SkandiaMäklarna Västerås

SkandiaMäklarna Västerås

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Färnebogatan 4A, Skiljebo, Västerås kommun
  • Ons 29 maj kl 18:00
Färnebogatan 4A, Skiljebo, Västerås kommun, bild 2
Färnebogatan 4A, Skiljebo, Västerås kommun, bild 3

Färnebogatan 4A

Lägenhet
Skiljebo, Västerås kommun
1 095 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
2 887 kr/mån
20 660 kr/m²

Denna tvårummare är en perfekt kombination av stil och modernitet, belägen på våning 3 utan insyn. Badrummet är helkaklat med duschvägg, tvättmaskin, handdukstork, kommod och wc. Köket är en kulinarisk plats med bra förvaring och plats för en matgrupp intill fönstret, perfekt för ljusa och luftiga måltider. Vardagsrummet är själva hjärtat av hemmet - en plats för både avkoppling och social samvaro. Den direkta utgången till balkongen skapar en naturlig förlängning av ditt vardagsrum. Balkongen själv erbjuder en fridfull utsikt över innergården och blir den ultimata platsen för sommarkvällar. Sovrummet välkomnar med generös plats för en dubbelsäng. Smart förvaring bakom skjutdörrar i hallen. Färnebogatan 4A erbjuder inte bara en fantastisk bostad, utan också närhet till allt du behöver. Med mataffär, apotek, skola, förskola och sjukhus runt hörnet får du en bekväm vardag. Dessutom ger det närliggande skogsområdet en avkopplande oas för naturälskare. Välkommen till din nya adress, där trygghet och bekvämlighet möts på bästa sätt!

  • Premium
  • Balkong
Lovisebergsvägen 2B, Centralt / Karlsdal, Västerås kommun
  • Mån 3 jun kl 17:30

Lovisebergsvägen 2B

Lägenhet
Centralt / Karlsdal, Västerås kommun
1 195 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4
4 025 kr/mån
23 900 kr/m²

Med ett högt och avskilt läge finner ni denna tvårummare i toppskick alldeles intill Cityringen! Här har man med känsla och stil renoverat kök, badrum och samtliga ytskikt i lägenheten. Köket är i öppen planlösning till vardagsrummet vilket bidrar till trevliga sociala ytor. Vidare finns ett helkaklat badrum utrustad med tvättmaskin, ett rogivande sovrum med praktisk förvaring samt en härlig loft-balkong med bästa läge i slutet av loftgången med kvällssol. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Belägen i en välskött förening med attraktivt läge bara ett stenkast från Västerås city och gångavstånd till matbutik, centralstationen, Mälaren och kommunikationer. Till lägenheten hör ett rymligt förråd som finns praktiskt beläget på samma våningsplan, parkering finns ledigt och hiss finns i huset. Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lillhamragatan 14A, Lillhamra, Västerås kommun
  • Lör 1 jun kl 16:30
Lillhamragatan 14A, Lillhamra, Västerås kommun, bild 2
Lillhamragatan 14A, Lillhamra, Västerås kommun, bild 3

Lillhamragatan 14A

Radhus
Lillhamra, Västerås kommun
5 650 000 kr
139 + 33 m²
6 rum
347 m² tomt

Välkommen till Lillhamragatan 14A. Detta fantastiska kedjehus, uppfört med omsorg och precision år 2018, bjuder på en modern livsstil i en avkopplande miljö. Med en imponerande boarea på 139 kvm erbjuder detta gavelläge en optimal planlösning som passar både familjer och par som värdesätter rymd och ljus. Det generösa garaget med direkt ingång till huset via groventrén ger en praktisk och bekväm vardag. Du möts av fräscha ytskikt och en välkomnande atmosfär så snart du kliver in. Här finns tre rymliga sovrum, men det finns även möjlighet att omvandla den befintliga klädkammaren till en fjärde sovplats om så önskas. Med två moderna badrum och en praktisk tvättstuga/groventré finns alla bekvämligheter du kan önska dig. Utanför väntar en charmig tomt med grönskande gräsmatta och välskötta häckar, perfekt för sommarens lekar och grillkvällar. Området är barnvänligt med närhet till flera skolor och förskolor, vilket ger en trygg och bekväm tillvaro för hela familjen. Missa inte chansen att få kalla detta fantastiska hus för ditt hem! Kontakta oss redan idag för att boka en visning och upplev allt som Lillhamragatan 14A har att erbjuda. Välkommen hem.

  • Premium
Nedersta 2A, Hedensberg, Västerås kommun
Nedersta 2A, Hedensberg, Västerås kommun, bild 2
Nedersta 2A, Hedensberg, Västerås kommun, bild 3

Nedersta 2A

Tomt
Hedensberg, Västerås kommun
850 000 kr
1 702 m² tomt

För den som söker ett vackert och attraktivt läge är trivsamma och fridfulla Hedensberg ett perfekt område. Här erbjuds ni möjligheten att förverkliga era byggdrömmar ca 15 min från Västerås centrum. I tomtens omgivning finns fina skogar och öppna landskap och är perfekt för er som söker en tomt på landet men ändå nära city. Ring för visning!

  • Premium
Attersta 1B, Hedensberg, Västerås kommun
Attersta 1B, Hedensberg, Västerås kommun, bild 2
Attersta 1B, Hedensberg, Västerås kommun, bild 3

Attersta 1B

Tomt
Hedensberg, Västerås kommun
850 000 kr
2 772 m² tomt

För den som söker ett vackert och attraktivt läge är trivsamma och fridfulla Hedensberg ett perfekt område. Här erbjuds ni möjligheten att förverkliga era byggdrömmar ca 15 min från Västerås centrum. I tomtens omgivning finns fina skogar och öppna landskap och är perfekt för er som söker en tomt på landet men ändå nära city. Ring för visning!

  • Premium
Sandgärdsgatan 26, Sandgärdet, Västerås kommun
  • Lör 1 jun kl 11:00
Sandgärdsgatan 26, Sandgärdet, Västerås kommun, bild 2
Sandgärdsgatan 26, Sandgärdet, Västerås kommun, bild 3

Sandgärdsgatan 26

Radhus
Sandgärdet, Västerås kommun
4 195 000 kr
135 + 91 m²
6 rum
441 m² tomt

Varmt välkommen till Sandgärdsgatan 26 och detta inbjudande radhus med gaveltomt som är i fint skick och går utmärkt att flytta in i som det är. Att skapa ett fint hem är en sak, att skapa en hem som man verkligen trivs i är något helt annat. Här har man verkligen lyckats med det senare. Det första som möter dig i huset är en trevlig hall med hathylla och goda avhängningsmöjligheter följt av ett socialt och öppet kök. Längre in finns en gästtoalett och ett rymligt och öppet vardagsrum med generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och gott om plats för soffgrupp och matgrupp. På övervåningen finner du tre av bostadens sovrum och det stora och fräscha badrummet med toalett, dusch, stort badkar och kommod. Källarvåningen är inredd med oorganiskt material som möjliggör en boendemiljö i källaren utan risk för mögel och används idag som gillestuga med gott om plats för umgänge med familj och vänner. Här finns även bostadens fjärde sovrum, perfekt för tonåringen. Isolerad oinredd vind med trägolv, fönster och belysning, används idag som förvaring men kan med fördel göras om till loft med boyta. Huset står på en trevlig och barnvänlig gaveltomt där du kan släppa både barn och dina gröna fingrar fria. Tomten är 441 kvadratmeter stor och har fruktträd så som körsbär och äpple, rymliga gräsytor och en vacker häck som skyddar mot insyn. På balkongen med markis och uteplatsen med trätall i sydvästläge kan du njuta av eftermiddags- och kvällssolen med gott sällskap. På Sandsgärdsgatan 26 bor du i attraktiva och barnvänliga kvarter med förskolor och skolor i området. En cykeltur bort till Västerås City. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun
  • Mån 27 maj kl 18:00
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun, bild 2
Källhagsgatan 2B, Haga, Västerås kommun, bild 3

Källhagsgatan 2B

Lägenhet
Haga, Västerås kommun
1 095 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
6 219 kr/mån
19 730 kr/m²

Välkommen till Haga och denna underbara hörnlägenhet med fönster i flera väderstreck. En oemotståndlig tvårummare om 55 kvm väntar på dig, elegant belägen på Källhagsgatan 2B. Denna fantastiska gavellägenhet utstrålar stil och elegans med välplanerade utrymmen och smarta förvaringslösningar. Den förstklassiga lägenheten bjuder på en imponerande planlösning med ljusa och luftiga rum som skapar en trivsam atmosfär. Köket är en dröm för matlagning med generösa arbetsytor och en inbjudande köksö, perfekt för både vardagliga måltider och middagsbjudningar med vänner och familj. Badrummet är smakfullt renoverat och erbjuder moderna bekvämligheter, inklusive toalett, dusch, stilrent handfat och tvättmaskin. Vardagsrummet är rymligt och välkomnande med sina ljusa väggar och vackra ekparkettgolv, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Från vardagsrummet når du även lägenhetens mysiga balkong med eftermiddag/kvällssol. Berghaga är en välskött förening med långsiktiga planer för att förbättra boendemiljön. I avgiften inkluderas uppvärmning, vatten, kabeltv och bredband, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri tillvaro. Omgiven av lugnande grönska och charmiga fastigheter erbjuder Källhagsgatan en perfekt balans mellan stadsliv och naturnära miljö. Matbutiker och busshållplatser finns inom bekvämt avstånd, vilket gör vardagslogistiken till en lek. Upplev det bästa av Haga i denna fantastiska bostad. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Statyvägen 20, Eriksborg, Västerås kommun
  • Sön 26 maj kl 11:00
Statyvägen 20, Eriksborg, Västerås kommun, bild 2
Statyvägen 20, Eriksborg, Västerås kommun, bild 3

Statyvägen 20

Villa
Eriksborg, Västerås kommun
3 195 000 kr
134 + 43 m²
5 rum
807 m² tomt

Upptäck det perfekta hemmet för barnfamiljen! Belägen i ett populärt område nära Erikslunds handelsområde, erbjuder denna välplanerade villa en fantastisk kombination av bekvämlighet och livsstil. Med ett hörnläge och en genomtänkt planlösning är detta hem idealiskt för den som söker ett praktiskt och funktionellt boende. Tomten är omsorgsfullt utformad med grönska och en lugnande fiskdamm, perfekt för avkoppling. Boendet sträcker sig över 134 kvadratmeter, med ett generöst garage och förråd för extra förvaring. Inne i huset välkomnas du av smarta och öppna ytor som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Med 3-4 mysiga sovrum finns gott om plats för familjen att trivas. Det välutrustade köket med matplats är perfekt för måltider och umgänge, med en bekväm utgång till det inglasade uterummet där du kan njuta av naturen året runt. Här finns även två rymliga badrum och en praktisk tvättstuga för extra bekvämlighet. I det omgivande området finns ett brett utbud av lekplatser och skolor, perfekt för barnen att utforska och lära sig. Med närhet till Erikslunds handelsområde är bekvämligheten aldrig långt borta. Välkommen på visning, välkommen hem!

  • Premium
Björntrådsvägen 11, Skälby, Västerås kommun
  • Mån 27 maj kl 17:00

Björntrådsvägen 11

Villa
Skälby, Västerås kommun
3 795 000 kr
132 m²
4 rum
598 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Björntrådsvägen 11 - en pärla på Skälby där ett omsorgsfullt underhåll har omvandlat denna villa till ett sant paradis! Stig in i detta fantastiska 1-planshus på 132 kvm och du kommer genast känna dig hemma. Här väntar en unik kombination av modern elegans och mysig charm, tack vare de genomgående renoveringarna som har satt en ny standard för bekväm och lyxig boendestandard. De senaste årens omsorgsfulla renoveringar har verkligen gett huset ett fräscht och modernt utseende. Nya ytskikt, vackra golv och uppgraderade badrum är bara några av de fantastiska förbättringar som har genomförts. Här finns inget utrymme för kompromisser, varje detalj har noga utformats för att skapa den perfekta atmosfären för ditt nya liv. Även större renoveringar såsom nytt tak, ny elcentral och nya fönster och dörrar har gjort de senaste åren. En av pärlorna i detta hem är det inglasade uterummet, som ger dig möjligheten att njuta av naturen och vackra vyer utan att störas av väder och vind. Slå dig ner i detta underbara utrymme, inrett med kärlek och omsorg, och låt dina sinnen roas av omgivningens skönhet. Stig ut från uterummet och du möts av den soliga altanen, komplett med en bekväm markis som ger svalka under sommarens varma dagar. Här har du gott om plats för en loungegrupp där du kan bjuda in vänner och familj för oförglömliga stunder av samvaro och skratt. Vad sägs om att grilla upp något läckert på grillen medan solen sakta sänker sig i horisonten? Inuti huset finner du den optimala planlösningen som erbjuder tre generösa sovrum (möjlighet till fyra), vilket ger dig gott om utrymme för hela familjen. De två badrummen är stilfullt utformade med moderna bekvämligheter och en touch av lyx för att ge dig en avkopplande spastämning. Köket är designat med mörka färger på luckorna samt vitt kakel och har generöst med förvaringsutrymme, full maskinell utrustning och plats för matbord. Praktiskt beläget i anslutning till köket finner du tvättstugan och det bekväma garaget, där du kan parkera din bil och skyddas från väder och vind. Allt är genomtänkt för att göra din vardag så smidig och bekväm som möjligt. Avslutningsvis erbjuder huset en underbar gräsyta som erbjuder gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete eller kanske en mysig picknick med familjen. Här har du verkligen möjligheten att skapa minnen för livet och utforma din alldeles egna gröna oas. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem där modern bekvämlighet möter harmoniskt lugn och där oändliga möjligheter väntar på att upptäckas. Här bor du även med närhet till Erikslund Shopping Center samt förskolor/skolor. VÄLKOMMEN HEM!

  • Plus
  • Uteplats
Barkarö Eriksbo 12, Barkarö, Västerås kommun

Barkarö Eriksbo 12

Villa
Barkarö, Västerås kommun
6 495 000 kr
174 m²
6 rum
2 881 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem på Barkarö Eriksbo 12 - det perfekta nybyggda enplanshuset som kombinerar modern komfort med närheten till naturen i ett populärt område. Denna fastighet har allt du kan önska dig och mer. Naturälskares paradis: Barkarö Eriksbo 12 är inbäddat i en naturskön omgivning som kommer att förtrolla dig från första ögonblicket. Här kan du njuta av tystnaden och friden samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Exklusiva materialval: Det här hemmet är utformat med tanke på de allra bästa materialen. Du kommer att älska de helkaklade badrummen som ger en känsla av lyx och elegans. Innerväggarna är utrustade med osb, vilket ger gedigen känsla och möjlighet att skruva upp saker på väggen utan plugg. Dessutom kommer du att gå på ett exklusivt parkettgolv som omedelbart ger en känsla av värme och komfort till hela huset. Smart planlösning: Det är inte bara materialvalen som imponerar, utan även den smarta planlösningen. Med fyra rymliga sovrum har du gott om plats för familj och gäster. Det här är ett hem där varje kvadratmeter är genomtänkt och användbar, vilket ger dig en bekväm och funktionell vardag. På fastigheten finns även carport och förråd. Fiberanslutning: Barkarö Eriksbo 12 är utrustat med fiberanslutning, så du kan njuta av snabb och pålitlig internetuppkoppling och ha möjlighet att arbeta hemifrån eller streama dina favoritfilmer utan problem. Slutligen, friköpt tomt ger dig full äganderätt och frihet att utforma trädgården precis som du vill ha den. Så missa inte chansen att äga detta fantastiska enplanshus på Barkarö Eriksbo 12. Här får du det bästa av både natur och modern bekvämlighet, och du kommer att vara stolt över att kalla det här huset ditt hem. Kontakta mäklaren redan idag för att ha få veta mer.

Gruffets holme 34, Gruffets holme, Västerås kommun

Gruffets holme 34

Fritidshus
Gruffets holme, Västerås kommun
2 195 000 kr
58 m²
3 rum
1 118 m² tomt

Välkommen till Gruffets holme 34, ditt drömboende vid sjön Freden! Stig in i ett renoverat paradis där varje yta bär prägeln av omsorg och modernitet. Med nyligen uppdaterade badrum och kök, inget har lämnats åt slumpen när det kommer till komfort och stil. Njut av vidsträckta vyer över den glittrande Freden som är en del av Mälaren från din egen fristad. Detta fritt belägna hus erbjuder en idyllisk utsikt som förändras med årstiderna, alltid lika fantastisk. Fiberanslutningen säkerställer att du alltid är uppkopplad och redo att hantera dina digitala behov, medan den mysiga braskaminen skapar en atmosfär av värme och hemtrevnad under kyliga kvällar. Ta emot solen från din generösa altan i sydvästläge, perfekt för avkoppling eller att umgås med nära och kära. Gästhuset med elanslutning erbjuder extra utrymme för gäster eller hobbyaktiviteter, medan de nya fönstren i både huvudhus och gästhus ger en ljus och luftig känsla. Det är 200m till den gemensamma privata badplatsen med sandstrand. Möjlighet till båtplats (separat kö) ger dig en enkel access med båt till Borgåsund, Strömsholm och vidare ut i Mälaren. Denna pärla på Gruffets holme ger dig inte bara ett hem, utan också en livsstil. Vill du på sikt bygga ut eller har andra planer kan du dra nytta av den generösa byggrätten om 150 kvm byggyta i 1,5 plan. Välkommen hem till Gruffets holme 34!

Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Mån 27 maj kl 17:30
Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Genuagatan 2, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Genuagatan 2

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 695 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3
5 122 kr/mån
36 918 kr/m²

Här välkomnas ni till en modern och trivsam trerummare med närhet till Mälaren och fantastisk utsikt från den inglasade balkongen! Denna lägenhet präglas av härligt ljusinsläpp, öppna sociala ytor, smart planerad planlösning och genomgående hög standard. Köket är smakfullt och har plats för matgrupp och badrummet är rymligt, helkaklat och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns två rogivande sovrum, ljust vardagsrum samt en härlig inglasad balkong i ostört insynsskyddat läge och fantastisk utsikt över grönområde samt ner mot Mälaren. Här bor ni i en välskött förening i ett av Västerås mest attraktiva områden, Öster Mälarstrand, med härliga promenadstråk längs Mälaren och med Västerås härligaste sommarliv med bryggor, båtliv och restauranger inom några minuters gång. På bekvämt promenadavstånd har ni även Västerås city och Centralstationen. Det här är ett boende att längta hem till! Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Capellansgården 3, Lillhärad, Västerås kommun
  • Tis 28 maj kl 17:00

Capellansgården 3

Övrigt
Lillhärad, Västerås kommun
2 750 000 kr
740 m²
1 200 m² tomt

Capellansgården, ett möbelhantverk med lång historia bakom sig, är nu redo att välkomna en ny ägare. En sällan skådad möjlighet att förvärva en charmig och gedigen fastighet med ett idylliskt läge mitt i lugnet på landet men endast ca 10 minuter in till Erikslund shoppingområde. Fastigheten har en totalyta om ca 740 kvadratmeter som är fördelad över lager, produktionsyta samt bostadsdel i en och samma byggnad. Perfekt för dig som är ute efter stora ytor för att bedriva mindre verksamhet och med möjligheten att även bo. Kontakta gärna ansvarig fastighetsmäklare vid funderingar samt bokning av visning! Välkommen hem.

  • Plus
Katrinelundsvägen 8B, Centrum / Karlsdal, Västerås kommun
Katrinelundsvägen 8B, Centrum / Karlsdal, Västerås kommun, bild 2
Katrinelundsvägen 8B, Centrum / Karlsdal, Västerås kommun, bild 3

Katrinelundsvägen 8B

Radhus
Centrum / Karlsdal, Västerås kommun
4 495 000 kr
122 m²
5 rum
135 m² tomt

VÄLKOMMEN HEM! Detta fantastiska radhus erbjuder en oöverträffad kombination av rymlighet, bekvämlighet och ett unikt centralt läge för denna typ av objekt. Med sina 122 kvadratmeter fördelat över två våningar är det boendet som många drömmer om. Det som verkligen skiljer detta radhus från mängden är den friköpta tomten i det sällsynta centrala läget. Det borde verkligen göra detta objekt till en investering för framtiden. Radhuset är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med endast sex liknande objekt på samma gata som sålts sedan 2015, understryker detta den exklusiva och efterfrågade charmen hos detta område. Den enorma populariteten bland både familjer och äldre är en indikation på att detta är platsen där man vill bo. Läget erbjuder närhet till allt som behövs för en bekväm livsstil. Från shopping och restauranger till skolor och rekreationsområden, här finns allt du behöver inom räckhåll. På baksidan av radhuset kan du njuta av det nybyggda trädäcket om hela 30kvm, som vetter ut mot grönområdet i det ultimata söderläget. Trädäcket blir drömmen för alla sommarkvällar, perfekt för grillkvällar med familj och vänner eller för att bara koppla av och njuta av solen i lugn och ro. Missa inte chansen att äga detta exceptionella radhus i ett av stadens mest eftertraktade områden där du nu har möjlighet att äga ett av dem mest sällsynta boenden som staden har att erbjuda! Varmt välkommen att uppleva ditt nästa drömboende!! Kontakta mig idag för att boka din visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kabelgatan 2C, 72336 Västerås, Malmaberg/Sandgärdet, Västerås kommun
  • Tor 30 maj kl 17:30
Kabelgatan 2C, 72336 Västerås, Malmaberg/Sandgärdet, Västerås kommun, bild 2
Kabelgatan 2C, 72336 Västerås, Malmaberg/Sandgärdet, Västerås kommun, bild 3

Kabelgatan 2C, 72336 Västerås

Lägenhet
Malmaberg/Sandgärdet, Västerås kommun
1 995 000 kr
91 m²
4 rum
vån 2/2
5 284 kr/mån
21 923 kr/m²

Välkommen till denna underbara fyrarummare med gavelläge om hela 91 m², belägen i hjärtat av Sandgärdet. Bostaden erbjuder markiser till alla fönster förutom köket där det är morgonsol. Elegant kök och fräscht badrum från 2015: Njut av ett stilrent kök från 2015, komplett med vita köksluckor, en köksbänk i stilren laminat och vitt fasat kakel ovan. Badrummet från samma år är helkaklat, stilrent och komplett med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt vardagsrum och solig balkong: Slappna av och umgås i det rymliga vardagsrummet som erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning, här med ljusinsläpp från två väderstreck tack vare gavelläget. Här finns även utgången till den soliga balkongen där ni får sol från tidig lunch till sen kväll, perfekt för att njuta av långa sommarkvällar med en kopp kaffe eller ett glas vin. Perfekt för familjen: Med tre generösa sovrum erbjuder denna lägenhet den perfekta bostaden för både den lilla och den lite större familjen. Närhet till allt du behöver: Njut av närheten till flera restauranger, matbutiker, E18 och kommunikationsmöjligheter, vilket ger dig en bekväm och enkel vardag. Med endast ca 10 minuters cykeltur når du centrum, vilket gör det till ett perfekt läge för både arbete och fritidsaktiviteter. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer till på plats. Kontakta oss redan idag för att boka din visning och låt oss visa dig varför detta är ditt nästa drömhem!

  • Premium
  • Balkong
Bärsta 1, Kolbäck, Hallstahammars kommun

Bärsta 1

Gård/Skog
Kolbäck, Hallstahammars kommun
4 995 000 kr
140 m²
6 rum
5,3 ha tomt

Hästgård / lantbruksfastighet belägen strax utanför Kolbäck i naturskön omgivning med skog och vackra vyer mot hagar och åkrar. Från vardagsrummet kan du helhjärtat följa naturens växlingar under hela året. Det är lätt att lära känna harens, rådjurens och fåglarnas regelbundna vanor och revir och den egna huskattens jakt. Gård med en yta på 5,2 hektar mark, där drömmen om ett lantliv blir verklighet. Här erbjuds en bostadsbyggnad på 140 kvadratmeter boarea, 6 rum och kök fördelat på två våningar och med anor från 1840-talet. Stall med fyra hästboxar, sadelkammare, magasin och höförråd. I direkt anslutning till stallet finns paddock 20x40 meter och flertalet hagar samt lösdrift för fyra hästar. Vidare finns en separat ladugård med möjlighet till djurhållning av bland annat får för den som önskar. I samma byggnad ryms ett mindre garage, verkstad och flera förrådsutrymmen. 2022 uppfördes ett nytt och större garage / magasin som har plats för traktor och maskiner. Perfekt för den motorintresserade. Här på gården kan du skapa ditt självhushåll med möjlighet för både djurhållning och odling av mat. Egendomen är utrustad med jordvärme och taken på alla byggnader är omlagda 2020. Trädgården runt bostadsbyggnaden erbjuder den perfekta platsen för utomhusaktiviteter, grillkvällar och avkoppling under soliga dagar. Bärsta 1 ligger endast några minuter från centrala Kolbäck och 20 minuter från Västerås. Dessutom snabb access till E18. En kort promenad från bostaden hämtar skolskjutsen upp barnen på morgonen. Många fina ridvägar i direkt anslutning av gården och utan att behöva korsa större vägar samt ridavstånd till två ridhus. En kort bilfärd från gården finns vackra Strömsholm med slott, välkänt djursjukhus och stort ridcenter. VÄLKOMMEN HEM.

  • Uteplats
Jordgubbsvägen Södra Källtorp 5 hus 11, Södra Källtorp, Västerås kommun

Jordgubbsvägen Södra Källtorp 5 hus 11

Radhus
Södra Källtorp, Västerås kommun
4 495 000 kr
122 + 6,6 m²
6 rum

Södra Källtorp 5 består av 11 stycken nya friköpta radhus som kantar naturmarken i norr och gatan i söder. Radhusen är uppdelade i två huvudplan med bottenplanet kopplat till den egna tomten med uteplats och bilparkering, samt ett extra tredje plan som kopplar till en takterrass. Bostadsmiljön syftar till att vara i framkant avseende hållbarhet, både ekologisk, socialt och ekonomiskt. Den gestaltade miljön är en kombination av småskalig stadsmässighet eller by-karaktär och naturorienterad design. Lekmiljöer för barnen finns i trygg närhet till bostaden som del av naturen. En koja i eller vid tallen, en fallen trädstam eller den stora stenen blir till element i samtiden. Byggnaderna spänner mellan natur och gata och låter detta även påverka insidan. Mot naturen möter vardagsrummet en södervänd bergskant på distans. Denna bergskant omfamnas och blir ett talande tema då det bildas ett rum som delvis upplöser gränsen mellan inne och ute vilket förstärks genom extra höga glaspartier som går enda ned till golvet. En möjlighet som sällan dyker upp med dessa exklusiva radhus med äganderätt vilket gör detta till en ekonomisk vinnare med en låg driftskostnad som skapar en låg boendekostnad.

  • Nyproduktion
Jordgubbsvägen Södra Källtorp 5 hus 8, Södra Källtorp, Västerås kommun

Jordgubbsvägen Södra Källtorp 5 hus 8

Radhus
Södra Källtorp, Västerås kommun
4 495 000 kr
122 + 6,6 m²
6 rum

Södra Källtorp 5 består av 11 stycken nya friköpta radhus som kantar naturmarken i norr och gatan i söder. Radhusen är uppdelade i två huvudplan med bottenplanet kopplat till den egna tomten med uteplats och bilparkering, samt ett extra tredje plan som kopplar till en takterrass. Bostadsmiljön syftar till att vara i framkant avseende hållbarhet, både ekologisk, socialt och ekonomiskt. Den gestaltade miljön är en kombination av småskalig stadsmässighet eller by-karaktär och naturorienterad design. Lekmiljöer för barnen finns i trygg närhet till bostaden som del av naturen. En koja i eller vid tallen, en fallen trädstam eller den stora stenen blir till element i samtiden. Byggnaderna spänner mellan natur och gata och låter detta även påverka insidan. Mot naturen möter vardagsrummet en södervänd bergskant på distans. Denna bergskant omfamnas och blir ett talande tema då det bildas ett rum som delvis upplöser gränsen mellan inne och ute vilket förstärks genom extra höga glaspartier som går enda ned till golvet. En möjlighet som sällan dyker upp med dessa exklusiva radhus med äganderätt vilket gör detta till en ekonomisk vinnare med en låg driftskostnad som skapar en låg boendekostnad.

  • Nyproduktion
Jordgubbsvägen Södra Källtorp 5 hus 6, Södra Källtorp, Västerås kommun

Jordgubbsvägen Södra Källtorp 5 hus 6

Radhus
Södra Källtorp, Västerås kommun
3 995 000 kr
122 + 6,6 m²
6 rum

Södra Källtorp 5 består av 11 stycken nya friköpta radhus som kantar naturmarken i norr och gatan i söder. Radhusen är uppdelade i två huvudplan med bottenplanet kopplat till den egna tomten med uteplats och bilparkering, samt ett extra tredje plan som kopplar till en takterrass. Bostadsmiljön syftar till att vara i framkant avseende hållbarhet, både ekologisk, socialt och ekonomiskt. Den gestaltade miljön är en kombination av småskalig stadsmässighet eller by-karaktär och naturorienterad design. Lekmiljöer för barnen finns i trygg närhet till bostaden som del av naturen. En koja i eller vid tallen, en fallen trädstam eller den stora stenen blir till element i samtiden. Byggnaderna spänner mellan natur och gata och låter detta även påverka insidan. Mot naturen möter vardagsrummet en södervänd bergskant på distans. Denna bergskant omfamnas och blir ett talande tema då det bildas ett rum som delvis upplöser gränsen mellan inne och ute vilket förstärks genom extra höga glaspartier som går enda ned till golvet. En möjlighet som sällan dyker upp med dessa exklusiva radhus med äganderätt vilket gör detta till en ekonomisk vinnare med en låg driftskostnad som skapar en låg boendekostnad.

  • Nyproduktion
Jordgubbsvägen Södra Källtorp 5 hus 10, Södra Källtorp, Västerås kommun

Jordgubbsvägen Södra Källtorp 5 hus 10

Radhus
Södra Källtorp, Västerås kommun
3 995 000 kr
122 + 6,6 m²
6 rum

Södra Källtorp 5 består av 11 stycken nya friköpta radhus som kantar naturmarken i norr och gatan i söder. Radhusen är uppdelade i två huvudplan med bottenplanet kopplat till den egna tomten med uteplats och bilparkering, samt ett extra tredje plan som kopplar till en takterrass. Bostadsmiljön syftar till att vara i framkant avseende hållbarhet, både ekologisk, socialt och ekonomiskt. Den gestaltade miljön är en kombination av småskalig stadsmässighet eller by-karaktär och naturorienterad design. Lekmiljöer för barnen finns i trygg närhet till bostaden som del av naturen. En koja i eller vid tallen, en fallen trädstam eller den stora stenen blir till element i samtiden. Byggnaderna spänner mellan natur och gata och låter detta även påverka insidan. Mot naturen möter vardagsrummet en södervänd bergskant på distans. Denna bergskant omfamnas och blir ett talande tema då det bildas ett rum som delvis upplöser gränsen mellan inne och ute vilket förstärks genom extra höga glaspartier som går enda ned till golvet. En möjlighet som sällan dyker upp med dessa exklusiva radhus med äganderätt vilket gör detta till en ekonomisk vinnare med en låg driftskostnad som skapar en låg boendekostnad.

  • Nyproduktion
Jordgubbsvägen Södra Källtorp 5 hus 2, Södra Källtorp, Västerås kommun

Jordgubbsvägen Södra Källtorp 5 hus 2

Radhus
Södra Källtorp, Västerås kommun
3 995 000 kr
122 + 6,6 m²
6 rum

Södra Källtorp 5 består av 11 stycken nya friköpta radhus som kantar naturmarken i norr och gatan i söder. Radhusen är uppdelade i två huvudplan med bottenplanet kopplat till den egna tomten med uteplats och bilparkering, samt ett extra tredje plan som kopplar till en takterrass. Bostadsmiljön syftar till att vara i framkant avseende hållbarhet, både ekologisk, socialt och ekonomiskt. Den gestaltade miljön är en kombination av småskalig stadsmässighet eller by-karaktär och naturorienterad design. Lekmiljöer för barnen finns i trygg närhet till bostaden som del av naturen. En koja i eller vid tallen, en fallen trädstam eller den stora stenen blir till element i samtiden. Byggnaderna spänner mellan natur och gata och låter detta även påverka insidan. Mot naturen möter vardagsrummet en södervänd bergskant på distans. Denna bergskant omfamnas och blir ett talande tema då det bildas ett rum som delvis upplöser gränsen mellan inne och ute vilket förstärks genom extra höga glaspartier som går enda ned till golvet. En möjlighet som sällan dyker upp med dessa exklusiva radhus med äganderätt vilket gör detta till en ekonomisk vinnare med en låg driftskostnad som skapar en låg boendekostnad.

  • Nyproduktion
Bomansgatan 24D, Kristiansborg, Västerås kommun

Bomansgatan 24D

Lägenhet
Kristiansborg, Västerås kommun
1 195 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 3
3 759 kr/mån
24 141 kr/m²

Välkommen till populära Kristiansborg och denna trivsamma gaveltvåa! Här finns ett ljust och härligt vardagsrum med utgång till balkong i ostört och soligt läge, stilrent kök med plats för matgrupp, rogivande sovrum med praktisk förvaring samt badrum med härligt ljusinsläpp. Här bor ni i en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter där både tv och bredband ingår. Läget på Kristiansborg är optimalt med gångavstånd till Västerås City, Mälardalens universitet, centralstationen, samt Rocklunda idrottsområde. Välkommen hem.

  • Balkong
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 27 maj kl 17:00
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 2
Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås, Gideonsberg, Västerås kommun, bild 3

Kungsljusgatan 11, 72224 Västerås

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun
1 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3
5 323 kr/mån
28 913 kr/m²

Stig in i detta exklusiva hem - en 3:a om 69 kvadratmeter på tredje våningen med en inbjudande inglasad balkong. Detta är en bostad som framhäver den perfekta balansen mellan modernitet och öppna ytor. Byggt 2020 och fortfarande i nyskick, välkomnar lägenheten dig med ljusa parkettgolv och generöst med naturligt ljus. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd, med stora fönster och smakfulla färgval som definierar varje rum. Här finner du ett stort master bedroom med generös förvaring i form av garderober längs ena väggen, ett extra sovrum perfekt som barnrum eller kontor, samt ett fräscht och rymligt badrum komplett med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Det stilrena köket smälter samman med det rymliga och sociala vardagsrummet, vilket gör detta hem perfekt för både vardag och underhållning. Dess strategiska läge sätter dig nära allt du behöver, med matbutiker, smidiga kommunikationer, city, natursköna promenadstråk och lekplatser inom bekvämt gångavstånd. Välkommen till ett hem där vardagen blir njutbar och din egen inglasade balkong blir en fristad för avkoppling och sociala stunder.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Klyvargatan 5, Öster Mälarstrand, Västerås kommun
  • Mån 27 maj kl 18:30
Klyvargatan 5, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 2
Klyvargatan 5, Öster Mälarstrand, Västerås kommun, bild 3

Klyvargatan 5

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
3 395 000 kr
94 m²
3 rum
vån 3
4 069 kr/mån
36 117 kr/m²

-Låg avgift enbart 4.069 kr -Garanterad parkering i garage (i samma hus) -Stor inglasad balkong med Mälarutsikt På Klyvargatan 5 välkomnas du in i denna sociala lägenhet där du inte behöver tänka på något annat än att trivas. Här bor du på 94 välplanerade kvadratmeter som fördelas på tre rum och kök. En stilren bostad vars planlösning är optimalt uttänkt för att lägenheten ska kännas större. Från vardagsrummet kan du kliva ut på den stora, inglasade och mysiga balkongen med Mälarutsikt som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling. Här erbjuds trätrall, många soltimmar och gott om plats för soffgrupp eller matplats. Lägenheten har ett optimalt läge för den som vill bo granne med Mälaren, där du hittar bland annat förskola, matbutik, bra kommunikationer, caféer och badsjö. Här bor du med Mälaren ett stenkast från lägenheten och Steam Hotel en promenad bort. Här har du även närhet till centralstation och behagligt avstånd till centrum med dess fulla utbud. Perfekt för dig med höga krav på din boendemiljö! Bostadsrättsföreningen är stabil med låg belåningsgrad och låga avgifter och här är du bland annat garanterad en parkeringsplats. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stora gatan 1A, Centrum / Östermalm, Västerås kommun

Stora gatan 1A

Lägenhet
Centrum / Östermalm, Västerås kommun
2 495 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/8
5 214 kr/mån
32 829 kr/m²

Med en väl genomtänkt planlösning finns det gott om utrymme att trivas på. Med en boyta på 76 kvadratmeter, fördelat på tre ljusa och luftiga rum, kök, badrum/tvätt och en praktisk walk-in closet som kan förvandlas till ett inspirerande kontor, erbjuder detta hem både komfort och funktionalitet. Njut av ljuset och lugnet på den inglasade balkongen, perfekt för att förlänga sommarnätterna och njuta av vackra vyer över den grönskande innergården. Tack vare det centrala läget på Österport har du allt du behöver inom bekvämt gångavstånd. Från restauranger och caféer till butiker och lekparker, här finns allt för en bekväm vardag med allt du behöver nära tillhands. Dessutom inkluderar föreningen triple play, vilket innebär att du får tillgång till både internet, TV och telefoni som ingår i avgiften! Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 60