Mäklare Thomas Kihlman

Thomas Kihlman

Om mig

Söker Ni en engagerad och dedikerad mäklare? Då har ni hittat mig! Med ett stort intresse och engagemang för försäljning och bostäder vägleder jag Er genom hela bostadsaffären. Jag är lyhörd en god lyssnare, flexibel. Med mitt engagemang och intresse för affärer ser jag till att er bostadsaffär uppnår det bästa resultatet. Jag är uppvuxen i området. Så jag kan dina kvarter. För hela Älvsjö är min hemmaplan. Låt mig hjälpa Er att förändra Er boendesituation och förverkliga just dina drömmar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blackensvägen 26B, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Blackensvägen 26B, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 2
Blackensvägen 26B, Älvsjö, Stockholms kommun, bild 3

Blackensvägen 26B

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

2 975 000 kr

65 m²

3 rum

3 349 kr/mån

45 769 kr/m²

Redan på trappen till bostaden får man känslan av att bo i ett lugnt villa område. Här finns fina gröna ytor som sommartid har en massa prunkande växter och uteplatser i solens alla väderstreck. Slå dig ned vid någon av de grillplatser som finns och njut med familj och vänner. Tänk dig snart är vi där. Högst upp finns denna välplanerade trea med ett genomgående gott skick och väldisponerade ytor. Fönster i två väderstreck som ger en ljus känsla. Kök från 2015, renoverat badrum 2017. Bra vardagsrum samt två sovrum, ett master bedroom med plats för stor dubbelsäng och ett mindre som barnrum eller arbetsrum. Parkett genomgående och med ljusa färger på väggar. Låg belåning samt ekonomisk fjärrvärme. Välkommen till en fin bostad med gångavstånd till Mataffär kommunikationer och Älvsjö torg.

  • Premium
Syrenstigen 27, Älvsjö - Herrängen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Syrenstigen 27

Villa
Älvsjö - Herrängen, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö

11 495 000 kr

163 m²

6 rum

613 m² tomt

Stor välplanerad villa i attraktiva Herrängen med närhet till både Långsjön och Långbro Park. Villan har en totalyta om 203 kvm där de sociala ytorna har en central plats. Här finns ett stort härligt inglasat uterum för umgänge under årets alla årstider. Renoverad och stilfull villa med allt på de rätta platserna. Den stora kakelugnen från 1800-talet har en central och nästan majestätisk plats i husets umgängesdel. Plats för 2 bilar i carport med ladd box. Bra planerad tomt med plats för lek och umgänge.

Visar alla 2