Mäklare Henrik Holmqvist

Henrik Holmqvist

Om mig

Jag är expert på Huddingemarknaden. Uppväxt i Segeltorp och bor i Vistaberg med familj. Har jobbat som mäklare i Huddinge i 18 år och har sålt runt 1000 bostäder vilket ger mig den erfarenhet som behövs även om marknaden är "osäker". Välkommen att höra av dig för att lägga upp en plan för just ditt boende.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Myrstuguvägen 173, Myrstuguberget, Huddinge kommun
 • Tor 7 dec kl 17:30
Myrstuguvägen 173, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 2
Myrstuguvägen 173, Myrstuguberget, Huddinge kommun, bild 3

Myrstuguvägen 173

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 750 000 kr
72,5 m²
2.5 rum
vån -1/4
5 701 kr/mån
24 138 kr/m²

Nu säljs en välplanerad och renoverad lägenhet med bra läge. Stor terrass om hela 21 kvm med soligt läge. Invändigt är lägenheten i bra skick där både kök och badrum samt övriga ytskikt har renoverats. Lägenheten är ursprungligen en 2:a men har byggts om så att ytterligare ett sovrum/arbetsrum har tillkommit. Kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Utgång till terrassen som ligger med fritt läge utan insyn. Kök och badrum är renoverat ca 2013. Som boende på Myrstuguberget får du det bästa av flera världar. Du bor ostört nära naturen och Mälaren men har inte långt till bra kommunikationer eller större vägar om du åker bil. Dessutom erbjuder föreningen många gemensamhetslokaler och aktiviteter. Här finns fotbollsplan, tennisplan, basketplan, boulebana, bordtennisrum och det är inte långt till Flottsbro med skidbacke, cykling och bad. Flottsbro omges av stora skogar för den som gillar att vara ute i naturen. I föreningen finns det 2 övernattningsrum, bastuanläggning, snickarbod, vävstuga, akvarellmålning och till och med en egen publokal med dartförening. Behöver du hyra en lokal till barnkalaset eller festen finns 3 olika alternativ beroende på hur många ni är. För barnfamiljen finns flera lekplatser samt både förskola och skola i området. Kommunikationerna är mycket bra. Tunnelbana Masmo nås med områdeshissen som tar dig snabbt ner till stationen. Från Glömstavägen nås busshållplats som tar dig till Huddinge eller Flemingsberg på ca 10 minuter. Nära T-banan finns både restaurang och mataffär. Föreningens egna fastighetsskötare, Myrstuguservice (Myrstuguvägen 355), tar hand om mycket av det praktiska arbetet med renoveringar och löpande underhåll av föreningens fastighet samt hantering av nycklar och underhåll av innergårdar under sommarhalvåret.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Gustav Adolfsvägen 14F, Glömsta, Huddinge kommun
 • Sön 10 dec
Gustav Adolfsvägen 14F, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Gustav Adolfsvägen 14F, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Gustav Adolfsvägen 14F

Radhus
Glömsta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
5 495 000 kr
146 m²
5 rum
7 000 kr/mån
37 637 kr/m²

Nu säljs detta mycket stora och nyare (2017) BR-parhus beläget längst in på återvändsgata. Invändigt är huset påkostat med bland annat vattenburen golvvärme i hela entréplanet, enorma fönsterpartier (Elitfönster), HTH-kök med vitvaror från Siemens, arbetsbänkar/köksö i marmor samt braskamin. Förutom att huset har en hög standard är även husets många kvadratmetrar en möjlighet för att skapa fler sovrum eller kanske ett arbetsrum om behovet finns. Dessutom finns två uteplatser, en med pergola mot sydväst om man vill ha mycket sol. Den andra vetter mot nordost och ligger vid entrén. Runt huset finns en lagom stor gräsmatta för lek och spel. Ett rejält och isolerat förråd finns mot gatan. Parkering för fler bilar med laddstolpe för elbil. I Glömsta finns det mesta man kan önska sig. Det är inte långt vare sig till grönområden (Gömmarens naturreservat), badsjön Gömmaren, idrottsanläggningen Källbrinks IP, flera förskolor, skolor och busshållplatsen ligger endast hundra meter bort och tar dig till Huddinge C för transport mot stan.

 • Premium
 • Uteplats
Vistavägen 29A, Fullersta, Huddinge kommun
 • Sön 10 dec kl 13:00
Vistavägen 29A, Fullersta, Huddinge kommun, bild 2
Vistavägen 29A, Fullersta, Huddinge kommun, bild 3

Vistavägen 29A

Radhus
Fullersta, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
4 350 000 kr
122 m²
4 rum
6 835 kr/mån
35 656 kr/m²

Modernt boende med byggår från 2005, beläget i populära Vistaberg/Fullersta. Det går enkelt att skapa ytterligare 1-2 sovrum vid behov. På entréplan finner ni hall med plats för avhängning, direkt till vänster finns rymligt badrum/tvättstuga. Direkt till höger från hallen har ni köket med matplats. Stort vardagsrum med plats för både soffa och ytterligare en matsalsmöbel för stora sällskap. Via vardagsrummet utgång till tomtens baksida med perfekt solläge på eftermiddag/kväll. Perfekt för grillkvällar! Övre plan av mer privat karaktär med sovrum, ytterligare ett badrum samt allrum som med fördel kan göras om för att få ytterligare ett rejält sovrum. Gott om förvaring i tre klädkammare. Ett förråd finns precis utanför entrén och parkeringen strax intill. Bor ni på Vistavägen och i föreningen Bergnäs kan ni dagligen njuta av föreningens fantastiska innergård och det är lätt för barnen att träffa kompisar i kvarteret. Inga planerade avgiftshöjningar. I Vistaberg trivs man! Många som flyttar till området stannar kvar länge. Här finns det mesta barnfamiljen önskar, jämnåriga kompisar i kvarteret, nya fina skolor, nya fina förskolor, närhet till Huddinge Centrum med pendeltåg för vidare transport mot stan. Här finns även badsjö, naturreservat, joggingspår och föreningslivet vid Källbrinks IP erbjuder något för alla.

 • Premium
 • Uteplats
Myrstuguvägen 355, Myrstuguberget, Huddinge kommun

Myrstuguvägen 355

Lägenhet
Myrstuguberget, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/6
4 957 kr/mån
29 839 kr/m²

Ring för visning! Här presenteras bostaden för dig som inte vill eller orkar renovera. Lägenheten har renoverats löpande de senaste åren och har både ett tilltalande kök och badrum vilket ger ett genomgående fint skick. Bostaden har enhetliga golv, vitmålade väggar och ny el med spotlights i tak och dimbar belysning. Stor balkong i soligt söderläge. Planlösningen är mycket genomtänkt och alla utrymmen är väl tilltagna. I den möblerbara hallen finns gott om plats för både förvaring och hemmakontor, renoverat badrum med tvättmöjlighet, renoverat kök med bra arbetsytor, förvaring och stor matplats, sovrum med förvaring i garderober samt ett vardagsrum med utgång till balkongen. Till lägenheten finns ett vindsförråd. I föreningen finns flertalet tvättstugor och grovtvättstuga samt flertalet gemensamhetslokaler. Myrstuguberget ligger vackert vid Albysjön och erbjuder ett sjö- och naturnära område. I området finns det massor av aktiviteter för medlemmarna. För de minsta barnen finns det lekplatser och det finns även fotbollsplan, tennisplan med basketplan, bordtennisrum, snickarbod, boule, dart och det är inte långt till Flottsbro med Stockholms största skidbacke, promenadstråk, cykling och badplats med sandstrand. I området finns även en förskola samt grundskola. I föreningen finns det övernattningsrum, festlokaler och en publokal. Via områdets hiss nås Masmos T-bana, bussar samt Lidl några hundra meter längre bort. Behöver man istället ta pendeltåg går bussar till både Flemingsberg och Huddinge C. Det är heller inte långt till Kungens Kurva som erbjuder allt i affärsväg.

 • Balkong
 • Hiss
Kallkärrsvägen 76, Snättringe, Huddinge kommun
 • Budgivning pågår

Kallkärrsvägen 76

Lägenhet
Snättringe, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 995 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/4
4 131 kr/mån
44 701 kr/m²

Smakfull bostad med gavelläge och högt läge i huset - stor balkong om 13 kvm! Lägenheten är belägen i nyproducerad fastighet med hög standard och påkostade ytskikt. Genomgående fina golvplank, väl tilltagen takhöjd (2,60m), Carraramarmor i badrum med golvvärme och även kök har Carraramarmor på och ovan arbetsbänk. Balkong med räcke i glas och trädetaljer i cederträ samt HTH-kök med integrerade vitvaror från Siemens. I badrummet finns både tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt förvaring, ett större samt ett mindre sovrum och vardagsrum i öppen planlösning mot kök/matplats. Utgång till stor balkong om ca 13 kvm både från sovrum 2 och kök/matplats. Utöver en rejäl balkong finns tillgång till takterrass om ca 70 kvm och tillgång till varmgarage under huset. Läget är mycket bra med matbutik i kvarteret, busskommunikationer utanför porten till Huddinge, Stuvsta, Kungens Kurva och Fruängen som erbjuder både butiker och vidare transport in mot stan. I närområdet finns även både förskolor, skolor, lekplatser på gångavstånd. Här finns även tillgång till Gömmarens naturreservat, elljusspår och både Långsjön och Gömmarens badsjö.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Ängsnäsvägen 11A, Centrala Huddinge, Huddinge kommun

Ängsnäsvägen 11A

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 395 000 kr
19,8 m²
1 rum
vån 3/3
1 453 kr/mån
70 455 kr/m²

Accepterat pris! Bra förstalägenhet eller övernattningslägenhet belägen högst upp i huset. Lägenheten har ett nyligen stambytt badrum med golvvärme. Närhet till mataffär, butiker, restauranger, bra kommunikationer och vackra grönområden. Huddinge centrum ligger runt knuten, Gömmarens badsjö en cykeltur bort och kungens kurva ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Lägenheten har lite behov av ytskiktsrenovering i köksvrån samt rum.

Visar alla 6