Mäklare Victoria Kalkan

Victoria Kalkan

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hjälmarvägen 3, Almby, Örebro kommun

Hjälmarvägen 3

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 980 kr/mån
26 000 kr/m²

Gaveltvåa högst upp i huset med balkong! Genomgående ljus och mycket trivsam. Fint kök med vita luckor samt vitrinskåp, bänkskiva i ek och rostfria vitvaror, delvis öppen planlösning mot matplats. Stort vardagsrum som tack vare gavelläget har fönster åt två håll, vilket skapar ett härligt ljusinsläpp. Mysig balkong som är belägen mot sydost vilket genererar en skön morgon- och förmiddagssol. Helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd. I föreningen finns även tvättstugor med torkrum, cykelförråd (i källaren), miljörum samt samlingslokal med övernattningsrum som föreningens medlemmar kan hyra mot en avgift. Lugnt läge mellan centrum och universitetet. Cykelavstånd till Hjälmaren och grönområden. Välkomna på visning!

Nästegårdsvägen 54b, Lillån, Örebro kommun

Nästegårdsvägen 54b

Lägenhet
Lillån, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 350 000 kr
99 m²
4 rum
vån 2
6 617 kr/mån
23 737 kr/m²

Välkommen till Nästegårdsvägen 54 B i omtyckta Lillån. Här erbjuds du av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för umgänge. Exklusiva tillval är gjorda i form av granitskiva i köket samt skafferi med utdragbara lådor. Altandörren leder er direkt ut till den stora altanen i söderläge, har ni en fantastisk utsikt över ängarna. Praktiskt med parkering precis utanför dörren och ett mysigt och barnvänligt område att trivas i. En trappa upp möts du av ett allrum som enkelt kan göras om till ett extra sovrum. Här finns även en balkong med en fantastisk utsikt. Två sovrum med garderober samt ett badrum med klinker och kakel. I Lillån finns närhet till matafärrer, pizzerior, enkelt att ta sig med buss in till stan. Här finns förskola, skola och vårdcentral/folktandvård. Endast 6 km in till centrala Örebro med bra cykelvägar.

  • Balkong
  • Uteplats
Svartå Bangata 8C, Centralt väster, Örebro kommun
Svartå Bangata 8C, Centralt väster, Örebro kommun, bild 2
Svartå Bangata 8C, Centralt väster, Örebro kommun, bild 3

Svartå Bangata 8C

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
2 326 kr/mån
34 841 kr/m²

Nu erbjuds den unika chansen att förvärva en lägenhet där det bara är att flytta in och trivas! En topp renoverad lägenhet med modern och stilren stil. Renoveringen utfördes 2021/2022 med nya golv, målade väggar i samtliga rum, badrumsrenovering och kök. Här erbjuds en lägenhet om ca 63 kvm med en balkong i västerläge. Ekonomisk stabil förening med låg månadsavgift om 2 326 kr/mån inkl. värme, varmvatten, tv, bredband. Föreningen har under många år varit obelånad och har ett fint läge nära centrum, tågstation samt natur. Missa inte denna chans! Förråd i källarplan finns och tillhör lägenheten. I föreningen finns även tvättstugor, grovtvättstuga, soprum med källsortering, cykelförråd, hobbyrum samt möjlighet att låna verktyg. Det finns totalt 207 st parkerings- och garageplatser till föreningens 114 lägenheter. Parkeringsplats/garage kostar mellan 100-275 kr/mån. Nära till fina promenadvägar längs med Svartån, både upp mot city men även ända bort till det vackra naturområdet Hästhagen och Karlslund. I närområdet finns dessutom busshållplats och utegym. Det är ca 10 min gångväg till city och ännu kortare tid till Södra stationen. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Balkong
Lövstagatan 38, Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 38

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 145 000 kr
46 m²
1 rum
vån 3/3
2 665 kr/mån
24 891 kr/m²

Välkommen upp till våning 3 av 3 och denna smart planerade 1:a med balkong i soligt västerläge! Mycket god och stabil bostadsrättsförening med låga månadsavgifter om 2 665kr/mån. Lägenheten har ett rum med plats för både säng, ett skrivbord och soffgrupp. Från rummet nås balkongen som är beläget mot väster och har en härlig kvällssol att njuta av! Köket är ljust och har plats för matgrupp. Renoverat helkaklat duschrum med golvvärme, dusch med praktiska duschväggar. Inom föreningen finns en tvättstuga,cykelrum och till lägenheten hör två förråd. ett vindsförråd samt ett källarförråd. Alldeles i närheten ligger Tegnérlunden som rustades upp 2014. Då ordnades ny lekplats, högre pulkabacke, flera sittplatser, renovering av plaskdamm, nya boulebanor och grillplatser mm. Lugnt område med blandad bebyggelse med både större bostadshus och stadsvillor. Nära till mataffär, restauranger/caféer, blomaffär och goda busskommunikationer till Universitetet. 10 min cykelavstånd till city och endast 5 min till resecentrum.

  • Plus
  • Balkong
Fogdegatan 5, Centralt väster, Örebro kommun

Fogdegatan 5

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 100 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1/3
6 295 kr/mån
24 138 kr/m²

Välkommen till Fogdegatan 5 i centrala väster med 3 rok, dubbla balkonger och två duschrum! Lägenheten är belägen på första våningen och innefattar fönster åt två väderstreck med mycket ljusinsläpp, samt balkonger i både norr- och söderläge. Med gott om förvaring och yta finner du två sovrum, vardagsrum med parkettgolv och ett praktiskt kök som renoverades 2009. I månadsavgiften ingår det värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV för 6 295:- i månaden. Brf Fogdegården är en gammal förening med mycket god ekonomi, och låg belåningsgrad. Lägenheten är centralt belägen på väster med närhet till mataffärer, resecentrum, förskolor/skolor och grönskade områden precis intill bostaden. Välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Balkong

Visar alla 5