpp i rummet och skapar en trivsam och inbjudande atmosfär. Helt insynsfritt. Från vardagsrummet är det öppen planlösning till bostadens kök med tillhörande matplats. Denna yta är perfekt för middagar och umgänge med vänner och familj, eller läxläsning medan kvällsmaten tillagas. Här finns en värmande och mysig vitkaklad braskamin. Från köket når ni en av husets tre uteplatser med plats för stolar och bord där ni kan dricka morgonkaffet när solen går upp. På entréplan finns tre bra sovrum, varav det största har utgång till en balkong med insynsskyddat läge och en smakfull walk-in-closet och ett stilfullt badrum ensuite. I hallen finns separat gäst-wc och ett kapprum med gott om förvaring av ytterkläder, garderober med skjutdörrar. Bostadens bottenvåning erbjuder många bra utrymmen såsom en stor spaavdelning med bastu, massagebadkar, separat wc. Duschen är förberedd för ångbastu och har dubbla duschar och sittbänk. Ett stort hobbyrum/fotostudio. Två rymliga klädkammare / förråd. Ett mysigt sovrum och en rymlig tvättstuga med tvättmaskin, plats för torktumlare och gott om förvaringsutrymme, bänkyta och garderober med skjutdörrar. Från tvättstugan finns utgång till husets dubbelgarage. Här finns även ett skyddsrum som erbjuder extra utrymme för exempelvis gym, biorum eller förvaring. Den lättskötta och grönskande utemiljön på husets insynsskyddade baksida är inbjudande och ger hela familjen gott om plats att umgås på. Här finns ett stort trädäck i olika nivåer med gott om utrymme för utemöbler där ni kan njuta av grillkvällar i kvällssolen. På husets framsida finns dubbelgarage samt parkeringsplatser. Bostadsområdet Adolfsberg är ett populärt, barnvänligt och lugnt område. I närheten av bostaden finns fotbollsplaner, tennisplaner, vårdcentral och pizzeria. Gångavstånd till busshållplats med bra förbindelser in till Örebro city med ett stort utbud av restauranger, shopping och nöjen. En kort biltur till Marieberg Galleria. Flera skolor och förskolor inom gång- och cykelavstånd.

  • Plus
Lundabacken 5C, Kumla, Kumla kommun

Lundabacken 5C

Lägenhet
Kumla, Kumla kommun
Bjurfors Örebro
895 000 kr
50,2 m²
2 rum
4 574 kr/mån
17 829 kr/m²

I populära och barnvänliga Kumla saluförs nu denna väldisponerade bostad med uteplats i härligt sydöst läge! Här bor du bekvämt med närhet till förskola, skola, matbutiker samt vackra naturområden. Ni välkomnas av en ljus och öppen hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Intill hallen finner ni även ett rymligt badrum utrustat med dusch. Vidare in når du bostadens sällskapsytor i form av kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen ger gott om plats för såväl soffgrupp som större matbord. Här finns utrymme för hela sällskapet att umgås. Från detta rum tar ni er ut på den härliga uteplatsen i strålande solläge som erbjuder plats för loungegrupp och grill. I anslutning till vardagsrummet finner ni lägenhetens rymliga sovrum med praktiska förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. Här bor ni med nära avstånd till allt ni behöver för ett bekvämt vardagsliv – både förskola, skola F-9 samt mataffär finns på gångavstånd! Matbutik, förskola, skola F-9 och busshållplats finns på bekvämt avstånd från huset. Mycket smidig anslutning till E20 mot både Örebro och Göteborg. Här bor och stormtrivs många - Välkommen att bli en av dom!

  • Plus
  • Uteplats
Kamomillgatan 6, Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Tis 23 apr kl 16:00

Kamomillgatan 6

Lägenhet
Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 250 000 kr
58,6 m²
2 rum
vån 1
5 091 kr/mån
21 331 kr/m²

På Kamomillgatan 6 finns nu en stilren och modern lägenhet till salu. En trappa upp med fri utsikt utan insyn ligger denna perfekt planerade tvåa med stor balkong. Lägenheten är extremt välplanerad med kvadratmetrarna på rätt ställe. Här erbjuds du ett socialt kök och vardagsrum med stora umgängesytor. Den rymliga matplatsen binder ihop de två delarna på ett naturligt och fint sätt. Sovrummet rymmer både dubbelsäng, förvaringsmöbler och skrivbord om så önskas. I direkt anslutning till sovrummet finns en stor walk-in-closet. Badrummet har snyggt kakel på väggarna och klinker på golvet. Här finns duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Den stora balkongen når du från både vardagsrummet och sovrummet. Här finns gott om plats för utemöbler. Här bor du med närhet till det mesta. I området finns stora grönområden och golfbana. Till matbutik är det gångavstånd med både Ica Maxi och Coop i området. Till city och universitetet är det gång- och cykelavstånd. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Golfgatan 11, Lanna, Lekebergs kommun

Golfgatan 11

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
6 295 000 kr
164 + 21 m²
6 rum
1 156 m² tomt

På stor tomt med fantastiskt läge erbjuds nu denna generöst tilltagna villa i populära och barnvänliga Lanna! Vi hälsar er varmt välkomna till Golfgatan 11, här möts ni av en planlösning som imponerar, genomgående smakfulla materialval och ett fantastiskt ljusinsläpp. Nu har ni chansen att flytta in i ett välskött hem med gott om yta för hela familjen samt närhet till både skola och förskola. Den stora tomten erbjuder sol under större delen av dagen vilket ger utrymme för många soliga dagar och sena kvällar på såväl husets altan som i det väl tilltagna uterummet eller i spabadet. På baksidan finns även ett mysigt gästrum i en separat byggnad. Entréplanet har genomgående social planlösning där kök och vardagsrum utgör hemmets hjärta, med goda sällskapsytor. Det högkvalitativa och stilsäkert inredda köket från Ballingslöv är fullt utrustat med en trevlig köksö som skapar en naturlig plats att umgås kring. Intill köket finner ni en större matplats som rymmer hela sällskapet. Vidare finner ni det härliga vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp. Här ges ett fantastiskt ljusinsläpp genom stora fönsterpartier vilket skapar ett naturligt ljusflöde till hela hemmet. En fantastisk eldstad som ger värme och skapar en mysig atmosfär i rummet. I husets andra del finns den mer privata delen i form av master bedroom med egen walk in closet samt eget badrum med utgång till husets baksida med spabad. Det finns även ytterligare två sovrum, ett allrum, ett helkaklat och stilsäkert badrum utrustat med dusch, samt en praktiskt planerad tvättstuga med separat groventré. På husets framsida finns en större uppfart med plats för flertalet bilar. Intill entrén ges utrymme för mindre loungegrupp samt middagsbord om så önskas. Fiber finns installerat. Här bor du i natursköna omgivningar med inslag av vatten, siluetten av Kilsbergen, en av Sveriges finaste golfbanor och ett rikt djurliv. Runt hörnet finns skola samt bollhall, även förskolor finns i området. Lanna är ett tryggt och familjevänligt område endast 15 minuter från Örebro centrum. Närhet till Ånnaboda med vandringsleder, fiske och vintertid skidspår samt skridskobana med mera. Med bra kommunikationer och fantastiska fritidsmöjligheter ger området en mycket attraktiv boendemiljö både för den friluftsintresserade, golfentusiasten och barnfamiljen. Varmt välkomna med Er intresseanmälan till ansvarig mäklare Lars Olsson, 076-180 24 02!

Begoniagatan 13, Mellringe, Örebro kommun
Begoniagatan 13, Mellringe, Örebro kommun, bild 2
Begoniagatan 13, Mellringe, Örebro kommun, bild 3

Begoniagatan 13

Villa
Mellringe, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 995 000 kr
102 + 100 m²
4 rum
617 m² tomt

Välkommen till Begoniagatan 13 i populära och barnvänliga Mellringe! Snart har du möjlighet att förvärva detta välskötta och välplanerade hus. Med en yta på 102 kvadratmeter på entréplan och ytterligare 100 kvadratmeter i källaren erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. På entréplanet finns tre bra sovrum, stort vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matbord samt kök med en praktisk och fin köksö som erbjuder sittplatser, vilket ger utmärkta möjligheter för både umgänge och middagar med familj och vänner. På detta våningsplan finns även ett badrum med dusch och wc samt en separat gäst-wc. Den välkomnande atmosfären och det naturliga ljuset som flödar genom fönstren ger en behaglig och hemtrevlig känsla. Källarvåningen erbjuder en trivsam gillestuga, kontorsyta samt ytterligare tre sovrum som kan anpassas efter dina behov. Här finns gott om plats för exempelvis arbetsrum, hobbyutrymmen eller en avskild gästsvit. Oavsett hur du väljer att använda dessa utrymmen, kan du vara säker på att de kommer att bidra till extra flexibilitet i ditt nya hem. I källaren finns även en härlig avdelning med bastu, dusch och badkar. En fördel med denna fastighet är dess hörntomt, vilket ger extra utrymme och möjligheter för trädgårdsaktiviteter och utomhusunderhållning. I trädgården finns tre olika uteplatser där du kan njuta av sol hela dagen. Här finns också ett praktiskt garage där du kan skydda din bil från väder och vind samt ett förråd. Ett inglasat uterum är också ett härlig tillägg till denna bostad och ger dig möjlighet att njuta av trädgården även under regniga dagar. Läget på Begoniagatan är perfekt för dig som söker närhet till både stadsliv och natursköna omgivningar. Med endast cirka fem kilometer till centrala Örebro har du alla bekvämligheter och service inom räckhåll. Samtidigt kan du njuta av den lugna och familjevänliga atmosfären som Mellringe erbjuder. I närområdet finns skola, mataffär, apotek och vårdcentral. Tveka inte att ta tillfället i akt och bli ägare till detta fantastiska hus på Begoniagatan i Mellringe. Kontakta ansvarig mäklare för mer information eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta ditt drömhem!

  • Premium
Förmansgatan 10, Öster, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 16:00
Förmansgatan 10, Öster, Örebro kommun, bild 2
Förmansgatan 10, Öster, Örebro kommun, bild 3

Förmansgatan 10

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
2 295 000 kr
57 m²
2 rum
3 403 kr/mån
40 263 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva denna inbjudande och stilrena lägenhet med riktigt bra läge i ett nytt och trivsamt område på Öster! Välkomna till Förmansgatan 10 - optimalt belägen mellan City och vackra naturområden! Här erbjuds en bostad om 57 kvadratmeter, fördelat på två rum och kök, där de sociala sällskapsytorna tillåts att ta plats. Generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier, fantastik takhöjd om hela 3,3 meter och stilsäkra materialval skapar tillsammans en perfekt helhet! Modernt och ljust kök i vinkel med påkostad köksinredning och vitvaror. Köket fortsätter över i de inbjudande och sociala ytorna i vardagsrumsdelen där det ryms både soffa och matbord. Här finns utgång till ett inglasat uterum med gott om plats för utemöbler. Stort sovrum med klädförvaring i rymlig skjutdörrsgarderob och utgång till uterummet som vetter mot den fina innergården. Dessutom finns ett smakfullt helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en gemensam takterrass med växthus som kan nyttjas. Här bor du med närhet till det mesta Örebro har att erbjuda! På promenadavstånd hittar du Wadköping, Stadsparken, vackra promenadstråk längs Svartån, Universitetssjukhuset, restauranger och Örebro citys puls. Välkomna att boka er visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hjortstigen 4B, Hundfjället/Tandådalen, Malung-Sälens kommun

Hjortstigen 4B

Lägenhet
Hundfjället/Tandådalen, Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
4 495 000 kr
90,4 + 16,6 m²
6 rum
4 459 kr/mån
49 723 kr/m²

Högt upp på Orrliden med vacker utsikt har ni nu möjlighet att förvärva detta drömfjällboende i två plan med uteplats med skönt spabad! Från altanen som har härligt söderläge har du vacker utsikt mot skidbackarna. Bostaden har ett mycket bra läge i området och gränsar mot ett skogsparti som ger ett privat läge. Njut av det vackra och böljande vinterlandskapet medan ni kopplar av i spabadet. Här erbjuds ni alla faciliteter som ni kan tänkas önska för en helt perfekt fjällvistelse så som två helkaklade badrum varav ett med bastu, stora sociala ytor med plats för vänner och familj, värmande kamin och absolut närhet till både längdskidspår och skoterleder precis invid huset. Huset erbjuder en inbjudande atmosfär med stora fönster samt fransk balkong som släpper in naturligt ljus. Socialt vardagsrum med öppen planlösning mot det moderna och stilrena Marbodalköket. Den generösa takhöjden ger en härlig känsla av rymd i detta rum, tillsammans med kaminen skapas en perfekt plats att samlas på för mysiga middagar och umgänge med vänner och familj efter en lång dag i skidbacken. På övre plan finns två sovrum i bra storlek samt ett helkaklat badrum med wc, handfat och dusch. På nedre plan finns en praktisk hall med gott om plats för avhängning och förvaring av skidkläder och hjälmar. Här finns även bra bänkyta, garderob, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare samt torkskåp och en extra kyl. På detta våningsplan finns tre rum som kan användas som sovrum om så önskas. Nuvarande ägare nyttjar två av rummen som sovrum och det tredje som ett extra allrum. Med nuvarande möblering finns 12 sovplatser. Helkaklat badrum med wc handfat, dusch och handdukstork. Här finns även en rymlig bastu med fönster som erbjuder utsikt mot fjällvärlden. I omgivningarna finns fina längdskidsspår, skoterleder och vandringsleder. Skid- och badbussen trafikerar i båda riktningarna endast ett stenkast bort. Spänn på skidorna vid dörren och skida ner till hållplatsen som smidigt tar dig till alla målpunkter i Sälens skidområde. I Tandådalen/Hundfjället finns allt ni behöver för en lyckad fjällsemester. I området finns både restauranger, hotell, sportbarer, pizzeria, mataffärer, café och skidshop. Den nya flygplatsen, endast 15 minuter bort, är praktiskt belägen mellan Sälen och Trysil och möjliggör snabba och smidiga resor från Stockholm, Malmö och Göteborg. Mycket goda intäktsmöjligheter via uthyrning! Välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Meijerhelmsgatan 10E, null, Örebro kommun

Meijerhelmsgatan 10E

Villa
Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 195 000 kr
121 m²
5 rum
210 m² tomt

Välkommen till Meijerhelmsgatan 10E och denna trivsamma bostad som är smakfullt renoverad med fina och ljusa materialval. Genomgående ljust marmorgolv på entréplan och fint parkettgolv på övervåningen. Välkomnade hall med plats för garderob och byrå som erbjuder gott om plats för förvaring av ytterkläder. Från hallen kommer du vidare in i den stilrena köket med vita släta köksluckor, ljus marmorskiva ovan för den vackra bänkskivan i marmor. Tillsammans med de rostfria vitvarorna får du en lyxig känsla i köket. Här finns utrymme för ett matbord med plats för 4-6 personer framför fönstret som vetter mot bostadens framsida. Öppen planlösning mot bostadens vardagsrum som är i mycket bra storlek och har plats för både soffgrupp och ett stort matsalsbord. Stort fönsterparti mot baksidan som ger ett härligt ljusinsläpp på hela entréplan. Från vardagsrummet finns utgången till den mysiga trädgården med trädäck och gräsmatta. På entréplan finns även ett vackert helkaklat badrum samt tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, bänkyta och förvaringsskåp. En trappa upp möts du av ett trevlig allrum med plats för soffa och tv. Här uppe finns tre bra sovrum samt ett helkaklat badrum. På husets framsida finns plats för två bilar i carport och på parkeringsplatsen. Här finns även en uteplats samt ett rymligt förråd som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Här bor du med närhet till skolor, vårdcentral och mataffär. I närområdet finns även fina grönområden i Varbergaskogen. Till centrala Örebro är det endast ca 4 kilometer. Varmt välkommen på visning!

Örnstigen 10, null, Malung-Sälens kommun
  • Sön 21 apr

Örnstigen 10

Villa
Malung-Sälens kommun
Bjurfors Örebro
3 795 000 kr
81 + 20 m²
4 rum
1 692 m² tomt

I det mysiga fjällområdet på Köarskär finns nu detta charmiga fjällsemesterboendet till salu! Stugan utgör en perfekt kombination av avslappnad atmosfär och modern bekvämlighet. Med sitt idylliska läge erbjuder denna fastighet en otrolig möjlighet att njuta av naturens skönhet året runt. Huset har en social planlösning med ett stort vardagsrum som har plats för hela familjen samt öppen planlösning till köket. Här finns en härlig eldstad som ger skön värme under kyliga vinterkvällar och skapar en härlig atmosfär i hemmet. I vardagsrummet finns gott om plats för både soffa och ett stort matbord som erbjuder plats för både vänner och familj, perfekt för avkoppling efter en dag fylld med aktiviteter. På entrévåningen finns även tre rymliga sovrum med samt en toalett. Det större av sovrummen har ett stort fönsterparti mot baksidan där du kan njuta av utsikten mot vackra och snötyngda granar. För avkoppling och välbefinnande finns en bastu på nedre våningen, komplett med dusch och wc. Dessutom finns bekvämligheter som tvättmaskin och torkskåp, vilket gör vistelsen både praktisk och bekväm. Bostaden är belägen vid Gammelgården i Högfjället som är ett perfekt område för den som älskar aktiviteter i fjällen oavsett årstid. Närheten till naturen och med ett ostört läge är du endast 1,5 kilometer från närmsta lift som tar dig antingen till Högfjällshotellet eller Lindvallen och dess utbud av skidbackar och upplevelse bad till hotell, butiker och restauranger. För längdskidåkningsentusiasten är närheten till Gubbmyrens längdskidspår en stor fördel. Även sommaren växer i Sälen och aldrig har närheten till natur, lugn och friskluft varit enklare. Med ett omfattande nätverk av cykelleder passar Sälen utmärkt både för nybörjaren och för dig som är mer erfaren. För den vane vandraren finns orörd natur i massor att upptäcka och för nybörjaren är utbudet av utmärkta leder stort. Till Sälens nya flygplats Scandinavian Mountains Airport är det cirka 25 kilometer. Kontakta ansvarig mäklare för att boka tid för visning. Lars Olsson 076 180 24 02 eller [email protected]

  • Plus
Markörvägen 18, Bettorp, Örebro kommun

Markörvägen 18

Lägenhet
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3
6 318 kr/mån
20 449 kr/m²

I populära Bettorp finns denna stilrena 3:a med en härlig balkong med utsikt mot föreningens innegård. Bostaden är välplanerad med öppen planlösning och har många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, fullt utrustat kök med full maskinell komfort och en vacker bänkskiva i sten. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Välkomnade hall med gott om plats för ytterkläder i form av hatthylla, garderober och förråd. Från hallen kommer du vidare in i köket och vardagsrummet som är centralt placerade i lägenheten och bjuder in till umgänge med vänner och familj. Detta utrymme är i mycket bra storlek och har gott om plats för matbord och soffgrupp. Stora fönster i två väderstreck som ger ett fint ljus i hela bostaden. Från vardagsrummet finns utgången till den väl tilltagna balkongen med fritt läge och utsikt mot innergården. Två bra sovrum med plats för säng, garderob och skrivbord. Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns dusch med glasväggar, wc, handdukstork, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du med närhet till fin natur och motionsspår. Promenadavstånd till förskola och skola. Goda kommunikationsmöjligheter till centrala Örebro med stort utbud av restauranger, butiker och nöjen. En kort tur med bil till ICA Maxi och flertalet butiker och restauranger i Boglundsängen. Även enkelt att ta sig ut på E18/20. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att boka tid för visning. Lars Olsson - 076 180 24 02 eller [email protected]

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Åby 401, Ekeby, Kumla kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Åby 401

Villa
Ekeby, Kumla kommun
Bjurfors Örebro
6 595 000 kr
225 m²
6 rum
2 785 m² tomt

Välkomna till Åby 401 och detta underbara hus. Här bor du i ett härligt läge med fantastisk utsikt över öppna landskap. Den stora altanen i syd/väst-läge erbjuder många sköna soltimmar tills solen går ner bakom Kilsbergen. En perfekt plats att tillbringa sommarkvällar på med vänner och familj. Huset färdigställdes 2022 och erbjuder ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Bostaden är välplanerad och har smarta genomtänkta lösningar och vackra detaljer valda med omsorg, samt vitvaror av hög kvalité. Dimbara spotlights infällda i alla fönstersmygar. Stora sällskapsytor på båda våningarna samt väl tilltagna sovrum med gott om plats för säng, skrivbord samt garderober. Bostadens största sovrum har en rymlig walk in closet. Skön golvvärme via bergvärmepump på både entréplan och övervåningen. Du välkomnas in i huset via den ljusa och rymliga hallen som tar dig vidare in i bostadens fantastiska kök. Köket är rymligt och har gott om förvaringsutrymmen och bänkyta. Köksö med inbyggd vinkyl, skåp, disko samt plats för barstolar på ena sidan. I köket finns även utrymme för matbord med plats för 6 personer framför fönsterpartiet som erbjuder vackra vyer över öppet landskap. Intill köket finns den lyxigt stora tvättstugan med groventré. Här finns skåp, garderober samt stor bänkyta vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda i tvättstugan. Åt andra hållet från köket kommer du till matplatsen som har öppen planlösning till det inbjudande vardagsrummet med härlig takhöjd och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. På entréplan finns även ett rejält sovrum samt ett helkaklat badrum i mycket smakfulla materialval. En trappa upp möts du av ett mysigt allrum som har plats för en arbetshörna. Här uppe finns tre sovrum som alla är i mycket bra storlek och kan enkelt möbleras med säng, skrivbord och garderober om så önskas. Det största sovrummet har en privat walk in closet på hela 10 kvadratmeter. Detta utrymme skulle även kunna göras om till kontor, sovrum eller annat vid behov. Bostadens andra sovrum har samma vackra stil som det på entréplan. Perfekt för familjen som vill bo i ett lugnt och lantligt läge men ändå med närhet till både Kumla och Örebro med stort utbud av restauranger, shopping och nöjen. Från huset är det närhet till skola, förskola och livsmedelsbutik. Här finns även fin natur att cykla och promenera i. Även närhet till busshållsplats med regelbunden kommunikation till Örebro. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Plus
Fåsjövägen 10, null, Nora kommun

Fåsjövägen 10

Villa
Nora kommun
Bjurfors Örebro
1 795 000 kr
92 + 11 m²
5 rum
1 629 m² tomt

Välkommen till Fåsjövägen 10 - ditt drömboende i underbar natur vid Fåsjön! Nu finns möjlighet att bli ägare till detta trivsamma fritidshus med åretrunt standard, perfekt beläget intill den vackra Fåsjön. Här kan du njuta av naturen och lugnet. Med endast en kort promenad når du sjön och en fin sandstrand, vilket ger dig möjlighet att koppla av och njuta av soliga dagar vid vattnet. Detta rymliga fritidshus erbjuder dig fyra sovrum, vilket ger gott om utrymme för både familjen och gäster. Ett stort och välutrustat kök med gott om plats för ett stort matbord framför fönstret som erbjuder vacker utsikt. Vardagsrummet är inrett med en mysig eldstad, perfekt för att skapa en varm och inbjudande atmosfär under de kallare årstiderna. Från vardagsrummet har du även direkt utgång till altanen, där du kan njuta av den friska luften och utsikten mot sjön och över den grönskande trädgården. Huset är utrustat med ett badrum med dusch och tvätt samt en separat wc, vilket gör det praktiskt och bekvämt för både dig och dina gäster. Både badrummet och toaletten är renoverade 2019. Läget på Fåsjövägen 10 är enastående. Med endast knappa 5 mil till centrala Örebro har du allt du behöver inom räckhåll, inklusive shopping, restauranger och kulturella aktiviteter. Dessutom är det bara cirka 1,5 mil till Nora, en charmig stad med anrik historia och mysig atmosfär. Till Stockholm är det ungefär 22 mil. Området kring Fåsjön bjuder på enastående natur, perfekt för friluftsentusiaster och naturälskare. Här finns det möjlighet till sköna promenader, cykelturer eller en kanottur på sjön. Fåsjövägen 10 erbjuder dig ett perfekt tillfälle att förvärva ett fritidshus med åretrunt standard och fantastiskt läge. Möjligheten att bo nära naturen samtidigt som du har närheten till större städer gör detta till ett drömboende för både avkoppling och bekvämlighet. I området finns en fin fotbollsplan som ingår i samfälligheten. Varmt välkomna på visning av detta paradis!

  • Plus
Grenadjärgatan 3N, Norr, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Grenadjärgatan 3N

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 695 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 402 kr/mån
30 818 kr/m²

Vi hälsar er varmt välkomna till Grenadjärgatan 3N och denna stilfulla tvåa med härlig balkong i strålande söderläge! Lägenheten har genomgående stilsäkra och moderna materialval vilket ger en trevlig atmosfär tillsammans med ett fint ljusinsläpp. Bostadens 55kvm är välplanerade och erbjuder stora och sociala ytor i såväl kök som vardagsrum. Här finns plats för hela sällskapet! Det stilsäkra och fullt utrustade köket har inredning i form av vita släta luckor tillsammans med en mörkare bänkskiva. Intill köket finner ni plats för större matgrupp, vilket gör det enkelt att bjuda över såväl vänner som familj på härliga middagar. Vidare tar ni er in i det trivsamma och öppna vardagsrummet med gott om plats för större soffgrupp. Här tar ni er även ut på den härliga balkongen som vetter i strålande söderläge där ni njuter av alla dagens soltimmar. Balkongen rymmer såväl en loungegrupp som middagsbord om så önskas. I lägenheten finner ni även ett väl tilltaget sovrum med praktisk klädförvaring i skjutdörrsgarderober samt ett helkaklat badrum utrustat med badkar, tvättmaskin samt torktumlare. I badrummet finns gott om förvaring samt arbetsyta. Här bor du ett stenkast från vackra Rynningeviken och på gångavstånd når ni även Örebros citypuls. Bekvämt avstånd till USÖ och campusområdet. Området är poulärt, barnvänligt och centrumnära. Här finns förskolor, skolor, idrottsplats, mataffär, gym, Jeremiabageriet och pizzeria. Absolut närhet till vacker natur med. Promenad- och cykelavstånd till Rynningeviken, naturreservatet Oset, Naturens hus och motionsspår. Med cykel når du USÖ och centrum med all service man kan önska sig. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Tunbohässle 1:216, null, Hallsbergs kommun

Tunbohässle 1:216

Tomt
Hallsbergs kommun
Bjurfors Örebro
995 000 kr
1,8 ha tomt

Stor fastighet med närhet till sjön Tisaren! Perfekt läge med endast 15 minuter till Hallsberg och endast 40 minuter från centrala Örebro. Denna fantastiska tomt erbjuder en idyllisk och naturskön omgivning som passar perfekt för den som älskar naturen och vill njuta av lugnet. Inom gång- och cykelavstånd når du Tisarbaden, även närhet till Tisarstrand för trevliga utflykter. Här blir somrarna en fröjd, och du kommer att ha möjlighet att skapa din drömbostad. Tomten erbjuder en generös yta som ger utrymme för både hus och trädgård, och du kan designa ditt eget paradis. Positivt förhandsbesked finns för enbostadshus och garage. Området runt tomten har rogivande natur med grönskande skogar och frisk luft. Det är den perfekta platsen för naturälskaren och den som vill ha en avkopplande och fridfull tillvaro. Så om du drömmer om att bygga ditt eget hem på en vacker tomt med närhet till sjön Tisaren, då är detta den perfekta möjligheten för dig. Anmäl ditt intresse redan idag för mer information och ta steget mot att förverkliga din dröm om den perfekta bostaden!

Kamomillgatan 8, Sörbyängen, Örebro kommun

Kamomillgatan 8

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 495 000 kr
58,6 m²
2 rum
4 849 kr/mån
25 512 kr/m²

Varmt välkommen till Kamomillgatan 8 och en mycket välplanerad lägenhet med stor uteplats och fint läge. Här bor du både nära stadspulsen och fin natur. Bostadens 58 kvm utnyttjas maximalt och erbjuder ett stort och rogivande sovrum, ett stilrent badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare samt ett socialt vardagsrum och kök med fin öppen lösning. Matplatsen som erbjuder plats för stora middagssällskap binder ihop köket och vardagsrummet på ett naturligt sätt. För dig som inte vill ta hand om en stor trädgård med ändå vill ha tillgång till en egen uteplats är det här helt rätt lägenhet. Uteplatsen erbjuder gott om plats för både loungemöbler och odlingslådor. Här bor du med närhet till det mesta. I området finns stora grönområden och golfbana. Till matbutik är det gångavstånd med både Ica Maxi och Coop i området. Till city och universitetet är det gång- och cykelavstånd. Välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 23