Mäklare Magdalena Björklund

Magdalena Björklund

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Aslögs väg 42, Irsta, Västerås kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Aslögs väg 42, Irsta, Västerås kommun, bild 2
Aslögs väg 42, Irsta, Västerås kommun, bild 3

Aslögs väg 42

Villa
Irsta, Västerås kommun
3 595 000 kr
150 + 55 m²
4 rum
1 039 m² tomt

Besiktigad - Denna enplansvilla med hörntomt är en pärla i mycket gott skick och är redo att välkomna dig hem. Livet i det stora - Det öppna och sociala köket blir snabbt hjärtat av ditt hem, komplett med en vinkyl för att hålla dina favoritdrycker perfekt kylda. Koppla av och umgås i det stora vardagsrummet med en mysig kamin som sprider en varm atmosfär genom hela rummet. Öppna upp till den inglasade altanen, där du kan njuta av soliga dagar och lugna kvällar i ett skyddat utrymme med isolerat golv och tak. Söderläge. Lyx och komfort - Denna villa är inte bara i gott skick utan också praktisk. Två inredda walk-in closets ger gott om plats för dina kläder och tillhörigheter. Unna dig själv en avkopplande stund i bastun eller njut av ett uppfriskande bad i det generösa badrummet. Med en separat wc och en rymlig tvättstuga med groventré finns allt du behöver för en bekväm vardag. Frihet att skapa - Det bästa med detta hem? Möjligheterna är oändliga! Utan bärande väggar kan du anpassa och utforma rummen precis som du önskar, skapa din drömbostad helt enligt dina behov och önskemål. Hållbart boende - Med solfångare på taket får du både varmvatten sommartid och hjälp med uppvärmningen under vår och höst, vilket inte bara är miljövänligt utan också kostnadseffektivt. Isolerat garage med elektrisk port, carport med förråd och ett växthus med indraget vatten är bara några av de extra bekvämligheterna som detta hem har att erbjuda. Närhet till allt du behöver - I Irsta bor du i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola, lekplatser, fotbollsplaner och fina motionsspår. Med utmärkta bussförbindelser till Västerås City är du aldrig långt från stadens puls och bekvämligheter. Varmt välkommen på visning! Missa inte chansen att upptäcka detta fantastiska hem på Aslögs väg. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och upptäck drömboendet du alltid har sökt efter!

  • Premium
  • Uteplats
Östankil 109, Möklinta, Sala kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Östankil 109

Villa
Möklinta, Sala kommun
1 395 000 kr
90 m²
4 rum
4 360 m² tomt

Besiktigat - Drömhem från 1909 med en touch av historisk charm och modern komfort! Välkommen till denna vackra villa med ett lantligt läge som tar dig tillbaka i tiden samtidigt som den erbjuder allt du behöver för det moderna livet. Med en perfekt kombination av bevarade detaljer och stilfulla uppdateringar är detta en unik möjlighet att äga en bit av historien. - Tidsenligt och modernt: Med ett kök från 2017 och ett badrum från 2020 får du det bästa av två världar - charmiga detaljer från förr kombinerat med moderna bekvämligheter. - Karaktärsfulla detaljer: Tegel och timmerväggar ger bostaden en autentisk atmosfär som genomsyrar varje rum och kommer definitivt att väcka känslor hos dig. - Barnvänlig tomt: Med en stor tomt finns det gott om plats för lek och utforskning, perfekt för familjer med barn eller för den som helt enkelt älskar att vara utomhus. - Ostört läge: Här kan du verkligen koppla av och njuta av frid och ro i din egen lilla oas, samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver. - Utbyggnader för alla dina behov: Ett antal uthusbyggnader, inklusive snickarbod och oinrett loft, samt en drängstuga/förråd med trägolv och el indraget, ger dig gott om utrymme för hobbyer, förvaring eller kanske till och med en gäststuga. Denna charmiga villa är en riktig pärla som måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess unika karaktär och potential. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga din dröm om ett hem med gammaldags charm och modern livskvalitet!

  • Plus
  • Balkong
Brytarvägen 3, null, Surahammars kommun
  • Budgivning pågår
Brytarvägen 3, null, Surahammars kommun, bild 2
Brytarvägen 3, null, Surahammars kommun, bild 3

Brytarvägen 3

Villa
Surahammars kommun
1 595 000 kr
133 m²
6 rum
753 m² tomt

Besiktigad - Välkommen till denna enplansvilla med hörntomt som har allt att erbjuda på en återvändsgata i ett lugnt och barnvänligt område. Här förenas öppen planlösning, funktion och generösa ytor för att skapa en perfekt bostad för dig och din familj. När du kliver in genom den inbjudande entrén möts du av ljusa och öppna utrymmen. Vardagsrummet med den öppna planlösningen till köket blir snabbt en naturlig plats att umgås på, där en mysig braskamin skapar en varm atmosfär. Genom köket har ni även tvättstugan och groventré. Det generösa köket, som smidigt flyter ihop med vardagsrummet, erbjuder utrymme för både vardagliga måltider och festliga tillfällen. En separat matsal, som kan omvandlas till ett sovrum, adderar ytterligare flexibilitet till utrymmet. De fyra sovrummen, varav ett används som kontor eller gästrum, erbjuder flexibilitet och gott om plats för hela familjen. Det bästa med denna bostad är att väggar enkelt går att slå upp eller flytta för att anpassa ytorna till just ert behov. Med två badrum som båda är utrustade med dusch eller badkar, är komforten i detta hem fulländad. Altanen är en underbar plats där du kan njuta av frisk luft året om och skapa minnen med nära och kära. De två badrummen, ett av dem renoverat 2015, bidrar till bekvämligheten i detta hem. Den stora och barnvänliga tomten ger möjlighet till lek och avkoppling. Garaget med direkt ingång till huset och den tillhörande carporten erbjuder praktiska lösningar för bilparkering och extra utrymme. Det här är ett hem där varje detalj bidrar till en bekväm och trivsam livsstil. Välkommen till ditt framtida hem!

  • Premium
  • Uteplats
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 17:00
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3
5 323 kr/mån
28 913 kr/m²

Stig in i detta exklusiva hem - en 3:a om 69 kvadratmeter på tredje våningen med en inbjudande inglasad balkong. Detta är en bostad som framhäver den perfekta balansen mellan modernitet och öppna ytor. Byggt 2020 och fortfarande i nyskick, välkomnar lägenheten dig med ljusa parkettgolv och generöst med naturligt ljus. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd, med stora fönster och smakfulla färgval som definierar varje rum. Här finner du ett stort master bedroom med generös förvaring i form av garderober längs ena väggen, ett extra sovrum perfekt som barnrum eller kontor, samt ett fräscht och rymligt badrum komplett med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Det stilrena köket smälter samman med det rymliga och sociala vardagsrummet, vilket gör detta hem perfekt för både vardag och underhållning. Dess strategiska läge sätter dig nära allt du behöver, med matbutiker, smidiga kommunikationer, city, natursköna promenadstråk och lekplatser inom bekvämt gångavstånd. Välkommen till ett hem där vardagen blir njutbar och din egen inglasade balkong blir en fristad för avkoppling och sociala stunder.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 40K, Lustigkulla, Västerås kommun
Drottninggatan 40K, Lustigkulla, Västerås kommun, bild 2
Drottninggatan 40K, Lustigkulla, Västerås kommun, bild 3

Drottninggatan 40K

Lägenhet
Lustigkulla, Västerås kommun
2 495 000 kr
92,5 m²
3 rum
vån 1/2
6 134 kr/mån
26 973 kr/m²

Varmt välkommen till Drottninggatan 40K, där vi presenterar denna unika bostadsrätt med gavelläge som ger dig känslan av ett radhus. En uteplats tar plats på framsidan vid entrén mot den grönskande innergården och en väl tilltagen & inglasad balkong hittar du på ovanvåningen. Belägen på eftertraktade Lustigkulla, erbjuder denna bostad en smakfull och genomtänkt design för att skapa en atmosfär av hemtrevnad. Bostaden sträcker sig över två plan och bjuder på 92,5 kvadratmeter. Varje detalj har omsorgsfullt valts ut för att skapa en harmonisk helhet. Den praktiska ingången på bottenvåningen möter dig med klinkergolv, vilket underlättar vardagen och erbjuder även gott om förvaringsmöjligheter genom ett förråd. Trappen upp leder dig upp till resten av bostaden, där varje kvadratmeter är fylld med ljusa, naturnära färger och stilrena inslag. Köket är hjärtat i hemmet med sin moderna design, beigea skåpluckor, svarta handtag, grå bänkskiva och stänkskiva i samma kulör. Med en öppen ingång direkt från köket till vardagsrummet får du generöst med ljusinsläpp från två håll. De två välplanerade sovrummen är målade i lugnande beiga och grå toner, med plats för både säng och förvaring. Det helkaklade badrummet utrustat med tvättmaskin och arbetsbänk erbjuder allt du behöver för en förenklad vardag. Du har även på detta plan ett praktiskt förråd, som även kan göras om till kontor eller gästrum - se alternativ planlösning som ligger uppladdad. Här ges du möjligheten att förvärva ett hem som kombinerar det praktiska med det estetiskt tilltalande, allt i ett eftertraktat läge. Välkommen till en visning som kommer övertyga dig om att din sökning är över - detta är hemmet där bekväm vardag och stilfull design möts!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sjötullsgatan 6, Östra hamnen, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Sjötullsgatan 6, Östra hamnen, Västerås kommun, bild 2
Sjötullsgatan 6, Östra hamnen, Västerås kommun, bild 3

Sjötullsgatan 6

Lägenhet
Östra hamnen, Västerås kommun
2 195 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/5
4 222 kr/mån
34 297 kr/m²

Välkommen till denna perfekta tvåa med en oemotståndlig utsikt över Mälaren från den inglasade balkongen! Här kan du verkligen uppskatta det bästa av två världar - en lugnande naturvy och bekvämligheten av att bo centralt. Balkongen är det definitiva höjdpunkten, där du kan koppla av och njuta av lugnet medan du tittar ut över det stilla vattnet. Det är den perfekta platsen för att varva ned och samla kraft efter en hektisk dag. Området kring Östra Hamnen erbjuder allt du behöver på bekvämt avstånd, inklusive restauranger, tågstation och city. Du är garanterad en garageplats i byggnaden. Här kan du leva livet vid vattnet utan att kompromissa med stadens bekvämligheter. I denna bostad möts vi av en välplanerad hall med platsbyggda garderober. Vidare finns ett sovrum, badrum och ett rymligt, öppet och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och sällskapsytor. Det öppna och trevliga köket erbjuder bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och släta luckor. I det stora badrummet finns toalett, dusch, duschvägg, kommod, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Upplev fördelen med att bo centralt med en fantastisk Mälarutsikt! Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Älvkullevägen 13C, Älvkullen, Västerås kommun
Älvkullevägen 13C, Älvkullen, Västerås kommun, bild 2
Älvkullevägen 13C, Älvkullen, Västerås kommun, bild 3

Älvkullevägen 13C

Lägenhet
Älvkullen, Västerås kommun
2 395 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 079 kr/mån
27 688 kr/m²

Välkommen till denna moderna bostadsrätt med radhuskänsla i det populära området Älvkullen. Belägen på andra våningen med en boyta om 86,5 kvm, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av modern design och den mysiga känslan av ett radhus. Med moderna ytskikt, två badrum, öppen planlösning, härligt naturnära läge och där alla faciliteter som tex bredband och parkeringsplats ingår i avgiften kan du inte önska dig mer. Lägenheten har två sovrum, en stor klädkammare och ett vardagsrum med bra ljusinsläpp och sociala ytor. Dessutom erbjuder bostaden två helkaklade badrum, varav det ena är utrustat med både tvätt- och torkmöjligheter för extra bekvämlighet. Den stora balkongen, som nås från vardagsrummet, blir den perfekta platsen för avkoppling och umgänge under härliga kvällar. Med perfekt solläge kan du njuta av solen från morgon till kväll. Området Älvkullen är känt för sin barnvänliga atmosfär och attraktiva läge. Här finns allt du behöver inom räckhåll, inklusive förskolor, skolor, lekplatser och utmärkta kommunikationsmöjligheter. För golfentusiaster ligger Västerås Golfklubb bara en kort promenad bort, vilket ger möjlighet till härliga dagar på greenen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort

  • Premium
  • Balkong
Malmabergsgatan 31D, Malmaberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 2 maj kl 19:00

Malmabergsgatan 31D

Lägenhet
Malmaberg, Västerås kommun
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/2
3 019 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till din drömbostad! Denna totalrenoverade tvårumslägenhet med radhuskänsla på 56 m², belägen i ett tryggt och bekvämt område har genomgått en totalrenovering och erbjuder stilrena och moderna materialval från golv till tak. Badrummet är helkaklat med stilrena svarta detaljer som ger en lyxig känsla och en tidlös design, förberett för tvättmaskin. Köket är stilrent i gråa toner och har integrerade vitvaror, vilket ger en smidig och enhetlig känsla till rummet, plats för en matgrupp finns intill fönster. Bostaden pryds av genomgående parkettgolv, vilket ger en enhetlig och stilfull känsla i hela bostaden. Som pricket över i:et har du även en walk in closet bakom skjutdörrar med spegelglas. Balkongen är perfekt för avkopplande stunder, till exempel för att njuta av en lugn morgonkaffe eller bara koppla av efter en lång dag. Området är lugnt, familjevänligt och erbjuder närhet till centrum, utmärkta kommunikationer, förskolor, skolor, matbutiker och grönområden. Här kan du verkligen njuta av allt som detta attraktiva och bekväma område har att erbjuda. Missa inte chansen att investera i din framtid och boka din visning idag för att uppleva allt som Malmabergsgatan 31D har att erbjuda!

  • Plus
  • Balkong
Östra Tullgatan 6, Centrum / Östermalm, Västerås kommun

Östra Tullgatan 6

Lägenhet
Centrum / Östermalm, Västerås kommun
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4
3 881 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem på det eftertraktade Östermalm, där modernitet möter bekvämlighet! Denna fantastiska 2 rok-lägenhet, spridd över 55 kvm, måste ses på plats. Topprenoverad med omsorgsfullt utvalda material och detaljer, är detta en svårslagen bostad. Hemmets höjdpunkter: - Stilrena industriglasdörrar: Ett modernt inslag som ger den extra touchen och höjer lyxkänslan. Glasdörrarna skapar en känsla av rymd och samtidigt en atmosfär av exklusivitet. - Stilrent kök i vitt: Köket är en dröm i vitt, komplett med moderna svarta vitvaror och genomtänkta detaljer. - Inglasad balkong: En rymlig plats med bra solläge där du kan koppla av oavsett väder. - Modernt badrum: Det stora helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare som gör det vardagsrutiner till en fröjd. Stor bänkyta och förvaring i form av väggskåp. - Härligt ljus och rymd: Bostaden omfamnas av naturligt ljus genom både sovrum och vardagsrum tack vare industriglasdörrarna. Det skapar en inbjudande atmosfär och ger en känsla av rymd. Att bo på Östermalm innebär inte bara ett hem, utan en livsstil. Med närhet till butiker, kaféer och grönområden, kommer du uppskatta det bästa av både stadsliv och avkoppling. Denna unika bostad är det perfekta hemmet för den som söker det lilla extra. Missa inte chansen att uppleva detta exklusiva boende - boka din visning idag och låt denna pärla bli din nya adress på Östermalm!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Smörblomsgatan 1, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår

Smörblomsgatan 1

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
2 195 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1
5 109 kr/mån
31 812 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska hem med uteplats - en 3:a om 69 kvadratmeter på bottenplan med ett inbjudande inglasat uterum och en underbar uteplats komplett med trall och grönskande gräsyta. Här möts du av en lägenhet som förenar social samvaro med modernitet, en bostad från 2020 som fortfarande är som ny. Välbevarade parkettgolv, generöst med ljusinsläpp och välplanerade ytor präglar hela bostaden, där den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd med stora fönster och stilrena färgval. Bostaden rymmer ett stort master bedroom med generös förvaring i form av garderober längs ena väggen, ett extra sovrum perfekt som barnrum eller kontor, samt ett fräscht och stort badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Det stilrena svarta köket smälter samman med det rymliga och sociala vardagsrummet. Höjdpunkten i denna lägenhet är den härliga uteplatsen - ett inglasat uterum med tillhörande trall och en gräsyta som bjuder in till grillkvällar och avkoppling. Här kan du avnjuta långa sommarkvällar, bjuda in vänner till grillkvällar eller helt enkelt njuta av ditt eget lilla gröna paradis. Denna bostad erbjuder inte bara en fantastisk boendemiljö utan är även strategiskt belägen med närhet till allt du behöver, matbutiker, bekväma kommunikationer, city, promenadstråk och lekplats finns inom gångavstånd. Välkommen hem till en bostad där varje dag blir en njutning och där uteplatsen blir ditt privata fristad för avkoppling och socialt umgänge.

  • Plus
  • Hiss
Lilla Hejarna 2, Björksta, Västerås kommun

Lilla Hejarna 2

Tomt
Björksta, Västerås kommun
995 000 kr
2 000 m² tomt

Lilla Hejarna, omgivet av mycket grönska och öppna landskap med utsikt över ängar och åkrar. Här erbjuds ni möjligheten att förverkliga era byggdrömmar i ostört läge med ca 15 minuters avstånd till Västerås centrum, utmärkt för er som vill njuta av livet på landet men ändå ha närhet till stadens puls. Här bor du lugnt och skönt i vacker miljö, lever med årstidernas växlingar och har alla möjligheter att njuta av naturen. Skolor, förskolor samt Hälla Shopping nås inom 15 minuter. Totalt är det tre tomter till salu, se bifogad tomtkarta. Säljaren har märkt ut tomterna och ni är välkomna att åka ut och titta. Dessa tre tomter säljs utan något förbehåll om specifik eller förvald husleverantör. För mer information är ni välkomna att kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus

Visar alla 11