Mäklare Christoffer Kihlman

Christoffer Kihlman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Österängsvägen, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Österängsvägen

Radhus
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

4 990 000 kr

132 m²

6 rum

5 395 kr/mån

37 803 kr/m²

Parhus (Hus nr 5) mitt i naturen och med direkt närhet till natur, badsjö och friluftsliv. I natursköna Gladö Kvarn finner ni här 132 välplanerade kvadratmeter som fördelas över två våningsplan och erbjuder påkostade materialval över hela huset. Ett modernt boende som genom sina smarta lösningar och genomtänkta val erbjuder boendet något alldeles extra för den kräsne. Huset erbjuder en öppen och luftig planlösning och tack vare stora fönsterpartier i flera väderstreck flödar ljuset in och rymden i huset blir ännu mer påtaglig. På entréplanet finns ett kombinerat vardagsrum och matrum med stora fönster mot uteplatsen och trädgården. Köket har ett ljust hörnläge med fönster ovanför diskbänken. Den rymliga entrén har bra förvaring för familjens alla ytterkläder och ligger i anslutning till tvättstugan. För den som önskar ett ytterligare sovrum kan en extra vägg monteras i vardagsrummet och därmed skapas ett extra rum. På övre plan finns tre rymliga sovrum samt ett extra rum för dig som önskar ett hemmakontor eller kanske ett gästrum. Det ljusa allrummet kan användas som ett övre vardagsrum. Din nya granne Kvarnsjön bjuder intill fiske, bad, kanotturer, långfärdsskridskor och fågelskådning. På nära håll ligger badplatsen Nyboviksbadet med sandstrand, flytbryggor, lekplats, tennis- och padelbanor samt utegym. Gladö Kvarn ligger naturnära men ändå med närhet till köpcentrum, bank och vårdcentral. Det är endast 6 km till Huddinge Centrum och dit tar man sig lätt med buss 744, bil eller cykel då det finns upplyst cykelbana hela vägen. Därifrån tar du dig till Stockholms Central på 12 minuter med pendeln. Huddinge Sjukhus ligger inom cykelavstånd. Kommunen planerar att bygga förskola inom ramen för detaljplanen, idag finns förskola och grundskola i Balingsnäs ca 4 km från Gladö Kvarn med cykelväg hela vägen. Parhuset säljes på ritning och har preliminär inflyttning v.11 (Mars 2023). Bostadsrättsföreningen kommer att ha en belåningsgrad på ca 11.500 kr/kvm, vilket kan anses som lågt i nybildade föreningar och avgifterna är anpassade till marknadsläget.

  • Plus
  • Uteplats
Järnmalmsvägen 5, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Järnmalmsvägen 5

Tomt
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

3 595 000 kr

1 000 m² tomt

Välkommen till natursköna Gladö kvarn! På en plan villatomt och endast ett stenkast från Kvarnsjön kan ni bygga ert nya drömhus. Som att detta inte räcker så är denna tomt inte bunden till någon husleverantör som sätter spelreglerna, du kan fritt välja modell och leverantör! Anslutningsavgifter för vatten och avlopp tillkommer, uppskattat summa om ca 300.000 kr. Anslutningspunkten finns vid tomtgräns. Säljaren kommer betala gatukostnaderna som belastar denna fastighet! Planbestämmelser Huvudbyggnad får vara högst i 2 plan och med en byggnadsarea (BYA) på max 150 kvm. Huvudbyggnad ska placeras minst 6 meter från gatan och 4 meter från grannfastighet. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 6.5 meter och nockhöjd 8 meter. Generationsbostad får finnas inom huvudbyggnaden och får ha högst 60 kvm i bruttoarea (BTA). Byggnadsarea för komplementbyggnad får vara max 40 kvm och högst i en våning. Komplementbyggnad ska placeras minst 6 meter från gatan och minst 1 meter från grannfastighet. Högsta byggnadshöjd för komplementbyggnad är 3 meter och nockhöjd 4 meter. Den sammanlagda byggnadsarean på fastigheten får vara högst 190 kvm. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp Beräkna anslutningsavgiften på: www.stockholmvattenochavfall.se/villa-och-radhus/villaagare/ny-kund-villa/anslutditt-hus-till-vatten-och-avlopp/berakna-din-anslutningsavgift/ . Notera att anläggningsavgiften alltid debiteras enligt gällande taxa det år förbindelsepunkterna förmedlas. Övriga kostnader Kostnader för bygglovshandlingar, bygganmälan mm beror på projektets storlek och utformning. För mer information, kontakta bygglovsavdelningen i Huddinge kommun, 08-535 300 00 (Servicecenter) eller [email protected] Anslutningskostnaden för el upp till 25 ampere är från 38 150 kr, beroende på avstånd till anslutningspunkt. För mer information, se www.vattenfalleldistribution.se/el-hem-till-dig/nyanslutning/.

Tallbarrsvägen 6, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Tallbarrsvägen 6

Villa
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

3 950 000 kr

41 m²

1.5 rum

1 785 m² tomt

Är du ute efter att skapa ett drömhus med viss utsikt över Kvarnsjön? Missa inte chansen då kostnaden för vatten och avlopp redan är betald! Välkommen till Tallbarrsvägen 6 med härlig "landet" känsla, högt belägen med ostörd utsikt över Gladö naturreservat och glimt av sjön. Fastigheten är i söderläge med en stor terrasserad trädgård med en mångfald av dekorativa buskar, perenner, blommor, örter, bärbuskar och grönsaker som erbjuder många möjligheter för trädgårdsentusiasten. Från fastigheten är det endast en kort promenad till badplats och naturreservat. På fastigheten finns två byggnader, huvudbyggnad med kök, fräscht badrum med golvvärme samt i dag kombinerat sovrum/vardagsrum med sovalkov. Dessutom en stor fin kamin som kan sprida skön värme i hemmet. Trädäckad altan på ca 30 kvm med viss del som ligger under ett skyddande tak. Gästbyggnaden är på ca 30 kvm med ett övre plan som är uppdelad med ett stort gästrum, entré och badrum med frystoalett. Det finns även ett ytterligare separat rum som idag nås från utsidan, perfekt för antingen förvaring eller som verktygsrum. Gästhuset består även att ett stort oinrett källarutrymme på ca 30 kvm och bredvid byggnaden finns en stor vedbod. Två parkeringsplatser, en med laddbox för elbilar. Fiber är ansluten med inte installerad.

  • Plus

Visar alla 3