Mäklare Christoffer Kihlman

Christoffer Kihlman

Om mig

Christoffer har varit verksam som fastighetsmäklare sen 2010. Han är expert på att sälja bostäder och besitter kunskapen att på bästa sätt förmedla bostadsrätter, fritidshus, tomter, villor och radhus – hans bakgrund från byggbranschen ses ofta som en fördel för både bostadssäljare och bostadssökare. Som person är han driven och målmedveten och har ett stort engagemang för sina kunder. För honom är det viktigt att finnas där vid både stora och små frågor.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådstuguvägen 4, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Rådstuguvägen 4

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 795 000 kr
111,5 m²
4.5 rum
vån 4/4
8 467 kr/mån
43 004 kr/m²

Unna dig ett exklusivt boende i denna välskapta och moderna 4-rumslägenhet – en pärla i föreningen och ett av de mest eftertraktade lägenheterna. Här erbjuds inte bara modernitet och bekvämlighet med hiss och välunderhållen fastighet, utan också en unik möjlighet: dubbla ingångar som ger dig flexibiliteten att antingen hyra ut en del av hemmet för extra intäkter eller skapa ett anpassat generationsboende. Denna bostad är inte bara en plats att bo på – det är en investering i bekvämlighet och livsstil. Belägenheten är oslagbar, bara ett stenkast från Huddinge centrum med dess pulserande atmosfär och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Ge dig själv förmånen av ett bekvämt och anpassningsbart boende i hjärtat av allt. Dessutom erbjuder bostaden två balkonger och en delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket skapar en luftig och mångsidig atmosfär för ditt hem.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lillängsvägen 6G, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Lillängsvägen 6G

Villa
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 195 000 kr
155 m²
7 rum
1 011 m² tomt

Denna nybyggda villa inbjuder till ett harmoniskt liv på en fridfull gata, där den lantliga atmosfären smälter samman med modern bekvämlighet. Invändigt finner vi på entréplan en hall med plats för avhängning, två rymliga sovrum varav den ena med separat klädkammare. Köket och vardagsrummet ligger i en härlig öppen planlösning med köksö med barhäng. Dessutom finner vi duschrum och tvättstuga med bostadens frånluftsvärmepump. 1 trappa upp finner vi ett allrum, tre rymliga sovrum, förråd samt yta avsett för ett badrum som enbart är förberett med rördragningar. Villan passar utmärkt för den moderna familjen som söker både komfort och närhet till naturen och bekvämligheter. Tomten är välplanerad och lekvänlig, perfekt för barnens lek och aktiviteter! I närheten finns en plats där olika evenemang som midsommarfirande, loppmarknader och musikspelningar äger rum. Varje sommarfredag samlas även ett antal food-trucks på platsen för att erbjuda läcker mat.

Visar alla 2