Mäklare Vanja Andelkovic

Vanja Andelkovic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flottiljvägen 108, Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun

Flottiljvägen 108

Villa
Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun
Bjurfors Botkyrka
5 995 000 kr
130 m²
5 rum
260 m² tomt

VISNING TORSDAGEN DEN 2 MAJ KL 19.00-19.30. Med eftertraktat läge i Tullinge-Riksten återfinns denna hemtrevliga familjevilla med barnvänlig tomt. Villan uppfördes 2009. Med pondus och karaktär genomsyras detta hem av känsla, omtanke och kvalité i allt från stilsäkra designval till en noga genomtänkt planlösning. Ljusa ytskikt och väl tilltagna sociala ytor i kombination med flertalet sovrum samt allmänna ytor gör denna villa perfekt för den stora familjen. Vardagsrum med vy över trädgården i anslutning till socialt kök i öppen planlösning med matplats. Villan är fördelad över 2 plan. Här finns förutom de sociala ytorna även 4 sovrum, två badrum och en tvättstuga i bra storlek. Även husets utemiljö är anlagd med omsorg. Tomten om ca 260 kvm är plan och här finns ett spabad i insynsskyddat läge samt ett utekök. Njut i goda vänners sällskap på den magiska altanen i sydläge! Mycket barnvänligt och bekvämt boende i populära Riksten. Riksten erbjuder naturen runt knuten vilket gör att den aktiva livsstilen blir en del av din vardag. Med närheten till naturen blir det enkelt att få ut mer av livet. Upplev detta ni också! Välkomna på visning.

Rundan 97, Tullingeberg, Botkyrka kommun

Rundan 97

Radhus
Tullingeberg, Botkyrka kommun
Bjurfors Botkyrka
4 195 000 kr
103 + 15 m²
4 rum
157 m² tomt

Välkomna till detta fina gavelradhus i två plan på eftertraktade Rundan! Insidan erbjuder ett entréplan med ett fint kök, ett rymligt vardagsrum med utgång till inglasat uterum & trädgård, en fräsch toalett samt en rymlig hall med bra förvaring. Övre planet har tre trivsamma sovrum, en klädkammare samt ett badrum/tvättstuga och en kontorshörna. På baksidan finns ett inglasat uterum samt en lättskött trädgårdsyta. Baksidan har ett perfekt solläge med eftermiddags-/kvällssol. I tillägg finns gott om förvaring. Ett källarförråd, och ett mindre förråd på baksidan samt ett på balkongen. Välskött samfällighet där bl a parkering ingår i avgiften. Lugnt och familjevänligt läge med närhet till förskola/skola, mataffär, kommunikationer och naturen. Välkommen hem!

Tornkroken 40, Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun
  • Sön 28 apr kl 11:00

Tornkroken 40

Radhus
Tullinge - Riksten, Botkyrka kommun
Bjurfors Botkyrka
4 095 000 kr
120 m²
5 rum
5 448 kr/mån
34 125 kr/m²

Äntligen är ett av gavelradhusen på Tornkroken till salu! Med pondus och karaktär genomsyras detta hem av känsla, omtanke och kvalité i allt. Ljusa ytskikt och väl tilltagna sociala ytor i kombination med flertalet sovrum samt allmänna ytor gör detta hem perfekt för den stora familjen. Bostaden stod klar 2021 och känslan av nytt och fräscht lever kvar. Entréplanet erbjuder kök, vardagsrum med utgång till uteplats i högt läge, ett modernt badrum/tvättstuga, ett sovrum samt bra förvaring i förråd. En trappa upp erbjuds tre bra sovrum, (med möjlighet till ett fjärde), allrum, badrum med badkar samt klädkammare. Mycket goda förvaringsmöjligheter i förråd, klädkammare samt vind! Härligt att se hur ett bostadsområde fått växa fram till förmån för såväl stora som små. Riksten har på kort tid blivit ett kärt och högt uppskattat kvarter för Tullingebor. Lugnt, barnvänligt och riktigt trivsamt! I närheten finns Lida friluftsgård som sedan länge ett välbesökt friluftsområde. Här finns motionsspår, skidbacke och bad. Även Brantbrinks idrottsplats ligger ett stenkast bort. Här finns fotbollsplaner, ishall, tennishall och orienterion, samt motionsspår och utegym. Rikstens friluftsstad i Botkyrka kommun har utvecklats från militär- och civilflygfält till en levande stadsdel. Här finns även biografen Sländan, hunddagis, dansklubb, tandläkare, skönhetssalong, ICA Riksten, pizzeria mm. Kommunikationer - Du tar dig enkelt till och från Rikstens friluftsstad! Med cykel eller buss och vidare med pendeltåg och tåg. Eller med bil snabbt ut på de större Europavägarna. Med cykel tar du dig de drygt 2,5 kilometrarna in till Tullinge station på cykelvägar. Buss 721 går mellan Rikstens friluftsstad och Tullinge station. Från Tullinge station tar du dig på ca 20 minuter till Stockholm eller Södertälje med pendeln. Vill du resa längre ligger Flemingsbergs station 5 kilometer bort där de flesta av SJ:s fjärrtåg stannar. Här finns även Karolinska universitetssjukhuset och Södertörns högskola. Förskolor och skolor Här i Rikstens friluftsstad är det nära till både barnomsorg och skola. Hösten 2013 startade Rikstens skola sin fritids- och skolverksamhet till och med årskurs 9. I närheten finns även flera gymnasium.

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tenorvägen 7, Skogås, Huddinge kommun

Tenorvägen 7

Villa
Skogås, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
5 995 000 kr
142 + 35 m²
5 rum
794 m² tomt

Välkommen till Tenorvägen 7! Denna rymliga villa är en pärla som erbjuder en perfekt kombination av rymlighet, komfort och naturskön omgivning. Med en total yta på 177 kvadratmeter och fem rum fördelade på två våningar, är detta ett hem som erbjuder gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Stor gräsmatta på framsidan vilket ger gott om utrymme för lek och avkoppling. Den högt belägna altanen på baksidan av huset är det perfekta stället att njuta av soliga dagar och underbara solnedgångar med nära och kära. Vid entrén möts du av en välkomnande och generös hall som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter för alla familjemedlemmars behov. På entréplanet finns mer ett praktiskt helkaklat duschrum. Intill detta duschrum ligger även tvättstugan som underlättar hanteringen av hushållets klädvård och andra vardagliga sysslor. Från entréplanet nås även garaget, som inte bara erbjuder plats för fordon utan även för extra förvaring eller kanske ett hobbyområde för den kreativa själen. Här finns även ett stort allrum och ett förråd. En trappa upp öppnar sig en ljus och luftig vardagsrumsmiljö som inbjuder till avkoppling och umgänge. Härifrån kan du glida ut på den härliga balkongen som vetter mot framsidan av huset och utsikten över omgivningen. Förutom balkongen lockar även den generösa trädäckade uteplatsen i högt läge till långa sommarkvällar med grillning och socialt umgänge. Vidare finns ett fint kök med moderna bekvämligheter och stilrena ytor samt flera under- och överskåp. Dessutom finns ett stort nyrenoverat badrum på detta plan med golvvärme. Slutligen, på övre våningen, väntar tre stora sovrum varav ett med egen klädkammare. Sammanfattningsvis är interiören på Tenorvägen 7 en harmonisk blandning av funktionell design och komfort, skapad för att möta behoven hos dagens moderna familj. Välkommen hem!

Rådjursvägen 151, Tumba, Botkyrka kommun

Rådjursvägen 151

Radhus
Tumba, Botkyrka kommun
Bjurfors Botkyrka
3 195 000 kr
104 m²
3 rum
144 m² tomt

På ett fint och lugnt läge i Tumba saluförs nu detta radhus i två plan. På entréplan finner vi sällskapsytorna i form av stort vardagsrum i öppen planlösning med kök. Härifrån når vi det inglasade uterummet och den stora trädäckade altanen som bjuder på soliga dagar. I det inglasade uterummet där kan ni förlänga sommaren och njuta av långa sommarkvällar och glädjefyllda måltider. Mer finns badrum och hall med avhängnings- och förvaringsmöjligheter samt även möjlighet att sätta upp en vägg och få ett extra sovrum om behovet finns. På övre plan finns två rejäla sovrum, badrum och klädkammare. Radhuset står redo för att en ny familj ska flytta in och skapa nya minnen. Planlösningen är praktisk med separata utrymmen för vardagsliv och avkoppling. Ett familjevänligt område som erbjuder närhet till bland annat förskolor, skolor, lekpark och cykelavstånd till Tumba C! Goda bussförbindelser finns också. Varmt välkommen att boka din tid för visning!

Förrådsvägen 14, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Förrådsvägen 14

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 195 000 kr
42,5 m²
2 rum
vån 3
3 135 kr/mån
51 647 kr/m²

Varmt välkomna till denna bostad som verkligen har det där det lilla extra! Här genomsyras samtliga kvadratmetrar av en sober och inbjudande färgskala, genomgående ljusa golv och ett fint ljusinsläpp. Den välplanerade ytan och placeringen gör boendet ljust och smart med varje del användbar. Från vardagsrummet når vi den fina balkongen om 5 kvm mot innergård i sydöst läge. Perfekt för den som vill njuta solen! Moderna inslag i kök och badrum, vardagsrum som vetter mot baksidan samt ett sovrum med fönster. Bostaden har allt man kan önska sig i ett fridfullt och populärt område med gångavstånd till natur, idrottsplats, skolor, förskolor samt matbutik. Om du, som många andra vill bo centralt men inte "mitt i smeten" får du här det bästa av två världar. I Sjödalen har du gångavstånd till Huddinge C, Huddinge station, mataffär, naturen och sjön Trehörningen. Med pendeltåget är du inne i Stockholm City på endast 16 min. I huset finns bekvämligheter såsom cykelförråd, källar- och vindsförråd. Upplev det du också, varmt välkommen på visning! Tillträde enligt överenskommelse.

  • Balkong
  • Hiss
Elin wägners stig 22, Lina Hage, Södertälje kommun

Elin wägners stig 22

Radhus
Lina Hage, Södertälje kommun
Bjurfors Botkyrka
2 195 000 kr
111 m²
5 rum
8 764 kr/mån
19 775 kr/m²

Välkommen till drömmen om ett fint hem i Lina Hage! Detta rymliga parhus är beläget på en lugn återvändsgata, perfekt för den som söker lugn och ro samtidigt som man har närhet till stadens puls. Med sina generösa 111 kvadratmeter erbjuder detta hem gott om plats för hela familjen. Med en smart planlösning fördelad över fem rum får du både härliga sällskapsytor och privata utrymmen för avkoppling och vila. Ute på den rymliga baksidan finner du en fin trädgård som bjuder in till lek, trädgårdsarbete eller bara sköna stunder utomhus. Här finns gott om plats för grillkvällar och sommarfester, eller för lugna stunder med en bok och en kopp kaffe. Lina Hage är känt för sin närhet till grönområden och skogspartier, perfekt för långa promenader, Samtidigt har du bekvämt gångavstånd till mataffär, skolor och kommunikationer. - Lugn barnvänlig gata - Bästa läget i området med baksidan mot skogen - Välskött förening med härlig samlingslokal för alla medlemmar. - Funktionellt boende med fyra ordentliga sovrum. - Goda förvaringsmöjligheter. - Ytterligare förvaring på vind och i garage. - Klädkammare.

  • Plus
  • Uteplats
Fornhöjdsvägen 12, Östertälje, Södertälje kommun

Fornhöjdsvägen 12

Lägenhet
Östertälje, Södertälje kommun
Bjurfors Botkyrka
1 550 000 kr
62 m²
3 rum
vån 4
3 852 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till Fornhöjdsvägen 12! Välplanerad och nyrenoverad 3:a med bra ljusinsläpp och en trevlig balkong. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som skapar en härlig sällskapsyta. Två sovrum och badrum med dusch. Bostaden ligger endast ett stenkast ifrån busshållplatsen som tar dig till Östertälje station på ca 5 minuter. Parkering finns tillgängligt intill byggnaden. I övrigt är denna lägenhet belägen i ett trevligt område med närhet till livsmedelsbutiker, kommunikationer och E4/E20. Tillträde enligt överenskommelse.

  • Balkong
  • Hiss
Hertig Carls Väg 47A, Södertälje - Södra/Hamn, Södertälje kommun

Hertig Carls Väg 47A

Lägenhet
Södertälje - Södra/Hamn, Södertälje kommun
Bjurfors Botkyrka
1 295 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 371 kr/mån
33 636 kr/m²

I attraktiva kvarter och i en stabil och ekonomiskt trygg förening ligger denna rymliga etta om 38,5 kvadratmeter. Hallen visar vägen till hemmets samtliga rum. I hallen finns avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Förvaring i garderober. Till vänster om hallen ligger badrummet. Här finns handfat, toalett och dusch. Köket ligger avskilt från allrummet. Här finns goda förvaringsmöjligheter och gott om arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, kyl/frys. I allrummet får du plats med såväl säng, soffa och skrivbord. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönster. Till lägenheten hör även ett källarförråd samt en matkällare. Välskött HSB-förening med god ekonomi. Nära till pendeltåg, motorväg och mataffär. Välkommen hem!

Sågstuvägen 33, Visättra, Huddinge kommun

Sågstuvägen 33

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 495 000 kr
33 m²
2 rum
vån -1
2 477 kr/mån
45 303 kr/m²

Bli den första att flytta in i denna lägenhet i en förening med god ekonomi. Bostaden har ett vardagsrum, badrum samt sovrum. Förvärvar du detta hem har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Visättra centrum ligger på 5 min promenad från porten, där finns restaurang, frisörsalong och mataffär. Bostaden har närhet till kommunikationer genom buss och promenadavstånd till Flemingsberg station som kan ta dig till Stockholms innerstad på 19 minuter samt stora delar av Sverige med SJ-fjärrtåg. Genom en kortare promenad kan du ta dig till Södertörns högskola, Huddinge sjukhus, ICA Maxi, Lidl, idrottsplats, skolor, förskolor, polishus samt Flemingsbergsskogens naturreservat. Vill du ta del av ett större centrum finner du det i Flemingsbergs centrum. Bostaden bjuder på allt från närhet till natur och till alla tänkbara bekvämligheter. Det perfekta boendet för dig som söker en modern lägenhet med ett bra läge! Ett hem att verkligen trivas i på sikt! Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde möjligt!

  • Hiss
Enedalsvägen 3, Södertälje - Karlhov, Södertälje kommun

Enedalsvägen 3

Lägenhet
Södertälje - Karlhov, Södertälje kommun
Bjurfors Botkyrka
795 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/3
1 649 kr/mån
37 857 kr/m²

I populär förening med bra ekonomi och låga avgifter saluförs nu en kvadratsmart 1:a. Här finns ett snyggt och funktionellt kök, ett helkaklat badrum samt ett rymligt allrum. Här bor du billigt och bekvämt med närhet till kommunikationer och gångavstånd till Södertälje centrum. I Södertälje centrum finner du högklassiga butiker som är fyllda med allt du behöver - livs, mode, teknik, böcker, apotek och mycket mer. Här blandas både väletablerade kedjor samt många små lokala handlare. Men Södertälje Centrum är mer än shopping. Det är en mötesplats för alla Södertäljebor och besökare där du hittar ett brett utbud av nöje, service, mat och kultur. Välkommen på visning!

Stockholmsvägen 8A, Södertälje - Centrum, Södertälje kommun

Stockholmsvägen 8A

Lägenhet
Södertälje - Centrum, Södertälje kommun
Bjurfors Botkyrka
995 000 kr
21 m²
1 rum
vån 1/3
1 135 kr/mån
47 381 kr/m²

Varmt välkomna in i denna fantastiska etta på Stockholmsvägen 8A! Första intrycket är allt och många gånger det avgörande. Perfekt planerad med renoverat kök och badrum. Genomgående ljust golv och ljusa färger genomsyrar hela lägenheten. 21 perfekt planerade kvadratmeter. Vad mer finns att önska? Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

Kolonigatan 6, Södertälje - Mariekäll, Södertälje kommun

Kolonigatan 6

Lägenhet
Södertälje - Mariekäll, Södertälje kommun
Bjurfors Botkyrka
995 000 kr
31 m²
1 rum
vån 4/4
4 200 kr/mån
32 097 kr/m²

Liten men naggande god är ett uttryck som faller väl ut på denna bostad! Perfekt boende för dig som ska köpa din första lägenhet, studerar eller veckopendlar. På Kolonigatan i Mariekäll finns nu möjlighet att bli ägare till en perfekt planerad etta i nyskick. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp från flera takfönster. Du bor högst upp för att slippa besvärande insyn, i en renoverad och ljus lägenhet. Välkommen till en riktigt bra och trivsam vindsetta!

  • Plus
Vistvägen 1, Trångsund, Huddinge kommun

Vistvägen 1

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 550 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/2
2 492 kr/mån
48 438 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING! Tilltalande 1 rok-lägenhet i det populära och växande området Trångsund. Lägenheten är perfekt för dig som söker en bekväm och lättillgänglig bostad med närhet till både natur och kommunikationer. Lägenheten är ljus och luftig med en smart planlösning som utnyttjar utrymmet på ett effektivt sätt. Köket har flera under- och överskåp med gott om förvaringsutrymme. Allrummet är rymligt och bekvämt, med plats för både soffa, säng och tv möbel. Här finns också en härlig fransk balkong. Badrummet är nyligen stambytt och modernt med kakel och klinkergolv med golvvärme, dusch och toalett Bostaden ligger i ett lugnt och trevligt område med närhet till fantastiska grönområden som fina omgivningar med naturområdet och Drevviken med vandringsstråk och badplatser. Välkommen hem!

  • Plus

Visar alla 14