Mäklare Magnus Karlsson

Magnus Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Arrendatorsvägen 2B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Arrendatorsvägen 2B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Arrendatorsvägen 2B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Arrendatorsvägen 2B

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3
4 510 kr/mån
39 900 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och insynsskyddade bostad högst upp i huset. Till lägenheten hör en Inre fond om 15 000 kr som kan användas för renovering av bostaden! Interiört återfinns en hemtrevlig känsla och en tidlös karaktär. Kök som har gott om arbetsytor, förvaring, kyl/frys, & spis. Rymligt vardagsrum med plats för arbetshörna, soffa, soffbord och tv. Balkongen med fritt läge förgyller härliga sommardagar och här kommer ni njuta. Rogivande sovrum och gott om plats för dubbelsäng. Badrum med sobra färgval, klinkergolv med golvvärme, vägghängd-wc, dusch och tvättmaskin. På balkongen kommer kunna njuta av varje sekund. Till lägenheten hör två källarförråd. Från bostaden är det nära till Kvarnbergsplan med bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall. Med en kortare promenad från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. Föreningen har en mängd stora renoveringar bakom sig såsom stambyte, takbyte och fönsterbyte. Välkommen till ett hem att trivas i! Tillträde enligt överenskommelse.

  • Premium
  • Balkong
Centralvägen 13, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Imorgon
Centralvägen 13, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Centralvägen 13, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Centralvägen 13

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 3
2 925 kr/mån
58 448 kr/m²

Lägenhet med inglasad balkong i väst och eftermiddagsol samt kvällssol. Lägenheten har ljusa och moderna ytskikt samt är välplanerad med entré/hall, badrum, kök och vardagsrum med öppen planlösning. Här finns också en rymlig inglasad balkong med sol från lunch till kväll. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Balkongen måste upplevas, här har du garanterat hittat din favoritplats. Med en promenad på ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen samt flertalet förskolor. Tillträde enligt överenskommelse. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Småbrukets backe 14, Visättra, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Småbrukets backe 14, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Småbrukets backe 14, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Småbrukets backe 14

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 795 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 5/5
2 214 kr/mån
44 875 kr/m²

Sällsynt chans att kunna köpa denna lägenhet med ett av de bästa lägena i hela föreningen! Denna bostad är något alldeles extra med en sovalkov som gör att bostaden känns som en tvårummare och en fantastisk utsikt över över trädtopparna samt Flemingsbergsskogens naturreservat. Nu har du verkligen chansen till en riktig drömbostad med låg avgift. En modern bostad med hög standard i fritt läge. Lägenheten erbjuder genom sin öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har ett generöst vardagsrum och gott om förvaring. Moderna material och fräscha ytskikt finner du i hela lägenheten. Nytt och fräscht badrum, där en kombimaskin för tvätt och tork ingår. Köket är ett modernt Vedumkök. Bostaden är belägen i ett av Huddinges mest expansiva områden. Förvärvar du denna bostad har du närhet till allt du kan tänkas behöva. Visättra centrum ligger bara ett stenkast från porten, där finns restaurang, frisörsalong och mataffär. Närhet till kommunikationer genom buss och promenadavstånd till Flemingsberg station som kan ta dig till Stockholms innerstad på 19 minuter samt stora delar av Sverige med SJ-fjärrtåg. En 10 minuters promenad kan ta dig till Södertörns högskola, Huddinge sjukhus, Flemingsbergs padelhall, ICA Maxi och Lidl. Vill du ta del av ett större centrum finner du det i Flemingsbergs centrum. Denna bostad bjuder på allt från närhet till fin natur, utsikt mot grönområde och nära till alla tänkbara bekvämligheter samt en rymlig balkong i högt läge som ni kan tillbringa långa stunder. Föreningen har dessutom en fin grillplats och ett utegym. Välkommen på visning! Tillträde enligt överenskommelse

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sjödalsbacken 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 11 aug kl 12:45

Sjödalsbacken 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 095 000 kr
69,7 m²
3 rum
vån 1
3 550 kr/mån
44 405 kr/m²

Bostaden är belägen i bostadsrättsförening med låga avgifter och ligger direkt i anslutning till Sjödalsparken samt Huddinge Centrum. Bostadsrättsförening med god ekonomi där bredband ingår i avgiften och bergvärme borrats för att idag användas som uppvärmningskälla. Förutom detta har föreningen även "hyresrätter" kvar i föreningen, vilka i framtiden kan komma att generera ett ekonomiskt tillskott till föreningen. Ett stenkast från lägenheten ligger Huddinge centrum med det mesta av den service man kan förvänta sig av ett medelstort centrum; restauranger, kläd- och matbutiker, banker och på huvudtorget bjuds det emellanåt på underhållning och speciella marknadsdagar. Bostaden ligger granne med vackra Sjödalsparken där det ibland anordnas uppskattade evenemang. Ett par minuters gångväg till pendeltåg som når Stockholm central på 16 minuter. Invid pendelstationen ligger bussterminalen med ett flertal busslinjer.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Arrendatorsvägen 6B, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Arrendatorsvägen 6B

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
4 953 kr/mån
33 636 kr/m²

Välkommen till denna charmiga bostad med karaktär från 40-talets formspråk. - Välplanerad lägenhet med gott om förvaring i klädkammare och två externa förråd i källare. - Lägenhet utan insyn med fönster i 2 väderstreck vilket bidrar till att lägenheten är ljus och känns rymlig. - Generöst kök med gott om plats för ett stort sällskap samt utgång till balkong. -Stambyt förening Interiört återfinns en hemtrevlig känsla och en tidlös karaktär. Köket har gott om arbetsytor, förvaring, ugn, spis samt kyl/frys. Vardagsrummet rymmer stort möblemang om så önskas och har fönsterpartier. Balkongen förgyller härliga sommardagar och här kommer ni njuta. Rogivande sovrum och gott om plats för dubbelsäng. Badrum med sobra färgval, klinkergolv, fönster, vägghängd-wc, dusch och spotlights i tak samt plats för tvättmaskin. Lägenheten har bra läge med gångavstånd till Huddinge centrum med bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till Kvarnbergsplan med bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall. Föreningen har en mängd stora renoveringar bakom sig såsom stambyte, takbyte och fönsterbyte. Välkommen till ett hem att trivas i! Tillträde enligt överenskommelse.

  • Balkong
Kansligränd 2, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Kansligränd 2

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 195 000 kr
75 m²
4 rum
vån 3
4 868 kr/mån
42 600 kr/m²

Ta tillfället att förvärva en modern 4:a med tilltalande planlösning. Här andas fortfarande modernt från 2016. Lägenheten är välplanerad med bra läge. Fyrarummare som sällan är till salu med närhet till Huddinge Centrum. Vidare har bostaden gott om förvaring, genomgående parkettgolv, rymliga sovrum samt modernt kök och badrum. Bostaden har allt man kan önska som diskmaskin, mikro, kyl/frys, häll, ugn, fläkt, tvättmaskin och torktumlare. Möjlighet för juridiskperson/företag att köpa bostaden. Gångavstånd till Huddinge centrum med bra affärsutbud och pendeltåg. Även nära till bussar, livsmedelsbutik, pizzeria, sim- och sporthall mm. I anslutning till Huddinge centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. Tillträde enligt överenskommelse, snabbt tillträde är möjligt om så önskas.

  • Balkong
  • Hiss
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Lackerargränd 3

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 1
2 754 kr/mån
55 000 kr/m²

Välkommen till denna fina pärla med uteplats. Välplanerad lägenhet som har ljusa och moderna ytskikt samt bra planlösning med sovdel, entré/hall, badrum, samt kök och rymligt vardagsrum. Till lägenheten hör ett förråd. Högst upp i huset finner ni även den stora takterrassen där man kan grilla och umgås! Med en promenad om ca 7 min från bostaden når ni Huddinge station. I anslutning till centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. I närhet till bostaden finns även vacker natur och sjön Trehörningen. Tillträde enligt överenskommelse. Hör gärna av er till Magnus Karlsson - Bjurfors Huddinge 0732-57 56 79

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kansligränd 20, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Kansligränd 20

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 595 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 6/9
2 321 kr/mån
55 000 kr/m²

Möjlighet för juridiskperson/företag att köpa bostaden. I månadsavgiften ingår bredband (1000/1000 Mbit/s)! Här erbjuds en ljus och öppen lägenhet högt upp i huset. Mycket välplanerad lägenhet med separat sovdel. Det första som möter dig i denna bostad är en rymlig och inbjudande hall med klädhängare, garderober och säkerhetsdörr. Vidare kommer vi till ett stort, ljust och välplanerat allrum med vackert ljusinsläpp, lättmöblerade ytor och plats för både soffa och matplats. Badrummet är av hög standard och har toalett, dusch, handfat, tvättmaskin samt badrumsskåp. Sågbäcken är en välskött och trevlig förening. Föreningen tillhandahåller bland annat cykelrum och grillplats. Här bor du med Huddinge centrum ett stenkast från lägenheten. Gömmarens badplats ligger en cykeltur bort. I anslutning till Huddinge centrum kan ni hoppa på en av pendeltågstrafikens huvudlinjer. Med den kan du transportera dig åt både norr eller söder, efter ca 14 minuter kan den som önskar stiga av vid stadsdelen Södermalm eller fortsätta vidare in mot Stockholm City. Från Huddinge station tar du dig in till Stockholm Central på endast 16 min. I Huddinge centrum finns det mesta man behöver. I närområdet finns även Kungens kurva. Med en biltur på ca 15 min tar ni er till Kungens kurva shoppingcenter, här finns 25 000 kvadratmeter med bl.a. Ikea, mode, sport, hemelektronik, mat och mycket annat för hela familjen. Tillträde enligt överenskommelse. Välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 8