Mäklare Christoffer Kihlman

Christoffer Kihlman

Om mig

Christoffer har varit verksam som fastighetsmäklare sen 2010. Han är expert på att sälja bostäder och besitter kunskapen att på bästa sätt förmedla bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor och radhus – hans bakgrund från byggbranschen ses ofta som en fördel för både bostadssäljare och bostadssökare. Som person är han driven och målmedveten och har ett stort engagemang för sina kunder. För honom är det viktigt att finnas där vid både stora och små frågor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mossvägen 100, Fullersta, Huddinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Tis 4 jun kl 17:30

Mossvägen 100

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
5 395 000 kr
116 + 56 m²
5.5 rum
170 m² tomt

Trevligt radhus beläget endast en kort promenad från Huddinges stadskärnan. Detta hem sträcker sig över tre våningar och inkluderar även ett garage. På entréplanet välkomnar en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme och en praktisk klädkammare. Här finns också en stor tvättstuga med dusch och ett generöst förråd eller hobbyrum. Mellanplanet erbjuder ett ljust vardagsrum med tillgång till en balkong i söderläge samt en renoverad gästtoalett. Ett trivsamt kök med utgång till en underbar altan och gräsyta, perfekt för avkoppling, finns också på detta plan. På det översta våningsplanet återfinns de fyra sovrummen, varav ett har tillgång till en egen balkong. Här finns även ett renoverat badrum som badar i ljus från en takkupa. Detta hem är beläget i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskolor, skolor och en kort promenad till Huddinge Centrum. Fullersta-området erbjuder också närhet till Källbrinks idrottsplats, där en mängd motionsaktiviteter och badmöjligheter finns tillgängliga. I Fullersta park, där Fullersta Gård är beläget, finns en populär lekpark. Väster om Fullersta ligger Gömmarens naturreservat, perfekt för promenader och naturliga upplevelser, samt Fullersta Kvarn med sin charmiga atmosfär.

 • Plus
Sagoslingan 15, Västra Balingsnäs, Huddinge kommun

Sagoslingan 15

Lägenhet
Västra Balingsnäs, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 995 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/5
6 298 kr/mån
36 975 kr/m²

På 81 välplanerade kvadratmeter finner vi denna mysiga lägenhet som fungerar utmärkt som en 3:a eller 4:a! Kök och vardagsrum smälter samman i en öppen och inbjudande layout, med två välutformade sovrum och en generös klädkammare som kompletterar utrymmet. Dessutom finns en rymlig balkong i fint solläge där man kan njuta av lugnet och harmonin i omgivningen. Föreningen erbjuder, utöver den vackra omgivningen, gemensamma utrymmen såsom två tvättstugor, gästlägenhet och grill- samt lekplats. Lägenheten ligger intill det vackra naturreservatet vid Orlången. Denna natursköna plats erbjuder en harmonisk tillvaro, med en välrenommerad skola och förskola precis runt hörnet. Att ta sig till Huddinge centrum är enkelt, antingen med en kort bussresa eller med bil, där ett brett utbud av service och kommunikationer väntar. Dessutom erbjuder pendeltåget från centrum en snabb och smidig resa in till stan på endast en kvart.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kynäsvägen 36, Kynäs, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Kynäsvägen 36

Tomt
Kynäs, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
878 m² tomt

Denna fastighet är fridfullt belägen i änden av en återvändsgränd. Tomtens placering i gränsen av ett detaljplanerat område erbjuder förutom den trygga gatumiljön även skydd från insyn. Med naturen runt hörnet har du här möjlighet att skapa ditt drömboende i en fridfull miljö där bekvämlighet och enkelhet möter natursköna omgivningar. Här finns möjligheten att skapa ditt hem i en fridfull miljö där bekvämlighet och enkelhet möter natursköna omgivningar. Område: Fastigheten är idylliskt belägen i Kynäs, en charmig del av Huddinge kommun. Området som är känt både för sin natur och sjön Trehörningen är en eftertraktad plats för dem som söker en harmonisk livsstil med närhet till både natur och stadsliv. Här kan du förvänta dig fridfulla omgivningar med möjligheter till utomhusaktiviteter året om. Trehörningen är en av Kynäsområdets mest framträdande naturskatter. Sjön erbjuder möjligheter till bad, fiske och båtliv under sommaren, medan du vintertid kan utforska skridskoåkning och andra vinteraktiviteter. Den vackra omgivande naturen inbjuder till promenader, löpning och cykelturer. Kynäs har också goda kommunikationsmöjligheter till centrala Huddinge och Stockholm, vilket gör det enkelt att pendla till arbete, skolor och nöjen. Här finns också bekvämligheter som mataffärer, restauranger och andra tjänster inom bekvämt räckhåll. Gatukostnad: Fastigheten belastas inte av gatukostnad. Kommunalt V/A kostnad: ca 325 485 kr för den befintliga fastigheten enligt 2023 års taxa. Läs mer här: https://www.stockholmvattenochavfall.se/globalassets/pdfer/taxa/va-taxa.pdf EL för Fastigheten. Minimiavgift elnätet: ca 44 375 kr (inkl. moms). För vidare information se: https://www.vattenfalleldistribution.se/kund-i-elnatet/anslutning/anslut-din-fastighet/ Enligt planbestämmelse. I planen för området står det att man får bebygga 1/6-del av tomten vilket i det här fall är ca. 146 m2 per plan max 2 våningsplan, 7,5 m till taknock totalt. För mer info kring bygglov, kontakta Huddinge kommun på telefonnummer: 08-535 30 000.

 • Plus
Flintvägen 3, Balingsnäs, Huddinge kommun

Flintvägen 3

Radhus
Balingsnäs, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 895 000 kr
130 m²
5 rum
256 m² tomt

Välkommen till Balingsnäs - Här du har du möjlighet att återuppliva en tidlös pärla och skapa din drömbostad! Detta rymliga radhus, omfattande imponerande 130 kvm, är en dröm för den som söker en utmaning och möjligheten att skapa sitt drömboende. Med ett hem i originalskick blir köket möjligtvis hjärtat i ditt renoveringsprojekt, en plats där du kan låta din kreativitet flöda och skapa en atmosfär som är unik för dig och din familj. Föreställ dig möjligheterna att förvandla detta utrymme till en modern öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman, något som andra grannar i området har lyckats med och skapat en dynamisk atmosfär som passar dagens familjeliv. Beläget bara ett stenkast från ett stort naturvårdsområde blir detta hus en oas för naturentusiaster och äventyrslystna. Upplev lugnet och skönheten i naturen utan att behöva ge avkall på bekvämligheter och modern livsstil. En av de oslagbara fördelarna med detta radhus är dess privata läge - ingen genomfartstrafik ger en trygg och rofylld atmosfär. Dessutom får du njuta av solens strålar nästan hela dagen, då tomten i princip ligger i söderläge. Föreställ dig att vakna upp till solens varma strålar och avsluta dagen med en avkopplande stund på din egen uteplats. För familjer är detta område ett paradis. Barnvänligt i sin kärna, här kan barnen utforska och leka i trygga omgivningar, samtidigt som föräldrarna kan känna sig lugna och nöjda med sitt val av bostad. Denna natursköna plats erbjuder en harmonisk tillvaro, med en välrenommerad skola och förskola precis runt hörnet. Att ta sig till Huddinge centrum är enkelt, antingen med en kort bussresa eller med bil, där ett brett utbud av service och kommunikationer väntar. Dessutom erbjuder pendeltåget från centrum en snabb och smidig resa in till stan på endast en kvart.

 • Plus
Rådstuguvägen 4, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Rådstuguvägen 4

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 795 000 kr
111,5 m²
4.5 rum
vån 4/4
8 467 kr/mån
43 004 kr/m²

Unna dig ett exklusivt boende i denna välskapta och moderna 4-rumslägenhet – en pärla i föreningen och ett av de mest eftertraktade lägenheterna. Här erbjuds inte bara modernitet och bekvämlighet med hiss och välunderhållen fastighet, utan också en unik möjlighet: dubbla ingångar som ger dig flexibiliteten att antingen hyra ut en del av hemmet för extra intäkter eller skapa ett anpassat generationsboende. Denna bostad är inte bara en plats att bo på – det är en investering i bekvämlighet och livsstil. Belägenheten är oslagbar, bara ett stenkast från Huddinge centrum med dess pulserande atmosfär och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Ge dig själv förmånen av ett bekvämt och anpassningsbart boende i hjärtat av allt. Dessutom erbjuder bostaden två balkonger och en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en luftig och mångsidig atmosfär för ditt hem.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lillängsvägen 6G, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Lillängsvägen 6G

Villa
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 195 000 kr
155 m²
7 rum
1 011 m² tomt

Denna nybyggda villa inbjuder till ett harmoniskt liv på en fridfull gata, där den lantliga atmosfären smälter samman med modern bekvämlighet. Invändigt finner vi på entréplan en hall med plats för avhängning, två rymliga sovrum varav den ena med separat klädkammare. Köket och vardagsrummet ligger i en härlig öppen planlösning med köksö med barhäng. Dessutom finner vi duschrum och tvättstuga med bostadens frånluftsvärmepump. 1 trappa upp finner vi ett allrum, tre rymliga sovrum, förråd samt yta avsett för ett badrum som enbart är förberett med rördragningar. Villan passar utmärkt för den moderna familjen som söker både komfort och närhet till naturen och bekvämligheter. Tomten är välplanerad och lekvänlig, perfekt för barnens lek och aktiviteter! I närheten finns en plats där olika evenemang som midsommarfirande, loppmarknader och musikspelningar äger rum. Varje sommarfredag samlas även ett antal food-trucks på platsen för att erbjuda läcker mat.

Visar alla 6