Mäklare Magnus Karlsson

Magnus Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Arrendatorsvägen 6B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Arrendatorsvägen 6B

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
5 395 kr/mån
33 250 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad med karaktär från 40-talets formspråk. - Högst upp i huset. - Lägenhet med soligt söderläge. - Välplanerad lägenhet med gott om förvaring och två externa förråd i källare. - Gavellägenhet utan insyn med fönster i 3 väderstreck vilket bidrar till att lägenheten är ljus och känns rymlig. - Generöst kök med gott om plats samt utgång till balkong. - Möjlighet att bygga om till en 3:a genom att dela av vardagsrummet. Interiört återfinns en hemtrevlig känsla och en tidlös karaktär. Köket har gott om arbetsytor, förvaring, ugn, spis samt kyl/frys. Vardagsrummet rymmer stort möblemang om så önskas och har fönsterpartier i två väderstreck. Balkongen förgyller härliga sommardagar och här kommer ni njuta. Rogivande sovrum och gott om plats för dubbelsäng. Badrum med sobra färgval, klinkergolv, fönster, vägghängd-wc, dusch, spotlights i tak samt tvättmaskin. Lägenheten har bra läge med gångavstånd till Huddinge centrum med bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till Kvarnbergsplan med bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall. Föreningen har en mängd stora renoveringar bakom sig såsom stambyte, takbyte och fönsterbyte. Välkommen till ett hem att trivas i! Tillträde enligt överenskommelse.

  • Balkong
Förrådsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 12:00
Förrådsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 30, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 30

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2
2 802 kr/mån
53 167 kr/m²

Välkommen till en välplanerad bostad i toppskick med gott om förvaring. Optimalt planerad lägenhet som har ljusa och moderna ytskikt med entré/hall med plats för skrivbord, badrum, samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Ta chansen och förvärva denna pärla! Med en promenad om ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen. Tillträde enligt överenskommelse. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge 0732-57 56 79

  • Premium
  • Hiss
Sjödalsbacken 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 14:10
Sjödalsbacken 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsbacken 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsbacken 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 495 000 kr
69,7 m²
3 rum
vån 5
3 550 kr/mån
50 143 kr/m²

Möjlighet att förvärva en renoverad och påkostad bostad där inget lämnats åt slumpen. I denna stilfulla samt ljusa bostad med öppenplanlösning och generösa rum kommer du att garanterat trivas. Bostaden har genomgående ljust och elegant trägolv samt målade väggar i fin kulör. Lägenheten har gott om förvaring genom flera garderober, klädkammare samt ett vindsförråd och även ett mindre förråd i källaren. Bostaden är belägen i bostadsrättsförening med låga avgifter och ligger direkt i anslutning till Sjödalsparken samt Huddinge Centrum. Bostadsrättsförening med god ekonomi där bredband ingår i avgiften och bergvärme borrats för att idag användas som uppvärmningskälla. Förutom detta har föreningen även "hyresrätter" kvar i föreningen, vilka i framtiden kan komma att generera ett ekonomiskt tillskott till föreningen. Ett stenkast från lägenheten ligger Huddinge centrum med det mesta av den service man kan förvänta sig av ett medelstort centrum; restauranger, kläd- och matbutiker, banker och på huvudtorget bjuds det emellanåt på underhållning och speciella marknadsdagar. Bostaden ligger granne med vackra Sjödalsparken där det ibland anordnas uppskattade evenemang. Ett par minuters gångväg till pendeltåg som når Stockholm central på 16 minuter. Invid pendelstationen ligger bussterminalen med ett flertal busslinjer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Dammvägen 70, Fullersta, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 13:00

Dammvägen 70

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 995 000 kr
116 + 56 m²
5 rum
187 m² tomt

Missa inte den här chansen att förvärva en bostad i ett centraltläge i Huddinge. - Barnvänligt område. - Goda parkeringsmöjligheter samt garage. - Uteplats med utgång direkt från köket. - Två stora balkonger i bästa solläge. - Rymligt radhus där ni kommer trivas länge. - Stora möjligheter till flera extra rum. Bostaden erbjuder en totalyta av 172 kvm i tre våningsplan, här finns det gott om plats och möjlighet till många rum. Huset erbjuder två rymliga balkonger i bästa solläge och även en vacker baksida med uteplats samt gräsmatta. Bekvämt gångavstånd till Huddinge centrum med butiker och kommunikationer. Garage i huset och p-platser på framsidan av huset. För mer information och intresse kontakta gärna Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge.

  • Plus
Förrådsvägen 23, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon

Förrådsvägen 23

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
2 285 kr/mån
44 306 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad 1:a med låg avgift och närhet till Huddinge centrum. Inne i bostaden möts man av en hall med plats för avhängning samt garderober med förvaring, helkaklat och stambytt badrum, mysigt kök med matplats för 4-5 personer samt ett rymligt allrum med plats för både säng och soffgrupp. Ett mycket bekvämt boende där även ett vindsförråd tillhör lägenheten. Här bor man endast en kort promenad från Huddinge centrum med stort varierat utbud av allehanda butiker, gym, service och restauranger samt fina Sjödalsparken. Mycket bra kommunikationer tack vare den direkta närheten till täta förbindelser med pendeltåg och busslinjer. Med pendeltåget tar det ca 16 minuter till Stockholms Centralstation.

  • Plus
Vikingavägen 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Vikingavägen 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 2
Vikingavägen 20, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun, bild 3

Vikingavägen 20

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 995 000 kr
95,5 m²
3 rum
vån 5
7 627 kr/mån
41 832 kr/m²

Välkommen till denna rymliga bostad på Vikingavägen 20. Möjlig 4:a! Ljus och insynsskyddad lägenhet med trevlig utsikt i flera väderstreck. Hörnlägenhet belägen högt upp i huset med fritt läge. Sobra och moderna ytskikt samt härligt öppen planlösning mellan rymligt sällskapsrum och läckert kök. Två mycket generösa sovrum med gott om förvaring och två fräscha badrum. Balkong med morgonsol och eftermiddagsol. Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Lägenheten har utmärkt läge med gångavstånd till Huddinge centrum med ett bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till skolor, förskolor, bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall mm. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kallkärrsvägen 74, Snättringe, Huddinge kommun
  • Imorgon
Kallkärrsvägen 74, Snättringe, Huddinge kommun, bild 2
Kallkärrsvägen 74, Snättringe, Huddinge kommun, bild 3

Kallkärrsvägen 74

Lägenhet
Snättringe, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 395 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2
3 122 kr/mån
49 896 kr/m²

Välkommen till en fantastisk tvåa på Kallkärrsvägen 74! Nu kan vi erbjuda en mycket fin tvåa från 2017. Lägenheten har smakfulla, ljusa och moderna ytskikt av hög standard. Enstavsparkett i sovrum, vardagsrum samt Carraramarmor på golvet i badrummet och köksbänk. Bra planlösning med entré/hall, badrum, rymligt sovrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. I föreningen finns en gemensam, stor och solig takterrass om 70 kvm med ett litet tillhörande pentry. - 25 m till Hemköp - 50 m till bussen - 15 min promenad till Långsjön - ca 15 km till Stockholm Central Bostaden är belägen i ett lugnt villa-/radhusområde med livsmedelsbutik och busskommunikationer alldeles intill huset. Även nära skolor och förskolor samt gångavstånd till Långsjön där man bada sommartid och åka skridskor vintertid. Ett hem att verkligen trivas i! Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon kl 11:00
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 40

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 765 000 kr
34 m²
1.5 rum
vån 1
3 289 kr/mån
51 912 kr/m²

Hör av er för flexibel privatvisning. Nu har du möjligheten att förvärva en mycket ljus lägenhet med stort ljusinsläpp och med en avdelad sovdel. Bostaden upplevs som en 2:a. Lägenheten har gott om förvaring, ljusa och moderna ytskikt samt bra planlösning med med entré/hall, badrum, samt kök och vardagsrum med öppen planlösning. Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Bostaden är belägen på samma våningsplan som föreningens gård med uteplatser och här finns även växthus. Ett tips när du vaknar upp på morgonen i det här fantastiska hemmet är ett givet val att ta promenaden om ca 5 min till Stenugnsbageriet Spröd där du kan köpa egenrostat kaffe och bröd som är ett hantverk! Bostaden är belägen i ett lugnt område med ett gångavstånd på ca 6 min till Huddinge centrum. I Huddinge centrum finns det mesta i serviceväg, bl.a. livsmedelsbutiker, restauranger, bra affärsutbud, banker, apotek, vårdcentral samt pendeltåg och bussar mm. Även nära naturen, skolor och förskolor. Ett hem att verkligen trivas i! Lägenheten måste verkligen upplevas på plats! Tillträde enligt överenskommelse Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge

  • Premium
  • Hiss
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon

Lackerargränd 3

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 695 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 1
2 754 kr/mån
58 448 kr/m²

Välkommen till denna fina pärla med uteplats. Välplanerad lägenhet som har ljusa och moderna ytskikt samt bra planlösning med sovdel, entré/hall, badrum, samt kök och rymligt vardagsrum. Till lägenheten hör ett förråd. Högst upp i huset finner ni även den stora takterrassen där man kan grilla och umgås! Med en promenad om ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen. Tillträde enligt överenskommelse. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge 0732-57 56 79

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Småbrukets backe 10, Visättra, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Småbrukets backe 10, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Småbrukets backe 10, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Småbrukets backe 10

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 650 000 kr
40 m²
1 rum
vån 4
2 214 kr/mån
41 250 kr/m²

Nu har du chansen till ett riktigt drömboende med låg avgift. En modern & ljus lägenhet med hög standard. Bostaden är belägen i ett av Huddinges mest expansiva områden. Lägenheten erbjuder genom sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har ett generöst vardagsrum och gott om förvaring. Moderna material och fräscha ytskikt finner du i hela lägenheten. Nytt och fräscht badrum, där en kombimaskin för tvätt och tork ingår. Köket är ett modernt Vedumkök. Förvärvar du denna bostad har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Visättra centrum ligger bara ett stenkast från porten, där finns restaurang, frisörsalong och mataffär. Närhet till kommunikationer genom buss och promenadavstånd till Flemingsberg station som kan ta dig till Stockholms innerstad på 19 minuter samt stora delar av Sverige med SJ-fjärrtåg. En 10 minuters promenad kan ta dig till Södertörns högskola, Huddinge sjukhus, Flemingsbergs padelhall, ICA Maxi och Lidl. Vill du ta del av ett större centrum finner du det i Flemingsbergs centrum. Denna bostad bjuder på allt från närhet till fin natur, utsikt mot grönområde och nära till alla tänkbara bekvämligheter samt en rymlig balkong i högt läge som ni kan tillbringa långa stunder. Föreningen har dessutom en fin grillplats och ett utegym. Välkommen på visning! Tillträde enligt överenskommelse

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Finslipargränd 8, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Finslipargränd 8

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2
5 448 kr/mån
43 767 kr/m²

Välkommen till en bostad i nyskick med mycket förvaring. Perfekt planerad bostad om 73 kvm med stort och ljust vardagsrum, två rymliga sovrum samt ett fint badrum. I det här hemmet kommer du verkligen att trivas. Med hiss från markplan når ni det här stilfulla hemmet. Det som placerar sig högt på listan över fördelar med denna lägenhet är hög standard, det stilfulla köket, fönster i två väderstreck med naturligt ljusinsläpp samt det centrala läget. Denna härliga bostad har en öppen planlösning med flera fönster som låter ljuset flöda fritt genom rummen. Lägenheten erbjuder ett kök med stil och gott om förvaring. Ett tips när du vaknar upp på morgonen i den här underbara bostaden är ett givet val att ta promenaden om ca 5 min till Stenugnsbageriet Spröd där ni kan köpa egenrostat kaffe och bröd. Till bostaden hör även ett separat förråd. Med en promenad på ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen samt flertalet förskolor. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge

  • Premium
  • Hiss
Solberga Ängsväg 8, Älvsjö - Solberga, Stockholms kommun
Solberga Ängsväg 8, Älvsjö - Solberga, Stockholms kommun, bild 2
Solberga Ängsväg 8, Älvsjö - Solberga, Stockholms kommun, bild 3

Solberga Ängsväg 8

Lägenhet
Älvsjö - Solberga, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 995 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1
5 245 kr/mån
35 029 kr/m²

Kontakta mäklaren för flexibel privatvisning! Välkommen till en generös och välplanerad bostad med insynsskyddad läge. Här finns chansen att sätta sin egen prägel. Föreningen har en mycket trivsam gård med gräsmatta, grillplats, bord och stolar. Bostaden har rymliga och välplanerade rum, bra förvaringsutrymmen samt en underbar inglasad balkong. Praktiskt kök med separat matplats för minst 6 personer, ett rymligt vardagsrum med plats för soffa och soffbord samt välplanerade sovrum. I Älvsjö finns möjligheten att via pendeltåget ta sig till Arlanda, Södertälje eller Uppsala. Bostaden erbjuder även närhet till natur i form av Solbergaskogen. Invid fastigheten finns SATS, men även närhet till ytterligare utbud såsom Coop, Handelsbanken, apoteket, vårdcentral samt bibliotek. Även flertalet daghem finns i området. Även vackra strövområden finns i Älvsjöskogen och det är nära idrottsplan, parker och fina cykelvägar in till Stockholm centrum. Älvsjö utgör en knutpunkt i Stockholms lokaltrafik och till pendeltågsstationen går man på ca 3 minuter som tar dig till Stockholm Central på ca 10 minuter. Utanför föreningens fastigheter avgår även ett flertal busslinjer som bland annat buss nr 142 vilken ansluter till Telefonplans tunnelbanestation. Vid Älvsjö centrum ansluter ytterligare busslinjer även till tunnelbanans gröna linje samt tvärbanan. Tunnelbana kommer till Älvsjö. https://nyatunnelbanan.se/sv/ny-linje-till-alvsjo Missa inte chansen att förvärva denna rymliga och centrala bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kabelverksgatan 66 (Högst upp i huset), Älvsjö, Stockholms kommun

Kabelverksgatan 66 (Högst upp i huset)

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
5 495 000 kr
90 m²
4 rum
vån 6/6
6 255 kr/mån
61 056 kr/m²

Välkomna till denna unika lägenhet med två balkonger på Kabelverksgatan 66 i Älvsjöstaden. Tillträde 2024-06-27. Bostaden säljs på ritning. Nu har ni chansen att bli första boende av denna fantastiska lägenhet. Rymlig 4:a om 90 kvm i Älvsjöstaden. - Ett av Älvsjös mest attraktiva område. Här bor ni i de östra låghusdelarna närmast Solbergaskogens ekbackar. Rymlig hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter. Vidare genom hallen kommer man till det stora vardagsrummet med öppen planlösning mot kök. I köket har man noga utvalda materialval med hög standard och all maskinell utrustning som önskas. Lägenheten erbjuder vidare tre sovrum och gästtoalett samt badrum. Länk till projektet och mer info: https://www.jm.se/stockholm-lan/stockholm-kommun/alvsjostaden/solveig/ I Älvsjö finns möjligheten att via pendeltåget ta sig till Arlanda, Södertälje eller Uppsala. Bostaden erbjuder även närhet till natur i form av Solbergaskogen. Invid fastigheten finns SATS, men även närhet till ytterligare utbud såsom Coop, Handelsbanken, apoteket, vårdcentral samt bibliotek. Även flertalet förskolor finns i området. Även vackra strövområden finns i Älvsjöskogen och det är nära idrottsplan, parker och fina cykelvägar in till Stockholm centrum. Älvsjö utgör en knutpunkt i Stockholms lokaltrafik och till pendeltågsstationen går man på ca 5 minuter som tar dig till Stockholm Central på ca 10 minuter. Vid Älvsjö centrum ansluter ytterligare busslinjer även till tunnelbanans gröna linje samt tvärbanan. Tunnelbana kommer till Älvsjö. https://nyatunnelbanan.se/alvsjo/ Missa inte chansen att förvärva denna rymliga och centrala bostad!

  • Balkong
  • Hiss
Kansligränd 20, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Kansligränd 20

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 6/9
2 321 kr/mån
55 000 kr/m²

Möjlighet för juridiskperson/företag att köpa bostaden. I månadsavgiften ingår bredband (1000/1000 Mbit/s)! Här erbjuds en ljus och öppen lägenhet högt upp i huset. Mycket välplanerad lägenhet med separat sovdel. Det första som möter dig i denna bostad är en rymlig och inbjudande hall med klädhängare, garderober och säkerhetsdörr. Vidare kommer vi till ett stort, ljust och välplanerat allrum med vackert ljusinsläpp, lättmöblerade ytor och plats för både soffa och matplats. Badrummet är av hög standard och har toalett, dusch, handfat, tvättmaskin samt badrumsskåp. Sågbäcken är en välskött och trevlig förening. Föreningen tillhandahåller bland annat cykelrum och grillplats. Här bor du med Huddinge centrum ett stenkast från lägenheten. Gömmarens badplats ligger en cykeltur bort. I anslutning till Huddinge centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. Tillträde enligt överenskommelse. Välkomna på visning!

  • Hiss
Gamla Stockholmsvägen 264, Glömsta, Huddinge kommun

Gamla Stockholmsvägen 264

Tomt
Glömsta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
1 007 m² tomt

Tomt i expansiva Glömsta. I omgivningarna finns många nybyggda villor och inflyttade barnfamiljer, skolor och förskolor, härliga strövområden, badsjön Gömmaren, samt Flottsbro med skidbacke och badplats. Åk gärna och titta själv eller boka visning med mäklaren. Natur/sluttningstomt med bra läge i området. Enligt detaljplanen får på tomten uppföras friliggande bostadshus i två våningar, därutöver får inte vind inredas eller sluttningsvåning anordnas. Högst två lägenheter får inredas, varav den andra inte får ha större bruttoarea än 65 kvm. Byggnader ska vara friliggande och placeras minst 4 meter från tomtgräns. Garage/förråd kan placeras minst 1 meter från tomtgräns om berörd granne så medger. Byggnadshöjd, huvudbyggnad högst 6,5 meter. Garage/förråd högst 3 meter. Byggnadsarean ej större än 200 kvm.. Garage/förråd max 36 kvm (BYA). Tillkommande kostnader: Anslutning kommunalt VA, gatukostnad. Även kostnader för bygglov samt ev planavgift tillkommer. I omgivningarna finns härliga strövområden, badsjön Gömmaren, samt Flottsbro med skidbacke och badplats. Åk gärna förbi och titta själv eller ring mäklaren för frågor

Gamla Stockholmsvägen 264 B, Glömsta, Huddinge kommun

Gamla Stockholmsvägen 264 B

Tomt
Glömsta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
1 007 m² tomt

Tomt i expansiva Glömsta. I omgivningarna finns många nybyggda villor och inflyttade barnfamiljer, skolor och förskolor, härliga strövområden, badsjön Gömmaren, samt Flottsbro med skidbacke och badplats. Åk gärna och titta själv eller boka visning med mäklaren. Natur/sluttningstomt med bra läge i området. Enligt detaljplanen får på tomten uppföras friliggande bostadshus i två våningar, därutöver får inte vind inredas eller sluttningsvåning anordnas. Högst två lägenheter får inredas, varav den andra inte får ha större bruttoarea än 65 kvm. Byggnader ska vara friliggande och placeras minst 4 meter från tomtgräns. Garage/förråd kan placeras minst 1 meter från tomtgräns om berörd granne så medger. Byggnadshöjd, huvudbyggnad högst 6,5 meter. Garage/förråd högst 3 meter. Byggnadsarean ej större än 200 kvm.. Garage/förråd max 36 kvm (BYA). Tillkommande kostnader: Anslutning kommunalt VA, gatukostnad. Även kostnader för bygglov samt ev planavgift tillkommer. I omgivningarna finns härliga strövområden, badsjön Gömmaren, samt Flottsbro med skidbacke och badplats. Åk gärna förbi och titta själv eller ring mäklaren för frågor

Visar alla 16