Mäklare Gabriel Damar

Gabriel Damar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Nobelgatan 30C, Väster, Örebro kommun
  • Tis 6 aug kl 17:00
Västra Nobelgatan 30C, Väster, Örebro kommun, bild 2
Västra Nobelgatan 30C, Väster, Örebro kommun, bild 3

Västra Nobelgatan 30C

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 195 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3/3
3 394 kr/mån
32 297 kr/m²

Välkommen till Västra Nobelgatan 30C och denna stilrena bostad i ett perfekt läge med gångavstånd till Örebros stadskärna! Genomgående fina parkettgolv och vita väggar och med en mysig balkong som erbjuder många soltimmar i söderläge. In i bostaden möts man av köket i öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. Den generösa takhöjden på 2,7 m gör att bostaden känns större än dom 37 kvadratmetrarna den är. Det stilrena köket är utrustat med allt man kan tänkas önska. Vardagsrummet ger plats åt soffgrupp och även en mindre kontorshörna, fint ljusinsläpp i soligt söderläge. Härifrån når man även balkongen där många timmar sent inpå kvällen kan avnjutas. Sovrummet finns i anslutning till vardagsrummet och har gott om plats för säng och annat möblemang. Helkaklat och rymligt badrum som nås från hallen, utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, spotlights i tak och skön golvvärme. - En perfekt första bostad för studenten eller som första lägenhet! Föreningen har en gemensam innergård och till lägenheten hör två förråd. Lägenheten är belägen centralt Väster. Härifrån kan du snabbt och smidigt kan ta dig till stadskärnan - till fots, med cykel eller med buss. I närheten finns allt du kan tänkas behöva: bank, apotek, caféer, konditorier, pizzerior, restauranger och klädbutiker samt mataffärer. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Gabriel Damar vid intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Olaigatan 32C, Centralt, Örebro kommun
  • Budgivning pågår
Olaigatan 32C, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Olaigatan 32C, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Olaigatan 32C

Villa
Centralt, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
19 500 000 kr
374 + 170 m²
9 rum
730 m² tomt

På en ståtlig gata med enastående läge, reser sig den vackra patriciervillan på ett storslaget sätt. Detta är ett sällsynt tillfälle att förvärva en fastighet med representativ karaktär på en mycket attraktiv adress. Det stora huset uppfördes 1924 och har en fantastisk kombination av tidsenliga inslag tillsammans med modern stil. Det karaktärsfyllda huset bjuder in till 374 kvm välplanerad boyta med nio rum och kök. Tidsenliga detaljer såsom stuckaturer, ljuvlig fiskbensparkett, generösa fönsterpartier och rejäl takhöjd är bara några av husets många fina egenskaper. Den ursprungliga stilen har bibehållits genom varsam renovering. Gemensamt för bostaden är de gedigna och påkostade materialen som genomsyrar hela huset. Nyare tillförda material är noga utvalda för att matcha villans eleganta och påkostade stilspråk. Redan vid entrén är villans intryck pampigt. Innanför dörrarna möts besökaren av det naturliga ljuset och de generösa ytorna. Huvudentrén leder genom vackra dubbeldörrar in till den stora salongen med en vacker kakelugn. I anslutning till garaget finns groventrén med hall planerad in i minsta detalj med platsbyggd förvaring och sittbänk. Vidare stoltserar villan med sociala ytor med tre rum i fil. Här finns kök, vardagsrum och matplats med utgång till husets terrass och trädgård. Ett spektakulärt ljusflöde, luftig volym och en mäktig takhöjd. Hemmet är representativt och andas elegans i perfekt i kombination med värme och hemtrevnad. Villans kök har högkvalitativ inredning från Claesson kök i dimgrå kulör med bänkskivor i granit och mörkbetsad ek. Här finns handgjort kakel med målning från en lokal tillverkare samt en köksö som ger utrymme för både förvaring och socialt umgänge. Köket är modernt och fullt utrustat med genomgående genomtänkta detaljer. En trappa upp finns den mer privata delen i form av fyra sovrum, två badrum, walk in closet samt allrum med vackra dubbeldörrar ut till den vidsträckta balkongen. Här finns ansenlig takhöjd, spegeldörrar, bröstpaneler, stuckatur, och detaljskurna listverk. Master bedroom erbjuder en walk in closet med platsbyggd förvaring samt en härlig heltäckningsmatta på golv. Från sovrummet nås en separat balkong. I källaren finns en välutrustad tvättstuga samt flertal rum som i dagsläget nyttjas som extra förvaringsutrymme. Ett stenkast från Örebro slott, centrum, Universitetssjukhuset och Svartån ligger denna villa perfekt belägen på en sparsamt trafikerad gata. Med hela stadens puls runtom hörnet bor ni med en egen skyddad oas att njuta av soliga sommardagar och sena kvällar i ett fantastiskt sydöst läge. Här omges ni av en grönskande trädgård med fruktträd och en hög häck för insynsskydd. Kontakta ansvarig mäklare Gabriel Damar för mer information.

  • Premium
Fagersand 32, null, Gullspångs kommun

Fagersand 32

Tomt
Gullspångs kommun
Bjurfors Örebro
450 000 kr
1 268 m² tomt

Nu saluförs äntligen 16 sjönära tomter i det populära området Fagersand med ett idylliskt läge intill sjön Skagern. Här bor ni bara ett stenkast från den kilometerlånga sandstranden och den omgivande naturen. Området är detaljplanerat och erbjuder byggklara tomter med generös byggrätt om 25% av tomtarean. Här kan man bygga 1-plans hus och 1 ½ plans hus. Tomterna är inte kopplade till någon husleverantör vilket gör att ni kan välja fritt bland husmodeller. Fagersand ligger beläget cirka 9 km utanför samhället Hova där du finner flertalet butiker, restauranger samt apotek. Tomterna 3, 10, 13 och 14 är sålda. Pris per tomt: Tomt 1: 500 000kr Tomt 2: 550 000kr Tomt 3-4: 600 000kr Tomt 5: 550 000kr Tomt 6: 500 000kr Tomt 7-16: 450 000kr Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Gabriel Damar för mer info!

  • Plus
Oljevägen 4, Öster, Örebro kommun
Oljevägen 4, Öster, Örebro kommun, bild 2
Oljevägen 4, Öster, Örebro kommun, bild 3

Oljevägen 4

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 600 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/2
3 600 kr/mån
47 059 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade etta med härlig balkong! Lägenheten är byggd i genomgående moderna och smakfulla materialval. Lägenheten har snedtak med generös takhöjd och genomgående golvvärme. Fint kök med köksö och sovalkov intill fönster. Vardagsrummet är rymligt med spotlights i tak och plats för favoritsoffan. Det helkaklade badrummet är fullt utrustat. Här bor du med gångavstånd till allt du kan önska dig. Förutom citykärnan och Universitetssjukhuset med Campus USÖ har du även gångavstånd till Gamla Stan, Stadsparken, Småbåtshamnen, Naturens Hus och Rynningeviken. Föreningen innefattar ett tvåvåningshus med källare, bestående av fyra lägenheter och en lokal: - 4:a om 106 kvm varav 54 kvm på entréplan med balkong mot ån och uteplats i markplan, inklusive inrett källarplan i hög standard om 52 kvm. Utgångspris 3 400 000 kr, avgift 5 600 kr/mån. - 2:a om 54 kvm på övre plan med generös takhöjd och balkong mot ån. Utgångspris 3 000 000 kr, avgift 4 100 kr/mån. - 1:a om 34 kvm på entréplan med balkong. Utgångspris 1 500 000 kr, avgift 3 600 kr. - 1:a om 34 kvm på övre plan med generös takhöjd och balkong. Utgångspris 1 600 000 kr, avgift 3 600 kr. Lokal i källarplan med badrum om 13 kvm. Utgångspris 700 000 kr. Avgift 1 100 kr. Kontakta fastighetsmäklare Gabriel Damar för mer information!

  • Premium
Oljevägen 4, Öster, Örebro kommun
Oljevägen 4, Öster, Örebro kommun, bild 2
Oljevägen 4, Öster, Örebro kommun, bild 3

Oljevägen 4

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 400 000 kr
54 + 52 m²
4 rum
vån 1/2
5 600 kr/mån
62 963 kr/m²

Ta chansen att bo i natursköna omgivningar, precis intill vackra promenadstråk och närheten till allt man kan önska sig och dessutom i ett nybyggt bostadshus. Denna lägenhet är totalt 106 kvm inklusive ett källarplan med full takhöjd och hög standard. Lägenheten vetter mot sydväst och har fönster och balkong med utsikt mot ån. Intill balkongen har du en trappa ner till din uteplats där du också kan ha utemöbler, endast några meter från vattnet. Lägenheten går i smakfull och modern stil med sober färgsättning och fina spröjsade fönster som släpper in gott om naturligt ljus. Modernt kök med matplats intill fönster med rogivande utsikt mot ån. Här har du utgången till balkong och uteplats. Även i vardagsrummet finns fönster med utsikt mot ån. Köket har full maskinell komfort och badrummet är helkaklat. Genomgående golvvärme i hela lägenheten. Till lägenheten hör ett källarplan om 52 kvm som man når både via interntrapp i lägenheten eller via trapphuset med egen ingång. Källarplanet är 52 kvm och har en stor öppen yta. I denna yta finns även utrymme för att bygga ett kök då det är förberett. I källarplanet finns även ett separat rum och fullt utrustat badrum. Här bor du med gångavstånd till allt du kan önska dig. Förutom citykärnan och Universitetssjukhuset har du även gångavstånd Gamla Stan, Stadsparken, Småbåtshamnen, Naturens Hus och Rynningeviken. Föreningen innefattar ett tvåvåningshus med källare, bestående av fyra lägenheter och en lokal: - 4:a om 106 kvm varav 54 kvm på entréplan med balkong mot ån och uteplats i markplan, inklusive inrett källarplan i hög standard om 52 kvm. Utgångspris 3 400 000 kr, avgift 5 600 kr/mån. - 2:a om 54 kvm på övre plan med generös takhöjd och balkong mot ån. Utgångspris 3 000 000 kr, avgift 4 100 kr/mån. - 1:a om 34 kvm på entréplan med balkong. Utgångspris 1 500 000 kr, avgift 3 600 kr. - 1:a om 34 kvm på övre plan med generös takhöjd och balkong. Utgångspris 1 600 000 kr, avgift 3 600 kr. Lokal i källarplan med badrum om 13 kvm. Utgångspris 700 000 kr. Avgift 1 100 kr. Kontakta fastighetsmäklare Gabriel Damar för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5