SkandiaMäklarna Västerås

SkandiaMäklarna Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vintervägen 75, Hökåsen, Västerås kommun
  • Kommande

Vintervägen 75

Lägenhet
Hökåsen, Västerås kommun
Pris saknas
80 m²
3 rum
vån 1
4 203 kr/mån

På populära vintervägen i Hökåsen välkomnas ni till denna smakfulla marklägenhet med hörntomt! Bostaden, som är genomgående mycket fint skick, erbjuder genomgående fina enhetliga golv och sobra färgval, stilrent och modernt kök samt två rogivande sovrum. Vidare finns badrum utrustad med tvättmaskin, mysig uteplats på ostörd innegård med intilliggande förråd samt lättskött gräsmatta med diverse odlingar. Här bor ni i ett mycket familjevänligt och lugnt område med gångavstånd till bland annat matbutik, grönområden, förskola, skola samt kommunikationer. Välkommen hem.

  • Uteplats
Närkevägen 2, Gryta, Västerås kommun
  • Kommande
Närkevägen 2, Gryta, Västerås kommun, bild 2
Närkevägen 2, Gryta, Västerås kommun, bild 3

Närkevägen 2

Villa
Gryta, Västerås kommun
Pris saknas
185 + 65 m²
6 rum
767 m² tomt

FÖRBESIKTIGAD - Välkommen till en unik möjlighet att förvärva ett drömhem på en av Grytas mest eftertraktade adresser där det sällan saluförs! På Närkevägen 2 får du nu chansen att flytta in i det perfekta huset för familjen som söker både lyx och funktionalitet. Stig in i detta fantastiska hus där du möts av 185 kvm fördelat på två våningar. Här finns gott om plats för hela familjen att trivas. Ett stort inglasat uterum erbjuder en underbar plats för avkoppling och samvaro, medan den insynsskyddade tomten ger er privatlivet ni förtjänar. Köket, tvättstugan och badrummet med relaxavdelning har renoverats med stilrena materialval och genomtänkta förvaringslösningar. Det lyxiga badrummet med relax och bastu erbjuder en egen oas av lugn och återhämtning. Både entréplan och övre plan är utrustat med vattenburen golvvärme, vilket skapar en behaglig atmosfär året runt. De generösa umgängesytorna är perfekta för familj och vänner att samlas och njuta av livet tillsammans. Ett av sovrummen på övervåningen kan enkelt göras om till två separata rum, vilket ger er flexibilitet att anpassa boendet efter era behov. Du har även ett garage med direktingång från huset. Fiber finns indraget. Tomten är en dröm för barnfamiljen med sol hela dagen och insynsskyddat läge. Området är lugnt och trivsamt med direkt närhet till förskola, skola, lekplats, grönområden och matbutik. Här finns allt ni behöver inom bekvämt räckhåll. Nu har ni chansen att bli en del av Grytas bästa område där bostäder sällan är till salu. Missa inte denna unika möjlighet att flytta in i ett hem där varje detalj är genomtänkt för att skapa den ultimata boendemiljön. Välkomna till Närkevägen 2 – ett hem där hela familjen kan trivas och växa tillsammans!

  • Premium
  • Uteplats
Anundshög 14, Anundshög, Västerås kommun
  • Kommande
Anundshög 14, Anundshög, Västerås kommun, bild 2
Anundshög 14, Anundshög, Västerås kommun, bild 3

Anundshög 14

Villa
Anundshög, Västerås kommun
Pris saknas
260 + 220 m²
12 rum
5 713 m² tomt

Välkommen till Anundshög 14, där denna fantastiska fastighet öppnar dörrarna till en livsstil som få kan drömma om. Med en imponerande totalyta om 480 kvadratmeter och en tomt på över en halv hektar, erbjuder detta hem en oändlig potential för familjer som strävar efter det bästa av både landsbygdens charm och stadens bekvämligheter. Läget - Beläget i ett idylliskt område nära Badelunda kyrka och Badelundaåsen, erbjuder Anundshög 14 inte bara enastående natursköna omgivningar utan också närhet till stadens puls. Med trevliga promenadstråk och cykelbanor, samt bekväm tillgång till buss och skolskjuts, är detta hem perfekt positionerat för en aktiv och bekväm livsstil. Stor huvudbyggnad - Det rymliga huvudhuset, byggt 1930 som ålderdomshem, har bevarat sin karaktär och charm med originaldetaljer såsom foder, lister och spegeldörrar. Med över 260 kvadratmeter boendeyta och generösa sällskapsytor, erbjuder det gott om plats för familj och vänner att trivas. Drömtomt för djurälskare - Med en tomt på över 5 700 kvadratmeter finns här gott om utrymme för både hästar och höns att ströva fritt. En sällsynt möjlighet att njuta av en lantlig livsstil mitt i naturen. Bekvämligheter - Det renoverade och stora köket, utrustat med separata ytor och hoar för spis, matberedning och disk, är en kockens dröm. Dessutom finns ett stort skafferi för optimal förvaring och moderna vitvaror. Generöst Utomhusutrymme - Med en imponerande carport/garage på 100 kvadratmeter, en vedbod på 50 kvadratmeter och två in/utfarter, är det här hemmet utformat för bekväm och praktisk vardag. Renoveringspotential - För den som älskar att skapa sitt drömboende finns här möjligheten att fortsätta renovera och förädla detta hem till en ännu högre standard. Med bevarade originaldetaljer och specialbeställda lister och foder för fortsatt renovering, är potentialen obegränsad. Missa inte chansen att äga detta enastående hem där drömmar blir verklighet. Kontakta oss idag för mer information och boka din privata visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Stohagsvägen 22, Stallhagen, Västerås kommun
  • Kommande
Stohagsvägen 22, Stallhagen, Västerås kommun, bild 2
Stohagsvägen 22, Stallhagen, Västerås kommun, bild 3

Stohagsvägen 22

Villa
Stallhagen, Västerås kommun
Pris saknas
207 + 130 m²
6 rum
1 100 m² tomt

Fånga det eleganta och bekväma i detta imponerande hem i Stallhagen, ett av Västerås mest eftertraktade områden. Med en imponerande bostadsyta på 207 kvm och ytterligare 130 kvm i biarea erbjuder detta hus generöst utrymme för både avkoppling och socialt umgänge. När du stiger in genom dörren möts du av en behaglig atmosfär av ljus och smakfulla val. Det kraftfulla intrycket av huset följs av smakfulla detaljer och högkvalitativa materialval som skapar en varm och inbjudande känsla. Här finns allt för den som värdesätter avkoppling och rekreation. Njut av filmkvällar i biorummet med en imponerande filmupplevelse. Eller varför inte koppla av i den lyxiga spa- och relaxavdelningen med bubbelbadkar och infrabastu? Sommartid kan ni börja dagen med ett uppfriskande dopp i utomhuspoolen med tillhörande pooldäck. För den bilintresserade finns ett rymligt dubbelgarage samt gott om parkeringsutrymme på den generösa uppfarten, vilket gör det enkelt att välkomna gäster till denna imponerande bostad. Ta chansen att uppleva det bästa av boende i Stallhagen - ett hem som kombinerar lyx, komfort och bekvämlighet på ett unikt sätt. Välkommen hem!

  • Premium
Västra Bergsgatan 5A & 5B, Vasastaden, Västerås kommun
  • Kommande

Västra Bergsgatan 5A & 5B

Villa
Vasastaden, Västerås kommun
Pris saknas
210 m²
8 rum
144 m² tomt

Välkommen till Västra Bergsgatan 5a & b i charmiga Vasastaden, där detta imponerande radhus erbjuder det bästa av två världar! Med en total boyta på generösa 210 kvm är detta hem perfekt för den större familjen eller som en investeringsmöjlighet med potential för dubbelinkomst. Den stora femman om 140 kvm erbjuder gott om utrymme för avkoppling och umgänge. Här möts du av ett modernt renoverat kök och badrum, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en trivsam atmosfär. De generösa sällskapsytorna ger möjlighet till både festliga tillställningar och avkopplande kvällar med familjen. Den separata tvåan om 70 kvm är en idealisk lösning för den som önskar ha flexibilitet i sitt boende. Renoverat med samma kärlek och omsorg som övre våningen, erbjuder denna del av bostaden en privat oas för dess invånare. Perfekt för uthyrning utan krav på föreningens godkännande, vilket gör detta till ett attraktivt alternativ för den med investeringsambitioner. Fiberanslutning säkerställer snabb internetuppkoppling för både arbete och underhållning, medan fjärrvärme, kommunalt vatten och avlopp garanterar bekvämlighet och låga driftskostnader. Den egna tomten på både fram- och baksidan av huset bjuder in till lek och avkoppling under soliga dagar. Här kan du njuta av grillkvällar eller helt enkelt låta barnen leka fritt i trygga omgivningar. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus på Västra Bergsgatan det perfekta boendet för den som söker både komfort, flexibilitet och investeringsmöjligheter. Missa inte chansen att bli ägare till denna unika fastighet - kontakta mäklaren redan idag. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 5