Mäklare Fred Rehn Janowicz

Fred Rehn Janowicz

Om mig

Med mina 11 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för att tryggt och framgångsrikt genomföra en bostadsaffär där både köpare och säljare är nöjda. Att vara tillgänglig, träffa kunder, samt vara behjälplig i en av livets största affärer är det jag brinner för.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunsoppsvägen 1C, Ekeby-Almby, Örebro kommun
  • Tis 6 aug kl 18:30
Brunsoppsvägen 1C, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 2
Brunsoppsvägen 1C, Ekeby-Almby, Örebro kommun, bild 3

Brunsoppsvägen 1C

Radhus
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 795 000 kr
74,4 m²
3 rum
6 679 kr/mån
24 126 kr/m²

Välkommen till Brunsoppsvägen 1C! I natursköna och populär Ekeby-Almby saluförs nu denna praktiska trerummare om 74kvm i markplan. Fint inglasat uterum med grönskande utsikt mot naturreservatet Ekeby Ekhage. Uterummet är placerat på norrsidan vilket innebär att man får svalkande effekt på dagen samtidigt som man under sommartid kan njuta av kvällssolen. Ljust och fräscht kök med ett fint ljusinsläpp från burspråket i söderläge. Köket renoverades 2012 och har vita skåpsluckor och vitt kakel som samspelar fint mot den mörka stenbänkskivan. Utförda renoveringar är bland annat ny inredning i badrummet 2020, inglasat uterum 2014 samt renovering av köket 2012. Till bostaden följer ett förråd och en carportplats med laddstolpe för elbil. Fiber finns indraget. En kort promenad från huset tar dig till Förskolan Heimdal och friskolan Fyren (årskurs F-6). Länstrafikens buss går in till Örebro, det går även utmärkt att cykla in till centrum längs cykelbanan som löper efter Hjälmarvägen (väg 207). Det finns många fina och natursköna strövområden i Ekeby-Almby, Kärleksstigen längs Hjälmaren som leder in till naturreservatet Ekeby Dreve. Här finns också naturreservatet Ekeby Ekhage som just är känd för sina vackra ekar och blommor! Vid småbåtshamnen finns det under sommartid ett café och längs gamla Hjälmarvägen finns en pizzeria och matkiosken 24Food. Från Ekeby-Almby är det ca. 6 km in till Ica Maxi Universitetet och ca. 7 km till Almbyplan med Willys, Blomsterlandet, restauranger och Friskis och Svettis.

  • Premium
Viktor Dahléns Väg 157 B, Mosås, Örebro kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00
Viktor Dahléns Väg 157 B, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Viktor Dahléns Väg 157 B, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Viktor Dahléns Väg 157 B

Radhus
Mosås, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 295 000 kr
120 m²
5 rum
6 441 kr/mån
19 125 kr/m²

Välkommen till Viktor Dahléns väg 157B I barnvänliga och populära Mosås saluförs nu detta parhus om 120 kvm med 5 rum och kök. Bostaden som uppfördes 2016 är väl omhändertagen, det är bara att flytta in och njuta av allt som ett nyproducerat hem erbjuder. Här får du som köpare mervärden i form av dubbla badrum, altan i soligt syd-västläge, fullutrustat kök samt gott om förvaring i två klädkammare och förråd. Modernt boende med stilrena materialval och öppen planlösning mellan kök/vardagsrum som ger trevliga sociala sällskapsytor. I dagsläget har bostaden fyra sovrum men det finns möjlighet att göra om ett av sovrummen på övervåningen till ett allrum/tv-rum. På baksidan av huset finns en altan som bjuder på gott om sol under eftermiddagen, här finns även gräsmatta och ett förråd. Framför bostaden finns en uppfart med utrymme för två bilar. Här bor man i ett familjärt och barnvänligt område med närhet till förskola och skola årskurs 1-6. Bra kommunikation med buss in mot city samt Marieberg Galleria där flertalet shoppingaffärer, restauranger och livsmedelsaffärer finns. Ett väldigt omtyckt område, perfekt för familjen!

  • Premium
  • Energieffektiv
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun
  • Imorgon kl 14:20
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Värngatan 8 A

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 725 kr/mån
28 182 kr/m²

Välkommen till Värngatan 8A Välkommen till denna fina tvåa som ligger i härligt hörnläge mysig uteplats i nord-/västläge. Vid entrén finns även ett utrymme för möblering av cafébord för att kunna avnjuta morgonkaffet i solen. Lägenheten har fönster åt tre håll ger ett fint ljusinsläpp. Ett modernt boende med öppen planlösning, stilrent inredd samt rymligt duschrum med egen tvättmaskin. Fräscht kök med induktionshäll, varmluftsugn och fönster över diskhon. Bra med förvaringsutrymmen med både klädkammare och garderober. Till lägenheten följer ett förråd. Innergården innefattar gemensamma uteplatser, parkering, cykelförråd och grönytor. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur och friluftsområde. Trevligt bostadsområde med blandad bebyggelse, både villor och lägenheter. 10 min cykelavstånd till city, resecentrum och Universitetssjukhuset. I närheten finns busshållplats, mataffär och motionsspår. Nära till påfart/avfart ut på E18, perfekt för dig som pendlar med bil. VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Västra Bangatan 33 B, Centralt väster, Örebro kommun
  • Imorgon kl 13:30
Västra Bangatan 33 B, Centralt väster, Örebro kommun, bild 2
Västra Bangatan 33 B, Centralt väster, Örebro kommun, bild 3

Västra Bangatan 33 B

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
995 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 359 kr/mån
26 533 kr/m²

Välkommen till Västra Bangatan 33B! Nu saluförs denna centralt belägna 1 rum och kök på 37,5 m². Välplanerad lägenhet med kök, rymligt vardagsrum och ett inbyggt sovloft samt balkong i syd-/västläge med sol från lunch till sen kväll. Lägenheten är genomgående i bra skick med bl a ett renoverat duschrum från 2014, här erbjuds även en inre reparationsfond med 1 456 kr. Till lägenheten följer ett vindsförråd samt ett förråd i källaren. Eftersom lägenheten vetter mot Gustavsgatan och inte spårvallen så är läget både lugnare och tystare. Välskött förening med god ekonomi och gemensamma utrymmen att använda såsom trädgård utanför huset med bl a grillplats, tvättstuga, samlingslokal och cykelförråd. Här bor man i direkt anslutning till Järnvägsstation och Örebro City. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ugglestigen 9, Oxhagen, Örebro kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Ugglestigen 9, Oxhagen, Örebro kommun, bild 2
Ugglestigen 9, Oxhagen, Örebro kommun, bild 3

Ugglestigen 9

Villa
Oxhagen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 495 000 kr
123 m²
4 rum
428 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus beläget på Ugglestigen 9 i Oxhagen. Med en total boyta på 123 kvadratmeter och en tomtarea på 428 kvadratmeter erbjuder detta kedjehus gott om utrymme för hela familjen. Huset har en praktisk planlösning med tre sovrum och en stor härlig yta med allrum/vardagsrum, ett perfekt utrymme för sociala tillställningar. Med en uteplats och trädgård i västerläge kan du njuta av soliga eftermiddagar och kvällar utomhus. En bergvärmeanläggning installerades 2013, vilket innebär att du får en effektiv och miljövänlig uppvärmning. Här finns även ett garage för att skydda din bil från väder och vind. Husets läge är idealiskt för den som vill ha bekvämligheten av närhet till Haga centrum, där du hittar bland annat matbutik och vårdcentral. Dessutom finns en busshållplats i närheten för en smidig förbindelse till Örebros centrum. Huset är i behov av renovering, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt drömhem efter eget tycke och smak. Missa inte chansen att förvärva detta enplanshus med potential. Intresserad av en visning? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid; Fred Rehn Janowicz 072-8198151.

  • Premium
Kamomillgatan 6, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Imorgon kl 10:00
Kamomillgatan 6, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Kamomillgatan 6, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Kamomillgatan 6

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
58,6 m²
2 rum
vån 3/4
5 091 kr/mån
25 512 kr/m²

Välkommen till Kamomillgatan 6 och denna kanonlägenhet högt upp i huset (våning 3/4) hiss finns. Lägenheten har en boyta på 58,6 m² som fördelas på 2 rum och kök varav 1 sovrum. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum, helkaklat badrum med tvättavdelning som inkluderar tvättmaskin, torktumlare, överskåp och arbetsbänk. Superfin lägenhet med en modern interiör där ekparketten samspelar fint mot den sobra färgtonen på väggarna! Fantastiskt ljusinsläpp genom balkongdörrarna och fönster ut mot söder. I månadsavgiften ingår det mesta så som värme, vatten, bredband, kabel-TV (basutbud) och IP-telefoni via Telia triple play. I Sörbyängen bor du endast ett stenkast från Örebro city. Sörbyängen är ett lugnt område där skogen är alldeles i närheten till bostaden, samtidigt som det är nära till citypulsen. Med en kort cykeltur på 10 minuter tar du dig både in till stan och till universitetets båda Örebrocampus. I närheten finns god närservice såsom gym, frisör, solarium, apotek, vårdcentral, systembolag och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45. Golfklubben erbjuder utöver 18-hålsbanan även paddelbanor och restaurang. Området trafikeras av stadsbussen som tar dig in till city eller Universitetet. Lugnt område med närhet till det mesta! INTRESSERAD AV EN VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid; Fred Rehn Janowicz 072-8198151

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Peppargatan 13, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Imorgon kl 11:20
Peppargatan 13, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Peppargatan 13, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Peppargatan 13

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/4
4 246 kr/mån
25 339 kr/m²

Välkommen upp till våning fyra och denna rymliga tvårummare om 59 kvm med härlig balkong! Här får du som köpare mervärden i form av bra förvaring i kök, klädkammare i sovrummet samt ett vindsförråd dit hissen direkt utanför dörren tar dig. Rymligt helkaklat badrum med komfortgolvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stort fönsterparti med bra ljusinsläpp. I månadsavgiften om 4.246 kr ingår värme, vatten, tv, bredband (fiber 250/250) och ip-telefoni. Här bor du med närhet till allt man kan önska i Sörbyängen. Gustavsviks 18-håls golfbana ligger inom bekvämt promenadavstånd och du har även nära till Mataffärer bl.a. Ica Maxi och Coop Forum samt Centrum med det stora utbudet av butiker och restauranger. För dig som gillar att motionera finns både skidbacken "Sörbybacken" och även den populära "trappan" eller varför inte testa på höghöjdsbanan. Här finns även fina promenadstråk i Sörbyskogen och naturreservatet Reträtten. I Markaspåret finns en fin motionsanläggning med spår för promenad, löpning och MTB. Ska du studera så passar detta område dig perfekt med gångavstånd till Örebro Universitet. Goda bussförbindelser i närhet till bostadsrättshuset. Ett toppenläge för många! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Spånga 421, Spånga, Örebro kommun

Spånga 421

Villa
Spånga, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 195 000 kr
77 m²
3 rum
879 m² tomt

Välkommen till Spånga 421! Med ett lantligt läge saluförs nu denna behändiga 1-plansvilla som lämpar sig som permanentbostad eller fritidsboende. Huset byggdes 2009 och har alla bekvämligheter man behöver. Huset har byggts med en lantlig charm med spröjsade fönster, trägolv i rummen samt terrakottaklinkers i badrum och entréhall. I kök och vardagsrumsdelen har man låtit bygga ryggåstak för att ge en luftighet och stärka den hemtrevliga känslan som genomsyrar huset. I vardagsrummet finns en kamin som hjälper till med värme och härlig mysfaktor. Rymlig altan på baksidan av huset där du kan njuta av den underbara utsikten över åkrarna. Som extra vardagslyx så finns ett spabad som är den perfekta avkopplingen efter en arbetsvecka! Bostaden är belägen ca 1.5 mil från centrala Örebro. Ca 5km till Vintrosa där du finner bland annat förskola och matbutik. Inom 1km finns även förskolan Ängen föräldrakooperativ.

Kyrkvärdsvägen 7, Almby, Örebro kommun

Kyrkvärdsvägen 7

Lägenhet
Almby, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 395 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/3
4 037 kr/mån
23 250 kr/m²

Välkommen till Kyrkvärdsvägen 7! Med ett toppenläge i Almby saluförs nu denna ljusa och fina trerummare. Här kan du njuta av fina sommarkvällar från balkongen i soligt sydvästläge. Här får du som köpare mervärden i form av bland annat renoverat badrum från 2015, nyslipat vardagsrumsgolv och nya golv i övriga rum. Till lägenheten följer även en Yale doorman (kodlås till ytterdörren) samt ett lägenhetslarm som en köpare kan överta om den önskar. Bra läge i föreningen där tvättstugan, bastu och allrum ligger nere i källaren i samma hus. I månadsavgiften om 4.037 kr/månad ingår det allra mesta så som värme, vatten, bostadsrättstillägg, bredband, tv-kanaler och den fasta kostnaden för elabonnemanget. Fantastiskt välskött förening med mycket god ekonomi och endast 3.741 kr/kvm i bankskuld. Föreningen äger marken. I januari 2020 började dessutom bredband att ingå i månadsavgiften. I en äldre förening finns ofta många fina gemensamma utrymmen, likaså här. Till lägenheten hör både ett källarförråd och ett matkällarförråd. I husets källare finns även tvättstuga och cykelförråd. I föreningen finns dessutom övernattningsrum, samlingslokal, bastu med dusch och gemensamhetslokal. Under 2020 försågs detta bostadshus med nytt yttertak samt solcellsanläggning. Solcellerna medför en lägre elkostnad för varje bostadsrättsinnehavare. Centralt läge i Örebro, men ändå en liten bit utanför stadskärnan. Till Universitetet är det gångavstånd! Endast ett par km till city, med mycket fina cykelvägar. Det är dessutom nära till busshållplats. I närområdet finns stor mataffär, apotek, restauranger, blomaffär, gym mm. Österut, en liten bit utanför området, ligger naturreservatet Oset. Det är ett uppskattat naturområde med fantastiskt fina promenadstråk. INTRESSERAD AV EN VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid; Fred Rehn Janowicz, Mäklarhuset 072-8198151

  • Balkong
Kamomillgatan 8, Sörbyängen, Örebro kommun

Kamomillgatan 8

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
58 m²
3 rum
vån 2/4
5 091 kr/mån
25 776 kr/m²

Välkommen till Kamomillgatan 8! Nu saluförs denna kvadratsmarta trerummare om ca 59 kvm med stor balkong i norrläge! Här får du som köpare mervärden i form av bra förvaring i kök, gott om garderober i sovrummet samt ett vindsförråd dit hissen direkt utanför dörren tar dig. Rymligt helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stort fönsterparti med bra ljusinsläpp. I månadsavgiften om 5.091 kr ingår värme, vatten, tv, bredband (fiber) och ip-telefoni. Här bor du med närhet till allt man kan önska i Sörbyängen. Gustavsviks 18-håls golfbana ligger inom bekvämt promenadavstånd och du har även nära till Mataffärer bl.a. Ica Maxi och Coop Forum samt Centrum med det stora utbudet av butiker och restauranger. För dig som gillar att motionera finns både skidbacken "Sörbybacken" och även den populära "trappan" eller varför inte testa på höghöjdsbanan. Här finns även fina promenadstråk i Sörbyskogen och naturreservatet Reträtten. I Markaspåret finns en fin motionsanläggning med spår för promenad, löpning och MTB. Ska du studera så passar detta område dig perfekt med gångavstånd till Örebro Universitet. Goda bussförbindelser i närhet till bostadsrättshuset. Ett toppenläge för många! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Olofsgatan 15, Ormesta, Örebro kommun

Olofsgatan 15

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 954 kr/mån
29 537 kr/m²

Välkomna till denna superfina tvårummare om 54 kvm på våning 2 med balkong i härligt nord-/västläge vilket innebär att man under sommaren kan njuta av den härliga kvällssolen. Beläget i det populära området Ormesta, ett par minuters gångväg till Universitet. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matbord. HTH kök som är fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Sovrummet har försetts med en garderobsvägg med skjutdörrar. Helkaklat badrum med duschplats, wc och tvättställ samt en egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. I det aktuella huset finns vindsförråd. Föreningen erbjuder parkeringsplatser i både garage samt utomhus (separata köer). Att bo mellan Universitetet, Oset naturreservat och citypulsen gör att läget är suveränt för som värderar att bo i välgjorda och påkostade bostäder med bra läge eller för den studerande. Lägenheten ligger ett par hundra meter från Universitetet och Markaskogen med naturreservat och elljusspår. Från området går stadsbuss och fina cykelvägar till city som ligger 3-4 km bort. Granne med Ormesta ligger Almby som har ett eget centrum med flera restauranger, Willys matbutik och apotek. INTRESSERAD AV EN VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid; Fred Rehn Janowicz, Mäklarhuset 072-8198151

  • Balkong
  • Hiss
Termikgatan 27 B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Termikgatan 27 B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 2
Termikgatan 27 B, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun, bild 3

Termikgatan 27 B

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 850 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 5/5
5 571 kr/mån
33 759 kr/m²

Välkommen till ditt drömboende högst upp i detta läckra hus beläget på Termikgatan 27B i Södra Ladugårdsängen. Med en imponerande takhöjd på hela 6,2 meter får du en känsla av rymd och frihet som inte går att beskriva med ord. Denna bostadsrätt är perfekt för dig som älskar att njuta av livets små guldkorn. Föreningen erbjuder en pool och bastu, vilket ger dig möjlighet att koppla av och unna dig en stund av total avkoppling utan att lämna ditt hem. Balkongen i västerläge bjuder in till sköna sommakvällar med solnedgången och det höga fina läget. För dig som älskar golf är läget optimalt, golfbanan ligger nära och ger dig möjlighet att utöva din favorithobby närhelst du önskar. I månadsavgiften om 5.065kr/mån ingår värme, bostadsrättstillägg, kabel-TV, bredband (100/100 Mbit/s) och IP-telefoni (Telia triple play). Inom föreningen finns pool med tillhörande poolhus, växthus och bastu. Om du så önskar går det att odla eller bara njuta av den lugna innergården. Intill bostaden finns Grönpepparparken och endast ett stenkast bort finner du mataffären COOP och gymmet Friskis och Svettis. ca 1-2 km bort finns Gustavsviks badhus och gillar du att spela golf finns Gustavsviks 18 håls golfbana precis intill bostaden. ca 7-10 min cykelavstånd till citykärnan med brett utbud av restauranger och butiker! INTRESSERAD AV EN VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid; Fred Rehn Janowicz 072-8198151

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Irisgatan 2, Mellringe, Örebro kommun

Irisgatan 2

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 395 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 273 kr/mån
16 607 kr/m²

Välkommen till Irisgatan 2! Nu finns möjligheten till att förvärva en av föreningens bästa lägen på Irisgatan 2! Högst upp med gavelläge som ger ett fint ljus genom hela lägenheten och har en inglasad balkong med markis mot föreningens innergård där du nås av solens strålar större delen av dagen och eftermiddagen. Läget i byggnaden ger även fördelen att det är väldigt nära till parkering, Ica-butiken och busshållplats. Lägenheten är genomgående toppskick med ljusa materialval kombinerat i moderna detaljer i svart. Här är det bara att flytta in och trivas. Genomgående ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Fantastiskt ljus som genomsyrar hela lägenheten och gott om yta för stort umgänge eller barnfamiljen. En lägenhet utöver det lilla extra! Månadsavgift: 5.273kr inkl. värme, vatten, kabel-tv, fast elavgift, bostadsrättstillägg och bredband via Telenor (250/250 ingår obligatoriskt för endast 125 kr/månad). Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och att föreningen står för de fasta elkostnaderna. Unikt och bra för denna bostad är närheten till garage/parkering, det finns precis intill bostaden och nås enkelt runt hörnet! Brf Slånbäret är en stabil och välskött förening som med vägledning av HSB jobbar i rätt riktning mot långsiktiga mål som gynnar medlemmarna. Föreningen har en låg belåning. Föreningen äger marken. De har bland annat bytt tak, fönster och installerat säkerhetsdörrar. Här finns många fina gemensamma utrymmen, så som flera tvättstugor, bastu, samlingslokal, gym, bordtennisrum, hobbyrum, övernattningsrum och miljöhus. Barnvänligt område med bilfria innergårdar samt flera lekplatser och stora grönytor. I den omedelbara närheten finns ICA Eko-hallen och busshållplats samt föreningens parkeringsplatser/garage. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Nära till Varbergaskogen och Karlslundsskogen med motionsspår. Intresserad av en visning? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid.

  • Balkong
Stationsvägen 8, Mullhyttan, Lekebergs kommun

Stationsvägen 8

Villa
Mullhyttan, Lekebergs kommun
Mäklarhuset Örebro
595 000 kr
52 + 58 m²
3 rum
1 410 m² tomt

Välkommen till Stationsvägen 8 i Mullhyttan! Söker du efter ett litet hus med kommunalt vatten och avlopp men ändå med närhet till naturen, missa då inte chansen att förvärva denna villa om 3 rum och kök i Mullhyttan. Totalt kan huset erbjuda 3 sovrum om man även använder sovrummet i källaren. Huset är i behov av viss renovering vilket ger dig utrymme att sätta din egen prägel. Bostaden är belägen på en stor trädgårdstomt om 1.410kvm med skogen alldeles inpå knuten. På tomten finns även vedbodar. Uppvärmt med vedpanna (2 ackumulatortankar á 500l), elpatron, kamin och luft/luftvärmepump. Fiber finns! Från huset är det endast 100m till Ica-butiken. För kvällsdoppet kan man cykla till en av de närliggande sjöarna, förslagsvis Multen vid badplatserna Brogaland och Sixtorp. Varmt välkommen på visning!

Peppargatan 36, Sörbyängen, Örebro kommun

Peppargatan 36

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 195 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/4
4 818 kr/mån
25 230 kr/m²

Varmt välkommen till Peppargatan 36! I 55+ föreningen Pepparmyntan saluförs nu denna hemtrevliga fyrarummare om 87kvm, belägen en halvtrappa upp (hiss finns). Med 55+ innebär att åtminstone en i hushållet behöver ha fyllt 55 år. Lägenheten är försedd med två inglasade balkonger, en mot öster med morgonsol och en mot väster med kvällsol och utsikt ut mot Grönpepparparken och fotbollsplanerna. Här får du som köpare även mervärden i form av två helkaklade badrum, golvvärme i hela bostaden samt vardagsrum med utrymme för både matbord och tv-hörna. Vindsförråd följer lägenheten. Här finns det många fina gemensamma utrymmen, så som fullt utrustad samlingslokal, övernattningsrum till besökande gäster och mysig innergård med orangeri/växthus, sittplatser m.m. Samlingslokalen får lånas för enskilt bruk och här anordnas även fikaträffar och andra aktiviteter. Brf Pepparmyntan ligger med ett fritt och öppet läge mot fotbollsplaner och grönområde. Det är gångavstånd till Gustavsviks 18-håls golfbana samt fina strövområden och parker i närheten. Inom cykelavstånd når du två stora mataffärer, gym, Backahallen med badminton- och tennisbanor, vårdcentral och apotek. Endast 10 min cykelavstånd till city! Välkommen på visning!

  • Hiss
Lövstagatan 46F, Centralt Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 46F

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
795 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 920 kr/mån
14 455 kr/m²

VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid. Välkommen till Lövstagatan 46F! Endast en halvtrappa upp möts vi av denna hemtrevliga tvårummare om 55kvm. Kök med en praktisk köksö som bjuder på en perfekt arbetsya, här finns även utgången till balkongen i österläge som bjuder på härlig morgonsol. Ljust och hemtrevligt vardagsrum med fönsterparti i västerläge vilket ger ett härligt ljusinsläpp under eftermiddag och kväll. I form av förvaring finns två garderober i sovrummet, en garderob i hallen samt bra utrymmen utanför lägenheten där man har tillgång till källarförråd och vindsförråd. Lugnt område med blandad bebyggelse med både större bostadshus och stadsvillor. Nära till mataffär, restauranger/caféer, blomaffär och goda busskommunikationer till Universitetet. 10 min cykelavstånd till city och endast 5 min till resecentrum.

  • Balkong
Pålsbodagatan 14, Sörbyängen, Örebro kommun

Pålsbodagatan 14

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/4
5 360 kr/mån
21 136 kr/m²

Optimalt planerad 2rok om generösa 66 kvm med två stora klädkammare - välkommen till Pålsbodagatan 14! Ljust kök med alla moderna vitvaror, påkostad bänkskiva i sten samt köksö och vinkyl. Intill köket finns en naturlig plats för ett större matbord. Vardagsrummet ligger i vinkel från köket, en trevlig detalj i planlösningen. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Fransk balkong mot innergården i sovrummet, där också en av bostadens klädkammare är. Den andra klädkammaren är i anslutning till hallen. I avgiften ingår värme, vatten, tv, internet och bostadsrättstillägg. Här bor du i lugn och trevlig stadsdel med ca 1,5 km gångavstånd till city. I området finns även 18-håls golfbana, livsmedelsbutiker och trevliga strövområden samt närhet till Universitetet. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Hiss

Visar alla 17