Mäklarhuset Örebro

Mäklarhuset Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Manillagatan 2, Centralt, Örebro kommun

Manillagatan 2

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 795 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 5
5 038 kr/mån
42 402 kr/m²

CENTRALT MED Å-UTSIKT! Välkommen upp till våning 5 på Manillagatan 2. Här finns en rymlig trea om ca 90 kvm med stans bästa läge! Ett stenkast från Stadsparken med mycket fina promenadstråk längst med ån. Optimal planlösning för gäster och tillställningar med två stora sällskapsrum intill varandra med pardörrar i mellan. Matsalen har också en portal mot köket och en fransk balkong med viss utsikt mot Svartån, det här rummet har även fungerat som ett magnifikt sovrum. Vardagsrummet har utsikt mot slottet och ger dig bra utsikt när det är tid för nyårsraketer. Härifrån når du den möblerbara balkongen med västerläge och även här får du viss Å-utsikt. Sovrummet har en himmelsk rosa kulör och ligger innanför vardagsrummet. Kaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Här bor man bekvämt med gångavstånd till allt; restauranger, shopping, Universitetssjukhuset, mataffärer och fin natur. Brf Ankaret har en mycket stabil ekonomi, ordning och reda samt bra gemensamhetsutrymmen, så som tvättstuga, övernattningsrum, bastu och cykelförråd. I källaren finns garage. Välkommen att boka din plats för visning!

 • Balkong
 • Hiss
Landsåsen Björkbacken, null, Lekebergs kommun
 • Lör 16 dec kl 14:00
Landsåsen Björkbacken, null, Lekebergs kommun, bild 2
Landsåsen Björkbacken, null, Lekebergs kommun, bild 3

Landsåsen Björkbacken

Villa
Lekebergs kommun
Mäklarhuset Örebro
1 195 000 kr
96 + 64 m²
4 rum
1 270 m² tomt

Välkommen till Landsåsen Björkbacken! Nu saluförs denna fina 1½-plansvilla som genomgått flertalet renoveringar. Huset byggdes 1939 och har den tidstypiska entrén med en farstukvist och pardörrar. Invändigt har huset till stor del renoverats med bland annat nya ytskikt samt renovering av kök och badrum 2021. Huset med sina 96kvadratmeter erbjuder två sovrum på övervåningen. På entréplan finns kök, vardagsrum, badrum samt ett matrum som även skulle kunna användas som ytterligare sovrum. Jättefint kök med gott om skåp och väl tilltagen arbetsyta, perfekt för att förbereda middagen och duka upp i det intilliggande matrummet. Badrummet, som endast är 2 år gammalt, är helkaklat och har försetts med elggolvvärme. På tomten finns även ett uthus som kan fungera som förrådsbyggnad och redskapsbod. Den kan även renoveras för att möjliggöra gäststuga. Uppvärmning: Luftvärmepump samt en elradiator. Vatten: Borrad brunn. Avlopp: Ej godkänt, föreläggande finns ej. Internet: Säljaren har nyttjat mobilt bredband. Intresserad av en visning? Kontakta mäklaren för mer information om processen.

 • Premium
Förmansgatan 20, null, Örebro kommun

Förmansgatan 20

Lägenhet
Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 9
4 714 kr/mån
48 190 kr/m²

Välkommen till denna häftiga tvåa på våning 9 (!) Balkongen är nästan i storlek med vardagsrummet! Ca 17 kvm med sol hela eftermiddagen och kvällen! INGLASAD med höst/vinterglas vilket gör att balkongen kan användas som ett extra rum! Lägenheten yta kan nyttjas på många olika sätt beroende på livets olika skeden. Exempelvis så har bostadens klädkammare idag blivit ett extra sovrum! Ett smart elfa-system finns sparat, om man hellre önskar en walk-in closet. Såklart så finns det i lägenheten alla bekvämligheter man kan önska, så som egen tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin. Dessutom har föreningen i markplan övernattningslägenhet för gäster och gemensam tvättstuga. Önskar du en tvåa utöver det vanliga? Då är denna lägenhet verkligen för dig!

 • Balkong
 • Hiss
Hagmarksgatan 31B, Centralt/Eklunda/Sörby, Örebro kommun

Hagmarksgatan 31B

Lägenhet
Centralt/Eklunda/Sörby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/3
3 696 kr/mån
26 321 kr/m²

I en av Örebros mest populära stadsdel - Sörby - finns denna fina tvåa! Optimalt planerad med perfekt planlösning och gott om förvaringsutrymmen, flera garderober i sovrummet gör att det blir enkelt att ha ordning och reda. Snyggt grått kök! Vardagsrummet har plats för både matbord & soffgrupp, utgång till den mysiga balkongen som vetter mot innergården, sol hela dagen och kvällen! Ekonomiskt stabil och lågt belånad HSB-förening, med endast 1 600 kr/kvm i bankskuld. Föreningen har gjort stora amorteringar på deras lån de senaste åren och de äger även marken. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband (100 Mbit/s), ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen genomför löpande renoveringar och underhåll. I en sådan här äldre förening finns många mycket uppskattade gemensamma utrymmen, så som flera tvättstugor, cykelrum, bastu med relaxavdelning, samlingslokal och till och med ett litet bibliotek. Mycket centralt läge, endast 5 min cykelavstånd till city. Härifrån är det knappt 3 km till Universitetet, med mycket bra cykelvägar. Alldeles i närheten ligger idrottskvarteren med idrottsarenor för bland annat fotboll, ishockey och bandy. I det kvarteret ligger även Idrottshuset, simhall och flera gym. Inom gångavstånd från lägenheten finns det flera olika mataffärer och restauranger att välja mellan.

 • Balkong
Karlsgatan 34 C, Väster Park, Örebro kommun
 • Idag kl 16:30
Karlsgatan 34 C, Väster Park, Örebro kommun, bild 2
Karlsgatan 34 C, Väster Park, Örebro kommun, bild 3

Karlsgatan 34 C

Lägenhet
Väster Park, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 200 000 kr
103 m²
3.5 rum
vån 1/4
6 721 kr/mån
21 359 kr/m²

Välkommen till en rymlig och hemtrevlig 3,5 rok om hela 103 kvm, i markplan. Bostaden har ett stort vardagsrum i perfekt anslutning till köket. Härifrån kommer du även ut till en stenlagd uteplats i syd-/ostläge. Ett bonusutrymme är matsalen/biblioteket, som även kan användas som kontor eller byggas om till ett sovrum. Bekvämt med stort badrum och en separat wc. Mycket omtyckt och välskött förening med stabil ekonomi. Föreningens lån ligger utspridda över olika år och nästa lån att omsätta sker i september 2024 (följt av år 2025, 2026 och 2027). Föreningen äger marken. Parkeringsmöjligheterna är goda. Till föreningens 27 lägenheter finns 38 parkeringsplatser och 30 garage. En parkeringsplats med motorvärmare ingår till och med i månadsavgiften. Utöver det ingår även värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Här är det välordnat och enkelt att bo! I bottenplan i huset ligger en gemensam tvättstuga och vindsförråd finns i samma hus. Föreningen har gott om gästparkeringar till dina gäster och när du ska resa hemifrån är det bara att låsa dörren och åka. Att bo här i Väster Park ger dig det bästa av två världar. Du bor granne med en vacker park med grönytor, träd och fågelkvitter. Samtidigt är det nära till city, endast 10 min cykelavstånd och även nära till tågstation och påfart/avfart på motorvägen. I närområdet finns vårdcentral, flera olika mataffärer, förskola, skola och Trängens idrottsplats.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Restalundsvägen 6, Centralt, Örebro kommun
 • Imorgon kl 16:30

Restalundsvägen 6

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 295 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/4
4 788 kr/mån
33 022 kr/m²

Välkommen till en mysig, välskött och ljus trea med hela 3 m i takhöjd! Ett riktigt bonusutrymme är den stora uteplatsen som verkligen förtjänar att kallas "extrarum" på sommaren! Trädäck och pergola är byggt 2022. Uteplatsen är fint avskärmad med både staket och buskar. Kök och vardagsrum skapar perfekta umgängesytor, för att inte tala om samlingsplatsen vid den lilla köksön. Här kan du socialisera med dina gäster samtidigt som du svänger ihop kvällens middag. Ett större sovrum, med fyra garderober. Ett mindre sovrum, med en garderob. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Huset är byggt 2014, vilket betyder att föreningen snart är 10 år. Det är en stabil och välskött föreningen som förvaltas av Riksbyggen. Om du hyr garage genom föreningen når du garaget genom en korridor på samma våningsplan som lägenheten. Detsamma gäller med förrådet som tillhör lägenheten samt cykelrum. Läget i stan är en av alla fördelar med att bo på Restalundsvägen 6! Här kan gå till en stor mataffär på bara 3 min. Det är gång- och cykelavstånd till flera restauranger, café, gym, simhall och en mängd olika idrottsarenor. Inom gångavstånd når du Stadsparken, Wadköping/Slussen och österut finns vackra naturområden kring Oset och Rynningeviken. Till den stora arbetsplatsen USÖ är det bara 2 km och till Universitetet är det 2,5 km, med mycket fina cykelvägar.

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Esplanaden 13b, Hallsberg - Esplanaden, Hallsbergs kommun
 • Imorgon kl 16:30
Esplanaden 13b, Hallsberg - Esplanaden, Hallsbergs kommun, bild 2
Esplanaden 13b, Hallsberg - Esplanaden, Hallsbergs kommun, bild 3

Esplanaden 13b

Lägenhet
Hallsberg - Esplanaden, Hallsbergs kommun
Mäklarhuset Örebro
475 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
5 270 kr/mån
6 169 kr/m²

Välkommen till Esplanaden i Hallsberg och denna 3 rums lägenhet fördelad på 77 m². För dig som pendlar så bor du här i ett lättillgängligt läge med gångavstånd till city och tågstation, busshållplats utanför dörren, smidigt att ta sig härifrån med bil till både Kumla och Örebro. Lägenheten är välplanerad och genomgående med fönster i två väderstreck. Separat kök och vardagsrum på var sida av lägenheten, helkaklat badrum, balkong mot baksidan med utgång både från vardagsrum och ett av sovrummen. Till lägenheten följer ett rymligt lägenhetsförråd i källaren. I inre reparationsfonden finns det 11.442:- för köparen att använda till underhåll av lägenheten. I källaren finns gemensamma utrymmen som föreningslokal, tvättstuga, hobbyrum med diverse maskiner, motionsrum och cykelförråd. Föreningen har en gemensam gård med gräsytor och inglasat uterum som medlemmar kan nyttja. På gården finns parkering i carport med motorvärmare som följer lägenheten och som ingår i avgiften I området finns även mataffär, pizzeria och bensinmack m.m. Välkommen på visning - anmälan krävs!

 • Premium
 • Balkong
Esbjörnsgatan 24, Sörby, Örebro kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Esbjörnsgatan 24

Radhus
Sörby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 250 000 kr
93 m²
4 rum
3 997 kr/mån
34 946 kr/m²

Välkommen till Esbjörnsgatan 24 och detta centrala radhus med kanonläge på stor hörntomt i attraktiva Sörby. Här kan du bara flytta in - huset är renoverat 2018 med ljusa materialval. Som köpare får du här ett radhus i 2 plan fördelat på 93 m² med 4 rok varav 3 sovrum. Entréplanet erbjuder trevliga sällskapsytor med kök/vardagsrum i öppen planlösning, stora fönsterpartier ger både ljus och en härlig kontakt med den lummiga trädgården på baksidan. På entréplanet finns även tvättstuga och separat wc. Övre plan erbjuder möblerbar hall, 3 sovrum och helkaklat duschrum/wc. Luftvärmepump för skön kyla sommartid samt extra värme vintertid om så önskas. På den insynsskyddade baksidan finns inglasad altan, vidbyggt trädäck och gräsytor. På framsidan finns bl.a förrådsutrymme. Bekvämt med parkeringsplats precis utanför dörren samt finns möjlighet att hyra garage och parkeringsplatser i föreningen enligt separat kö. Radhuset renoverades invändigt 2018 - kök, badrum, tvättstuga, ytskikt. Välskött bostadsrättsföreningen med låg skuldsättning och många större renoveringar gjorda bl a stambytt (2003), nya fönster (2006), takrenovering (2015) m.m. I föreningens område finns även stora gemensamma gräsytor och lekplatser. Här bor du med gång-/ och cykelavstånd till city, förskolor, skolor, mataffärer, universitet, idrottsanläggningar och busshållplats m.m.

 • Plus
Allégatan 27, Hagaby, Örebro kommun

Allégatan 27

Villa
Hagaby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 995 000 kr
110 m²
4 rum
611 m² tomt

Välkommen till Allégatan 27! På en lugn gata i Hagaby saluförs nu detta hemtrevliga 1-planshus om 110 kvadratmeter fördelat på fyra rum och kök varav tre sovrum. Här kliver man direkt in i en rymlig entréhall med goda förvaringsmöjligheter i den stora garderoben med skjutdörrar. Vidare in i huset är de tre sovrummen samlade mot baksidan av huset. I köket möts vi av en öppen planlösning in till matrummet med gott om utrymme för hela familjen. Från vardagsrummet leder dörren ut till altanen där man kan njuta av solen på eftermiddagen och kvällen. Huset har placerats långt fram på tomten vilket ger en rymlig trädgård på baksidan. I form av renoveringar har man låtit utföra renovering av helkaklat badrum 2019, renovering kök 2020, nya 3-glasfönster i kök, matrum och vardagsrum samt ny altandörr och ytterdörr (fönster och dörrar byttes mellan 2019-2021). Från huset är det endast en kort promenad till Hagabergsparken och dess lekplats. Endast 200m till närmsta busshållsplats!

 • Plus
Köpmangatan 45, Centralt, Örebro kommun
Köpmangatan 45, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Köpmangatan 45, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Köpmangatan 45

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1
3 955 kr/mån
30 948 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa - adressen är Köpmangatan 45 och ligger mitt i centrala Örebro. Här är det renoverat och fint - vilket ger dig möjlighet att flytta in och trivas direkt från första dagen. Köket är utrustat med moderna apparater och har gott om förvaringsutrymmen. Här finns även plats för matbord där du kan njuta av trevliga måltider med vänner och familj. Det nyrenoverade badrummet är stilrent och har högkvalitativa materialval. Här finns både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Bostaden har fina trägolv från 2022/2023 och väggarna är målade i mjuk färgskala vilket ger en varm och inbjudande atmosfär. Bostadsrättsföreningen heter Stenhuggaren och är välskött med otroligt stabil ekonomi med många gemensamma och användbara utrymmen som exempelvis varmgarage, övernattningsrum, cykelrum m.m. Här bor du i en social gemenskap med trevliga grannar. Läget på Köpmangatan är oslagbart med närhet till allt du behöver. Här bor du med ett stenkast till Örebros pulserande stadsliv, butiker, restauranger, och grönområden för sköna promenader. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med närhet till både buss- och tågförbindelser. Denna bostad är perfekt för dig som söker en bekväm och stilren bostad i centrala Örebro.

 • Premium
 • Hiss
BRF Strandängsparken, Radhus, Örebro kommun
 • 45 lediga bostäder

BRF Strandängsparken

Radhus
Radhus, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
fr. 3 584 000 kr
112 m²
5 rum
6 520 kr/mån

Anmäl Ditt intresse nu! Snart är det dags för säljstart av BRF Strandängsparken i Ormesta med 45 bostadsrätts radhus. Läget erbjuder ett härligt, grönt område i östra Örebro med fina promenadstråk alldeles intill naturreservatet Oset. Energieffektiva radhus i två plan med boarea 112 m2 som fördelar sig på 5-6 rok. Den öppna planlösningen på nedre plan bjuder in till en naturlig plats för umgänge. Genomtänkt kök med halvköksö, öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet i anslutning till uteplatsen med trädäck och grönyta. Separat tvättstuga. 2 badrum ett i varje plan. På övervåningen finns allrum och 3 sovrum med förvaring. Solceller kommer vara installerat och klart men med möjlighet att utöka anläggningen vid behov. Parkering på respektive uppfart. En laddbox per parkering/radhus. Läget är perfekt för naturälskaren eller barnfamiljen som önskar komma bort från city men ändå inte avstå service och kommunikationer. Med ca 4 km till centrum får du ändå tillgång till Örebros utbud av restauranger, shopping och kulturliv. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om projektet och säljstarten!

 • Nybyggnadsprojekt
Peppargatan 46, Sörbyängen, Örebro kommun
Peppargatan 46, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 46, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 46

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 4/4
3 215 kr/mån
31 667 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 2-rumslägenhet på hela 63 kvm, belägen på fjärde våningen i det populära området Sörbyängen. Med en öppen planlösning och en imponerande walk-in closet är detta hem perfekt för den som söker komfort och stil. Dessutom finns det på vinden ett stort förråd som tillhör lägenheten! På den rymliga balkongen som är placerad i rätt solläge kan man njut av soliga dagar och vackra solnedgångar. Lägenheten genomsyras av naturligt ljus, vilket skapar en inbjudande och trivsam atmosfär. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök gör det enkelt att umgås och njuta av vardagslivet. Lägenhetens badrum renoverades för bara ett par år sedan med snygga materialval. Mycket välskött förening som var smarta och gjorde en extra amortering på 1 miljon kronor under år 2020. Låg månadsavgift om 3 215 kr inklusive värme, vatten, tv-kanaler och internet. (Ny månadsavgift från 2024 kan bli 3 697 kr/mån, dock ej beslutat). Här i Sörbyängen har du nära till det allra mesta så som: Skogsområden för natursköna promenader, Gustavsviks golfbana för golf-entusiaster, Universitetsområdet, vårdcentral och apotek för din hälsa, gym för din träning, livsmedelsbutikerna ICA Maxi och Coop Forum, populära motionstrappan i Sörbybacken (förvandlas till en slalombacke under snörika vintrar), höghöjdsbana, utegym och restaurang/pizzeria med uteservering samt endast 5-10 min med cykel till Örebro city. Missa inte chansen att bo i denna ljusa och häftiga lägenhet med alla bekvämligheter du kan önska dig!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Nygatan 84, Centralt / Öster, Örebro kommun

Nygatan 84

Lägenhet
Centralt / Öster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/10
2 523 kr/mån
33 814 kr/m²

Mycket fräsch tvåa - centralt med låg månadsavgift!! I denna lägenhet får man en trivsam känsla, fönster åt två håll. Från vardagsrummet är det utgång till en mysig inglasad balkong med platsbyggda sittbänkar, på balkongen är belysning och infravärme installerad. Rymligt kök med gott om plats för både matlagning och matbord. Helkaklat badrum med bubbelbadkar. Garderober med skjutdörrar i både hall och sovrum. Mycket bra läge med gångavstånd till bl.a. citykärnan, idrottsanläggningar, simhall, flera olika gym, restauranger, mataffärer, förskolor och skolor. Brf Vallen är en mycket ekonomiskt stabil förening med låga månadsavgifter. Föreningen äger marken och i månadsavgiften på 2 327 kr ingår värme, vatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Här i föreningen finns även ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket blir mer fördelaktigt för de boende. Föreningen jobbar kontinuerligt med underhåll och renovering. De har bland annat bytt till 3-glas fönster, säkerhetsdörrar, renoverat stammar, målat tak och senast bytt samtliga rör och radiatorer till värmesystemet. Parkeringsplats i föreningen kostar 150 kr/mån, separat kö. Garage kostar 400 kr/mån, separat kö. Endast ca 2,5 km till Örebro Universitet. Ca 2 km till Universitetssjukhuset med mycket bra cykelvägar. Välkommen med din intresseanmälan!

 • Balkong
 • Hiss
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 23E

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
61,1 m²
2 rum
vån 1/6
5 126 kr/mån
24 468 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 23E! Här erbjuds en välplanerad och hemtrevlig tvårummare med stor uteplats. Lägenheten bjuder på ett fint ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna samt parkettgolv som sträcker sig genom hela lägenheten. Varje kvadratmeter används effektivt och du hälsas välkommen av en rymlig hall som ansluter direkt mot badrummet. Badrummet har helkaklade väggar och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med sina generösa fönster. Köket är modernt inrett med vita skåpsluckor och är fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, inbyggd micro samt en hel kyl och frys. Sovrummet ansluter direkt till den stora uteplatsen, här kan du njuta av lugnet och avskildheten med utsikt över innergården. Förvaringsutrymmen finns i form av garderober i både hallen och sovrummet, samt ett externt förråd som ligger precis under lägenheten för extra praktisk förvaring. Föreningen erbjuder även parkeringsplatser i parkeringsgarage som går att hyras av föreningens medlemmar. Här bor du med cykel-/promenadavstånd till city, det finns även busshållplats ett stenkast bort som går mot både Örebro stadskärna samt Universitetet. Bekvämligheter som exempelvis stormarknad, systembolag och gym finns inom bekvämt avstånd. Sörbyskogen erbjuder vackra löp- och promenadstråk för den som uppskattar naturen. I månadsavgiften om 5 126 kr/mån ingår värme, kabel-TV, bredband (100/100 Mbit/s) och IP-telefoni (Telia triple play). Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Resta 304, Resta, Örebro kommun

Resta 304

Tomt
Resta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
650 000 kr

Här erbjuds fyra stycken lantliga tomter i området Resta som ligger ca 10 km utanför Örebro. Tomterna ligger i en idyllisk landsbygd med vacker utsikt över omgivande åkrar. Här kan du njuta av lugnet på landet men samtidigt endast ca 10-15 min med bil till Örebro. Tomterna ligger även med närhet till Hjälmarbaden, en populär badplats bara en kort bilfärd eller cykeltur bort. Tomt 1 - Resta 1:16 – 1825 kvm Tomt 2 - Resta 1:17 – 2240 kvm Tomt 3 - Resta 1:18 – 2965 kvm Tomt 4 - Resta 1:19 – 3014 kvm Förhandsbesked finns som ger lov om bygglov att uppföra byggnad om 150 kvm samt garage 50 kvm. För visning av tomt och mer information ring eller maila - 070-758 62 09 eller [email protected] Välkommen på visning!

Lilla Ässkogvägen 25A, Norra Bro, Örebro kommun
Lilla Ässkogvägen 25A, Norra Bro, Örebro kommun, bild 2
Lilla Ässkogvägen 25A, Norra Bro, Örebro kommun, bild 3

Lilla Ässkogvägen 25A

Radhus
Norra Bro, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 400 000 kr
114,8 m²
6 rum
8 541 kr/mån
20 906 kr/m²

Välkommen till Norra Bro och detta nybyggda radhus i 2-plan fördelat på 115 m² med 6 rok varav 4 sovrum. Radhuset har ett gavelläge vilket gör att man smidigt kan ta sig mellan fram-/ och baksida. Här kan du nyttja och njuta av gräsytor runtom radhuset, staket/häck är uppsatt för avgränsning samt gränsar tomten på baksidan mot grönområde i soligt söderläge. Här erbjuds verkligen funktion och utrymme för barnfamiljen med 4 sovrum, 2 helkaklade duschrum/wc och en separat tvättstuga. Entréplanet har en öppen och social planlösning, här kommer du ut till altanen och trädgården på baksidan. På entréplanet finns även ett sovrum/gästrum, duschrum och separat tvättstuga. Övre plan med allrum, 3 sovrum och duschrum/wc. Radhuset är välplanerat och stilrent inrett med genomgående ljusa materialval, här kan du bara flytta in och börja njuta av ditt nya boende. Parkering finns på framsidan av radhuset och på baksidan finns ett separat förråd. Här bor du i ett lugnt, familjärt område omgiven av härlig natur, men endast ca 6 km till citykärnan. Närhet till busshållplats, lekpark och i närområdet finns flertalet förskolor. Välkommen på visning - anmälan krävs!

 • Premium
Vetevägen 45, Hovsta, Örebro kommun

Vetevägen 45

Lägenhet
Hovsta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
87,5 m²
4 rum
vån 2/2
4 658 kr/mån
17 086 kr/m²

Välkommen till en gavelfyra med balkong och uteplats på framsidan i norrläge. Mycket fint läge med tillgång till stor gräsyta! Du stiger in i hallen i markplan som har plats för barnvagn och en fin ek-trappa leder dig upp till våningsplanet med genomgående fräscha ytskikt. Helkaklat badrum med dusch och kök med ekluckor och gott om förvaring. Tre sovrum i bra storlek varav ett av dem målades 2023. Vardagsrummet med ekparkett har stor öppning mot hall/kök och utgång till möblerbar balkong i söderläge. Finns även en mindre toalett som är förberedd för tvättmaskin. Telia Fiber finns indraget. Välskött, ekonomiskt stabil och omtyckt förening i lugna och barnvänliga Hovsta. Vid entrén finns tillhörande förråd. Till bostaden ingår ett garage. Det är dessutom fri parkering i området. I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. I föreningen finns även en gemensam tvättstuga och samlingslokal. Från bostaden är det bilfri gångväg till skola (F-6) och Idrottsföreningens klubbstuga. I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km). Kort promenad till busshållplats (stadsbuss). Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, padelbana, bygghandel och återvinningscentral.

Fågelbärsgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun
Fågelbärsgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 2
Fågelbärsgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 3

Fågelbärsgatan 48

Radhus
Nya Hjärsta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 495 000 kr
110 + 13 m²
5 rum
489 m² tomt

Friköpt tomt med gavelläge mot skogen, fem rum och 2 badrum. Putsat och utbyggt kedjehus med tre sovrum, två allrum och två helkaklade badrum. Utbyggnaden med tvättstuga, badrum, allrum och sovrum är från 2010, det andra badrummet renoverades 2021. Husets ursprungliga hall är placerad mellan utbyggnaden och det ursprungliga huset, så utbyggnaden kan med fördel användas som en mer privat del för tonåringar eller gäster, där de också har ett privat badrum. Det största sovrummet har en passage utanför med två garderobsväggar med gott om förvaring. Stort kök med ek- och vitrinluckor från 2005 med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har utgång till altanen som har tak en bit och vetter mot trädgården och skogen vilket gör att trädgården är helt insynsskyddad. Endast 1 km. till förskola och grundskola årskurs F-6. Här bor du i villakvarter med närhet till city och påfart till motorväg.

 • Premium
Lövstagatan 46F, Centralt Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 46F

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 596 kr/mån
16 273 kr/m²

Välkommen till Lövstagatan 46F! Endast en halvtrappa upp möts vi av denna hemtrevliga tvårummare om 55kvm. Kök med en praktisk köksö som bjuder på en perfekt arbetsya, här finns även utgången till balkongen i österläge som bjuder på härlig morgonsol. Ljust och hemtrevligt vardagsrum med fönsterparti i västerläge vilket ger ett härligt ljusinsläpp under eftermiddag och kväll. I form av förvaring finns två garderober i sovrummet, en garderob i hallen samt bra utrymmen utanför lägenheten där man har tillgång till källarförråd och vindsförråd. Lugnt område med blandad bebyggelse med både större bostadshus och stadsvillor. Nära till mataffär, restauranger/caféer, blomaffär och goda busskommunikationer till Universitetet. 10 min cykelavstånd till city och endast 5 min till resecentrum. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Forellvägen 5, Ekeby-Almby, Örebro kommun
Forellvägen 5, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Forellvägen 5, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Forellvägen 5

Villa
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
11 995 000 kr
254 + 47 m²
8 rum
1 004 m² tomt

Läget är onekligen sällsynt. Den stora villan om ca 254 kvm ligger med ett högt och skyddat läge. Arkitekturstilen är tidlöst ren med drag av klassisk funktionalism. Den släta, vita fasaden har ett dämpat formspråk ut mot entrén. Ut mot sjön och den grönskande branten öppnar arkitekturen upp totalt med heltäckande glaspartier och stora terrasser i två plan. Interiören präglas av stora och ljusa rumsvolymer och rena naturmaterial med en påtagligt internationell ton. Detta är en plats där energin finns att hämta, kreativiteten får flöda och livskvalitén hålls hög. Fastighet har det mesta som man kan önska utav ett boende. Mervärden i form utav bl.a diskret exklusiv spaanläggning med bastu och kamin och stora glaspartier ut mot den fina utsikten. Villans material- och tekniknivå är generellt mycket hög. Den stora villan har upp till fem sovrum, läcker eldstad, bastu, pool, terrasser i två plan, uteplatser i alla väderstreck, garage, stor uppfart, vattenburen golvvärme, bergvärme mm. Det fria men skyddade utsiktsläget, knappt 10 minuter från centrala Örebro, får bedömas som svårslaget.

 • Premium
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Värngatan 8 A

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 561 kr/mån
29 000 kr/m²

Välkommen till Värngatan 8A Välkommen till denna fina tvåa som ligger i härligt hörnläge mysig uteplats i nord-/västläge. Vid entrén finns även ett utrymme för möblering av cafébord för att kunna avnjuta morgonkaffet i solen. Lägenheten har fönster åt tre håll ger ett fint ljusinsläpp. Ett modernt boende med öppen planlösning, stilrent inredd samt rymligt duschrum med egen tvättmaskin. Fräscht kök med induktionshäll, varmluftsugn och fönster över diskhon. Bra med förvaringsutrymmen med både klädkammare och garderober. Till lägenheten följer ett förråd. Innergården innefattar gemensamma uteplatser, parkering, cykelförråd och grönytor. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur och friluftsområde. Trevligt bostadsområde med blandad bebyggelse, både villor och lägenheter. 10 min cykelavstånd till city, resecentrum och Universitetssjukhuset. I närheten finns busshållplats, mataffär och motionsspår. Nära till påfart/avfart ut på E18, perfekt för dig som pendlar med bil. VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Barkaregatan 34e, Näsby, Örebro kommun

Barkaregatan 34e

Lägenhet
Näsby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 695 000 kr
62,9 m²
3 rum
vån 2/2
4 528 kr/mån
26 948 kr/m²

Välkommen till Barkaregatan 34 E! Söker du en bostad i närheten av natursköna Oset? Missa då inte denna fina lägenhet med nya ytskikt i Näsby, endast ett stenkast från naturreservatet. Här möts vi av en kvadratsmart trerummare om ca 63 kvm med ett lugnt och naturskönt läge i Näsby. Som köpare får du mervärden i form av bland annat fullutrustat kök i öppen planlösning till vardagsrum, ett helkaklat badrum, balkong samt två sovrum. I form av förvaring finns en klädkammare inne i bostaden och ett förråd på innergården. BRF Boklok Bergviken är en stabil och ekonomiskt trygg förening. God gemenskap och möjlighet till odling på föreningens innergård! Avgiften om 4 528 kr. inkluderar värme, vatten, parkeringsplats med motorvärmare, Tv och internet (fiber) från Telia samt bostadsrättstillägg. Här bor du bra och lugnt. Näsby är känt för sitt lugna och trivsamma läge, och ett stenkast bort har du Oset med fina promenadstråk och friluftsliv, i närområdet ligger också vackra Blänkarbackens naturreservat och Markaskogens naturreservat. Närhet till stora matbutiker som Coop och Willys samt gym som Friskis och Svettis och blomsterbutiker. Cykelavstånd till city och universitet!

Lillebovägen 5, Norra Bro, Örebro kommun

Lillebovägen 5

Villa
Norra Bro, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 995 000 kr
119 + 83 m²
5 rum
824 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt välbevarat hus på lugn och trivsam gata i Norra Bro. Interiören i original är skonsamt använd av samma familj sedan huset uppfördes 1967. Du kan flytta in omgående och sedan modernisera en del i taget, enligt din stil och smak. Takrenovering gjordes för ca. 20 år sedan och man har på senare år installerat en luft/luftvärmepump, asfalterat uppfart, bytt garageport och lagt nytt golv i hall/kök. Huset bjuder på många exklusiva detaljer, som fönsterbänkar i marmor, vacker kakelugn (sotad och godkänd) i vardagsrummet och laserad ek på väggar. Entréplanet består av tre rymliga sovrum, enskild wc och badrum. Vardagsrummet har stora fönster och altandörr mot trädgården samt en ståtlig kakelugn. I anslutning till vardagsrummet ligger köket med plats för matplats. Stor entrén som ger dig en vy ut mot trädgården. Källarvåningen har ett stort allrum, tvättstuga med dusch, matkällare och mycket bra förvaringsmöjligheter. Garage med separat del för förråd finns intill fastigheten. Altan och trädgård i bästa syd/väst-läge med sol hela dagen samt kvällen. För de minsta finns det mycket att utforska i direkt närhet med en pulkabacke och lekplats ett stenkast från huset. Här bor du med endast 10 min från centrala Örebro, goda cykel- och bussförbindelser finns. Förskolor finns i närheten och för de äldre barnen finns avgångar till Almbro skola (F-6) och Örebros citykärna. Besiktningsprotokoll kommer inom kort! Varmt välkomna på visning.

Per-Eriksgatan 18, Gamla Hjärsta, Örebro kommun

Per-Eriksgatan 18

Villa
Gamla Hjärsta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 500 000 kr
118 + 63 m²
3 rum
1 105 m² tomt

20-talspärla med renoveringsbehov och stor hörntomt i fina villakvarter. Grindstolpar och vacker ölandssten välkomnar dig in till en uppväxt trädgård med fruktträd och entré med tak in till en spännande villa som inbjuder och inspirerar dig till skapande. Du möts av ett originellt och uppseendeväckande hem med bröstpanel och takstuckaturer i engelskt rött. Det stora vardagsrummet i vinkel är utbyggt i början av 80-talet och har en fin fiskbensparkett och dubbeldörrar mot trädgården. Badrum finns på båda våningsplanen, de liksom köket är i behov av renovering. Båda våningsplanen smyckas med eldstäder, dock behöver de besiktigas innan användning. Ovanvåningen har idag ett stort sovrum som kan delas till två samt ett mindre med utgång till terrass med kvällssol. I källarvåningen finns tvättstuga och förrådsutrymmen. Husets behöver lite omsorg och byggnadsvård men har alla förutsättningar att bli en riktig 20-talsdröm i en drömsk trädgård. Hjärsta är ett fint och populärt villaområde med cykelavstånd till city och resecentrum, i området finns förskolor och grundskolor. Det går även snabbt att ta sig till motorvägen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

 • Plus
Termikgatan 23C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 23C

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 550 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 4/6
4 597 kr/mån
28 285 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 23C! På fjärde våningen (hiss finns) saluförs nu denna hemtrevliga tvårummare om 54,8kvm. Lägenheten har gott om förvaringsutrymmen i form av fyra garderober i hallen, klädkammare i sovrummet samt ett förråd som nås från balkongen. Fullutrustat kök i öppen planlösning till vardagsrummet. Här får du som köpare även mervärde i form av ett helkaklat badrum med elgolvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Balkong i västerläge. I den direkta närheten finns matbutiker, restauranger, golfbana och härliga promenadstråk i bland annat naturreservatet Reträtten. Här kan man även ta ett träningspass i Sörbybacken och "trappan" för att sedan avsluta med en vedugnseldad pizza. För dig som studerar på Örebro Universitet så är detta det perfekta läget med promenadavstånd till Universitetet. Endast bokade visningar, ring mäklaren för att boka din visningstid. Fred Rehn Janowicz 072-8198151

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 64