Mäklare Thomas Kihlman

Thomas Kihlman

Om mig

Söker Ni en engagerad och dedikerad mäklare? Då har ni hittat mig! Med ett stort intresse och engagemang för försäljning och bostäder vägleder jag Er genom hela bostadsaffären. Jag är lyhörd en god lyssnare, flexibel. Med mitt engagemang och intresse för affärer ser jag till att er bostadsaffär uppnår det bästa resultatet. Jag är uppvuxen i området. Så jag kan dina kvarter. För hela Älvsjö är min hemmaplan. Låt mig hjälpa Er att förändra Er boendesituation och förverkliga just dina drömmar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rositavägen 6, Vidja, Huddinge kommun
Rositavägen 6, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Rositavägen 6, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Rositavägen 6

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 695 000 kr
40 m²
2 rum
1 880 m² tomt

För att Komma till denna adress, behöver man åka in på Helmerdalsvägen och följa orange markering vänster om man kommer från Vidjavägen, då vägen är avspärrad från Vidjavägen upp på Rositavägen så är alternativet Helmerdalsvägen orange skyltning vänster. Modernt, nytt hus med hög standard, ett fantastiskt läge mot sjön Orlången och fin utsikt. Till sjön når man på bara några minuter. Bada, fiska och bara njut på en fantastisk plats med stora möjligheter. Välkommen till detta moderna hem av högsta standard och med en makalös placering vid sjön Orlången. Här möts du av en spektakulär utsikt som förskönar varje ögonblick. Det tar endast några minuter att nå sjön. Detta hus är inte bara en bostad, utan en inbjudan till en livsstil där harmoni och natur möts. Här har du privilegiet att bada och fiska i lugn och ro eller helt enkelt bara njuta av stillheten och skönheten på denna enastående plats. Med sina stora möjligheter blir detta hem en oas för avkoppling och rekreation. Varje detalj har noga utformats för att skapa en atmosfär av modern elegans och komfort. Här finner du det perfekta sammanflödet mellan inomhus och utomhusliv, där varje dag blir en möjlighet att skapa minnen i en fantastisk miljö. Välkommen till ditt nya hem, där varje dag är en resa in i skönheten och avkopplingens värld vid sjön Orlången.

 • Premium
Vidjavägen 70, Vidja, Huddinge kommun
Vidjavägen 70, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Vidjavägen 70, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Vidjavägen 70

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 700 000 kr
114 m²
4 rum
1 601 m² tomt

En unik möjlighet att komma över ett vackert hus och fastighet med pool och inrett hus för uthyrning! En fantastisk fastighet om en total boendeyta om ca 148 kvm fördelat på 3-4 sovrum i två byggnader med påkostade materialval och en mycket bra planlösning. Stor plan tomt med en massa prunkade och spirande växtlighet. Här njuter man också av en stor pool 4 x 8 meter och en avkopplande jacuzzi, gräsmatta samt solen som man fångar hela dagen från de olika platserna på tomten. Villan har idag ett generöst vardagsrum med en stor social planlösning mot det öppna köket. Idag finns här två sovrum som enkelt kan bli tre om man delar av det stora sovrummet. På fastigheten finns ett hus om ca 34 kvm som går att hyra ut eller at använda som generationsboende. En mindre friggebod om ca 10 kvm finns också som inrett för boende eller för förvaring. Vill man njuta vid sjön Orlången är det endast 5 -10min att gå ned för bad från strand, brygga eller ta en tur med ekan som kommer med huset liksom båtplatsen. Fisket är bra i Orlången här finns b la Gös, Gädda och Abborre samt kräftfiske är tillåtet för fastighetsägare i området.

 • Premium
Hästhagsvägen 36, Vidja, Huddinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 21 apr
Hästhagsvägen 36, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Hästhagsvägen 36, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Hästhagsvägen 36

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 495 000 kr
60 + 10 m²
3 rum
2 249 m² tomt

En fridfull miljö där du kan uppleva den lugnande närvaron av grönskande träd, kvittrande fåglar och kanske till och med ett närliggande vattendrag. Huset om ca 60 kvm, har kommunalt V/A och bra ytor samt en övervåning som idag är ett helt master bedroom. Stort garage och med plats för hobby verksamhet..

 • Premium
Kattugglevägen 5, Vidja, Huddinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Idag

Kattugglevägen 5

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 395 000 kr
60 m²
4 rum
2 068 m² tomt

Välkommen till detta fint renoverade hus i högt och fritt läge mitt i Vidja placerat på en stor gaveltomt. Huset ligger uppe på en höjd med altan runtom tre sidor av huset med flera olika sittgrupper och en paviljong, huset omsluts av grönska och tomten erbjuder flertalet olika fruktträd och bär. Huset har genomgående nya ytskikt, ett renoverat nytt kök med en fin och öppen planlösning mot de generösa vardagsrummet som har en braskamin och en matplatsen i en ljus glasveranda där det även finns en myshörna. Ett stort nyrenoverat och fullutrustat duschrum med kommod, inbyggd duschhörna och förvaring, tvättmaskin och torktumlare. I det större av de två sovrummen finns inbyggd förvaring, en walk in closet och utgång till altanen. Hallen erbjuder inbyggd förvaring bakom skjutbara spegeldörrar. Huset ligger i suterräng och källaren nås med egen ingång på husets baksida. Här finns också ett gästhus om ca 25 kvm som idag har två rum samt en fungerande vedeldad bastu. Rummen används i nuläget som gästrum och träningsstudio samt en musikstudio, men kan disponeras som generationsboende eller hyras ut. På Kattugglevägen 5 bor man med närhet till Orlångens badplats med gångavstånd på mindre än 10 minuter till badplatsen där även högtider som Midsommar och Valborg firas tillsammans. Till bussen promenerar man på 5 minuter. Ett perfekt läge där skogen och naturområdena finns runt hörnet, ett boende på landet med närhet till stan. Varmt välkommen till detta mysiga och nyligen renoverade hus, perfekt beläget i ett högt och fritt läge. Huset är idylliskt placerat på en rymlig gaveltomt och har genomgått flertalet renoveringar för att erbjuda en modern och trivsam atmosfär. Med skogen och naturområden runt hörnet, får du möjlighet att uppleva lugnet och skönheten i naturen. Välkommen att skapa minnen och njuta av livet.

 • Plus
Grönfinksvägen 41, Vidja, Huddinge kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 21 apr kl 13:10
Grönfinksvägen 41, Vidja, Huddinge kommun, bild 2
Grönfinksvägen 41, Vidja, Huddinge kommun, bild 3

Grönfinksvägen 41

Villa
Vidja, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 295 000 kr
38 m²
2 rum
1 621 m² tomt

Detta hus är den perfekta platsen att koppla av och njuta i. Med ett nytt kök,nya golv som ger en fräsch känsla och ett badrum som utstrålar modern elegans, är detta hem en fröjd att bo i. Den närbelägna sjön lockar med möjligheter till simning, fiske och avkoppling vid vattnet, medan den fridfulla omgivningen bjuder in till promenader och utflykter. Att vara nära en busshållplats gör det enkelt att ta sig till och från staden, medan den korta bilresan på endast 15.-20 minuter gör att du snabbt kan nå stadens puls City när du önskar det. Detta hus är inte bara en plats att bo, det är en oas av lugn och avkoppling som väntar på att bli din flykt från vardagens stress. Komplementbyggnaden kan göras om till alltifrån ateljé eller kontor till gäststuga eller gym, möjligheterna är oändliga. Du kan till och med överväga att omvandla den till en separat bostad för familjemedlemmar eller som en extra inkomstkälla genom uthyrning. Enligt den fastställda detaljplanen får du bygga fastigheten med Högst en huvudbyggnad. Huvudbyggnad i tv? våningar får byggas med högst 100 kvm byggnadsarea (BYA). Huvudbyggnad i en våning for byggas med högst 150 kvm BYA. Komplementbyggnader för sammanlagt ha en högsta byggnadsarea om 40 kvm. Huvudbyggnad för inrymma högst två lägenheter, varav den mindre får ha högst 40 kvm bruttoarea (BTA). Alternativt för den mindre bostaden inrymmas i befintligt fritidshus som har en högsta BYA och BTA om 50 kvm. Se mer i bifoga detaljplan.

 • Premium
Johan skyttes väg 384, Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun
 • Sön 28 apr kl 11:15
Johan skyttes väg 384, Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun, bild 2
Johan skyttes väg 384, Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun, bild 3

Johan skyttes väg 384

Lägenhet
Älvsjö - Långbro, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 995 000 kr
81 m²
vån 1
4 818 kr/mån
61 667 kr/m²

Välkommen till denna välarrangerade trerumslägenhet som idag disponeras som en fyra! Bostaden har en imponerande uteplats på ca 45 kvadratmeter. Här möts du av en tilltalande planlösning som skapar generösa sociala utrymmen. Det öppna köket integreras sömlöst med vardagsrummet, vilket ger gott om plats för en bekväm möblering. Sovrummet imponerar med rikligt med utrymme för en dubbelsäng och har dessutom en stor garderobs vägg för optimal förvaring. Sovrum två erbjuder också tillräckligt med plats för säng och möbler, vilket gör det till en mångsidig yta. Sovrum tre har förvandlats från en stor klädkammare till ett behagligt tonårsrum. Det rymliga och välutrustade badrummet har en avkopplande atmosfär och är komplett med ett bekvämt badkar. Här finns också en praktisk tvättmaskin och torktumlare, vilket gör hanteringen av tvätt och personlig hygien både smidig och bekväm. Den magnifika uteplatsen sträcker sig över hela 45 kvadratmeter och erbjuder en praktfull arena för en mängd trevliga utomhusaktiviteter och sociala samvaron. Det är en plats som inte bara inbjuder till avkoppling utan även till hjärtliga stunder med vänner och familj. Här är det enkelt att skapa personliga små oaser, perfekta för både loungegrupper och matservering, omgivna av frodiga, gröna växter som skapar en inbjudande atmosfär. Uteplatsen ger också möjligheten att förvandla utrymmet till en egen, charmig oas där man kan odla blommor och grönsaker. Genom att lägga till denna personliga touch blir platsen inte bara vacker utan också funktionell på ett sätt som är skräddarsytt för att möta dina önskemål och behov. Så låt fantasin flöda och försköna varje hörn av denna underbara utomhusyta till en plats av fulländad njutning och skönhet för hela familjen.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv

Visar alla 6