Mäklare Fred Rehn Janowicz

Fred Rehn Janowicz

Om mig

Med mina 11 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för att tryggt och framgångsrikt genomföra en bostadsaffär där både köpare och säljare är nöjda. Att vara tillgänglig, träffa kunder, samt vara behjälplig i en av livets största affärer är det jag brinner för.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 2
Värngatan 8 A, Rynningeåsen, Örebro kommun, bild 3

Värngatan 8 A

Lägenhet
Rynningeåsen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
3 725 kr/mån
28 182 kr/m²

Välkommen till Värngatan 8A Välkommen till denna fina tvåa som ligger i härligt hörnläge mysig uteplats i nord-/västläge. Vid entrén finns även ett utrymme för möblering av cafébord för att kunna avnjuta morgonkaffet i solen. Lägenheten har fönster åt tre håll ger ett fint ljusinsläpp. Ett modernt boende med öppen planlösning, stilrent inredd samt rymligt duschrum med egen tvättmaskin. Fräscht kök med induktionshäll, varmluftsugn och fönster över diskhon. Bra med förvaringsutrymmen med både klädkammare och garderober. Till lägenheten följer ett förråd. Innergården innefattar gemensamma uteplatser, parkering, cykelförråd och grönytor. Lägenheterna ligger i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur och friluftsområde. Trevligt bostadsområde med blandad bebyggelse, både villor och lägenheter. 10 min cykelavstånd till city, resecentrum och Universitetssjukhuset. I närheten finns busshållplats, mataffär och motionsspår. Nära till påfart/avfart ut på E18, perfekt för dig som pendlar med bil. VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Viktor Dahléns väg 118, Mosås, Örebro kommun
  • Lör 27 apr kl 12:30
Viktor Dahléns väg 118, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Viktor Dahléns väg 118, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Viktor Dahléns väg 118

Lägenhet
Mosås, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 750 000 kr
135 m²
5 rum
5 986 kr/mån
20 370 kr/m²

Välkommen till detta charmiga kedjehus med ett kanonläge i Mosås. Från altanen kan du njuta av solen större delen av dagen samtidigt som du har en underbar utsikt ut över de öppna fälten. Perfekt för den familj som söker en bostad i ett barnvänligt område. Rymligt kök i vinkelutformning med väl tilltagen arbetsyta och med utrymme för matplats. I det intilliggande vardagsrummet finns utrymme för möblering med både matbord och tv-hörna. Här finns även två helkaklade badrum och en separat tvättavdelning för extra bekvämlighet. Med fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen. Byggt så sent som 2018 är bostaden i utmärkt skick och erbjuder moderna bekvämligheter. Dessutom finns det en carport för att skydda bilen från väder och vind. För barnfamiljen är det ett stort plus att det finns en lekplats precis utanför ytterdörren. Närheten till kommunikationer (150m till busshållplats) gör det lätt att ta sig in till city. Dessutom finns två förskolor och en skola (årskurs 1-6) i närheten, vilket gör det till ett perfekt område för småbarnsfamiljer. Missa inte chansen att få bo i detta fantastiska kedjehus med en underbar utsikt och alla bekvämligheter ni kan önska er. Välkommen till Viktor Dahléns väg 118!

  • Premium
Stationsvägen 8, Mullhyttan, Lekebergs kommun

Stationsvägen 8

Villa
Mullhyttan, Lekebergs kommun
Mäklarhuset Örebro
650 000 kr
52 + 58 m²
3 rum
1 410 m² tomt

Välkommen till Stationsvägen 8 i Mullhyttan! Söker du efter ett litet hus med kommunalt vatten och avlopp men ändå med närhet till naturen, missa då inte chansen att förvärva denna villa om 3 rum och kök i Mullhyttan. Totalt kan huset erbjuda 3 sovrum om man även använder sovrummet i källaren. Huset är i behov av viss renovering vilket ger dig utrymme att sätta din egen prägel. Bostaden är belägen på en stor trädgårdstomt om 1.410kvm med skogen alldeles inpå knuten. På tomten finns även vedbodar. Uppvärmt med vedpanna (2 ackumulatortankar á 500l), elpatron, kamin och luft/luftvärmepump. Fiber finns! Från huset är det endast 100m till Ica-butiken. För kvällsdoppet kan man cykla till en av de närliggande sjöarna, förslagsvis Multen vid badplatserna Brogaland och Sixtorp. Varmt välkommen på visning!

Lännäs 227, null, Örebro kommun
  • Mån 29 apr

Lännäs 227

Villa
Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 395 000 kr
88 m²
3 rum
1,2 ha tomt

Välkommen till Lännäs 227! På en stor tomt och med ett naturskönt läge saluförs nu detta charmiga hus som lämpar sig bra som permanentbostad eller fritidsbostad. Tomten mäter hela 12.032kvm (ca 1,2ha) vilket ger gott om utrymme för egen odling. Huset inrymmer 3 rum och kök varav 2 sovrum. Mysigt vardagsrum där du kan titta på tv samtidigt som du njuter av en värmande brasa i rörspisen. Kök med utrymme för möblering av matbord framför köksfönstret, även här finns en eldstad i form av vedspis. Huset byggdes ut 1983 vilket resulterade i ett stort badrum och en köksingång. På övervåningen möts vi av en hall med utrymme för en kontorsplats, här finns även två sovrum där ett av dem försetts med rörspis och en inredd kattvind. Från bostaden är det ca 7km in till Odensbacken med bland annat Matbutik, apotek, vårdcentral skola och förskola (förskoleklass till och med skolår 9). I Hampetorp finns även Sjögårdens förskola och Hampetorps skola F-6. På tomten finns även flertalet uthus som tillsammans bjuder på vedbod, snickarbod, redskapsbod samt en stuga som går att inreda till gäststuga. Uppvärmning: Luft/luftvärmepump, direktverkande elradiatorer samt tre eldstäder. Avlopp: 3-kammarbrunn med infiltrationsbädd. Vatten: Grävd brunn. Internet: Fiber finns indraget.

  • Plus
Sanatorieskogen 14, Adolfsberg, Örebro kommun

Sanatorieskogen 14

Lägenhet
Adolfsberg, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 095 000 kr
35 m²
1 rum
vån 3/4
3 469 kr/mån
31 286 kr/m²

Välkommen till Sanatorieskogen 14! Bredvid det vackra gamla Sanatoriet finner vi denna nyproducerade bostad som stod färdig 2022. Här saluförs nu detta kvadratsmarta etta om 35kvm på våning 3/4 (hiss finns). Här kan du njuta av bekvämligheterna som en nyproducerad bostad har att erbjuda, så som helkaklat badrum med golvvärme, fullutrustat kök, inglasad balkong m.m. Den inglasade balkongen har en rogivande utsikt ut mot skogen i västerläge. Här i området är det lugnt och skönt och enkelt att komma ut på en skogspromenad. Gångavstånd till mataffär (ICA Parkhallen), pizzeria, förskolor, skola, motionsspår, busshållplats, vårdcentral, apotek mm. Söderut är det endast 4 km till Marieberg köpcentrum med bl a IKEA, Willys, Coop Forum, Bauhaus mm. Norrut är det 4 km till city, med bra bussförbindelse, cykelvägar och bra bilväg med nära till påfart/avfart på E20.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Västra Bangatan 33 B, Centralt väster, Örebro kommun
Västra Bangatan 33 B, Centralt väster, Örebro kommun, bild 2
Västra Bangatan 33 B, Centralt väster, Örebro kommun, bild 3

Västra Bangatan 33 B

Lägenhet
Centralt väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 095 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 359 kr/mån
29 200 kr/m²

Välkommen till Västra Bangatan 33B! Nu saluförs denna centralt belägna 1 rum och kök på 37,5 m². Välplanerad lägenhet med kök, rymligt vardagsrum och ett inbyggt sovloft samt balkong i syd-/västläge med sol från lunch till sen kväll. Lägenheten är genomgående i bra skick med bl a ett renoverat duschrum från 2014, här erbjuds även en inre reparationsfond med 1 456 kr. Till lägenheten följer ett vindsförråd samt ett förråd i källaren. Eftersom lägenheten vetter mot Gustavsgatan och inte spårvallen så är läget både lugnare och tystare. Välskött förening med god ekonomi och gemensamma utrymmen att använda såsom trädgård utanför huset med bl a grillplats, tvättstuga, samlingslokal och cykelförråd. Här bor man i direkt anslutning till Järnvägsstation och Örebro City. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Ugglestigen 9, Oxhagen, Örebro kommun
Ugglestigen 9, Oxhagen, Örebro kommun, bild 2
Ugglestigen 9, Oxhagen, Örebro kommun, bild 3

Ugglestigen 9

Villa
Oxhagen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 750 000 kr
123 m²
4 rum
428 m² tomt

Välkommen till detta enplanshus beläget på Ugglestigen 9 i Oxhagen. Med en total boyta på 123 kvadratmeter och en tomtarea på 428 kvadratmeter erbjuder detta kedjehus gott om utrymme för hela familjen. Huset har en praktisk planlösning med tre sovrum och en stor härlig yta med allrum/vardagsrum, ett perfekt utrymme för sociala tillställningar. Med en uteplats och trädgård i västerläge kan du njuta av soliga eftermiddagar och kvällar utomhus. En bergvärmeanläggning installerades 2013, vilket innebär att du får en effektiv och miljövänlig uppvärmning. Här finns även ett garage för att skydda din bil från väder och vind. Husets läge är idealiskt för den som vill ha bekvämligheten av närhet till Haga centrum, där du hittar bland annat matbutik och vårdcentral. Dessutom finns en busshållplats i närheten för en smidig förbindelse till Örebros centrum. Huset är i behov av renovering, vilket ger dig möjlighet att skapa ditt drömhem efter eget tycke och smak. Missa inte chansen att förvärva detta enplanshus med potential.

  • Premium
Peppargatan 36, Sörbyängen, Örebro kommun

Peppargatan 36

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 195 000 kr
87 m²
4 rum
vån 1/4
4 818 kr/mån
25 230 kr/m²

Varmt välkommen till Peppargatan 36! I 55+ föreningen Pepparmyntan saluförs nu denna hemtrevliga fyrarummare om 87kvm, belägen en halvtrappa upp (hiss finns). Med 55+ innebär att åtminstone en i hushållet behöver ha fyllt 55 år. Lägenheten är försedd med två inglasade balkonger, en mot öster med morgonsol och en mot väster med kvällsol och utsikt ut mot Grönpepparparken och fotbollsplanerna. Här får du som köpare även mervärden i form av två helkaklade badrum, golvvärme i hela bostaden samt vardagsrum med utrymme för både matbord och tv-hörna. Vindsförråd följer lägenheten. Här finns det många fina gemensamma utrymmen, så som fullt utrustad samlingslokal, övernattningsrum till besökande gäster och mysig innergård med orangeri/växthus, sittplatser m.m. Samlingslokalen får lånas för enskilt bruk och här anordnas även fikaträffar och andra aktiviteter. Brf Pepparmyntan ligger med ett fritt och öppet läge mot fotbollsplaner och grönområde. Det är gångavstånd till Gustavsviks 18-håls golfbana samt fina strövområden och parker i närheten. Inom cykelavstånd når du två stora mataffärer, gym, Backahallen med badminton- och tennisbanor, vårdcentral och apotek. Endast 10 min cykelavstånd till city! Välkommen på visning!

  • Hiss
Lövstagatan 46F, Centralt Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 46F

Lägenhet
Centralt Väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
895 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 920 kr/mån
16 273 kr/m²

VISNING? Kontakta mäklaren för att boka din visningstid. Välkommen till Lövstagatan 46F! Endast en halvtrappa upp möts vi av denna hemtrevliga tvårummare om 55kvm. Kök med en praktisk köksö som bjuder på en perfekt arbetsya, här finns även utgången till balkongen i österläge som bjuder på härlig morgonsol. Ljust och hemtrevligt vardagsrum med fönsterparti i västerläge vilket ger ett härligt ljusinsläpp under eftermiddag och kväll. I form av förvaring finns två garderober i sovrummet, en garderob i hallen samt bra utrymmen utanför lägenheten där man har tillgång till källarförråd och vindsförråd. Lugnt område med blandad bebyggelse med både större bostadshus och stadsvillor. Nära till mataffär, restauranger/caféer, blomaffär och goda busskommunikationer till Universitetet. 10 min cykelavstånd till city och endast 5 min till resecentrum.

  • Balkong
Termikgatan 23C, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 23C

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
54,8 m²
2 rum
vån 4/6
4 597 kr/mån
27 281 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 23C! På fjärde våningen (hiss finns) saluförs nu denna hemtrevliga tvårummare om 54,8kvm. Lägenheten har gott om förvaringsutrymmen i form av fyra garderober i hallen, klädkammare i sovrummet samt ett förråd som nås från balkongen. Fullutrustat kök i öppen planlösning till vardagsrummet. Här får du som köpare även mervärde i form av ett helkaklat badrum med elgolvvärme och tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. Balkong i västerläge. I den direkta närheten finns matbutiker, restauranger, golfbana och härliga promenadstråk i bland annat naturreservatet Reträtten. Här kan man även ta ett träningspass i Sörbybacken och "trappan" för att sedan avsluta med en vedugnseldad pizza. För dig som studerar på Örebro Universitet så är detta det perfekta läget med promenadavstånd till Universitetet. Endast bokade visningar, ring mäklaren för att boka din visningstid. Fred Rehn Janowicz 072-8198151

  • Balkong
  • Hiss
Lännäs 131, null, Örebro kommun

Lännäs 131

Villa
Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
3 495 000 kr
186 m²
6 rum
6 011 m² tomt

Välkommen till Lännäs 131! Med ett enskilt läge på den levande landsbygden saluförs nu denna stora familjevilla om 6 rum och kök varav 4 sovrum. Här finns gott om tillval som sätter guldkant på tillvaron, stor altan med inglasat uterum, pool, spabad och vedeldad bastu. Poolområdet är utbyggt från husets västra sida men dess läge medför chans till sol under större delen av dagen. En bostad som är perfekt för barnfamiljen! Stora sociala ytor med ett kök i öppen planlösning till matplats och vardagsrum, härifrån kan du även flytta ut middagsbjudningen till det inglasade uterummet med dess ostörda läge. I vardagsrummet kan man njuta av en värmande brasa i kaminen. Som mervärde får du som köpare även två helkaklade badrum, praktisk separat tvättstuga samt extra övernattningsmöjlighet i gäststugan som är försedd med badrum och kök. På tomten finns även trebilsgarage om 108kvm som försetts med tre eldrivna portar, uppvärmt med luft/luftvärmepump. Hemtrevlig gäststuga som lämpar sig perfekt för långväga gäster eller tonåringen. Här finns sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Fiber och centraldammsugare finns. Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visningstid.

Termikgatan 23A, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun

Termikgatan 23A

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 100 000 kr
34,9 m²
1 rum
vån 2/6
2 927 kr/mån
31 519 kr/m²

Välkommen till Termikgatan 23A! Med ett naturnära och fint läge saluförs nu denna mysiga etta på våning 2 av 6, hiss finns. Här erbjuds en rymlig balkong med utrymme för sittgrupp för 4 personer. Från balkongen kan du njuta av utsikten mot den lummiga innergården och vidare in mot södra delarna av Örebro. Den perfekta bostaden och det perfekta läget för dig som söker efter en studentbostad eller för dig som är på jakt efter din allra första egna lägenhet. Bostaden byggdes 2018 och har tagits väl om hand om! Välplanerad bostad med gott om förvaring i form av fem garderober, i källaren finns ett källarförråd. Fullutrustat kök med induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin. I det helkaklade badrummet finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Lägenhetens utformning medför att den är förhållandevis enkel att möblera med naturliga platser för matbord, soffa och sovrumsdel. I den direkta närheten finns matbutiker, restauranger, golfbana och härliga promenadstråk i bland annat naturreservatet Reträtten. Här kan man även ta ett träningspass i Sörbybacken och "trappan" för att sedan avsluta med en vedugnseldad pizza. För dig som studerar på Örebro Universitet så är detta det perfekta läget med promenadavstånd till Universitetet. Endast bokade visningar, ring mäklaren för att boka din visningstid. Fred Rehn Janowicz 072-8198151

  • Balkong
  • Hiss
Kamomillgatan 8, Sörbyängen, Örebro kommun

Kamomillgatan 8

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 550 000 kr
58 m²
3 rum
vån 2/4
5 091 kr/mån
26 724 kr/m²

Välkommen till Kamomillgatan 8! Nu saluförs denna kvadratsmarta trerummare om ca 59 kvm med stor balkong i norrläge! Här får du som köpare mervärden i form av bra förvaring i kök, gott om garderober i sovrummet samt ett vindsförråd dit hissen direkt utanför dörren tar dig. Rymligt helkaklat badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Stort fönsterparti med bra ljusinsläpp. I månadsavgiften om 5.091 kr ingår värme, vatten, tv, bredband (fiber) och ip-telefoni. Här bor du med närhet till allt man kan önska i Sörbyängen. Gustavsviks 18-håls golfbana ligger inom bekvämt promenadavstånd och du har även nära till Mataffärer bl.a. Ica Maxi och Coop Forum samt Centrum med det stora utbudet av butiker och restauranger. För dig som gillar att motionera finns både skidbacken "Sörbybacken" och även den populära "trappan" eller varför inte testa på höghöjdsbanan. Här finns även fina promenadstråk i Sörbyskogen och naturreservatet Reträtten. I Markaspåret finns en fin motionsanläggning med spår för promenad, löpning och MTB. Ska du studera så passar detta område dig perfekt med gångavstånd till Örebro Universitet. Goda bussförbindelser i närhet till bostadsrättshuset. Ett toppenläge för många! Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 13