Mäklare Fred Rehn Janowicz

Fred Rehn Janowicz

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Irisgatan 36, Mellringe, Örebro kommun

Irisgatan 36

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

795 000 kr

67 m²

2 rum

4 067 kr/mån

11 866 kr/m²

Välkommen till Irisgatan 36! Här erbjuds nu chansen att förvärva denna tvårummare på andra våningen med balkong i fritt nord-/västligt läge. Här får du som köpare mervärde i form dubbla toaletter där ett av dem har badkar, ett rymligt kök med stora fönster ut mot innergården samt en balkong i ett lugnt läge på baksidan av huset. I månadsavgiften om 4.067kr/mån inklusive värme, vatten, kabel-tv, fast elavgift, bostadsrättstillägg. Bredband via Telenor (500/500), ingår obligatoriskt för endast 125 kr/månad. Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och att föreningen står för de fasta elkostnaderna. Den inre fonden om 18.889 kr följer lägenheten och kan användas till framtida renovering. Mycket välskött förening som har låg belåning, endast 1.130 kr/kvm och en belåningsgrad på 8 %. Föreningen har bland annat bytt tak, fönster och installerat säkerhetsdörrar. I föreningen finns många fina gemensamma utrymmen, så som tvättstugor, bastu, samlingslokal, gym, bordtennisrum, hobbyrum, snickarbod, övernattningsrum och miljöhus. I området finns flera lekplatser och stora grönytor. I den omedelbara närheten finns ICA Eko-hallen och busshållplats. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Nära till Varbergaskogen och Karlslundsskogen med motionsspår.

  • Balkong
Vännebovägen 12, Adolfsberg, Örebro kommun

Vännebovägen 12

Villa
Adolfsberg, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

5 995 000 kr

130 m²

4 rum

980 m² tomt

Välkommen till Vännebovägen 12! På en lugn och barnvänlig gata saluförs nu denna familjevilla om totalt 260kvm, ca 130kvm per plan. Här bor du med närhet till allt som Örebro har att erbjuda samtidigt som du kan njuta av lugnet som Adolfsberg inbringar. Huset har genomgått flertalet renoveringar de senaste åren så som ny pool 2020, nytt yttertak 2018, renovering tvättstuga 2017, badrummet i källaren renoverades 2011 samt köksrenovering och bergvärmeanläggning 2010. Huset är perfekt för den stora familjen med möjlighet till fem sovrum i och med den inredda källaren. Uteplatsen är placerad i perfekt solläge mot söder vilket innebär solchans större delen av dagen. På baksidan av huset möts vi av en stor altan, ett härligt poolområde samt ett inglasat uterum som förlänger utomhussäsongen avsevärt! För de sociala sammankomsterna finns gott om utrymme för umgänge i vardagsrummet på övervåningen samt i gillestugan i källaren, i både utrymmena kan man njuta av en mysig brasa i de öppna spisarna. I det rymliga köket kan hela familjen samlas för gemensam matlagning! Fiber finns.

  • Plus
Ullavigatan 32 B, Väster, Örebro kommun
  • Mån 13 feb

Ullavigatan 32 B

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

895 000 kr

42 m²

2 rum

4 102 kr/mån

21 310 kr/m²

Välkommen till Ullavigatan 32B! Högst upp i huset saluförs nu denna hemtrevliga tvåa om 42 kvadratmeter. Balkong i soligt söderläge som byggdes ut av föreningen 2016/2017. En smart planerad bostad perfekt för dig som studerar eller första boende. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Generös takhöjd om ca 2,65m vilket ger en rymlig och luftig känsla. Trevlig planlösning med kök i fint skick med vita köksluckor. Sovrum med plats för en säng och garderober. Föreningen bytte ytterdörrar till s k säkerhetsdörrar år 2013. Centralt läge med endast 5-10 min cykelavstånd till city. Det är 5,5 km till Universitetet, med mycket bra cykelvägar och bra bussförbindelse. Det är ca 7 min med cykel till campus USÖ. I närområdet finns bland annat parker, mataffärer, caféer, butiker och pizzerior. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Plus
  • Balkong
Lövstagatan 21B, Väster, Örebro kommun

Lövstagatan 21B

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro

1 250 000 kr

55 m²

2 rum

3 725 kr/mån

22 727 kr/m²

Välkommen till Lövstagatan 21B Hemtrevlig och mysig tvåa med fritt läge och utsikt över parken Tegnérlunden. Lägenheten är genomgående, med fransk balkong med morgonsol åt ena hållet och balkong i soligt västerläge åt andra hållet. Parkettgolv i hall, sovrum och vardagsrum. Mysfaktor med öppen spis (ej eldningsbar) i vardagsrummet. Takhöjd 2,60 m. Gott om förvaring med garderober samt källar- och vindsförråd. Precis bakom huset ligger Tegnérlunden som rustades upp 2014. Då ordnades ny lekplats, högre pulkabacke, flera sittplatser, renovering av plaskdamm, nya boulebanor och grillplatser mm. Lugnt område med blandad bebyggelse med både större bostadshus och stadsvillor. Nära till mataffär, restauranger/caféer, blomaffär och goda busskommunikationer till Universitetet. 10 min cykelavstånd till city och endast 5 min till resecentrum.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 4