Mäklare Max Hjertqvist

Max Hjertqvist

Om mig

Jag har en lång erfarenhet av försäljning och förtroendeskapande. Jag jobbar strukturerat med en tydlig plan och har det driv som behövs för att maximera slutpriset. Bostäder är ofta människors största affärer i livet och jag ser till att alltid göra det lilla extra för att skapa trygghet hos både säljare och köpare. Jag har en tanke bakom allt, lämnar inget åt slumpen och älskar pulsen och intensiteten i säljarbetet och budgivningen. Hör gärna av dig om du vill sälja eller värdera din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Tis 6 aug kl 16:30
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
2 095 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3
5 323 kr/mån
30 362 kr/m²

Stig in i detta exklusiva hem - en 3:a om 69 kvadratmeter på tredje våningen med en inbjudande inglasad balkong. Detta är en bostad som framhäver den perfekta balansen mellan modernitet och öppna ytor. Byggt 2020 och fortfarande i nyskick, välkomnar lägenheten dig med ljusa parkettgolv och generöst med naturligt ljus. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd, med stora fönster och smakfulla färgval som definierar varje rum. Här finner du ett stort master bedroom med generös förvaring i form av garderober längs ena väggen, ett extra sovrum perfekt som barnrum eller kontor, samt ett fräscht och rymligt badrum komplett med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Det stilrena köket smälter samman med det rymliga och sociala vardagsrummet, vilket gör detta hem perfekt för både vardag och underhållning. Dess strategiska läge sätter dig nära allt du behöver, med matbutiker, smidiga kommunikationer, city, natursköna promenadstråk och lekplatser inom bekvämt gångavstånd. Välkommen till ett hem där vardagen blir njutbar och din egen inglasade balkong blir en fristad för avkoppling och sociala stunder.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Patentgatan 18, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Tis 6 aug kl 17:30
Patentgatan 18, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Patentgatan 18, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Patentgatan 18

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4
5 012 kr/mån
32 438 kr/m²

Välkommen till denna eleganta trerumslägenhet på Patentgatan 18 med en välbalanserad öppen planlösning och ett fantastiskt uterum i optimalt solläge. Här erbjuds ett inbjudande och socialt boende, med en rymlig inglasad balkong som är perfekt för umgänge med familj och vänner, samtidigt som den bjuder på en fin utsikt över Västerås city. På fjärde våningen finner du denna underbara bostad med smarta ytor som harmonierar med modern funktionalitet. Den öppna planlösningen mellan det rymliga vardagsrummet och det fullt utrustade köket skapar en inbjudande atmosfär. Två stora och lugna sovrum samt ett helkaklat badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare kompletterar denna bostad. I bostaden återfinns även en stor klädkammare intill hallen. Lägenheten är belägen nära stadens centrum, vilket ger dig tillgång till allt Västerås har att erbjuda – från shopping och restauranger till caféer och kulturevenemang. Tegnérlunden är ett lugnt kvarter där det är lätt att trivas, med omedelbar närhet till grönområden utan att ge avkall på stadens bekvämligheter. Det familjevänliga läget på Patentgatan är perfekt med Ringvallens fotbollsplaner och mataffärer bara ett stenkast bort. Sjukhuset ligger en kort cykeltur bort och området erbjuder även lekparker, skolor, busshållplatser samt snabb access till E18 för pendlare. Dessutom finns det en ledig parkeringsplats för den som flyttar in. VÄLKOMMEN HEM!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun, bild 2
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun, bild 3

Krutkällarvägen 1

Lägenhet
CENTRALT, Västerås kommun
1 895 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 12/12
3 939 kr/mån
24 452 kr/m²

-VÅNING 12/12 -FANTASTISK UTSIKT ÖVER STADEN OCH MÄLAREN! -LÅG AVGIFT I EN STABIL EKONOMISK FÖRENING! Varmt välkommen till Krutkällarvägen 1 - möt en bostad som tar andan ur dig från första stund. På den högsta tronen av staden, på våning 12/12, blickar denna 3 RoK-lägenhet ut över Västerås med en utsikt som tar dig med på en resa genom staden och glider ut mot den skimrande Mälaren. Denna 3 RoK på 77,5 kvm är ett paradis för den som värdesätter både komfort och bekvämlighet. I köket, som har genomgått en smakfull renovering, finns gott om plats för matbord och en komplett uppsättning av moderna apparater. Badrummet är en fristad för avkoppling med sin generösa dusch, WC och kommod med tillhörande ho. Två rymliga sovrum och ett ljust och väl tilltaget vardagsrum kompletterar bostaden, där det senare också leder ut till den underbara balkongen där du kan svepa in dig i staden och dess omgivningar. Att bo här är inte bara en fröjd för själen, det är även praktiskt placerat med närhet till Västerås City och Centralstationen. För de som pendlar eller helt enkelt älskar att utforska omgivningarna är närheten till E18 en extra bonus, vilket gör resorna till en bris. Dessutom kan du njuta av föreningens bekvämligheter och gemensamma utrymmen för avkoppling och rekreation. Behöver du en extra sovplats för gäster? Ingen fara, föreningen erbjuder även möjligheten att hyra en övernattningslägenhet. Med en hiss som tar dig från marken till skyn och en stabil ekonomi i föreningen kan du känna dig trygg och bekväm här på Krutkällarvägen 1. Låt denna bostad bli ditt eget lilla paradis i staden - VÄLKOMMEN HEM!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Koordinatvägen 25, Skälby, Västerås kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Koordinatvägen 25, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Koordinatvägen 25, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Koordinatvägen 25

Radhus
Skälby, Västerås kommun
2 895 000 kr
115 m²
5 rum
6 090 kr/mån
25 174 kr/m²

Varmt välkommen till Koordinatvägen 25 och detta fantastiska Br-Radhus beläget i det populära området Skälby. Här bor Ni med områdets bästa läge med en gaveltomt med fri utsikt över skog. Här har man en stor tomt med en trevlig trädäckad altan och gott om gräsyta för lek och odling. Påkostat och stilrent radhus rakt igenom! Detta är ett öppet boende utrustat med allt som hör till en modern bostad - fantastiskt ljusinsläpp, stora sällskapsytor och maskinell utrustning i framkant. Ett gyllene tillfälle för er som är på jakt efter ett hem att trivas i med genomgående hög standard. I bostadens entréplan finner du ett toppmodernt och funktionellt kök från HTH, vardagsrum med utgång till uteplats i fint läge, trädgård som bjuder in till härligt umgänge för familj och vänner. Entréplanet erbjuder även en modern tvättstuga och ett duschrum. På ovanvåningen finner du ett fyra rymliga sovrum, badrum med badkar samt två praktiska klädkammare. På Koordinatvägen 25 bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Mycket trevlig gemenskap i området där det bor många barnfamiljer. Till bostaden hör två parkeringsplatser precis utanför entrén. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Smedjegatan 6, Centralt, Västerås kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Smedjegatan 6, Centralt, Västerås kommun, bild 2
Smedjegatan 6, Centralt, Västerås kommun, bild 3

Smedjegatan 6

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
1 150 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
3 436 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till Smedjegatan 6 och denna fantastiska etta som erbjuder ett bekvämt och stilfullt boende mitt i hjärtat av Västerås. Denna rymliga lägenhet har ett fullstort kök och ett stort rum som enkelt rymmer både vardagsrumsmöbler och säng, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Med sin genomgående höga standard är det bara att flytta in och börja njuta! Bostaden har en smart planerad layout som gör att du kan röra dig smidigt genom hela lägenheten, och det finns gott om plats för allt du behöver. Den stora innergården utanför erbjuder en härlig utemiljö där du kan koppla av, grilla och umgås med vänner och familj. Här bor du i en lugn lägenhet men i ett livfullt område med närhet till allt som Västerås city har att erbjuda. Utanför dörren finner du ett brett utbud av restauranger, butiker och andra bekvämligheter. Med närhet till Mälardalens Universitet och Västerås centralstation har du även utmärkta pendlingsmöjligheter, och busshållplatsen ligger praktiskt taget precis utanför lägenheten. Denna bostad är perfekt för dig som vill ha ett bekvämt och centralt boende med allt inom räckhåll. Missa inte chansen att förvärva denna pärla! Välkommen hem!

  • Premium
Knotavägen 48, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00
Knotavägen 48, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 2
Knotavägen 48, Bjurhovda, Västerås kommun, bild 3

Knotavägen 48

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
650 000 kr
86,7 m²
3 rum
vån 2/3
6 361 kr/mån
7 497 kr/m²

-STOR INGLASAD BALKONG -GÅR ATT GÖRA OM TILL 4ROK Välkommen till denna 3 RoK-lägenhet på Knotavägen 48, belägen på andra våningen. Denna välplanerade bostad erbjuder två rymliga sovrum, ett luftigt vardagsrum, ett modernt kök i gott skick och ett badrum utrustat med tvättmaskin. En av lägenhetens höjdpunkter är den stora inglasade balkongen som ger möjlighet att njuta av utomhusmiljön från tidig vår till sen höst. Lägenheten kan enkelt omvandlas till en 4 RoK, vilket ger flexibilitet för den växande familjen eller för den som önskar ett extra rum. Här bor du med närhet till skolor, förskolor, matbutiker och utmärkta kommunikationer som gör vardagen enkel och bekväm. Föreningen är stabil och erbjuder en generös månadsavgift där det mesta ingår, till och med parkeringsplats. Detta är en unik möjlighet att förvärva en lägenhet som kombinerar bekvämlighet, funktionalitet och ett utmärkt läge. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Källhagsgatan 4B, Haga, Västerås kommun
  • Mån 29 jul kl 18:30
Källhagsgatan 4B, Haga, Västerås kommun, bild 2
Källhagsgatan 4B, Haga, Västerås kommun, bild 3

Källhagsgatan 4B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
750 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/3
2 705 kr/mån
20 833 kr/m²

-Fullstort kök -Stor balkong -Belägen enbart en halvtrappa upp Välkommen till denna charmiga och smart planerade 1 RoK-lägenhet på Källhagsgatan 4B! Denna välplanerade bostad erbjuder ett rymligt kök med gott om förvaringsutrymmen och plats för ett matbord. Köket är utrustat med allt du behöver och utstrålar en fräsch och modern känsla. Det ljusa allrummet har gott om utrymme för både en bekväm säng och ett trevligt vardagsrumsmöblemang. Från allrummet når du lägenhetens mysiga balkong, som har en fantastisk utsikt över grönskan och ett soligt läge under eftermiddagar och kvällar. Här kan du enkelt möblera med en loungegrupp och njuta av lugnet och solen. Badrummet är även det fräscht. Denna lägenhet är verkligen redo för inflyttning - här är det bara att packa upp och börja njuta! Lägenheten är belägen på första våningen, endast en halv trappa upp, vilket gör den både lättillgänglig och praktisk. Du bor i en stabil och välskött förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Föreningen erbjuder dessutom en övernattningslägenhet, ett förråd som tillhör lägenheten, och en trevlig altan med pergola som kan hyras för härliga grillkvällar med vänner och familj. Läget är perfekt, med närhet till allt du behöver – kommunikationer, Västerås city, matbutiker och Mälardalens universitet ligger alla inom bekvämt avstånd. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Blomstergatan 3A, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Blomstergatan 3A, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Blomstergatan 3A, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Blomstergatan 3A

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
995 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 899 kr/mån
17 456 kr/m²

Välkommen till denna underbara 2 RoK på 57 kvm, belägen på Blomstergatan 3A. Denna ljusa och moderna lägenhet utstrålar kvalitet och stil från första ögonkastet. Här bor du i ett hem som nyligen renoverats med stor omsorg och smakfulla materialval. Köket är ett mästerverk i sig - nyrenoverat med påkostade och stilrena materialval. Lägenheten har genomgående fina golv och harmoniska färgval på väggarna som skapar en behaglig och inbjudande atmosfär. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om plats för både avkoppling och umgänge. Från vardagsrummet når du den stora balkongen i ett soligt läge - den perfekta platsen för morgonkaffet eller en kväll med vänner och familj. Sovrummet är rofyllt, vilket gör att du vaknar utvilad varje morgon. Badrummet är uppfräschat och är utrustat med tvättmaskin, vilket underlättar vardagen. Lägenheten har två tillhörande förråd som ger extra utrymme för dina tillhörigheter. Föreningen är mycket stabil med god ekonomi och erbjuder ett fantastiskt utbud av faciliteter såsom bastu, relax och gym. Här har du allt du behöver för en bekväm och aktiv livsstil. Denna lägenhet är ett riktigt kap, ett hem där du kan njuta av både lyx och komfort i en trivsam och lugn miljö. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya drömhem. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Mimergatan 1A, Östermalm, Västerås kommun
  • Imorgon kl 13:00
Mimergatan 1A, Östermalm, Västerås kommun, bild 2
Mimergatan 1A, Östermalm, Västerås kommun, bild 3

Mimergatan 1A

Lägenhet
Östermalm, Västerås kommun
2 895 000 kr
97,5 m²
3 rum
vån 3/5
5 364 kr/mån
29 692 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på Mimergatan 1A, en rymlig trerummare på 97 kvm som enkelt kan nyttjas som en fyrarummare tack vare den inglasade loggian med golvvärme, perfekt som ett extra sovrum om så önskas. Lägenheten är i absolut toppskick och erbjuder ett stort, välutrustat kök med köksö och generösa förvaringsmöjligheter samt en separat matplats som rymmer ett stort matbord. Genomgående fina ytskikt med vitlaserade parkettgolv och behagliga färgval. Denna hörnlägenhet badar i naturligt ljus tack vare många fönster, samtidigt som den erbjuder ett insynsskyddat läge med härlig grönska utanför. Här finns två rogivande sovrum, varav det ena har en anslutande walk-in closet. Från det stora sovrummet når du den mysiga balkongen med utsikt över innergården och Officiershuset. Det stora vardagsrummet har en öppen planlösning mot matplats och kök, vilket skapar en social och inbjudande atmosfär. Badrummet är utrustat med golvvärme, wc, dubbelhandfat, bubbelbadkar, duschhörna, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och rikligt med förvaring. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi och låga avgifter där värme, vatten, Kabel-TV och bredband ingår. Läget är supercentralt men bostaden är ändå tyst och lugn, vilket gör detta till en verklig oas i staden. En fantastisk möjlighet för dig som söker en central och rymlig bostad med hög standard. Missa inte chansen att göra denna drömlägenhet till ditt nya hem! Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blomstergatan 4, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Mån 29 jul kl 16:45
Blomstergatan 4, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Blomstergatan 4, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Blomstergatan 4

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 9/10
3 571 kr/mån
17 155 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvårummare på Blomstergatan 4, belägen på vån 9/10. Här får du en imponerande utsikt från alla fönster och framförallt från den inglasade balkongen som bjuder på panoramavyer över omgivningarna. Lägenheten, som är 58 kvadratmeter stor, är i utmärkt skick och erbjuder en modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det stora sovrummet har gott om plats för en dubbelsäng samt förvaring. I lägenheten återfinns även ett badrum i gott skick. Lägenhetens höjdpunkt är utan tvekan den fantastiska utsikten. Här kan du flytta in direkt och börja njuta av ett bekvämt och stilfullt boende. Föreningen är stabil med god ekonomi, vilket ger en trygghet. Här bor du med närhet till det mesta, kommunikationer, Västerås City, snabbacces till E18 mm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Älvkullevägen 13C, Älvkullen, Västerås kommun
Älvkullevägen 13C, Älvkullen, Västerås kommun, bild 2
Älvkullevägen 13C, Älvkullen, Västerås kommun, bild 3

Älvkullevägen 13C

Lägenhet
Älvkullen, Västerås kommun
2 295 000 kr
86,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 079 kr/mån
26 532 kr/m²

Välkommen till denna moderna bostadsrätt med radhuskänsla i det populära området Älvkullen. Belägen på andra våningen med en boyta om 86,5 kvm, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av modern design och den mysiga känslan av ett radhus. Med moderna ytskikt, två badrum, öppen planlösning, härligt naturnära läge och där alla faciliteter som tex bredband och parkeringsplats ingår i avgiften kan du inte önska dig mer. Lägenheten har två sovrum, en stor klädkammare och ett vardagsrum med bra ljusinsläpp och sociala ytor. Dessutom erbjuder bostaden två helkaklade badrum, varav det ena är utrustat med både tvätt- och torkmöjligheter för extra bekvämlighet. Den stora balkongen, som nås från vardagsrummet, blir den perfekta platsen för avkoppling och umgänge under härliga kvällar. Med perfekt solläge kan du njuta av solen från morgon till kväll. Området Älvkullen är känt för sin barnvänliga atmosfär och attraktiva läge. Här finns allt du behöver inom räckhåll, inklusive förskolor, skolor, lekplatser och utmärkta kommunikationsmöjligheter. För golfentusiaster ligger Västerås Golfklubb bara en kort promenad bort, vilket ger möjlighet till härliga dagar på greenen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort

  • Premium
  • Balkong
Lovisebergsvägen 2A, Centralt / Karlsdal, Västerås kommun
  • Tor 8 aug kl 17:00
Lovisebergsvägen 2A, Centralt / Karlsdal, Västerås kommun, bild 2
Lovisebergsvägen 2A, Centralt / Karlsdal, Västerås kommun, bild 3

Lovisebergsvägen 2A

Lägenhet
Centralt / Karlsdal, Västerås kommun
995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1
2 681 kr/mån
30 152 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade etta på bottenplan där möblerna ingår i priset, här med ett lugnt och avskilt läge tillhörande en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. Här har man med känsla och stil renoverat kök, badrum och samtliga ytskikt i lägenheten så att det bara är att flytta in. Om du tidigare har undrat över hur du ska få plats i en 1a så behöver du inte längre fundera, tack vare lägenhetens välplanerade kvadratmeter får du plats med allt du behöver i en lägenhet utan att det känns litet. Köket är modernt och badrummet helkaklat med tvättmaskin och golvvärme. Vardagsrummet har plats för både soffa och matgrupp och innehar även en sovdel som separeras av en tilltalande ribbvägg. Johanneslundsgården är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi. De tillhandahåller bland annat hobbyrum, en trevlig innergård och grillplats. Karlsdal är ett centralt och attraktivt område i Västerås nära universitetet med bra kommunikationer, matbutik, biograf, gym och restauranger inom promenadavstånd. Detta är helt enkelt den perfekta lägenheten för dig som vill ha närhet till stadens puls men samtidigt kunna njuta utav lugnet på den fina innegården. Till lägenheten hör ett rymligt förråd som finns praktiskt beläget på samma våningsplan. Välkommen hem.

  • Premium
  • Hiss
Färnebogatan 4A, Skiljebo, Västerås kommun
Färnebogatan 4A, Skiljebo, Västerås kommun, bild 2
Färnebogatan 4A, Skiljebo, Västerås kommun, bild 3

Färnebogatan 4A

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
2 887 kr/mån
20 660 kr/m²

Denna tvårummare är en perfekt kombination av stil och modernitet, belägen på våning 3 utan insyn. Badrummet är helkaklat med duschvägg, tvättmaskin, handdukstork, kommod och wc. Köket är en kulinarisk plats med bra förvaring och plats för en matgrupp intill fönstret, perfekt för ljusa och luftiga måltider. Vardagsrummet är själva hjärtat av hemmet - en plats för både avkoppling och social samvaro. Den direkta utgången till balkongen skapar en naturlig förlängning av ditt vardagsrum. Balkongen själv erbjuder en fridfull utsikt över innergården och blir den ultimata platsen för sommarkvällar. Sovrummet välkomnar med generös plats för en dubbelsäng. Smart förvaring bakom skjutdörrar i hallen. Färnebogatan 4A erbjuder inte bara en fantastisk bostad, utan också närhet till allt du behöver. Med mataffär, apotek, skola, förskola och sjukhus runt hörnet får du en bekväm vardag. Dessutom ger det närliggande skogsområdet en avkopplande oas för naturälskare. Välkommen till din nya adress, där trygghet och bekvämlighet möts på bästa sätt!

  • Premium
  • Balkong
Västra Ringvägen 21B, CENTRALT, Västerås kommun

Västra Ringvägen 21B

Lägenhet
CENTRALT, Västerås kommun
2 250 000 kr
80 m²
2 rum
vån 1/4
4 991 kr/mån
28 125 kr/m²

Välkommen till en fantastisk lägenhet på 80 kvm, belägen mitt i hjärtat av Västerås City på den eftertraktade adressen Västra Ringvägen 21B. Denna unika tvåa erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och charmig karaktär. Här finns en underbar uteplats med bra solläge, där du kan njuta av avkopplande stunder och sociala tillställningar. Lägenheten har även en öppen spis som skapar en mysig atmosfär, perfekt för kalla kvällar. Det stora och stilrena köket är utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter och är idealiskt för matlagningsentusiasten. Badrummet är praktiskt och välutrustat, och utanför finns även tvättmaskin. Det rymliga vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och umgänge, samt ett stort sovrum med en full garderobsvägg som erbjuder generös förvaring. Lägenheten har även en hiss för bekväm tillgång, Denna lägenhet har allt du behöver för ett bekvämt och stilfullt boende i en av Västerås mest eftertraktade adresser. Missa inte chansen att förvärva detta unika hem med fantastiska bekvämligheter i ett attraktivt cityläge. Detta är en chans du inte vill missa! Välkommen hem!

  • Uteplats
  • Hiss
Björntrådsvägen 11, Skälby, Västerås kommun

Björntrådsvägen 11

Villa
Skälby, Västerås kommun
3 795 000 kr
132 m²
4 rum
598 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Björntrådsvägen 11 - en pärla på Skälby där ett omsorgsfullt underhåll har omvandlat denna villa till ett sant paradis! Stig in i detta fantastiska 1-planshus på 132 kvm och du kommer genast känna dig hemma. Här väntar en unik kombination av modern elegans och mysig charm, tack vare de genomgående renoveringarna som har satt en ny standard för bekväm och lyxig boendestandard. De senaste årens omsorgsfulla renoveringar har verkligen gett huset ett fräscht och modernt utseende. Nya ytskikt, vackra golv och uppgraderade badrum är bara några av de fantastiska förbättringar som har genomförts. Här finns inget utrymme för kompromisser, varje detalj har noga utformats för att skapa den perfekta atmosfären för ditt nya liv. Även större renoveringar såsom nytt tak, ny elcentral och nya fönster och dörrar har gjort de senaste åren. En av pärlorna i detta hem är det inglasade uterummet, som ger dig möjligheten att njuta av naturen och vackra vyer utan att störas av väder och vind. Slå dig ner i detta underbara utrymme, inrett med kärlek och omsorg, och låt dina sinnen roas av omgivningens skönhet. Stig ut från uterummet och du möts av den soliga altanen, komplett med en bekväm markis som ger svalka under sommarens varma dagar. Här har du gott om plats för en loungegrupp där du kan bjuda in vänner och familj för oförglömliga stunder av samvaro och skratt. Vad sägs om att grilla upp något läckert på grillen medan solen sakta sänker sig i horisonten? Inuti huset finner du den optimala planlösningen som erbjuder tre generösa sovrum (möjlighet till fyra), vilket ger dig gott om utrymme för hela familjen. De två badrummen är stilfullt utformade med moderna bekvämligheter och en touch av lyx för att ge dig en avkopplande spastämning. Köket är designat med mörka färger på luckorna samt vitt kakel och har generöst med förvaringsutrymme, full maskinell utrustning och plats för matbord. Praktiskt beläget i anslutning till köket finner du tvättstugan och det bekväma garaget, där du kan parkera din bil och skyddas från väder och vind. Allt är genomtänkt för att göra din vardag så smidig och bekväm som möjligt. Avslutningsvis erbjuder huset en underbar gräsyta som erbjuder gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller kanske en mysig picknick med familjen. Här har du verkligen möjligheten att skapa minnen för livet och utforma din alldeles egna gröna oas. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem där modern bekvämlighet möter harmoniskt lugn och där oändliga möjligheter väntar på att upptäckas. Här bor du även med närhet till Erikslund Shopping Center samt förskolor/skolor. VÄLKOMMEN HEM!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 15