Mäklare Roland Karlsson

Roland Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Edsbergs-Kulltorp Björkenlund, null, Lekebergs kommun

Edsbergs-Kulltorp Björkenlund

Villa
Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
1 600 000 kr
108 m²
4 rum
1,7 ha tomt

Vid förra sekelskiftet byggdes detta härliga hus som under senare år genomgått en gedigen renovering. Nu är detta ett modernt fungerande hem med all önskvärd maskinell utrustning kompletterat med många fina detaljer som påminner om husets ålder. Här ser vi naket timmer, pärlspont och spegeldörrar varierat med snygga skjutdörrsgarderober under snedtaket och ett helt nytt badrum, renoverat i år. Kök, altan och inglasat uterum (2014), godkänt avlopp (2019), luftvärmepumpar (2019 och 2022) och WC på övervåningen (2018) gör att du här kan slå dig till ro utan krav på underhållsarbete den närmaste tiden. Garage, uthuslänga och en tomt på 1,7 ha med fin vy över omgivningarna ger utrymme för dina specifika önskemål och intressen. Välkommen att se detta fina hus på vår visning!

  • Plus
Fyrklöversgatan 5, Fjugesta, Lekebergs kommun

Fyrklöversgatan 5

Villa
Fjugesta, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
2 350 000 kr
103 + 99 m²
4 rum
877 m² tomt

Du som vill bo i Fjugesta vid en lugn gata i barnvänligt område får inte missa detta tillfälle! Här erbjuder vi nu en lättskött tegelvilla med källarvåning. Huset är som nytt invändigt med bl a nya golv, nya innerdörrar, nya energiglasrutor på hela övervåningen, nytt kök, ny dusch och tvättstuga. Allt renoverat under 2019-20. En stor braskamin med fläktsystem ger skön extravärme i den stora gillestugan under kallare delar av året. Vardagsrummet har stora fönsterpartier (med nya isolerrutor) som ger ett härligt ljusinsläpp och den stora altanen på södersidan har nytt golv och tak. Dessutom lades nytt yttertak 2019 med ny råspont och papp. Häpnadsväckande låga uppvärmningskostnader med nya solpaneler! I detta hus kan du bara flytta in omgående - allt är redan klart!

  • Plus
Flaggatan 6, Lanna, Lekebergs kommun

Flaggatan 6

Radhus
Lanna, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
4 195 000 kr
133 + 30 m²
5 rum
1 023 m² tomt

Här erbjuder vi nu ett härligt friköpt kedjehus på mycket lättskött tomt i Lannas populära villaområde. Husen är byggda 2018 med garage emellan där fina förrådsutrymmen finns ovanpå plus en fristående redskapsbod. Bredvid entrén har man en extra stor yta som parkeringsplats för husbil eller andra fordon. Energismarta solpaneler på taket som genererar 8,2 kW samt ett batteri med en kapacitet på 4,8 kW/h gör driftkostnaderna låga. Appstyrning med Z-Wave för belysning och garageport. Hela bottenplanet har en öppen planlösning perfekt för familjeliv och umgänge. Det isolerade uterummet med solaltan intill förlänger säsongen för trädgårdshäng och nås via vardagsrummet. Övervåningen består av tre sovrum, allrum och badrum. OBS! Ingen fastighetsskatt de 15 första åren för hus byggda 2018. Välkommen på visning av Flaggatan 6!

Dormen 170, Dormen/Bäcklunda, Lekebergs kommun

Dormen 170

Villa
Dormen/Bäcklunda, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
690 000 kr
50 m²
3 070 m² tomt

Välkommen till detta romantiska torp från senare delen av 1800-talet! Här finns allt du kan önska om du söker det pittoreskt, charmiga och lantliga fritidsboendet eller kanske ett enklare permanentboende. Själva huset är enkelt med kök, vardagsrum och sovloft. I köket finns traditionell vedspis med murad spiskåpa och i rummet en vacker murspis för skön uppvärmning och mysiga stunder. Tomten är utformad på naturens villkor och här finns fantasifulla lösningar både estetiskt och praktiskt. Se det fina trädäcket under äppelträdet eller lögarstugans placering bredvid entrén. Bärbuskar och odlingar samsas med blommor och olika dekorationer som fint smälter in i omgivningarna. Flera uthus runt om på tomten ger möjlighet till förvaring och hobbyverksamhet. Ett extra plus är närheten till sjöarna Multen, Teen för bad och fiske det finns även gös att fiska i sjön Toften.

  • Plus
Långgatan 14, null, Gullspångs kommun

Långgatan 14

Villa
Gullspångs kommun
Bjurfors Örebro
545 000 kr
104 + 103 m²
4 rum
1 020 m² tomt

50-talsvilla i Skagersvik med närhet till Noret i sjön Skagern och några få kilometer till Vänern. Det här huset har tre sovrum och från vardagsrummet kommer man ut till ett inglasat uterum och en altan som sträcker sig längs med hela västersidan där kvällssolen ligger på. I trädgården (hörntomt) finns några fruktträd och buskar som inte kräver så mycket skötsel. Huset kan däremot behöva pysslas om en del för att uppfylla dina krav på stil och komfort, och ger dig samtidigt möjlighet till en mera personlig bostad. Uppvärmning via bergvärmepump. I Gullspång 3 km bort finns ICA-butik, pizzeria, vårdcentral mm. Välkommen till Skagersvik på visning!

Lindgatan 3, Fjugesta, Lekebergs kommun

Lindgatan 3

Villa
Fjugesta, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
2 750 000 kr
156 + 8 m²
6 rum
804 m² tomt

Välkommen till Lindgatan 3 och ett Fogelforshus från början av 70-talet. Perfekt läge för en barnfamilj i detta lugna område av Fjugesta med förskola och lekplatser nära inpå. Detta 1 1/2-planshus har uteplats på baksidan mot söder med utgång från både kök och vardagsrum och med balkong över. Här ryms inte mindre än 4 sovrum och badrum finns på båda våningsplanen. Lättskött tomt med bara ett par äppelträd och här finns även ett isolerat garage med förråd 40 kvm stort. Driftkostnaderna hålls nere tack vare bergvärmepumpen.

  • Plus
Edsbergs-Sörby Stenriket, Edsberg, Lekebergs kommun

Edsbergs-Sörby Stenriket

Villa
Edsberg, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
2 450 000 kr
143 m²
5 rum
1 654 m² tomt

Efter 900 m på den lilla grusvägen genom jordbruksbygden, där vägen slutar, kommer du till "Stenriket". Omgivningarna består av ett öppet landskap där du på avstånd ser något grannhus. Framför det svartmålade huset har man byggt in en stor del av tomten med ett stort trädäck i etage där poolen badar i sol nästan hela dagen. Här kan man leva bekvämt och njuta av sommaren med bad, umgänge och lek. Huset med dess annorlunda planlösning bjuder på en del spännande lösningar. Ett nytt kombinerat badrum/tvättstuga med två toaletter och dubbel uppsättning tvättmaskiner och torktumlare på bottenplan, Walk in Closets vid sovrummen och en stor vedspis i centrum av nedervåningen. Därtill alla vitvaror i köket helt nya. Huset rymmer 3-4 sovrum och i de fristående garagebyggnaderna finns gästrum/övernattningsrum för flera. Garagen har tre rejäla gargeplatser för dej som prioriterar bilar. Välkommen till ett hus som överraskar!

  • Plus
Dag Wiréns väg 9, Fjugesta, Lekebergs kommun

Dag Wiréns väg 9

Tomt
Fjugesta, Lekebergs kommun
Bjurfors Örebro
490 000 kr
1 023 m² tomt

Nu säljer vi den sista A-tomten på området med bygglov för 1- eller 2-plans villa med vacker vy över nejden och ett härligt västerläge i Fjugestas populära nybyggnadsområde med adress "Dag Wiréns väg". Tomten finns i västra ytterkanten av samhället norrut från Sannabadet. Köparen betalar en exploateringsavgift utöver ordinarie anslutnings- och bygglovsavgifter vid sökande av bygglov. Lekeberg är en kommun på frammarsch med många förskolor, skola till åk 9, affärscentrum, fin natur och bra busslinjer till Örebro mm.

Visar alla 8