Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Bjurfors Huddinge/Älvsjö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Förrådsvägen 32, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Förrådsvägen 32, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 32, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 32

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 150 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/5
5 011 kr/mån
45 652 kr/m²

Välkommen till denna nyare byggda (2021) lägenhet i trivsamma Sjödalen i Centrala Huddinge. De stora fönsterpartierna i kombination med färgsättning, ljusa fina golv och öppen planlösning ger lägenheten en modern karaktär. Rejäl balkong i soligt söderläge med utsikt över innergården. I kvarteret ligger Stenugnsbageriet Spröd som erbjuder egenrostat kaffe, gott bröd och stenugnsbakad pizza. Till Huddinge Centrum är det endast en kort promenad Huddinge Centrum. Här finner du ett stort utbud av affärer, restauranger, gym, apotek, caféer samt mataffärer. Goda kommunikationer finns även här genom pendeltåg som tar dig till Stockholms innerstad på ca 15 minuter. Flertalet busslinjer finns på Huddinges busstorg. Söker du en mysig plats att umgås med vänner en varm sommardag så passar Sjödalsparken perfekt, trevlig omgivning samt naturskön miljö gör detta till en rogivande plats att bara ta det lugnt på. Vill du hellre promenera finns sjön Trehörningen ungefär en kilometer bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Förrådsvägen 23, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 10:00

Förrådsvägen 23

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
2 285 kr/mån
44 306 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad 1:a med låg avgift och närhet till Huddinge centrum. Inne i bostaden möts man av en hall med plats för avhängning samt garderober med förvaring, helkaklat och stambytt badrum, mysigt kök med matplats för 4-5 personer samt ett rymligt allrum med plats för både säng och soffgrupp. Ett mycket bekvämt boende där även ett vindsförråd tillhör lägenheten. Här bor man endast en kort promenad från Huddinge centrum med stort varierat utbud av allehanda butiker, gym, service och restauranger samt fina Sjödalsparken. Mycket bra kommunikationer tack vare den direkta närheten till täta förbindelser med pendeltåg och busslinjer. Med pendeltåget tar det ca 16 minuter till Stockholms Centralstation.

  • Plus
Vikingavägen 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 12:00
Vikingavägen 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Vikingavägen 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Vikingavägen 20

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
95,5 m²
3 rum
vån 5
7 627 kr/mån
41 832 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostad på Vikingavägen 20. Möjlig 4:a! Ljus och insynsskyddad lägenhet med trevlig utsikt i flera väderstreck. Hörnlägenhet belägen högt upp i huset med fritt läge. Sobra och moderna ytskikt samt härligt öppen planlösning mellan rymligt sällskapsrum och läckert kök. Två mycket generösa sovrum med gott om förvaring och två fräscha badrum. Balkong med morgonsol och eftermiddagsol. Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Lägenheten har utmärkt läge med gångavstånd till Huddinge centrum med ett bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till skolor, förskolor, bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall mm. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kallkärrsvägen 74, Snättringe, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00
Kallkärrsvägen 74, Snättringe, Huddinge kommun, bild 2
Kallkärrsvägen 74, Snättringe, Huddinge kommun, bild 3

Kallkärrsvägen 74

Lägenhet
Snättringe, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2
3 122 kr/mån
49 896 kr/m²

Välkommen till en fantastisk tvåa på Kallkärrsvägen 74! Nu kan vi erbjuda en mycket fin tvåa från 2017. Lägenheten har smakfulla, ljusa och moderna ytskikt av hög standard. Enstavsparkett i sovrum, vardagsrum samt Carraramarmor på golvet i badrummet och köksbänk. Bra planlösning med entré/hall, badrum, rymligt sovrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. I föreningen finns en gemensam, stor och solig takterrass om 70 kvm med ett litet tillhörande pentry. - 25 m till Hemköp - 50 m till bussen - 15 min promenad till Långsjön - ca 15 km till Stockholm Central Bostaden är belägen i ett lugnt villa-/radhusområde med livsmedelsbutik och busskommunikationer alldeles intill huset. Även nära skolor och förskolor samt gångavstånd till Långsjön där man bada sommartid och åka skridskor vintertid. Ett hem att verkligen trivas i! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Patron Pehrs Väg 1D, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Patron Pehrs Väg 1D

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 295 000 kr
79 m²
3 rum
5 854 kr/mån
41 709 kr/m²

Denna moderna trerummare erbjuder en unik fusion av stadslivets bekvämlighet och känslan av ett radhus, med charmiga uteplatser som skapar en privat och hemtrevlig atmosfär. Perfekt belägen vid centrum får du det bästa av båda världar, med utmärkta kommunikationsmöjligheter inom räckhåll. Stig in genom den välkomnande hallen som bjuder in till en organiserad start på dagen. Här möts du av en rymlig och luftig atmosfär som genomsyrar hela hemmet. Vardagsrummet fungerar som navet i bostaden och erbjuder gott om plats för både avkoppling och socialt umgänge. Det stilrena köket lockar med moderna detaljer såsom rostfria vitvaror. Från köket leder en dörr ut till en uteplats där du kan avnjuta din morgonkaffe i solens första strålar, medan det större stenlagda uteplatsen utanför vardagsrummet erbjuder en fridfull plats för avkoppling och samvaro med nära och kära. De två generösa sovrummen erbjuder gott om utrymme för vila och återhämtning. Det större sovrummet rymmer en bekväm dubbelsäng med gott om förvaringsutrymme och har tillgång till den privata uteplatsen mot innergården. Badrummet är elegant helkaklat och komplett med bekvämligheter såsom en duschvägg och en praktisk arbetsbänk i ek. Här finns också en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Denna bostad är redo för dig att flytta in och börja trivas direkt. Men det är inte bara bostaden som imponerar, utan även dess läge. Patron Pehrs väg erbjuder närhet till en mängd serviceinrättningar och det vackra naturområdet i Huddinge med sina charmiga promenadstråk. Huddinge centrum lockar med ett varierat utbud av butiker, restauranger och caféer, allt inom bekvämt gångavstånd. För den som prioriterar träning och rekreation finns gym i närheten samt flera skolor och förskolor för familjer. Kommunikationerna är utmärkta med flera busslinjer och pendeltåg från Huddinge C, som tar dig till Stockholm C på endast 15 minuter. För bilpendlare är tillgängligheten till Huddingevägen bara några minuters körtid. Detta är verkligen ett hem i absolut toppskick, med en oslagbar kombination av stadslivets puls och naturens fridfullhet. Välkommen till din nya oas mitt emellan det bästa av två världar!

  • Uteplats
  • Hiss
Kynäsvägen 36, Kynäs, Huddinge kommun

Kynäsvägen 36

Tomt
Kynäs, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
878 m² tomt

Denna fastighet är fridfullt belägen i änden av en återvändsgränd. Tomtens placering i gränsen av ett detaljplanerat område erbjuder förutom den trygga gatumiljön även skydd från insyn. Med naturen runt hörnet har du här möjlighet att skapa ditt drömboende i en fridfull miljö där bekvämlighet och enkelhet möter natursköna omgivningar. Här finns möjligheten att skapa ditt hem i en fridfull miljö där bekvämlighet och enkelhet möter natursköna omgivningar. Område: Fastigheten är idylliskt belägen i Kynäs, en charmig del av Huddinge kommun. Området som är känt både för sin natur och sjön Trehörningen är en eftertraktad plats för dem som söker en harmonisk livsstil med närhet till både natur och stadsliv. Här kan du förvänta dig fridfulla omgivningar med möjligheter till utomhusaktiviteter året om. Trehörningen är en av Kynäsområdets mest framträdande naturskatter. Sjön erbjuder möjligheter till bad, fiske och båtliv under sommaren, medan du vintertid kan utforska skridskoåkning och andra vinteraktiviteter. Den vackra omgivande naturen inbjuder till promenader, löpning och cykelturer. Kynäs har också goda kommunikationsmöjligheter till centrala Huddinge och Stockholm, vilket gör det enkelt att pendla till arbete, skolor och nöjen. Här finns också bekvämligheter som mataffärer, restauranger och andra tjänster inom bekvämt räckhåll. Gatukostnad: Fastigheten belastas inte av gatukostnad. Kommunalt V/A kostnad: ca 325 485 kr för den befintliga fastigheten enligt 2023 års taxa. Läs mer här: https://www.stockholmvattenochavfall.se/globalassets/pdfer/taxa/va-taxa.pdf EL för Fastigheten. Minimiavgift elnätet: ca 44 375 kr (inkl. moms). För vidare information se: https://www.vattenfalleldistribution.se/kund-i-elnatet/anslutning/anslut-din-fastighet/ Enligt planbestämmelse. I planen för området står det att man får bebygga 1/6-del av tomten vilket i det här fall är ca. 146 m2 per plan max 2 våningsplan, 7,5 m till taknock totalt. För mer info kring bygglov, kontakta Huddinge kommun på telefonnummer: 08-535 30 000.

Tenorvägen 7, Skogås, Huddinge kommun

Tenorvägen 7

Villa
Skogås, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
5 995 000 kr
142 + 35 m²
5 rum
794 m² tomt

Välkommen till Tenorvägen 7! Denna rymliga villa är en pärla som erbjuder en perfekt kombination av rymlighet, komfort och naturskön omgivning. Med en total yta på 177 kvadratmeter och fem rum fördelade på två våningar, är detta ett hem som erbjuder gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Stor gräsmatta på framsidan vilket ger gott om utrymme för lek och avkoppling. Den högt belägna altanen på baksidan av huset är det perfekta stället att njuta av soliga dagar och underbara solnedgångar med nära och kära. Vid entrén möts du av en välkomnande och generös hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för alla familjemedlemmars behov. På entréplanet finns mer ett praktiskt helkaklat duschrum. Intill detta duschrum ligger även tvättstugan som underlättar hanteringen av hushållets klädvård och andra vardagliga sysslor. Från entréplanet nås även garaget, som inte bara erbjuder plats för fordon utan även för extra förvaring eller kanske ett hobbyområde för den kreativa själen. Här finns även ett stort allrum och ett förråd. En trappa upp öppnar sig en ljus och luftig vardagsrumsmiljö som inbjuder till avkoppling och umgänge. Härifrån kan du glida ut på den härliga balkongen som vetter mot framsidan av huset och utsikten över omgivningen. Förutom balkongen lockar även den generösa trädäckade uteplatsen i högt läge till långa sommarkvällar med grillning och socialt umgänge. Vidare finns ett fint kök med moderna bekvämligheter och stilrena ytor samt flera under- och överskåp. Dessutom finns ett stort nyrenoverat badrum på detta plan med golvvärme. Slutligen, på övre våningen, väntar tre stora sovrum varav ett med egen klädkammare. Sammanfattningsvis är interiören på Tenorvägen 7 en harmonisk blandning av funktionell design och komfort, skapad för att möta behoven hos dagens moderna familj. Välkommen hem!

Tornslingan 35, Trångsund, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr

Tornslingan 35

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 395 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/7
5 240 kr/mån
33 732 kr/m²

Med genomgående renoveringar samt fantastiskt läge blir det svårt för dig som boende att inte hitta en känsla av hemtrevnad här. Med en närhet till kommunikationer tar du dig enkelt och snabbt in till Stockholms innerstad på knappa 17 minuter med hjälp av pendeltåget då närmsta förbindelse bara ligger 3-5 minuter från bostaden genom en promenad. Nära till matbutiker, restauranger samt gym som ökar på livskvaliteten lite extra. Bostaden är genomgående renoverad vilket gör detta till en otroligt fräsch bostad. Stora fönsterpartier genomgående i bostaden vilket skapar ett fantastiskt ljus! Bostaden i sig har ett makalöst ljus som lyfter upp dom ljusa väggarna och skapar en frisk samt positiv känsla där du som boende direkt känner att man med enkelhet kommer att kunna trivas här. Smart planering är något som gör att bostaden i sin helhet känns otroligt rymlig och luftig. Väl omhändertagna ytskikt vilket gör att denna bostad är redo att flytta in i utan att behöva några renoveringar. Denna bostad är verkligen en pärla med perfekt läge intill Trångsund centrum, inglasad balkong med bra solläge samt med en naturskön och ostörd utsikt. Vill du bo i en familjär förening där alla känner alla är verkligen detta bostaden för dig. En engagerad och personlig förening som är känd för sin goda ekonomi och som ser till att sina medlemmar mår bra och trivs med sitt boende är verkligen något denna förening genomsyrar. Det finns även ett gym att tillgå i föreningen vilket ingår i avgiften, perfekt för dig som vill ha träningen nära till hands! Samt en magisk takterrass med utsikt över hela Trångsund. Vill du bo i en pärla med fantastiskt läge är du varmt välkommen in till Tornslingan 35

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 17:15
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 40

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 765 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 1
3 289 kr/mån
51 912 kr/m²

Nu har du möjligheten att förvärva en mycket ljus lägenhet med stort ljusinsläpp och med en avdelad sovdel. Bostaden upplevs som en 2:a. Lägenheten har gott om förvaring, ljusa och moderna ytskikt samt bra planlösning med med entré/hall, badrum, samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Bostaden är belägen på samma våningsplan som föreningens gård med uteplatser och här finns även växthus. Ett tips när du vaknar upp på morgonen i det här fantastiska hemmet är ett givet val att ta promenaden om ca 5 min till Stenugnsbageriet Spröd där du kan köpa egenrostat kaffe och bröd som är ett hantverk! Bostaden är belägen i ett lugnt område med ett gångavstånd på ca 6 min till Huddinge centrum. I Huddinge centrum finns det mesta i serviceväg, bl.a. livsmedelsbutiker, restauranger, bra affärsutbud, banker, apotek, vårdcentral samt pendeltåg och bussar mm. Även nära naturen, skolor och förskolor. Ett hem att verkligen trivas i! Lägenheten måste verkligen upplevas på plats! Tillträde enligt överenskommelse Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge

  • Premium
  • Hiss
Rositavägen 6, Vidja, Huddinge kommun
Rositavägen 6, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Rositavägen 6, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Rositavägen 6

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 695 000 kr
40 m²
2 rum
1 880 m² tomt

För att Komma till denna adress, behöver man åka in på Helmerdalsvägen och följa orange markering vänster om man kommer från Vidjavägen, då vägen är avspärrad från Vidjavägen upp på Rositavägen så är alternativet Helmerdalsvägen orange skyltning vänster. Modernt, nytt hus med hög standard, ett fantastiskt läge mot sjön Orlången och fin utsikt. Till sjön når man på bara några minuter. Bada, fiska och bara njut på en fantastisk plats med stora möjligheter. Välkommen till detta moderna hem av högsta standard och med en makalös placering vid sjön Orlången. Här möts du av en spektakulär utsikt som förskönar varje ögonblick. Det tar endast några minuter att nå sjön. Detta hus är inte bara en bostad, utan en inbjudan till en livsstil där harmoni och natur möts. Här har du privilegiet att bada och fiska i lugn och ro eller helt enkelt bara njuta av stillheten och skönheten på denna enastående plats. Med sina stora möjligheter blir detta hem en oas för avkoppling och rekreation. Varje detalj har noga utformats för att skapa en atmosfär av modern elegans och komfort. Här finner du det perfekta sammanflödet mellan inomhus och utomhusliv, där varje dag blir en möjlighet att skapa minnen i en fantastisk miljö. Välkommen till ditt nya hem, där varje dag är en resa in i skönheten och avkopplingens värld vid sjön Orlången.

  • Premium
Vidjavägen 70, Vidja, Huddinge kommun
Vidjavägen 70, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Vidjavägen 70, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Vidjavägen 70

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 700 000 kr
114 m²
4 rum
1 601 m² tomt

En unik möjlighet att komma över ett vackert hus och fastighet med pool och inrett hus för uthyrning! En fantastisk fastighet om en total boendeyta om ca 148 kvm fördelat på 3-4 sovrum i två byggnader med påkostade materialval och en mycket bra planlösning. Stor plan tomt med en massa prunkade och spirande växtlighet. Här njuter man också av en stor pool 4 x 8 meter och en avkopplande jacuzzi, gräsmatta samt solen som man fångar hela dagen från de olika platserna på tomten. Villan har idag ett generöst vardagsrum med en stor social planlösning mot det öppna köket. Idag finns här två sovrum som enkelt kan bli tre om man delar av det stora sovrummet. På fastigheten finns ett hus om ca 34 kvm som går att hyra ut eller at använda som generationsboende. En mindre friggebod om ca 10 kvm finns också som inrett för boende eller för förvaring. Vill man njuta vid sjön Orlången är det endast 5 -10min att gå ned för bad från strand, brygga eller ta en tur med ekan som kommer med huset liksom båtplatsen. Fisket är bra i Orlången här finns b la Gös, Gädda och Abborre samt kräftfiske är tillåtet för fastighetsägare i området.

  • Premium
Hästhagsvägen 36, Vidja, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr
Hästhagsvägen 36, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Hästhagsvägen 36, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Hästhagsvägen 36

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 495 000 kr
60 + 10 m²
3 rum
2 249 m² tomt

En fridfull miljö där du kan uppleva den lugnande närvaron av grönskande träd, kvittrande fåglar och kanske till och med ett närliggande vattendrag. Huset om ca 60 kvm, har kommunalt V/A och bra ytor samt en övervåning som idag är ett helt master bedroom. Stort garage och med plats för hobby verksamhet..

  • Premium
Vantörsvägen 274, Fruängen, Stockholms kommun

Vantörsvägen 274

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3
4 331 kr/mån
57 071 kr/m²

Välkommen till Vantörsvägen 274! Nu har vi möjligheten att saluföra denna 3:a om 70 kvm belägen på populär adress med närhet till allt du behöver. Här bor du endast ett stenkast ifrån motorvägen, kommunikationer och livsmedelsbutiker. Det finns även skola och förskola inom gångavstånd från bostaden vilket bidrar till en enkel vardag. Invändigt erbjuds en stilren atmosfär med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som utgör en utmärkt sällskapsyta där vi också finner utgången till den inglasade balkongen. Två stycken rymliga sovrum med behagligt ljusinsläpp samt ett helkaklat badrum med plats för tvätt och tork. Denna bostad erbjuder förutsättningarna att trivas långsiktigt! - Närhet till kommunikationer & andra nödvändigheter - Stabil förening med god ekonomi - Förråd tillhörande bostaden ingår - Byggt 2014 - Populärt område som är en del av det i folkmun kallat nya Fruängen - Förskola inom gångavstånd - Närhet till motorvägen vilket är ett stort plus för pendlaren - Trivsam omgivning samt innergård Kontakta mäklaren för mer information! Tobias Pillai - Fastighetsmäklare - Bjurfors

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr

Lackerargränd 3

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 695 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 1
2 754 kr/mån
58 448 kr/m²

Välkommen till denna fina pärla med uteplats. Välplanerad lägenhet som har ljusa och moderna ytskikt samt bra planlösning med sovdel, entré/hall, badrum, samt kök och rymligt vardagsrum. Till lägenheten hör ett förråd. Högst upp i huset finner ni även den stora takterrassen där man kan grilla och umgås! Med en promenad om ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen. Tillträde enligt överenskommelse. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge 0732-57 56 79

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Stensängsvägen 20, Stensängen, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 17:30

Stensängsvägen 20

Villa
Stensängen, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 950 000 kr
110 + 65 m²
6 rum
1 261 m² tomt

Nu säljs detta charmiga hus byggt 1932. Här har samma ägare bott och trivts i över 20 år. Villan är mycket väl omhändertagen och har renoverats löpande, se fullständig renoveringsbeskrivning under bostadsfakta. Till exempel finns ett nytt duschrum från 2022, dränering och isolering 2010 samt nya hängrännor och stuprör 2010 och löpande utförda takarbeten. Stor och barnvänlig tomt om 1 261 kvm som passar utmärkt för odling eller lek. Villan är idylliskt belägen i uppvuxet villaområde med främst äldre villabebyggelse. Härlig och solig uteplats som vetter mot den stora trädgården. På tomten finns även en stor förrådsbyggnad med gott om förvaringsutrymmen eller möjligt garage. Villan har 2 plan ovan mark samt ett källarplan. Entréplanet har ett nyligen renoverat duschrum från 2022. Även golv i kök och hall har nyligen slipats och köket har fräschats till med nya vitvaror. Här finns även ett vardagsrum, matrum samt inglasad veranda. Övre plan med tre sovrum samt hall med balkong. Källarplanet har gott om förvaringsutrymmen men kan även inredas med ytterligare ett sovrum vid behov. Källaren har även tvättstuga samt ytterligare badrum/duschutrymme med renoveringsbehov. Bergvärme (installerat 2004) ger bra driftskostnad. Det är endast ca 1 km till T-bana och ca 1,5 km till Stuvsta pendeltågsstation. Stensängsskolan (F-6) finns i villakvarteret och en större mataffär (Coop) likaså. Önskar du ut och promenera finns fina promenadstråk i Kräppladalen endast hundra meter från huset. Därtill finns Älvsjöskogens naturreservat inte långt bort.

  • Plus
Kattugglevägen 5, Vidja, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Idag

Kattugglevägen 5

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 395 000 kr
60 m²
4 rum
2 068 m² tomt

Välkommen till detta fint renoverade hus i högt och fritt läge mitt i Vidja placerat på en stor gaveltomt. Huset ligger uppe på en höjd med altan runtom tre sidor av huset med flera olika sittgrupper och en paviljong, huset omsluts av grönska och tomten erbjuder flertalet olika fruktträd och bär. Huset har genomgående nya ytskikt, ett renoverat nytt kök med en fin och öppen planlösning mot de generösa vardagsrummet som har en braskamin och en matplatsen i en ljus glasveranda där det även finns en myshörna. Ett stort nyrenoverat och fullutrustat duschrum med kommod, inbyggd duschhörna och förvaring, tvättmaskin och torktumlare. I det större av de två sovrummen finns inbyggd förvaring, en walk in closet och utgång till altanen. Hallen erbjuder inbyggd förvaring bakom skjutbara spegeldörrar. Huset ligger i suterräng och källaren nås med egen ingång på husets baksida. Här finns också ett gästhus om ca 25 kvm som idag har två rum samt en fungerande vedeldad bastu. Rummen används i nuläget som gästrum och träningsstudio samt en musikstudio, men kan disponeras som generationsboende eller hyras ut. På Kattugglevägen 5 bor man med närhet till Orlångens badplats med gångavstånd på mindre än 10 minuter till badplatsen där även högtider som Midsommar och Valborg firas tillsammans. Till bussen promenerar man på 5 minuter. Ett perfekt läge där skogen och naturområdena finns runt hörnet, ett boende på landet med närhet till stan. Varmt välkommen till detta mysiga och nyligen renoverade hus, perfekt beläget i ett högt och fritt läge. Huset är idylliskt placerat på en rymlig gaveltomt och har genomgått flertalet renoveringar för att erbjuda en modern och trivsam atmosfär. Med skogen och naturområden runt hörnet, får du möjlighet att uppleva lugnet och skönheten i naturen. Välkommen att skapa minnen och njuta av livet.

  • Plus
Småbrukets backe 10, Visättra, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr
Småbrukets backe 10, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Småbrukets backe 10, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Småbrukets backe 10

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 650 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4
2 129 kr/mån
41 250 kr/m²

Nu har du chansen till ett riktigt drömboende med låg avgift. En modern & ljus lägenhet med hög standard. Bostaden är belägen i ett av Huddinges mest expansiva områden. Lägenheten erbjuder genom sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har ett generöst vardagsrum och gott om förvaring. Moderna material och fräscha ytskikt finner du i hela lägenheten. Nytt och fräscht badrum, där en kombimaskin för tvätt och tork ingår. Köket är ett modernt Vedumkök. Förvärvar du denna bostad har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Visättra centrum ligger bara ett stenkast från porten, där finns restaurang, frisörsalong och mataffär. Närhet till kommunikationer genom buss och promenadavstånd till Flemingsberg station som kan ta dig till Stockholms innerstad på 19 minuter samt stora delar av Sverige med SJ-fjärrtåg. En 10 minuters promenad kan ta dig till Södertörns högskola, Huddinge sjukhus, Flemingsbergs padelhall, ICA Maxi och Lidl. Vill du ta del av ett större centrum finner du det i Flemingsbergs centrum. Denna bostad bjuder på allt från närhet till fin natur, utsikt mot grönområde och nära till alla tänkbara bekvämligheter samt en rymlig balkong i högt läge som ni kan tillbringa långa stunder. Föreningen har dessutom en fin grillplats och ett utegym. Välkommen på visning! Tillträde enligt överenskommelse

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 14:20
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Finslipargränd 8

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2
5 448 kr/mån
43 767 kr/m²

Välkommen till en bostad i nyskick med mycket förvaring. Perfekt planerad bostad om 73 kvm med stort och ljust vardagsrum, två rymliga sovrum samt ett fint badrum. I det här hemmet kommer du verkligen att trivas. Med hiss från markplan når ni det här stilfulla hemmet. Det som placerar sig högt på listan över fördelar med denna lägenhet är hög standard, det stilfulla köket, fönster i två väderstreck med naturligt ljusinsläpp samt det centrala läget. Denna härliga bostad har en öppen planlösning med flera fönster som låter ljuset flöda fritt genom rummen. Lägenheten erbjuder ett kök med stil och gott om förvaring. Ett tips när du vaknar upp på morgonen i den här underbara bostaden är ett givet val att ta promenaden om ca 5 min till Stenugnsbageriet Spröd där ni kan köpa egenrostat kaffe och bröd. Till bostaden hör även ett separat förråd. Med en promenad på ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen samt flertalet förskolor. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge

  • Premium
  • Hiss
Solberga Ängsväg 8, Älvsjö - Solberga, Stockholms kommun
Solberga Ängsväg 8, Älvsjö - Solberga, Stockholms kommun, bild 2
Solberga Ängsväg 8, Älvsjö - Solberga, Stockholms kommun, bild 3

Solberga Ängsväg 8

Lägenhet
Älvsjö - Solberga, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 995 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1
5 245 kr/mån
35 029 kr/m²

Kontakta mäklaren för flexibel privatvisning! Välkommen till en generös och välplanerad bostad med insynsskyddad läge. Här finns chansen att sätta sin egen prägel. Föreningen har en mycket trivsam gård med gräsmatta, grillplats, bord och stolar. Bostaden har rymliga och välplanerade rum, bra förvaringsutrymmen samt en underbar inglasad balkong. Praktiskt kök med separat matplats för minst 6 personer, ett rymligt vardagsrum med plats för soffa och soffbord samt välplanerade sovrum. I Älvsjö finns möjligheten att via pendeltåget ta sig till Arlanda, Södertälje eller Uppsala. Bostaden erbjuder även närhet till natur i form av Solbergaskogen. Invid fastigheten finns SATS, men även närhet till ytterligare utbud såsom Coop, Handelsbanken, apoteket, vårdcentral samt bibliotek. Även flertalet daghem finns i området. Även vackra strövområden finns i Älvsjöskogen och det är nära idrottsplan, parker och fina cykelvägar in till Stockholm centrum. Älvsjö utgör en knutpunkt i Stockholms lokaltrafik och till pendeltågsstationen går man på ca 3 minuter som tar dig till Stockholm Central på ca 10 minuter. Utanför föreningens fastigheter avgår även ett flertal busslinjer som bland annat buss nr 142 vilken ansluter till Telefonplans tunnelbanestation. Vid Älvsjö centrum ansluter ytterligare busslinjer även till tunnelbanans gröna linje samt tvärbanan. Tunnelbana kommer till Älvsjö. https://nyatunnelbanan.se/sv/ny-linje-till-alvsjo Missa inte chansen att förvärva denna rymliga och centrala bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Grönfinksvägen 41, Vidja, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 21 apr kl 13:10
Grönfinksvägen 41, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Grönfinksvägen 41, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Grönfinksvägen 41

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 295 000 kr
38 m²
2 rum
1 621 m² tomt

Detta hus är den perfekta platsen att koppla av och njuta i. Med ett nytt kök,nya golv som ger en fräsch känsla och ett badrum som utstrålar modern elegans, är detta hem en fröjd att bo i. Den närbelägna sjön lockar med möjligheter till simning, fiske och avkoppling vid vattnet, medan den fridfulla omgivningen bjuder in till promenader och utflykter. Att vara nära en busshållplats gör det enkelt att ta sig till och från staden, medan den korta bilresan på endast 15.-20 minuter gör att du snabbt kan nå stadens puls City när du önskar det. Detta hus är inte bara en plats att bo, det är en oas av lugn och avkoppling som väntar på att bli din flykt från vardagens stress. Komplementbyggnaden kan göras om till alltifrån ateljé eller kontor till gäststuga eller gym, möjligheterna är oändliga. Du kan till och med överväga att omvandla den till en separat bostad för familjemedlemmar eller som en extra inkomstkälla genom uthyrning. Enligt den fastställda detaljplanen får du bygga fastigheten med Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i tv? våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning for byggas med högst 150 kvm BYA. Komplementbyggnader för sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad för inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 40 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt för den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 50 kvm. Se mer i bifoga detaljplan.

  • Premium
Edsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Edsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Edsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Edsvägen 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 995 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1
4 328 kr/mån
34 103 kr/m²

Invändigt är lägenheten mycket fint renoverad med fina parkettgolv av valnöt, ett helt nytt ombyggt kök, ny el/spotlights, stambytt badrum med golvvärme, stort sovrum med förvaring samt vardagsrum som med fördel kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. Beläget i mycket eftertraktat och lugnt område med närhet till kommunikationer, parker och natur. Är du sugen på att sola eller grilla så finns en liten privat gård att nyttja strax utanför porten. Med en promenad på ca 5 min från bostaden når ni Huddinge station och Huddinge Centrum ligger bara runt hörnet. I kvarteret finns även det populära stenugnsbageriet Spröd. På gångavstånd nås även Trehörningen samt naturreservat.

  • Premium
Johan skyttes väg 384, Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:15
Johan skyttes väg 384, Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun, bild 2
Johan skyttes väg 384, Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun, bild 3

Johan skyttes väg 384

Lägenhet
Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 995 000 kr
81 m²
vån 1
4 818 kr/mån
61 667 kr/m²

Välkommen till denna välarrangerade trerumslägenhet som idag disponeras som en fyra! Bostaden har en imponerande uteplats på ca 45 kvadratmeter. Här möts du av en tilltalande planlösning som skapar generösa sociala utrymmen. Det öppna köket integreras sömlöst med vardagsrummet, vilket ger gott om plats för en bekväm möblering. Sovrummet imponerar med rikligt med utrymme för en dubbelsäng och har dessutom en stor garderobs vägg för optimal förvaring. Sovrum två erbjuder också tillräckligt med plats för säng och möbler, vilket gör det till en mångsidig yta. Sovrum tre har förvandlats från en stor klädkammare till ett behagligt tonårsrum. Det rymliga och välutrustade badrummet har en avkopplande atmosfär och är komplett med ett bekvämt badkar. Här finns också en praktisk tvättmaskin och torktumlare, vilket gör hanteringen av tvätt och personlig hygien både smidig och bekväm. Den magnifika uteplatsen sträcker sig över hela 45 kvadratmeter och erbjuder en praktfull arena för en mängd trevliga utomhusaktiviteter och sociala samvaron. Det är en plats som inte bara inbjuder till avkoppling utan även till hjärtliga stunder med vänner och familj. Här är det enkelt att skapa personliga små oaser, perfekta för både loungegrupper och matservering, omgivna av frodiga, gröna växter som skapar en inbjudande atmosfär. Uteplatsen ger också möjligheten att förvandla utrymmet till en egen, charmig oas där man kan odla blommor och grönsaker. Genom att lägga till denna personliga touch blir platsen inte bara vacker utan också funktionell på ett sätt som är skräddarsytt för att möta dina önskemål och behov. Så låt fantasin flöda och försköna varje hörn av denna underbara utomhusyta till en plats av fulländad njutning och skönhet för hela familjen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Flintvägen 3, Balingsnäs, Huddinge kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Flintvägen 3

Radhus
Balingsnäs, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
130 m²
5 rum
256 m² tomt

Välkommen till ett renoveringsobjekt i Balingsnäs - där du har möjligheten att återuppliva en tidlös pärla och skapa din drömbostad! Detta rymliga radhus, omfattande imponerande 130 kvm, är en dröm för den som söker en utmaning och möjligheten att skapa sitt drömboende. Med ett hem i originalskick blir köket möjligtvis hjärtat i ditt renoveringsprojekt, en plats där du kan låta din kreativitet flöda och skapa en atmosfär som är unik för dig och din familj. Föreställ dig möjligheterna att förvandla detta utrymme till en modern öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman, något som andra grannar i området har lyckats med och skapat en dynamisk atmosfär som passar dagens familjeliv. Beläget bara ett stenkast från ett stort naturvårdsområde blir detta hus en oas för naturentusiaster och äventyrslystna. Upplev lugnet och skönheten i naturen utan att behöva ge avkall på bekvämligheter och modern livsstil. En av de oslagbara fördelarna med detta radhus är dess privata läge - ingen genomfartstrafik ger en trygg och rofylld atmosfär. Dessutom får du njuta av solens strålar nästan hela dagen, då tomten i princip ligger i söderläge. Föreställ dig att vakna upp till solens varma strålar och avsluta dagen med en avkopplande stund på din egen uteplats. För familjer är detta område ett paradis. Barnvänligt i sin kärna, här kan barnen utforska och leka i trygga omgivningar, samtidigt som föräldrarna kan känna sig lugna och nöjda med sitt val av bostad. Denna natursköna plats erbjuder en harmonisk tillvaro, med en välrenommerad skola och förskola precis runt hörnet. Att ta sig till Huddinge centrum är enkelt, antingen med en kort bussresa eller med bil, där ett brett utbud av service och kommunikationer väntar. Dessutom erbjuder pendeltåget från centrum en snabb och smidig resa in till stan på endast en kvart.

  • Plus
Förrådsvägen 14, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Förrådsvägen 14

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 195 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 3
3 135 kr/mån
51 647 kr/m²

Varmt välkomna till denna bostad som verkligen har det där det lilla extra! Här genomsyras samtliga kvadratmetrar av en sober och inbjudande färgskala, genomgående ljusa golv och ett fint ljusinsläpp. Den välplanerade ytan och placeringen gör boendet ljust och smart med varje del användbar. Från vardagsrummet når vi den fina balkongen om 5 kvm mot innergård i sydöst läge. Perfekt för den som vill njuta solen! Moderna inslag i kök och badrum, vardagsrum som vetter mot baksidan samt ett sovrum med fönster. Bostaden har allt man kan önska sig i ett fridfullt och populärt område med gångavstånd till natur, idrottsplats, skolor, förskolor samt matbutik. Om du, som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar. I Sjödalen har du gångavstånd till Huddinge C, Huddinge station, mataffär, naturen och sjön Trehörningen. Med pendeltåget är du inne i Stockholm City på endast 16 min. I huset finns bekvämligheter såsom cykelförråd, källar- och vindsförråd. Upplev det du också, varmt välkommen på visning! Tillträde enligt överenskommelse.

  • Balkong
  • Hiss
Hörningsnäsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Mån 22 apr
Hörningsnäsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Hörningsnäsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Hörningsnäsvägen 30

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 495 000 kr
26 m²
1 rum
vån 4/4
1 487 kr/mån
57 500 kr/m²

Högst upp i huset möts vi av denna underbara, moderna och yteffektiva 1:a. Optimalt planerad bostad som erbjuder en praktiskt kokvrå, ett fräscht badrum samt ett allrum med plats för säng, samvarodel och matplats. Välplanerad och lättmöblerad med vackert parkettgolv och stora fönster gör att lägenheten upplevs luftig. Lägg därtill en fantastisk innergård och ditt boende är fulländat. Kontakta ansvarig mäklare, Amel Hodzic 0708-320 280, för mer information.

  • Premium

Visar 1 - 25 av 45