Mäklare Sofia Persson

Sofia Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Venavägen 36 C, Rynningeåsen, Örebro kommun

Venavägen 36 C

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

2 595 000 kr

77 m²

3 rum

4 692 kr/mån

33 701 kr/m²

Välkommen till välskötta och fridfulla brf Björkdungen, endast 10 min cykelväg från citykärnan. I en omtyckt bostadsrättsförening där lägenheter sällan blir till salu finnes nu denna fina trea på vån 2 av 2. Två balkonger i motsatt riktning ger dig många sköna soltimmar, men även välbehövlig skugga de riktigt varma sommardagarna. Ett stort plus är att garage följer med lägenheten! Föreningen äger marken och har mycket god ekonomi. Man jobbar löpande med underhåll och har endast höjt månadsavgifterna en gång sedan starten 2007. I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband och ip-telefoni. Garaget kostar 450 kr/mån. Lägenheten har en mycket trevlig planlösning där kök och vardagsrum ger fina sällskapsytor. Du får en öppenhet mellan rummen, men fortfarande en tydlig uppdelning. Mysigt med balkongdörr från köket, här är det enkelt att smyga ut på balkongen med morgonkaffet. Två sovrum, i varsin del av bostaden. Ett helkaklat badrum med golvvärme och ny tvättmaskin och torktumlare. I hallen finns även en klädkammare och i anslutning till bostaden finns ett varmförråd. Allt är välordnat och bekvämt. När du kommer till brf Björkdungen känner du omedelbart lugnet. Här är det fin stämning mellan grannarna kring den vackra innergården med grusgångar, gräsmatta och planteringar. Populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till två förskolor. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde. Nära till Vena- och Lillåspåret (3-10 km sträcka) med belysning, busshållplats, mataffärer, pizzeria och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till citykärnan och Universitetssjukhuset.

 • Balkong
Kaserngården 2 B, Kaserngården, Örebro kommun
 • Ons 7 jun kl 16:30
Kaserngården 2 B, Kaserngården, Örebro kommun, bild 2
Kaserngården 2 B, Kaserngården, Örebro kommun, bild 3

Kaserngården 2 B

Lägenhet
Kaserngården, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

1 895 000 kr

62 m²

2 rum

3 866 kr/mån

30 565 kr/m²

Välkommen till en riktigt häftig tvåa i ett av de maffigaste husen i Örebro. Ombyggd och renoverad regementsbyggnad, byggår 1913. Lägenheten ligger högt upp i huset; våning 4 av 5, hiss finns. Balkong i söder med fritt läge och gott om soltimmar. Utsikt över trädtopparna! Hela 3,40 m i takhöjd och stora fönster ger ett fint ljus i bostaden. Helkaklat badrum med dusch, golvvärme, tvättmaskin/torktumlare. Gott om förvaring med fem garderober i sovrummet och en rymlig klädkammare i hallen. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Förutom gemensam tvättstuga finns även ett övernattningsrum med tillgång till pentry. Föreningen äger marken och även en intilliggande tomt på ca 1 600 kvm, som föreningen har byggrätt på. Numera har föreningen ett gemensamt avtal för hushållsel. Det är förmånligt för medlemmarna som bara behöver betala för sin egen förbrukning, föreningen står för den fasta avgiften. Mycket bra uppstyrt med parkeringsplatser. Till föreningens 45 lägenheter finns 22 parkeringsplatser med motorvärmare och 22 parkeringsplatser med laddstolpe till elbil. För gäster, och boende som har flera bilar, finns en stor och lättillgänglig betalparkering på innergården. Här i Grenadjärstaden får du stora öppna ytor och vackra omgivningar. Det är svårt att tro att du bor så centralt när du kommer hem efter en dags arbete eller studier. Området är lugnt och mycket omtyckt av såväl yngre som äldre. Härifrån är det knappt 2 km till city med mycket bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till Universitetssjukhuset. Nära till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde, motionsspår och flera olika mataffärer.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nästegårdsvägen 48 B, Lillån, Örebro kommun
 • Mån 5 jun kl 17:00

Nästegårdsvägen 48 B

Radhus
Lillån, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

2 400 000 kr

99 m²

4 rum

5 514 kr/mån

24 242 kr/m²

Välskött och väl omhändertaget radhus, byggt 2017, i mysigt familjeområde. Radhuset har ett mycket fint skick. Altan och balkong på baksidan, i söderläge, med många fina soltimmar! Stenlagd uteplats på framsidan, i norrläge. Trevlig planlösning med umgängesytor på bottenplan och mer privata bostadsytor på övre plan. I bottenplan finner du kök och vardagsrum i öppen planlösning. Möbleringsmöjligheterna är många och det går att variera sig på många olika sätt. Här på bottenplan finns även ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. På övre plan finns idag två sovrum och ett allrum/sovrum med balkong samt ett helkaklat badrum. Stora fina grönytor mellan radhusen är perfekt för såväl lek som kubbspel. Det finns ett utvändigt förråd som tillhör bostaden. Fiber, Stadsnät är indraget. Föreningen äger marken. Parkeringsplats precis framför radhuset ingår i månadsavgiften. I området finns även flera besöksparkeringar. Lugnt, trevligt och barnvänligt område med blandad bebyggelse. Naturnära bostadsområde, men ändå bara 6,5 km, eller 15 min med bil, till city. Nära till vårdcentral, tandläkare, förskolor och Lillåns skola F-9. Det är endast 5 min bilväg härifrån, via Lundby, till ICA Maxi, Plantagen, Citygross mm vid Eurostop.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Fogdegatan 7, Centralt väster, Örebro kommun

Fogdegatan 7

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

1 495 000 kr

52 m²

2 rum

2 918 kr/mån

28 750 kr/m²

VISNING? Välkommen att kontakta mäklaren för visningsbokning! Ljus och välskött tvåa med fint skick och mycket låg månadsavgift! Lägenheten är belägen högst upp i huset med balkong mot innergården i soligt västerläge. Oerhört engagerad och omtyckt förening som har god ekonomi och låg belåningsgrad, endast 3 600 kr/kvm. Föreningen äger marken. De senaste åren har föreningen bytt tak, renoverat fasaden & balkongerna samt bytt till säkerhetsdörrar. Stambyte är utfört på 90-talet. Lugn gata med en mycket fördelaktig placering på huset. Här ligger det hus runtom, vilket gör att det känns som att du bor på en ostörd och trevlig innergård. På andra sidan gatan ligger ett K-märkt hus som bidrar till fin atmosfär i kvarteret. Tack vare att föreningen är äldre och har god ekonomi ligger månadsavgiften så lågt som 2 918 kr/mån inkl värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Det här är en perfekt bostad för såväl singelhushåll som par, mycket tack vare den fördelaktiga boendekostnaden. Badrummet är helkaklat, renoverades 2017, med dusch, wc och handdukstork. Väggar i hall, kök, vardagsrum och sovrum är målade/renoverade under åren 2016-2019. Till lägenheten hör två förråd. Här får du nära till mataffär, restauranger, caféer, blomaffär, resecentrum och flera fina parker. I området går det förbi flertalet busslinjer, perfekt för både studenten och för dig som gärna tar bussen till jobbet. Det är till och med så att de nya superbussarna, etapp 1, kommer att gå förbi här. För dig som är bilburen är det bra att veta att du enkelt tar dig ut på E18/E20 härifrån.

 • Plus
 • Balkong
Norensbergsgatan 106, Öster/Skebäck, Örebro kommun
 • Tor 8 jun kl 16:30

Norensbergsgatan 106

Lägenhet
Öster/Skebäck, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

1 925 000 kr

66 m²

2 rum

3 447 kr/mån

29 167 kr/m²

Välkommen till en välskött och genomgående renoverad tvåa i lugna Skebäck på öster, perfekt läge mellan vackra naturområden och city. Placeringen på vån 2 av 2 ger dig gott om ljusinsläpp i hela lägenheten, ingen granne ovanpå och ingen insyn! Här får du dessutom det bästa av två världar, både en trivsam balkong och en stenlagd uteplats i markplan. Lägenheten har genomgått löpande renoveringar genom åren (2012-2019). Stort och ljust kök med gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten känns både rymlig och öppen. Fönster åt två håll! Här finns dessutom en tydlig uppdelning mellan kök och vardagsrum och rummen binds samman fint av en inre hall. Badrummet är helkaklat och totalrenoverat 2015. Mycket populär, välskött och oerhört stabil förening från slutet av 70-talet. Föreningen äger marken och har bara 2 400 kr/kvm i lån. Här är det välordnat med garage och parkeringsplatser att hyra, endast 100-275 kr/mån, separat kö. Man har även installerat laddstolpar för elbilar. Det finns dessutom flera fria parkeringsplatser för boende och gäster. I föreningen finns bland annat gemensam tvättstuga, miljörum och cykelrum. Det tillhörande förrådet ligger i en bod alldeles runt hörnet. Det här är ett läge med oerhört många fördelar! Du bor granne med Stadsparken, Wadköping och vackra strövområden längs med Svartån. Fantastiskt fina gång- och cykelvägar till Naturens hus och Rynningeviken/Oset naturreservat via slussen och småbåtshamnen. Från bostaden är det dessutom kort avstånd till Universitetssjukhuset och endast 15 min cykelavstånd till Universitetet. I närheten finns två stora och en mindre mataffär. Från bostaden till city är det endast 1,5 km. Den korta biten tar du dig enkelt med cykel, elsparkcykel eller genom en avkopplande promenad. Varmt välkommen på visning av Norensbergsgatan 106!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 5