Mäklare Ida Källmyr

Ida Källmyr

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kaplansgatan 11, Almby, Örebro kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kaplansgatan 11

Villa
Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
5 200 000 kr
127 + 64 m²
5 rum
1 321 m² tomt

I hjärtat av Almbys gamla villakvarter strålar en gul 30-talsvilla med en fantastisk blomster- och fruktträdgård med pool. Här finns gott om små gömställen och platser att sitta ner vid, både i skugga och solsken. Stig in i en välkomnande hall med vit pärlspont och garderober som gömmer undan skor och ytterkläder. Huset har totalt 5 rum, varav 3-4 sovrum. Idag nyttjas entréplanet till sällskapsytor med möblerbart kök, matsal och vardagsrum med conturakamin. Köket har uppdaterats genom åren och har utgång till en altan i västerläge med kvällssol. På entréplanet flödar ett härligt ljusinsläpp tack vare att alla rum har fönster i två väderstreck och det är genomgång mellan alla rummen. Ovanvåningen har en hall med balkong och tre sovrum i bra storlek. Badrum med dusch finns på båda våningsplanen och renoverades år 2015 respektive år 2021. Källaren har gott om förvaringsmöjligheter och ett äldre badrum. På fastigheten finns även garage, skärmtak för cyklar, friggebod och lekstuga. Fastigheten har förvaltats mycket gott av ägarna som köpte huset år 1980. Genom åren har de dränerat, bytt tak, bytt ut alla fönster samt borrat bergvärme. Fasaden målades senast år 2020 och samtidigt sattes det upp markiser. Kaplansgatan ligger ett kvarter bort från Almbyskolan med årskurs F-9. I området finns också förskola, Universitet, Willys, apotek och restauranger, ett eget centrum alldeles intill citykärnan. Samtidigt har du promenadavstånd till Osets naturreservat och centrum. Välkommen med din intresseanmälan och skapa ditt drömhem med bästa läge,

Fågelbärsgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun
  • Mån 29 apr
Fågelbärsgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 2
Fågelbärsgatan 48, Nya Hjärsta, Örebro kommun, bild 3

Fågelbärsgatan 48

Radhus
Nya Hjärsta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 295 000 kr
110 + 13 m²
5 rum
489 m² tomt

Friköpt tomt med gavelläge mot skogen, fem rum och 2 badrum. Putsat och utbyggt kedjehus med tre sovrum, två allrum och två helkaklade badrum. Utbyggnaden med tvättstuga, badrum, allrum och sovrum är från 2010, det andra badrummet renoverades 2021. Husets ursprungliga hall är placerad mellan utbyggnaden och det ursprungliga huset, så utbyggnaden kan med fördel användas som en mer privat del för tonåringar eller gäster, där de också har ett privat badrum. Det största sovrummet har en passage utanför med två garderobsväggar med gott om förvaring. Stort kök med ek- och vitrinluckor från 2005 med öppen planlösning mot vardagsrummet. Vardagsrummet har utgång till altanen som har tak en bit och vetter mot trädgården och skogen vilket gör att trädgården är helt insynsskyddad. Endast 1 km. till förskola och grundskola årskurs F-6. Här bor du i villakvarter med närhet till city och påfart till motorväg.

  • Premium
Gäddesta småstugeområde 90, Karlslund, Örebro kommun

Gäddesta småstugeområde 90

Fritidshus
Karlslund, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
545 000 kr
50 m²
2 rum

Nyrenoverad stuga med el, sommarvatten, dusch och förbränningstoalett i Karslundsskogen. Välkommen till Gäddesta Småstugeområde och hus nummer 90 med cykelavstånd till city. I blåbär- och lingonskogen saluförs nu detta natursköna arrendehus om ca 50 kvm. Här kan du spendera fina dagar och njuta av lugnet en bit utanför citypulsen. Huset erbjuder ett nytt kök med alla faciliteter, badrum med dusch och förbränningstoalett, stort vardagsrum samt ett sovrum med garderobsvägg. Sommarvatten från föreningens gemensamma källa. Huset är totalrenoverat och isolerat under de senaste 1-2 åren. På tomten finns två altandäck med uppfällbara pergolatak och infravärme samt friggebod och jordkällare. För den med gröna fingrar finns det gott om utrymme för egen odling. Gäddesta stugområde består av 122 stuglotter som arrenderas av Örebro kommun. I området finns även Karlslunds motionscentral med elljusspår, omklädningsrum, bastu, café och vintertid även skidspår. Hjärtligt välkommen att boka en visning!

  • Plus
Skogsvägen 5B, Haga, Kumla kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skogsvägen 5B

Villa
Haga, Kumla kommun
Mäklarhuset Örebro
2 195 000 kr
87 + 85 m²
3 rum
966 m² tomt

Välkommen till Skogsvägen 5B – ett praktiskt hus beläget i det barnvänliga området Haga. Stig in i en luftig hall med braskamin och utgång till altanen i söderläge mot trädgården. Hallen är husets mittpunkt och har kontakt med vardagsrum, två sovrum och ett modernt kök från 2021 som harmoniserar med husets karaktär. Källarplanet har ytterligare ett sovrum, tvättstuga och gott om förvaringsmöjligheter eller hobbyverksamhet. Luft/vatten- värmepump från 2019 ger låga driftkostnader. Bostadens läge är verkligen en styrka. Här njuter du av närheten till kommunikationer; både tågstation och utfart till motorväg, vilket gör pendlingen till och från arbete eller skola smidigare än någonsin. Samtidigt är det bara en kort promenad till förskolor och grundskola. Den generösa tomtarean på 966 kvadratmeter ger möjlighet till skapande och kreativitet. Här kan du förverkliga din dröm om en grönskande trädgård; perfekt för sommaraktiviteter och sköna grillkvällar med vänner och familj. Välkommen hem!

  • Plus
Sikvägen 15, Ekeby-Almby, Örebro kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sikvägen 15

Villa
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
5 995 000 kr
169 m²
5 rum
914 m² tomt

Sjönära fastighet med insynsskyddad trädgård i sydväst-läge i populära och familjevänliga Ekeby-Almby. Välkommen att skapa en idyllisk familjelycka på bullerbygata intill Hjälmaren. Huset har omhändertagits väl av samma familj sedan det byggdes 2003. Huset har två entréer, båda med bra förvaring och den ena med tvättutrymme. Husets hjärta är köket från Ballingslöv med utgång till den fantastiska matsalen/uterummet med ryggåstak och öppningsbara glaspartier. Här finns gott om plats för härliga middagar och stora umgängen året om. I anslutning till uterummet ligger altanen mot den insynsskyddade trädgården med sydväst-läge. Köket har delvis öppen planlösning mot vardagsrummet i vinkel och en smyckande och värmande täljstenskamin är uppförd mitt i de stora sociala ytorna. När du tar trappan upp möts du av mycket ljusinsläpp och ett härligt allrum som binder samman ovanvåningens tre sovrum och det exklusiva badrummet med både dusch, badkar och bastu. Även entréplanet har ett helkaklat badrum med dusch. Skulle du behöva ett fjärde sovrum är det enkelt att skapa i vinkeln ut från dagens vardagsrum. Isolerat garage med el-port och laddningsstation för elbil, varmförråd och ett kallförråd för cyklar, gräsklippare med mera. Trädgården är lättskött med stora gräsytor för aktiviteter och odlingshörna med hallon, vinbär, rabarber samt odlingslådor för potatis och grönsaker. Du som gillar sol intar morgonkaffet på framsidans fina uteplats och middagen på altanen mot baksidan. Värmepump från 2014 och fasaden målad 2015. I skrivandets stund finns skidspår så nära att du tar på dig skidorna runt husknuten och glider iväg. Närhet till skogsområden, förskola, skola och grönområden med fotbollsplan och utegym. Pulkabackar och skridskois finns vid Kärret som blir en naturlig samlingsplats och på Hjälmaren plogas bana för långfärdsskridskor. Länsbuss och cykelbana gör det smidigt för hela familjen att åka till city, med bil tar det ca: 10 min till Örebro centrum.

Västra Storgatan 45, Centralt, Hallsbergs kommun

Västra Storgatan 45

Övrigt
Centralt, Hallsbergs kommun
Mäklarhuset Örebro
3 500 000 kr
730 m² tomt

Centralt beläget flerfamiljshus innehållande en femrummare på entréplan och två stycken trerummare på ovanvåningen. Alla lägenheter är idag uthyrda och i fint skick. - 3 lägenheter ca: 250 m2 som fördelas på en 5 rok och två 3 rok. - Fristående dubbelgarage. - Totala intäkter är 310 560 kronor och driftnetto ex underhåll är 211 891 kronor. Underhåll har skett vid avflyttning samt löpande vid behov.

Stödjegränd 15, Solhaga, Örebro kommun

Stödjegränd 15

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
995 000 kr
47,5 m²
1 rum
vån 1/2
4 492 kr/mån
20 947 kr/m²

Rymlig och renoverad etta med mycket bra planlösning. Stig in i hallen med klinkergolv och garderobsvägg med bra förvaring. Rakt in öppnar sig ett vitt och fräscht kök med utgång till den stora altanen med söderläge som fick nytt staket 2021. Här ryms både mat- och soffgrupp och du nås av solen hela dagen samtidigt som du har utsikt mot grönområden och Karlslunds hästhagar. Vardagsrummet har en draperiskena i taket som skapar separat sovalkov om du vill, tak och väggar målade i grått 2021. Solhagas bostadsrättsförening har gemensamt poolområde och ett bra läge intill Karslundsskogen och Karlslunds fina herrgårdsmiljö. Med stadsbuss, bil eller cykel kommer du snabbt till citykärnan. Välkommen att boka en visningstid på Mäklarhusets hemsida.

  • Plus
Nygatan 52, Centralt / Öster, Örebro kommun

Nygatan 52

Lägenhet
Centralt / Öster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 295 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/3
4 040 kr/mån
47 754 kr/m²

Stig in i en extraordinär bostad som ligger i ett av Örebros finaste kvarter, på klassiska och populära Nygatan. Lägenheten totalrenoverades för ett par år sedan, därav är hela lägenheten i nyskick. Här finner du klassiska sekelskiftesdetaljer såsom spröjsade fönster, höga golvsocklar, eldningsbar kakelugn och djupa fönsternischer, Bostaden har ett mycket centralt och attraktivt läge med närhet till restauranger, matbutiker, vackra grönområden och trevliga promenadstråk. Hela lägenheten har vackert ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen öppnar sig till ett stort vardagsrum med burspråk och vackra pardörrar in till sovrummet med en fungerande kakelugn och walk in closet. Från hallen når du även det helvita platsbyggda HTH-köket med exklusiv bänkskiva i svart granit, vitt kakel upp till tak och rostfria vitvaror. Köket har bra utrymme för matplats, skafferi att gå in i och fönster mot den blommande innergården. Lägenheten har fönster åt två håll som kan ge ett skönt genomdrag och bra ljusinsläpp. Gemensam tvättstuga på gården och ett stort lägenhetsförråd på vinden. Den bilfria ljuvliga innergården är en riktig oas med fin grillplats, trädgårdsmöbler och blommande träd under säsong. Här bor du endast ett kvarter från Oskarsparken och Stortorget med stadens puls; shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Går du genom Oskarsparken kommer du vidare till Svartån med Å-promenad ner till Stadsparken och Wadköping med sina stora grönytor, lekplatser och tennisbanor. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, idrottshus och ishockeyhall. Där ligger även Eyrabadet med simhall och gym. 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset. Välkommen med din intresseanmälan,

  • Plus
Mellangårdsvägen 15, Smedstorp, Kumla kommun

Mellangårdsvägen 15

Villa
Smedstorp, Kumla kommun
Mäklarhuset Örebro
4 500 000 kr
134 m²
4 rum
908 m² tomt

Här möts du av en välkomnande entré med tak utanför och nya entrédörrar med mycket ljusinsläpp från 2022. I nästa steg öppnar sig stora sociala ytor med ryggåstak och panoramafönster som skapar kontakt med altanen/innergården i söderläge. Huset har tre sovrum, varav det största har enskilt badrum med dusch samt klädkammare. Det andra badrummet är helkaklat och har både dusch och badkar. Köket är tidlöst med bänkskivor i sten och köksö för gemenskap runt matlagningen. Köket har öppen planlösning mot vardagsrummet och även här ser vi panoramafönster mot altanen och trädgården. Innanför köket ligger tvättstugan med groventré. Altanen är 60 kvm och det finns bygglov om man önskar att glasa in en del. Trädgården är lättskött med spabad, friggebod och en hög häck ger en fin och insynsskyddad inramning. Hela huset har skön vattenburen golvvärme via fjärrvärme och två nya luftvärmepumpar för kyla. Mellangårdsvägen ligger i populära Smedstorp med närhet både till centrum, skola och motorväg. Varmt välkommen att boka in dig på en visningstid på Mäklarhusets hemsida.

  • Plus

Visar alla 9