Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Edsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Edsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Edsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Edsvägen 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 995 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 328 kr/mån
34 103 kr/m²

Nu säljs en mycket fint renoverad lägenhet som med fördel kan byggas om till en 3:a. Tack vare att lägenheten är belägen en halv trappa upp från markplan så slipper man direkt insyn och behöver dessutom inte gå mycket i trappor. Hela lägenheten har renoverats med fina parkettgolv av valnöt, ett helt nytt ombyggt kök, ny el/spotlights, fina innerdörrar, stambytt badrum med golvvärme, stort sovrum med förvaring samt vardagsrum som med fördel kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. Beläget i lugnt område med närhet till kommunikationer, parker och natur. Är du sugen på att sola eller grilla så finns en liten privat gård att nyttja strax utanför porten. Med en promenad på ca 5 min från bostaden når ni Huddinge station och Huddinge Centrum ligger bara runt hörnet. I kvarteret finns även det populära stenugnsbageriet Spröd. På gångavstånd nås även Trehörningen samt naturreservat.

  • Premium
Tegvägen 7, Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30

Tegvägen 7

Villa
Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
7 995 000 kr
68 + 68 m²
5 rum
587 m² tomt

VISNING söndag den 12 maj . Anmälan på mäklarens sida. Välkommen till denna fantastiska villa som har genomgått omfattande renoveringar som dränering, nytt tak, kök, badrum och tvättstuga. Villans sköna sociala ytor som erbjuder en total yta på cirka 136 kvadratmeter. Trädgården är plan och till stor del skyddad från insyn, med fruktträd och en frodig, blommande grönska som skapar en avslappnande miljö. En rymlig, solig takad altan och en lummig, grön tomt i söderläge ger perfekta förutsättningar för alla som älskar sol och utomhusvistelse. Det stora vardagsrummet bjuder på en öppen spis, medan det stora öppna köket skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Villan erbjuder tre till fyra rymliga sovrum stort vardagsrum/matrum och ett allrum med egen ingång från trädgården. Ett separat garage med plats för bil och trädgårdsredskap samt två parkeringsplatser på uppfarten gör detta till ett drömboende. Villan ligger i den charmiga idyllen Älvsjö, med promenadavstånd till Fruängens centrum och tunnelbanestation. Älvsjö Station med pendel på drygt 10 min.

  • Plus
Jenny Nyströms gata 17, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 14:20

Jenny Nyströms gata 17

Radhus
Fruängen, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
5 675 000 kr
102 m²
4 rum
314 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information och visning. I ert populärt uppväxt område lite söder om Älvsjös villakvarter finns detta attraktiva område i Fruängen! Otroligt barnvänligt och med nära skolor och kommunikationer! Lugn återvändsgata med fint läge Huset med fyra rum och kök är renoverat med nya golv, fönster och fina nya ytskikt samt nytt badrum ! Tre bra sovrum, hall med plats för arbetsbörda. Inbyggda garderober och bra med förvaring. Många ljusa soliga uteplatser på husets baksida för förmiddagssolen, från vardagsrummet når man ut under de. Takade altanen i söderläge. Duka till fest med vänner och familj. Sol markiser på övre och undre våningen. Parhuset har garaget på tomten och bilplats vid huset. Praktiskt. Sköna gröna ytor, välskötta gräsmattor både framför och bakom huset. Härliga soliga uteplatser på husets fram och baksida, där den generösa takade altanen skänker en fin plats . Tomten ger fantastiska möjligheter till olika aktiviteter för alla åldrar och skapar en rofylld atmosfär för avkoppling och umgänge med familj, släkt och vänner. Inrett separat förråd till arbetsrum.

  • Plus
Murgrönsvägen 18, Älvsjö - Herrängen, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 12:50
Murgrönsvägen 18, Älvsjö - Herrängen, Stockholms kommun, bild 2
Murgrönsvägen 18, Älvsjö - Herrängen, Stockholms kommun, bild 3

Murgrönsvägen 18

Villa
Älvsjö - Herrängen, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
8 495 000 kr
90 + 80 m²
6 rum
566 m² tomt

Välkommen till denna charmigt renoverade villa som är belägen i den idylliska omgivningen i Herrängen. Med en total boyta på 170 kvadratmeter och en inredd övervåning erbjuder detta hem en perfekt balans mellan utrymme och bekvämlighet. När du kliver in möts du av ett öppet och ljust kök med en generös matplats, som byggdes till år 2000 och vetter mot den grönskande trädgården. Vardagsrummet, med en öppen spis, ligger i anslutning till köket och skapar en inbjudande atmosfär för samvaro och avkoppling. Huset har fyra till fem sovrum, vilket ger gott om plats för familjen eller gäster att trivas. Dessutom finns det gott om utrymme för upp till tre bilar, vilket är praktiskt för den moderna familjen. Ett stort badrum bidrar till bekvämligheten i vardagen, medan den ekonomiska bergvärmen ser till att huset är både miljövänligt och kostnadseffektivt när det kommer till uppvärmning. Tillsammans med den mysiga öppna spisen blir detta hem en plats där man verkligen kan njuta av varje stund, oavsett årstid.

  • Premium
Lunnarevägen 23C, Länna, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30

Lunnarevägen 23C

Lägenhet
Länna, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 900 000 kr
33 m²
1 rum
2 545 kr/mån
57 576 kr/m²

Varmt välkommen till Lunnarevägen 23C och denna fantastiska, ljusa och välplanerade mini villa. Med sitt läge, ligger denna pärla i ett vackert och naturskönt område. Bostaden erbjuder en modern standard i naturskönt område. Med sin stilrena design och smarta planlösning erbjuder detta attefallshus allt du behöver för ett bekvämt och modernt boende. Den generösa takhöjden skapar en luftig atmosfär och stora fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Kök och vardagsrum i öppen social planlösning, badrum samt sovrum på loftet med extra förvaring i inbyggt förråd. Bostaden erbjuder en stor altan med trädgård samt egen parkeringsplats. Den perfekta bostaden för dig som söker ett boende med villakänsla!

  • Plus
  • Uteplats
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Kansligränd 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 195 000 kr
75 m²
4 rum
vån 3
4 868 kr/mån
42 600 kr/m²

Ta tillfället att förvärva en modern 4:a med tilltalande planlösning. Här andas fortfarande modernt från 2016. Lägenheten är välplanerad med bra läge. Fyrarummare som sällan är till salu med närhet till Huddinge Centrum. Vidare har bostaden gott om förvaring, genomgående parkettgolv, rymliga sovrum samt modernt kök och badrum. Bostaden har allt man kan önska som diskmaskin, mikro, kyl/frys, häll, ugn, fläkt, tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet för juridiskperson/företag att köpa bostaden. Gångavstånd till Huddinge centrum med bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall mm. I anslutning till Huddinge centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt om så önskas.

  • Balkong
  • Hiss
Johan skyttes väg 384, Älvsjö-Långbro Park, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 10:30
Johan skyttes väg 384, Älvsjö-Långbro Park, Stockholms kommun, bild 2
Johan skyttes väg 384, Älvsjö-Långbro Park, Stockholms kommun, bild 3

Johan skyttes väg 384

Lägenhet
Älvsjö-Långbro Park, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 995 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1
4 818 kr/mån
61 667 kr/m²

Kontakta mäklaren för en förhandsvisning. Välkommen till denna välarrangerade trerumslägenhet som idag disponeras som en fyra! Bostaden har en imponerande uteplats på ca 45 kvadratmeter. Här möts du av en tilltalande planlösning som skapar generösa sociala utrymmen. Det öppna köket integreras sömlöst med vardagsrummet, vilket ger gott om plats för en bekväm möblering. Sovrummet imponerar med rikligt med utrymme för en dubbelsäng och har dessutom en stor garderobs vägg för optimal förvaring. Sovrum två erbjuder också tillräckligt med plats för säng och möbler, vilket gör det till en mångsidig yta. Sovrum tre har förvandlats från en stor klädkammare till ett behagligt tonårsrum. Önskar man går det att dela av burspråket i köket och få ett praktiskt rum om ca 10kvm om man behöver utrymmet i den stora klädkammaren. Det rymliga och välutrustade badrummet har en avkopplande atmosfär och är komplett med ett bekvämt badkar. Här finns också en praktisk tvättmaskin och torktumlare, vilket gör hanteringen av tvätt och personlig hygien både smidig och bekväm. Den magnifika uteplatsen sträcker sig över hela 45 kvadratmeter och erbjuder en praktfull arena för en mängd trevliga utomhusaktiviteter och sociala samvaron. Det är en plats som inte bara inbjuder till avkoppling utan även till hjärtliga stunder med vänner och familj. Här är det enkelt att skapa personliga små oaser, perfekta för både loungegrupper och matservering, omgivna av frodiga, gröna växter som skapar en inbjudande atmosfär. Uteplatsen ger också möjligheten att förvandla utrymmet till en egen, charmig oas där man kan odla blommor och grönsaker. Genom att lägga till denna personliga touch blir platsen inte bara vacker utan också funktionell på ett sätt som är skräddarsytt för att möta dina önskemål och behov. Så låt fantasin flöda och försköna varje hörn av denna underbara utomhusyta till en plats av fulländad njutning och skönhet för hela familjen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Oxelvägen 31, Snättringe, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Oxelvägen 31

Radhus
Snättringe, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
5 495 000 kr
97 m²
4 rum
277 m² tomt

Sällan till salu - Mycket fint parhus med villakänsla och optimalt ljusinsläpp väntar på sin nya familj! Genomgående stilren och behaglig atmosfär med luftig planlösning samt stora fönsterpartier som nästan suddar ut gränsen mellan ute och inne. Ett av badrummen är nyligen nyrenoverade och köket är stilrent renoverat. Den mysiga och lummiga framsidan bjuder på morgonsol och blir den självklara platsen för dagens första kopp kaffe. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge och kulinariska äventyr. En del av vardagsrummet är öppen upp till nock (ca 5m) och där bidrar de stora fönsterpartierna till massor av ljusinsläpp och rymd. Matplatsen ligger i öppet samband med köket, vilket gör att ni kan mingla med gästerna medan middagen förbereds. Med plats för stor matgrupp kan ni här njuta av långa och smakrika familjemiddagar. På entréplan finner ni även tvättstugan. Denna pärla är ett perfekt och barnvänligt boende. När småtimmarna smyger sig på går ni en trappa upp, där ni finner tre rogivande sovrum och en klädkammare till ert förfogande. De yngre familjemedlemmarna sover tryggt i sovrummet intill master-bedroom. Badrum finns på båda planen. Parhuset är beläget på en lummig och kullerbyttavänlig tomt. På husets baksida finner ni trädäckad altan med ny markis och gräsytor i ett mycket ogenerat och soligt sydvästläge. Utöver det erbjuder detta hem ytterligare förmåner. Två parkeringsplatser med laddningsmöjligheter finns tillgängliga. Dessutom är huset utrustat med en luftvärmepump som inte bara håller värmen under vintern utan även kyler under de varmare dagarna. För utomhusaktiviteter och gemenskap, erbjuder baksidan en bekväm trappa ner till den samfällighetens delade gräsmatta, perfekt för lek och sport! Fin gemenskap i området där många barnfamiljer bor. Närhet till service, förskolor, skolor, kommunikationer, butiker, sportaktiviteter, fin natur samt bad. Inom promenadavstånd avgår buss 703, 704 och 710 som går mot Fruängen, Stuvsta och Huddinge. Från Stuvsta station går pendeltåg mot såväl Stockholms innerstad som Södertälje. Med bil är avståndet in till Stockholm endast ca 10-15 minuter.

Prostvägen 12, Stuvsta, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Prostvägen 12, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Prostvägen 12, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Prostvägen 12

Villa
Stuvsta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 995 000 kr
72,5 + 57,5 m²
5 rum
862 m² tomt

Välkommen till Prostvägen 12 med totala ytor om 130 kvm - En pärla från 1938. Hemtrevlig familjevilla på populär och lugn gata utan betydande genomfart. Huset har ett utsökt läge i Stuvsta/Snättringe med närhet till Stuvsta Centrum. Väl inne i bostaden möts ni direkt av ett enastående ljusinsläpp. Bostaden skapar en härlig känsla med välvårdade ytskikt och en tilltalade färgsättning. Fastigheten erbjuder en underbar trädgård där ni kommer kunna njuta av ert egna paradis. Bakom häckarnas skyddande grönska döljer sig denna fridfulla och privata oas. Fastigheten erbjuder stillhet och ro, avskärmad från omvärldens brus och stress. I trädgården möts ni bl.a. äppelträd, plommonträd, röda, svarta och vita vinbär, hallon, krusbär, smultron, syrenberså och liguster. Med en mångfald av fruktträd, bärbuskar och naturligtvis en ståtlig syrenberså, ger trädgården en smak av en egen idyll. Placerad på en optimal insynsskyddad plats, där står den stilfulla bastun med intilliggande utomhusdusch och en generös altan. Det är här ni kan njuta av stillheten och känsla av lugn samt harmoni. Ägarna har med kreativitet och omsorg skapat en plats för rekreation. Runt huset sträcker sig altaner, skapade för att erbjuda olika platser för alla tillfällen och behov. Här finns det uteplatser där det bjuds på både morgonsol, sol mitt på dagen, eftermiddagssol samt kvällssol. - Insynsskyddad & välskött trädgård. - Vedeldad bastu om ca 15 kvm från 2021. - Dubbelgarage om ca 36 kvm. - Braskamin. - Låg uppvärmningskostnad genom bergvärme. - Omfattande renoveringar utförda. - Närheten till Stuvsta C, ca 13 min promenad till pendeltåget. I Stuvsta och i närområdet finns ett komplett utbud av bekvämligheter, inklusive service som vårdcentral, restauranger, kommunikationsmöjligheter, butiker, sportaktiviteter och natursköna områden med badmöjligheter. Från Stuvsta station erbjuds pendeltåg som smidigt tar dig till både Stockholms innerstad på ca 13 min och även Södertälje. Med bil tar det endast ca 15 minuter till Stockholm, vilket ger enkel och snabb tillgång till staden. För de som söker ett bredare urval av butiker och restauranger, ligger både Skärholmens centrum och Kungens Kurvas shoppingcenter bara en kort resa bort. Dessutom hittar du här ett av världens största Ikea-varuhus tillsammans med ett brett och mångsidigt urval av olika servicemöjligheter. Här har du även en närhet till ett urval av skolor och förskolor. För mer information besök gärna Huddinge kommun. https://www.huddinge.se/forskola-skola/ För att summera, presenterar denna bostad inte bara praktiska faciliteter utan också en inbjudande atmosfär – en perfekt plats för den som söker ett hem att verkligen trivas i.

  • Premium
Solhemsvägen 20, Fullersta, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 12 maj kl 12:00
Solhemsvägen 20, Fullersta, Huddinge kommun, bild 2
Solhemsvägen 20, Fullersta, Huddinge kommun, bild 3

Solhemsvägen 20

Villa
Fullersta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 250 000 kr
125 + 156 m²
6 rum
1 120 m² tomt

Nu säljs detta rejäla hus med bra läge. Här har samma ägare bott, och trivts i över 50 år. Huset ligger på en lugn villagata i det populära området Fullersta med främst äldre villabebyggelse. I kvarteret finns både förskolan fölet och Källbrinks grundskola (F-9). Därmed är det heller inte långt till busskommunikationer eller Huddinge Centrum som ligger på gångavstånd (Ca 1,3 km). Föredrar du joggingspåret eller naturen så ligger både Källbrinks IP och Gömmarens naturreservat i närheten. Huset är mycket rymligt och erbjuder mycket goda möjligheter att användas flexibelt. Stort vardagsrum/matrum om 40 kvm med stora fönsterpartier. Även gillestugan är rymlig (Ca 30 kvm) och kan användas som sällskapsrum alternativt tonårsutrymme med intilliggande sovrum. Enorma förvaringsmöjligheter i inte mindre än 4 förråd och utöver det garage med ännu mer förvaring. Tre uteplatser, ett vänt mot solen under dagtid och en balkong som erbjuder skugga under dagtid. Den tredje uteplatsen utgörs av ett inglasat uterum som kan användas redan tidig vår och sent in på hösten. I dagsläget har huset 4 sovrum men kan lätt bli 5 då ett av sovrummen med fördel kan avdelas. Invändigt och utvändigt har huset underhållits löpande och till exempel har fönster bytts (2016) samt taket renoverats (2010). Dock föreligger en del uppfräschning och renovering för en ny ägare att ta tag i. Stor tomt om 1 120 kvm som tack vare ett lite högre läge inte har särskilt mycket insyn. Vidbyggt garage.

  • Premium
Bridgevägen 19, Stortorp, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj
Bridgevägen 19, Stortorp, Huddinge kommun, bild 2
Bridgevägen 19, Stortorp, Huddinge kommun, bild 3

Bridgevägen 19

Villa
Stortorp, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
7 895 000 kr
160 + 49 m²
7 rum
705 m² tomt

Energieffektiv villa med både solceller och bergvärme sörjer för goda driftskostnader. Ett fantastiskt boende, mitt i villaidyllen, med alla förutsättningar för ett högkvalitativt leverne! Med pondus och karaktär genomsyras detta hem av känsla, omtanke och kvalité i allt från stilsäkra designval till en noga genomtänkt planlösning. Representativa sällskapsytor står i centrum och erbjuder er både ett vackert vardagsrum som sammanflätas med det moderna köket. Vidare rymmer även huset fyra sovrum i bra storlek. Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från stora fönster i 3 väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Till huset hör en fantastisk trädgårdstomt om ca 600 kvm med möjlighet till både planteringar och växter, lek och spring för de mindre barnen. Vintertid och härligt väder betyder för många barn tid för lek i trädgården, plats för sommarens studsmatta och denna kullerbytta vänlig yta finner ni vid husets framsida. Ett drömboende för personen som vill leva centralt men samtidigt nära naturen och enbart 150 meter till vatten. Kontakta ansvarig mäklare Amel Hodzic 0708-320 280 för mer info!

  • Premium
Lina Sandells plan 7, Fruängen, Stockholms kommun

Lina Sandells plan 7

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/3
4 443 kr/mån
45 379 kr/m²

Välplanerad och ljus trerummare som andas 1950-tal med ett par fina originaldetaljer. Trivsamt vardagsrum med charmigt burspråk, stora ljusinsläpp och utgång till balkong i syd/sydostläge. Rymligt kök med gamla originalskåp och matplats invid fönstret. Två sovrum där det ena sovrummet ligger i fil med köket och har plats för enkelsäng och skrivbord. Det andra sovrummet har plats för dubbelsäng men också utrymme för garderober om så önskas. Mycket gott om förvaring i hel garderobsvägg i hall. Stambytt, helkaklat badrum med tvättmaskin och fönster. Föreningen har en trevlig grönskande innergård med grillplats och lekplats. Perfekt läge i Fruängen endast ca 250 meter från centrum, service och tunnelbana.

  • Plus
  • Balkong
Snöbärsstigen 2A, Farsta - Mellansjö, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj kl 16:00
Snöbärsstigen 2A, Farsta - Mellansjö, Huddinge kommun, bild 2
Snöbärsstigen 2A, Farsta - Mellansjö, Huddinge kommun, bild 3

Snöbärsstigen 2A

Villa
Farsta - Mellansjö, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
7 895 000 kr
112 + 75 m²
6 rum
2 037 m² tomt

Denna fastighet, uppförd år 1942 och sträcker sig över ca 187 kvm och erbjuder en harmonisk kombination av gammalt och nytt. Här finner du 4-5 sovrum, ett magnifikt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från ett stort burspråk och en murad öppen spis som sätter en behaglig atmosfär. Köket är elegant och modernt, renoverat år 2020, och det exklusiva badrummet från samma år erbjuder både bastu och separat wc/dusch. Här finns även ett stort allrum, en tvättstuga från 2020 och ett generöst hobbyrum/verkstad perfekt för den hemmafixande entusiasten. En rymlig och solig balkong förlänger en av sovrummen och erbjuder en fridfull utsikt. Tomten, som omfattar hela 2037 kvm, bjuder på en frodig trädgård med en mängd växtliv såsom rabarber, krusbär, blåbärsbuskar och körsbärsträd. För avkoppling och rekreation finns ett nytt spabad samt ett stort, nytt uterum med glasade skjutdörrar som leder ut till en trädäckad uteplats. Stora Mellansjö är känt som ett av Huddinges mest attraktiva bostadsområden, med sin natursköna omgivning intill sjön Magelungen. Med endast 5 minuters bilresa till Farsta centrum och 15 minuter till Stockholms city, erbjuder området en perfekt balans mellan stadsliv och naturupplevelser. Här finns ett brett utbud av fritidsaktiviteter såsom golf på Ågesta Golfklubb, Ågesta friluftsområde med elbelysta spår och skidmöjligheter på konstsnö under vintern, samt vackra promenadstråk och två ridhus. Inom samfälligheten finns två lekplatser, en tennisbana och en badudde med badstrand och dansbana för sommarens glädje. Tennisklubben samt fyra båtklubbar i området är underhållna av medlemmar i föreningen och erbjuder ytterligare möjligheter till social gemenskap och aktiviteter. Ta chansen att uppleva detta unika boende och dess omgivningar genom att kontakta mäklaren för en visning. En fantastisk livsstil väntar dig i Mellansjö/Ågesta!

  • Premium
Johan Skyttes väg 231, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Sön 12 maj kl 15:20
Johan Skyttes väg 231, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Johan Skyttes väg 231, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Johan Skyttes väg 231

Villa
Älvsjö, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
10 950 000 kr
163 + 89 m²
7 rum
740 m² tomt

Välkommen till denna fina och renoverade villa med ett centralt beläget och högt läge mitt i Älvsjö. Här erbjuds ett boende på välskötta boytor, med många utrymmen att inreda efter tycke och smak. Det finns plats för gym, hobbyrum, lekrum eller eget företagande. Huset erbjuder enastående möjligheter till både inredning och förvaring. Beläget en bit ifrån vägen, erbjuder detta hem en privat och avskild atmosfär där du kan koppla av utan att störas av trafikbuller eller förbipasserande. Här kan du njuta av lugn och ro i ett skyddat läge, där både trädgården och husets fönster är väl insynsskyddade. Ett stort renoverat kök med altandörrar som leder till den soliga uteplatsen och lockar till frukost i morgonsolen och utomhusmiddagar i kvällssolen. Trädgården är lättskött. Det gör det till en fröjd att ta hand om och njuta av den vackra utomhusmiljön, utan att behöva lägga ner för mycket tid och ansträngning på skötsel. Denna bostad är i toppskick. Du kan flytta in och börja njuta av ditt nya hem direkt, utan att oroa dig för att behöva göra några stora eller kostsamma förändringar. Det stora utrymmet på undervåningen ger möjlighet att bygga om och skapa en separat uthyrningsdel. Det ger dig flexibilitet i hur du nyttjar utrymmet, och kan ge en extra inkomstkälla om du väljer att hyra ut delar av huset. En bra möjlighet att maximera potentialen i ditt nya hem! Huset är insynsskyddat och det övre planet bjuder på en vidsträckt utsikt över Älvsjös grönskande omgivningar. Det upphöjda soliga läget välkomnar det naturliga dagsljuset på ett imponerande sätt. Samtliga rum är rymliga och inbjudande, med en känsla av hemtrevnad och lugn. Det stora köket med tillhörande matplats och utgång till den trevliga uteplatsen i söderläge är optimalt för gemensamma måltider och stunder i solen. Vardagsrummet, som sträcker sig över hela 31 kvadratmeter, erbjuder gott om utrymme för stora sammankomster, vare sig det är familjemiddagar eller tillställningar med vänner. Det finns tre rymliga sovrum på övre våningen och på entréplanet finns ytterligare ett större sovrum. I huset finns två badrum och en gästtoalett. Med två gym/hobbyrum, ett stort allrum samt en ”walk in closet” och två förråd ger dig ett överflöd av plats för alla önskemål och förvaringsbehov. Till huset finns även ett uppvärmt garage med generöst med förvaringsutrymme och plats för en bil. Det finns två terrasser som rymmer både grill, soffa, och matbord som utgör den perfekta platsen för avkoppling och sociala sammanhang. Tomten är grönskande, lättskött och insynsskyddad. Den är högt belägen och bjuder på en vacker utsikt och riklig grönska med fruktträd och gräsmatta. Villans centrala läge gör det möjligt att på endast fem minuters promenad nå Älvsjö centrum med pendeltåg och bussar. Detta ger dig en hög grad av livskvalitet med endast nio minuters resa till Stockholm centralstation. Med detta hus väntar en unik möjlighet att uppleva en avkopplande flexibel livsstil med alla bekvämligheter nära till hands. Vardagspusslet går lättare ihop då Hemköp finns på endast 200 meters avstånd och stora Willys på 800 meters avstånd.

  • Premium
Klimatvägen 6C, Glömsta, Huddinge kommun
Klimatvägen 6C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Klimatvägen 6C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Klimatvägen 6C

Lägenhet
Glömsta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 850 000 kr
33 m²
1.5 rum
2 225 kr/mån
56 061 kr/m²

Välkommen till ett gulligt studiohus med sagolik tomt. Huset omfattar totalt 33 kvm, fördelat på 21 kvm boarea + 12 kvm sovloft. Huset har ett mycket bra, skyddat läge med egen tomt om ca 150 kvm. Bostaden är belägen på återvändsgata vilket gör att det är nästan helt bilfritt. Detta är bostaden för dig som önskar bo i eget hus och uppskattar att ha en stor tomt med möjlighet till egen odling/plantering. Bostaden är fint inredd och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som tillsammans med stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. En del av rummet har dubbel takhöjd vilket ger en skön känsla av rymd. Mycket fint badrum med moderna färger. En trappa upp finns ett sovloft med bra förvaringsmöjligheter i skåp och förråd. Hela bostaden har smakfulla, moderna och ljusa ytskikt. Området är mycket trivsamt och ostört med busshållplats 200m från bostaden. Bussen tar ca 10 min till Huddinge C för vidare transport mot stan. Det finns även buss till Masmo om man behöver komma till T-banan. Det är inte långt vare sig till grönområden (Gömmarens naturreservat), badsjön Gömmaren (badplats ca 1 km) och idrottsanläggningen Källbrinks IP med utegym, upplysta löparspår, friidrottsanläggning, padel, tennis och fotbollsplaner ligger 1 km bort. Här ligger även mysiga Nytorps café.

  • Premium
  • Uteplats
Sågstuvägen 27, Visättra, Huddinge kommun
  • Borttagen före visning
Sågstuvägen 27, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Sågstuvägen 27, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Sågstuvägen 27

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 690 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/5
4 497 kr/mån
25 606 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ringsättravägen 28, Vidja, Huddinge kommun
Ringsättravägen 28, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Ringsättravägen 28, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Ringsättravägen 28

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
48 + 20 m²
4 rum
1 115 m² tomt

Det nyrenoverade huset på cirka 68 kvadratmeter har fyra rum, inklusive två till tre sovrum. Fastigheten ligger nära sjön Orlången, med bara 150 meter till badplatsen. Köket är utrustat med nyare vitvaror och moderna bänkskivor. Huset har genomgått en renovering med nya ytskikt, inklusive kakel och klinkers i badrum. Nya innerdörrar har installerats. På den plana tomten finns ett gästhus på cirka 10 kvadratmeter, ett växthus och ett stort förråd. Trädgården erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling och har flera soliga platser att njuta av. Välkommen till en fastighet med fint läge!

  • Premium
Storvretsvägen 72, Skogås, Huddinge kommun
Storvretsvägen 72, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Storvretsvägen 72, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Storvretsvägen 72

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
3 938 kr/mån
27 849 kr/m²

Toppmodern trea där form och funktion möts i perfekt harmoni. Lägenheten är modernt inredd med ljust målade väggar, parkettgolv, fräscht badrum och kök. Denna lägenhet är helt enkelt den perfekta kombinationen av stil, komfort och läge. Missa inte chansen att äga detta dröm hem och uppleva det bästa av stadsboende. Skogås centrum, som ligger ett stenkast från bostaden, erbjuder det mesta man kan önska sig till vardags. Besök gärna deras hemsida för mer information skogascentrum.se. För den som önskar att shoppa loss ordentligt finns flera stora köpcentrum på nära avstånd som är lätt att ta sig till antingen med bil eller kommunalt. Närmast ligger Länna köpcentrum, Port 73, Haninge centrum och Farsta centrum. Med pendeltåg som går från Skogås Centrum tar det ca 20 minuter in till Stockholms central. I rusningstrafik går pendeltågen var 15:e minut. Kontakta gärna ansvarig mäklare Amel Hodzic på 0708-32 02 80 för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Förrådsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Ons 15 maj kl 19:00
Förrådsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 30

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2
2 802 kr/mån
53 167 kr/m²

Välkommen till en välplanerad bostad i toppskick med gott om förvaring. Optimalt planerad lägenhet som har ljusa och moderna ytskikt med entré/hall med plats för skrivbord, badrum, samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Ta chansen och förvärva denna pärla! Med en promenad om ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen. Tillträde enligt överenskommelse. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge 0732-57 56 79

  • Premium
  • Hiss
Sjödalsbacken 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Ons 15 maj kl 18:00
Sjödalsbacken 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsbacken 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsbacken 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 495 000 kr
69,7 m²
3 rum
vån 5
3 550 kr/mån
50 143 kr/m²

Möjlighet att förvärva en renoverad och påkostad bostad där inget lämnats åt slumpen. I denna stilfulla samt ljusa bostad med öppenplanlösning och generösa rum kommer du att garanterat trivas. Bostaden har genomgående ljust och elegant trägolv samt målade väggar i fin kulör. Lägenheten har gott om förvaring genom flera garderober, klädkammare samt ett vindsförråd och även ett mindre förråd i källaren. Bostaden är belägen i bostadsrättsförening med låga avgifter och ligger direkt i anslutning till Sjödalsparken samt Huddinge Centrum. Bostadsrättsförening med god ekonomi där bredband ingår i avgiften och bergvärme borrats för att idag användas som uppvärmningskälla. Förutom detta har föreningen även "hyresrätter" kvar i föreningen, vilka i framtiden kan komma att generera ett ekonomiskt tillskott till föreningen. Ett stenkast från lägenheten ligger Huddinge centrum med det mesta av den service man kan förvänta sig av ett medelstort centrum; restauranger, kläd- och matbutiker, banker och på huvudtorget bjuds det emellanåt på underhållning och speciella marknadsdagar. Bostaden ligger granne med vackra Sjödalsparken där det ibland anordnas uppskattade evenemang. Ett par minuters gångväg till pendeltåg som når Stockholm central på 16 minuter. Invid pendelstationen ligger bussterminalen med ett flertal busslinjer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hörningsnäsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 19 maj kl 13:45
Hörningsnäsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Hörningsnäsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Hörningsnäsvägen 34

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 395 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/3
1 513 kr/mån
60 652 kr/m²

Välkomna till denna trevliga enrummare i populär, välskött och lugn förening. Bostaden är belägen 1/2 trappa upp vilket gör att du inte behöver gå mycket i trappor men ändå kommer upp tillräckligt mycket för att inte ha direkt insyn. Perfekt boende för dig som vill bo bra och till en låg månadskostnad. Lägenheten har ett mindre kök, stambytt badrum och ett allrum rum med plats både för sovplats och soffa eller litet matbord. Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till naturen och sjön Trehörningen! I avgiften ingår uppvärmning, vatten, sophämtning, kabel-tv, bredband samt två förråd. Gröna och fina gårdar, två tvättstugor och p-platser finns att hyra.

  • Premium
Dammvägen 70, Fullersta, Huddinge kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00

Dammvägen 70

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 995 000 kr
116 + 56 m²
5 rum
187 m² tomt

Missa inte den här chansen att förvärva en bostad i ett centraltläge i Huddinge. - Barnvänligt område. - Goda parkeringsmöjligheter samt garage. - Uteplats med utgång direkt från köket. - Två stora balkonger i bästa solläge. - Rymligt radhus där ni kommer trivas länge. - Stora möjligheter till flera extra rum. Bostaden erbjuder en totalyta av 172 kvm i tre våningsplan, här finns det gott om plats och möjlighet till många rum. Huset erbjuder två rymliga balkonger i bästa solläge och även en vacker baksida med uteplats samt gräsmatta. Bekvämt gångavstånd till Huddinge centrum med butiker och kommunikationer. Garage i huset och p-platser på framsidan av huset. För mer information och intresse kontakta gärna Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge.

  • Plus
Mossvägen 100, Fullersta, Huddinge kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30

Mossvägen 100

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
5 395 000 kr
116 + 56 m²
5.5 rum
170 m² tomt

Trevligt radhus beläget endast en kort promenad från Huddinges stadskärnan. Detta hem sträcker sig över tre våningar och inkluderar även ett garage. På entréplanet välkomnar en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme och en praktisk klädkammare. Här finns också en stor tvättstuga med dusch och ett generöst förråd eller hobbyrum. Mellanplanet erbjuder ett ljust vardagsrum med tillgång till en balkong i söderläge samt en renoverad gästtoalett. Ett trivsamt kök med utgång till en underbar altan och gräsyta, perfekt för avkoppling, finns också på detta plan. På det översta våningsplanet återfinns de fyra sovrummen, varav ett har tillgång till en egen balkong. Här finns även ett renoverat badrum som badar i ljus från en takkupa. Detta hem är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och en kort promenad till Huddinge Centrum. Fullersta-området erbjuder också närhet till Källbrinks idrottsplats, där en mängd motionsaktiviteter och badmöjligheter finns tillgängliga. I Fullersta park, där Fullersta Gård är beläget, finns en populär lekpark. Väster om Fullersta ligger Gömmarens naturreservat, perfekt för promenader och naturliga upplevelser, samt Fullersta Kvarn med sin charmiga atmosfär.

  • Plus
Sagoslingan 15, Västra Balingsnäs, Huddinge kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Sagoslingan 15

Lägenhet
Västra Balingsnäs, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 995 000 kr
81 m²
4 rum
vån 3/5
6 298 kr/mån
36 975 kr/m²

På 81 välplanerade kvadratmeter finner vi denna mysiga lägenhet som fungerar utmärkt som en 3:a eller 4:a! Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen och inbjudande layout, med två välutformade sovrum och en generös klädkammare som kompletterar utrymmet. Dessutom finns en rymlig balkong i fint solläge där man kan njuta av lugnet och harmonin i omgivningen. Föreningen erbjuder, utöver den vackra omgivningen, gemensamma utrymmen såsom två tvättstugor, gästlägenhet och grill- samt lekplats. Lägenheten ligger intill det vackra naturreservatet vid Orlången. Denna natursköna plats erbjuder en harmonisk tillvaro, med en välrenommerad skola och förskola precis runt hörnet. Att ta sig till Huddinge centrum är enkelt, antingen med en kort bussresa eller med bil, där ett brett utbud av service och kommunikationer väntar. Dessutom erbjuder pendeltåget från centrum en snabb och smidig resa in till stan på endast en kvart.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sågstuvägen 21, Visättra, Huddinge kommun
Sågstuvägen 21, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Sågstuvägen 21, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Sågstuvägen 21

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 090 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/5
5 405 kr/mån
23 750 kr/m²

I trygg HSB-förening välkomnas du till en stor trea i bostadsområde på återvändsgata med närhet till naturen. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, vardagsrum och kök samt en uteplats mot grönområde. Här finns gott om förvaring i två stora klädkammare och garderober samt både WC och badrum. Bostaden tillhör den populära HSB:s Brf Flemingsberg som är känd för sin stabila ekonomi och innehar faciliteter såsom gym, bastu, tvättstuga med mera. I Visättra bor du med närhet till stad och natur med Flemingsbergsskogens naturreservat runt knuten. Strålande kommunikationer, på endast 18 minuter med pendeltåg tar du dig till Stockholms central. Ett mindre centrum finns i närheten till bostaden med utbud av mataffär och frisör. Flemingsberg är ett växande område med stora planer. Bland annat planeras här att byggas tvärbana. Med andra ord är Flemingsberg ett område där det satsas stort och en smart plats att köpa bostad i. Närhet till natur och stad gör denna bostad till ett perfekt alternativ för den som vill ha en aktiv livsstil. För barnfamiljerna finns här fyra förskolor, två grundskolor och Visättra sportcenter med hall, idrottsplatser och frisbeegolfanläggning. Bostaden bjuder på allt från närhet till natur och till alla tänkbara bekvämligheter. Det perfekta boendet för dig som söker en stor lägenhet med ett bra läge! Ett hem att verkligen trivas i på sikt! Tillträde enligt överenskommelse! Kontakta mäklaren för mer information! Amel Hodzic 0708-320 280

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 54