Mäklare Carl Lindstål

Carl Lindstål

Om mig

Carl Lindstål, den nyfikne fastighetsmäklaren från Huddinge med starka rötter i Utsälje-området, kombinerar sin lokala kännedom med en djup passion för fastigheter. Med en bakgrund inom servicebranschen och en strategisk approach driver Carl varje affär med öppenhet och nyfikenhet för att skapa mervärde för både köpare och säljare. Utforska fastighetsmarknaden med Carl Lindstål, där varje transaktion är en möjlighet att lära, utforska och skapa en givande upplevelse för alla inblandade!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kungssätravägen 44, Sätra, Stockholms kommun
Kungssätravägen 44, Sätra, Stockholms kommun, bild 2
Kungssätravägen 44, Sätra, Stockholms kommun, bild 3

Kungssätravägen 44

Lägenhet
Sätra, Stockholms kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
2 895 000 kr
85 m²
3 rum
vån 2
6 723 kr/mån
34 059 kr/m²

Välkommen till Kungssätravägen 44. Nu har jag fått äran att få presentera denna fantastiskt renoverade lägenhet där varje detalj har tagits i åtanke. Här har man noggrant valt ut material för att skapa en genomgående känsla genom hela lägenheten som bidrar till en harmonisk oas av lugn. Bostaden är optimalt planerad vilket ger en luftig känsla. Stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp genomgående i bostaden. Modernt och stilrent kök med allt du kan tänka dig, gott om förvaring och arbetsytor med matplats intill ljusa fönster mot härlig grönska. Härlig öppningsbar inglasad balkong som erbjuder gott om soltimmar och härlig utsikt mot grönska. Lägenheten erbjuder stora sociala ytor för alla slags sammankomster. Lägenheten är belägen ett stenkast ifrån kommunikation och med tunnelbanan så är man inne vid T-centralen på 20 minuter. BRF Bysätra 1 är välskött förening som består av 101 st lägenheter och är en äkta bostadsrättsförening som dessutom äger marken. Brf Bysätra har även flera hyresrätter kvar som dolda tillgångar. Område: Sätra Centrum här finner du all tänkbar service som tunnelbana, restauranger, gym, post samt affärer. En bit bort ligger även shoppingcentret Kungens Kurva med det mesta man kan önska sig gällande affärer, butiker, restauranger och bio. Här bor du även nära Heron City i Kungens Kurva och IKEA. I Sätraskogens lummiga naturreservat, som börjar alldeles nedanför bostaden finner ni härliga promenadstråk. Utmed Mälarstranden finns en populär strandpromenad som sträcker sig från Liljeholmen till Vårberg. Här har man fin utblick över Mälaren mot Ekerölandet. Två badplatser ligger utmed vägen, Mälarhöjdsbadet och Sätra strandbad med stora gräsytor, klippor och sandstrand, servering, minigolf och en mysig småbåtshamn intill.

  • Premium
  • Balkong
Terapivägen 14C, Flemingsberg, Huddinge kommun

Terapivägen 14C

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Bjurfors Huddinge/Älvsjö
1 295 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 2/11
6 698 kr/mån
20 887 kr/m²

Här erbjuds en välplanerad och nyrenoverad lägenhet med gott om ljusinsläpp. Det första som man möts av i denna bostad är den praktiska och rymliga hallen med gott om förvaringsutrymmen. Det nyrenoverade köket med goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Det stora vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp samt en trevlig utsikt. Bostaden har även en inglasad balkong med utrymme för enklare möblering för trevliga fika stunder i härligt solläge. Förvärvar du denna bostad har du en närhet till allt du kan tänkas behöva ha en närhet till. Flemingsberg centrum ligger bara ett stenkast från porten och bjuder på allt från trevliga restauranger till en frisörsalong och mataffär. Närhet till kommunikationer genom pendeltåg och buss som kan ta dig till Stockholms innerstad på 15 minuter. På en 5 minuters promenad kan du ta dig till Södertörns högskola, Huddinge sjukhus samt vill du ta del av ett större centrum finner du det i centrala Huddinge vilket är en väldig förmån för dig som boende. För mer info kontakta! Carl Lindstål - Bjurfors Huddinge 073-257 56 70

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2