Mäklare Ronny Nocera

Ronny Nocera

Om mig

Ronny är både mäklare och kontorschef. Hälften av sin arbetstid lägger han på mäkleriet och andra halvan på chefsjobbet. Det innebär att Ronny inte åtar sig lika många uppdrag som sina kollegor, men också att han är väldigt taggad i de uppdrag han har. Det som driver Ronny är att uppnå resultat och överträffa förväntningar, så att hans kunder både återkommer och rekommenderar honom till andra. Han älskar att göra affärer och skapa förtroende hos såväl säljare som köpare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungsljusgatan 13, Gideonsberg, Västerås kommun

Kungsljusgatan 13

Lägenhet
Gideonsberg, Västerås kommun

2 095 000 kr

69 m²

3 rum

4 945 kr/mån

30 362 kr/m²

Välkommen till Kungsljusgatan 13 på populära på Gideonsberg. Denna 3 rummare är inte bara en vanlig bostad, utan ett fantastiskt resultat av kreativa arkitekter. Detta triangulära flerfamiljshus är en fantastisk syn i sig och bjuder på en arkitektonisk innovation som kommer att imponera på dig och dina gäster. Den ovanliga formen i huset har möjliggjort skapandet av en enastående och originella planlösningar, vilket även återspeglas i denna bostad. Här möts du av ett ljust och öppet utrymme där varje hörn har utnyttjats till fullo. Den triangelformade balkongen i soligt västerläge bjuder på härliga stunder av avkoppling och njutning. Läget är optimalt för både stadsliv och pendling. Med endast en kort 8-9 minuters cykeltur när du city, där du kan ta del av allt vad Västerås har att erbjuda, från shopping och restauranger till kultur och nöjen. Dessutom har du en bekväm 2-3 minuters tillgång till E18, vilket ger dig en smidig och snabb anslutning till andra delar av regionen. Ljusets spel och trivsel är genomgående tema i denna bostad. Den vita laseringen av ekparketten ger rummet en känsla av rymd och elegans, samtidigt som det släpper in naturligt ljus och skapar en varm atmosfär. De generösa ljusinsläppen lyser upp varje hörn och låter dig njuta av en harmonisk atmosfär som genomsyrar hela bostaden. Här får du inte bara en bostad, utan en livsstil. En unik och modern design kombinerad med ett utmärkt läge gör Kungsljusgatan 13 till det perfekta valet för dig som söker något extraordinärt. Missa inte chansen att äga en sällsynt pärla på Gideonsberg. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka själv charmen och potentialen hos denna enastående bostad!

  • Hiss
Soldatgatan 48, Viksäng, Västerås kommun
  • Idag

Soldatgatan 48

Lägenhet
Viksäng, Västerås kommun

1 395 000 kr

78 m²

3 rum

3 902 kr/mån

17 885 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att förvärva en bostad med oändliga möjligheter att skapa ditt drömhem. Denna lägenhet består av tre rum och kök och är belägen i det eftertraktade och lugna området Viksäng, med närhet till Mälarparken och det vackra sjölivet på Öster Mälarstrand. Njut av en unik livsstil i en av Västerås mest populära bostadsrättsföreningar - en skuldfri förening som är välorganiserad och väl omhändertagen. Med en kort cykeltur på bara 9 minuter når du city där du kan upptäcka allt vad Västerås har att erbjuda. Denna lägenhet är i behov av renovering och du har möjlighet att forma bostaden precis som du vill ha den. Med fantasifulla idéer och en känsla för stil kan du skapa ett hem som speglar din personlighet och livsstil. Låt din kreativitet flöda och kom på visning för att uppleva potentialen och möjligheterna som denna lägenhet har att erbjuda. Här finns även en inre reperationsfond om 17 250 kr som kan användas till renoveringen. Tveka inte att boka in dig på visningen! Välkommen hem.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 2