SkandiaMäklarna Västerås

SkandiaMäklarna Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Biskopsgatan 11, Centrum, Västerås kommun
  • Mån 20 maj kl 17:00
Biskopsgatan 11, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Biskopsgatan 11, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Biskopsgatan 11

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
3 195 000 kr
135,5 m²
3 rum
vån 3/3
8 914 kr/mån
23 579 kr/m²

- 3,5 meter i takhöjd och öppen planlösning - Garanterad parkeringsplats för 505 kronor i månaden - Utsikt över Västerås landmärken och stadens takåsar. Det här är våningen som erbjuder det bästa av alla världar. Det är ett modernt hem med hiss hela vägen upp och rum som flyter in i varandra och skapar ytor för umgänge. Våningen har samtidigt flera bevarade detaljer från byggåret 1901, såsom det lackade tegelgolvet från Arboga Tegelbruk, den magnifika stentrappan från gästentrén och de rustika takbjälkarna. Takfönstren släpper in rikligt med ljus medan den inglasade balkongen gör Västerås skyline till fond från vardagsrummet. Det rymliga köket, med tre meters takhöjd och valvfönster mot Djäknebergets grönska skapar plats för såväl matlagning som umgänge. Lägenheten är en takvåning, som med sina tjocka väggar och golv är isolerad från såväl stadens puls som grannarnas ljud. Det gör denna våning till en perfekt plats för både avkoppling och sociala sammankomster. Huset ligger mindre än 400 meter från stadens restaurangstråk och närmsta shoppinggalleria. Samtidigt finns närhet till flera grönområden och möjlighet att anordna en picknic på den lummiga och avskilda innergården. För pendlaren eller den som reser i arbetet erbjuder våningen en enastående enkelhet i livspusslet, med garanterad parkering utanför dörren och bara 3 minuters bilfärd till E18. För den som reser med tåg ligger Västerås Centralstation bara 4 minuter bort med cykel. Föreningen erbjuder även möjlighet till elbilsladdning. Våningen har både badrum och separat gästtoalett. Badrummet är utrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare. I lägenheten finns två fullstora sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Föreningen, kv. Ingrid är en stabil förening med god ekonomi. Lägenhetens imponerande rymd trotsar beskrivning och måste upplevas. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stora gatan 69, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun
  • Mån 20 maj kl 18:00
Stora gatan 69, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 69, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 69

Lägenhet
Centrum/Vasastaden, Västerås kommun
2 395 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/3
4 277 kr/mån
34 214 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna trevliga etagetvåa om ca 70 kvm + 8 kvm bia i fastighet anno 1913 med mycket attraktivt läge i Vasastaden. Bostaden karaktäriseras av generösa kvadratmeter och trivsam planlösning med fönster i två väderstreck. Genomgående smakfulla materialval så som genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Här återfinns mysigt vardagsrum med helglasade dörrar ut till ljuvlig balkong i söderläge och med fin utsikt. Charmigt kök med synnerligt gott om förvaring och arbetsytor samt matplats. Lägenhetens höjdpunkt nås en trappa upp där vinden inretts till ett fantastiskt sovrum med synliga takbjälkar och ljusinsläpp via takfönster vilket bidrar till noll insyn. Sist men inte minst renoverat helkaklat badrum i tidlöst materialval med såväl dusch som badkar. Belägen i liten och familjär förening med enastående ekonomi och anmärkningsvärt låg avgift. Mysig innergård med uteplats i Berså. Attraktivt område med citys mångfacetterade utbud inom 5minuters promenadavstånd. Kort och gott en tvåa som sällan erbjuds i charmig fastighet från början på förra sekelskiftet. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats. Välkommen att höra av dig redan idag för en visning!

  • Premium
  • Balkong
Jakobsgatan 50A, Pettersberg, Västerås kommun
  • Tis 21 maj kl 17:00
Jakobsgatan 50A, Pettersberg, Västerås kommun, bild 2
Jakobsgatan 50A, Pettersberg, Västerås kommun, bild 3

Jakobsgatan 50A

Lägenhet
Pettersberg, Västerås kommun
1 195 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 200 kr/mån
15 419 kr/m²

Låt mig presentera stolt en välskött och trivsam bostad som väntar på att bli ditt nya hem. Med sina 77,5 kvadratmeter erbjuder denna trevliga trerummare en perfekt balans mellan utrymme och bekvämlighet. Den nyligen renoverade köket är en stjärna i detta hem, med moderna bekvämligheter och en ljus atmosfär som gör matlagningen till en fröjd. Badrummet imponerar med både tvättmaskin och torktumlare, och den extra gäst-WC:n är praktiskt för besökare. Två lugna sovrum och ett rymligt vardagsrum erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge. Dra dig tillbaka till balkongen och njut av en stunds frisk luft, eller bjud in vänner för trevliga samtal över en kopp kaffe. Denna bostadsrätt tillhör en stabil förening som ger dig som boende upp till två parkeringstillstånd för fri parkering på föreningens område. För dina gäster finns även möjlighet att hyra en gästlägenhet till en förmånlig avgift. Området runt Jakobsgatan 50A är en pärla för naturälskare och familjer. Med närhet till Pettersbergsskogen och Svartån finns det gott om möjligheter till avkopplande promenader och utomhusaktiviteter. För pendlaren är närheten till E18 en stor fördel, vilket gör resorna inom både Västerås och närliggande städer enkla och smidiga. Pettersberg centrum, med sin matbutik, postombud och pizzeria, ligger runt hörnet och erbjuder bekvämlighet för vardagslivet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Kristiansborgsallén 3B, Kristiansborg / Centrum, Västerås kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00
Kristiansborgsallén 3B, Kristiansborg / Centrum, Västerås kommun, bild 2
Kristiansborgsallén 3B, Kristiansborg / Centrum, Västerås kommun, bild 3

Kristiansborgsallén 3B

Lägenhet
Kristiansborg / Centrum, Västerås kommun
1 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/3
3 650 kr/mån
27 353 kr/m²

Välkommen till denna hemtrevliga och väldisponerade 2:a alldeles invid stadens puls med allt som staden har att erbjuda i form av shopping, restauranger, caféer, kultur och idrottsevenemang. Bostaden på 51 kvadratmeter utgörs av två rum och kök samt en underbar balkong som tillsammans bildar en bostad med charm och karaktär. Lägenhetens takhöjd om ca 2,70 m bidrar också till en härlig rymd. I det lättmöblerade vardagsrummet möts vi bland annat av stora fönster, härliga umgängesytor med plats för både soffa och matgrupp samt utgång till balkong med bästa solläge. Köket är ljust och fräscht med släta vita luckor, bänkskiva i ek, ljust kakel ovan köksbänk samt god maskinell utrustning. I det smakfulla och renoverade badrummet finns kaklade väggar i storformat samt grått klinkergolv som matchar fint. Utrustningen består av toalett, lyxig takdusch, vikbara duschväggar i glas, kommod, spegelskåp med integrerad belysning, tvättmaskin samt flertalet inbyggda spotlights i taket. Sovrummet är rogivande och erbjuder två inbyggda garderober och plats för säng av större modell samt tillhörande sängbord. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av ljumna sommarkvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela eftermiddagen och kvällen och har plats för soffa, växter och kryddor. För dig som uppskattar ett centralt beläget boende är denna bostads läge på Kristiansborg optimalt. Ledig parkeringsplats finns att tillgå i föreningen och laddstolpar är också installerade. Denna lägenhet finns på trygga och omtyckta kvarter, ett utmärkt bostadsområde för ett ungt par eller dig som söker ditt första boende. Här bor du med närhet till exempelvis Mälardalens Universitet, Arosvallen, Rocklunda och Västerås city. Dessutom snabb access ut på E18 samt sjukhuset några minuter bort med bil. VÄLKOMMEN HEM.

  • Premium
  • Balkong
Patentgatan 15, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Tis 21 maj kl 17:30

Patentgatan 15

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 595 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2
3 087 kr/mån
30 673 kr/m²

På populära Patentgatan finner ni denna härliga tvårummare med låg avgift! Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med stilrent kök i öppen planlösning mot det ljusa vardagsrummet, balkong i soligt västerläge, genomgående parkettgolv, praktisk walk-in-closet samt helkaklat badrum med utmärkta tvättmöjligheter. Här bor ni i en välskött förening med närhet till matbutik, grönområden, kommunikationer, Västerås city och centralstationen. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kapellgatan 5B, Centralt, Surahammars kommun

Kapellgatan 5B

Lägenhet
Centralt, Surahammars kommun
395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 630 kr/mån
7 054 kr/m²

Varmt välkommen till Kapellgatan 5B och denna trevliga tvårummare belägen på andra våningen. Lägenheten är väldigt trivsam och i bra skick så här är det bara att flytta in och trivas. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med plats för större matbord, har gott om förvaring och är utrustat med det man behöver. Ett ljust vardagsrum med plats för sedvanligt möblemang och här nås även lägenhetens mysiga balkong i soligt läge! Sovrummet har plats för dubbelsäng och badrummet är utrustat med wc, dusch, ho och spegelskåp. Tillträdet är dessutom flexibelt och kan anpassas helt efter önskemål. Föreningen, som innefattar 18 lägenheter, är stabil, har god ekonomi och där två förråd följer lägenheten. Gemensam tvättstuga finns i fastighetens källare. Här bor du med närhet till centrum och även till tågstationen om du pendlar. Välkommen hem!

  • Balkong
Bangatan 55, 72228 Västerås, Nordanby, Västerås kommun

Bangatan 55, 72228 Västerås

Lägenhet
Nordanby, Västerås kommun
1 095 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 386 kr/mån
17 244 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga 2:a om 63,5 kvm som är luftig och generös tilltagen. Det första man möts av i detta hem är en stor och inbjudande hall med praktiskt klinkergolv och flertalet garderober som rymmer familjens alla jackor och skor. Vidare finns ett renoverat kök med god maskinell utrustning, förvaringsmöjligheter bakom vita ramluckor, bistrokakel i halvförband ovan köksbänk, rostfria vitvaror, inbyggt vinställ samt inbyggda spotlights i taket. Intill köket finns en generös matplats med plats för stora middagssällskap. Köksdelen bjuder på rikligt med ljusflöde från två fönsterpartier vilket bidrar med ljus och härlig känsla till hela bostaden. Rofyllt sovrum med bra förvaring. Det välplanerade och rymliga vardagsrummet erbjuder härliga umgängesytor med plats för både soffa och matgrupp. Bostaden har även en inglasad balkong där du kan sitta och avnjuta eftermiddagskaffet i solen och växterna kommer trivas som aldrig förr. Här på Nordanby är det lätt att trivas och läget på Bangatan är ostört och lugnt med nära till både dagligvaruhandel och bra kommunikationer. BRF Kungsängsliljan är en välskött förening med mycket god ekonomi som erbjuder många faciliteter för sina medlemmar. Stenby handelsområde och Finnslätten ligger endast en promenad bort och Västerås city når du enkelt på cykel. I området finns matbutiker, restauranger, gym och träningsanläggning, vackra promenadstråk samt fina grönområden runt ankdammen. VÄLKOMMEN HEM.

  • Balkong
Timmermansgatan 6, City, Västerås kommun

Timmermansgatan 6

Lägenhet
City, Västerås kommun
825 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2
2 950 kr/mån
28 448 kr/m²

Ljus och fin etta med genomgående fräscha ytskikt och ett modernt kök med diskmaskin! Väl tilltaget allrum med plats för soffa och säng, hall med praktisk förvaring samt praktiskt badrum. Här bor du mitt i city med caféer, restauranger och butiker alldeles runt hörnet. Promenadavstånd till både centralstationen och universtietet. Välkommen hem.

  • Hiss
Timmermansgatan 3, Centrum, Västerås kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Timmermansgatan 3, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Timmermansgatan 3, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Timmermansgatan 3

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
5 795 000 kr
156 m²
5 rum
vån 5/5
7 081 kr/mån
37 147 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem, en exklusiv bostad som sätter en ny standard för boende i Västerås. Med en unik takterass mitt i city och utsikt som sträcker sig över takåsarna, är detta hemmet för den som inte nöjer sig med det vanliga. Några få minuters promenad till centralen för dig som pendlar! Takterrass: En helt fantastisk takterass mitt i city, vad mer kan man önska? Perfekt för sociala tillställningar eller lugna stunder för dig själv i avskildhet. Njut av solen som når dig i princip hela dagen och för de sociala tillfällena finns det generösa utrymmen för grillning och umgänge med vänner och familj. Boendeyta: Imponerande 156m² i två plan med genomtänkt design och högkvalitativa detaljer som genomsyrar varje vrå. Entréplan: Ett imponerande kök med köksö som bjuder in till sociala tillställningar, omfamnande matsal med en kamin som sprider en varm atmosfär, rymligt vardagsrum, ett stort badrum och en inglasad balkong som förlänger sommarkvällarna. Övre plan: Tre väl tilltagna sovrum, inklusive ett majestätiskt master bedroom och två mysiga sovrum som är perfekta för barnen, tonåringen eller gästrummet/kontoret. Ett till stort badrum och en utgång till den fantastiska takterrassen där du kan njuta av solen hela dagen och panoramautsikten över Västerås city. Föreningen: Förutom det magnifika boendet erbjuder föreningen en relaxavdelning med bastu för avkoppling efter en lång dag och en egen vinkyl för varje lägenhet för den som uppskattar de finare sakerna i livet. Dessutom finns det gemensamhetsutrymmen för gemenskap och trivsel och övernattningslägenhet. Sällan erbjuds en sådan chans att få bo på en plats som denna, där närheten till allt möter avskildhet och lugn. Om du ställer höga krav på din boendestandard och letar efter det där extra som gör livet lite mer extraordinärt, då är det här boendet för dig. Kontakta mig idag för att uppleva denna unika bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Åkerholmsgatan 45, Barkarö, Västerås kommun
  • Mån 20 maj kl 16:30

Åkerholmsgatan 45

Radhus
Barkarö, Västerås kommun
3 495 000 kr
115 m²
5 rum
5 565 kr/mån
30 391 kr/m²

Nybyggt med stor härlig hörntomt i familjevänliga Barkarö! Nu finns chansen att förvärva ett toppmodernt, trivsamt och smakfullt BR-kedjehus. I entréplanet finns ett helkaklat badrum med utmärkta tvättmöjligheter, stilrent kök med köksö samt ljust vardagsrum med utgång till härlig uteplats. En trappa upp finns tre rogivande sovrum, helkaklat badrum samt ett allrum. Utvändigt finns carport, förråd, trädäck och framförallt en stor lättskött gräsmatta med plats för studsmatta, fotbollsmål och odlingar. Det här är ett optimalt boende för barnfamiljen! Barkarö är ett lugnt, naturnära och familjärt område med flertalet populära förskolor och skolor, lekplatser, handelsträdgård, fotbollsplaner vid IP, nyöppnad matbutik, motionsspår samt gott om vackra promenadstråk. På behagligt avstånd når ni Mälaren och Västerås city. Här behöver ni inte tänka på någon renovering och slipper dessutom betala dyra lagfarts och pantbrevskostnader och får istället dra nytta av tryggheten av att bo i en bostadsrättsförening. Välkommen hem.

  • Plus
  • Energieffektiv
Exklusiva ägarbostäder , Södra Källtorp, Västerås kommun
  • 11 lediga bostäder

Exklusiva ägarbostäder

Radhus
Södra Källtorp, Västerås kommun
fr. 3 995 000 kr
122 m²
6 rum

Södra Källtorp 5 består av 11 stycken nya ägarbostäder som kantar naturmarken i norr och gatan i söder. Inflytt kommer preliminärt att kunna ske sommaren 2025. Radhusen är uppdelade i två huvudplan med bottenplanet kopplat till den egna tomten med uteplats och bilparkering, samt ett extra tredje plan som kopplar till en takterrass. Bostadsmiljön syftar till att vara i framkant avseende hållbarhet, både ekologisk, socialt och ekonomiskt. Den gestaltade miljön är en kombination av småskalig stadsmässighet eller by-karaktär och naturorienterad design. Lekmiljöer för barnen finns i trygg närhet till bostaden som del av naturen. En koja i eller vid tallen, en fallen trädstam eller den stora stenen blir till element i samtiden. Byggnaderna spänner mellan natur och gata och låter detta även påverka insidan. Mot naturen möter vardagsrummet en södervänd bergskant på distans. Denna bergskant omfamnas och blir ett talande tema då det bildas ett rum som delvis upplöser gränsen mellan inne och ute vilket förstärks genom extra höga glaspartier som går enda ned till golvet. En möjlighet som sällan dyker upp med dessa exklusiva radhus med äganderätt vilket gör detta till en ekonomisk vinnare med en låg driftskostnad som skapar en låg boendekostnad.

  • Nybyggnadsprojekt
Verksgatan 12A, Lillåudden, Västerås kommun
  • Mån 20 maj kl 17:30
Verksgatan 12A, Lillåudden, Västerås kommun, bild 2
Verksgatan 12A, Lillåudden, Västerås kommun, bild 3

Verksgatan 12A

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
1 595 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 4/6
3 167 kr/mån
40 380 kr/m²

Ett boende för dig som söker livskvalitet. Här bor du på fridfulla Lillåudden med dess härliga omgivning av båtar, promenadstråk, restauranger och fantastiska vyer utöver Mälaren men bara ett stenkast från Västerås Citys brus och dess stora utbud av restauranger och shopping. I brf Slätpricken har man inte lämnat något åt slumpen utan här har man även två härliga innergårdar med lekplats och sällskapsytor.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Jakobsbergsgatan 31, Djäkneberget, Västerås kommun
  • Mån 20 maj kl 17:30
Jakobsbergsgatan 31, Djäkneberget, Västerås kommun, bild 2
Jakobsbergsgatan 31, Djäkneberget, Västerås kommun, bild 3

Jakobsbergsgatan 31

Villa
Djäkneberget, Västerås kommun
13 995 000 kr
195 m²
7 rum
1 725 m² tomt

Välkommen till Jakobsbergsgatan 31. Här erbjuds en unik möjlighet att äga ett fantastiskt exempel på ett 1900-tals sekelskifteshus som har varsamt renoverats med tidsenliga metoder för att bevara dess äldre charm. Huset har anor från mitten på 1800-talet. Det här är en sällsynt chans att bo i ett historiskt hem med moderna bekvämligheter, och låt oss guida dig genom några av de tidstypiska detaljerna som gör detta hem så speciellt: Kakelugnar: Stig in i värmen från vackra kakelugnar, som inte bara ger värme utan också lägger till en genuin sekelskiftescharm. Dessa konstfullt utsmyckade kakelugnar är en påminnelse om en tid då detaljer var av högsta värde. Sniderier och trägolv: Utforska de många charmiga detaljerna som präglar huset, från utsmyckade sniderier till vackra äkta trägolv. Varje hörn av detta hem andas historia och elegans. Punchveranda: Slå dig ner på den inbjudande punchverandan och upplev den tidlösa atmosfären av ett sekelskifte. Det är den perfekta platsen för avkoppling och att ta in omgivningarna. Renoverade badrum: Njut av modern bekvämlighet med renoverade badrum som har behållit sin tidstypiska atmosfär. Här finner du en elegant balans mellan gammalt och nytt, med högkvalitativa material och bevarad karaktär. Slå dig ner i ett varmt upptappat bad och hör elden spraka från kakelugnen. Centralt läge: Beläget på en av stadens mest eftertraktade platser, har du närheten till Djäkneberget och dess vackra parkområden. En plats som erbjuder rofylldhet mitt i stadens puls. Byggnadsmöjligheter: Fastigheten består idag av två tomter som redan är avstyckade, vilket ger dig möjligheten att bygga nytt på tomten där växthuset står idag om du köper båda fastigheterna. En spännande potential för framtida projekt. Det här är ett hem som erbjuder det bästa av två världar - den tidlösa skönheten i sekelskiftets arkitektur och moderna komfort. Missa inte chansen att äga detta historiska mästerverk och skapa ditt eget kapitel i dess rika historia. Välkommen hem.

  • Premium
Hagagränd 25, Haga, Västerås kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00
Hagagränd 25, Haga, Västerås kommun, bild 2
Hagagränd 25, Haga, Västerås kommun, bild 3

Hagagränd 25

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 295 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1
3 686 kr/mån
21 405 kr/m²

En halvtrappa upp välkomnas du in i denna moderna och väldisponerade bostad som får sin harmoniska känsla mycket tack vare de sobra färgvalen och ljuset som leker mellan rummen. Bostaden har två rum och kök och en boyta om 60,5 kvadratmeter. Här har man lagt ner både tid och själ på att skapa ett hem som andas kvalitet såväl hemtrevnad och genom hela bostaden löper ett vackert parkettgolv. I denna bostad möts vi av en inbjudande och öppen hall med bra plats för ytterkläder och skor samt praktiska garderob. I hemmets hjärta finner du ett hemtrevligt bistrokök med fullgod maskinell utrustning samt en generös matplats för 6 personer intill ett stort fönsterparti. Renoverat och helkaklat badrum utrustat med lyxig takdusch, infällbara duschväggar i glas, toalett, kommod med rund planspegel, handdukstork samt tvättmaskin för att hantera tvättbestyren smidigt. Lägenheten har ett ombonat sovrum samt ett lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp. Vardagsrummet bjuder in till umgänge och har plats för soffgrupp och arbetsplats för den som önskar. Från vardagsrummet i denna bostad når du även en stor och mysig balkong i bästa söderläge där du kan luta dig tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Välskött och mycket stabil förening med låga avgifter. Här bor du i ett lugnt område med närhet till kommunikation, sjukhus, universitet, matbutiker, Hagaparken och flertalet grönområden samt endast 2 km från Västerås centrum. Snabb access ut på E18 för den som pendlar. Vill du bo centralt men inte mitt i stan är detta det perfekta boendet. VÄLKOMMEN HEM.

  • Premium
  • Balkong
Biskopsgatan 10A, CENTRALT, Västerås kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00
Biskopsgatan 10A, CENTRALT, Västerås kommun, bild 2
Biskopsgatan 10A, CENTRALT, Västerås kommun, bild 3

Biskopsgatan 10A

Lägenhet
CENTRALT, Västerås kommun
2 295 000 kr
77,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 666 kr/mån
29 613 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet på Biskopsgatan 10A - en fantastisk och välplanerad fyra på 77 kvadratmeter precis nedanför Djäkneberget. Huset är ritat av tidigare stadsarkitekt Erik Hahr och lägenheten har många originaldetaljer kvar. Denna pärla är belägen högst upp på hörnet av huset vilket erbjuder en härlig utsikt men ingen insyn. I hjärtat av staden finner du denna fridfulla lägenhet som är en fröjd för både stadsmänniskan och naturälskaren. Här kan du njuta av stadens livliga kultur, restauranger och nöjen samtidigt som du kan söka ro på Djäkneberget, längs med Svartån och i dess natursköna omgivningar. Köket är rymligt och i väldigt gott skick och ger gott om plats för familjen att umgås. Du hittar även tre rogivande sovrum, ett vardagsrum med öppen spis och bevarade detaljer såsom vackra trägolv och högre än normalt i tak. Badrummet är utrustat med det du behöver för bekvämligheten, inklusive tvättmaskin. Stig ut på den soliga balkongen i sydvästläge med vacker utsikt mot Djäkneberget. På baksidan av huset finns en egen trädgård omfamnad av grönska, perfekt för grillkvällar och umgänge med vänner och familj. Det finns tillgänglig och mycket prisvärd parkering med möjlighet till laddplats för elbil om så önskas. Med bekvämt gångavstånd till matbutiker blir vardagsinköpen enkla och trevliga, medan närheten till kollektivtrafik ger dig friheten att utforska staden utan krångel. Lägenheten har låg avgift och bostadsrättföreningen har en mycket stabil ekonomi. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Rannklovsvägen 5, TIdö Lindö, Västerås kommun
  • Mån 13 maj kl 17:30
Rannklovsvägen 5, TIdö Lindö, Västerås kommun, bild 2
Rannklovsvägen 5, TIdö Lindö, Västerås kommun, bild 3

Rannklovsvägen 5

Villa
TIdö Lindö, Västerås kommun
9 995 000 kr
178 + 27 m²
5 rum
2 578 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem vid sjön! Denna enastående sjötomt med egen brygga är det perfekta paradiset för den som söker exklusivt boende i harmoni med sjön och naturen. Med kvällssolen som smyger sig över bryggan och en arkitektplanerad trädgård som är en prydnad i sig själv, är detta en plats där du kan njuta av varje ögonblick. Här erbjuds ett fint hus från 1994, som med öppet till nock i både vardagsrum och kök, fyller hemmet med naturligt ljus och panoramavyer över sjön genom de stora fönsterpartierna. Här kan du även njuta av sjöutsikten från ditt inglasade uterum och altan som ansluter till det rymliga vardagsrummet. Ett exklusivt spabad med direktaccess till en relaxavdelning med bubbelbadkar och bastu, ger dig möjlighet att koppla av och förlänga de underbara stunderna vid vattnet. Beläget i det eftertraktade ön Rannklov på Tidö-Lindö, är du ändå bara ca 18 minuter från centrala Västerås. Detta är en sällsynt möjlighet att äga ett hem som erbjuder det bästa av både natur och bekvämlighet. Tveka inte att uppleva denna unika bostad, kontakta oss för en visning idag!

  • Premium
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun
  • Tis 14 maj kl 19:00
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun, bild 2
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun, bild 3

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun
3 595 000 kr
64 m²
3 rum
vån 13/15
4 706 kr/mån
56 172 kr/m²

Välkommen till din drömbostad på Poseidongatan 13, på våning 13, där varje ögonblick bjuder på en magisk utsikt över Mälaren och staden. Denna helt nyproducerade 3 RoK-lägenhet med fina materialval, färdigställd i december 2023, är inte bara en bostad - det är en livsstil med en "WOW-faktor" som tar andan ur dig varje gång du öppnar dörren. Köket är en sann dröm med modern utrustning och integreras smidigt med det öppna vardagsrummet. Härifrån sträcker sig en stor balkong, vilket ger dig möjlighet att avnjuta spektakulära solnedgångar och stadsbelysningen på kvällen. Varje fönster och vrå av lägenheten är som en levande målning, och utsikten skapar en atmosfär av ro och skönhet. Lägenheten erbjuder två mysiga sovrum, ett stilrent badrum med bekvämligheter för tvätt, och gott om förvaringsutrymme. Här bor du i absolut toppskick och det är bara att flytta in och börja njuta. Området har något för alla åldrar och intressen. Med populära destinationer som spahotellet Steam Hotel och actionbadet Kokpunkten bara några minuter bort, kommer denna bostad att förgylla ditt liv varje dag. All nödvändig service, från mataffärer till frisörer, restauranger och gym, finns inom bekvämt räckhåll. För de små finns förskolor och grundskolor i närheten. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play, vilket ger dig bredband, telefoni och tv. Dessutom finns det garage i huset med laddstation för elbilar, vilket gör det enkelt och hållbart att äga och använda din elbil. Det här är inte bara en lägenhet: det är en ny livsstil som kombinerar modern lyx, panoramautsikt och bekvämlighet. Ta steget in i ditt nya kapitel på Poseidongatan 13 och upplev staden på ett helt nytt sätt varje dag. Välkommen till en bostad där varje dag är en magisk upplevelse - Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Släggkastargatan 8, Rönnby, Västerås kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Släggkastargatan 8, Rönnby, Västerås kommun, bild 2
Släggkastargatan 8, Rönnby, Västerås kommun, bild 3

Släggkastargatan 8

Lägenhet
Rönnby, Västerås kommun
995 000 kr
61,2 m²
2 rum
vån 3
4 254 kr/mån
16 258 kr/m²

Varmt välkomna till denna mysiga lägenhet i toppskick. Trevlig och nyligen renoverad tvåa om 61,2 kvm på populära Släggkastargatan. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar. Köket är nyligen renoverat och har vita släta köksluckor och svart bänkskiva samt rostfria vitvaror. Sovrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. Här kan man njuta från tidig vår till sen höst. Badrum är även det nytt och fräscht, helkaklat med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. I hallen har man gott om förvaring i garderobsvägg bakom skjutdörrar. Cykelrum, tvättstuga och förråd finns i varje hus. Här bor man med närhet till kommunikationer och grönområden. En mycket välskött BRF med god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Hushållsel, värme och vatten ingår i avgiften. Parkering i garage finns tillgängligt. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åkarhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Åkarhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun, bild 2
Åkarhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun, bild 3

Åkarhagsgatan 2B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
795 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 857 kr/mån
20 385 kr/m²

Här välkomnas du in i en fräsch lägenhet där välplanerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Om du tidigare har undrat över hur du ska få plats i en 1.5:a så behöver du inte längre fundera, tack vare lägenhetens välplanerade kvadratmeter får du plats med allt du behöver i en lägenhet utan att det känns litet. Du kommer även kunna njuta av en mysig och stor balkong i söderläge som har plats för både soffgrupp och caféset. Här kommer du som söker ett bra och prisvärt boende garanterat att trivas väldigt bra.   Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, öppna och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp med härliga umgängesytor och du får plats med både soffa och matgrupp utan att det känns trångt. I vardagsrummet har du även en väldigt praktisk klädkammare där du får plats med allt du behöver. Köket är stilrent, ljust och modernt med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor (ny kyl/frys). Badrummet är smakfullt renoverat med mikrocement på väggar och golv samt utrustat med toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin, kommod och handfat. Från köket når du lägenhetens sovrum - ett inbjudande och mysigt rum med plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den mysiga, stora och takbeklädda balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela dagen och utsikt över innergården. Brf Skjutbanan är en stabil och välskött förening med låga avgifter och det mesta inkluderat. Här har du närhet till mataffärer, promenadstråk samt cykelavstånd till sjukhuset och stadskärnan. Hiss finns! VÄLKOMMEN HEM!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fyrbåksvägen 6, Lillåudden, Västerås kommun
  • Idag kl 12:00

Fyrbåksvägen 6

Lägenhet
Lillåudden, Västerås kommun
5 495 000 kr
128 m²
4 rum
vån 4
6 266 kr/mån
42 930 kr/m²

På attraktiva Lillåudden välkomnas ni till denna fantastiska fyrarummare med magisk Mälarutsikt och garanterad garageplats i huset! Bostaden erbjuder ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter, separat gäst-wc, tre rogivande sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. Vidare finns ett rejält kök med köksö och öppen social planlösning till vardagsrummet varifrån ni når loggian med en helt fantastisk utsikt över Mälaren där ni kan njuta av alla årstider. Det är är ett boende att längta hem till med ett läge utöver det vanliga! Här bor ni på populära Lillåudden i en välskött och trivsam förening med gångavstånd ner till centralstationen, Västerås city samt vackra gångstråk längs Mälaren med ett brett utbud av caféer och restauranger. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Knotavägen 22, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00

Knotavägen 22

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
995 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 326 kr/mån
11 243 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska fyrarummare belägen på Knotavägen 22. Denna lägenhet är totalrenoverad, redo för att du ska flytta in och omedelbart börja njuta av ditt nya hem. Belägen på andra våningen av tre, denna lägenhet erbjuder inte bara en bekväm boendemiljö utan även en härlig balkong där du kan koppla av och njuta av soliga dagar eller stilla kvällar. Lägenheten har genomgående ljusa och behagliga färgval och erbjude generösa ytor för både umgänge och avkoppling. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och stilrena ytor som gör matlagningen till en fröjd. Här finns även ett badrum i toppskick samt en gäst-wc i samma utförande. Tre rogivande sovrum med gott om förvaring. Med närhet till matbutiker, kommunikationer och grönområden är detta ett perfekt läge för den som vill ha bekvämligheten av stadslivet samtidigt som man kan njuta av lugnet i omgivningarna. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att uppleva det bästa av både komfort och bekvämlighet på Knotavägen 22. VÄLKOMMEN HEM

  • Plus
  • Balkong
Norra Allégatan 37D, Karlsdal / Centrum, Västerås kommun

Norra Allégatan 37D

Radhus
Karlsdal / Centrum, Västerås kommun
3 995 000 kr
122 m²
5 rum
135 m² tomt

Varmt välkommen till ett av de kanske mest centrala och eftertraktade radhusen på marknaden! Denna pärla erbjuder inte bara ett fantastiskt läge utan även en möjlighet att skapa ditt drömhem. Läge: Beläget i hjärtat av Karlsdal ligger detta charmiga radhus. Med närhet till allt från skolor och shopping till grönområden och kommunikationer är det här ett boende som passar alla livsstilar. Utbyggnadsmöjlighet: Med möjlighet till en utbyggnad på 60 kvadratmeter finns här plats att förverkliga dina visioner. Bygglov är redan godkänt, vilket gör processen smidig och enkel - om du är händig. Tomt och innergård: Den friköpta tomten vetter mot en lugn innergård (på kvällstid) men som under dagarna bjuder in till gemenskap och lek. Perfekt för familjer som vill ha en trygg och rofylld miljö att växa och trivas i. Söderläge och sällskapsyta: Njut av långa sommarkvällar med grillning och umgänge i den härliga kvällssolen. Den generösa sällskapsytan och det öppna köket skapar en atmosfär av exklusivitet och lyx, perfekt för både vardagsliv och festliga tillfällen. Exklusiva materialval i köket: Köket är en sann höjdpunkt med sin halvkompositskiva i gråa toner, vilket ger en tidlös och elegant känsla rakt igenom. Köket ger inte bara en lyxig atmosfär utan är även praktiska och förenklade möjligheter med dubbla ugnar samt gashällarna bredvid induktionshällen, perfekt för att testa på "smashed burgers med sticky rice" men även för daglig användning. Attraktivt för hela familjen: Med sitt centrala läge, familjevänliga och möjligheter till utbyggnad är detta radhuset en dröm för både småbarnsfamiljer och par som söker något med oändliga möjligheter i ett superpopulärt område. Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning. Det här är ett tillfälle du inte bara vill missa, utan snarare ett tillfälle du kanske inte får chansen till någonsin igen! VÄLKOMMEN HEM!

  • Balkong
  • Uteplats
Kungsljusgatan 8, Gideonsberg, Västerås kommun

Kungsljusgatan 8

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
995 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3
2 714 kr/mån
31 094 kr/m²

Med härlig balkong mot skogsparti! Varmt välkomna till denna etta i toppskick på populära Gideonsberg. Bostaden har ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, stilrent kök med plats för matgrupp samt ett allrum med plats för såväl säng, soffa som förvaring. Balkongen nås från allrummet och här har ni ett härligt lugnt läge mot skogsparti! Här på Gideonsberg är det lätt att trivas - här bor ni i en förening med fastigheter i toppskick belägna i lugna kvarter med närhet till matbutiker, grönområden samt kommunikationer. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Hiss
Liljanstorpsvägen 76, Norra Gryta, Västerås kommun

Liljanstorpsvägen 76

Villa
Norra Gryta, Västerås kommun
4 495 000 kr
142 m²
6 rum
702 m² tomt

I ett lugnt och familjevänligt område finner ni denna välrenoverade villa med bergvärme och ett fantastiskt skogsläge! Villan erbjuder två helkaklade badrum, stort kök med intilliggande matplats, inglasat uterum med kamin, fyra rogivande sovrum samt gott om förvaringsutrymmen. Utvändigt finner ni garage med intilliggande förråd, stor härlig gräsmatta perfekt för barnens lek, trädäck samt stenlagd uppfart. Fiber är indraget och bergvärmen hjälper till att hålla ner driftkostnaden. Här bor ni i ett lugnt och trivsamt område med direkt närhet till förskola, skola, lekplats, grönområden och matbutik - perfekt för barnfamiljen med andra ord! Välkommen hem.

Vetterslundsgatan 48, Vetterslund, Västerås kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Vetterslundsgatan 48

Lägenhet
Vetterslund, Västerås kommun
950 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/3
5 365 kr/mån
12 258 kr/m²

Bekvämt belägen på första våningen välkomnas ni till denna välrenoverade och trivsamma trerummare! Bostaden erbjuder ett stilrent kök från Hagaköket med plats för matgrupp, helkaklat badrum utrustat med tvättmaskin, två rogivande sovrum med praktisk förvaring samt ett rymligt vardagsrum med utgång till härlig inglasad balkong. Här är det lätt att trivas! Här bor ni i en välskött förening på lugna Vetterslund med förskola, busshållplats, grönområden och matbutik inom bekvämt promenadavstånd. En kortare cykeltur bort har ni Västerås city, Mälaren och centralstationen. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 62