Mäklare Caroline Fogelberg

Caroline Fogelberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lertagsgatan 60, Väster, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Lertagsgatan 60, Väster, Örebro kommun, bild 2
Lertagsgatan 60, Väster, Örebro kommun, bild 3

Lertagsgatan 60

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 595 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/8
3 997 kr/mån
25 726 kr/m²

Välkommen till Lertagsgatan 60 - en välplanerad och ljus hörnlägenhet med stor inglasad balkong i västerläge! Med sina 62 kvadratmeter erbjuder denna moderna bostadsrätt en bekväm och mycket trivsam boendemiljö. Lägenheten har en härlig planlösning som erbjuder hög funktionalitet och goda förvaringsmöjligheter. Högt i tak och stora fönsterpartier i två vädersträck ger ett fint, naturligt ljusflöde i bostaden och bidrar tillsammans med de öppna ytorna till en luftig och rymlig känsla. Kök med bra arbetsytor i öppen planlösning mot vardagsrummet där gott om plats finns för hela familjen samt ett flertal gäster. I anslutning till vardagsrummet är det utgång till den stora inglasade balkongen med härlig kvällssol. Djupa fönsterbänkar i marmor ger en elegant touch till lägenheten och erbjuder extra avställningsyta. Förvaringsmöjligheter finns i sovrummet samt i en större klädkammare i anslutning till hallen. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Flytta till Väster Park och bo i ett lugnt område med fantastiskt parkmiljö och närhet till Örebro City. Från bostadsområdet kan du enkelt ta dig till matbutiker eller centrum via promenad- och cykelvägar. I närområdet finns matbutiker, vårdcentral, förskola liksom Trängens IP inklusive ishall samt fotbolls- och curlingplaner. För bilpendlare finns lättillgänglig påfart till E18. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Almersvägen 6, Hällabrottet, Kumla kommun

Almersvägen 6

Villa
Hällabrottet, Kumla kommun
Mäklarhuset Örebro
1 995 000 kr
85 + 130 m²
4 rum
939 m² tomt

Välkomna till Almersvägen 6! I naturnära Hällabrottet erbjuds en trevlig 1-plansvilla med källare, byggd år 1964. Huset har en totalyta om 85 + 130 m² och genomgick en totalrenovering invändigt år 2021 med genomgående nya ytskikt, nytt kök samt renovering av badrum på både entréplan och i källaren. Ny luftvärmepump från 2023. Dubbelgarage. Huset är väldisponerat med tre sovrum på entréplan samt kök med matplats och vardagsrum i luftig planlösning. Från vardagsrummet når ni den rymliga altanen i härligt söderläge. Köket är komplett utrustat och har en fin detalj med bänkskiva i marmor. Källaren erbjuder två gillestugor, varav den ena för närvarande används som ett extra sovrum. Här finns också ett hobbyrum, wc, tvättstuga med duschkabin, matförråd samt pannrum. I Hällabrottet bor ni lugnt och bekvämt med lagom närhet till stadspulsen. Förskola finns i området och Tallängens skola, som har skogen in på skolgården, erbjuder klasser upp till årskurs 6. I närområdet finns det mycket att utforska, såsom vackra naturområden, vandringsleder, mountainbikeleder och Kumla Golfklubb, för att nämna några. En kort cykeltur bort finner ni även den populära badplatsen Hästhagsbrottet. Goda pendlingsmöjligheter finns med närhet till Riksväg 52 och smidiga restider: cirka 8 minuter till Kumla station och 25 minuter till Örebros stadskärna. Varmt välkomna att boka in er på visning!

Västra Nobelgatan 28 C, Centralt väster, Örebro kommun
  • Tor 2 maj
Västra Nobelgatan 28 C, Centralt väster, Örebro kommun, bild 2
Västra Nobelgatan 28 C, Centralt väster, Örebro kommun, bild 3

Västra Nobelgatan 28 C

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 295 000 kr
52,5 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 126 kr/mån
24 667 kr/m²

Högst upp i huset finner du denna hemtrevliga och välplanerade lägenhet. Med sina 52,5 kvadratmeter och stora fönsterytor i två väderstreck erbjuds här en mycket trivsam 2:a, perfekt för dig som värdesätter centralt boende med närhet till kommunikationer. Lägenheten är ljus med genomgående parkettgolv samt klinker i hallen. Fin detalj med fönsterbänkar i marmor. Smakfullt kök där gott om plats finns att möblera för hela familjen och ett flertal gäster. I anslutning till vardagsrummet finns utgång till balkongen med fri utsikt, här kan du njuta av solen hela förmiddagen. Helkaklat badrum med dusch. Goda förvaringsmöjligheter finns i både hallen och sovrummet samt två externa källarförråd. Här bor du tryggt i en stabil och ekonomiskt välskött förening med låg belåningsgrad. Föreningen har en gemensam tvättstuga, cykelförråd och soprum med sortering. Busshållplats alldeles i närheten, med mycket bra bussförbindelse till Universitetet, gör det enkelt att pendla. Även direkt närhet till Centralstationen. Du har även bekvämt avstånd till matbutiker, restauranger och trevliga caféer. Bra cykelvägar till både Universitetet och till city, endast sju minuter till stadskärnan.

  • Premium
  • Balkong
Järle Byväg 26, Järle, Örebro kommun
  • Idag kl 17:30

Järle Byväg 26

Villa
Järle, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 495 000 kr
220 + 28 m²
6 rum
1 615 m² tomt

Välkommen till Järle Byväg 26, en vacker och välskött 2-våningsvilla i natursköna och barnvänliga Järle! Denna fantastiska familjevilla erbjuder en boyta om hela 220 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum, källare om 28 kvm i biyta. Flertalet mervärden för familjen som söker ett bekvämt och modernt boende, bland annat; energisnål uppvärmning i form av bergvärme med genomgående golvvärme i större delen av huset, stort soldäck med pool, friköpt hörntomt om 1 615 kvm, isolerat garage (40 kvm), carport (40 kvm), externt kallförråd/vebod, fiber. Detta boende karaktäriseras av stora sociala ytor såväl invändigt som utvändigt. Fint ljusinsläpp från stora spröjsade fönster i olika väderstreck. Mycket vackert och modernt kök med full maskinell utrustning och en uppskattad köksö som erbjuder en fin mötesplats för både familj och middagsgäster. Ett imponerande vardagsrum med fönster åt tre håll, stilfull täljstensugn samt utgång till uteplatsen med pool. Vackert burspråk i både vardagsrum och kök. Övre planet erbjuder i dess rådande utformning fyra sovrum samt ett rymligt helkaklat badrum med bubbelbadkar, gott om förvaring i form av förråd, kattvind samt walk-in-closet i anslutning till ett av sovrummen. I Järle bor du lugnt och bekvämt med lagom närhet till stadspulsen. Förskola finns i området och närmsta skola ligger i Ervalla, 10 minuter bort med bil. På Järle stationshus väntar mysiga stunder på det lokala caféet. I Järle finns även ett mycket aktivt byalag som bl.a driver öppen förskola, ungdomsaktiviteter, grillkvällar, marknader mm. De har även förvärvat ett församlingshem i byn som man gjort om till Bygdegård "Järlegården". Goda pendlingsmöjligheter finns med närhet till Riksväg 50 och smidiga restider: ca 15 minuter till Nora centrum, 20 minuter till Lindesberg samt 25 minuter till Örebro. Fastigheten är besiktigad. Besiktningsprotokoll samt energideklaration finner du på vår hemsida under dokument. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 23E, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 23E

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
61,1 m²
2 rum
vån 1/6
5 126 kr/mån
24 468 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 23E! Här erbjuds en välplanerad och hemtrevlig tvårummare med stor uteplats. Lägenheten bjuder på ett fint ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna samt parkettgolv som sträcker sig genom hela lägenheten. Varje kvadratmeter används effektivt och du hälsas välkommen av en rymlig hall som ansluter direkt mot badrummet. Badrummet har helkaklade väggar och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med sina generösa fönster. Köket är modernt inrett med vita skåpsluckor och är fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, inbyggd micro samt en hel kyl och frys. Sovrummet ansluter direkt till den stora uteplatsen, här kan du njuta av lugnet och avskildheten med utsikt över innergården. Förvaringsutrymmen finns i form av garderober i både hallen och sovrummet, samt ett externt förråd som ligger precis under lägenheten för extra praktisk förvaring. Föreningen erbjuder även parkeringsplatser i parkeringsgarage som går att hyras av föreningens medlemmar. Här bor du med cykel-/promenadavstånd till city, det finns även busshållplats ett stenkast bort som går mot både Örebro stadskärna samt Universitetet. Bekvämligheter som exempelvis stormarknad, systembolag och gym finns inom bekvämt avstånd. Sörbyskogen erbjuder vackra löp- och promenadstråk för den som uppskattar naturen. I månadsavgiften om 5 126 kr/mån ingår värme, kabel-TV, bredband (100/100 Mbit/s) och IP-telefoni (Telia triple play). Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Engelbrektsgatan 62 B, Centralt öster, Örebro kommun
  • Idag kl 17:00

Engelbrektsgatan 62 B

Lägenhet
Centralt öster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 995 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 972 kr/mån
36 606 kr/m²

Välkommen till Engelbrektsgatan 62 B och en mycket smakfull lägenhet i ett av Örebros mest attraktiva kvarter, centralt öster. Här erbjuds du som köpare ca 55 kvm fördelat på 2 rok, med balkong i härligt syd-/västläge mot den lugna innergården. Lägenheten ger ett mycket trivsamt intryck med fönster i två väderstreck och 2,7 m i takhöjd. Fint parkettgolv i vardagsrummet samt trägolv i kök och sovrum som slipades och vitlaserades år 2021. Stilfullt, modernt kök med marmorbänk. Gott om förvaring med skjutdörrsgarderob i hallen samt två inbyggda garderober i sovrummet. Till lägenheten följer även ett vindsförråd och två källarförråd. Mycket ekonomiskt stabil och välskött HSB-förening som äger marken. Det allra mesta ingår i månadsavgiften; värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Nya entrédörrar samt fönster 2022. Föreningen har flera fina gemensamma utrymmen, så som två tvättstugor, samlingslokal med övernattningsmöjlighet och pentry, bastu, cykelrum, grillplats på gården som går att boka, hobbyrum samt miljörum med sortering. Här bor du i ett lugnt läge med endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbana och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom kort gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, ishockeyhall, simhall och gym. Närmsta mataffär, ICA, ligger mycket nära precis på andra sidan Oskarstorget. Endast 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.

  • Plus
  • Balkong
Nyhemsgatan 3, Haga, Kumla kommun
Nyhemsgatan 3, Haga, Kumla kommun, bild 2
Nyhemsgatan 3, Haga, Kumla kommun, bild 3

Nyhemsgatan 3

Villa
Haga, Kumla kommun
Mäklarhuset Örebro
2 495 000 kr
112 + 18 m²
5 rum
501 m² tomt

Välkommen till Nyhemsgatan 3 i Kumla! Belägen på en hörntomt i attraktiva Hagaområdet saluförs nu denna 1½-plansvilla om 112 kvm boyta, byggt 1984. Här erbjuds du som köpare 5 rum och kök varav 4 sovrum. På entréplanet välkomnas du av en luftig och trevlig hall, wc/dusch, tvättstuga med groventré, rymligt vardagsrum, kök med separat matplats och utgång till inbyggt uterum som sedan tar dig vidare till uteplats, trädgård med pool och spabad. På övervåningen finner du 4 sovrum, wc/dusch samt klädkammare. Friköpt trädgårdstomt om 501 kvm, isolerat 1-bilsgarage samt cykelförråd. På Nyhemsgatan bor du i ett trevligt villaområde med gångavstånd till Kumla centrum med affärer, restauranger och centralstation. Bra pendlingsmöjligheter med bil, buss och tåg till Örebro, Hallsberg och vidare till övriga orter. I närområdet finns flera förskolor och skolor upp till årskurs 9. Fastigheten är besiktigad och protokollet finner du på vår hemsida under dokument. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bonstorpsvägen 12, Adolfsberg/Södra Lindhult, Örebro kommun

Bonstorpsvägen 12

Lägenhet
Adolfsberg/Södra Lindhult, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 550 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/4
5 110 kr/mån
25 410 kr/m²

Välkommen till en mycket smakfull tvåa med bra planlösning. Lägenheten ligger i hörnet av huset, vilket ger ett fint ljusinsläpp från flera håll. Den rymliga hallen tar dig först till badrum och sovrum innan den mynnar ut i en öppen planlösning mot kök och vardagsrum. Stor balkong i härligt österläge. Högt upp i huset, vån 3 av 4. Hiss. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare som du med fördel kan använda som kontor eller barnkammare. Gott om förvaringsutrymme för både singelhushåll och par! Alla fönster har exklusiva fönsterbänkar i marmor. Det helkaklade badrummet har en dusch med glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk ovanpå samt förvaringsskåp på väggen. Till bostaden hör ett förråd i en bod på gården. Goda möjligheter till att hyra parkeringsplats i föreningen! Här bor du i ett mysigt, lugnt och barnvänligt område. Trevliga promenad-/ och cykelvägar mot både Marieberg och Adolfsberg. Bekvämt boende med cykelavstånd till ICA Parkhallen, pizzerior, skolor och Marieberg köpcentrum. Gångavstånd till vårdcentral, apotek, lekplatser, förskola och busshållplats. Endast 7 km till Örebro city. Mycket bra läge för dig som pendlar med bil söderut eller norrut, nära till påfart/avfart på E20. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8