Mäklare Marcus Bergdahl

Marcus Bergdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vadsgatan 15, null, Hallsbergs kommun

Vadsgatan 15

Villa
Hallsbergs kommun
Bjurfors Örebro
1 595 000 kr
120 + 72 m²
3 rum
944 m² tomt

På en fridfull gata, omringad av vackra träd och grönska, står detta charmiga tegelhus som bjuder in till ett liv i harmoni och komfort. Med sitt rymliga garage och möjligheten att förverkliga sina drömmar om ett perfekt boende, är detta hus en pärla att kalla sitt hem. Stig in genom den välkomnande entrén där en tambur leder dig till en rymlig hall. Här finns gott om plats för avhängning av kläder och tillgång till både övervåningen och källaren. Köket på entréplanet är generöst tilltaget och erbjuder utrymme för en matgrupp där familjen kan samlas för härliga måltider. Det stora vardagsrummet inbjuder till avkoppling och gemenskap med både soffgrupp och matbord samt att det finns en vacker kakelugn. Från vardagsrummet leder dörrar ut till en altan med tak där du kan njuta av trädgårdens lugn och grönska. På övervåningen finner du bostadens två rymliga sovrum, komplett med charmiga kattvindar och plats för en bekväm dubbelsäng. I det ena sovrummet pryder en vacker kakelugn rummet och skapar en känsla av extra lyx. Här finns även en praktisk gästtoalett för besökarens bekvämlighet. I källaren väntar en mångsidig gillerstuga som kan användas för allt från gästrum till hobbyrum. Dessutom finns ett stort badrum med både dusch, wc och badkar, samt en praktisk tvättmaskin. Här finns även ett pannrum och gott om förvaringsmöjligheter för att hålla ordning på alla tillhörigheter. Trädgården är en fröjd för ögat med sina fruktträd, vattenfontän och växthus. Ett stort förråd rymmer allt från virke till trädgårdsverktyg och maskiner, medan den plattlagda uppfarten erbjuder gott om utrymme för flera fordon och en imponerande carport. Intill finns det generösa enbilsgaraget med plats för en större bil samt en praktisk arbetsbänk för alla hobbyprojekt. Nära till hands finns även ett större förråd för förvaring av verktyg, cyklar och motorcyklar. Detta tegelhus på lugn gata är inte bara en bostad, det är en möjlighet att skapa sitt drömboende och njuta av det goda livet har att erbjuda. Varmt välkommen på visningen!

Rättarevägen 39, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Rättarevägen 39

Lägenhet
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Bjurfors Hallsberg
750 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/1
6 151 kr/mån
12 097 kr/m²

Välkomna till Rättarevägen 39, där en välplanerad tvåa i ett populärt område väntar på dig! Steg in genom dörren och möts av en ljus hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Till vänster öppnar sig köket, komplett utrustat med alla nödvändiga vitvaror inklusive kombinerad kyl och frys samt ugn med spishäll. Här finns också tillräckligt med plats för ett matbord och stolar där du kan njuta av dina måltider. Fortsätt in i det rymliga vardagsrummet som pryds av ljusa färger och har en utgång till en trevlig altan och trädgård. Sovrummet, beläget med utsikt mot baksidan, rymmer en bekväm dubbelsäng. Det nyrenoverade badrummet är komplett med handfat och kommod, wc och dusch. Dessutom finns en praktisk tvättho med tvättmaskin för din bekvämlighet. Förvaringsmöjligheter finns också i form av en klädkammare med gott om utrymme. På framsidan av bostaden hittar du en mysig plats perfekt för avkoppling, samt ett förråd med el på cirka 7-8 kvm. Här bor du med närhet till Långängsskolan med förskola och har bekvämt promenadavstånd till centrum, idrottsarenor och tågstationen. Varmt välkommen på visning för att uppleva detta hem på nära håll!

  • Plus
  • Uteplats
Tujavägen 5, Bettorp, Örebro kommun
Tujavägen 5, Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Tujavägen 5, Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Tujavägen 5

Villa
Bettorp, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
3 795 000 kr
118 m²
5 rum
772 m² tomt

Välkomna till Tujavägen 5! På den lugna och familjevänliga gatan i det populära området Bettorp presenteras nu denna välskötta villa, perfekt anpassad för den moderna barnfamiljen. Tujavägen 5 erbjuder ett genomtänkt hem med en lättskött trädgård som bjuder in till bekvämt boende med närhet till både förskola och skola. Bostaden bjuder på en smart planlösning med tre rymliga sovrum, ett kök med en naturlig matplatsdel, badrum, gäst-wc, tvättstuga samt två allrumsytor. Dessutom finns två härliga kaminer, en i varje allrum, som skapar en härlig värme i hela bostaden. Den optimala placeringen av huset på den välskötta tomten omringas av en prydlig häck. Baksidan av huset pryds av en altan som ger möjlighet att njuta av trädgårdsmöbler, med en ingång från den charmiga utbyggnaden. Framsidan erbjuder en stenlagd yta där solen kan avnjutas under många timmar. Ett garage och ett uppvärmt förråd på framsidan ger gott om utrymme för förvaring, med en asfalterad uppfart som tillåter parkering av flera bilar. I närområdet finns förskola och skola F-9. Smidig anslutning till riksväg 50 erbjuder bekväm tillgång till E18/E20. Busshållplatsen runt hörnet ger enkel anslutning till Örebro city. Inom gångavstånd finner ni även det underbara naturreservatet med fina motionsspår. Varmt välkomna att upptäcka allt som Tujavägen 5 har att erbjuda!

  • Premium
Venavägen 25C, Norr, Örebro kommun
Venavägen 25C, Norr, Örebro kommun, bild 2
Venavägen 25C, Norr, Örebro kommun, bild 3

Venavägen 25C

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 795 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 527 kr/mån
23 618 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad belägen på lugna Venavägen, i Örebros norra stadsdel. Detta fantastiska hem har en oslagbar plats med närhet till parker, bekväma matbutiker, lekplatser, elljusspår, restauranger och bageri, vilket gör det till den perfekta platsen för en bekväm och praktisk livsstil. Promenadavstånd till det härliga natur- och friluftsområdet vid Rynningeviken erbjuder möjligheter till avkopplande stunder och härliga promenader längs motionsspåren. Dessutom har du endast 5-10 minuters cykelavstånd till Universitetssjukhuset och stadens centrum, vilket ger dig enkel tillgång till arbete, utbildning och nöjen. Goda möjligheter till fri parkering i kvarteret. Denna lägenhet bjuder på en härlig utsikt över omgivande grönska och parkområde. Den välplanerade layouten inkluderar två rymliga sovrum som ger utmärkt komfort och avskildhet. Det vackra köket är smakfullt utformat och har gott om plats för matlagning samt en mindre matplats för avslappnade måltider. Det stora vardagsrummet är perfekt för umgänge och avkoppling och skapar en inbjudande atmosfär för familj och vänner. Badrummet är helkaklat och utrustat med handdukstork samt en rymlig dusch. Här finns även bekvämligheter som en egen tvättmaskin, nyinstallerad 2023. Det som verkligen gör den här bostaden unik är bevarandet av dess ursprungliga detaljer med 2,70 m i takhöjd, inklusive vackra golv och fönsterbleck, som ger en genuin känsla av hemtrevnad och historia. Extra förvaringsutrymmen finns tillgängliga i form av källarförråd, matkällare och vindsförråd, vilket gör det enkelt att hålla ordning och organisera ditt boende. Denna rymliga och välkomnande lägenhet är inte bara en plats att bo på, det är ett hem där minnen skapas och där du kan njuta av lugnet och skönheten i din omgivning. Föreningen är ekonomiskt stabil och erbjuder låga avgifter, vilket ger dig trygghet och frihet att leva ditt liv utan oro. Slå dig ner och upplev den harmoniska atmosfären och den grönskande omgivningen på Venavägen 25C. Detta är inte bara en bostad; det är en möjlighet att omfamna det bästa av Örebro. Välkommen hem!

  • Premium
Åviken, null, Askersunds kommun
Åviken, null, Askersunds kommun, bild 2
Åviken, null, Askersunds kommun, bild 3

Åviken

Tomt
Askersunds kommun
Bjurfors Hallsberg
1 195 000 kr
910 m² tomt

Välkommen till Åviken, beläget vid Norra Vätterns skärgård, där du har möjlighet att förverkliga din dröm om sjönära tomter med en fantastisk utsikt från höjden. Denna unika möjlighet erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och bekvämligheter, vilket gör området till en idealisk plats att bygga ditt drömboende, oavsett om det är för fritids- eller permanentboende. Området lockar med sin natursköna miljö och har mycket att erbjuda. Här kan du njuta av fiske, bad och vandring i den omgivande naturen året runt. Under vintern finns även möjligheten att åka skridskor på sjön eller ge dig ut i närheten för skidåkning både utför och längd. För golfentusiaster finns Åmmebergs fina 18-hålsbana bara en kort sträcka bort, där du kan utmana dig själv och njuta av spektakulär natur samtidigt. Tomterna erbjuder en väl tilltagen byggnadsarea, vilket ger dig gott om utrymme att skapa ditt drömboende precis som du vill ha det. Dessutom ingår vatten och avlopp i priset, vilket gör det enklare för dig att påbörja byggprocessen. För dem som äger eller planerar att äga en båt finns möjligheten att hyra båtplatser i närheten, vilket ger dig enkel tillgång till vattnet och alla dess möjligheter. För att tillgodose dina vardagliga behov finns närheten till Askersund, där du hittar ett brett utbud av affärer, mataffärer och restauranger. Den mysiga båthamnen i Askersund erbjuder en charmig miljö och möjlighet att utforska Vättern från en annan vinkel. Missa inte chansen att förvärva en av dessa sjönära tomter vid Åviken. Här kan du skapa ditt eget paradis och njuta av den unika kombinationen av fantastisk utsikt, närhet till naturen och bekvämligheterna i Askersund. Ta steget och bygg ditt drömboende i denna underbara del av Norra Vätterns skärgård. Varmt välkommen att höra av dig för mer information om övriga tomter och priser!

  • Premium
Garagegatan 37, Degerfors, Degerfors kommun
  • Sön 21 apr kl 13:30
Garagegatan 37, Degerfors, Degerfors kommun, bild 2
Garagegatan 37, Degerfors, Degerfors kommun, bild 3

Garagegatan 37

Villa
Degerfors, Degerfors kommun
Bjurfors Hallsberg
1 095 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
1 394 m² tomt

Välkommen till denna underbara tegelvilla på Garagegatan 37 i Degerfors! Denna hemtrevliga bostad har genomgått omfattande renoveringar och är nu redo att välkomna sina nya ägare. Entréplanet har genomgående renoverade golv, väggar och tak vilket skapar en fräsch och inbjudande atmosfär i hela huset. Det stilfullt renoverade badrummet på entréplanet är prytt med kakel på väggarna och på golvet ligger klinker med golvvärme. Här finner du bekvämligheter såsom handfat med kommod, dusch och wc. Köket, som även det är helt nyrenoverat, har gott med plats i de rymliga köksskåpen, en elegant laminatskiva som ger gott om arbetsyta, och moderna apparater inklusive induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin och en praktisk kombinerad kyl och frys. På entréplanet finns även två rymliga sovrum som erbjuder en lugn och rofylld plats att koppla av och sova gott i. Det stora vardagsrummet ger gott om utrymme för umgänge med familj och vänner och är perfekt för mysiga kvällar framför TV:n eller att njuta av en god bok. Källarplanet erbjuder en rad användbara utrymmen, inklusive en hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett praktiskt hobbyrum och ett förråd för extra förvaring. Här finns även ett pannrum som säkerställer en bekväm inomhusmiljö året runt. Dessutom finns en mindre gillestuga där du kan skapa din egen oas med en soffa, säng eller kanske ett skrivbord. Tvättstugan i källaren gör den tråkiga uppgiften att tvätta till en enkel och bekväm syssla. Den generösa trädgården runt huset är en fröjd för ögat och ger gott om utrymme för odlingar och lek. Trädgården är insynsskyddad och erbjuder en fridfull plats där du kan njuta av naturen och koppla av. För de små familjemedlemmarna finns möjlighet att hoppa på studsmattan eller leka fritt på den rymliga tomten. Bredvid huvudbyggnaden går en väg ner mot garaget och förrådet, vilket ger en praktisk och smidig tillgång till dessa utrymmen. Tomtens storlek gör det även möjligt för att bygga ett större garage eller kanske ett attefallshus om man önskar. Denna tegelvilla på Garagegatan 37 kombinerar stilfull design med moderna bekvämligheter och skapar en perfekt plats att kalla hem. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Degerfors! Varmt välkommen!

  • Premium
Skagersholmsvägen 41, null, Laxå kommun

Skagersholmsvägen 41

Villa
Laxå kommun
Bjurfors Hallsberg
795 000 kr
126 + 110 m²
5 rum
1 492 m² tomt

Välkommen till Skagersholmsvägen 41 i idylliska Finnerödja, där denna fantastiska fastighet väntar på att bli ditt nya hem! Denna välplanerade bostad erbjuder en perfekt kombination av charm, komfort och rymlighet, perfekt för den moderna familjen. På entréplanet finner du en välkomnande hall, en plats som genast ger dig en känsla av hemma. Köket är utrustat med allt du behöver för att laga mat och baka. Här finns gott om plats för en mindre matgrupp, perfekt för familjemiddagar eller intima samkväm med vänner. Det stora allrummet är indelat i en ombonad matsal, perfekt för festliga tillfällen och minnesvärda middagar, samt ett rymligt vardagsrum där du kan koppla av i en bekväm soffgrupp och arrangera möblemang efter din smak. På detta plan hittar du även det första av totalt tre sovrum, en plats för rofylld vila och avkoppling. Den övre våningen hälsar dig välkommen med ett generöst allrum, en flexibel yta som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Här finner du även två ytterligare sovrum, var och en unikt utformad för maximal komfort, samt en praktisk gäst-WC för bekvämlighet och effektivitet. Källarplanet är en skattkammare av avkoppling och underhållning. Här väntar en rymlig gillestuga där du kan umgås med vänner och familj i en avslappnad atmosfär. Det tillhörande badrummet är utrustat med bastu, dusch och WC, en oas av välbefinnande efter en lång dag. Tvättstugan är funktionell och bekväm, och det finns gott om förvaringsutrymme för att hålla ditt hem organiserat och fritt från trängsel. Denna fastighet erbjuder inte bara en fantastisk bostad, utan även ett stort tvåbilsgarage som rymmer både dina bilar och dina verktyg, vilket gör det till en dröm för alla bilälskare och hantverkare. Utanför huset breder en välskött trädgård ut sig, en fridfull oas av grönska och färg som inbjuder till utomhusaktiviteter och stunder av lugn. På trädgården finns flera äppelträd, plommonträd, päronträd, vinbärsbuskar samt åtta körsbärsträd. Välkommen till ditt nya hem, där varje detalj är utformad för att skapa en perfekt livsstil. Skagersholmsvägen 41 är inte bara en bostad, det är en plats där drömmar blir verklighet!

Sigges väg 2, null, Hallsbergs kommun
Sigges väg 2, null, Hallsbergs kommun, bild 2
Sigges väg 2, null, Hallsbergs kommun, bild 3

Sigges väg 2

Fritidshus
Hallsbergs kommun
Bjurfors Hallsberg
1 195 000 kr
34 + 18 m²
2 rum
1 219 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget på Sigges Väg 2, vid den fridfulla sjön Tisaren och i ett lugnt fritidsområde. Här erbjuds en perfekt plats för avkoppling och rekreation, omgiven av naturens skönhet och lugn. Bostaden består av ett kök, perfekt för matlagning och umgänge. Det generösa allrummet inbjuder till avslappnade stunder och har gott om plats för en bekväm soffa samt en härlig kamin som sprider värme och skapar en mysig atmosfär. Badrummet är fräscht och har en dusch, handfat, wc samt varmvattenberedare. Ett sovrum finns med plats för en våningssäng, perfekt för familjer med barn. Från allrummet leder en dörr ut till ett praktiskt uterum med skjutfönster och gott om plats för hela familjen att njuta av naturen året runt. Utanför uterummet finns ett rymligt tralldäck på baksidan, delvis täckt, som ger möjlighet till avkoppling och sociala aktiviteter. Dessutom finns en större trall på framsidan av huset, perfekt för soliga dagar och friluftsliv. För gäster eller extra boendeutrymme finns en separat gäststuga med trall, som rymmer flera sängplatser och ger en privat plats för besökande vänner och familj. Dessutom finns en rymlig carport med tillhörande förrådsutrymmen, vilket ger gott om plats för förvaring av fritidsutrustning och fordon. Fritidshuset är omgivet av en fridfull och välskött trädgård, perfekt för lek och avkoppling. Intill fastigheten finns även en tomt som den nya ägaren har möjlighet att förvärva innan den går ut till försäljning, vilket ger potential för framtida utbyggnad eller trädgårdsutrymme. Detta fritidshus på Sigges Väg 2 erbjuder en underbar möjlighet att skapa varaktiga minnen med familj och vänner i en avslappnad och naturskön miljö. Varmt välkommen på visning för att uppleva allt detta charmiga hem har att erbjuda!

  • Premium
Vibyn 3, Frövi, Lindesbergs kommun

Vibyn 3

Tomt
Frövi, Lindesbergs kommun
Bjurfors Örebro
450 000 kr
1 209 m² tomt

Missa inte chansen att förvärva en tomt där du kan bygga ditt drömhus med sjöutsikt och endast ett stenkast från Väringens strand! På mindre än 10 minuters promenad tar du dig till båthamnen och badstranden som ligger på Väringens "Solsida". Sjön är också en mycket uppskattad och fiskerik sjö, mest känt för sitt fina Gös-bestånd. Fastigheten ligger på ett familjevänligt område i Frövi! Härifrån tar du dig med bil till centrala Örebro på 25 minuter, eller 16 minuter med tåg. Från Frövi centrum finns det goda kommunikationsmöjligheter i form av både buss och tåg. Där finns också allt du behöver, såsom matbutik, vårdcentral, folktandvård och apotek. För ytterligare information kontakta gärna Marcus Bergdahl, Fastighetsmäklare på Bjurfors! Varmt välkomna!

Termikgatan 27B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 27B

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Bjurfors Örebro
1 350 000 kr
34,8 m²
1 rum
vån 2/5
2 493 kr/mån
38 793 kr/m²

Letar du efter en helt ny och modern bostad? Då har du hittat rätt! Nu erbjuds denna stilfulla 1:a med härlig balkong mot den ljuvliga innergården. På Termikgatan 27B möts vi av en vacker fastighet som ligger på trivsamt läge. Bostaden har modern planlösning och ett fint ljusinsläpp. Köket är mycket stilfullt från Vedum med gott om förvaring och full maskinell komfort. Allrummet erbjuder plats för större säng och tv-möblemang. Från detta rum når vi den härliga balkongen som ligger mot den ljuvliga innergården. Tack vare läget har du närhet till föreningens pool när du behöver svalka dig. Brf Gripen 2 är en ny förening i Södra Ladugårdsängen som består av 62 lägenheter. Här finns en grön gård med lekplats, odlingsmöjligheter, egen pool samt bastu med omklädnad! Trivsamt område med cykelavstånd till Universitet och till centrum. I närheten finns det två mataffärer, Coop och Ica maxi. För den som gillar aktiviteter finns 18-håls golfbana och badhuset Gustavsvik en bit bort. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tikanäsvägen, null, Askersunds kommun
Tikanäsvägen, null, Askersunds kommun, bild 2
Tikanäsvägen, null, Askersunds kommun, bild 3

Tikanäsvägen

Tomt
Askersunds kommun
Bjurfors Hallsberg
995 000 kr
803 m² tomt

Nu har du chansen att förverkliga ditt drömboende precis vid norra Vätterns skärgård! Till tomten kommer vatten och avlopp samt väg via samfällighet att ingå, ingen anslutningsavgift till va-nätet då det ligger vid tomtgräns. Båtplats kommer även att finnas på den härliga bryggan för att man enkelt och snabbt ska kunna ta sig ut på en fisketur eller kanske lägga till i någon av Vätterns fantastiska öar. Vättern är, förutom sitt fina fiske och Sveriges näst största sjö, även populär för sitt stora utbud av sevärdheter som t.ex. Visingsö, Vadstena slott, Ekoparken Omberg, Medevi Brunn & Tiveden Nationalpark. Tikanäs ligger beläget cirka 40 minuter med bil från Örebro och endast 10 minuter från Askersund. I Askersund finner du allt du kan tänkas behöva såsom affärer, restauranger, hotell, barnomsorg, skola, gym och bränslestation finns. Nytt för staden är även de nyöppnade padelbanorna! Varmt välkommen att höra av dig

  • Premium

Visar alla 11