Mäklare Amel Hodzic

Amel Hodzic

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bridgevägen 19, Stortorp, Huddinge kommun
  • Imorgon
Bridgevägen 19, Stortorp, Huddinge kommun, bild 2
Bridgevägen 19, Stortorp, Huddinge kommun, bild 3

Bridgevägen 19

Villa
Stortorp, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
7 895 000 kr
160 + 49 m²
7 rum
705 m² tomt

Energieffektiv villa med både solceller och bergvärme sörjer för goda driftskostnader. Ett fantastiskt boende, mitt i villaidyllen, med alla förutsättningar för ett högkvalitativt leverne! Med pondus och karaktär genomsyras detta hem av känsla, omtanke och kvalité i allt från stilsäkra designval till en noga genomtänkt planlösning. Representativa sällskapsytor står i centrum och erbjuder er både ett vackert vardagsrum som sammanflätas med det moderna köket. Vidare rymmer även huset fyra sovrum i bra storlek. Genomgående för hemmet är härligt ljusflöde från stora fönster i 3 väderstreck, trägolv, ljusa ytskikt och smakfulla tillval. Den öppna planlösningen skapar ett socialt hem där varje kvadratmeter kommer till sin fulla rätt! Till huset hör en fantastisk trädgårdstomt om ca 600 kvm med möjlighet till både planteringar och växter, lek och spring för de mindre barnen. Vintertid och härligt väder betyder för många barn tid för lek i trädgården, plats för sommarens studsmatta och denna kullerbytta vänlig yta finner ni vid husets framsida. Ett drömboende för personen som vill leva centralt men samtidigt nära naturen och enbart 150 meter till vatten. Kontakta ansvarig mäklare Amel Hodzic 0708-320 280 för mer info!

  • Premium
Sågstuvägen 27, Visättra, Huddinge kommun
  • Borttagen före visning
Sågstuvägen 27, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Sågstuvägen 27, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Sågstuvägen 27

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 690 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/5
4 497 kr/mån
25 606 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Storvretsvägen 72, Skogås, Huddinge kommun
Storvretsvägen 72, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Storvretsvägen 72, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Storvretsvägen 72

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
3 938 kr/mån
27 849 kr/m²

Toppmodern trea där form och funktion möts i perfekt harmoni. Lägenheten är modernt inredd med ljust målade väggar, parkettgolv, fräscht badrum och kök. Denna lägenhet är helt enkelt den perfekta kombinationen av stil, komfort och läge. Missa inte chansen att äga detta dröm hem och uppleva det bästa av stadsboende. Skogås centrum, som ligger ett stenkast från bostaden, erbjuder det mesta man kan önska sig till vardags. Besök gärna deras hemsida för mer information skogascentrum.se. För den som önskar att shoppa loss ordentligt finns flera stora köpcentrum på nära avstånd som är lätt att ta sig till antingen med bil eller kommunalt. Närmast ligger Länna köpcentrum, Port 73, Haninge centrum och Farsta centrum. Med pendeltåg som går från Skogås Centrum tar det ca 20 minuter in till Stockholms central. I rusningstrafik går pendeltågen var 15:e minut. Kontakta gärna ansvarig mäklare Amel Hodzic på 0708-32 02 80 för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Sågstuvägen 21, Visättra, Huddinge kommun
Sågstuvägen 21, Visättra, Huddinge kommun, bild 2
Sågstuvägen 21, Visättra, Huddinge kommun, bild 3

Sågstuvägen 21

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 090 000 kr
88 m²
3 rum
vån 1/5
5 405 kr/mån
23 750 kr/m²

I trygg HSB-förening välkomnas du till en stor trea i bostadsområde på återvändsgata med närhet till naturen. Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, vardagsrum och kök samt en uteplats mot grönområde. Här finns gott om förvaring i två stora klädkammare och garderober samt både WC och badrum. Bostaden tillhör den populära HSB:s Brf Flemingsberg som är känd för sin stabila ekonomi och innehar faciliteter såsom gym, bastu, tvättstuga med mera. I Visättra bor du med närhet till stad och natur med Flemingsbergsskogens naturreservat runt knuten. Strålande kommunikationer, på endast 18 minuter med pendeltåg tar du dig till Stockholms central. Ett mindre centrum finns i närheten till bostaden med utbud av mataffär och frisör. Flemingsberg är ett växande område med stora planer. Bland annat planeras här att byggas tvärbana. Med andra ord är Flemingsberg ett område där det satsas stort och en smart plats att köpa bostad i. Närhet till natur och stad gör denna bostad till ett perfekt alternativ för den som vill ha en aktiv livsstil. För barnfamiljerna finns här fyra förskolor, två grundskolor och Visättra sportcenter med hall, idrottsplatser och frisbeegolfanläggning. Bostaden bjuder på allt från närhet till natur och till alla tänkbara bekvämligheter. Det perfekta boendet för dig som söker en stor lägenhet med ett bra läge! Ett hem att verkligen trivas i på sikt! Tillträde enligt överenskommelse! Kontakta mäklaren för mer information! Amel Hodzic 0708-320 280

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Tornslingan 35, Trångsund, Huddinge kommun
  • Borttagen före visning

Tornslingan 35

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 490 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/7
5 240 kr/mån
35 070 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lammholmsbacken 199, Vårby, Huddinge kommun

Lammholmsbacken 199

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 645 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2
4 601 kr/mån
25 115 kr/m²

Nu saluförs en rymlig bostad med alla bekvämligheter och bra förvaring. Fina detaljer tillsammans med varma inslag i kök och rymligt vardagsrum. Med härligt ljusinsläpp är detta ett hem att trivas i. Invändigt är bostaden fördelad över ett rymligt kök, ett sovrum med garderob/förråd och vardagsrum med ombyggd sovalkov. Badrummet är utrustat med WC, badkar, handfat, kommod med spegel samt tvättmaskin. Lägg därtill en rymlig balkong. Närhet till Skärholmen Centrum samt Kungens Kurva som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker. Kontakta gärna ansvarig mäklare Amel Hodzic på 0708-32 02 80 för mer information.

  • Balkong
Mangårdsvägen 25, Visättra, Huddinge kommun

Mangårdsvägen 25

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 490 000 kr
126 m²
5 rum
vån 2
8 755 kr/mån
19 762 kr/m²

Här erbjuds en rymlig och yteffektiv lägenhet där solljuset lyser upp rummen hela dagen. Här bor du okomplicerat och härligt. I den inbjudande, funktionella och praktiska hallen i denna lägenhet finns goda avhängningsmöjligheter, säkerhetsdörr och gott om plats för jackor och skor. Vidare har vi ett öppet, lättmöblerat och socialt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och fint ljusinsläpp. Det stora, sociala och funktionella köket med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, rejäl köksbänk, stora fönster och plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns tre rogivande sovrum med fint ljusinsläpp. Badrummet är stort, funktionellt och trevligt med toalett, dusch, badrumsskåp, handdukstork och handfat. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en inglasad, charmig och ljus balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder lättmöblerade ytor, bra solläge och plats för soffgrupp. Här bor du vid ett av Visättras bästa lägen med närhet till allt en barnfamilj behöver, förskolor, skola, mataffär, lekparker och naturen med Flemingsbergsskogens naturreservat inom gångavstånd. Visättra erbjuder naturen runt knuten vilket gör att den aktiva livsstilen blir en del av din vardag. Med närheten till naturen blir det enkelt att få ut mer av livet. Huddinge centrum ligger en enkel bussresa bort och Kungens kurva finns en biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Huddinge har att erbjuda. För mer information kontakta ansvarig mäklare Amel Hodzic 0708-320 280

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7