Mäklarhuset Örebro

Mäklarhuset Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svedlunds väg 44, Tisarbaden, Askersunds kommun
  • Sön 12 maj

Svedlunds väg 44

Villa
Tisarbaden, Askersunds kommun
Mäklarhuset Örebro
1 595 000 kr
55 + 29 m²
3 rum
2 046 m² tomt

Välkommen till ett fantastiskt hus på Svedlunds väg 44 i Tisarbaden. Här finner du en perfekt kombination av både semester- och åretruntboende. Två fastigheter säljs tillsammans, varav den ena är obebyggd naturtomt. Fastigheterna ligger högst upp i området, så läget är lugnt utan förbipasseranden. Huset fick en ny grund och totalrenoverades 2008. Idag är det en öppen planlösning som gör huset ljust och luftigt med mycket fönster. Ett vitt kök med vit pärlspont på väggarna och en braskamin ger en hemtrevlig lantlig känsla. Planlösningen ger dig möjlighet att duka långbord vid festliga tillfällen och utanför dörren ligger en stor altan med söderläge. Gästhus med två sovrum, pentry, wc, dusch och tvätt. Här kan du välkomna gäster och erbjuda dem en bekväm vistelse. På den stora och lummiga tomten kan du njuta av soliga dagar på den trevliga altanen. Här finns gott om plats för avkoppling och utomhusaktiviteter. Och när kvällen kommer, kan du tända upp braskaminen och känna värmen sprida sig i huset. Om du längtar efter bad och strandliv är det bara 500 meter till närmsta badplats. Perfekt för sköna sommardagar med vänner och familj. Vintertid finns ofta skridskobana på sjön. Huvudbyggnaden har vattenburen golvvärme via elpatron samt en luftvärmepump. Andra fördelar är Kommunalt VA, tre parkeringsplatser och en friggebod. Det är 3 km. till affär i Åsbro, 7 km. till Hallsbergs centrum, 20 minuters bilväg till Askersund och 30 minuters bilväg till Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan. Säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
Ringshyttan 203, Ringshyttan, Nora kommun
  • Tor 16 maj

Ringshyttan 203

Villa
Ringshyttan, Nora kommun
Mäklarhuset Örebro
3 900 000 kr
243 + 9 m²
6 rum
4 302 m² tomt

BERGSMANSGÅRD från 1849 med inredd lägenhet i flygel som ger hyresintäkt samt slaktbod. Välkommen till en renoverad och fantastisk bergsmansgård i Ringshyttan. Här erbjuds du stora sociala ytor och fyra sovrum. Bostaden har modern utrustning och genomgående renoverade ytskikt i smakfull stil som passar gården. Här ligger vacker fiskbensparkett, vitlaserade trägolv och bröstpanel med mönstrade tapeter som ger karaktär till huset. Eldstäder finns på båda våningsplanen. Köket är husets hjärta och renoverat i lantlig stil, vidare in ligger matplats, matsal och vardagsrum med braskamin. På ovanvåningen finner du samtliga sovrum, vilket ger en praktisk och bekväm lösning för hela familjen. Badrum finns på båda våningsplanen, ett med dusch och ett med badkar. Altanen från 2023 är väl tilltagen och en riktig pärla med många soltimmar och vacker omgivning. Lägenheten i flygelbyggnaden är 80 kvm och byggdes i samma stil som bostadshuset 2021. Lägenheten har kök med tak upp till nock, vardagsrum, sovloft, braskamin och badrum med dusch och tvätt. Här har du en bra extrainkomst eller hus för företag, tonåring eller gäster. På fastigheten finns dessutom en inredd slaktbod, förvaring och hobbyrum i uthus. Solceller är installerade mars 2024 och kommer tillsammans med bergvärme, luftvärmepump och 3 eldstäder att bidra till både en hållbar miljö och lägre elkostnader. Endast ca: 500 meter till badplats i Dammsjön och ca: 500 meter till lekpark i Striberg. Med bil är det ca: 8 min till pittoreska trästaden Nora. Missa inte chansen att bli ägare till en unik, lantlig dröm, välkommen med din intresseanmälan,

  • Plus
Gäddesta Småstugeområde 56, Gäddesta, Örebro kommun

Gäddesta Småstugeområde 56

Fritidshus
Gäddesta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
250 000 kr
30 m²
2 rum

Välkommen till Gäddesta Småstugeområde och hus nummer 56! I blåbär- och lingonskogen saluförs nu detta natursköna arrendehus om ca 30kvm. Här kan du spendera sommardagarna och njuta av lugnet en bit utanför citypulsen. Huset erbjuder ett rum med vardagsrumsdel och sovrumsdel. I vardagsrummet kan du njuta av en värmande brasa från kaminen. El finns i huset. vatten tas från föreningens gemensamma vatten, avlopp i form av ett enkelt köksavlopp/stenkista. För den med gröna fingrar finns det gott om utrymme för egen odling. På tomten finns en gäststuga samt ett uthus med mulltoa, tvättställ och en duschblandare. Huset säljs inklusive inventarier. Gäddesta stugområde består av 122 stuglotter som arrenderas av Örebro kommun. I området finns även Karlslunds motionscentral med elljusspår, omklädningsrum, bastu, café och vintertid även skidspår. Hjärtligt välkommen på visning!

Olofsgatan 15, Ormesta, Örebro kommun

Olofsgatan 15

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 625 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/5
3 735 kr/mån
31 863 kr/m²

Välkomna till denna superfina och smakfullt inredda tvåa med gavelläge! Just i denna lägenhet finns mervärden i form av helkaklat badrum och spotlights i badrum och kök. En fantastisk balkong med både sol- och skuggläge från tidig morgon till sen eftermiddag. Balkongen har en fridfull utsikt med fri sikt ut över hustaken och åkrar. Här finns plats både för en loungegrupp och ett mindre bord, vilket möjliggör umgänge för större sällskap. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matbord. Gavelläget på lägenheten ger många fönster med ett fint ljusinsläpp. HTH kök som är fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Till lägenheten hör ett vindsförråd, 1 trappa upp från lägenheten som även nås med hiss. Lägenheten är belägen i det populära området Ormesta, ett par minuters gångväg till Universitet. Att bo mellan Universitetet, Oset naturreservat och citypulsen gör att läget är suveränt för som värderar att bo i välgjorda och påkostade bostäder med bra läge eller för den studerande. Lägenheten ligger ett par hundra meter från Universitetet och Markaskogen med naturreservat och elljusspår. Från området går stadsbuss och fina cykelvägar till city som ligger 3-4 km bort. Granne med Ormesta ligger Almby som har ett eget centrum med flera restauranger, Willys matbutik och apotek. Lägenheten finns tillgänglig för dig som köpare redan om ett par veckor om så önskas?!

  • Balkong
  • Hiss
Karlsgatan 32 H, Väster Park, Örebro kommun
  • Ons 8 maj kl 16:45
Karlsgatan 32 H, Väster Park, Örebro kommun, bild 2
Karlsgatan 32 H, Väster Park, Örebro kommun, bild 3

Karlsgatan 32 H

Lägenhet
Väster Park, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 350 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
5 414 kr/mån
24 545 kr/m²

Välskött tvåa med riktigt bra läge i huset, vån 3 av 4. Hiss. Stor balkong i söderläge med gott om fina soltimmar! Tack vare att du kommer upp en bra bit i huset får du fri utsikt och ingen insyn. Lägenheten är ljus och trivsam. Kök, matplats och vardagsrum ligger i vinkel, vilket skapar naturliga umgängesytor. För dig som uppskattar att laga middag i sällskap av familj och vänner är det här den perfekta planlösningen. Köksdelen är stor med gott om plats för exempelvis en kompletterande köksö. Tack vare rymden och rummens placeringar passar lägenheten minst lika bra för singelhushåll som för par. Sovrummet ligger avskilt i ena änden, är stort och har en rejäl skjutdörrsgarderob. Både det tillhörande förrådet och närmsta tvättstuga ligger i källaren i det aktuella bostadshuset. Här i brf Asken är det välordnat och välskött. Föreningen jobbar hela tiden framåt för medlemmarnas bästa. Byggåret är 2005; det känns som "igår", men nästa år blir det 20-års jubileum! Det finns 45 bostäder, 30 garage och 35 parkeringsplatser. Laddbox till elbil har installerats på samtliga garage- och parkeringsplatser. Det finns även flera gästparkeringar, alldeles intill husen. Föreningen har installerat solcellsanläggning för att minska elkostnaderna för de gemensamma utrymmena. Föreningen äger marken. Att bo i Väster Park ger dig den perfekta mixen mellan stadspuls och det välbehövliga lugnet. Tack vare att du bor intill en stor fin park får du stora grönytor, träd och fågelkvitter direkt utanför dörren. Härifrån är det dessutom nära till city, endast 10 min cykelavstånd. Välskött och vackert område med nära till vårdcentral, flera olika mataffärer och Trängens idrottsplats. Nära till resecentrum (1,5 km) och till påfart/avfart på motorvägen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klostergatan 20, Centralt, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Klostergatan 20, Centralt, Örebro kommun, bild 2
Klostergatan 20, Centralt, Örebro kommun, bild 3

Klostergatan 20

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 295 000 kr
77 m²
3 rum
vån 6/6
5 042 kr/mån
29 805 kr/m²

Högst upp i huset, på vån 6 av 6, finner du denna totalrenoverade och mycket välskötta trea. Det är bara att flytta in! Nuvarande ägare har varsamt tagit hand om bostaden under dessa år, men nu är det dags för ett nytt kapitel. Mysig inglasad balkong i västerläge. Här får du sol från eftermiddag till kväll, med en chans till en glimt av solnedgången över Kilsbergen. Lägenheten är genomgående renoverad 2018 och är såväl stilren som hemtrevlig. Båda sovrummen ligger perfekt placerade in mot den lugna innergården. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin. Förvaring finns det gott om, både i form av en stor skjutdörrsgarderob i hallen och flera garderober i det stora sovrummet. Till lägenheten hör även ett källarförråd i samma trapphus, nås enkelt med hissen. Brf Gillet är en oerhört populär och välskött bostadsrättsförening med ekonomi i god balans. Föreningens lån ligger idag på 7 100 kr/kvm. Byggår 1984 med tidstypiska stora och lättmöblerade rum. År 2018 köpte föreningen loss marken från Örebro kommun. I månadsavgiften ingår i stort sett allt; värme, vatten, grundutbud tv, 250 Mbit/s bredband, bostadsrättstillägg och till och med hela hushållselen! Här bor engagerade styrelsemedlemmar som kontinuerligt arbetar för att höja kvaliteten på fastigheten, både invändigt och utvändigt, samt uppmuntrar till förbättringsförslag från medlemmarna. Ett fantastiskt bonusutrymme är den inhägnade privata innergården med träd, planteringar, grillplats, sittplatser och till och med odlingslotter. I föreningen finns även flera gemensamma tvättstugor, grovtvättstuga, bastu, cykelförråd, träningslokal, hobbylokal och samlingslokal med övernattningsmöjligheter. Mycket bra läge mitt i centrala Örebro, endast ett stenkast från Slottet, Svartån och Centralstationen. För dig som pendlar med tåg är det endast 2 min gångavstånd från dörren till centralstationen. Om oturen är framme och tåget blir inställt, ja då kan du i alla fall enkelt promenera hem igen. När du bor så här centralt använder du nog inte bilen så ofta, men för den bilburna finns det ett garage i föreningen med 56 platser. Hit är det naturligtvis kö, men under tiden finns ett närliggande parkeringshus eller gator i området att tillgå. Härifrån har du mycket smidigt gångavstånd till mataffär, apotek, restauranger, shopping, uteliv, biograf mm.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Nobelgatan 30 B, Centralt väster, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 16:30
Västra Nobelgatan 30 B, Centralt väster, Örebro kommun, bild 2
Västra Nobelgatan 30 B, Centralt väster, Örebro kommun, bild 3

Västra Nobelgatan 30 B

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 095 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 266 kr/mån
20 092 kr/m²

Välkommen till Västra Nobelgatan 30B! Här får du som köpare mervärden i form av rymliga rum, stilrent kök från 2015 och balkong i söderläge. Stort sovrum med charmigt trägolv. Fin detalj med dubbeldörrar till vardagsrummet. I hallen finns utrymme för kontorsplats och här finns också bra förvaring i form av tre garderober med överskåp. Köket har vita snickerier och är väl utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll och bra förvaring! Brf Tomaten 1 är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Avgiften inkluderar värme, vatten och tv. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Här bor du med cykel-/gångavstånd till city, centralstationen, matbutiker, caféer och mycket annat. Ett stenkast från huset ligger Tegnérlunden med stora fina grönytor, lekplats och sittplatser. Även goda bussförbindelser med direktbuss till Universitet och stadskärnan precis utanför bostaden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tisarbadsvägen 56, Tisarbaden, Askersunds kommun

Tisarbadsvägen 56

Fritidshus
Tisarbaden, Askersunds kommun
Mäklarhuset Örebro
695 000 kr
22 m²
2 rum
1 049 m² tomt

Två små "dockhus" och en garagebyggnad skapar en fin gårdsbild med naturtomt och sjöutsikt... I idylliska Tisarbaden finns nu ett pittoreskt fritidshus med ett fantastiskt läge till salu. Både glasveranda, kök, vardagsrum och sovrum har en rogivande utsikt mot sjön. Glasverandan med infravärme välkomnar dig till huvudbyggnaden med kök och vardagsrum, här kan du elda både i vedspis och braskamin. Hus 2 har ett diskrum, utedass och ett duschrum. En varmvattenbredare är kopplad till diskbänk, tvättställ och dusch. I garagebyggnaden finns förutom garage ett gulligt sovrum med 2 sängar. Lättskött trädgård med gräsmatta och naturtomt. Båtplats tillhör fastigheten och ligger vid bad- och båtbrygga ca: 100 meter söder om fastigheten. Ca: 100 meter norrut ligger en gemensam badplats med en liten sandstrand för de minsta badarna. Fastigheten säljs med inventarier. Kommunalt VA finns vid tomtgräns. Det är 3 km. till affär i Åsbro, 7 km. till Hallsbergs centrum, 20 minuters bilväg till Askersund och 30 minuters bilväg till Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan,

Harriet Löwenhjelms Väg 6a, Mellringe, Örebro kommun

Harriet Löwenhjelms Väg 6a

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 200 000 kr
47,8 m²
vån 1/2
3 949 kr/mån
25 105 kr/m²

Supermysig och hemtrevlig tvåa med rofyllt läge! Lägenheten ligger i hörnet av huset och har en uteplats i västerläge med staket runt om som ger en privat plats att koppla av på. Direkt utanför uteplatsen ligger grönskande grönområde. Köket och vardagsrummets öppna planlösning ger sociala ytor att umgås på. Innanför köket har du en praktisk tvättstuga och i anslutning till sovrummet finns en klädkammare - perfekt för ordning och reda! Egen entrédörr skapar radhus - känsla och utanför entrén finns tillhörande förråd. HSB brf Athena Söder är en stabil och ekonomiskt trygg förening. I månadsavgiften inkluderas värme, varmvatten, PARKERINGSPLATS, bredband, tv och bostadsrättstillägg. I området finns flera lekplatser och stora grönytor. Nära till matbutik och busshållplats. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Nära till skogar med motionsspår. Välkommen med din intresseanmälan,

Lertagsgatan 60, Väster, Örebro kommun
  • Imorgon kl 16:00
Lertagsgatan 60, Väster, Örebro kommun, bild 2
Lertagsgatan 60, Väster, Örebro kommun, bild 3

Lertagsgatan 60

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/8
3 997 kr/mån
25 726 kr/m²

Välkommen till Lertagsgatan 60 - en välplanerad och ljus hörnlägenhet med stor inglasad balkong i västerläge! Med sina 62 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostadsrätt en bekväm och mycket trivsam boendemiljö. Lägenheten har en härlig planlösning som erbjuder hög funktionalitet och goda förvaringsmöjligheter. Högt i tak och stora fönsterpartier i två vädersträck ger ett fint, naturligt ljusflöde i bostaden och bidrar tillsammans med de öppna ytorna till en luftig och rymlig känsla. Kök med bra arbetsytor i öppen planlösning mot vardagsrummet där gott om plats finns för hela familjen samt ett flertal gäster. I anslutning till vardagsrummet är det utgång till den stora inglasade balkongen med härlig kvällssol. Djupa fönsterbänkar i marmor ger en elegant touch till lägenheten och erbjuder extra avställningsyta. Förvaringsmöjligheter finns i sovrummet samt i en större klädkammare i anslutning till hallen. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Flytta till Väster Park och bo i ett lugnt område med fantastiskt parkmiljö och närhet till Örebro City. Från bostadsområdet kan du enkelt ta dig till matbutiker eller centrum via promenad- och cykelvägar. I närområdet finns matbutiker, vårdcentral, förskola liksom Trängens IP inklusive ishall samt fotbolls- och curlingplaner. För bilpendlare finns lättillgänglig påfart till E18. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tjugesta 241, Tjugesta, Örebro kommun

Tjugesta 241

Fritidshus
Tjugesta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
695 000 kr
40 m²
2 rum
1 533 m² tomt

Välkommen till Tjugesta 241! Med skogen och naturen som närmsta granne saluförs nu detta mysiga fritidsboende i Tjugesta. Med bara 600 meter till badplats i Tjugestasjön med sandstrand, bryggor och omklädningsrum får du möjlighet att svalka dig i vattnet och njuta av soliga dagar vid sjön. Huset med sina 40kvm inrymmer sovrum, vardagsrum och kök. Den inglasade verandan mot öster ger dig möjlighet att värmas av solen medan du avnjuter din kopp morgonkaffe. Kök med gasolspis, kyl och mikrovågsugn, här finns även en köksingång som leder ut mot husets baksida. Hemtrevligt vardagsrum med gott om utrymme för möblering med soffa och fåtöljer. El finns. Stor och fin tomt om 1.533kvm. Med endast 17km till Örebro och 6 km till Glanshammar har du allt du behöver inom bekvämt avstånd. Fastigheten inkluderar även inventarier, vilket gör det enkelt för dig att flytta in direkt och börja njuta av sommarlivet. Gällande flyttstädning så överlåts huset med nuvarande skick.

Ugglestigen 9, Oxhagen, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Ugglestigen 9, Oxhagen, Örebro kommun, bild 2
Ugglestigen 9, Oxhagen, Örebro kommun, bild 3

Ugglestigen 9

Villa
Oxhagen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 495 000 kr
123 m²
4 rum
428 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus beläget på Ugglestigen 9 i Oxhagen. Med en total boyta på 123 kvadratmeter och en tomtarea på 428 kvadratmeter erbjuder detta kedjehus gott om utrymme för hela familjen. Huset har en praktisk planlösning med tre sovrum och en stor härlig yta med allrum/vardagsrum, ett perfekt utrymme för sociala tillställningar. Med en uteplats och trädgård i västerläge kan du njuta av soliga eftermiddagar och kvällar utomhus. En bergvärmeanläggning installerades 2013, vilket innebär att du får en effektiv och miljövänlig uppvärmning. Här finns även ett garage för att skydda din bil från väder och vind. Husets läge är idealiskt för den som vill ha bekvämligheten av närhet till Haga centrum, där du hittar bland annat matbutik och vårdcentral. Dessutom finns en busshållplats i närheten för en smidig förbindelse till Örebros centrum. Huset är i behov av renovering, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt drömhem efter eget tycke och smak. Missa inte chansen att förvärva detta enplanshus med potential.

  • Premium
Värngatan 1c, Rynningeåsen, Örebro kommun

Värngatan 1c

Radhus
Rynningeåsen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 595 000 kr
104 m²
4 rum
5 599 kr/mån
34 567 kr/m²

Välkommen till ett hemtrevligt bostadsrättsradhus med fint gavelläge, belägen på lugn gata på familjevänliga Rynningeåsen. Här erbjuds du som köpare ett praktiskt 2-plans radhus om 104 kvm fördelat på 4 rum och kök. På entréplan finner man kök med all praktisk utrustning, vardagsrum och ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns möblerbar hall, tre sovrum, en klädkammare och ett helkaklat badrum med badkar. Stort altandäck där du får in kvällsolen på baksidan med trädgård och mot innergård. Smidigt med förråd på baksidan. Genomgående har man valt vitlaserat parkettgolv för en ljus och öppen känsla. Perfekt läge alldeles intill innergården med lekplats. Stabil och mycket välskött bostadsrättsföreningen. Parkering finns i nära anslutning. Vill man få in en laddstolpe för el/hybrid-bil så håller föreningen på att installera det efter önskemål. Bilfri innergård med stora grönytor och lekplats. Alldeles i närheten finner du matbutik, förskola, skola och busshållplats. Gångavstånd till fina naturområden, apotek och centrum. Endast 2,5 km till city.

Irisgatan 2, Mellringe, Örebro kommun

Irisgatan 2

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 273 kr/mån
17 798 kr/m²

Välkommen till Irisgatan 2! Nu finns möjligheten till att förvärva en av föreningens bästa lägen på Irisgatan 2! Högst upp med gavelläge som ger ett fint ljus genom hela lägenheten och har en inglasad balkong med markis mot föreningens innergård där du nås av solens strålar större delen av dagen och eftermiddagen. Läget i byggnaden ger även fördelen att det är väldigt nära till parkering, Ica-butiken och busshållplats. Lägenheten är genomgående toppskick med ljusa materialval kombinerat i moderna detaljer i svart. Här är det bara att flytta in och trivas. Genomgående ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Fantastiskt ljus som genomsyrar hela lägenheten och gott om yta för stort umgänge eller barnfamiljen. En lägenhet utöver det lilla extra! Månadsavgift: 5.273kr inkl. värme, vatten, kabel-tv, fast elavgift, bostadsrättstillägg och bredband via Telenor (250/250 ingår obligatoriskt för endast 125 kr/månad). Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och att föreningen står för de fasta elkostnaderna. Unikt och bra för denna bostad är närheten till garage/parkering, det finns precis intill bostaden och nås enkelt runt hörnet! Brf Slånbäret är en stabil och välskött förening som med vägledning av HSB jobbar i rätt riktning mot långsiktiga mål som gynnar medlemmarna. Föreningen har en låg belåning. Föreningen äger marken. De har bland annat bytt tak, fönster och installerat säkerhetsdörrar. Här finns många fina gemensamma utrymmen, så som flera tvättstugor, bastu, samlingslokal, gym, bordtennisrum, hobbyrum, övernattningsrum och miljöhus. Barnvänligt område med bilfria innergårdar samt flera lekplatser och stora grönytor. I den omedelbara närheten finns ICA Eko-hallen och busshållplats samt föreningens parkeringsplatser/garage. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Nära till Varbergaskogen och Karlslundsskogen med motionsspår.

  • Balkong
Engelbrektsgatan 11 C, Centralt, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 16:30

Engelbrektsgatan 11 C

Lägenhet
Centralt, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 100 000 kr
85 m²
3 rum
vån 3/4
5 676 kr/mån
24 706 kr/m²

Välkommen till en stor 3 rok i mycket populära och omtyckta brf Vesslan, granne med både Svartån och Stadsparken! Det aktuella lägenheten ligger på vån 3 av 4 och har en inglasad balkong i österläge. Hiss finns. Mycket fint hörnläge i huset. Badrummet är totalrenoverat 2015, övriga rum har äldre skick. Lägenheten är välskött och har ägts av samma familj i över 36 år. Perfekt bostad för dig som gärna vill sätta din egen prägel och kanske passa på att modernisera planlösningen med öppet mellan kök och vardagsrum. Till bostaden hör ett källarförråd, i samma trapphus. Brf Vesslan är en mycket ekonomiskt stabil, välskött och omtyckt förening. Föreningen äger marken och har sedan många år tillbaka ett gemensamt elavtal för hushållsel. Föreningens lån per kvm ligger på 7 500 kr. Byggår 1985. Nästa år fyller föreningen hela 40 år! Här finns flera fina gemensamma utrymmen, så som tvättstugor, bastu, samlings-/festlokal, hobbyrum, övernattningsrum och cykelförråd. Gemensam innergård med lekytor, sittgrupper, grillplatser samt fruktträd och bärbuskar. Inom föreningen anordnas gemensamma aktiviteter för den som vill. Trivselkommittén har bland annat ordnat guidad bussutflykt, bingo, grilleftermiddag i trädgården, yoga, oktoberfest med underhållning mm. Föreningen har flera olika typer av bilplatser, både vanliga parkeringsplatser och garage. Man har även installerat laddboxar till elbilar på flera platser. Det är separat kö till bilplatserna och under tiden brukar gatorna i området nyttjas. Det är 156 lägenheter i föreningen, allt ifrån 1 rok till 5 rok, vilket även gör att åldrarna hos medlemmarna varierar från yngre till äldre och allt däremellan! Förutom den omedelbara närheten till shopping, restauranger, mataffärer mm bor du alldeles intill Svartån och Stadsparken, med mycket vackra promenadstråk förbi Wadköping, Slussen och vidare ut mot Naturens Hus och Rynningeviken.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Prostvägen 8B, Almby, Örebro kommun

Prostvägen 8B

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
595 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/5
5 960 kr/mån
10 000 kr/m²

Seniorboende 55+ Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! 070 758 62 07 - Endast bokade visningar! På våning 3 av 5 (hiss finns) har du möjligheten att förvärva denna 2 rok om ca 59,5 kvm boyta i Brf Hjälmaren, ett Seniorboende 55+ som passar dig som önskar närhet till city och natur . Lägenheten har ett äldre skick, så för dig som önskar tapetsera efter eget önskemål är detta ett ypperligt tillfälle. Gott om ljusinsläpp i lägenheten med fönster i varje rum och balkong med gott om plats för möbler. Direkt från huset nås Almbys seniorboende/trygghetsboende. Där erbjuds lunchservering och gemensamhetslokaler samt dagliga aktiviteter och social samvaro som ordnas av en aktivitetsvärd. Stabil ekonomisk förening där avgiften inkluderar ALLT; värme, vatten, kabel-TV, bredband och hushållsel. I föreningen finns en gemensam tvättstuga på bottenplan, cykelförråd och soprum. Lugnt och trevligt område med nära till busshållplats, vårdcentral, mataffär mm. Förråd på vinden tillhör lägenheten. Välkommen att kontakta Malin Browall 0707586207 för att boka dig till en egen visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hjälmarvägen 3, Almby, Örebro kommun

Hjälmarvägen 3

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 980 kr/mån
26 000 kr/m²

Gaveltvåa högst upp i huset med balkong! Genomgående ljus och mycket trivsam. Fint kök med vita luckor samt vitrinskåp, bänkskiva i ek och rostfria vitvaror, delvis öppen planlösning mot matplats. Stort vardagsrum som tack vare gavelläget har fönster åt två håll, vilket skapar ett härligt ljusinsläpp. Mysig balkong som är belägen mot sydost vilket genererar en skön morgon- och förmiddagssol. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns även tvättstugor med torkrum, cykelförråd (i källaren), miljörum samt samlingslokal med övernattningsrum som föreningens medlemmar kan hyra mot en avgift. Lugnt läge mellan centrum och universitetet. Cykelavstånd till Hjälmaren och grönområden. Välkomna på visning!

Senapsvägen 21, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Idag kl 10:30
Senapsvägen 21, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Senapsvägen 21, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Senapsvägen 21

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 695 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
5 528 kr/mån
19 045 kr/m²

Välkommen till Senapsvägen 21! I populära bostadsrättsföreningen Kryddan saluförs nu denna stora trerummare om hela 89kvm. Lägenheten är belägen på andra våningen och har en härlig balkong i skyddat läge mot söder. I bostaden får du som köpare mervärde i form av en egen separat tvättavdelning, klädkammare och ett stort vardagsrum med gott om utrymme för en soffgrupp. Det fullutrustade köket renoverades 2021 och erbjuder gott om förvaringsutrymmen i skåpen och väl tilltagna arbetsytor. Rymliga sovrum som båda två ger utrymme för dubbelsängar. Brf Kryddan är en mycket välskött och ekonomiskt stabil förening med låg belåningsgrad (4.401kr i skuld per kvm). Det finns parkeringsplatser och garage att hyra, separat kö. Här bor du även nära en busshållplats, flera förskolor, skolor, lekplatser, ICA Maxi och Örebro universitet. Med gång-/cykelavstånd finner du även Gustavsviks golfbana och äventyrsbad, motionsområdet Sörbybacken, Backahallen, apotek och vårdcentral etc. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Golfgatan 50, Lanna, Lekebergs kommun

Golfgatan 50

Villa
Lanna, Lekebergs kommun
Mäklarhuset Örebro
5 195 000 kr
151 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Välkommen till populära Lanna och denna nybyggda familjevilla. Huset är i 2-plan med boyta 151 m² fördelat på 6 rum och kök. Byggår 2020 och är genomgående inrett med stilrena materialval och erbjuder både funktion och utrymme för familjen. Här bor du i ett villaområde, men ändå med en närhet och lugnande kontakt med naturen. När du passerat hallen så öppnar huset upp sig och erbjuder en trevlig, social yta med kök och vardagsrum i en öppen planlösning, här finns också utrymme för matsalsbord som kommer undan på ett bra sätt i burspråk mot baksidan. Både från köksdelen och vardagsrummet kommer du ut till det stora trädäcket på baksidan. På entréplanet finns även ett sovrum, duschrum och separat tvättstuga. Övre plan med allrum, tre sovrum och duschrum. Från ett av sovrummet ansluter klädkammare med garderobsinredning. Huset är placerat på ett bra sätt i framkant på tomten vilket ger stora, fina gräsytor på baksidan. Framsidan har en stenlagd uppfart och dubbelcarport med bakomliggande förråd. Huset värms upp med frånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan. Här bor du i barnvänligt område med närhet till naturen, för den golfintresserade ligger Lannalodge i området samt för pendlaren så går det snabbt och smidigt med bil att ta sig ut till E18.

Nästegårdsvägen 54b, Lillån, Örebro kommun

Nästegårdsvägen 54b

Lägenhet
Lillån, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 350 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2
6 617 kr/mån
23 737 kr/m²

Välkommen till Nästegårdsvägen 54 B i omtyckta Lillån. Här erbjuds du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för umgänge. Exklusiva tillval är gjorda i form av granitskiva i köket samt skafferi med utdragbara lådor. Altandörren leder er direkt ut till den stora altanen i söderläge, har ni en fantastisk utsikt över ängarna. Praktiskt med parkering precis utanför dörren och ett mysigt och barnvänligt område att trivas i. En trappa upp möts du av ett allrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum. Här finns även en balkong med en fantastisk utsikt. Två sovrum med garderober samt ett badrum med klinker och kakel. I Lillån finns närhet till matafärrer, pizzerior, enkelt att ta sig med buss in till stan. Här finns förskola, skola och vårdcentral/folktandvård. Endast 6 km in till centrala Örebro med bra cykelvägar.

  • Balkong
  • Uteplats
Hägergatan 74, Kumlaby, Kumla kommun

Hägergatan 74

Radhus
Kumlaby, Kumla kommun
Mäklarhuset Örebro
1 895 000 kr
138 m²
6 rum
271 m² tomt

Med ett fint läge på Hägergatan hittar vi detta rymliga radhus med hörntomt!! Baksidan ligger perfekt i västerläge, här kan man njuta på altanen i den sköna eftermiddags- och kvällssolen. Bra investeringar har utförts på huset de senaste åren, så som exempelvis installation av ny el-panna och luft/luftvärmepump samt byte av fönster i en del av rummen. På husets entréplan finns två sovrum i bra storlek. Köket är renoverat och trivsamt, både härifrån samt från vardagsrummet kan man ta sig ut till husets altan. I direkt anslutning till köket är det praktiskt med tvättstuga. På husets övre plan finns ytterligare två sovrum samt ett stort allrum med plats för lek och socialt umgänge. Med sin familjevänliga atmosfär och närhet till skolor och förskolor blir detta hem det perfekta valet för den växande familjen. Den lugna och trygga omgivningen ger barnen möjlighet att utforska och leka fritt. I Kumlaby finner du grönområden för avkopplande promenader och lekplatser för de små. Samtidigt är det bara en kort bil- eller cykeltur till Kumlas centrum med dess butiker, restauranger och service. För dig som pendlar med buss så finns busshållplatsen nära med endast 2-3 min promenadavstånd.

Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Värngatan 8 A

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 725 kr/mån
28 182 kr/m²

Välkommen till Värngatan 8A Välkommen till denna fina tvåa som ligger i härligt hörnläge mysig uteplats i nord-/västläge. Vid entrén finns även ett utrymme för möblering av cafébord för att kunna avnjuta morgonkaffet i solen. Lägenheten har fönster åt tre håll ger ett fint ljusinsläpp. Ett modernt boende med öppen planlösning, stilrent inredd samt rymligt duschrum med egen tvättmaskin. Fräscht kök med induktionshäll, varmluftsugn och fönster över diskhon. Bra med förvaringsutrymmen med både klädkammare och garderober. Till lägenheten följer ett förråd. Innergården innefattar gemensamma uteplatser, parkering, cykelförråd och grönytor. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur och friluftsområde. Trevligt bostadsområde med blandad bebyggelse, både villor och lägenheter. 10 min cykelavstånd till city, resecentrum och Universitetssjukhuset. I närheten finns busshållplats, mataffär och motionsspår. Nära till påfart/avfart ut på E18, perfekt för dig som pendlar med bil. VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gäddestavägen 26, Karlslund, Örebro kommun
  • Ons 15 maj kl 16:00

Gäddestavägen 26

Lägenhet
Karlslund, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 695 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 1/3
7 207 kr/mån
21 056 kr/m²

3 rok i markplan med uteplats i soligt söderläge! Lägenheten är ljus & fin och har ett riktigt fint läge i huset. Brf Bovieran är en av Örebros häftigaste bostadsrättsföreningar. Alldeles utanför din ytterdörr finner du en oas fylld med vackra växter, fiskdamm och sittplatser under palmerna. Den gemensamma vinterträdgården är helt inglasad, temperaturstyrd och hela 1 630 kvm stor. Det här är en plats för avkoppling och givande samtal med goda grannar och vänner, kanske med en kopp kaffe eller med ett glas vin. Tänk att kunna njuta av grönska och tropiskt klimat, utan regn, året om! Föreningen är en 55+ förening som förvaltas av HSB och består av 48 lägenheter. Byggår 2010-2011. Till lägenheten hör ett varmförråd i samma hus. Här finns flera bekvämligheter så som övernattningsrum, samlings-/festlokal, cykelförråd och boulebana. Föreningen jobbar löpande med underhåll och de senaste åren har man bland annat startat upp ett gemensamt avtal för hushållsel, satt upp solceller och installerat laddboxar till elbilar. Det finns parkeringsplatser och carportplatser att hyra och busshållplats alldeles utanför. På ena sidan huset finns en stor gästparkering som är alldeles utmärkt när vänner och familj kommer på besök. Gångavstånd till Karlslundsskogen med fint motionsspår, nära till mataffär i Haga centrum. Här får du den bästa mixen; du bor självständigt och kan njuta av din egen lägenhet och uteplats, samtidigt som möjligheten till samvaro och sällskap finns bokstavligt talat precis utanför din ytterdörr!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Folkungagatan 13, Centralt / Väster, Örebro kommun
Folkungagatan 13, Centralt / Väster, Örebro kommun, bild 2
Folkungagatan 13, Centralt / Väster, Örebro kommun, bild 3

Folkungagatan 13

Villa
Centralt / Väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
5 995 000 kr
195 + 120 m²
7 rum
677 m² tomt

Välkommen till Vasastan och denna centrala stadsvilla byggd 1927. Här får du som köpare ett rymligt hus med fantastisk karaktär. Huset är fördelat på 195 m² med 7 rum och kök varav 4 sovrum. Förutom att det kan vara perfekt som bostad med stora ytor och centrumläge så kan det finnas möjlighet för företaget som önskar bedriva kontorsverksamhet eller användning som 2-familjsfastighet för uthyrning eller för eget bruk. Tidigare har fastighetens nyttjats som 2-familjsfastighet. Entréplan med vardagsrum i fil med matsalsrum, gästrum/sovrum, duschrum och kök med matplats. Köket är renoverat 1995 med massiva luckor i amerikansk al. Övre plan med 3 sovrum, duschrum och allrum. I källaren finns hobbyrum, flera förråd, tvättstuga och pannrum. Källaren har tidigare använts som kontor. Separat garagebyggnad. När du bor i Vasastan har du nära till flera avkopplande parker och Svartån. Trots att du bor mitt i stadens mitt har du alltid behagliga och gröna platser att dra dig tillbaka på. Det centrala boendet erbjuder promenad- och cykelavstånd till allt man kan önska. Närhet också till Örebros resecentrum som är en knutpunkt för stadsbussarna, men även för länsbussar och taxi. Lokalbusslinjer trafikerar Hertig Karls allé och Karlslundsgatan med hållplatser i anslutning till kvarteret. Åker du bil svänger du enkelt upp på E18.

  • Premium
Stationsvägen 8, Mullhyttan, Lekebergs kommun

Stationsvägen 8

Villa
Mullhyttan, Lekebergs kommun
Mäklarhuset Örebro
650 000 kr
52 + 58 m²
3 rum
1 410 m² tomt

Välkommen till Stationsvägen 8 i Mullhyttan! Söker du efter ett litet hus med kommunalt vatten och avlopp men ändå med närhet till naturen, missa då inte chansen att förvärva denna villa om 3 rum och kök i Mullhyttan. Totalt kan huset erbjuda 3 sovrum om man även använder sovrummet i källaren. Huset är i behov av viss renovering vilket ger dig utrymme att sätta din egen prägel. Bostaden är belägen på en stor trädgårdstomt om 1.410kvm med skogen alldeles inpå knuten. På tomten finns även vedbodar. Uppvärmt med vedpanna (2 ackumulatortankar á 500l), elpatron, kamin och luft/luftvärmepump. Fiber finns! Från huset är det endast 100m till Ica-butiken. För kvällsdoppet kan man cykla till en av de närliggande sjöarna, förslagsvis Multen vid badplatserna Brogaland och Sixtorp. Varmt välkommen på visning!

Visar 1 - 25 av 71