Mäklare Max Hjertqvist

Max Hjertqvist

Om mig

Jag har en lång erfarenhet av försäljning och förtroendeskapande. Jag jobbar strukturerat med en tydlig plan och har det driv som behövs för att maximera slutpriset. Bostäder är ofta människors största affärer i livet och jag ser till att alltid göra det lilla extra för att skapa trygghet hos både säljare och köpare. Jag har en tanke bakom allt, lämnar inget åt slumpen och älskar pulsen och intensiteten i säljarbetet och budgivningen. Hör gärna av dig om du vill sälja eller värdera din bostad.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Biskopsgatan 11, Centrum, Västerås kommun
  • Mån 20 maj kl 17:00
Biskopsgatan 11, Centrum, Västerås kommun, bild 2
Biskopsgatan 11, Centrum, Västerås kommun, bild 3

Biskopsgatan 11

Lägenhet
Centrum, Västerås kommun
3 195 000 kr
135,5 m²
3 rum
vån 3/3
8 914 kr/mån
23 579 kr/m²

- 3,5 meter i takhöjd och öppen planlösning - Garanterad parkeringsplats för 505 kronor i månaden - Utsikt över Västerås landmärken och stadens takåsar. Det här är våningen som erbjuder det bästa av alla världar. Det är ett modernt hem med hiss hela vägen upp och rum som flyter in i varandra och skapar ytor för umgänge. Våningen har samtidigt flera bevarade detaljer från byggåret 1901, såsom det lackade tegelgolvet från Arboga Tegelbruk, den magnifika stentrappan från gästentrén och de rustika takbjälkarna. Takfönstren släpper in rikligt med ljus medan den inglasade balkongen gör Västerås skyline till fond från vardagsrummet. Det rymliga köket, med tre meters takhöjd och valvfönster mot Djäknebergets grönska skapar plats för såväl matlagning som umgänge. Lägenheten är en takvåning, som med sina tjocka väggar och golv är isolerad från såväl stadens puls som grannarnas ljud. Det gör denna våning till en perfekt plats för både avkoppling och sociala sammankomster. Huset ligger mindre än 400 meter från stadens restaurangstråk och närmsta shoppinggalleria. Samtidigt finns närhet till flera grönområden och möjlighet att anordna en picknic på den lummiga och avskilda innergården. För pendlaren eller den som reser i arbetet erbjuder våningen en enastående enkelhet i livspusslet, med garanterad parkering utanför dörren och bara 3 minuters bilfärd till E18. För den som reser med tåg ligger Västerås Centralstation bara 4 minuter bort med cykel. Föreningen erbjuder även möjlighet till elbilsladdning. Våningen har både badrum och separat gästtoalett. Badrummet är utrustat med såväl tvättmaskin som torktumlare. I lägenheten finns två fullstora sovrum och gott om förvaringsutrymmen. Föreningen, kv. Ingrid är en stabil förening med god ekonomi. Lägenhetens imponerande rymd trotsar beskrivning och måste upplevas. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stora gatan 69, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun
  • Mån 20 maj kl 18:00
Stora gatan 69, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun, bild 2
Stora gatan 69, Centrum/Vasastaden, Västerås kommun, bild 3

Stora gatan 69

Lägenhet
Centrum/Vasastaden, Västerås kommun
2 395 000 kr
70 m²
2 rum
vån 3/3
4 277 kr/mån
34 214 kr/m²

Hjärtligt välkomna till denna trevliga etagetvåa om ca 70 kvm + 8 kvm bia i fastighet anno 1913 med mycket attraktivt läge i Vasastaden. Bostaden karaktäriseras av generösa kvadratmeter och trivsam planlösning med fönster i två väderstreck. Genomgående smakfulla materialval så som genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Här återfinns mysigt vardagsrum med helglasade dörrar ut till ljuvlig balkong i söderläge och med fin utsikt. Charmigt kök med synnerligt gott om förvaring och arbetsytor samt matplats. Lägenhetens höjdpunkt nås en trappa upp där vinden inretts till ett fantastiskt sovrum med synliga takbjälkar och ljusinsläpp via takfönster vilket bidrar till noll insyn. Sist men inte minst renoverat helkaklat badrum i tidlöst materialval med såväl dusch som badkar. Belägen i liten och familjär förening med enastående ekonomi och anmärkningsvärt låg avgift. Mysig innergård med uteplats i Berså. Attraktivt område med citys mångfacetterade utbud inom 5minuters promenadavstånd. Kort och gott en tvåa som sällan erbjuds i charmig fastighet från början på förra sekelskiftet. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats. Välkommen att höra av dig redan idag för en visning!

  • Premium
  • Balkong
Jakobsgatan 50A, Pettersberg, Västerås kommun
  • Tis 21 maj kl 17:00
Jakobsgatan 50A, Pettersberg, Västerås kommun, bild 2
Jakobsgatan 50A, Pettersberg, Västerås kommun, bild 3

Jakobsgatan 50A

Lägenhet
Pettersberg, Västerås kommun
1 195 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 200 kr/mån
15 419 kr/m²

Låt mig presentera stolt en välskött och trivsam bostad som väntar på att bli ditt nya hem. Med sina 77,5 kvadratmeter erbjuder denna trevliga trerummare en perfekt balans mellan utrymme och bekvämlighet. Den nyligen renoverade köket är en stjärna i detta hem, med moderna bekvämligheter och en ljus atmosfär som gör matlagningen till en fröjd. Badrummet imponerar med både tvättmaskin och torktumlare, och den extra gäst-WC:n är praktiskt för besökare. Två lugna sovrum och ett rymligt vardagsrum erbjuder gott om plats för avkoppling och umgänge. Dra dig tillbaka till balkongen och njut av en stunds frisk luft, eller bjud in vänner för trevliga samtal över en kopp kaffe. Denna bostadsrätt tillhör en stabil förening som ger dig som boende upp till två parkeringstillstånd för fri parkering på föreningens område. För dina gäster finns även möjlighet att hyra en gästlägenhet till en förmånlig avgift. Området runt Jakobsgatan 50A är en pärla för naturälskare och familjer. Med närhet till Pettersbergsskogen och Svartån finns det gott om möjligheter till avkopplande promenader och utomhusaktiviteter. För pendlaren är närheten till E18 en stor fördel, vilket gör resorna inom både Västerås och närliggande städer enkla och smidiga. Pettersberg centrum, med sin matbutik, postombud och pizzeria, ligger runt hörnet och erbjuder bekvämlighet för vardagslivet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Kapellgatan 5B, Centralt, Surahammars kommun

Kapellgatan 5B

Lägenhet
Centralt, Surahammars kommun
395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 630 kr/mån
7 054 kr/m²

Varmt välkommen till Kapellgatan 5B och denna trevliga tvårummare belägen på andra våningen. Lägenheten är väldigt trivsam och i bra skick så här är det bara att flytta in och trivas. Bostaden erbjuder ett rymligt kök med plats för större matbord, har gott om förvaring och är utrustat med det man behöver. Ett ljust vardagsrum med plats för sedvanligt möblemang och här nås även lägenhetens mysiga balkong i soligt läge! Sovrummet har plats för dubbelsäng och badrummet är utrustat med wc, dusch, ho och spegelskåp. Tillträdet är dessutom flexibelt och kan anpassas helt efter önskemål. Föreningen, som innefattar 18 lägenheter, är stabil, har god ekonomi och där två förråd följer lägenheten. Gemensam tvättstuga finns i fastighetens källare. Här bor du med närhet till centrum och även till tågstationen om du pendlar. Välkommen hem!

  • Balkong
Biskopsgatan 10A, CENTRALT, Västerås kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00
Biskopsgatan 10A, CENTRALT, Västerås kommun, bild 2
Biskopsgatan 10A, CENTRALT, Västerås kommun, bild 3

Biskopsgatan 10A

Lägenhet
CENTRALT, Västerås kommun
2 295 000 kr
77,5 m²
4 rum
vån 3/3
4 666 kr/mån
29 613 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet på Biskopsgatan 10A - en fantastisk och välplanerad fyra på 77 kvadratmeter precis nedanför Djäkneberget. Huset är ritat av tidigare stadsarkitekt Erik Hahr och lägenheten har många originaldetaljer kvar. Denna pärla är belägen högst upp på hörnet av huset vilket erbjuder en härlig utsikt men ingen insyn. I hjärtat av staden finner du denna fridfulla lägenhet som är en fröjd för både stadsmänniskan och naturälskaren. Här kan du njuta av stadens livliga kultur, restauranger och nöjen samtidigt som du kan söka ro på Djäkneberget, längs med Svartån och i dess natursköna omgivningar. Köket är rymligt och i väldigt gott skick och ger gott om plats för familjen att umgås. Du hittar även tre rogivande sovrum, ett vardagsrum med öppen spis och bevarade detaljer såsom vackra trägolv och högre än normalt i tak. Badrummet är utrustat med det du behöver för bekvämligheten, inklusive tvättmaskin. Stig ut på den soliga balkongen i sydvästläge med vacker utsikt mot Djäkneberget. På baksidan av huset finns en egen trädgård omfamnad av grönska, perfekt för grillkvällar och umgänge med vänner och familj. Det finns tillgänglig och mycket prisvärd parkering med möjlighet till laddplats för elbil om så önskas. Med bekvämt gångavstånd till matbutiker blir vardagsinköpen enkla och trevliga, medan närheten till kollektivtrafik ger dig friheten att utforska staden utan krångel. Lägenheten har låg avgift och bostadsrättföreningen har en mycket stabil ekonomi. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun
  • Tis 14 maj kl 19:00
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun, bild 2
Poseidongatan 13, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun, bild 3

Poseidongatan 13

Lägenhet
Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun
3 595 000 kr
64 m²
3 rum
vån 13/15
4 706 kr/mån
56 172 kr/m²

Välkommen till din drömbostad på Poseidongatan 13, på våning 13, där varje ögonblick bjuder på en magisk utsikt över Mälaren och staden. Denna helt nyproducerade 3 RoK-lägenhet med fina materialval, färdigställd i december 2023, är inte bara en bostad - det är en livsstil med en "WOW-faktor" som tar andan ur dig varje gång du öppnar dörren. Köket är en sann dröm med modern utrustning och integreras smidigt med det öppna vardagsrummet. Härifrån sträcker sig en stor balkong, vilket ger dig möjlighet att avnjuta spektakulära solnedgångar och stadsbelysningen på kvällen. Varje fönster och vrå av lägenheten är som en levande målning, och utsikten skapar en atmosfär av ro och skönhet. Lägenheten erbjuder två mysiga sovrum, ett stilrent badrum med bekvämligheter för tvätt, och gott om förvaringsutrymme. Här bor du i absolut toppskick och det är bara att flytta in och börja njuta. Området har något för alla åldrar och intressen. Med populära destinationer som spahotellet Steam Hotel och actionbadet Kokpunkten bara några minuter bort, kommer denna bostad att förgylla ditt liv varje dag. All nödvändig service, från mataffärer till frisörer, restauranger och gym, finns inom bekvämt räckhåll. För de små finns förskolor och grundskolor i närheten. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten och Telia Triple Play, vilket ger dig bredband, telefoni och tv. Dessutom finns det garage i huset med laddstation för elbilar, vilket gör det enkelt och hållbart att äga och använda din elbil. Det här är inte bara en lägenhet: det är en ny livsstil som kombinerar modern lyx, panoramautsikt och bekvämlighet. Ta steget in i ditt nya kapitel på Poseidongatan 13 och upplev staden på ett helt nytt sätt varje dag. Välkommen till en bostad där varje dag är en magisk upplevelse - Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Släggkastargatan 8, Rönnby, Västerås kommun
  • Tis 14 maj kl 17:00
Släggkastargatan 8, Rönnby, Västerås kommun, bild 2
Släggkastargatan 8, Rönnby, Västerås kommun, bild 3

Släggkastargatan 8

Lägenhet
Rönnby, Västerås kommun
995 000 kr
61,2 m²
2 rum
vån 3
4 254 kr/mån
16 258 kr/m²

Varmt välkomna till denna mysiga lägenhet i toppskick. Trevlig och nyligen renoverad tvåa om 61,2 kvm på populära Släggkastargatan. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar. Köket är nyligen renoverat och har vita släta köksluckor och svart bänkskiva samt rostfria vitvaror. Sovrum med utgång till inglasad balkong i västerläge. Här kan man njuta från tidig vår till sen höst. Badrum är även det nytt och fräscht, helkaklat med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. I hallen har man gott om förvaring i garderobsvägg bakom skjutdörrar. Cykelrum, tvättstuga och förråd finns i varje hus. Här bor man med närhet till kommunikationer och grönområden. En mycket välskött BRF med god ekonomi och väl underhållna fastigheter. Hushållsel, värme och vatten ingår i avgiften. Parkering i garage finns tillgängligt. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åkarhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00
Åkarhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun, bild 2
Åkarhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun, bild 3

Åkarhagsgatan 2B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
795 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 857 kr/mån
20 385 kr/m²

Här välkomnas du in i en fräsch lägenhet där välplanerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Om du tidigare har undrat över hur du ska få plats i en 1.5:a så behöver du inte längre fundera, tack vare lägenhetens välplanerade kvadratmeter får du plats med allt du behöver i en lägenhet utan att det känns litet. Du kommer även kunna njuta av en mysig och stor balkong i söderläge som har plats för både soffgrupp och caféset. Här kommer du som söker ett bra och prisvärt boende garanterat att trivas väldigt bra.   Lägenheten består av en inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det rymliga, öppna och lättmöblerade vardagsrummet finns fint ljusinsläpp med härliga umgängesytor och du får plats med både soffa och matgrupp utan att det känns trångt. I vardagsrummet har du även en väldigt praktisk klädkammare där du får plats med allt du behöver. Köket är stilrent, ljust och modernt med bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor (ny kyl/frys). Badrummet är smakfullt renoverat med mikrocement på väggar och golv samt utrustat med toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin, kommod och handfat. Från köket når du lägenhetens sovrum - ett inbjudande och mysigt rum med plats för dubbelsäng. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den mysiga, stora och takbeklädda balkongen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds sol hela dagen och utsikt över innergården. Brf Skjutbanan är en stabil och välskött förening med låga avgifter och det mesta inkluderat. Här har du närhet till mataffärer, promenadstråk samt cykelavstånd till sjukhuset och stadskärnan. Hiss finns! VÄLKOMMEN HEM!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Knotavägen 22, Bjurhovda, Västerås kommun
  • Mån 13 maj kl 18:00

Knotavägen 22

Lägenhet
Bjurhovda, Västerås kommun
995 000 kr
88,5 m²
4 rum
vån 2/3
6 326 kr/mån
11 243 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska fyrarummare belägen på Knotavägen 22. Denna lägenhet är totalrenoverad, redo för att du ska flytta in och omedelbart börja njuta av ditt nya hem. Belägen på andra våningen av tre, denna lägenhet erbjuder inte bara en bekväm boendemiljö utan även en härlig balkong där du kan koppla av och njuta av soliga dagar eller stilla kvällar. Lägenheten har genomgående ljusa och behagliga färgval och erbjude generösa ytor för både umgänge och avkoppling. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och stilrena ytor som gör matlagningen till en fröjd. Här finns även ett badrum i toppskick samt en gäst-wc i samma utförande. Tre rogivande sovrum med gott om förvaring. Med närhet till matbutiker, kommunikationer och grönområden är detta ett perfekt läge för den som vill ha bekvämligheten av stadslivet samtidigt som man kan njuta av lugnet i omgivningarna. Denna lägenhet är inte bara ett hem, det är en livsstil. Ta chansen att uppleva det bästa av både komfort och bekvämlighet på Knotavägen 22. VÄLKOMMEN HEM

  • Plus
  • Balkong
Notuddsallén 7, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun
Notuddsallén 7, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun, bild 2
Notuddsallén 7, Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun, bild 3

Notuddsallén 7

Lägenhet
Öster Mälarstrand /Notudden, Västerås kommun
3 495 000 kr
90 m²
4 rum
vån 5/8
6 367 kr/mån
38 833 kr/m²

Välkommen till din nya 4RoK-oas på Notuddsallén 7! Denna stilrena 90 kvm lägenhet från 2020, belägen på våning 5, bjuder på ett bekymmersfritt boende med Mälaren och Steam Hotel som närmsta granne. Stig in i denna exklusiva bostad och låt dig omfamnas av den perfekta blandningen av modern elegans och praktisk funktionalitet. Tre rymliga sovrum bjuder in till avkoppling och vila, medan de två smakfullt utformade badrummen, det ena försedd med ett inbjudande badkar samt tvättmöjligheter och det andra med en uppfriskande dusch - en extra touch av lyx till din vardag. Köket är hjärtat av hemmet, med en öppen planlösning som smälter samman med det generösa vardagsrummet. Detta är platsen där gemenskapen blomstrar och där Ni kan skapa minnen som varar livet ut. Slå upp dörrarna till de två inglasade balkongerna och låt den fina utsikten över Mälaren och Steam Hotel omfamna dig. Den ena balkongen är väldigt stor och inbjuder till långa, avslappnande stunder medan du avnjuter naturens skönhet. Här kan du njuta från tidig vår till sen höst. Lägenheten erbjuder även mycket förvaring, bland annat två klädkammare i anslutning till sovrummen. Placeringen är oslagbar, med Mälaren och närheten till Steam Hotel, Västerås city, kommunikationer och mataffärer. För familjen finns förskolor och skolor inom bekvämt räckhåll. Här bor man i en stabil förening och i huset finns bland annat generöst cykelrum, separat barnvagsrum samt en övernattningslägenhet. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bakformsvägen 70, Skälby, Västerås kommun
Bakformsvägen 70, Skälby, Västerås kommun, bild 2
Bakformsvägen 70, Skälby, Västerås kommun, bild 3

Bakformsvägen 70

Lägenhet
Skälby, Västerås kommun
2 295 000 kr
96,5 m²
5 rum
vån 0
5 988 kr/mån
23 782 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsradhus beläget i det barnvänliga och eftertraktade området Skälby. Här erbjuds en oas av möjligheter för den som söker det perfekta boendet där både inomhus- och utomhuslivet får blomstra. På framsidan av huset välkomnas du av en imponerande och rymlig trädäckad altan som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Här finns gott om plats för en loungegrupp där du kan njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. På baksidan av huset väntar en inglasad uterum där du kan njuta av naturen och årstidernas skiftningar året om. Intill finns en trädäckad altan komplett med en charmig pergola och ett platsbyggt utekök utrustat med grill, rök och en pizzaugn. För den som vill koppla av och njuta av värme och avkoppling finns även en bastu. Inomhus erbjuder radhuset en trivsam och välkomnande atmosfär i väldigt bra skick. Med fyra rymliga sovrum finns gott om plats för hela familjen. Köket är stilrent och funktionellt, och här finns även ett badrum i bra skick, en separat wc, en praktisk tvättstuga, ett rymligt vardagsrum samt en balkong. Detta är det perfekta boendet för den moderna familjen och för de som uppskattar att bo i ett hem där både bekvämlighet och livskvalitet står i fokus. Skälby är känt för sitt lugna och familjevänliga område med närhet till skolor, förskolor, kommunikationer och till Erikslund Shopping Center. Miss inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus och upplev livet på Bakformsvägen 70 – en plats där livsnjutning och harmoni möts. VÄLKOMMEN HEM!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Bomansgatan 26B, Centrum/Kristiansborg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Bomansgatan 26B, Centrum/Kristiansborg, Västerås kommun, bild 2
Bomansgatan 26B, Centrum/Kristiansborg, Västerås kommun, bild 3

Bomansgatan 26B

Lägenhet
Centrum/Kristiansborg, Västerås kommun
1 295 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 504 kr/mån
26 162 kr/m²

Välkommen till denna charmiga lägenhet på Bomansgatan 26B på omtyckta Kristiansborg. Med sitt perfekta läge för livet i Västerås har du allt inom räckhåll - från stadens puls i City till universitetet och det populära Rocklundaområdet. Bostaden är stilfullt inredd och belägen på första våningen - här slipper du massor med trappor. I lägenheten möts du av en rymlig och trivsam inglasad balkong där du kan njuta av fina stunder i solen från tidig vår till sen höst. Balkongen erbjuder lugn och ro med gröna vyer i området. Den luftiga bostaden sträcker sig över 49.5 kvadratmeter och består av två rum och kök. Både kök och badrum är nyligen renoverade, vilket innebär att det är bara att flytta in och börja njuta av ditt nya hem. Sovrummet är luftigt och ljust och har plats för dubbelsäng samt garderob. Föreningen erbjuder flera gemensamma utrymmen för sina medlemmar, inklusive en tvättstuga i samma hus, en bastu och ett mindre gym. Stabil ekonomi förening med låga avgifter där det mesta ingår. Detta är verkligen ett tillfälle att bo centralt i en välskött förening och i en mycket stilfull bostad med närhet till allt du behöver. VÄLKOMMEN HEM.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Herrgärdsgatan 10B, Centrum / Herrgärdet, Västerås kommun
  • Tis 14 maj kl 18:00
Herrgärdsgatan 10B, Centrum / Herrgärdet, Västerås kommun, bild 2
Herrgärdsgatan 10B, Centrum / Herrgärdet, Västerås kommun, bild 3

Herrgärdsgatan 10B

Lägenhet
Centrum / Herrgärdet, Västerås kommun
3 795 000 kr
89 m²
3 rum
vån 2/2
4 930 kr/mån
42 640 kr/m²

-Sekelskiftesdröm! -Tre kakelugnar -Genomgående slipat och behandlat furugolv -Insynsskyddad i fritt läge -Eftertraktad adress och Brf. Söker du en sekelskiftesdröm som sällan är till salu? Sluta leta! I hjärtat av Västerås, precis intill den mysiga Rudbecksparken och belägen på en lugn återvändsgata, välkomnar denna imponerande sekelskifteslägenhet dig till eftertraktade Brf Gården. Med sina generösa 89 kvadratmeter sprider den en bedårande charm, där bevarade originaldetaljer som tre kakelugnar (en i bruk), höga socklar, speglade trädörrar och furugolv i sin karaktäristiska skönhet står i fokus. Detta är ett boende för den som ställer höga krav, här möts du av en välplanerad och luftig layout med tre rum och kök. Den magnifika sällskapsdelen sträcker sig ut i två rum i fil och med stora fönster som öppnar upp mot parkens grönska, medan det nyligen renoverade köket bjuder på exklusiva materialval och en mysig matplats intill spröjsade fönster. Sovrummet välkomnar dig med lugn och avskildhet, vänd mot den grönskande innergården där även balkongen lockar till stunder av avkoppling. I sovrummet återfinns även två praktiska garderober och en walk-in-closet som kompletterar utrymmet på ett smart sätt. Badrummet fångar blicken med sin eleganta svarta natursten och väggar av vitt kakel, komplett med en rymlig duschhörna och en stilfull kommod med marmorskiva Med en takhöjd på 3 meter och en luftig atmosfär är detta ett hem med rymd och även utan insyn, där varje fönster erbjuder fri utsikt över omgivande grönska. En bostad som harmonierar med livskvalitet och stil, redo att välkomna sina nya ägare till ett liv i elegans och komfort. Brf Gården är en mycket välskött förening med en ljuvlig inhäng innergård med flertalet grillplatser och väldigt god ekonomi (enbart ca 2.900 kr/kvm i belåningsgrad). Låga avgifter där värme, vatten, kabel-tv och bredband inkluderas. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Brunnsvägen 12, Gröndal, Hallstahammars kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Brunnsvägen 12, Gröndal, Hallstahammars kommun, bild 2
Brunnsvägen 12, Gröndal, Hallstahammars kommun, bild 3

Brunnsvägen 12

Villa
Gröndal, Hallstahammars kommun
4 300 000 kr
205 + 30 m²
7 rum
519 m² tomt

Välkommen till det ultimata familjehemmet i Gröndal, där modern elegans och funktionell design möts för att skapa en oöverträffad livsstilsupplevelse. Denna praktfulla villa, uppförd 2010, sträcker sig över generösa 205 kvadratmeter och erbjuder en perfekt balans mellan rymlighet och intim gemenskap. Kliv in i denna oas och bli omedelbart förtrollad av de luftiga och ljusa sociala ytorna på entréplanet. Här möts du av ett stort och inbjudande vardagsrum, komplett med en mysig kamin som skapar en atmosfär av varm avkoppling. De skjutbara glasdörrarna öppnar upp till en vacker uteplats, perfekt för utomhusmiddagar och avkopplande stunder i solen. Köket är en mästerlig skapelse av stil och funktionalitet, med generösa förvaringsmöjligheter och en imponerande köksö som blir navet för social samvaro. Här kan du njuta av både matlagning och underhållning med vänner och familj i en enastående miljö. Intill köket finner du en separat matplats med plats för ett större bord med många sittplatser. Här nås även husets inglasade uterum som med fördel kan nyttjas året om. På entréplanet finner du även det rymliga "Master bedroom", en fristad av lugn och ro med gott om plats för en dubbelsäng och generösa garderobsutrymmen. Badrummet är både praktiskt och lyxigt samt komplett med både badkar och dusch, medan den separata tvättstugan erbjuder praktiskt utrymme och smart förvaring för den moderna familjen. På övre planet väntar en privat sfär av avkoppling och återhämtning, med ett allrum/vardagsrum som erbjuder en avskild plats för familjen att umgås. De fyra lika stora sovrummen erbjuder komfort och integritet för alla familjemedlemmar, medan det extra badrummet säkerställer bekvämlighet och funktionalitet för hela huset. Uteområdet är en oas av möjligheter för att njuta av de varmare dagarna, med flera stenlagda uteplatser och ett inglasat uterum som förlänger utomhussäsongen. Här kan du koppla av och njuta av det bästa av både inomhus- och utomhusliv. På tomten har man även ett friliggande varmgarage med automatiserad dörr samt ett bakomliggande förråd. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa i Gröndal det perfekta harmoniska hemmet där stil möter funktion och där varje detalj är noggrant utformad för att maximera komforten och njutningen för hela familjen. Detta är en unik möjlighet att äga en av områdets mest beundrade hem - låt drömmen bli verklighet och upptäck din framtida oas i Hallstahammar kommun! Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Haga parkgata 13A, Haga, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
Haga parkgata 13A, Haga, Västerås kommun, bild 2
Haga parkgata 13A, Haga, Västerås kommun, bild 3

Haga parkgata 13A

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
995 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 729 kr/mån
18 598 kr/m²

Välkommen till denna fina tvårums-gavellägenhet som strålar av ljus, luft och charm. Med fönster som badar varje rum i naturligt solljus från flera väderstreck, är detta en plats där varje dag börjar med en strålande känsla av liv och energi. Stig in i det rymliga vardagsrummet och möts av bevarade detaljer som pardörrar i glas som öppnar upp utrymmet och skapar en känsla av kontinuitet mellan rummen och en härlig rymd. Här återfinns även ett bedårande burspråk med stenskiva, högt i tak och behagliga färgval. Plats för både matgrupp och sedvanligt vardagsrumsmöblemang. Från vardagsrummet nås även den mysiga balkongen, perfekt belägen för att fånga solens varma strålar. Köket är fräscht och stort med gott om plats för matlagning. Med gott om förvaring och moderna apparater, inklusive spishäll, integrerad ugn och kyl/frys. Badrummet är även det fräscht och här finns bland annat badkar, toalett och kommod med tillhörande ho. Det stora sovrummet har gott om plats för en stor säng och en generös garderob med skjutdörrar och invändig belysning, samt även platsbyggda garderober med härlig äldre charm. Denna pärla av en lägenhet är inte bara ett fantastiskt boende, det är också en del av en välskött förening med låga avgifter och en mängd bekvämligheter. Med inkluderade tjänster som värme, vatten, kabel-TV och bostadsrättstillägg - får du inte bara ett hem, du får en trygghet. Till lägenheten ingår även två förråd, ett i normalstorlek på källarplan och ett större på vinden. Föreningen tillhandahåller också bland annat bastu, tvättstuga, cykelförråd, grillplats på innergården mm. Haga är ett lummigt område med mycket grönområden och här bor du med närhet till Västerås city, kommunikationer, matbutiker, restauranger mm. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun, bild 2
Krutkällarvägen 1, CENTRALT, Västerås kommun, bild 3

Krutkällarvägen 1

Lägenhet
CENTRALT, Västerås kommun
1 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 12/12
3 939 kr/mån
25 742 kr/m²

Varmt välkommen till Krutkällarvägen 1 - möt en bostad som tar andan ur dig från första stund. På den högsta tronen av staden, på våning 12/12, blickar denna 3 RoK-lägenhet ut över Västerås med en utsikt som tar dig med på en resa genom staden och glider ut mot den skimrande Mälaren. Denna 3 RoK på 77,5 kvm är ett paradis för den som värdesätter både komfort och bekvämlighet. I köket, som har genomgått en smakfull renovering, finns gott om plats för matbord och en komplett uppsättning av moderna apparater. Badrummet är en fristad för avkoppling med sin generösa dusch, WC och kommod med tillhörande ho. Två rymliga sovrum och ett ljust och väl tilltaget vardagsrum kompletterar bostaden, där det senare också leder ut till den underbara balkongen där du kan svepa in dig i staden och dess omgivningar. Att bo här är inte bara en fröjd för själen, det är även praktiskt placerat med närhet till Västerås City och Centralstationen. För de som pendlar eller helt enkelt älskar att utforska omgivningarna är närheten till E18 en extra bonus, vilket gör resorna till en bris. Dessutom kan du njuta av föreningens bekvämligheter och gemensamma utrymmen för avkoppling och rekreation. Behöver du en extra sovplats för gäster? Ingen fara, föreningen erbjuder även möjligheten att hyra en övernattningslägenhet. Med en hiss som tar dig från marken till skyn och en stabil ekonomi i föreningen kan du känna dig trygg och bekväm här på Krutkällarvägen 1. Låt denna bostad bli ditt eget lilla paradis i staden - VÄLKOMMEN HEM!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun
  • Imorgon kl 11:30
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun, bild 2
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun, bild 3

Källhagsgatan 2B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 095 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
6 219 kr/mån
19 730 kr/m²

Välkommen till Haga och denna underbara hörnlägenhet med fönster i flera väderstreck. En oemotståndlig tvårummare om 55 kvm väntar på dig, elegant belägen på Källhagsgatan 2B. Denna fantastiska gavellägenhet utstrålar stil och elegans med välplanerade utrymmen och smarta förvaringslösningar. Den förstklassiga lägenheten bjuder på en imponerande planlösning med ljusa och luftiga rum som skapar en trivsam atmosfär. Köket är en dröm för matlagning med generösa arbetsytor och en inbjudande köksö, perfekt för både vardagliga måltider och middagsbjudningar med vänner och familj. Badrummet är smakfullt renoverat och erbjuder moderna bekvämligheter, inklusive toalett, dusch, stilrent handfat och tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt och välkomnande med sina ljusa väggar och vackra ekparkettgolv, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Från vardagsrummet når du även lägenhetens mysiga balkong med eftermiddag/kvällssol. Berghaga är en välskött förening med långsiktiga planer för att förbättra boendemiljön. I avgiften inkluderas uppvärmning, vatten, kabeltv och bredband, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri tillvaro. Omgiven av lugnande grönska och charmiga fastigheter erbjuder Källhagsgatan en perfekt balans mellan stadsliv och naturnära miljö. Matbutiker och busshållplatser finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagslogistiken till en lek. Upplev det bästa av Haga i denna fantastiska bostad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Klyvargatan 5, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
Klyvargatan 5, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Klyvargatan 5, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Klyvargatan 5

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 495 000 kr
94 m²
3 rum
vån 3
4 069 kr/mån
37 181 kr/m²

På Klyvargatan 5 välkomnas du in i denna sociala lägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 94 välplanerade kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En stilren bostad vars planlösning är optimalt uttänkt för att lägenheten ska kännas större. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora, inglasade och mysiga balkongen med Mälarutsikt som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds trätrall, många soltimmar och gott om plats för soffgrupp eller matplats. Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo granne med Mälaren, där du hittar bland annat förskola, matbutik, bra kommunikationer, caféer och badsjö. Här bor du med Mälaren ett stenkast från lägenheten och Steam Hotel en promenad bort. Här har du även närhet till centralstation och behagligt avstånd till centrum med dess fulla utbud. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö! Bostadsrättsföreningen är stabil med låg belåningsgrad och låga avgifter och här är du bland annat garanterad en parkeringsplats. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nybyggevägen 30, Hammarby Stadshage, Västerås kommun

Nybyggevägen 30

Villa
Hammarby Stadshage, Västerås kommun
3 995 000 kr
68 + 68 m²
5 rum
600 m² tomt

Hör av dig till ansvarig mäklare - Max Hjertqvist för visning! Välkommen till ditt drömhem på Nybyggevägen 30, en fantastisk 1-plans villa med källare på totalt 136 kvm boendeyta som utstrålar stil, komfort och omtanke. Detta är inte bara ett hus, det är en upplevelse av harmoni och elegans. Från det ögonblick du kliver in i detta pärla av ett hem, kommer du att bli överväldigad av det omsorgsfulla arbete som har lagts ner i varje hörn. Det strålande köket från Kvik är en mästarklass i exklusiva materialval och moderna vitvaror från Siemens och Neff. Här har man verkligen satt guldkant på vardagen. Köket inkluderar en separat matplats med vackra fönster som släpper in det naturliga ljuset och skapar en underbar atmosfär. Stig in i det ljust och vackert inredda vardagsrummet med fiskbensparkettgolv som ger en unik karaktär till ditt nya hem. Här kan du njuta av varma kvällar med familj och vänner eller bara koppla av i lugn och ro. Under de senaste åren har huset genomgått en omfattande renovering som lämnar inget att önska. Varje detalj är i toppskick, vilket ger dig en känsla av omsorg och kvalitet. På övervåningen finns två rogivande sovrum med gott om förvaring, perfekt för en familj som värdesätter komfort och rymd. Här finns gott om plats för dubbelsängar och en gästtoalett för extra bekvämlighet. Källarplanet är inget mindre än en oas. Ett helt topprenoverat badrum i hotellstandard erbjuder en dubbeldusch som ger en riktig spakänsla. Ett stort sovrum med en hel garderobsvägg ger gott om utrymme och komfort. Här finns även en praktisk tvättstuga och en imponerande mat/vinkällare för entusiasten. Med gott om förvaringsutrymme i källaren har du plats för allt du behöver. Tomten är en trädgårdsdröm som nyligen har blivit uppdaterad med två stora altaner, varav en är under en pergola - perfekt för grillkvällar och umgänge med familj och vänner. Trädgården är som tagen ur en saga med sina fruktträd, blommor och rosenbuskar. Odlingslådor ger dig möjlighet att odla dina egna godsaker. Här finns även ett isolerat varmgarage, som totalrenoverades 2021 och har en fjärrstyrd garagedörr, vilket gör ditt liv ännu enklare och bekvämare. Detta är hemmet där varje detalj har tänkts igenom och skapat en plats som är lika funktionell som den är vacker. Området är lugnt och barnvänligt med närhet till mataffärer, skolor och kommunikationer. Huset har även fiber via stadsnätet, vilket innebär snabb och pålitlig uppkoppling. Slutligen, detta är inte bara ett hus, det är en livsstil. En möjlighet att skapa minnen och njuta av livets alla skatter. VÄLKOMMEN HEM!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 19