Mäklare Magnus Olofsson

Magnus Olofsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Holländaregatan 20, Almby/Näsby, Örebro kommun

Holländaregatan 20

Tomt
Almby/Näsby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 800 000 kr
1 081 m² tomt

Välkommen till Näsby och denna möjlighet att förvärva en byggklar hörntomt på 1.081 m². Här erbjuds en av få tomter i området som inte är bebyggd vilket gör att du får en klar uppfattning på omkringliggande bebyggelse samt när du flyttar in så bor du i ett färdigbyggt område. Stor tomt med en plan yta som gör byggprocessen enklare och ger dig möjlighet att designa ditt hem utan kompromisser. Byggrätt på tomten är 30 % av tomtens yta. Bygg ditt drömhus i familjära Näsby som ligger med bekväma och snabba kommunikationer till city samt bor du här med närhet till fina strövområden och härlig natur med Oset naturreservat runt knuten. Välkommen att kontakta mäklaren för visning av tomt och mer information - 0707586209 eller maila till [email protected]

Gasmästargatan 14, Öster, Örebro kommun

Gasmästargatan 14

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
HSB ProjektPartner AB
3 145 000 kr
78 m²
3 rum
4 594 kr/mån
40 321 kr/m²

Stor balkong om ca 16 kvm i söderläge mot innergård! Halvöppen planlösning mellan kök/vardagsrum med utgång till balkong om ca 16,5 kvm. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikro i högskåp. Gott om förvaring i garderober, klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla, klädstång, lnnedel, städskåpsinredning och en smart lösning för källsortering. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas eller badkar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Lägenheten har en extra wc.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Förmansgatan 18, Öster, Örebro kommun

Förmansgatan 18

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
HSB ProjektPartner AB
3 495 000 kr
78 m²
3 rum
4 594 kr/mån
44 808 kr/m²

Halvöppen planlösning mellan kök/vardagsrum med utgång till balkong om ca 16,5 kvm. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikro i högskåp. Gott om förvaring i garderober, klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla, klädstång, lnnedel, städskåpsinredning och en smart lösning för källsortering. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas eller badkar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Lägenheten har en extra wc.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Förmansgatan 18, Öster, Örebro kommun

Förmansgatan 18

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
HSB ProjektPartner AB
3 395 000 kr
78 m²
3 rum
4 644 kr/mån
43 526 kr/m²

Hörnbalkong om ca 16 kvm i västläge mot innergård! Halvöppen planlösning mellan kök/vardagsrum med utgång till balkongen. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikro i högskåp. Gott om förvaring i garderober, klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla, klädstång, lnnedel, städskåpsinredning och en smart lösning för källsortering. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas eller badkar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Lägenheten har en extra wc/dusch.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Gasmästargatan 14, Öster, Örebro kommun

Gasmästargatan 14

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
HSB ProjektPartner AB
3 495 000 kr
78 m²
3 rum
4 644 kr/mån
44 808 kr/m²

Hörnbalkong om ca 16 kvm i syd/västläge! Halvöppen planlösning mellan kök/vardagsrum med utgång till balkongen. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikro i högskåp. Gott om förvaring i garderober, klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla, klädstång, lnnedel, städskåpsinredning och en smart lösning för källsortering. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas eller badkar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Lägenheten har en extra wc/dusch.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Förmansgatan 16, Öster, Örebro kommun

Förmansgatan 16

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
HSB ProjektPartner AB
2 995 000 kr
78 m²
3 rum
4 594 kr/mån
38 397 kr/m²

Halvöppen planlösning mellan kök/vardagsrum med utgång till en stor balkong om 16 kvm. Köket är utrustat med induktionshäll, helintegrerad diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd samt ugn och mikro i högskåp. Gott om förvaring i garderober, klädkammare och skjutdörrsgarderober från golv till tak som inreds med hylla, klädstång, lnnedel, städskåpsinredning och en smart lösning för källsortering. Badrummet får kakel och klinkers och utrustas med wc, tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Duschväggar i glas eller badkar. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk och förvaring i väggskåp ovanför. Lägenheten har en extra wc.

 • Nyproduktion
 • Våren 2025
 • Balkong
 • Hiss
Esplanaden 13b, Hallsberg - Esplanaden, Hallsbergs kommun
 • Borttagen före visning
Esplanaden 13b, Hallsberg - Esplanaden, Hallsbergs kommun, bild 2
Esplanaden 13b, Hallsberg - Esplanaden, Hallsbergs kommun, bild 3

Esplanaden 13b

Lägenhet
Hallsberg - Esplanaden, Hallsbergs kommun
Mäklarhuset Örebro
475 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/2
5 270 kr/mån
6 169 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
Resta 304, Resta, Örebro kommun

Resta 304

Tomt
Resta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
650 000 kr

Här erbjuds fyra stycken lantliga tomter i området Resta som ligger ca 10 km utanför Örebro. Tomterna ligger i en idyllisk landsbygd med vacker utsikt över omgivande åkrar. Här kan du njuta av lugnet på landet men samtidigt endast ca 10-15 min med bil till Örebro. Tomterna ligger även med närhet till Hjälmarbaden, en populär badplats bara en kort bilfärd eller cykeltur bort. Tomt 1 - Resta 1:16 – 1825 kvm Tomt 2 - Resta 1:17 – 2240 kvm Tomt 3 - Resta 1:18 – 2965 kvm Tomt 4 - Resta 1:19 – 3014 kvm Förhandsbesked finns som ger lov om bygglov att uppföra byggnad om 150 kvm samt garage 50 kvm. För visning av tomt och mer information ring eller maila - 070-758 62 09 eller [email protected] Välkommen på visning!

Lilla Ässkogvägen 25A, Norra Bro, Örebro kommun
Lilla Ässkogvägen 25A, Norra Bro, Örebro kommun, bild 2
Lilla Ässkogvägen 25A, Norra Bro, Örebro kommun, bild 3

Lilla Ässkogvägen 25A

Radhus
Norra Bro, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 400 000 kr
114,8 m²
6 rum
8 541 kr/mån
20 906 kr/m²

Välkommen till Norra Bro och detta nybyggda radhus i 2-plan fördelat på 115 m² med 6 rok varav 4 sovrum. Radhuset har ett gavelläge vilket gör att man smidigt kan ta sig mellan fram-/ och baksida. Här kan du nyttja och njuta av gräsytor runtom radhuset, staket/häck är uppsatt för avgränsning samt gränsar tomten på baksidan mot grönområde i soligt söderläge. Här erbjuds verkligen funktion och utrymme för barnfamiljen med 4 sovrum, 2 helkaklade duschrum/wc och en separat tvättstuga. Entréplanet har en öppen och social planlösning, här kommer du ut till altanen och trädgården på baksidan. På entréplanet finns även ett sovrum/gästrum, duschrum och separat tvättstuga. Övre plan med allrum, 3 sovrum och duschrum/wc. Radhuset är välplanerat och stilrent inrett med genomgående ljusa materialval, här kan du bara flytta in och börja njuta av ditt nya boende. Parkering finns på framsidan av radhuset och på baksidan finns ett separat förråd. Här bor du i ett lugnt, familjärt område omgiven av härlig natur, men endast ca 6 km till citykärnan. Närhet till busshållplats, lekpark och i närområdet finns flertalet förskolor. Välkommen på visning - anmälan krävs!

 • Premium
Österpark, Öster, Örebro kommun
 • 63 lediga bostäder

Österpark

Lägenhet
Öster, Örebro kommun
HSB ProjektPartner AB
fr. 1 345 000 kr
35-102 m²
1-4 rum
2 293 kr/mån

Välkommen till HSB brf Österpark! Bostadsrättsföreningen består av 94 bostäder om 1 - 6 rok och där alla har balkong eller uteplats. Här kan du köpa nyproduktion i nytt parkläge i centrala Örebro. Perfekt för dig som vill bo bekvämt med närhet city. Inredningsvalsprocessen börjar under hösten/vinter 2023, så om du vill vara med och påverka hur din lägenhet ska utformas så kontakta mäklaren för ett möte. I HSB brf Österpark kan du köpa en lägenhet för livets alla faser; när du flyttar hemifrån eller kanske ihop, eller när du kort och gott tröttnat på villalivet. Här hittar du stor variation av bostäder; dels den yteffektiva 1:an och den välplanerade 2:an. Här finns också 3:an med dubbla badrum och 4:an med två balkonger. Högst upp stoltserar 6:an i etage med tre balkonger och privat takterrass. Gemensamt är de moderna planlösningarna, de stora kvadratiska balkongerna och den noga utvalda inredningen. HSB brf Österpark byggs i de nya stadskvarteren vid Österängsgatan. Ett attraktivt läge mitt i centrala Örebro där du har närhet till det mesta. Här bor du alldeles intill den nyanlagda Österängsparken och bara en kort promenad från Stadsparken, Behrn Arena och citys kaféer och restauranger. Hoppar du på cykeln har du även nära till universitetet, Oset och Hjälmarens stränder. I brf Österpark finns tre gemensamma takterrasser, en till varje trapphus, att njuta av solen på med vänner och grannar. Det kommer även finnas en gemensamhetslokal med kök och uteplats som du kan boka till övernattande gäster, till den lite större middagen eller till vardagsträningen. HSBs Trygghetsförsäkring ingår i köpet Vi vill att du ska känna dig trygg när du köper en bostadsrätt av oss och därför ingår HSBs Trygghetsförsäkring när du köper en bostad i brf Österpark. Det innebär att du är skyddad från en massa oförutsägbara händelser. I HSBs trygghetsförsäkring ingår avbokningsskydd, tillträdesskydd, bokostnadsskydd och prisfallsskydd. Läs mer om HSBs Trygghetsförsäkring Miljöbyggnad HSB nyproduktion i har alltid högt ställda miljökrav för att uppnå certifieringen i svenska systemet Miljöbyggnad. Vi arbetar för hållbar utveckling genom att bygga sunda, resurssnåla och energieffektiva bostäder. Närhet till bra kollektivtrafik, gott om cykelparkering, källsortering och laddstolpar för elbilar gör att du också enklare kan minska din klimatpåverkan.

 • Nybyggnadsprojekt
Ängvaktarvägen 43, Långängen, Hallsbergs kommun

Ängvaktarvägen 43

Radhus
Långängen, Hallsbergs kommun
Mäklarhuset Örebro
1 100 000 kr
91 m²
3 rum
6 155 kr/mån
12 088 kr/m²

Välkommen till Långängen och detta renoverade radhus fördelat på 91 m² med 3 rok, varav 2 sovrum. Radhuset renoverades 2013 med nya ytskikt, öppnat upp planlösningen mellan hallen och köket, nytt Marbodals kök med bl a stenbänkskiva, spotlights i tak m.m. På entréplanet finns även vardagsrum med utgång till insynsskyddad altan på baksidan i soligt syd-/väst läge samt finns duschrum/tvättstuga. Övre plan med hall, två sovrum och badrum. Bra förvaringsutrymmen med två klädkammare, förråd under trapp samt finns ett förråd utanför radhuset på baksidan. I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom gemensamhetslokal, övernattningsrum, träningslokal och lekpark. Större renoveringar i föreningen har även utförts såsom nya fönster 2022, takbyte 2019, ytterdörrar 2017, ommålning av fasader 2015 och installation av bergvärme 2013 m.m. För barnfamiljen så finns Långängsskolan med förskoleklass upptill till klass 6 i direkt anslutning till radhusområdet. Här bor man i ett barnvänligt område med närhet till centrum samt finns vårdcentral och tandläkare på andra sidan gatan.

Hjälmarvägen 1, Almby, Örebro kommun
Hjälmarvägen 1, Almby, Örebro kommun, bild 2
Hjälmarvägen 1, Almby, Örebro kommun, bild 3

Hjälmarvägen 1

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 650 000 kr
56,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 048 kr/mån
29 204 kr/m²

Välkommen till Hjälmarvägen som ligger mellan Universitetet och city. Här finns möjlighet för dig som är i behov av 3 sovrum och vill hålla nere kostnaden. Lägenheten är enligt originalritning en 2 rums lägenhet fördelad på 56,5 m², men byggdes om 2020 och har nu 3 sovrum. Lägenheten ligger i hörnet högst upp i huset på våning 3 av 3. Tidigare vardagsrum är avdelat och är idag inrett med 2 sovrum. Det tredje och ursprungliga sovrummet ligger på andra sidan av lägenheten. I mitten av lägenheten ligger kök med matplats, mindre vardagsrum, helkaklat duschrum med tvättmaskin samt klädkammare. Från inre hallen kommer man ut till balkongen. Gemensam tvättstuga i annan byggnad i området (Hjälmarvägen 9). I föreningen finns även en gemensamhetslokal med övernattningsrum. Föreningen har även en anställd vaktmästare som utgår ifrån en lokal i föreningen. Här bor du med direkt närhet till livsmedelsbutik, pizzeria och busshållplats m.m. För dig som studerar är det ca 1,4 km till Örebro Universitet och ca 2 km till city.

 • Premium
 • Balkong
Elvas gata 15, Hallsberg, Hallsbergs kommun

Elvas gata 15

Villa
Hallsberg, Hallsbergs kommun
Mäklarhuset Örebro
2 195 000 kr
181 m²
6 rum

Välkommen till Elvas gata 15 och detta nybyggda Atriumhus i ett plan med 6 rok, varav 4 sovrum fördelat på 181 m². Huset är färdigbyggt utvändigt samt är huset välisolerat, väggar invändigt är uppsatta med osb och gips, innertak med gips. Många kostsamma byggmoment är utförda. Invändigt är huset inte färdigbyggt så här finns möjlighet för köparen att sätta sin egen prägel på materialval och utrustning. Direkt när du tar steget in i huset så möts du av en vy med en obruten siktlinje som sträcker sig rakt genom den unika atriumgården, vidare genom sällskapsutrymmet till husets trädgårdssida. Här har du huset som suddar ut gränsen mellan ute och inne. Huset har en modern arkitektur med stora glaspartier runt atriumgården och mot baksidan som släpper in massor av ljus. Huset är välplanerat och har en tydlig uppdelning mellan social och privat del. Ena sidan av huset finns allrum, tre sovrum och badrum. På andra sidan av huset finns master bedroom med walking closet och badrum. Mot baksidan ligger köket som man smidigt tar sig till via groventré/tvättstuga. Den generösa matplatsen länkar ihop köket med vardagsrummet mot baksidan. Här bor du i ett nybyggt villaområde med närhet till naturen och endast ca 3 km till livsmedelsbutik och Hallsberg centrum. Välkommen på visning – anmälan krävs!

Visar alla 13