Mäklare Fred Rehn Janowicz

Fred Rehn Janowicz

Om mig

Med mina 11 år som fastighetsmäklare vet jag vad som krävs för att tryggt och framgångsrikt genomföra en bostadsaffär där både köpare och säljare är nöjda. Att vara tillgänglig, träffa kunder, samt vara behjälplig i en av livets största affärer är det jag brinner för.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kabingatan 4b, Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
  • Kommande

Kabingatan 4b

Lägenhet
Södra Ladugårdsängen, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
2 795 000 kr
80 m²
3 rum
vån 6/6
6 208 kr/mån
34 938 kr/m²

Välkommen till Kabingatan 4B! Högst upp i huset på våning 6 av 6 saluförs nu denna välplanerade trerummare om hela 80 kvm. Här möts vi av en välkomnande entréhall där man kan hänga av sig jackan antingen i den rymliga klädkammaren eller vid hatthyllan. Vidare in i lägenheten möts vi av det ljusa och moderna köket av märket Vedum som utrustats med enhetliga vita vitvaror av märket Siemens, rostfri spisfläkt av märket Franke. I köket erbjuds en matplats framför det stora fönstret där man kan blicka ut över området. Hemtrevligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp, härifrån når vi den stora balkongen om 15 kvm som har ett ostört solläge från eftermiddagen till sena kvällen. Helkaklat badrum med komfortgolvvärme, handdukstork, duschplats samt en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har två sovrum där det stora sovrummet utrustats med en egen klädkammare. I bostadsrättsföreningen Vingen finns en föreningslokal med pentry, wc och uteplats som föreningens medlemmar får nyttja. Det finns även en gästlägenhet att hyra för övernattande gäster, en tvättstuga som kompletterar lägenheten. Under huset och gården finns ett garage med access från alla trapphus. Det finns ordentligt med cykelparkering både inne och ute. Strax söder om populära Ladugårdsängen expanderar nya stadsdelen Södra Ladugårdsängen. Med enbart 2 km till centrum, goda kommunikationer, fina naturområden och golfbana blir området bara mer och mer attraktivt allt eftersom bostadsprojekten blir färdigställda! Direkt utanför entrédörren finns busshållplats för linje 6 som tar dig in till centrala Örebro. Intresserad? Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Irisgatan 2, Mellringe, Örebro kommun
  • Kommande

Irisgatan 2

Lägenhet
Mellringe, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 495 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 273 kr/mån
17 798 kr/m²

Välkommen till Irisgatan 2! Nu finns möjligheten till att förvärva en av föreningens bästa lägen på Irisgatan 2! Högst upp med gavelläge som ger ett fint ljus genom hela lägenheten och har en inglasad balkong med markis mot föreningens innergård där du nås av solens strålar större delen av dagen och eftermiddagen. Läget i byggnaden ger även fördelen att det är väldigt nära till parkering, Ica-butiken och busshållplats. Lägenheten är genomgående toppskick med ljusa materialval kombinerat i moderna detaljer i svart. Här är det bara att flytta in och trivas. Genomgående ljust laminatgolv och vitmålade väggar. Fantastiskt ljus som genomsyrar hela lägenheten och gott om yta för stort umgänge eller barnfamiljen. En lägenhet utöver det lilla extra! Månadsavgift: 5.273kr inkl. värme, vatten, kabel-tv, fast elavgift, bostadsrättstillägg och bredband via Telenor (250/250 ingår obligatoriskt för endast 125 kr/månad). Föreningen har gemensam mätning och debitering av hushållsel. Det är mycket förmånligt för medlemmarna och innebär att de boende endast betalar för förbrukningen och att föreningen står för de fasta elkostnaderna. Unikt och bra för denna bostad är närheten till garage/parkering, det finns precis intill bostaden och nås enkelt runt hörnet! Brf Slånbäret är en stabil och välskött förening som med vägledning av HSB jobbar i rätt riktning mot långsiktiga mål som gynnar medlemmarna. Föreningen har en låg belåning. Föreningen äger marken. De har bland annat bytt tak, fönster och installerat säkerhetsdörrar. Här finns många fina gemensamma utrymmen, så som flera tvättstugor, bastu, samlingslokal, gym, bordtennisrum, hobbyrum, övernattningsrum och miljöhus. Barnvänligt område med bilfria innergårdar samt flera lekplatser och stora grönytor. I den omedelbara närheten finns ICA Eko-hallen och busshållplats samt föreningens parkeringsplatser/garage. Med buss tar du dig smidigt till både city och Universitetet. Nära till Varbergaskogen och Karlslundsskogen med motionsspår.

  • Balkong
Olofsgatan 15, Ormesta, Örebro kommun
  • Kommande

Olofsgatan 15

Lägenhet
Ormesta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
1 680 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 954 kr/mån
31 111 kr/m²

Välkomna till denna superfina tvårummare om 54 kvm på våning 2 med balkong i härligt nord-/västläge vilket innebär att man under sommaren kan njuta av den härliga kvällssolen. Beläget i det populära området Ormesta, ett par minuters gångväg till Universitet. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med plats för både soffgrupp och matbord. HTH kök som är fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Sovrummet har försetts med en garderobsvägg med skjutdörrar. Helkaklat badrum med duschplats, wc och tvättställ samt en egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och överskåp. I det aktuella huset finns vindsförråd. Föreningen erbjuder parkeringsplatser i både garage samt utomhus (separata köer). Att bo mellan Universitetet, Oset naturreservat och citypulsen gör att läget är suveränt för som värderar att bo i välgjorda och påkostade bostäder med bra läge eller för den studerande. Lägenheten ligger ett par hundra meter från Universitetet och Markaskogen med naturreservat och elljusspår. Från området går stadsbuss och fina cykelvägar till city som ligger 3-4 km bort. Granne med Ormesta ligger Almby som har ett eget centrum med flera restauranger, Willys matbutik och apotek. Intresserad? Kontakta mäklare för att boka din visningstid.

  • Balkong
  • Hiss
Kärsta 908, Kärsta, Örebro kommun
  • Kommande

Kärsta 908

Villa
Kärsta, Örebro kommun
Mäklarhuset Örebro
4 495 000 kr
117 + 117 m²
4 rum
2 498 m² tomt

Välkommen till Kärsta 908 och 910! Söker du efter stora utrymmen för att bedriva egen verksamhet i hemmet? Missa då inte denna chans att förvärna detta 1-planshus med källare och en vidbyggd ekonomidel om ca 230kvm. I ekonomidelen har det tidigare bedrivits snickeriverkstad men det passar sig lika bra för annan verksamhet eller hobby. Bostadshuset är om 1-plan med källare och har 3 sovrum på entréplan. Den fräscha källaren ger utrymme att kunna komplettera med ytteriligare sovrum, gästrum, kontor m.m. I form av renovering har man under 2017 renoverat kök, bytt underlagsduk under takpannorna samt bytt fönster. Uppvärmt med bergvärme, fiber finns. Vatten tas genom en egen borrad brunn, avlopp i form av samfällighet tillsammans med grannar. Intresserad? Kontakta ansvaring mäklare för att prata med om försäljningsprocessen.

Visar alla 4