Mäklare Henrik Holmqvist

Henrik Holmqvist

Om mig

Jag är expert på Huddingemarknaden. Uppväxt i Segeltorp och bor i Vistaberg med familj. Har jobbat som mäklare i Huddinge i 18 år och har sålt runt 1000 bostäder vilket ger mig den erfarenhet som behövs även om marknaden är "osäker". Välkommen att höra av dig för att lägga upp en plan för just ditt boende.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Klimatvägen 6C, Glömsta, Huddinge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Klimatvägen 6C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Klimatvägen 6C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Klimatvägen 6C

Lägenhet
Glömsta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 850 000 kr
33 m²
1.5 rum
2 225 kr/mån
56 061 kr/m²

Välkommen till ett gulligt studiohus med sagolik tomt. Huset omfattar totalt 33 kvm, fördelat på 21 kvm boarea + 12 kvm sovloft. Huset har ett mycket bra, skyddat läge med egen tomt om ca 150 kvm. Bostaden är belägen på återvändsgata vilket gör att det är nästan helt bilfritt. Detta är bostaden för dig som önskar bo i eget hus och uppskattar att ha en stor tomt med möjlighet till egen odling/plantering. Bostaden är fint inredd och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som tillsammans med stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp. En del av rummet har dubbel takhöjd vilket ger en skön känsla av rymd. Mycket fint badrum med moderna färger. En trappa upp finns ett sovloft med bra förvaringsmöjligheter i skåp och förråd. Hela bostaden har smakfulla, moderna och ljusa ytskikt. Området är mycket trivsamt och ostört med busshållplats 200m från bostaden. Bussen tar ca 10 min till Huddinge C för vidare transport mot stan. Det finns även buss till Masmo om man behöver komma till T-banan. Det är inte långt vare sig till grönområden (Gömmarens naturreservat), badsjön Gömmaren (badplats ca 1 km) och idrottsanläggningen Källbrinks IP med utegym, upplysta löparspår, friidrottsanläggning, padel, tennis och fotbollsplaner ligger 1 km bort. Här ligger även mysiga Nytorps café.

  • Premium
  • Uteplats
Gustav Adolfsvägen 14C, Glömsta, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Gustav Adolfsvägen 14C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Gustav Adolfsvägen 14C, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Gustav Adolfsvägen 14C

Lägenhet
Glömsta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 450 000 kr
33 m²
1.5 rum
2 435 kr/mån
43 939 kr/m²

Nu säljs denna nyare bostad (2019) som erbjuder det lilla extra både in- och utvändigt. Invändigt har huset ett påkostat HTH kök med bänkskiva av Carraramarmor och vitvaror från Siemens. Övre plan består av sovloft med, ett för studiohusen, lite högre takhöjd om 140 cm (de flesta andra studiohus har mellan 100-120cm). Här finns även praktisk platsbyggd förvaring. Även badrummet är lite större än liknande hus med plats för både dusch med glasdörrar samt tvättmaskin. Entréplan har även plats för en mindre vardagsrumsdel med dubbel takhöjd och stora fina panoramafönster mot uteplatsen. Den öppna planlösningen i kombination med de stora fönsterpartierna/skjutdörrarna samt känslan av nyproducerat ger bostaden en modern karaktär. På våren, sommaren och hösten blir "boytan" dubbelt så stor med den södervända uteplatsen samt egen tomt med möjlighet till egen odling i liten skala. Området är mycket trivsamt med busshållplats 200m från bostaden. Bussen tar ca 10-12 min till Huddinge C för vidare transport mot stan. Det finns även buss till Masmo om man behöver komma till T-banan. Det är inte långt vare sig till grönområden (Gömmarens naturreservat), badsjön Gömmaren (badplats ca 1 km) och idrottsanläggningen Källbrinks IP med utegym, upplysta löparspår, friidrottsanläggning, padel, tennis och fotbollsplaner ligger 1 km bort. Mysiga Nytorps café finns där också. Möjlighet till snabbt tillträde.

  • Premium
  • Uteplats
Hörningsnäsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 13:45
Hörningsnäsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Hörningsnäsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Hörningsnäsvägen 34

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 395 000 kr
23 m²
1 rum
vån 1/3
1 513 kr/mån
60 652 kr/m²

Välkomna till denna trevliga enrummare i populär, välskött och lugn förening. Bostaden är belägen 1/2 trappa upp vilket gör att du inte behöver gå mycket i trappor men ändå kommer upp tillräckligt mycket för att inte ha direkt insyn. Perfekt boende för dig som vill bo bra och till en låg månadskostnad. Lägenheten har ett mindre kök, stambytt badrum och ett allrum rum med plats både för sovplats och soffa eller litet matbord. Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till naturen och sjön Trehörningen! I avgiften ingår uppvärmning, vatten, sophämtning, kabel-tv, bredband samt två förråd. Gröna och fina gårdar, två tvättstugor och p-platser finns att hyra.

  • Premium
Förrådsvägen 32, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Förrådsvägen 32, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 32, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 32

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
3 150 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/5
5 011 kr/mån
45 652 kr/m²

Välkommen till denna nyare byggda (2021) lägenhet i trivsamma Sjödalen i Centrala Huddinge. De stora fönsterpartierna i kombination med färgsättning, ljusa fina golv och öppen planlösning ger lägenheten en modern karaktär. Rejäl balkong i soligt söderläge med utsikt över innergården. I kvarteret ligger Stenugnsbageriet Spröd som erbjuder egenrostat kaffe, gott bröd och stenugnsbakad pizza. Till Huddinge Centrum är det endast en kort promenad Huddinge Centrum. Här finner du ett stort utbud av affärer, restauranger, gym, apotek, caféer samt mataffärer. Goda kommunikationer finns även här genom pendeltåg som tar dig till Stockholms innerstad på ca 15 minuter. Flertalet busslinjer finns på Huddinges busstorg. Söker du en mysig plats att umgås med vänner en varm sommardag så passar Sjödalsparken perfekt, trevlig omgivning samt naturskön miljö gör detta till en rogivande plats att bara ta det lugnt på. Vill du hellre promenera finns sjön Trehörningen ungefär en kilometer bort.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stensängsvägen 20, Stensängen, Huddinge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stensängsvägen 20

Villa
Stensängen, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
6 950 000 kr
110 + 65 m²
6 rum
1 261 m² tomt

Nu säljs detta charmiga hus byggt 1932. Här har samma ägare bott och trivts i över 20 år. Villan är mycket väl omhändertagen och har renoverats löpande, se fullständig renoveringsbeskrivning under bostadsfakta. Till exempel finns ett nytt duschrum från 2022, dränering och isolering 2010 samt nya hängrännor och stuprör 2010 och löpande utförda takarbeten. Stor och barnvänlig tomt om 1 261 kvm som passar utmärkt för odling eller lek. Villan är idylliskt belägen i uppvuxet villaområde med främst äldre villabebyggelse. Härlig och solig uteplats som vetter mot den stora trädgården. På tomten finns även en stor förrådsbyggnad med gott om förvaringsutrymmen eller möjligt garage. Villan har 2 plan ovan mark samt ett källarplan. Entréplanet har ett nyligen renoverat duschrum från 2022. Även golv i kök och hall har nyligen slipats och köket har fräschats till med nya vitvaror. Här finns även ett vardagsrum, matrum samt inglasad veranda. Övre plan med tre sovrum samt hall med balkong. Källarplanet har gott om förvaringsutrymmen men kan även inredas med ytterligare ett sovrum vid behov. Källaren har även tvättstuga samt ytterligare badrum/duschutrymme med renoveringsbehov. Bergvärme (installerat 2004) ger bra driftskostnad. Det är endast ca 1 km till T-bana och ca 1,5 km till Stuvsta pendeltågsstation. Stensängsskolan (F-6) finns i villakvarteret och en större mataffär (Coop) likaså. Önskar du ut och promenera finns fina promenadstråk i Kräppladalen endast hundra meter från huset. Därtill finns Älvsjöskogens naturreservat inte långt bort.

  • Plus
Edsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Edsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Edsvägen 2, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Edsvägen 2

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 995 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1
4 328 kr/mån
34 103 kr/m²

Invändigt är lägenheten mycket fint renoverad med fina parkettgolv av valnöt, ett helt nytt ombyggt kök, ny el/spotlights, stambytt badrum med golvvärme, stort sovrum med förvaring samt vardagsrum som med fördel kan delas av för att skapa ytterligare ett sovrum. Beläget i mycket eftertraktat och lugnt område med närhet till kommunikationer, parker och natur. Är du sugen på att sola eller grilla så finns en liten privat gård att nyttja strax utanför porten. Med en promenad på ca 5 min från bostaden når ni Huddinge station och Huddinge Centrum ligger bara runt hörnet. I kvarteret finns även det populära stenugnsbageriet Spröd. På gångavstånd nås även Trehörningen samt naturreservat.

  • Premium
Solfagravägen 13, 3tr, Kvarnbergsplan, Huddinge kommun

Solfagravägen 13, 3tr

Lägenhet
Kvarnbergsplan, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 850 000 kr
80 m²
4 rum
vån 3/3
5 361 kr/mån
35 625 kr/m²

Fin fyrarumslägenhet med bra läge intill Kvarnbergaplan i centrala Huddinge. Lägenheten ligger högst upp i huset och har balkong med kvällssol. Rymligt och ljust sällskapsrum, tre sovrum varav ett större, fräscht badrum samt snyggt kök. Genomgående fina parkettgolv. Ett bekvämt boende med närhet till flertalet skolor och förskolor, matbutik bra kommunikationer samt idrottshall med gym. Gångavstånd till Huddinge C och Stuvsta C.

  • Balkong
Ängsnäsvägen 11A, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Ängsnäsvägen 11A

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 395 000 kr
19,8 m²
1 rum
vån 3/3
1 453 kr/mån
70 455 kr/m²

Bra förstalägenhet eller övernattningslägenhet belägen högst upp i huset. Lägenheten har stambytt badrum med golvvärme. Köksdelen har nyligen fräschats upp med spishäll och bänkskiva och rummet har ett nylagt laminatgolv. Låg månadsavgift i välskött förening med många renoveringar gjorda. Närhet till mataffär, butiker, restauranger, bra kommunikationer och vackra grönområden. Huddinge centrum ligger runt knuten, Gömmarens badsjö en cykeltur bort och kungens kurva ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

Visar alla 8