Mäklarhuset Örebro

Mäklarhuset Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Engelbrektsgatan 11 C, Centralt, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30

Engelbrektsgatan 11 C

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 100 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/4
5 676 kr/mån
24 706 kr/m²

Välkommen till en stor 3 rok i mycket populära och omtyckta brf Vesslan, granne med både Svartån och Stadsparken! Det aktuella lägenheten ligger på vån 3 av 4 och har en inglasad balkong i österläge. Hiss finns. Mycket fint hörnläge i huset. Badrummet är totalrenoverat 2015, övriga rum har äldre skick. Lägenheten är välskött och har ägts av samma familj i över 36 år. Perfekt bostad för dig som gärna vill sätta din egen prägel och kanske passa på att modernisera planlösningen med öppet mellan kök och vardagsrum. Till bostaden hör ett källarförråd, i samma trapphus. Brf Vesslan är en mycket ekonomiskt stabil, välskött och omtyckt förening. Föreningen äger marken och har sedan många år tillbaka ett gemensamt elavtal för hushållsel. Föreningens lån per kvm ligger på 7 500 kr. Byggår 1985. Nästa år fyller föreningen hela 40 år! Här finns flera fina gemensamma utrymmen, så som tvättstugor, bastu, samlings-/festlokal, hobbyrum, övernattningsrum och cykelförråd. Gemensam innergård med lekytor, sittgrupper, grillplatser samt fruktträd och bärbuskar. Inom föreningen anordnas gemensamma aktiviteter för den som vill. Trivselkommittén har bland annat ordnat guidad bussutflykt, bingo, grilleftermiddag i trädgården, yoga, oktoberfest med underhållning mm. Föreningen har flera olika typer av bilplatser, både vanliga parkeringsplatser och garage. Man har även installerat laddboxar till elbilar på flera platser. Det är separat kö till bilplatserna och under tiden brukar gatorna i området nyttjas. Det är 156 lägenheter i föreningen, allt ifrån 1 rok till 5 rok, vilket även gör att åldrarna hos medlemmarna varierar från yngre till äldre och allt däremellan! Förutom den omedelbara närheten till shopping, restauranger, mataffärer mm bor du alldeles intill Svartån och Stadsparken, med mycket vackra promenadstråk förbi Wadköping, Slussen och vidare ut mot Naturens Hus och Rynningeviken.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Prostvägen 8B, Almby, Örebro kommun

Prostvägen 8B

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
595 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/5
5 960 kr/mån
10 000 kr/m²

Seniorboende 55+ Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! 070 758 62 07 - Endast bokade visningar! På våning 3 av 5 (hiss finns) har du möjligheten att förvärva denna 2 rok om ca 59,5 kvm boyta i Brf Hjälmaren, ett Seniorboende 55+ som passar dig som önskar närhet till city och natur . Lägenheten har ett äldre skick, så för dig som önskar tapetsera efter eget önskemål är detta ett ypperligt tillfälle. Gott om ljusinsläpp i lägenheten med fönster i varje rum och inglasad balkong med gott om plats för möbler. Direkt från huset nås Almbys seniorboende/trygghetsboende. Där erbjuds lunchservering och gemensamhetslokaler samt dagliga aktiviteter och social samvaro som ordnas av en aktivitetsvärd. Stabil ekonomisk förening där avgiften inkluderar ALLT; värme, vatten, kabel-TV, bredband och hushållsel. I föreningen finns en gemensam tvättstuga på bottenplan, cykelförråd och soprum. Lugnt och trevligt område med nära till busshållplats, vårdcentral, mataffär mm. Förråd på vinden tillhör lägenheten. Välkommen att kontakta Malin Browall 0707586207 för att boka dig till en egen visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hjälmarvägen 3, Almby, Örebro kommun

Hjälmarvägen 3

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 980 kr/mån
26 000 kr/m²

Gaveltvåa högst upp i huset med balkong! Genomgående ljus och mycket trivsam. Fint kök med vita luckor samt vitrinskåp, bänkskiva i ek och rostfria vitvaror, delvis öppen planlösning mot matplats. Stort vardagsrum som tack vare gavelläget har fönster åt två håll, vilket skapar ett härligt ljusinsläpp. Mysig balkong som är belägen mot sydost vilket genererar en skön morgon- och förmiddagssol. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns även tvättstugor med torkrum, cykelförråd (i källaren), miljörum samt samlingslokal med övernattningsrum som föreningens medlemmar kan hyra mot en avgift. Lugnt läge mellan centrum och universitetet. Cykelavstånd till Hjälmaren och grönområden. Välkomna på visning!

Senapsvägen 21, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Lör 4 maj kl 10:30
Senapsvägen 21, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Senapsvägen 21, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Senapsvägen 21

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 695 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
5 528 kr/mån
19 045 kr/m²

Välkommen till Senapsvägen 21! I populära bostadsrättsföreningen Kryddan saluförs nu denna stora trerummare om hela 89kvm. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en härlig balkong i skyddat läge mot söder. I bostaden får du som köpare mervärde i form av en egen separat tvättavdelning, klädkammare och ett stort vardagsrum med gott om utrymme för en soffgrupp. Det fullutrustade köket renoverades 2021 och erbjuder gott om förvaringsutrymmen i skåpen och väl tilltagna arbetsytor. Rymliga sovrum som båda två ger utrymme för dubbelsängar. Brf Kryddan är en mycket välskött och ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad (4.401kr i skuld per kvm). Det finns parkeringsplatser och garage att hyra, separat kö. Här bor du även nära en busshållplats, flera förskolor, skolor, lekplatser, ICA Maxi och Örebro universitet. Med gång-/cykelavstånd finner du även Gustavsviks golfbana och äventyrsbad, motionsområdet Sörbybacken, Backahallen, apotek och vårdcentral etc. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kaplansgatan 11, Almby, Örebro kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kaplansgatan 11

Villa
Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
5 200 000 kr
127 + 64 m²
5 rum
1 321 m² tomt

I hjärtat av Almbys gamla villakvarter strålar en gul 30-talsvilla med en fantastisk blomster- och fruktträdgård med pool. Här finns gott om små gömställen och platser att sitta ner vid, både i skugga och solsken. Stig in i en välkomnande hall med vit pärlspont och garderober som gömmer undan skor och ytterkläder. Huset har totalt 5 rum, varav 3-4 sovrum. Idag nyttjas entréplanet till sällskapsytor med möblerbart kök, matsal och vardagsrum med conturakamin. Köket har uppdaterats genom åren och har utgång till en altan i västerläge med kvällssol. På entréplanet flödar ett härligt ljusinsläpp tack vare att alla rum har fönster i två väderstreck och det är genomgång mellan alla rummen. Ovanvåningen har en hall med balkong och tre sovrum i bra storlek. Badrum med dusch finns på båda våningsplanen och renoverades år 2015 respektive år 2021. Källaren har gott om förvaringsmöjligheter och ett äldre badrum. På fastigheten finns även garage, skärmtak för cyklar, friggebod och lekstuga. Fastigheten har förvaltats mycket gott av ägarna som köpte huset år 1980. Genom åren har de dränerat, bytt tak, bytt ut alla fönster samt borrat bergvärme. Fasaden målades senast år 2020 och samtidigt sattes det upp markiser. Kaplansgatan ligger ett kvarter bort från Almbyskolan med årskurs F-9. I området finns också förskola, Universitet, Willys, apotek och restauranger, ett eget centrum alldeles intill citykärnan. Samtidigt har du promenadavstånd till Osets naturreservat och centrum. Välkommen med din intresseanmälan och skapa ditt drömhem med bästa läge,

Golfgatan 50, Lanna, Lekebergs kommun

Golfgatan 50

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Mäklarhuset Örebro
5 195 000 kr
151 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till populära Lanna och denna nybyggda familjevilla. Huset är i 2-plan med boyta 151 m² fördelat på 6 rum och kök. Byggår 2020 och är genomgående inrett med stilrena materialval och erbjuder både funktion och utrymme för familjen. Här bor du i ett villaområde, men ändå med en närhet och lugnande kontakt med naturen. När du passerat hallen så öppnar huset upp sig och erbjuder en trevlig, social yta med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, här finns också utrymme för matsalsbord som kommer undan på ett bra sätt i burspråk mot baksidan. Både från köksdelen och vardagsrummet kommer du ut till det stora trädäcket på baksidan. På entréplanet finns även ett sovrum, duschrum och separat tvättstuga. Övre plan med allrum, tre sovrum och duschrum. Från ett av sovrummet ansluter klädkammare med garderobsinredning. Huset är placerat på ett bra sätt i framkant på tomten vilket ger stora, fina gräsytor på baksidan. Framsidan har en stenlagd uppfart och dubbelcarport med bakomliggande förråd. Huset värms upp med frånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Här bor du i barnvänligt område med närhet till naturen, för den golfintresserade ligger Lannalodge i området samt för pendlaren så går det snabbt och smidigt med bil att ta sig ut till E18.

Nästegårdsvägen 54b, Lillån, Örebro kommun

Nästegårdsvägen 54b

Lägenhet
Lillån, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 350 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2
6 617 kr/mån
23 737 kr/m²

Välkommen till Nästegårdsvägen 54 B i omtyckta Lillån. Här erbjuds du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för umgänge. Exklusiva tillval är gjorda i form av granitskiva i köket samt skafferi med utdragbara lådor. Altandörren leder er direkt ut till den stora altanen i söderläge, har ni en fantastisk utsikt över ängarna. Praktiskt med parkering precis utanför dörren och ett mysigt och barnvänligt område att trivas i. En trappa upp möts du av ett allrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum. Här finns även en balkong med en fantastisk utsikt. Två sovrum med garderober samt ett badrum med klinker och kakel. I Lillån finns närhet till matafärrer, pizzerior, enkelt att ta sig med buss in till stan. Här finns förskola, skola och vårdcentral/folktandvård. Endast 6 km in till centrala Örebro med bra cykelvägar.

  • Balkong
  • Uteplats
Hägergatan 74, Kumlaby, Kumla kommun

Hägergatan 74

Radhus
Kumlaby, Kumla kommun
Mäklarhuset Örebro
1 895 000 kr
138 m²
6 rum
271 m² tomt

Med ett fint läge på Hägergatan hittar vi detta rymliga radhus med hörntomt!! Baksidan ligger perfekt i västerläge, här kan man njuta på altanen i den sköna eftermiddags- och kvällssolen. Bra investeringar har utförts på huset de senaste åren, så som exempelvis installation av ny el-panna och luft/luftvärmepump samt byte av fönster i en del av rummen. På husets entréplan finns två sovrum i bra storlek. Köket är renoverat och trivsamt, både härifrån samt från vardagsrummet kan man ta sig ut till husets altan. I direkt anslutning till köket är det praktiskt med tvättstuga. På husets övre plan finns ytterligare två sovrum samt ett stort allrum med plats för lek och socialt umgänge. Med sin familjevänliga atmosfär och närhet till skolor och förskolor blir detta hem det perfekta valet för den växande familjen. Den lugna och trygga omgivningen ger barnen möjlighet att utforska och leka fritt. I Kumlaby finner du grönområden för avkopplande promenader och lekplatser för de små. Samtidigt är det bara en kort bil- eller cykeltur till Kumlas centrum med dess butiker, restauranger och service. För dig som pendlar med buss så finns busshållplatsen nära med endast 2-3 min promenadavstånd.

Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Värngatan 8 A

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 725 kr/mån
28 182 kr/m²

Välkommen till Värngatan 8A Välkommen till denna fina tvåa som ligger i härligt hörnläge mysig uteplats i nord-/västläge. Vid entrén finns även ett utrymme för möblering av cafébord för att kunna avnjuta morgonkaffet i solen. Lägenheten har fönster åt tre håll ger ett fint ljusinsläpp. Ett modernt boende med öppen planlösning, stilrent inredd samt rymligt duschrum med egen tvättmaskin. Fräscht kök med induktionshäll, varmluftsugn och fönster över diskhon. Bra med förvaringsutrymmen med både klädkammare och garderober. Till lägenheten följer ett förråd. Innergården innefattar gemensamma uteplatser, parkering, cykelförråd och grönytor. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur och friluftsområde. Trevligt bostadsområde med blandad bebyggelse, både villor och lägenheter. 10 min cykelavstånd till city, resecentrum och Universitetssjukhuset. I närheten finns busshållplats, mataffär och motionsspår. Nära till påfart/avfart ut på E18, perfekt för dig som pendlar med bil. VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Viktor Dahléns väg 118, Mosås, Örebro kommun
  • Imorgon kl 12:30
Viktor Dahléns väg 118, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Viktor Dahléns väg 118, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Viktor Dahléns väg 118

Lägenhet
Mosås, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 750 000 kr
135 m²
5 rum
5 986 kr/mån
20 370 kr/m²

Välkommen till detta charmiga kedjehus med ett kanonläge i Mosås. Från altanen kan du njuta av solen större delen av dagen samtidigt som du har en underbar utsikt ut över de öppna fälten. Perfekt för den familj som söker en bostad i ett barnvänligt område. Rymligt kök i vinkelutformning med väl tilltagen arbetsyta och med utrymme för matplats. I det intilliggande vardagsrummet finns utrymme för möblering med både matbord och tv-hörna. Här finns även två helkaklade badrum och en separat tvättavdelning för extra bekvämlighet. Med fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen. Byggt så sent som 2018 är bostaden i utmärkt skick och erbjuder moderna bekvämligheter. Dessutom finns det en carport för att skydda bilen från väder och vind. För barnfamiljen är det ett stort plus att det finns en lekplats precis utanför ytterdörren. Närheten till kommunikationer (150m till busshållplats) gör det lätt att ta sig in till city. Dessutom finns två förskolor och en skola (årskurs 1-6) i närheten, vilket gör det till ett perfekt område för småbarnsfamiljer. Missa inte chansen att få bo i detta fantastiska kedjehus med en underbar utsikt och alla bekvämligheter ni kan önska er. Välkommen till Viktor Dahléns väg 118!

  • Premium
Gäddestavägen 26, Karlslund, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 16:00

Gäddestavägen 26

Lägenhet
Karlslund, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 695 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/3
7 207 kr/mån
21 056 kr/m²

3 rok i markplan med uteplats i soligt söderläge! Lägenheten är ljus & fin och har ett riktigt fint läge i huset. Brf Bovieran är en av Örebros häftigaste bostadsrättsföreningar. Alldeles utanför din ytterdörr finner du en oas fylld med vackra växter, fiskdamm och sittplatser under palmerna. Den gemensamma vinterträdgården är helt inglasad, temperaturstyrd och hela 1 630 kvm stor. Det här är en plats för avkoppling och givande samtal med goda grannar och vänner, kanske med en kopp kaffe eller med ett glas vin. Tänk att kunna njuta av grönska och tropiskt klimat, utan regn, året om! Föreningen är en 55+ förening som förvaltas av HSB och består av 48 lägenheter. Byggår 2010-2011. Till lägenheten hör ett varmförråd i samma hus. Här finns flera bekvämligheter så som övernattningsrum, samlings-/festlokal, cykelförråd och boulebana. Föreningen jobbar löpande med underhåll och de senaste åren har man bland annat startat upp ett gemensamt avtal för hushållsel, satt upp solceller och installerat laddboxar till elbilar. Det finns parkeringsplatser och carportplatser att hyra och busshållplats alldeles utanför. På ena sidan huset finns en stor gästparkering som är alldeles utmärkt när vänner och familj kommer på besök. Gångavstånd till Karlslundsskogen med fint motionsspår, nära till mataffär i Haga centrum. Här får du den bästa mixen; du bor självständigt och kan njuta av din egen lägenhet och uteplats, samtidigt som möjligheten till samvaro och sällskap finns bokstavligt talat precis utanför din ytterdörr!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Folkungagatan 13, Centralt / Väster, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00
Folkungagatan 13, Centralt / Väster, Örebro kommun, bild 2
Folkungagatan 13, Centralt / Väster, Örebro kommun, bild 3

Folkungagatan 13

Villa
Centralt / Väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
5 995 000 kr
195 + 120 m²
7 rum
677 m² tomt

Välkommen till Vasastan och denna centrala stadsvilla byggd 1927. Här får du som köpare ett rymligt hus med fantastisk karaktär. Huset är fördelat på 195 m² med 7 rum och kök varav 4 sovrum. Förutom att det kan vara perfekt som bostad med stora ytor och centrumläge så kan det finnas möjlighet för företaget som önskar bedriva kontorsverksamhet eller användning som 2-familjsfastighet för uthyrning eller för eget bruk. Tidigare har fastighetens nyttjats som 2-familjsfastighet. Entréplan med vardagsrum i fil med matsalsrum, gästrum/sovrum, duschrum och kök med matplats. Köket är renoverat 1995 med massiva luckor i amerikansk al. Övre plan med 3 sovrum, duschrum och allrum. I källaren finns hobbyrum, flera förråd, tvättstuga och pannrum. Källaren har tidigare använts som kontor. Separat garagebyggnad. När du bor i Vasastan har du nära till flera avkopplande parker och Svartån. Trots att du bor mitt i stadens mitt har du alltid behagliga och gröna platser att dra dig tillbaka på. Det centrala boendet erbjuder promenad- och cykelavstånd till allt man kan önska. Närhet också till Örebros resecentrum som är en knutpunkt för stadsbussarna, men även för länsbussar och taxi. Lokalbusslinjer trafikerar Hertig Karls allé och Karlslundsgatan med hållplatser i anslutning till kvarteret. Åker du bil svänger du enkelt upp på E18.

  • Premium
Stationsvägen 8, Mullhyttan, Lekebergs kommun

Stationsvägen 8

Villa
Mullhyttan, Lekebergs kommun
Mäklarhuset Örebro
650 000 kr
52 + 58 m²
3 rum
1 410 m² tomt

Välkommen till Stationsvägen 8 i Mullhyttan! Söker du efter ett litet hus med kommunalt vatten och avlopp men ändå med närhet till naturen, missa då inte chansen att förvärva denna villa om 3 rum och kök i Mullhyttan. Totalt kan huset erbjuda 3 sovrum om man även använder sovrummet i källaren. Huset är i behov av viss renovering vilket ger dig utrymme att sätta din egen prägel. Bostaden är belägen på en stor trädgårdstomt om 1.410kvm med skogen alldeles inpå knuten. På tomten finns även vedbodar. Uppvärmt med vedpanna (2 ackumulatortankar á 500l), elpatron, kamin och luft/luftvärmepump. Fiber finns! Från huset är det endast 100m till Ica-butiken. För kvällsdoppet kan man cykla till en av de närliggande sjöarna, förslagsvis Multen vid badplatserna Brogaland och Sixtorp. Varmt välkommen på visning!

Almersvägen 6, Hällabrottet, Kumla kommun

Almersvägen 6

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
Mäklarhuset Örebro
1 995 000 kr
85 + 130 m²
4 rum
939 m² tomt

Välkomna till Almersvägen 6! I naturnära Hällabrottet erbjuds en trevlig 1-plansvilla med källare, byggd år 1964. Huset har en totalyta om 85 + 130 m² och genomgick en totalrenovering invändigt år 2021 med genomgående nya ytskikt, nytt kök samt renovering av badrum på både entréplan och i källaren. Ny luftvärmepump från 2023. Dubbelgarage. Huset är väldisponerat med tre sovrum på entréplan samt kök med matplats och vardagsrum i luftig planlösning. Från vardagsrummet når ni den rymliga altanen i härligt söderläge. Köket är komplett utrustat och har en fin detalj med bänkskiva i marmor. Källaren erbjuder två gillestugor, varav den ena för närvarande används som ett extra sovrum. Här finns också ett hobbyrum, wc, tvättstuga med duschkabin, matförråd samt pannrum. I Hällabrottet bor ni lugnt och bekvämt med lagom närhet till stadspulsen. Förskola finns i området och Tallängens skola, som har skogen in på skolgården, erbjuder klasser upp till årskurs 6. I närområdet finns det mycket att utforska, såsom vackra naturområden, vandringsleder, mountainbikeleder och Kumla Golfklubb, för att nämna några. En kort cykeltur bort finner ni även den populära badplatsen Hästhagsbrottet. Goda pendlingsmöjligheter finns med närhet till Riksväg 52 och smidiga restider: cirka 8 minuter till Kumla station och 25 minuter till Örebros stadskärna. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Västra Nobelgatan 28 C, Centralt väster, Örebro kommun
  • Tor 2 maj
Västra Nobelgatan 28 C, Centralt väster, Örebro kommun, bild 2
Västra Nobelgatan 28 C, Centralt väster, Örebro kommun, bild 3

Västra Nobelgatan 28 C

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 295 000 kr
52,5 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 126 kr/mån
24 667 kr/m²

Högst upp i huset finner du denna hemtrevliga och välplanerade lägenhet. Med sina 52,5 kvadratmeter och stora fönsterytor i två väderstreck erbjuds här en mycket trivsam 2:a, perfekt för dig som värdesätter centralt boende med närhet till kommunikationer. Lägenheten är ljus med genomgående parkettgolv samt klinker i hallen. Fin detalj med fönsterbänkar i marmor. Smakfullt kök där gott om plats finns att möblera för hela familjen och ett flertal gäster. I anslutning till vardagsrummet finns utgång till balkongen med fri utsikt, här kan du njuta av solen hela förmiddagen. Helkaklat badrum med dusch. Goda förvaringsmöjligheter finns i både hallen och sovrummet samt två externa källarförråd. Här bor du tryggt i en stabil och ekonomiskt välskött förening med låg belåningsgrad. Föreningen har en gemensam tvättstuga, cykelförråd och soprum med sortering. Busshållplats alldeles i närheten, med mycket bra bussförbindelse till Universitetet, gör det enkelt att pendla. Även direkt närhet till Centralstationen. Du har även bekvämt avstånd till matbutiker, restauranger och trevliga caféer. Bra cykelvägar till både Universitetet och till city, endast sju minuter till stadskärnan.

  • Premium
  • Balkong
Fågelbärsgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun
  • Mån 29 apr
Fågelbärsgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 2
Fågelbärsgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 3

Fågelbärsgatan 48

Radhus
Nya Hjärsta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 295 000 kr
110 + 13 m²
5 rum
489 m² tomt

Friköpt tomt med gavelläge mot skogen, fem rum och 2 badrum. Putsat och utbyggt kedjehus med tre sovrum, två allrum och två helkaklade badrum. Utbyggnaden med tvättstuga, badrum, allrum och sovrum är från 2010, det andra badrummet renoverades 2021. Husets ursprungliga hall är placerad mellan utbyggnaden och det ursprungliga huset, så utbyggnaden kan med fördel användas som en mer privat del för tonåringar eller gäster, där de också har ett privat badrum. Det största sovrummet har en passage utanför med två garderobsväggar med gott om förvaring. Stort kök med ek- och vitrinluckor från 2005 med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har utgång till altanen som har tak en bit och vetter mot trädgården och skogen vilket gör att trädgården är helt insynsskyddad. Endast 1 km. till förskola och grundskola årskurs F-6. Här bor du i villakvarter med närhet till city och påfart till motorväg.

  • Premium
Katrinelund 459C, Katrinelund, Örebro kommun
  • Borttagen före visning
Katrinelund 459C, Katrinelund, Örebro kommun, bild 2
Katrinelund 459C, Katrinelund, Örebro kommun, bild 3

Katrinelund 459C

Villa
Katrinelund, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
5 995 000 kr
93 m²
3 rum
3 033 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Björkmansgatan 6, Almby - Disponentparken, Örebro kommun
  • Lör 4 maj kl 13:00
Björkmansgatan 6, Almby - Disponentparken, Örebro kommun, bild 2
Björkmansgatan 6, Almby - Disponentparken, Örebro kommun, bild 3

Björkmansgatan 6

Lägenhet
Almby - Disponentparken, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/5
4 127 kr/mån
37 157 kr/m²

Välkommen till Disponentparken och denna välplanerade 2-rums lägenhet fördelad på 51 m². Lägenheten ligger i markplan och har ett fritt läge ut mot parken. Här bor du i ett lugnt och skönt område med ett alldeles lagom avstånd city. Vid entré i lägenheten så känner man direkt lägenhetens fina läge, här ger fönsterparti i köket en härlig kontakt med den grönskande parken. Köket har en öppen, social planlösning med vardagsrummet som ansluter till den stora uteplatsen i soligt söderläge. Från hallen kommer man in till helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten finns även ett rymligt sovrum. Förvaring i form av fyra garderober i hallen och ytterligare två garderober inne i sovrummet samt ett vindsförråd i samma hus följer lägenheten. Föreningen har ett förmånligt gemensamt elavtal där kostnaden för hushållsel läggs på hyresavin. Föreningen står för de fasta kostnaderna och de boende för förbrukningen. Disponentparken är ett lugnt och mycket fint parkliknande bostadsområde. Här bor du med cykelavstånd till city, USÖ och universitetet. Närhet också till mataffärer, gym och olika typer av restauranger. Busshållplats ligger bara några hundra meter från lägenheten. Österut har du naturreservatet Oset och Rynningeviken, områden med fina promenadstråk. Välkommen på visning - anmälan krävs!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Järle Byväg 26, Järle, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Järle Byväg 26

Villa
Järle, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 495 000 kr
220 + 28 m²
6 rum
1 615 m² tomt

Välkommen till Järle Byväg 26, en vacker och välskött 2-våningsvilla i natursköna och barnvänliga Järle! Denna fantastiska familjevilla erbjuder en boyta om hela 220 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum, källare om 28 kvm i biyta. Flertalet mervärden för familjen som söker ett bekvämt och modernt boende, bland annat; energisnål uppvärmning i form av bergvärme med genomgående golvvärme i större delen av huset, stort soldäck med pool, friköpt hörntomt om 1 615 kvm, isolerat garage (40 kvm), carport (40 kvm), externt kallförråd/vebod, fiber. Detta boende karaktäriseras av stora sociala ytor såväl invändigt som utvändigt. Fint ljusinsläpp från stora spröjsade fönster i olika väderstreck. Mycket vackert och modernt kök med full maskinell utrustning och en uppskattad köksö som erbjuder en fin mötesplats för både familj och middagsgäster. Ett imponerande vardagsrum med fönster åt tre håll, stilfull täljstensugn samt utgång till uteplatsen med pool. Vackert burspråk i både vardagsrum och kök. Övre planet erbjuder i dess rådande utformning fyra sovrum samt ett rymligt helkaklat badrum med bubbelbadkar, gott om förvaring i form av förråd, kattvind samt walk-in-closet i anslutning till ett av sovrummen. I Järle bor du lugnt och bekvämt med lagom närhet till stadspulsen. Förskola finns i området och närmsta skola ligger i Ervalla, 10 minuter bort med bil. På Järle stationshus väntar mysiga stunder på det lokala caféet. I Järle finns även ett mycket aktivt byalag som bl.a driver öppen förskola, ungdomsaktiviteter, grillkvällar, marknader mm. De har även förvärvat ett församlingshem i byn som man gjort om till Bygdegård "Järlegården". Goda pendlingsmöjligheter finns med närhet till Riksväg 50 och smidiga restider: ca 15 minuter till Nora centrum, 20 minuter till Lindesberg samt 25 minuter till Örebro. Fastigheten är besiktigad. Besiktningsprotokoll samt energideklaration finner du på vår hemsida under dokument. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Lännäs 227, null, Örebro kommun
  • Mån 29 apr

Lännäs 227

Villa
Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 395 000 kr
88 m²
3 rum
1,2 ha tomt

Välkommen till Lännäs 227! På en stor tomt och med ett naturskönt läge saluförs nu detta charmiga hus som lämpar sig bra som permanentbostad eller fritidsbostad. Tomten mäter hela 12.032kvm (ca 1,2ha) vilket ger gott om utrymme för egen odling. Huset inrymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. Mysigt vardagsrum där du kan titta på tv samtidigt som du njuter av en värmande brasa i rörspisen. Kök med utrymme för möblering av matbord framför köksfönstret, även här finns en eldstad i form av vedspis. Huset byggdes ut 1983 vilket resulterade i ett stort badrum och en köksingång. På övervåningen möts vi av en hall med utrymme för en kontorsplats, här finns även två sovrum där ett av dem försetts med rörspis och en inredd kattvind. Från bostaden är det ca 7km in till Odensbacken med bland annat Matbutik, apotek, vårdcentral skola och förskola (förskoleklass till och med skolår 9). I Hampetorp finns även Sjögårdens förskola och Hampetorps skola F-6. På tomten finns även flertalet uthus som tillsammans bjuder på vedbod, snickarbod, redskapsbod samt en stuga som går att inreda till gäststuga. Uppvärmning: Luft/luftvärmepump, direktverkande elradiatorer samt tre eldstäder. Avlopp: 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd. Vatten: Grävd brunn. Internet: Fiber finns indraget.

  • Plus
Katrinelund 466B, Katrinelund, Örebro kommun
  • Borttagen före visning

Katrinelund 466B

Villa
Katrinelund, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 495 000 kr
77 m²
3 rum
1 112 kr/mån

Kontakta mäklaren för mer information.

Förmansgatan 20, Centralt / Öster, Örebro kommun

Förmansgatan 20

Lägenhet
Centralt / Öster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 295 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 5/10
3 283 kr/mån
37 536 kr/m²

Välkommen till Österplan och denna yteffektiva lägenhet med 1 rok (sovalkov) på 34,5 m². Smarta och genomtänkta ytor gör denna enrummare till ett perfekt boende för dig som ska köpa första lägenheten, studenten eller för dig som söker en övernattningslägenhet. Här bor du i ett centralt läge med närhet till det mesta vad Örebro har att erbjuda. Lägenheten är inredd med snygga och moderna materialval och har en luftig och öppen planlösning med plats för matbord, soffa och säng. Sovalkoven går att dela av på ett bra sätt för att separera vardagsrum från sovplats. Kök från Vedum med enhetligt rostfria vitvaror av märket Siemens. Köket är även utrustat med infälld diskho, kyl/frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och förvaring i skåp och utdragslådor. I lägenheten finns även ett rymligt helkaklat duschrum med duschväggar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Till lägenheten följer lägenhetsförråd i källaren. I föreningen finns två gemensamma takterrasser, en till varje trapphus. I detta trapphus ligger takterrassen på våning 10, här kan du njuta av solen och panoramautsikt över city. Finns även en gemensamhetslokal som är utrustad med pentry, wc/dusch och ett sovrum samt finns en gemensam tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torkskåp. I källaren finns utrymme för cykelparkering med servicestation. Här bor du i ett attraktivt läge i centrala Örebro med storstadens puls i kombination med närhet till det mesta. Gång-/ cykelavstånd till Stadsparken, Behrn Arena, citys kaféer och restauranger, universitetet, Oset och Hjälmarens stränder. I området ligger nyanlagda Österängsparken och mittemot huset ligger gymmet Nordic Wellness.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Sanatorieskogen 14, Adolfsberg, Örebro kommun

Sanatorieskogen 14

Lägenhet
Adolfsberg, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 095 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
3 469 kr/mån
31 286 kr/m²

Välkommen till Sanatorieskogen 14! Bredvid det vackra gamla Sanatoriet finner vi denna nyproducerade bostad som stod färdig 2022. Här saluförs nu detta kvadratsmarta etta om 35kvm på våning 3/4 (hiss finns). Här kan du njuta av bekvämligheterna som en nyproducerad bostad har att erbjuda, så som helkaklat badrum med golvvärme, fullutrustat kök, inglasad balkong m.m. Den inglasade balkongen har en rogivande utsikt ut mot skogen i västerläge. Här i området är det lugnt och skönt och enkelt att komma ut på en skogspromenad. Gångavstånd till mataffär (ICA Parkhallen), pizzeria, förskolor, skola, motionsspår, busshållplats, vårdcentral, apotek mm. Söderut är det endast 4 km till Marieberg köpcentrum med bl a IKEA, Willys, Coop Forum, Bauhaus mm. Norrut är det 4 km till city, med bra bussförbindelse, cykelvägar och bra bilväg med nära till påfart/avfart på E20.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Svartå Bangata 8C, Centralt väster, Örebro kommun
Svartå Bangata 8C, Centralt väster, Örebro kommun, bild 2
Svartå Bangata 8C, Centralt väster, Örebro kommun, bild 3

Svartå Bangata 8C

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
2 326 kr/mån
34 841 kr/m²

Nu erbjuds den unika chansen att förvärva en lägenhet där det bara är att flytta in och trivas! En topp renoverad lägenhet med modern och stilren stil. Renoveringen utfördes 2021/2022 med nya golv, målade väggar i samtliga rum, badrumsrenovering och kök. Här erbjuds en lägenhet om ca 63 kvm med en balkong i västerläge. Ekonomisk stabil förening med låg månadsavgift om 2 326 kr/mån inkl. värme, varmvatten, tv, bredband. Föreningen har under många år varit obelånad och har ett fint läge nära centrum, tågstation samt natur. Missa inte denna chans! Förråd i källarplan finns och tillhör lägenheten. I föreningen finns även tvättstugor, grovtvättstuga, soprum med källsortering, cykelförråd, hobbyrum samt möjlighet att låna verktyg. Det finns totalt 207 st parkerings- och garageplatser till föreningens 114 lägenheter. Parkeringsplats/garage kostar mellan 100-275 kr/mån. Nära till fina promenadvägar längs med Svartån, både upp mot city men även ända bort till det vackra naturområdet Hästhagen och Karlslund. I närområdet finns dessutom busshållplats och utegym. Det är ca 10 min gångväg till city och ännu kortare tid till Södra stationen. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Balkong
Hagvägen 25, Vintrosa, Örebro kommun
Hagvägen 25, Vintrosa, Örebro kommun, bild 2
Hagvägen 25, Vintrosa, Örebro kommun, bild 3

Hagvägen 25

Villa
Vintrosa, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 195 000 kr
91 + 90 m²
5 rum
1 306 m² tomt

Välkommen till familjära Vintrosa och detta rejäla och hemtrevliga 60-tals hus. Huset har en totalyta på 181 m² fördelat på 1-plan och källare. Stora och kostsamma renoveringar är gjorda från 2014 och framåt - nytt yttertak, dränering av källaren, installerat luftvattenvärmepump, kök, duschrum, badrum, byggt altan, bredband fiber indraget m.m. Huset är välplanerat och har moderniserats med en öppning planlösning mellan kök/vardagsrum, här ger fönsterpartier i tre väderstreck utrymmet både ljus och en härlig kontakt med trädgården på baksidan. På vintern kan man värma sig vid eldstaden som delar av köket från vardagsrummet, här kommer man även ut till altanen på baksidan som öppnar upp mot väster och härlig kvällssol. På entréplanet finns även tre sovrum och duschrum. Källare med inrett gästrum som ansluter till badrum och bastu. I källaren finns även allrum, tvättstuga, matkällare och separat wc. Husets fantastiska trädgård erbjuder stora gräsytor, frukträd, bärbuskar, odlingslådor, grillplats, här finns gott om utrymme för familj och vänner att umgås och njuta av fördelarna med att bo i hus. För bilen finns vidbyggt, uppvärmt garage med fjärrstyrd garageport. Här bor du i ett lugnt, barnvänligt område omringad av härlig natur och Vinteråsens naturreservat. I närområdet ligger Vintrosa skola F-6, livsmedelsbutik och bussförbindelser till Örebro samt smidigt för pendlaren att ta sig ut på motorvägen. Välkommen på visning - anmälan krävs!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 66